McEnroe bude radit Raonicovi. Může vyhrát Wimbledon, myslí si

28. 5. 2016, 14:14
Aktuality 20
Kanadskému tenistovi Milosi Raonicovi bude ve Wimbledonu radit i slavný Američan John McEnroe. Sedminásobný grandslamový šampion v pátek v Paříži uvedl, že se stane členem trenérského týmu světové devítky.
Profily hráčů
Milos Raonic a John McEnroe

"Je velmi talentovaný a profesionální, může vyhrávat velké turnaje. Je jedním z pěti nebo šesti kluků, kteří mohou vyhrát Wimbledon," řekl sedmapadesátiletý McEnroe, který na Roland Garros spolupracuje s televizní stanicí Eurosport. Tři ze sedmi grandslamových titulů vybojoval ve Wimbledonu.

Pětadvacetiletý Raonic, rodák z černohorské Podgorici, hrál předloni ve Wimbledonu semifinále. Ve světovém žebříčku byl nejvýš na čtvrtém místě. Do jeho trenérského štábu patří i někdejší vítěz French Open Carlos Moya ze Španělska a Ital Riccardo Piatti.

Aktuálně devátý hráč světa Raonic včera postoupil bez ztráty setu do osmifinále French Open. Čeká ho v něm souboj se Španělem Albertem Ramosem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

20
Přidat komentář
smazaný uživatel
Raonic je trapák,nikdy žádný grandslam nevyhraje,když vyletí s Ramosem,nemá na to koule
Reagovat
Pe3k
První se chtěl při s_rat K Nadalovi, ten ho nechtěl, pak ke Kyrgiosovi, ten ho nechtěl, tak nakonec skončil u Viguma. Jasně, miloš může vyhrát Wimbledon, ale je až ta 7-8 v pořadí a John mu jen těžko nějak pomůže k titulu.
Reagovat
stefankelner
prave, chxelo by to Stefana, to bol tiez pedant-utocnik!
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic a Wimbledon? jakou další pohádku nám řekne?tu o červené karkulce?
Reagovat
tito
Proč? Má všechny předpoklady na to, aby prošel 1. i 2. týden. A John je pravděpodobně prozíravější než ty.
Reagovat
mahycek
Jak nemůže na ta Feerrra vyhrát ani 1 set ?!?!? To je s prominutím vůl, ten Feliciano. Skončil jsem s ním, ať jde do prdele, nýmamd zasran. ij !
Reagovat
Krisboy
Zajímavá dvojka. Milošovi bych to moc přál. Přál bych to sice i ještě jednou naposled Rogerovi, ale moc mu už nevěřím. Roger by mohl vyhrál jedině v případě, že by mu Miloš odklidil z cesty No3eho a Miloše přehrál ve finále.
Reagovat
Meceon
ale v současné době je roger pořád lepší než miloš....
Reagovat
Krisboy
Však to taky píšu, že by Roger Miloše asi porazil. Ale když uvážíme ty Rogerovy zdravotní trable letos a pokud by Big Mac Milošovu hru skutečně pozvedl, mohl by vyhrát Miloš. Roger už lepší nebude, Miloš se ještě zlepšit může.
Reagovat
Meceon
ale miloš se nikdy nemůže zlepšit natolik,aby dosáhl úroveň rogera...jeho dispozice takové nejsou
Reagovat
Krisboy
To určitě ne. Na úroveň Rogera se nemůže zlepšit nikdo. Ale pokud Miloš předvede svojí nejlepší hru, stárnoucího a zraněními sužovaného Rogera ve Wimblu klíďo píďo porazit může. Jako letos ve finále Brisbane, tam byl jasně lepší.
Reagovat
Kuzzie
Ja Miloskovi nejak prisla na chut..husty!
Reagovat
smazaný uživatel
Good luck Miloš, chtělo by to už konečně nějaké finále na GS.
Reagovat
Kozoroh
Dobrá volba pro Miloše, McEnroe mu může vylepšit už tak kvalitní podání, posunout ho ve hře na síti atd.
Reagovat
Grigor_Murray
Big Meca jsem chtěl pro Andyho kruci, Milos nám ho vyžral :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten se pro Andyho vůbec nehodí. Nemá mu co dát.
Reagovat
Grigor_Murray
co ty víš, magor s magorem by si mohl sednout, ale máš pravdu, Lendl byl úplný opak a jak to fungovalo :)
Reagovat
Grigor_Murray
K Andymu bych si přál Bjorna Borga nebo Peta Samprase, co se superkoučů týče. Přijde mi, že tihle dva to měli v hlavě srovnaný :).
Reagovat
Meceon
a kdo zbude na berdycha? Sabatini?:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže Andy magora nepotřebuje, je to úplně jiná osobnost než McEnroe. Nesedí mi k němu vůbec.

Já nevidím moc potřebu zkoušet jen ty superkouče. Skvělý hráč se automaticky nerovná skvělému kouči. Ale ideální by byla odzkoušená varianta s Lendlem na grandslamy a masters v USA, zbytek turnajů by s ním odjezdil Delgado.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist