Medveděv znemožnil Djokovičovi dosáhnout kalendářního Grand Slamu a na US Open slaví první grandslamový titul!

12. 9. 2021, 21:45
Aktuality 638
US OPEN - Daniil Medveděv letos jako jediný dokázal na grandslamech skolit světovou jedničku Novaka Djokoviče. Nervózního a chybujícího Srba dokonce ve finále US Open porazil bez ztráty setu 6-4 6-4 6-4, znemožnil mu dosáhnout na kalendářní Grand Slam a ve svém třetím finále na podnicích velké čtyřky získal první titul. Pětadvacetiletý rodák z Moskvy je prvním ruským grandslamovým šampionem od Australian Open 2005, na US Open dokonce po 21 letech.
Profily hráčů
Daniil Medveděv (© AFP)

Daniil Medveděv už pár let na betonech, a to hlavně na americké půdě, patří k nejlepším hráčům. Předloni si dokonce na čtyřech akcích po sobě včetně grandslamového US Open zahrál finále. V rámci letošního ročníku newyorského grandslamu patřil k největším hrozbám Novaka Djokoviče a tuto roli úspěšně potvrdil.

Předloňský finalista a loňský semifinalista závěrečného podniku velké čtyřky po cestě do finále ztratil jediný set. Vítěz nedávného Masters v Torontu si suverénně poradil s Richardem Gasquetem, Dominikem Köpferem, Pablem Andújarem, Danielem Evansem, Félixem Augerem-Aliassimem, a dokonce i světovou jedničkou Djokovičem. Jako jediný ho do více než tří sad dokázal dostat kvalifikant a senzační čtvrtfinalista Botic van de Zandschulp.

Medveděv hned v prvním gamu využil Djokovičovy nervozity, slavil brejk a díky parádnímu představení na podání si náskok uhájil až do konce setu. Ve druhé sadě přišla slabší pasáž, v úvodních dvou gamech na servisu čelil celkem pěti brejkbolům, dokonce třem v řadě, ale všechny odvrátil, přestože Djokovič měl minimálně ve třech případech šanci vyhrát výměnu a možná i zlomit zápas na svou stranu. Místo toho vzápětí znovu zaváhal na servisu a o několik minut později prohrával už 0-2.

Obrat jako ve finále French Open se Stefanosem Tsitsipasem se nekonal. Djokovič dnes neměl svůj den, jelikož vůbec nezvládl tlak možnosti získat kalendářní Grand Slam. Skvěle hrajícího Rusa ve třetím dějství dokonce pustil do vedení 4-0. Medveděv se přesto musel o vítězství trochu bát. K prvnímu mečbolu se sice dostal už za stavu 5-2, jenže udělal dvě dvojchyby a další nevynucenou chybu a Srb snížil na 4-5. Druhou šanci utkání dopodávat už zvládl mnohem lépe, tentokrát se dostal ke dvěma šancím, znovu spáchal dvojchybu, ovšem v pořadí třetí mečbol už s pomocí dělového servisu proměnil.

"Omlouvám se Novakovi. Všichni víme, oč tu dnes běželo. Ještě jsem to nikomu neřekl, ale teď to povím - v mých očích jsi nejlepší hráč historie," poklonil se Medveděv Djokovičovi.

"Musím pogratulovat Daniilovi, odehrál jsi fantastický zápas, skvělý turnaj. Jestli si teď někdo zasloužil grandslamový titul, tak jsi to ty," řekl Djokovič směrem k Rusovi při ceremoniálu a vyslechl si bouřlivé ovace zaplněného stadionu Arthura Ashe. "Je těžké se s porážkou srovnat, protože bylo hodně v sázce, ale na druhou stranu jsem se takhle skvěle v New Yorku nikdy necítil."

"Nehrál jsem nejlíp a z něj bylo cítit, jak je při každém úderu na vrcholu svých schopností. Měl jasnou strategii, kterou perfektně naplňoval. Mně chyběla energie," řekl Djokovič, který se v závěru zápasu na lavičce slzel do ručníku.

"Cítím uvolnění, protože poslední týdny byly psychicky a emočně velmi náročné a bylo těžké se se vším vyrovnat," řekl Djokovič. "Takže jsem rád, že je to u konce. Jsem samozřejmě i smutný, zklamaný, ale zároveň poctěný, jakou pro mě fanoušci vytvořili atmosféru."

Medveděv se tak ve svém třetím grandslamovém finále dočkal. Předloni na US Open málem dokonal obrat z 0-2 na sety proti Rafaelovi Nadalovi, letos na Australian Open naopak jasně prohrál s Djokovičem.

Pětadvacetiletý rodák z Moskvy je prvním ruským grandslamovým šampionem od Australian Open 2005 (Marat Safin), na US Open dokonce po 21 letech (Safin, 2000) a teprve třetím ruským vítězem v historii (Jevgenij Kafelnikov - Roland Garros 1996 a Australian Open 1999). Z hráčů narozených v 90. letech je druhým grandslamovým šampionem, loni na US Open triumfoval Dominic Thiem.

"Je o to sladší, že jsem zastavil Novaka, který útočil na historii. Dodá mi to sebevědomí do budoucna," řekl moskevský rodák. Rus přiznal, že začínal v koncovce třetího setu dostávat křeče do nohy. "Skoro jsem nemohl chodit, tahal jsem ji za sebou, ale snažil jsem se, by to Novak nezpozoroval," prozradil.

Závěrečný grandslam sezony za posledních 14 let vyprodukoval devět různých vítězů, ostatní tři podniky velké čtyřky jen čtyři. V New Yorku svůj první titul slavili také Thiem, Marin Čilič, Andy Murray a Juan Martín del Potro.

Dnes odehrál své jubilejní 20. kariérní finále a získal 13. vavřín. Djokovičovi v roli světové jedničky čelilo 82 různých tenistů a pouze Medveděv má se Srbem, když je v čele žebříčku, pozitivní bilanci (4-2).

Medveděv a včerejší senzační šampionka Emma Raducanuová jsou prvními tenisty od French Open 2004 (Gastón Gaudio a Anastasia Myskinová), kteří na stejném grandslamu vybojovali svůj premiérový titul.

Djokovič se mohl stát po Donovi Budgeovi (1938) a Rodu Laverovi (1962 a 1969) teprve třetím držitelem kalendářního Grand Slamu v historii. Navíc mohl stanovit nový rekord v počtu grandslamových trofejí, o který se s 20 vavříny dělí s Rogerem Federerem a Rafaelem Nadalem.

Rodák z Bělehradu dokonce ještě na nedávných olympijských hrách útočil na Golden Slam, v semifinále však neudržel vedení proti Alexanderovi Zverevovi, kterému porážku předevčírem vrátil, a z Tokia odjel bez medaile.

Čtyřiatřicetiletý Srb celkově 31. finálovou účastí na grandslamech vyrovnal rekord Federera. Na US Open hrál nejvíce finále, v této fázi si zhoršil bilanci na 3-6, poslední titul slavil v roce 2018.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57.500.000 dolarů
nedělní výsledky (12. 9. 2021)
• Dvouhra - finále •
Medveděv (2-Rus.) - Djokovič (1-Srb.) 6-4 6-4 6-4
• Čtyřhra - finále •
Ram/Salisbury (4-USA/Brit.) - J. Murray/Soares (7-Brit./Braz.) 3-6 6-2 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

638
Přidat komentář
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/barbora-strycova-expertka-us-open-hodnoceni-djokovic-krejcikova.A210914_093925_tenis_tof&h=2BBFBD1DD1187E7516F9C0780F41C0EC
Reagovat
Nola
dakujem smile
Barunka nesklamala smile

Barborka nie je len najkrajsia ceska tenistka, ale aj najblaznivejsia, take pohladenie na dusi, pani - tzv. experti na niektorych portaloch smilesi radi kopnu a fanatici su na konicku
Reagovat
Pe3k
Nejkrásnější?
Reagovat
Nola
mas lepsi typ na krajsiu cesku tenistku? u nas to je asi Kaja Schmiedlova, ale ja ako zena nebudem odbornik na zensku krasu, u panov mam jasno :D
Reagovat
Pe3k
No ta krása není objektivní, každý to vnímá jinak. Musel bych je znát všechny, abych mohl říct, která se mi líbí nejvíc. Osobně bych řekl, že Plíšková, Sinjaková a Martincová vypadají lépe než Bára...Nevím no, já měl rád Šafinku...
Reagovat
Nola
OK, Bara je do tvare velmi pekna, ja nebudem hodnotit radej zenske, za mna je prototyp krasy u panov Grigor Dimitrov a Matteo Berrettini, aj ked niektore damy z vasho tabora nebudu suhlasit, mozno sojka smile
Reagovat
Pe3k
Co si myslí nějaká Sojka je mi uplně stejně u prdele jako kdokoliv jiný tady...my sice fandíme stejnému tenistovi, ale to je tak vše. Mateo a Grigor ti jsou podle mě top, ale Bára rozhodně ne ani náhodou.
Reagovat
annah
Kdyz se namaluje (viz foto), vypadá hodně dobře, bez těchto podpůrných prostředků ani omylem. Ba rozdíl třeba od Pliskove nebo Petry. Ty mi připadají stejně hezké se sminkami i bez nich.
Reagovat
Pe3k
Na Petru jsem zapomněl. smile
Reagovat
FerrariF50
Můj tip není z českých tenistek žádná, ale Plíšková je z nich pro mě nejhezčí. Pak Bouzková. Strýcová ani omylem.
Reagovat
RF46
Pro me cekse tenistky bohuzel atraktivni moc nejsou. sex-appeal Pliskove 0, Petra...taky bida ale Siniakova do sebe neco ma. Vaidisova byla OK
-
Slovensky tenistky jsou moc pekny - Cibulkova, Hantuchova, Rybarikova, Sramkova, Wolfeova..
-
Ale takova Anicka Ivanovic...smile
Reagovat
Pe3k
Tak zas sex appeal je něco jiného než krása že...
Vaidišová ta byla imho hrozná, né že by byla škaredá, ale stejně...

Ze Slovenek ta Hantuchová, Cibule je taky hezká, ale ta její postava se mi moc nezamlouvá.

Anička ta byla moc pěkná a sympatická, ale nejvíc se mi líbila asi Kurlienko a teď Emmička.
Reagovat
RF46
Tak "krasa" jako takova pro me asi neni moc dulezita, pro me je dulezity abych citil takovou tu zivocisnou chut rozmnozit se:) To se sklada nejen z krasy ale i pohybu, chovani, vune, halsu...sak vime smile
Reagovat
Pe3k
Ano, s tím naprosto souhlasím, ale původně ta konverzace začala jen o kráse...

To co ty popisuješ tomu já říkám chemie. A pokud se teda budem bavit o tom, tak můj názor je takový, že tu chemii cítíš až když jsi s tou dotyčnou v blízkosti, ne že čumíš na tenis a říkáš si, tak ta mě živočišně přitahuje...

Hlas to je zajímavá kategorie. Znám spoustu hezkých holek co mají strašný hlas a nikomu z chlapů to nevadí...Ten hlas většina bere jako to nejméně důležité, bych řekl. Mě se za celý život moc ženských hlasů ještě nelíbilo.
Reagovat
RF46
Souhlas.
-
Mam kamosku, a kdyz ji slysim trrba jen po telefonu, tak uplne tecu smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jsme veselé, jsme hravé, neváhej a zavolej!smile
Reagovat
RF46
smilesmilesmile
Reagovat
FerrariF50
Tak nejhezčí byla Maria Kirilenko pro mě. Sharapka se mi líbíla. Z dnešních se mi nejvíc líbí Giorgi, až na ty svalnatý ruce, ale má luxusní zadek a v obličeji se mi líbí. Emma je hezká mladá holka, uvidíme jak se s tou slávou popere.
Reagovat
paddy
o víkendu jsem přemýšlel, jak to vypadalo, kdybych hrál profesionálně tenis? smile

propočítal jsem to a vyšlo mi to následovně
17(já)-16-15-14

v tom je i jeden Wimbledon, kde bych dal kombo všech tří za sebou od QF do F smile

teď se můžete chlubit, s kým se znáte

je na čase jít spát
https://www.youtube.com/watch?v=fpQj_W5_0_E&t=226s

zavřete oči, odcházím... smile
https://www.youtube.com/watch?v=qk8b1plDxz8&t=223s
Reagovat
RF46
Vidim, zes tam nezapocital mych 46 GS...Pouze 46, ze sem vetsinou ignoroval cihlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dve veci.

Prva je, ako moc sa tento titul radi pred titul Dominica Thiema. Medvedev zvládol porazit hraca Big3 na GS a vyhrat titul. Vyhral zápas na svojom top povrchu.

Dominic Thiem vyhral tych zapasov s Big3 na Grandslamoch trikrát, naprieč povrchmi, porazil Nadala aj Djokovica. Ale to chudáčisko vzdy ked porazil jedneho, tak v dalsom kole čakal druhý. Hral trikrat finále, dvakrat Nadal v Parizi, raz Novak v Austrálii. To nechceš.

Titul Medvedeva v NY má famfáry, gráciu; má všetko. Titul Thiema v NY sledovali podávači loptičiek a nikto po nom nehodil ani prskavku.

Dalsia vec je, ze pri pohlade na rebriček je skoro jasne, ze Nadal sa do RG nestihne dostat do top2; takze SF a nočný zápas budu zas v hre.
Reagovat
Ereinion
myslím že Rafa bude rád, když do RG zůstane v Top 8
Reagovat
Pe3k
Doufám, že zas nevynechá vše krom antuky. Chci vidět Nadala v hale, na hardu a na trávě. Kandidát na goata by měl umět všude, ale to není jeho případ...
Reagovat
paddy
Medvěd získal jeden z nejlehčích titulů poslední doby, už v průběhu turnaje jsem psal, že má bye až do F

narazil jen na 3 z top50, a to nasazené 24, 12 a 1, přičemž 1 měl ruce svázané v poutech
nutno férově přiznat, že určitou komplikací byla epická 4set bitva ve QF s kvalifikantem, ale zvládl to smile
Reagovat
paddy
kdybych si měl vybrat, který zápas s Djokovičem chci hrát (z 1000+ jeho zápasů), tak by to byl ten včerejší
titul zadarmenko smile

aby měl aspoň teoretickou šanci, tak vynechávám loňskou DQ, to už by bylo moc jednoduché
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev vyhral 4 z poslednych 6 zapasov, takze asi to nebolo len tlakom, ale aj tym; ze proste vie na neho hrat celkovo.
Reagovat
paddy
Do včerejška 0:2 na GS, okresní přebor nikoho nezajímá
Reagovat
smazaný uživatel
0:1 v podstate a 0:0 mimo Austrálie.

Pri prvom zápase bol ešte hráč okresného preboru.

Dobré na tom, že Medvedev vyhral titul je aj to, že Djokovic nemôže odpískať sezonu a bude sa musieť trepať niekam do IW alebo Paríža Bercy, aby uhájil koncoročnú jednotku, hoc mu údajne ide už iba o Grandslamy.
Reagovat
paddy
Reagovat
peRFect
To je trochu přitažené za vlasy. Ve finále nastoupil proti hráči, kterých vyhrál 27 zápasů na GS v řadě. Jen ta aura by kdejakého Tsitispase položila. Vyjma výborného tenisu (chápej účinného) se právě ukázala veliká Medvěděvova mentalita. Měl za sebou prohrané finále z 2:0, tím se poučil a nyní to zúročil. Ne nadarmo se říká, že tenis je 80% hlava. Já s tím teda nesouhlasím, ale budiž :D .
Reagovat
Stan_Borowitz
Ono je tím asi myšleno to, že když máš všechny údery a pohyb zvládnuté na úrovni světové špičky, pak je 80 % úspěchu o hlavě...
Reagovat
Amputace
Nesmysl od začátku do konce. I kdyby měl až do finále hráče mimo světovou 100, ve finále měl světovou jedničku, která vyhrála 3 GS v řadě a aspirovala na největší dílčí úspěch v dějinách open éry, k čemuž ji navíc tlačilo 20 tisíc lidí. Tato světová jednička je rovněž považována za nejlepšího hráče na hardu a teď už možná i nejlepšího hráče vůbec. Všichni ti Tsitsipasové, Zverevové aspol. by byli při těchto okolnostech pos.raní až za ušima. Už vidím Zvereva, jak doservíruje zápas, když mu celý Arthur Ash burácivě tleská po dvojchybě :D
Reagovat
brixner
I tohle vypadá impozantně! Jenže...
Srbe, tos posral!
Sere mě to!
smile
Reagovat
com
ja su spokojené smilesmile Ze by mel vyhrat kalendarni GS zrovna Djokovic, to teda ne smile
Reagovat
turista
No jo. Je to škoda, že to nedotáhl do konce. Zbabral to v té Americe. Stres Novaka nakonec semlel a výborný výkon Medvěda ho taky semlel. Ale ta druhá vyhraná Paříž v červnu na RG je super.
Reagovat
paddy
Reagovat
steve79
Ted nas ceka chvilku klid a pak Laver CUP. Evropa ma az na Djokovice dream team. Bez nejlepsi trojky to bude zvlastni.
Reagovat
annah
Snad bude Roger aspoň přihlížet z lavičky. Ale letět po operaci do Ameriky... spíš tam vůbec nebude. A bez něj to prostě nebude ono.
Reagovat
steve79
Jak na tom vubec Roger je?
Reagovat
steve79
U Nadala bych veril, ze muze ziskat nejaky velky titul, ale u Fedexe jsem skeptik. V podstate rok a pul nehraje.
Reagovat
annah
Údajně byl před pár dny na operaci, ale nic bližšího nevím. Nevěřím, že se ještě vrátí na tour, maximálně dá nějakou exhibici na rozloučenou. smile
Reagovat
Herbert_Hoover
Hlavně Tsitsipas se Zverevem v jednom týmu, to bude rachot, docela jsem na to zvědav smile
Reagovat
Carmelo
13.9.21 po nezdaru Djokoviče zůstává stále nejlepším hráčem historie Federer, jako první dosáhl na 20 GS a do dnešního dne nebyl překonán. Ale srbský anorektik mu vydatně šlape na záda. Nadal samozřejmě zmiňován není, jelikož neumí hrát v hale. To jsem psal vícekrát a nic se na tom nemění.
Reagovat
Carmelo
V 21. století se Federer přiblížil nejvíc kalendářnímu grandslamu, chyběly mu pouhé dva sety, dokonce dvakrat. Djok byl včera bez šance a odešel jak zpráskaný psíček. Každý jeho fanoušek mluvil o jasné výhře, přitom realita byla úplně jiná. Medvěd procházel turnajem jak nůž máslem a nejjednodušší zápas odehrál bez finále. To jen tak na okraj. Ale jak se říká, to bitvě každý generál že?
Reagovat
paddy
nikdy nehrál finále USO pod tlakem, že mu chybí jeden zápas, ten pocit nezažil on ani nikdo jiný

když prohraješ FO, tak na žádný kalendářní GS nemůžeš útočit smile

máš špatné počty, chybělo mu vyhrát 15 zápasů v řadě a prohrál hned ten první smile
Reagovat
Nola
teba nepoznam, ale demagog si riadny smile

to aj Novakovi chybali 2 sety v roku 2015...

jedini dvaja, ktori hrali skutocne o kalendarny GS boli Serena a Novak, prehra v 2 GS v sezone vo finale ti totiz ziadnu sancu nedava....

pokracuj, bavim sa.....
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Federer 20 GS ziskal vo veku 36r, Nadal vo veku 34r a Djokovic vo veku 34r.

Rodzi teda ako posledny. O H2H rodziho v tejto lige radsej pomlcim, dnes mame klud, ale je to podobné akoby si isiel Baníček zakopat s Barcelonou alebo Realom.
Reagovat
spaniel
Uz zase ty podmnozinky. Navic pokrivene, bez hloubky a zamysleni. Spis nam pripomen, ty h2h, jakou ze to ma s nimi Nadal bilanci za poslednich 6-7 let? A jak ze si vede na turnaji s nejlepsimi osmi hraci?
Reagovat
spaniel
Holt prvni vyhrani?.
Reagovat
smazaný uživatel
Ee, podmnozinkujes ty (6-7) let.

Ja riesim celkovu H2H bez mnoziniek.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvědovi se tedy povedla třísetová "odveta" za AO.
Jak už jsem tu zmiňoval, nemusím ani jednoho z finalistů, ani hrou ani povahou ani chováním. Nicméně cítím jakousi spravedlnost, že kalendářní GS zůstal u ledu. Párkrát mi problesklo hlavou, třeba si to za to vše netenisově tenisové zaslouží, ale vzápětí se ozvalo důrazné Ne! Prostě Joker pro mě není hráčem, který by měl být obdivován a srovnáván s legendami jakou je třeba Laver.
K zápasu. Madvěd měl nakonec drápy nabroušené dobře a začal jimi sekat servisy jak kdyby chytal lososy při tahu. Statistika na Livescore mě celkem překvapila, protože tomu, co jsem sledoval v TV, příliš neodpovídá. Ona také není vždycky zcela nemylná. Vychází z ní totiž, že se žádná velká dominance (v celkových číslech) na servisu nekonala. Velký rozdíl byl v returnech 2.servisu a v poměru W/UE, kde byl Joker na rozdíl od Medvěda v negativních číslech.
Medvěd byl také důraznější a hlavně úspěšnější ve hře od BL, což Jokera zaskočilo nebo znechutilo natolik, že se rozhodl riskovat přechody na síť. Sice tam i bodoval, ale převahu si tím nevytvořil a Medvěda nevyvedl z rovnováhy. Pěkných výměn bylo pár, nicméně mi zápas přišel paradoxně koukatelnější než semi se Zvířetem (kde tedy byl možná kvalitní 4.set, který jsem neviděl).
Škoda, že Medvěd nevypálil více DTL projektilů, ty má opravdu skvostné, ale možná k nim neměl tolik příležitostí, možná je vynechával i v rámci taktiky, které se držel celý zápas. Tenisové myšlení má na velmi vysoké úrovni a spolu s neskutečným pohybem při své výšce to byly hlavní faktory, kterými ničil Jokerovu hru i sebevědomí.
Ano, vždycky tu píšu, že mládež neumí staříky přesně dobíjet. Tohle nebyl ten případ, tohle byla demolice bourací koulí.
Ovšem, nelze opomíjet fakt, o co všechno se hrálo - Joker o kalendářní GS x Medvěd o jeho první GS, navíc proti No1 a řekněme i částečně proti divákům. I tady klobouk dolů před Medvědem, že byl včera v hlavě silnější než ten, který bývá dáván za příklad psychické odolnosti (že, Kozorohu)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdenie, ze si Djokovic nezasluzi byt porovnávany s Laverom by som brzdil.

Ku vsetkej ucte ku starému pánovi, myslim si, ze Laver si nezasluzi byt porovnávany s tymito troma kovanými profesionálmi.

Rod hral tenis v časoch, kedy to bol skor víkendový špás, než profesionálne fungujúca mašinéria.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to nebylo myšleno, spíš, že profesionál se nerovná gentleman.
Hodnotit přístup ke sportu tehdy a teď bych si ovšem taky netroufl. Každý sport měl má zcela jiné podmínky. Kdo je větší hrdina - vítěz Tour de France dnešní doby nebo ten v začátcích?
Reagovat
paddy
on je mentálně silný, ale ne mentálně silný na kalendářní GS, který mu novináři neustále připomínali
tlak neunesl, protože toto bylo jediné finále v životě, které musel vyhrát, jediná příležitost, která se nebude opakovat

tipnu si, že Medvěd příští rok žádný GS nevyhraje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvěd může, ale nemusí. Bude mít de facto dvě šance - na začátku a na konci GS sezóny.
Ano, dokázat se v hlavě zkoncentrovat na jedinečný počin je jiný level. Možná ho dá nějaká mladá puška, která se nezakecá. Třeba jako Emma... Čím déle hráči objíždějí tour, tím více na ně začne doléhat tlak. Ustojí ho opravdu jen ti/ty nejlepší.
Reagovat
paddy
pouze ti, protože ty už jsou minulostí smile

pravidlo top200
Reagovat
kolapse
Reagovat
kolapse
SORRY ŠPATNÝ VIDEO

zde djokovic s 31GSsmilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=1Y4m05o4lbQ
Reagovat
Dr.Folklori
Turnaj Mistryň se přeci jen uskutečnění, a to v mexické Guadalajaře. Hrát se bude v týdnu od 8.listopadu.
Což je dobrá ale i špatná zpráva, protože týden před tím je v Praze na programu finále FC. smile Kvalifikované hráčky určitě v Praze hrát nebudou. smile
Reagovat
blixa
Četl jsem. Mexiko mi přijde jako špatný vtip. Ale co čekat od vedení WTA ...
Reagovat
Dr.Folklori
On je ten kalendář celkově do konce sezóny nesmyslný smile
Reagovat
com
Kvitovic si FedCup zahraje rada smilesmile
Reagovat
Alien
Tak Petra na rozdíl od Idy Rasken vždy vzorně reprezentovala ČR! Jo, a taky má možná na svém kontě nějaké GS !
Reagovat
Tomas_Smid_fan
proč Ida Rasken?smile Kája ještě neporodilasmile
Reagovat
blixa
To ji vymyslel Ultras. Proč, to už se ho asi nezeptáme.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha. Že by mu ji připomínal protáhlý obličejsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Jsem zvědav, která/é se odhlásí...
Reagovat
pauloX
Po finale mozem len napisat citaciu z rozparvky mamka otec ved cisar je NAHY!
Reagovat
kolapse
at počítám jak počítám, djoko má ještě 20 GS před sebou, kolik jich urve vypočítat nedokážu. Hladina se ale houpne někde mezi 4-7 GS smilesmilesmile
Reagovat
com
Djokovic to fakt projel smilesmile To je mamlas smile
Reagovat
turista
Tak si ten Djokovičův včerejší zmar pořádně tady užijte.
Reagovat
paddy
polovina lidí je ještě ožralá smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
No co, kolko ziska Medvedev GS?...Vyhra aj inde, nez na harde.

Tazko sa to odhaduje, ked vieme ze Sinner ziska 12-15.

V zime bude mat 26 rokov, hraci mimo big3 + Wawrinka zaznamenavaju pokles okolo 30ky.

Osobne vidim ako reálnu métu 5GS, dalej by som bol opatrny.
Reagovat
Usm
vzhledem k tomu, že Medvedev je antukový a travnatý kopyto, tak těch GS opravdu moc získat nemůžesmile. Příští rok si Djokovic pravděpodobně zase vezme Wimbledon, protože next gen je na trávě tak trochu k smíchu
Reagovat
Ondra979
bohuzel to tak taky vidim, da bud kombo AO + W, nebo minimalne jeden z nich kdyby se mu nedarilo a bude v cele..tezko si dovedu predstavit jiny scenar..
Reagovat
paddy
Někdy okolo Wimbledonu
"Boh vie, ako sa má Rafaeoli" smile

Ti nejlepší v historii již vždy byli na špici a vyhráli 1. GS ve věku 21-22 let a ženy ještě dříve

Talent a kvalita vyhrávat velké tituly se projeví již na začátku kariéry

Pokud se Medvěd udrží ve formě, tak má tak 5 let, tzn. 10 pokusů na hardu, z čehož třeba získá 3 tituly

Zverev a Tsitsipas by mohli vymačkat více, ale boh vie, ako sa teď má, a kdy sa dá dohromady Tsitsipas po knockoutu na RG smile
Reagovat
mendrit
Hlavně během dvou let tu může být nový šampión kolem dvacítky, který po vzoru slečen začne starým matadorům vyzobávat tituly. To pole adeptů se teď bude nějaký čas rozšiřovat, když je nebudou ze stran kosit hráči big 3.
Reagovat
smazaný uživatel
My sa tu klbčíme, lebo sme v tych karierach vyrastali a nesieme si so sebou emociu. Ale niekto za rokov, ak uvidi 20-20-20, tak ho ani nenapadne skumat detaily, je to proste plicht a na veky vekov sa bude pouzivat skor termin Big3, nez Goat.

Kazdopadne 23-20-20 je uz ina pesnička, najblizsie dva roky ukazu, ci je to reálne odskocit. Trava bude pre Novaka klucovy GS, kedze tam momentálne naozaj nie je hrac schopny konkurovat.
Reagovat
smazaný uživatel
*Ale ak niekto za 30 rokov uvidi...
Reagovat
paddy
zůstává beze změny, i když jsem myslel, že Djokovič vyhraje. Bohužel mentální tlak neustál a zároveň Medvědev hrál skvěle takticky. Ještě je ve hře škodolibá remíza 20-20-20, při které se fanoušci budou nekonečně hádat do krve. smile

Skončila úžasná série 17 titulů pro Big3 (USO20 bylo efektivně bez Big3). Tak jako tak i krátká éra Big1 je skoro u konce, protože věk nikdo nezastaví. A v kombinaci s tím, že na čísle 21 mu podvědomě oslabí motivace (už nebude dotahovat a na špici se běží hůře), tak tituly budou sbírat jiní, a rovnou na příštím AO je to 100%. Příští rok vyhraje paradoxně buď RG nebo W a poslední titul získá na AO23.

Potvrdilo se, že Zverev byl bez šance titul, který mu tady většina nesmyslně přisuzovala. Série zápasů bez prohry byl slaboučký argument, když je na GS fackovací panák top10 (0:11). Neměl by ani na Medvědeva, natož vyhrát nepřekonatelné kombo.

Djokovič se zlomil po neproměněných BB ze začátku 2. setu a raketa jeho osud hned následovala. Odvrátil jen 50% BB, což jen potvrdilo, jak moc hlava oslabila servis. A proměnil pouze 1/6 BB. Škoda že nevyhrál 2. set, jinak by zápas nenudil. Standardní Djokovič by ten set vyhrál a Medveděv by pak mohl znervóznět. Leckdy laciné chyby vyplývaly z toho, že měl proti sobě ještě těžšího soupeře, než kterým byl Medveděv, a to kalendářní GS.

Medvědev neměl co ztratit, takže proto měl klidnou ruku a také účinnou taktiku. Stačilo přehazovat síť a čekat na dobrou pozici, kdy šel zahrát vítězný úder. Často se Djokovič svou netrpělivostí vyházel. V závěru se samozřejmě dostavila nervozita, ale náskok dvou brejků byl dostatečný. Medvědev už nikdy nebude v pozici, že ve finále nemá co ztratit.
Reagovat
paddy
Nevěřím, že se v budoucnu někomu podaří jen zaútočit na kalendářní GS. A 20 GS je obtížně dostižitelná meta, která vznikla rivalitou tří hráčů, kteří se vzájemně donutili ze sebe dostat maximum. 20/60 za 15 let nebo 20/40 za 10 let? Udrží někdo špičkovou výkonnost 10 let a vyhraje každý druhý GS? Je to směšné. Již 5 GS je těžký úkol, který zvládnou pouze výborní tenisté. Přes 10 GS se dostalo jen 6 mužů v Open éře (v průměru 1 za dekádu) a 5 a více titulů má 14 hráčů (1 za 4 roky).
Reagovat
woody
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, karierny GS sa bagatelizoval udajnou homogenizaciou povrchov a pritom vidime, ze v sucasnosti najlepsi mladi hraci su na míle vzdialení od schopnosti konkurovat na 4 GS.

Napriek tomu si myslim, ze sa v horizonte 40 rokov objavi niekto s 21 GS a nebude to sucasný hrac :)
Reagovat
smazaný uživatel
chces sa stavit,ze to Novak alebo Rafa dokaze?
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa kalendářní GS? smile To je pravděpodobnější, že Babiš rezignuje sám od sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Boh vie akoby to dopadlo ak by v rámci AO10 neskrečoval.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Btw s tím Jokerovým podkuřováním nízkými míči to nějak nedopadlo. Teda, mně to vůbec nevadísmile
Reagovat
Herbert_Hoover
No viděl jsem záznam a Djoker byl úplně mimo. V Austrálii ho přesně tímto trápil, plus bezchybný agresivní return. Přijde mi že od baseline je slabší a slabší...uvidíme, co přinese příští sezona, vše může být úplně jinak, jak je v tenise běžné. V roce 2011 se taky říkalo, že Novak vyhraje kalendářní slam, jak bude sázet grandslamové trofeje jednu za druhou a mezi léty 2012-2014 vyhrál celkem tři. smile Po hostině přichází často hnačka. smile Navíc co si budeme povídat, spousta jeho soupeřů se v kritické chvíli složila. Tsitsipas v Paříži, Shapovalov ve Wimbledonu dvakrát nedopodával set, Saša v pátek, Medvedev po prvním setu v Austrálii rezignoval..Berrettini bez backhandu opravdu Novaka porazit nemůže..no a zbytek? fackovací panáci...chybí mi Thiem, servismani ve formě, kteří uměli zatápět Novakovi v brzkých kolech grandslamů..uvidíme, docela se těším na příští sezonu, nejen proto, že "20-20-20"
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, bude to určitě dost zajímavé. Hlavně, kdo z mladých napodobí Medvěda a zatopí favoritům. Vlčáků je určitě víc, ale blok, především v hlavě, mají skoro všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ty si to pochopil naozaj blbo,precitaj si to cele este raz a pozornejsie
Reagovat
Herbert_Hoover
Blbo si to pochopil ty, když Forhend psal jasně, že "sa v horizonte 40 rokov objavi niekto s 21 GS a nebude to sucasný hrac"

> nebude to sucasny hrac
>sucasny hrac
> SUCASNY

Hezký večer smile
Reagovat
smazaný uživatel
precitaj si co som napisal v case 17:47,trocha nizsie a nedurdi sa,o kalendarnom GS naozaj nebola rec
Reagovat
smazaný uživatel
precital som si to este raz, pomaly a pozorne a fakt je chyba na mojej strane, asi som mal nejaky blok, bo som to pochopil opacne, sorry
Reagovat
smazaný uživatel
To si ma zle pochopil. Tiež si na 90% myslím, že Nadal a Djokovic po GS ešte pridajú.

Ale nesúhlasim s paddym, že 21 nepadne roky rokúce. Podľa mňa to nie je až také veľké číslo, stačí aby prišiel niekto podobnej kvality ako súčasná trojica, ale bude na okruhu sám a využije to. Pred sebou bude mať jasnú métu vyhrať najviac GS, bude mať na to 15 rokov, ak vyhrá 1.5GS ročne, je to 22 a viac GS.
Reagovat
smazaný uživatel
pochopil,len som si rypol,ked si to trocha nejednoznacne napisal,si neviem obcas odpustit:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Napsal to jednoznačně, jen ty jsi trubec. smile
Reagovat
smazaný uživatel
ok som trubec,dufam ze to do buducnosti neovplini nase uz aj tak trocha posramotene vztahy:)
Reagovat
smazaný uživatel
avsak rehabilitacia postupila,hrac po tridsiatke stale dokaze byt konkurencieschopny,vid Isner,nasli by sa aj dalsi nielen big3,kazdy samozrejme v ramci svojich moznosti,ak sa objavi nejaky dominator s nizsou konkurencoiu,ako svojho casu Sampras,preco nie
Reagovat
smazaný uživatel
Sampras mal vtedy naozaj len toho Agassiho,aj to len na harde,antuku nespominam,Beckerova a Edbergova generacia uz bola na ustupe,aj ked nieco obcas uchmatla
Reagovat
smazaný uživatel
Sampras prehral dve finale USO s Rafterom, a tusim aj s mladym Hewittom a Safinom, myslim, ze Sampras mal dobru konkurenciu.
Reagovat
smazaný uživatel
Samprasa by som do nizkej konkurencie rozhodne nedával.

Sampras vyhral W skrz Beckera, Raftera, Ivanisevica, Agassiho, a pod. Vsetko top hráci a GS vitazi.

To skor Agassiho triumfy okolo roku 2001 s Schuttlerami Clementami a Medvedevami z Ukrajiny, za tuto skupinku by sa nehanbil ani Roger Federer :)..V podstate plati, ze ak by Federer nastupil skor ako v 22 rokoch, ale trebars v 18-20 ako Nadal s Djokovicom, tak tieto GS by bral on. Inymi slovami, ak by Nadal bol rocnik 1981, tak do roku kym by nastupil Federer (1986) a Djokovic (1987) by mal taky naskok, ze ma dnes 25gs
Reagovat
smazaný uživatel
Samprasa som dal ako priklad, posledny titul bral ako 31-rocny, ak by hral na vrcholnej urovni o 5 rokov dlhsie, s potrebnou motivaciou, 20GS nie je nerealnych,buduci dominator tu potrebnu motivaciu bude mat, v tomto som vzdy obdivoval Rafu aj Federera, ze chcu vyhrat za kazdych okolnosti, aj keby mali naskok 10GS, Novak je iny pripad, ten musi motivaciu hladat, v podstate ma stastie, ze ide takpovediac stale hore kopcom, byt pred nim len Sampras so 14, tak skonci na 16-17
Reagovat
smazaný uživatel
este k Samprasovi a konkurencii, na vrchole bol v devedesiatych rokoch, kde Becker uz bol trosku za zenitom, aj ked stale velmi dobry, na trave nemal komkurenciu, ani v Ivanisevicovi ani v Agassim, Goranovi vyslo jedno finale na 5, obcas Peta potrapil, ale neporazal, to vlastne nikto, na harde len ten Agassi, neskôr Rafter, Piolinov, Changov, Martinov si mazal na chleba, na konci kariery sa objavili mladi, ale to uz on bol za zenitom, v celych devedesiatkach to bol Agassi, v prvej polovici Becker, Edberg, mozno Courier, v druhej Rafter, mozno som na niekoho zabudol, teraz si vsak na nikoho naozaj kvalitneho nespominam
Reagovat
smazaný uživatel
boli to krasne casy, ked som tenis doslova zral, dnes ma uz viac zaujimaju sipky:))
Reagovat
Pavol
Počkať na Djokovičovu prehru za 3,15 sa oplatilo.
smile smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
neboj za cislovku ban nedostanes:)
Reagovat
RF46
:)
Reagovat
annah
Tak to Noldovi nakonec přece jenom nevyšlo a Rod zůstává, svět je v pořádku. A NexGen se konečně prosadila!
Z finále jsem viděla jen kousek, protože sledovat ty dva nejprotivnější hráče celé tour a navíc Noleho další krasojízdu vstříc srdíčkům se mi nechtělo. Viděla jsem jen asi tři poslední gemy prvního setu a pár gemů druhého - do chvíle, kdy Nole vzteky roztřískal raketu. Pak jsem šla spát. Říkala jsem si: všechno je, jak má být, tradice dodržena, první set prohrán a teď přijde demolice soupeře ve třech a u té fakt být nemusím. Ráno jsem nevěřícně zírala do mobilu. Demolice byla, ale opačná, než jsem předpokládala!
Gratulace Rusákovi! Zasloužil se (stejně jako Nole v Paříži) o zachování skóre 20-20-20. smile
Djokovi ovšem musím složit poklonu za oblečení. Většinou má na sobě na kurtu nudné a nezajímavé hadry, ale tentokrát zářil! Ta modrá kreace, kterou měl v prvním a druhém setu byla naprosto famózní! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Laver vedie 2:1 a uz to s najvacsou pravdepodonostou ubrani
Reagovat
steve79
Djokovič podle mě 2 - 3 Grandslamy vyhraje. Rafa má šanci ještě French Open. Mladí začínají znatelně kousat. Na hardu Medveděv a Zverev a na antuce Tsipsipas.
Reagovat
kolapse
nolemu fandím od finále AO12, v lednu snad oslavíme 10-ti leté výročí 21 grandslamem smile. Za tu dobu jsem viděl pár hoooodně bolavých proher. Silně vyrytá je třeba s wawrinkou v paříži, OH 2016 nebo s Nishikorim USO14. Včerejší prohra ale všechny překoná a rozhodně jsem neviděl djoka tak zdrceného jak v tomhle videu.

https://www.youtube.com/watch?v=SuxoI7aSsz8
Reagovat
Kozoroh
Finále bohužel nevyšlo a kalendářní GS při poslední možné příležitosti proklouzl Novakovi mezi prsty. Pro Djokoland hořká a srdcervoucí porážka, ale pokud by mi někdo na začátku této sezóny nabídl, že No1e vyhraje tři GS trofeje z každého povrchu na GS, bral bych to všemi deseti a další členové Djokolandu bezpochyby taky. Byli jsme letošním rokem hodně rozmlsaní a chtěli jsme víc, chtěli jsme tenisovou dokonalost...

No1eho výkon poznamenala nervozita z možného zisku CYGS. Když už si vypracoval šanci na stržení hybnosti na svou stranu, nedokázal nabízené šance zužitkovat a posléze za to pykal. Od prolomení Djokova servisu na startu finále se hybnost nacházela na Medvědově straně a No1e nebyl schopen mu ji vytrvat z rukou. Medvěd byl silnější od baseline, v pohodě pokrýval No1eho útočné údery a víc se mohl spolehnout na svůj servis. V úvodním setu podával tak bravurně, že elitní returnér No1e byl na příjmu úplně marný. Djoker se snažil kontrovat hrou na síti, ale ani ta mu moc nepomohla efektivně čelit Daniilovu náporu.

Medveděv se stal prvním hráčem z Next Gen, který získal GS titul a navrch porazil hráče Big 3. Vlastně jsem rád, že se mu to povedlo před Zverevem a Tsitsipasem. Zverev je lump, co bil svou přítelkyni a Tsitsipas je blbý filozof a slovy Medvěděva - malé děcko, které neumí bojovat. Na nadcházející AO 2022 se Daniil profiluje jako největší hrozba pro No1eho 10.

Závěrem bych se chtěl pozastavit nad tím, jak tu nadáváte na publikum. Když USO dav byl v jiných utkáních proti Novakovi, psali jste, že si to zaslouží, protože je špatný a falešný člověk, nudný tenista atd. Ale jakmile Djokovi diváci fandili, tak jsou pro vás burani, pitomci atd. Musím se smát vašemu dvojímu metru :DDD
Reagovat
Amputace
Jde spíš asi o to, že Novak si o to často svým chováním na kurtu přímo říká. Naproti tomu Daniil nic špatného nedělal a stejně ho diváci nechtěli nechat dopodávat zápas, tleskali po jeho dvojchybách, pískali mezi prvním a druhým servisem - zkrátka hnus. Něco tak odporného jsem v US snad ještě neviděl.
Reagovat
dappe
Já na to koukal dnes a moc bych to nesrovnával. Však na Medvedeva vyloženě bučeli i před samotným servisem, jak při volejbale v Polsku. Nevybavuji si, že by se tohle někdy stalo vůči Djokovičovi. Možná se pletu.

Navíc ta gesta si Djokovič mohl také odpustit, musel vědět, že tam není něco úplně v pořádku.
Reagovat
PetaM
Zverev je lump, co bije svou přítelkyni :D :D

Umřu z toho, jak si jedna flundra vodí celý svět. :D
Reagovat
Andrew89
Djokovic je lump, který podváděl svou manželku...smile
Reagovat
spaniel
Bod za slovo hybnost (momentum).

K tomu publiku. Nole to mival tezke, ale projev publika byl proti vcerejsku mnohem mirnejsi. Tleskali po dvouchybach a vic jasali, kdyz ziskali bod souper. Pripadne buceli, kdyz triskal raketou. Vcera ale buceli a piskali nonstop, pri nadhozu, behem vymen. To jsem jeste nevidel. A vrchol byl, kdyz je v tom Novak hecoval. Nemluve o tom, ze Novak je otrkany veteran, kdezto Daniil pri pokusu o 1.GS a nic spatne v zapase neudelal.

Trochu objektivity by ti neuskodilo.
Reagovat
pockerface
smile naprosto souhlasím
Reagovat
Amputace
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Pe3k
Objektivity od čistého glory huner fan boye?
Reagovat
smazaný uživatel
Hybnost is new momentum :)

Nakoniec su so sezonou vsetci spokojni. Vy by ste sezonu s 3 GS brali a my niekedy okolo júla pred OH tiež.

Pevne verim, ze Thiem, Nadal a dvojica Švajciarov sa vráti na okruh v plnej paráde; lebo sezóna 2021 bol marazmus. Novak to mal vyuzit, mal to ložené.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi jsi nečetl některé z příspěvků, kde bylo toto jasně vysvětleno - většina diváků totiž nefandila Jokerovi, ale šanci stát se součástí tenisové historie. Samotný Joker byl podporou překvapen a paradoxně mu možná i uškodila. Je to něco podobného, jako když se neznalí diváci snaží podpořit svého hráče/ku burcováním před 1.nebo2.servisem - není podle mě moc hráčů, kterým by takové vyhození z rytmu pomohlo...
Reagovat
RFanousek
Pokud jsi ten závěr viděl, tak nemůžeš v žádném případě srovnávat chování publika tady a v jiných zápasech kde fandili Novakovu soupeři. Tohle není o dvojím metru.
Reagovat
ipko
ešte by som vyzdvihol jeden nepatrný fakt, že Djokovič po druhom sete neodišiel z kurtu, čím ma trochu prekvapil :D
Reagovat
pockerface
Jo byl asi tak rozhozený, že na to zapomněl smile . Určitě věděl, že Medvěděv bude bojovat, ale podle mého si myslel, že bude víc nervózní a ejhle on byl dva a půl setu koncentrovaný, klidný a sebevědomí z něj sálalo.
Reagovat
pockerface
Při tom závěru mi obecenstvo přišlo jak divá zvěř. Bylo to jako z filmu Gladiátor a vzpomněl jsem si na větu: bratře lid je vrtkavý. Opravdu se chvilkami chovali jako lůza lačná po krvi. Předchozí zápasy byl lid proti Novakovi a včera musel být v šoku a možná se z toho psychicky sesypal, že mu jednou fandí smilesmile. Ale to je prostě Amerika a Medvěděv jim vlastně už i v r.2019 ukázal, že je má u p*dele. Sice ho za stavu 5:2 rozhodili, ale pak se zdravě ještě víc naštval a naštěstí dopodával.
Reagovat
Amputace
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
SwissMaestro
Každopádně to co včera předvedl Medvěděv, klobouček. Ono to vypadá jako kolaps Djokovič, ale jeho soupeř hrál prostě fenomenálně. Jedna dvě chybky a hned by toho Djoker využil, v tom je fenomenální. Ten stupňující se tlak publika byl nechutný, nemluvě o bučení když šel Daniil servírovat na ukončení zápasu. Mentální titán.
Reagovat
RF46
Ono to buceni ..aspon nemel cas premejslet o blbostech:) Vykriky a buceni pri nadhozu...hovada.
Reagovat
sojka1
neskutecne... ukociroval sebe, premohl Djokovice, divaky i vlastni krece, ktere ho v zaveru chytaly do nohy... :-)
Reagovat
pockerface
Hlavně jak vůbec nereagoval na publikum. To kdyby to bylo obráceně, tak Novak by už je vyfakoval, gestikuloval by směrem k nim a možná by běžel za rozhodčím a stěžoval si. Medvěděv byl určitě strašně nervozní, ale vyřazovalo z něho: Mám Vás u p*dele smile
Reagovat
sojka1
:-))) pravda, ale proste jina natura, temperament, on je fakt ta ryba, co ji komicky (a ikonicky) vystrihl na zaver... ale pri hre sebou mrska paradne... :-))
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
spaniel
Pry mentalne nejsilnejsi hrac?moc se mne to nezda. Ze predvedl par obratu, kdy na nej nebyl vyvijen tlak (bud nebyl favorit, nebo celil MP a to uz tlak fakt neni)?

Za to vzdy, kdyz vyhlasil nejaky turnaj za nejdulezitejsi a milnik kariery, tak to projel. Tak to bylo pred kazdou olympiadov a kazdou pokaslal a odchazel s placem. A ted toto. Spis prkny choker podle me.
Reagovat
spaniel
*u
Reagovat
vojta91
Zajímavé finále z kterého vyplývá ze Rafa zůstává GOAT smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi sa aj noha urcite zahojila; nepochybujem o tom, ze po finále cválal ako za mlada a barle isli z okna :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
možná v některých hlaváchsmilesmile
Reagovat
spaniel
smile
Chlastat takhle po ranu, hned v pondeli.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
helejď, já to vidím na ulici přede dveřmi. Některý myslím ani neví, že je pondělísmile
Reagovat
RF46
smile
Reagovat
kolapse
Reagovat
Berny
Vesmir je v poradku, o Djokovicove triumfu pred kazdym turnajem/finale minimum pochybnosti.. o Nadalovi jiz klasicky pochybnosti nekonecne. Jen zase trochu faktu, Nadal za posledni silene 2 roky odehral 4 GS z 8 GS: megavyrovnane AO Thiem a Cicipas, suvererni demolice ND na RG a 4setova bitva v semi na RG s ND=na nejake nadalovo odchazeni mi to stale nevychazi, rve se o kazdy titul a jen diky covidu a zraneni o 4 GS prisel. Takze nic noveho jak z nejruznejsich duvodu prichazi o GS poslednich 15 sezon..
Reagovat
smazaný uživatel
Len sucho dodám, ze Nadal vynechal za posledných 10 rokov, 4krát US Open, ktore 4krát vyhral.

Finále USO19 sa spochybnovalo a to mal Medvedev lepsie vysledky, nez tento rok.

Jedno mal ale Rafa s Novakom spoločné, obaja po finále s Medvedom plakali.
Reagovat
spaniel
Medvedev technikou moc oku nelahodi, neni to zrovna muj salek kavy, ale nektere veci co dela, jsou neskutecne a je v nich o level vys nez ostatni. Servis ma skvely, ale to ma vice hracu a v tom hlavni kouzlo neni. Prvni je vyber uderu. Ma neskutecnou herni inteligenci. Vzdy zahraje pro soupere nejmin prijemnou moznost. Delka uderu, momentalne neni nikdo, kdo by mel tak konzistentne dlouhe udery. Je to obrovska zbran. Vyrovnany FH i BH, zadna slabina v nektere strane. Kdyz je potreba, dokaze uder zplostit a zrychlit. BH po lajne neni problem. K tomu na svou vysku uzasny pohyb a predvidavost, kterou jsem videl snad jen u Murrayho. Jedine co bych mu vytkl, byly vcera ty dropshoty, nebyly dobre a stejne jich zahral nekolik. Muze dekovat stestene, ze je Djokovic nepotrestal.
Reagovat
Srdjan
Nevím co máte pořád s tím Rogerem Federerem, pár let hrál slušně to ano, ale zbytek bída a šedej podprůměr až průměr ... nejvíc přeceňovaný hráč na okruhu ... za mě lehce nadprůměrný hráč v dlouhodobých souvislostech smile
Reagovat
Grape
Taky si myslím... A každý, kdo má méně než 20 grandslamů je průměrný smile
Reagovat
TheRoyalBlue
Trolling hodný Novakovho tatka :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
spaniel
Dat si nick po nejvetsim plcusovi jizne od Slovenska, to o necem svedci.
Reagovat
ttopi
:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Vy byste si, pane Srdjane (mimochodem zajímavé jméno), výborně rozuměl s jedním zdejším uživatelem z Bratislavy. Do PM vám na něj pošlu kontakt, abyste to mohli důkladně rozebrat nad lahví borovičky, kterou rád dodám. Akorát se asi neshodnete na tom, kdo je vlastě ten GOAT, ale na tom, že Federer to rozhodně není a nikdy ani nemohl být, určitě ano...
Reagovat
Fandina
smilesmilesmile DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Borovičku nepijem, a vlastne správne máš len tu Bratislavu.

Ale ten počet reakcií, Srdjan odviedol kus poctivej roboty, to ano.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, já jen že borovička od Borowitze by byla symbolická.
Reagovat
ipoeta
Trpíte tou hloupostí už od narození, nebo je to věkem? smile
Reagovat
steve79
Jak Daniil spadnul na konci, tak to se bude vysílat na Silvestra smilesmile
Reagovat
vladka
to teda!smileKonkurence Čulibrkasmile
Reagovat
Denis92
Uzasny vykon Medvedeva. Skvele takticky pripraveny a na kurte mu vsetko vychadzalo. Mohol sa spolahnut na servis a od BL bol lepsi ako Djokovic. Ten nehral uplne optimalne. Prislo mi, ze ho to zmohlo fyzicky aj psychicky. To ako sa rozplakal pred poslednym gemom to uplne dokumentovalo. Este nikdy nemal takuto podporu od divakov, obzvlast v NY a paradoxne mu to uskodilo.

Novak dost chyboval a miestami nevedel co hrat. Preto aj ta nevidana taktika - servis volej.
Napriek tomu mal svoje sance. Za klucovy povazujem 2.gem 2.setu, kedy nevyuzil 3BB a v tom momente sa to preklopilo na Daniilovi stranu.
Reagovat
Fransoas
Toto je nejvýstižnější komentář.Je to přesné v tom,když mají soupeři výhodu proti Novákovi a ta je promarněná.
Reagovat
Stan_Borowitz
Hodně se tady nadává na americké publikum. Ale ono to NENÍ
Reagovat
Stan_Borowitz
americké publikum. Je to mezinárodní publikum, ve kterém většinu představují Newyorčani. A ti se chovají přesně tak, jak se od obyvatel New Yorku (a obecně většiny metropolí) dá čekat.

Američané z malých měst jsou naopak vesměs velmi milí a skromní lidé.

Výjimky samozřejmě existují tam i tam.
Reagovat
TheRoyalBlue
Ach tí nechutní mestskí liberáli ????
Reagovat
Stan_Borowitz
Njn, chudáci, nějaký zlý Rusák jim překazil zaslouženou možnost být součástí historické chvíle.

Teď se budou muset zase upnout na Gretu a zachraňovat vesmír...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Napadat Gretu není moc velké hrdinství a zas tak moc se od reakcí toho publika nelišísmile
Reagovat
Stan_Borowitz
Kde konkrétně jsem napadl Grétu?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ok nic tak hroznýho, ale takové malé rýpnutí jsem v tom vidělsmile
Reagovat
Pe3k
A? Ty jí snad chceš bránit?
Reagovat
HolyMotors
Zatím asi stačí tuhle planetu, bohužel poté, co jí tvoje generace zku.rvila, to bude potřeba. Snad ještě není pozdě. Naštěstí ale nic netrvá věčně ani vláda Djokoviče.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, když se kouknu kolem sebe, mám spíš pocit, že moje generace tady toho hodně napravila a předává vám naši českou krajinu v celkem slušné kondici oproti stavu před řekněme třiceti až čtyřiceti lety, kdy jsi ty ještě čůral do plínek (a kdovi jestli vůbec). Mně kolem baráku běhají daňci a divočáci, po zahradě ježci a veverky, hnízdí u nás sojky, rehci, kosi, sýkory... A v sobotu jsem u kočičich misek přistihl lišku.

Tak se snaž, kámo, abyste vy, doomeři, předávali naši zem dalším generacím aspoň v takovém stavu jako my vám. Zatím to podle těch komsomolských plánů na to moc nevypadá, ale každopádně držím palce...
Reagovat
Ondra979
to je sice hezke, ze jsou tu zviratka, ale mame spoustu dalsich problemu ktere se na nas riti - at uz jsou to opravdu emise CO2, a ted to tedy nechci resit ale elektromobilita to nevyresi samozrejme, problem je CIna, Indie, USA a dalsi..takze pokudse na tom svet nedomluvi, pujde to asi do kytek, to rika drtiva vetsina odborniku, cast sveta se stane neobyvatelnym a budou velke migracni vlny atd...no a pak mame sazmorejme stale problemy s hospodarenim v zemedelstvi, stale velke pudni celky, a velka chemizace ze premeire Babisi, ktery ty chemky vyrabi a prodava skoro vsem, nemravna podpora biopaliv, velka vodni a taky vetrna eroze atd...a tohle si urcite muzeme vyresit, ale kdyz tu vladne nejvetsi agrokolchoznik ktery na tom nema zajem, tak je to zatim v pytli..
Reagovat
Stan_Borowitz
Souhlasím, to jsou všechny reálné problémy a je třeba je řešit. Klimatické změny sice asi nevyřešíme, podobně jako soudruzi v SSSR nakonec neporušili větru ani dešti, protože tam hrají hlavní roli úplně jiné síly daleko za horizontem lidských možností, ale je jistě potřeba je zbytečně neurychlovat a hlavně se jim začít přizpůsobovat.

Arokolchozník vs. Piráti, to je stejná volba jako poprava zastřelením nebo gilotinou... ta první se dá teoreticky přežít
Reagovat
HolyMotors
Tak určitě je to úplně to samý, nebo to druhý dokonce horší, ty blbečku.
Reagovat
Stan_Borowitz
smile

Pozor, doomere, abys nakonec neskončil pod tím drnem dřív než já, rozčilování zvedá krevní tlak a dnes na kardiovaskulární příhody umírají i mladíci. Zeptej se turisty.

No a co by pak bylo s planetou, kdo by ji zachraňoval? Mysli na to, máš přece svaté poslání, jsi jedním z vyvolených, kteří konečně dají všechno do pořádku, nemůžeš s tím darem hazardovat kvůli nevzdělanému bagristovi z vidlákova, kterému jsi jen k smíchu...
Reagovat
HolyMotors
Divočáci ti možná běhají v hlavě, ale realita je taková, že ničivé vlny sucha a požárů, neustále stoupající hladiny oceánů atd nepochybně povedou k hrůzostrašným důsledkům. Ale co, ty už budeš dávno pod drnem, bude se ti zdát o volně poskakujících daňcích a poletujících rorýsech. Ostatně, ty stejně ničemu takovému nevěříš, protože svatý táta kapitalismu se zaklíná modrou planetou.
Reagovat
Stan_Borowitz
OK, doomer...
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
Stan_Borowitz
Dnes je čtvrtek
zejtra pátek
uděláme vlnu stávek.
Nač se učit
vše už víme
celý svět my napravíme

A pak se, mami, slibuju
do toho opravdu obuju.
Konečně, znaven po boji,
uklidím ve svém pokoji...
Reagovat
TheRoyalBlue
Ale veď on nehovoril nič na Gretu, ale na newyorských liberálov :) Ja síce nie som progresivec/liberál, ale svoj komentár som myslel s nadsazkou. Kaslite na politiku, radšej sa tešte s výhry Meddyho ale smúťte z prehry Noleho.
Reagovat
Stan_Borowitz
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
souhlas, v okurce na to bude času dostsmile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
svetova.dvojka
Takže nakonec Djokovič nemá nic...
To jsem věděl, že to tak dopadne...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nějaký kus nádobí snad dostal ne? I hrst dolarůsmile
Reagovat
peggy
Djokovic,má ještě na to zkusit to jeste jednou,ti mladi budou protivni ale dedousek Federer a utahany Rafa jsou mimo hru.smile
Reagovat
kolapse
hrozná škoda, hrozně to bolí ten kalendářní GS, za ten letošek by ho určitě zasloužil. Na druhou strana, kde jinde než v Austrálii získat rekordní 21 grandslam. Stejně ještě vyhraje tak 5 GS...smile
Reagovat
spaniel
A cim si to jako zaslouzil? Byli jini, co si to zaslouzili vic.
Reagovat
woody
Sice nemá CGS, ale stejně jako jeden z mála dokázal naplnit těch 28 vítězných zápasů na GS po sobě v roce 2016. že to nedokázal v jedné sézoné se holt nedá nic dělat. I tak má těch 28/28 win. jedn doufám,že po tom neúspéchu nepříjde motivační krize jako 2016/2017. Jdeme dále AO 2022 čeká.

Medvěděv dokázal,že je na tvrdém povrchu momentálně asi nejlepśím hráčem, už loni měl úžasnou sezónu na betonech a s tím podáním a pohybem bude nebezpečný na všech hardech.
Reagovat
Krisboy
tak příští rok smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Příští rok po.alu příprava na tenisový důchod...
Reagovat
Krisboy
Kdepak, příští sezónu Djokovič neprohraje ani set. Kdo ví, prohraje-li si alespoň párkrát servis smile
Reagovat
turista
Nejdříve Federer a Nadal tenisový důchod. Až pak Djokovič. Je z nich nejmladší.
Reagovat
RF46
Fedex uz tam decacto dva roky je...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdříve Federer a Nadal tenisový důchod. Až pak Djokovič. Je z nich nejmladší.
Reagovat
sojka1
dobre to Dada Rodovi uhajil.... :-)
Reagovat
fazil
No jo, konecne nekdo, kdo si s Djokovicem nepinka a neslozi se jako ostatni labilove. Uz to bylo docela nudne, jak Novak posledni cca 2 roky, kdy odpadla konkurence, sbira tituly a rekordy zadarmo.
Reagovat
RF46
Praveze pinka...jenze se nerozklepe a nekazi. Daval mu to casto na BH k care, kde Djok nic nevymyslel. Vetsinou tyto mice byly pro Djoka- v predchozich hrach.
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Mantra
A udělal to, jak jsem radilsmile

Fofrem, než se Srb rozkouká, to byla jediná cesta. smilesmile
Reagovat
peRFect
Zápas jsem viděl celý,výsledek mě potěšil a uznávám,že při prvních dvou MB a Daniilově 2x DF jsem si řekl - teď Novak zapne,to je to co umí,co jej dělá silného.Naštěstí se tak nestalo a rus vyhrál zcela zaslouženě.Tvořil hru,byl výborný na servisu i příjmu (na to,že returnoval skoro zády opřen o zadní stěnu!) a nepoděl*l se.Jen trochu,ale s doublebreakem si to mohl dovolit.
Škoda,že nebyl nějaký livestream od Srdjana z obýváku.Vlastně si uvědomuji,že můj postoj k Novakovi výrazně ovlivňují jeho rodiče a také jeho manželka.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jelena mi přijde fajn, ale tak u nich doma jsem nebyl.smile
Reagovat
No-le
A co je špatného na Jeleně?
Reagovat
Mantra
A co batuska Putin? Byl na stadionu nebo nedostal víza?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten prý pálí ostrýma s Lukym, ale maj jako správní Rusové větší rakety a větší kurtsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze TP nemá k dispozicii GIF, pretoze ten jeden s Nadalom a Federerom smejuc sa počas vianočnej reklamy by sa dnes velmi hodil.

Zápas som z objektivnych príčin nemal ako sledovať, nemal som záujem ani náladu si ho nahrávať, ani nič.

Výsledok ma pozitívne šokoval. Djokovic prepásol ohromnú šancu stať sa nesmrteľným, mohol a mal preklopiť tenisové dejiny definitivne na svoju stranu. Polovicu sezóny absolvoval bez šampiónov, stačilo poraziť hráčov pod ním. A on dostane 0:3 od Medvedeva, ktory mal 58% prvy servis a vyrobil 9DF.

Djokovic okrem negatívnej finálovej bilancie z GS s Rafom zaknihoval vo finále GS historicky aj niekolko vtipných porazok s "outsidermi" (Wawrinka 2x, Medvedev a dve od Murrayho su taktiež zbytočný luxus) Tieto preslapy Nadal s Federerom nemá. Toto manko hasil dvoma vyhranými GS cez MB Federera. Ak by ich nemal, dnes by bol s 18 pohodlne tretí so stratou 3 na vedúcu dvojicu.

Som zvedavy, co bude dalej s Djokovicom. Ak by vyhral este jeden GS, jeho karierne statistiky by boli v podstate zrkadlovo okopírované. Tiež začal svoju žatvu jedným a pokračoval troma.

Karavána teda jede dál. Nole fans už nabíjali pušky, ale dnešnou prehrou stratili velmi silný arzenál do GOAT diskusií. Aj taký je šport.

Ak uvidite pikolika z Ostravy, povedzte mu, nech nájde na YT celý zápas. Rád by som si ho pozrel.
Reagovat
RF46
Toto mi prosim vysvetli - "Toto manko hasil dvoma vyhranými GS cez MB Federera. Ak by ich nemal, dnes by bol s 18 pohodlne tretí so stratou 3 na vedúcu dvojicu."
-
Jinak krasnej demago-tendencni koment...moc nechapu, ze tenisovyho fanouska nezajima finale GS, kor, kdy se mohla psat historie...
Reagovat
smazaný uživatel
Nauč sa citat s porozumenim a pochopis oba odseky.

Bohuzial sa mi sledovat nedalo kvoli nevyhnutnemu cestovaniu lietadlom a nahravat som si to nechcel, nemalo to cenu.

K prvemu odseku, Nole ohromne stratil s necakanymi prehrami s outsidermi a naopak vyhral par GS, ktore nemal vyhrat.
Reagovat
RF46
Neumis ani psat ani pocitat.
Reagovat
RFanousek
Já jsem pochopil co chce mistr říct. Že kdyby Federer proměnil mečboly na podání tak by vyhrál Wimbledon 19 a Nadal by vyhrál US 11, oba by tak měli o jeden GS více a Djok o dva méně, takže by tři ztrácel v tuto chvíli.
Reagovat
RF46
ja taky, ale napsat to mistr neumi
Reagovat
smazaný uživatel
Kopýtko sa opäť trochu stratilo a nemá ani gule priznať, že bol v lese stratený.
Reagovat
ttopi
Je opravdu vidět, že jsi to neviděl. První set byl Medvěd na servisu nehratelný, druhý téměř taky. Ty zhoršené statistiky si Medvěd udělal až ve 3.sadě.
Reagovat
peRFect
3 DF na MB to hodně zkreslují.Jak píšeš,Medvěd byl nehratelný,Novak ani nebyl schopen nic moc vymyslet a tak to celé bylo jen o tom,zda Daniil začne kazit a odejde mu servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ludia, 53% v druhom a 56% v tretom naozaj nie su dobré cisla.

Medvedev musel byt vyborný aj na BL, lebo tieto cisla mu druhy a treti set isto nevyhrali.
Reagovat
TheRoyalBlue
No a tie Méďove druhé servisy leteli tak 118mph a umiestnenie ku čiarám, čiže on prakticky celý zápas hral prvý servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak som si pozrel aj rozšírené HL.

Z mojho pohladu Medvedev presne vedel co ma hrat. Na príjme daleko, return skoro vzdy do BH a v crossovych BH výmenách Novaka zdeptal natolko, ze ten bol vyvedený z konceptu. Tu ho jednoznačne prehrával a Novak nemal plán B. Teda mal, s chodenim na siet, ale prisli aj minely.

Zápas mohol vyzerat inak ak by Novak vyhral prvy gem zapasu alebo urobil break na uvod druheho. Ale to iste si mohol povedat Zverev, ktory mal viac BB prilezitosti v tretom sete.
Reagovat
TheRoyalBlue
Rytmus je tiež dôležitý pri hre ND a to asi Daniil tiež vedel. Pri podaniach Medvedeva sa výmeny veľmi nehrali. Z Daniilovho BH to išlo dosť hlboko do kurtu s nižším odskokom a z FH bol agresívny, Djokovič mal minimum príležitostí sa dostať do svojho rytmického tranzu a preto aj keď mal príležitosť na útok, tak sa často vyhodil.

Méďova taktika bola geniálna, ale nie je ani tak ťažké ju vymyslieť ako mať schopnosť a gule ju previesť konzistentne. Aj v ťažších momentoch kedy by väčšina hráčov upadla do svojich stereotypov a tým dostala Noleho do hry. Medvedev tam nastúpil na kurt s mindsetom úplného maniaka s jednou jedinou vecou v hlave, také odhodlanie a koncentráciu som ešte nevidel.
Reagovat
Amputace
Ten první set neměl Novak jak vyhrát - Medvěděv prohrál tuším jediný míč po prvním servisu, dával esa i z druhého, byl jednoduše nehratelný; takto skvěle někoho servíroval v průběhu celého setu, navíc ve finále GS, jsem neviděl, ani nepamatuji. Ve výměnách se do ničeho netlačil, hrál i na své poměry nadmíru defenzivně, pinkal to Novakovi vesměs doprostřed kurtu, ale v pohodě to stačilo, protože Novak se vyhazoval. Šanci měl z kraje druhého setu, ale Medvěděv to skvěle ustál - v tu chvíli jsem si pomyslel, že může opravdu vyhrát; nezhroutil se, ustál těžký moment a vzápětí navázal znovu rychlými gemy na servisu. Djokovič se vůbec nedostal do zápasu, byl opravdu úplně mimo, ale velkou mírou se o to zasloužil právě Daniil, který byl skvěle takticky připraven. Očividně se z finále AO hodně poučil.
Reagovat
Fransoas
S tímto naprosto souhlasím.Pokud mi paměť nelže,tak zřejmě těsně před zápasem glosoval,že do toho duelu půjde s větším sportovním srdíčkem,což by odpovídalo na lepší mentální i herní pohodu a šel si více za vítězstvím než Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Opäť sa ukazuje, že prehra dá do budúcna človeku viac, než výhra, či jasná výhra.

Poučili sa z nej Nadal a Medvedev z Melbourne, v dalšom zápase s Nolem na GS uspeli, naopak Nadalovi výhra z Ríma s Djokovicom uškodila. Blesk proste nikdy neudrie dvakrát na to isté miesto a každý zápas je iný.
Reagovat
ttopi
Medvědev maximálně riskoval i druhý servis, hlavně s postupem času. Z toho pramenily i ty DF. Opravdu, kdyby ses nekoukal na statistiky, ale viděl zápas, viděl bys, že to Djokovič snad ani uhrát nemohl.
Reagovat
peRFect
Rog +2 = 22, takže o 4 víc.Nicméně příští sezóna dostane nový náboj.Konečně nextgen vidí,že někdo z jejich řad umí Novaka smáznout (na jeho nej povrchu) a to je posílí.Vlci jsou hladový.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále USO 11 by podla mna slo na Rafovu stranu, bolo to v case kedy Roger s Nadalom na velkych hardoch pravidelne prehraval, ale nebudem sa o to priet, je to vlastne uplne jedno.

Chcel som tym povedat, ze ako malo Novakovi chybalo k absolutnej nesmrtelnosti a ako málo k tomu aby mal dnes 18GS a pohodlnu stratu na veducich. Lopta je proste gulatá a detaily rozhoduju o celkovom vnimani historie, neskutočné
Reagovat
ttopi
No, jemu ale včera nechybělo málo. Jemu chybělo moc, včera to nebylo o několika míčkách. Kdežto prohrané Federerovo finále bylko o tom 1 míčku na MB.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Vsetky prehry s "outsidermi", ktore som nacrtol prehral relativne hladko, jeden 5 setak s Andym z NY12, ale Andy bol stále vpredu.

Federer zavahal len s Delpom, inak má čistý štít. Od Nadala sa cakala vyhra AO17, ale to nepovazujem za prehru rovnakej kategorie; ani AO14, ktore bolo atypické.
Reagovat
panzer.dragon
GOAT debata se vyřešila letos na RG
Reagovat
smazaný uživatel
Niekto múdry raz povedal: Tenisový Boh má rád Rogera Federera.

Aká je šanca, že Nadal pri pokuse o 21GS prehrá vo fáze RG, kde v zivote neprehral a Novak pri rovnakej prilezistosti dostane 0:3 vo finále hardového majoru?..

Alebo to bude tým, ze tenisové dejiny si 21.GS vobec neprajú?..Ved aj sám Federer si pri pokuse o 21 priam epicky vylámal zuby vo finále W.

Vyssia sila proste úraduje a tak to má byť. Táto éra si nezaslúži žiadne tuctové vyvrcholenie, necháva diváka naďalej v napätí. Každý z troch si pri pokuse začať tretiu desiatku GS prešiel svojim peklom. V najblizsich 9-10mes je len jeden GS a ak by to navzdy zostalo na 20-20-20, bol by to jeden z najvacsich sportovych príbehov vôbec. Táto predstava je po scenári s Rafovým triumfom, moja druha najoblubenejsia.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi se mu taky líbí Rogerova hra...

Ale jinak je to opravdu neuvěřitelný příběh, jaký ve sportu snad nemá obdoby.
Reagovat
steve79
Jak to vůbec bude s žebříčkem. Kdy se odečítají body
Reagovat
paprikovygulas1
Myslím že rebríček v top 10 nezaujíma absolútne nikoho.
Reagovat
steve79
Gratulace méďovi. Ve snu by mě to nenapadlo. Pro Novaka a jeho fans je to obrovská rána. 90% fanoušků už ho vidělo z trofejí.
Reagovat
Andrew89
No rekl bych tak 98% :D
Reagovat
Hypertac
Haleluja, ještě, že tak.
Reagovat
street4
Hned se lip dycha ze jo.
Reagovat
Rogers
Velká gratulace, Dan to prostě ustál. Djokomitič dnes nebyl doma, přesto zaslouží obdiv za výkon v tomto covid roce. Ruská trojka začíná vládnout, zejména, když už je v TOP-10 5 Rusů a MohyKáni pomalu odcházejí...
Reagovat
goodtennisfan
Neříkal Djokovic, že tohle bude jeho poslední zápas v životě? Takže končí kariéru? Nebo to bylo jen "jako"? smile
Reagovat
Krisboy
Tohle neříkal, ty popleto.
Reagovat
goodtennisfan
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sarkasmus smile
Reagovat
Herbert_Hoover
Že k tomu přistoupí jako by to byl jeho poslední zápasy v životě. :)
Reagovat
Marduch
Medved dnes naprosto zaslouženě, byt servis od 2.setu občas haproval a nebyl to úplně bezchybný výkon, nicméně s ohledem na nepřízeň publika a jistý stres z blížícího se uspechu, to nakonec zvládl dobre. Velká, velká gratulace ke vstupu do GS klubu, už bylo velmi na čase!smile

Dnes to nebyl Noleho den, servis ne a ne padat, hromada frustrujicich chyb z lehkých pozic, nepromenenych x BB v 2.setu, kde se lámal zápas, následovalo trestuhodne pohrdnutí tolik potřebne přízne publika, kdy od toho momentu bylo všechno špatně. Tentokrát se upusteni frustrace skrz demolici rakety hrubé nevyplatilo..
Holt na trumf na posledním GS, ktery prostě Nolemu tolik nesedí, je asi zapotřebí, z myho pohledu, větší suverenita ve výměnach, vlastně po celé USO, tak, jak jsme většinou zvyklí z AO. A ne dva špica udery, soupeř v defenzive, ale třetí úder aut. Kdyz herní jistotu nahlodava nervozita, tak na takovym způsobem exponovaný GS turnaj nestačí privezt formu jen o 5% lepší než ostatní favorite. Proto je tak těžké udělat 4 GS za sebou. I o 5,5 hodin na kurte víc než Meda se mohlo ve finále také podepsat, tím spíš že nešlo o typicky večerní zápas, které Nolemu kvůli menšímu horku vyhovují více.
Je ale na místě otázka, jestli od 34 leteho hrace neočekávame příliš... Pokud si pamatuju, tak u Federera se v tomto věku fandové modlili za alespoň jeden další GS titul..
Uvidíme, jestli tahle porážka zanechá stopy, nedivil bych se, kdyby Nole zabalil sezónu. Nicméně, pristi stanice AO, Djokoland nezastavuje, nikdo nevystupuje, party ještě nekonci smilesmile
Reagovat
FerrariF50
Tak myslim, že nevyšlo sice teď, ale divil bych se hodně, kdyby příští rok alespoň jeden GS nepřidal, kdežto Rafa možná šance tak na RG když bude zdravotně v pořádku a sejde se mu to a Roger už asi fakt ne, protože nevěřim tomu, že mu to kolena po operacích ještě dovolí dostat se do takové formy, aby mohl GS vyhrát. Každopádně jsem přesvědčený, že příští sezóna bude sezóna změn a asi i loučení. Bylo by hezký, kdyby to skončilo 20-20-20, ale Novak ví moc dobře, že šance na překonání je furt dost veliká a udělá proto maximum a na začátek hned AO, co víc chtít.
Reagovat
mendrit
Djoki na všech GS příští sezóny bude stále těžit z postavení no.1 v žebříčku, kdy bude mít lehčí soupeře do prvních zápasů. Nadal to bude mít víc o náhodě.
Reagovat
Nola
to je asi najrozmnejsi komentar od Djoka fan, nevidela som vacsinu zapasov z objektivnych dovodov, vesmir je opat v poriadku, niektori oslavuju, ini smutia a tak to ma byt smile

ja som neverila, ze to da, bo som si vzdy spomenula na rok 2016, ked prehral na OH s DelPOm a tento rok so Sashou.... zacarovany kruh, ze vyhral 3 GS v rade je vlastne zazrak, to v jeho veku v modernej ere tenisu nedal ziadny hrac.... je zazrakom, ze bez pripravneho turnaja vobec dokazal porazit Mattea a Sashu, pavucik sa s nim nemaznal
Reagovat
paddy
smile
Měl obtížnější práci než Courtová 4x se Serenou smile
Reagovat
paddy
Reagovat
Nike
Medvedev vstoupil ro výjimečnosti! Diky! Diky tomuto borcovi, který konečně z této mlade generace jako první dokázal dat srbovi za vyucenou!

K
O
N
E
Č
N
Ě

!
!
!
Reagovat
Ondra979
smileno sakra to trvalo..chtelo by to hned navazat na AO!!
Reagovat
Nike
smilesmile* Snad to dodá tomu zbytku energii a sebevědomí, ze to jde, a ze i on ke člověk smile
Reagovat
Ondra979
presne tak..Zverev by mel byt maximalne hladovy kdyz to dokazal Danil, tak proc ne on..snad to bude zajimave
Reagovat
Ereinion
Gratulace Medvědovi, fantastický výkon, hlavně na servisu. Už před USO jsem Djokovičovi z nějakýho důvodu nevěřil, dlouhodobě se mu tady nedaří a navíc po losu bylo jasný, že ho čeká dost těžká cesta. Nakonec se to asi ve finále projevilo, Medvěd byl naopak naprosto čerstvý a především to zvládl v hlavě - klíčový byl pro mě začátek druhého setu, kdy narozdíl od Zvereva v SF odrazil všechny Djokovičovy BP a naopak ten svůj proměnil.

Co se týče Djokoviče, nejspíš to na něj opravdu dolehlo a psychicky to nezvládl, podobně jako Serena před pár lety...tenhle zápas může být takovým symbolickým střídáním stráží, kdy někdo z Next Gen konečně porazil ve finále GS někoho z BIG3.
Reagovat
Andrew89
Nemohl byt lepsi scenar. Djoko porazen skvostnym vykonem Medvedeva. Hral neskutecne,radost se divat. smile
Reagovat
peRFect
- Danil hrál famózně,finále jen o něm
- US fanoušci potvrdili,že jsou to hov*ada
- Novakův proslov úděsnej,jako jeho žena.Přesto mi ho bylo líto.
Reagovat
Andrew89
Ona je priserna s tim jeji afektovanym chovanim. Dneska nastesti sedela a cumela co se deje:D parkrat tak zas pestickovala,ale bylo ji to prd platnysmile
Reagovat
paddy
Bohužel GS titul opět smolně nezískal smile smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale zase jako jediný na celém turnaji neztratil ani jednou podání...
Reagovat
smazaný uživatel
To sa nepodarilo ani Laverovi.

Rod predsa len nechodil do NY zbytočne, rekord sa prepisal.
Reagovat
sojka1
:-)
Reagovat
Patik
S Thiemom zajtra založia spolok demotivanych GS šampiónov.
Reagovat
paddy
smile
Dnes jednoho vítězného maratonce diskvalifikovali, protože měl tlustší než povolenou podrážku smile
Reagovat
miros
Teď tam stojí jako školáček.
Může mít třeba 100 výher na grandslamech, ale tohle už nevrátí nikdy.
A prosím, už nedávejte záběr na jeho paní, fakt se na to nedá koukat. Ta snad šňupe, nebo co, hrůza.

Jo nejšťastnější, tak to jo, to je projev blba, kterej dostal pořádně na prdel. ????

Nikomu nechci prát nic špatného, ale teď jsem fakt v dobré náladě a ten čas, kdy jsem se na to vydržel koukat, fakt stala ta to.
Dobrou a příjemnou noc všem a především fanouškům prej nejlepšího tenisty v historii. ????
Reagovat
Mac
je to jenom clovek...
Reagovat
Mr.Pink
docela dobry antukovy tenis to byl, ale ja se chtel koukat na us open :)
Reagovat
Stan_Borowitz
smile
Reagovat
SwissMaestro
Tak tos posral Daniil :DDDDDDDDDDD
Reagovat
SwissMaestro
Hodně smutná řeč......takto jim lézt do zadku
Reagovat
mendrit
Hi Hi
"Best player in a history"
Reagovat
SwissMaestro
tak musel jeste vyzdvihnout soupere ktereho porazil :D
Reagovat
RF46
On Djoka obdivuje, nerika to prvne...
Reagovat
ipko
stena obdivuje stenu
Reagovat
FerrariF50
Tak je to vidět na stylu tenisu, že je mu Djok příkladem. Je jasný, že je to jeho vzor.
Reagovat
a.magerova
smile smile smile
Reagovat
Melisska
Říkala jsem si, jestli někdy dojde k situaci, že hráč narozený v 90. letech vyhraje finále GS nad hráčem narozeným v 80. letech. Zatím to pokaždé jednoznačně prohráli. Mohlo se stát, že pak dojde rovnou k výměně za dva devadesátkové hráče a tahle situace nikdy nenastane. No, nakonec ne.
Reagovat
SwissMaestro
Porpve v karier byli na jeho strane a uz je z toho dojatej :DDDDDDDD
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, americké publikum je fér. Přeje slabšímu.
Reagovat
Mr.Pink
neni fer bucet na hrace, dokonce i v prubehu vymeny, nebo pred servisem
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už jsme to tu psali, Jokerovi nefandili, jen historickému okamžikusmile
Reagovat
a.magerova
smile
Reagovat
Mayo
smile
Reagovat
blax
Ježiši Nole, to je tak falešná řeč smile
Reagovat
Hypertac
On je celý falešný. Nechápu, že mu to někdo vůbec žere.
Reagovat
paddy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
miros
No konečně pokořil toho namyšleného arogantního Srba. Doufám, že si z toho pan Djokovič vezme poučení a trochu bude pokornejší.
Tak jsem na něj zvedavej, chytrák jeden.
Všechno důležitý podělal. Hlavně že o sobě tvrdi a jeho pohůnkové, že je nejlepší tenista historie. Mohl bejt, ale je to zatím největší komik v historii, který to nejdůležitější podělal. Mohl se nesmazatelně zapsat do historie. To už v životě nedokáže. Zaplaťpánbůh. ??
Reagovat
mendrit
Novak je GOAT i bez 21GS
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tomu už se za chvíli nikdo nezasmějesmile Burrows ti dá kapesníček, prý jich koupil dost.
Reagovat
Fandina
Méďovi. Od prvního okamžiku bylo dnes jasné, kdo vyhraje. Na rozdíl od Šáši totiž na svém servisu dominoval a při podání Noleho se z něj stal úspěšný returnér.

Gratulace veliká, Medvěd super!!!
Reagovat
Mayo
V NY je Djoki častokrát vyfackany. Ťažko napísať čím to je.
Reagovat
ipko
podľa mňa tvojími predzápasovými predikciamismile
Reagovat
Mayo
Tak potom je to v poriadku.
Reagovat
Patik
Novak asi hľadá na US Open pochopenie pre tvoje komentáre.. A teraz plače lebo ti nedokáže pomôcť
Reagovat
spaniel
Za 2 hodiny v suchym triku. Ale ani to kozoroha a turistu pokore nenauci.
Reagovat
RF46
Za me jsou oba hodne v klidu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nene, je to marný, je to marný, je to marný. Každému z nich jsem přitom na téhle točně říkal: "Neber toho Jokera tak vážně, nebo se z toho zblázníš...."
Tak turista si dá třikrát za sebou Říp a rozdýchá to, ale Kozoroh, to je palice dubovásmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nebudou srdíčkasmile
Gratulace Medvědovi, popral se s finále bravurně, jakkoli měl z koncovky respektsmile
Slušelo by se tu postnout výběr Kozorohových glorifikací a spekulací za poslední týden, nicméně si nemyslím, že by se kdy vrátil na zem...
Škoda, že to nevyhrál von Botič, to bych měl upřimější radost, takhle spíš jen Medvědovy hry.
Reagovat
Pe3k
Djokoblb ukázal, že je taky jen člověk a ten enormní tlak neustál. Djokovič konečně vyhrál alespoň přízeň publika, ale jinak US open je jeho smolný gs. Jsem zvědavý kdo jej porazí na AO.

Danel odpověděl na otázku, kdo z trojice Meddy, Zverev, Tsitsi vyhraje jako první gs. Doufám, že druhý bude šáša. Gratulace Medvěděvovi k životnímu turnaji
Reagovat
Ondra979
s tim AO jsem taky zvedav. bude tam top favorit samoo ale bylo by super kdyby ho tam nekdo sejmul..to by mu teprv nahlodalo sebevedomi
Reagovat
Patik
Djokovic ukončí sezónu zajtra po turnaji .. A na AO bude zase neporazitelny nový človek
Reagovat
Ondra979
ja nevim..bude nova sezona bude mu zase o rok vic nez loni a to uz muze hrat roli..treba se nekdo najde
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už se našelsmile
Reagovat
Ondra979
no ale potvrdit to na AO bude tezsi..uvidime
Reagovat
Patik
No môže byt.. mozno už nebude bojovať o kalendárny GS ale výhra len 2 GS alebo jeden
Reagovat
RF46
Skoncil mi streem, chci videt rozhovor!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
sem nevěděl, že když ho vypnu, tak ho vypnu i toběsmile Teda sorry, nosmile
Reagovat
RF46
smilesmile
Reagovat
RFanousek
Před třinácti lety Nadal vyhrál Wimbledon a vylezl do královské lože a za svou rodinou a slavil s nima.
Dnes Medvěděv vyhrál US Open, a napsal textovku manželce. Nová doba smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
odepsala mu?smile
Reagovat
Patik
Prvý gem zápasu rozhodol presne ako vo finale RG 20.. Tak isto z toho bolo jedno z najhorších finále..som rád že už skončil gs v Amerike..akurat ma mrzí ze Djokovic nezískal štvrtý GS v sezone symbolicky by podciarkol Goatstvo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tupy amici si myslej ze jsou na posranym basebalu asi... Mel je pekne vyfaknout
Reagovat
mahycek
Je to v pořádku. Už nikdo, nikdy) kalendářní GS aspoň v těchto letech
co žijeme nezíská !!!!!!
Tenis je v pořádku !!!!!!!!!
Reagovat
Patik
Aj keď viem ze mi neodpíšeš máš pravdu netreba to priať hráčovi ktory je tomu tak blízko..tak veľkej méte. Typické..
Reagovat
lars
nikdy nepis nikdy :)
Reagovat
RFanousek
Medvěd vítězem US OPEN. První z nextgen konečně vyhrává GS.
Reagovat
Blondie
Thiem! ;)
Reagovat
RFanousek
Noo ten je přece jen trochu starší, do next gen ho moc neřadím
Reagovat
Melisska
Thiem nikdy do NextGen nepatřil. Termín NextGen se objevil poprvé v roce 2016 a zahrnoval hráče do 21ti let, tedy narozené od roku 1995 dále. Pokud by se to bralo jako možnost zúčastnit se NextGen ATP Finals, tak žebříček pro něj se spustil následujícího roku, tedy se týkal hráčů narozených od roku 1996 dále. Medveděv se prvního ročníku skutečně zúčastnil.
Reagovat
Pe3k
Termín NextGen se objevil poprvé v roce 2016 smile
Reagovat
Melisska
ATP Launches 'Next Generation' 2016 Campaign
MAR082016

The ATP has unveiled its 'Next Generation' campaign on the eve of the BNP Paribas Open in Indian Wells. With Novak Djokovic, Andy Murray and Roger Federer continuing to take the sport to new levels, the campaign introduces an exciting crop of young and talented players, who are rising to prominence on the ATP World Tour.
There are 14 players in the Top 200 of the Emirates ATP Rankings, including six players in the Top 100, born in 1995 or later. Aged 21 or under each of them is striving to pose a future threat to the well-established hierarchy.
Reagovat
PetaM
Očkovaná hovádka, to už tak bývá, že experimentální vakcíny lezou na mozek. ;) Naštěstí to dobře dopadlo. :) Gratulace.
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvěd má totiž Sputniksmile
Reagovat
Fandina
Jj, lezou na mozek těm, kteří se nenechají očkovat.
Reagovat
Ondra979
no uff. ti divaci to je des..tak MEdo pridej jeste AO to by slo ne?
Reagovat
darek.vrana
Laver už gs získal v open éře, ne?
Reagovat
MarcelPersch
Ano, 1969
Reagovat
darek.vrana
Že komentátor říkal, že se to v open éře nikomu nepovedlo. A už jsem to slyšel vícekrát.
Reagovat
Stan_Borowitz
Oni totiž mileniálové nebo jak si říkají mají tendenci si myslet, že historie začala někdy kolem roku 2000...
Reagovat
spaniel
Nasesti to dal! Doufam ze jim v rozhovoru neco hezke rekne, tem hovadum.
Reagovat
Blondie
Gratulace Daniilovi. Pro tenis je dobře, že GS vyhrál mlaďoch proti legendě. Z NextGEN je to vedle Thiema můj oblíbenec, naštěstí :D

Ale Noleho je mi strašně líto... :( ten kalendářní GS jsem mu hrozně přála, navíc jsme přišli o to být u zápisu do historie...

Ale tož... sláva vítězi, velká čest poraženému smile
Reagovat
RF46
Ano prisli, ale nudnym tenisem a to je zase pro budoucnost dobre...
Reagovat
SwissMaestro
Tak a můžeš brečet. Tohle bylo tak odporné od diváků...a Djokovič je ještě podporoval, lidskej odpad
Reagovat
smazaný uživatel
lidskej odpad máš v gaťích
Reagovat
spaniel
Je to zmetek. Totalni dno a dnesek mu velice preji, psychousovi. smile
Reagovat
mendrit
Rezignoval na klid v publiku a věřil, že to tam ze 4 pokusů padne.
GRATULACE k zasloužené výhřesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Zandschlup > Djokovic
Reagovat
Pe3k
Emma> Medvěděv.
Reagovat
FerrariF50
Tak stoprocentně, o tom nemůže být pochyb. Zandschulp mu vzal set, Djok ne. Zandschulp by Djoka ve finále rozmetal 3x6:0 smile
Reagovat
RF46
smilesmilesmile
-
divaci otres...
Reagovat
Mayo
Djokovic riadne ponížený vo finále kks, som v šoku. Gratulujem Medveďovi, tak predsa nebude fackovací panák GS finále a tak je to správne smile smile
Reagovat
TheRoyalBlue
Tie tvoje komentáre čo sme tu museli čítať bol väčší odpad ako americkí diváci a Djokovic dokopy.
Reagovat
RFanousek
Doufám že až to Daniil vyhraje tak ukáže na diváky prostředníček
Reagovat
Blondie
bez legrace, jaký prvok si koupí lístek na tenis a pak bučí a píská na kluka, co má šanci na životní úspěch?
Reagovat
RF46
myslim, ze nevis proc na nej buci :)
Reagovat
Blondie
To na něj fakt bučí? Na hráče, co nic zlého nepředvedl?
Reagovat
Patik
Veď im minulý rok nadával
Reagovat
Mr.Pink
a dobre udelal, spousta sportovnich fanousku se neumi chovat
Reagovat
RF46
Chodej tam na tenis lidi, co fandi tvari a hre vubec nerozumi...bohuzel.
Reagovat
Mr.Pink
to fanousku melo byt v uvozovkach. je to tak v kazdem sportu, nekde vic (fotbal, hokej), nekde min (basketbal, volejbal)
Reagovat
RF46
Ano ano...
Reagovat
Amputace
Předminulý - a byl naprosto v právu. Nevidím důvod, proč by si měl nechat srá.t na hlavu nějakými burany. Na rozdíl od Djokoviče si to alespoň nevybíjí na podavačích nebo na raketách.
Reagovat
Patik
Asi si nevidel jak rucal na podávača uterákov.. Prečo myslíš ze potom celý turnaj bucali na neho.. Lebo sa nevedel chovať
Reagovat
Patik
Ešte že to už končí..US Open bolo vždy najnižšie
Reagovat
SwissMaestro
Jak mu bucej do servisu..poslal bych jehodne nekam pri rozhovoru
Reagovat
mahycek
Jsem po třech dnech hraní dnes ted dříve, jen do 22h. Jinak návrat ve 3.00
Teď jsem se probudil a tenisovej
svět bude zase v pořádku !!!!!!
Teady doufám. Publikum je nefér smilesmile Bravo medvěd
Reagovat
Ondra979
publikum je silene a nejde o to, ze fandi Djokovi ale jak!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je příznačné...
Reagovat
smazaný uživatel
Vybučte toho komunistu!!! smilesmile
Reagovat
d@ve
3x 6:4..
Reagovat
spaniel
Sasek a jeho fandive jsou jiste oresvedceni, ze je to ok a ze si to psychous uhral sam.
Reagovat
SwissMaestro
Jak je jeste podporuje........dno
Reagovat
smazaný uživatel
smile neboj, tohle už neotočí, ale hnedka na zadečku je co? smile
Reagovat
RFanousek
To jen dokazuje co je to za národ
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby tam byli češi, tak zatím vykradou djokovicovi šatnu smile
Reagovat
RFanousek
smile
Reagovat
SwissMaestro
Pritom ani nemaji radi Djokovice...chteji byt jen soucasti historickeho okamziku ?D
Reagovat
smazaný uživatel
Američani prostě chtějí vždy něco někomu zkur vit a je jim jedno, co to je a kdo to je. smile
Reagovat
SwissMaestro
Muzeme byt svedky nejodpornejsiho comebacku....
Reagovat
smazaný uživatel
smileježiši, jak se doma klepe pod stolem smile
Reagovat
Blondie
Daniil hraje skvěle, samozřejmě... ale... kdyby tohle na servisu ve finále předvedla nějaká ženská, tak je v álejích zase...
Reagovat
Amputace
To je vážně hnus, ta americká hovada.
Reagovat
spaniel
Odpad.
Reagovat
spaniel
Neskutecny hovna tam sedi.
Reagovat
mendrit
Horší než Djokovič jsou natuty divácismile
Reagovat
paddy
tušil jsem, že nedopodává

diváci teď mají navrch nad oběma smile
Reagovat
blax
Tak teď se Medvěděv sám nechal rozhodit divákama na matchballu
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby tam přehazoval jen ty 2. servisy, tak už vyhrál, ale je to Rusák a musel to tam naprat no smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jsou total odpadsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
vymytý mozky...
Reagovat
RFanousek
Ovšem ti diváci jsou neuvěřitelní
Reagovat
RF46
Divaci...smile
Reagovat
Ondra979
presne tak..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je mi líto Jeleny. Na rozdíl od Jokera mi přijde být sympatická.
Reagovat
RF46
tak...ta je nadherna
Reagovat
blax
Miluju tu rychlost Medvěděva mezi servisama
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker převlékl trikosmile
Reagovat
RFanousek
No, žádný strom neroste do nebe. Novak je velikán tenisu a pravděpodobně po konci kariér těch tří bude staristivky nejúspěšnější. Ale nemůže mít vše a je dobře že už začínají vyhrávat taky mladí
Reagovat
RFanousek
statisticky
Reagovat
smazaný uživatel
To už je teď smile
Reagovat
RFanousek
Ale kariéry ještě neskončily ani u jednoho ne smile
Reagovat
Patik
Véd už je dávno štatisticky najlepšismile
Reagovat
RFanousek
Ale to se může ještě změnit, tak to bylo myšleno
Reagovat
Patik
Len kozmetické zmeny.. Nič co by ho zosadilo z trónu kráľa
Reagovat
Amputace
Dnes už nebude žádná klauniáda? To se mi nechce věřit..
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák manželka Djokovice, v jejích očích je vidět, že to bude mít tak tejden doma těžký smile
Reagovat
SwissMaestro
Diváci jsou.........neuvěřitelná břečka
Reagovat
smazaný uživatel
ty musíš furt někoho urážet, ty frustrovanej hlupáku, co?
Reagovat
blax
Ach ta ironie :D
Reagovat
SwissMaestro
dej si mokrej hadr na hlavu :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile jaký to je, když tvoje modla v posledním zápase kariéry dostane kanára?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile mizerný komparz
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev by neměl dávat dropshoty smile je to stejně špatný jak Djokovic na saku...
Reagovat
Patik
Djokovic nepríde na tlačovku isto.. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně by bylo prostě úžasný, kdyby Djokovic, Nadal, Federer skončilo 20:20:20. Podle mě to je osud a tak to má být.
Reagovat
Ondra979
taky bych to bral, ale kdo ho sejme na AO? pokud teda dnesek dopadne..jeste porad se hraje
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešek mu hodně poničí sebevědomí. A na AO bude zase o kus silnější Zverev, bude tam už i Thiem, je tam Rublev a další.
Reagovat
spaniel
Bylo, ale Djokovic jeste GS ziska. Kazdopadne ma CYGS ma uz asi takove sance jako ja. A tak to ma byt, tak je to spravne.
Reagovat
Pe3k
Fedr vyhraje Wimbledon 2022 a skončí to 21-20-20, to by se ti líbilo, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by se líbilo, kdyby Rafa vyhrál RG 2022 a vyhrál o ten 1 GS on smile
Reagovat
Pe3k
Hmm stejně by z nich i tak byl 3.
Reagovat
smazaný uživatel
smile pusť si poslední set Federera, co odehrál a kup si balík kapesníčků smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile pusť si poslední set Federera, co odehrál a kup si balík kapesníčků smilesmile
Reagovat
Patik
A všetci sa tu budú tváriť aj so samotným Nadalom že je lepši než Djokovic smile
Reagovat
Mayo
My chceme kanara smile
Reagovat
Pe3k
Zase jsi mimo jako ostatně vždy.
Reagovat
blax
Tak už jedině MTO
Reagovat
lars
proc nevidim od nej tady nejake komentare ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduje finále RG 2021...
Reagovat
RF46
taky me to napadlo :)
Reagovat
Pe3k
Podle mě volá na linku důvěry.
Reagovat
Blondie
XD XD XD XD XD XD XD
Reagovat
Mayo
Niekedy vieš byt aj vtipný smile
Reagovat
Pe3k
Kozoroh psal, že finále bude epické a že tlak bude na Medvěděvovi smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vlastně měl pravdu, ale Medvěd zatím zvládá.
Reagovat
Berny
Prosim proc prestali tento zapas davat na eurosportu? Diiik
Reagovat
SwissMaestro
mne to bezi v pohode
Reagovat
spaniel
Je rozhodnuto a nechteji ho dale ztrapnovat.
Reagovat
RFanousek
Znásilnění se v televizi dávat nesmí
Reagovat
paddy
hlavní důvod kolapsu je, že hraje o kalendářní GS

taková Sabalenka kolabuje v obyčejném SF
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tady až v posledním gamu SF. Jinak se jí to už tolik nestává.
Reagovat
RFanousek
Nechci si fandit, ale v tomto zápase jsem viděl pár úderů které bych možná zahrál sám lépe smile
Reagovat
ttopi
Problem ale je, že by ses těžko do fináke dostal :D
Reagovat
RFanousek
Tak jasně no smile
Reagovat
Jon61
To už zavání výpraskem.
Reagovat
ttopi
Medvedev jede Putin mode.
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
blax
Ten volej... ou
Reagovat
SwissMaestro
Stačí aby Djok vyhrál tento set a je to v prdeli....
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá na to, hraje naprosto naprosto příšerně
Reagovat
SwissMaestro
Kdopak tu nakonec brečí? :))) Medvěděv hraje životní tenis
Reagovat
RF46
dva breaky dole...to vypada zajimave.
Reagovat
Mr.Pink
ty voleje bych novakovi primo zakazal, chapu, proc se o ne snazi, ale boli z toho oci
Reagovat
RF46
Djok natrenuje BH
Reagovat
Blondie
Awww, mně je Noleho až líto. Ale Daniil nadpozemsky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačku, Djokovic je příšernej dneska, Medvedev využívá jen toho, že jak je Djoker pos ranej
Reagovat
spaniel
Je videt ze tomu rozumis jak koza petrzeli.
Reagovat
RF46
Danil hraje vyborne.
Reagovat
ttopi
Víc než výborně. Podle mě životní výkon.
Reagovat
Mayo
Kto vie či zápas sleduje aj 3. najlepsi hráč tenisovej histórie Roger Federer smile
Reagovat
Ondra979
on uz ma 21GS?? neco jsem zaspal??
Reagovat
smazaný uživatel
na to, aby byl Djokovic GOAT dnešek fakt nepotřebuje...
Reagovat
Ondra979
ja myslel samozrejme antukoveho krale..
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel i před ním je...
Reagovat
Ondra979
dokud nevyhraje GS, tak ani omylem..jeho kariera je az prilis zavisla na antuce, to vidi i slepy
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
PetaM
Ten toho potřebuje ještě spoustu, aby byl GOAT. Navíc je to mimo jeho sílu, získat to. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile víc se už smát nemůžu, fakt vtip večerasmile
Reagovat
Ondra979
sakra dulezitej gem..ale jeste neni hotovo
Reagovat
RFanousek
Djokovič není schopen zabít vysoké dropshoty od Medveděva. Nevím jestli jsem někdy viděl že by se tak rozsypal
Reagovat
smazaný uživatel
je úplně mimo, vůbec to nedává, nedostal se do zápasu absolutně
Reagovat
smazaný uživatel
Od druhýho setu má Djokovic spoustu šancí, kdyby hrál svůj standart, už v pohodě vede s breakem ve 3. setu za stavu 1:1 na sety. Dneska ale dělá neskutečný chyby, hlavně na těch příšerných dropschotech.
Reagovat
RF46
To je Ben Stiller tak sedivej?!
Reagovat
Marduch
Nejde to dneska. Match of his life is way too heavy.. Byť šance v 2.setu byly a publikum až euforicky na naší straně, ale po těch BB se Djokoland propadl až na dno temnoty..

Pojďme do třetího. Kdo jiný než Djoker by se měl dokázat vyhrabat z tyhle sra*ky?? smilesmilesmile
Reagovat
spaniel
smile uzivej.
Reagovat
paddy
pozitivní je, že se aspoň déle vyspíme smile
Reagovat
Amputace
smile
Reagovat
Ondra979
tak co ted..snad mu pujde servis
Reagovat
FerrariF50
Djok dneska uplná tragédie, dostává ochutnat krásně svoji meducínku smilesmile
Reagovat
RF46
presne, strojovou hru
Reagovat
Patik
Ako môže niekoho tešiť že zápasy vyhráva ešte väčší vracač než Djokovic.
Reagovat
Amputace
Protože se alespoň nechová jako klaun a jeho gemy odsýpají.
Reagovat
Ondra979
souhlas
Reagovat
Patik
A o tom to je? Od sypať gemy to aby tu hral stále isner s karlovicom to by bolo ono co
Reagovat
Patik
Nadal fan povie ze fandí rusovi lebo jeho gemy odsypaju..smile co nadalovi trvá len minútu podatsmile
Reagovat
Amputace
Jj a co? Však tohle mi vadí i u Nadala.
Reagovat
Patik
Nič nič smile
Reagovat
Patik
Keď bude hrať Rus proti Nadalovi budeme sa tešiť ako to odsypa.. smile
Reagovat
SwissMaestro
Ty kjáso, to je jychlovka
Reagovat
RF46
Delka uderu od Medveda...smile
Reagovat
RF46
Djok na saku...plan B
Reagovat
Berny
Nevi nekdo proc na eurosportu prestali davat tento zapas? Mam placen eurosport pLayer a neni to tam :/ diiiksmile
Reagovat
MarcelPersch
Novak tomu zjevně chce dodat na epičnosti a vyhrát čistý grandslam s 2 finále z 0:2 smile
Reagovat
Patik
Všetci fandia rusovi lebo neprajú Srbovi..o pár rokov pôjdu zase všetci proti rusovi lebo zistia že je ešte horši ako Djokovic..kazdy si bude zase hľadať pekne hrajúcich tenistov a nudného rusa budú posielať do hája. smile
Reagovat
Amputace
Já Medvěděvovi fandím bez ohledu na Djokoviče, takže určitě ne "všichni". Ale pravdou je, že fandění proti Djokovičovi mám též v oblibě. Jak jsi přišel na to, že Rus hraje hnusnější tenis než Djokovič, vážně nechápu.
Reagovat
Patik
Ale ty mu fandis preto lebo dúfas že Nadal vyhrá 50 RG a bude stále pred Djokovicom..Rus hra úplne škaredý tenis pre moje oči..nadalov return z parkoviska servis ďalší isner forehand s vylomenym lakťom hneď tri veci co to špatia
Reagovat
Amputace
Ne, já mu fandím proto, že vím, že Nadal brzy skončí a je mi z next gen nejsympatičtější.

Pro moje oči hraje hnusný tenis zase Djokovič - navíc je hnusný pohled už jen na něj samotného.
Reagovat
Marduch
Blbost, vůbec zvláštní komenty od tebe dnes. Přáli mu než se vylil u rakety. Byt mu to vždy pomuze udělat čáru a začít znovu s čistší hlavou, pos*al si celou podporu publika, kterou zrovna dnes setsakra potřeboval.
Reagovat
RF46
Podle me ted ma v hlave Djok jen tento set - zahodil dva prohrany. Uvidime...
Reagovat
Jon61
Kdepak, dnes pšenka Djokovišovi nepokvete, jedině kdyby se zázračně Medvěděvovi rozklepala kolena a začal by nehorázně kazit.
Reagovat
SwissMaestro
Bud ted Medvedev Djoka dodela 6:2 ne-li hur a nebo nastoupí Robotič
Reagovat
Ondra979
asi tak..snad dopadne prvni varianta..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jokera na SBsmile
Reagovat
RFanousek
Tak ten poslední míček v setu, to jsem se normálně rozesmál smile
To jsem ještě neviděl a od Djokovice už vůbec ne
Reagovat
SwissMaestro
Tsitsi by už mastil textovky na hajzlíkusmilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker už tam s kouzelníkem kuje pikle...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak ještě nesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic je naprosto tragický dneska, vůbec to nedává v hlavě ten zápas, absolutně.
Reagovat
spaniel
smile kapesnicek?
Reagovat
Denis92
Wow! Davaj Daniil, este jeden!
Zatial mi to pripada, ako keb hral Djokovic proti lepsej verzii seba. Ale ak to niekto dokaze otocit, tak je to prave on. Staci si spomenut na finale RG..
Reagovat
paddy
tohle neotočí, protože RG bylo obyčejné finále, kterých odehrál již 30
Reagovat
smazaný uživatel
Čas na medical...
Reagovat
Amputace
Jediné pozitivum na dnešní hře Djokoviče vidím v tom, že hodně chodí na síť a daří se mu tam. Také mu jde celkem servis. Ve všem ostatním je úplně mimo. Aby udělal za necelé dva sety 30 nebo kolik UE, to opravdu nepamatuji.
Reagovat
Marduch
Tys nekoukal se Zverevem? Podobný obraz.
Reagovat
Amputace
Nekoukal... jen livescore.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Medvěd je dneska fakt neskutečnej, teď otázka, jestli se psychicky nesloží, v takovýhle pozici ještě nikdy nebyl. Djokovič samozřejmě úplně mimo, těch pět brejkbolů ho bude hodně mrzet, tři z nich mohl klidně proměnit.
Reagovat
SwissMaestro
Dle mého názoru se Medvěděv nesloží, díky prohraným finále na USO10 a AO, už si to zažil :)
Reagovat
SwissMaestro
*USO19
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ale ne pozici 2-0 na sety, uvidíme smile
Reagovat
paddy
tento zápas není o Medveděvovi
Reagovat
Amputace
On má snad 95% úspěšnost prvního servisu, 12 nebo kolik es, ale ten zápas není o něm?
Reagovat
spaniel
Jisteze je. Nejak zapominas ze to neni AO. Na USO selhal vickrat nez forehand v posteli.
Reagovat
RF46
On uz eFHa byl v posteli?
Reagovat
FerrariF50
Ano, sám se sebou a přez to selhal smile
Reagovat
RF46
smile
Reagovat
Pe3k
On je tam sám a i tak selže?
Reagovat
Jon61
Djokovič si může říci: "Ja sam mala pitbull" a zakousnout se do soupeře a něco se zápasem se pokusit udělat. smile Ale zatím je bezzubý a selhává jako na OH.
Reagovat
SwissMaestro
Krome talentu, zkusenosti a dalsich veci to chce na to mit povahu, mit to tam kde nesviti slunce a byt drzy...Meda tohle vsechno ma a proto to muze vyhrat Ale zname Djoka, legendu obratu.....
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jsem zvědavej, jestli Djokovič uhraje aspoň set, pak se může stát cokoli.
Reagovat
Blondie
Ojojo... tohle pro Novaka nevypadá dobře.
Nicméně pro tenis je dobře, že nějaká z mladých hvězd vyhraje (jasně, zápas není u konce) GS ještě dřív, než legendy odejdou ze scény. Bylo by takové hořké, kdyby se jejich šance otevřela teprve poté, co Nole a spol. skončí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, poslední větu tesat do kamene. Jenže Joker je už v podstatě poslední z Big4, nad kterém se vítězství cenní vysoko. Rafa uvidíme, jak příští rok...
Reagovat
RF46
smile
Reagovat
Patik
Djokovic v tenise nikdy nevynikal nejakým oku lahodiacim tenisom..jeho hra nebola nikdy nejako extra zaujímavá aj keď účelna.vzdy to bol len pinkal..tenisova stena a podobne..pravdepodobne ale príde nová éra Medvedeva ktorý hrá ešte skaredsie úplne otrasný tenis to ešte len sa mame načo tešiť..po Wimbledone pôjde každý proti nemu..kde nastúpi tam vyhra co sa hardu týka.. To nám bol čert dlžny.
Reagovat
Amputace
Hnusnější než Djokovičův tenis už ani být nemůže- možná Murray. Medvěděv sice brání, ale na druhou stranu má super servis a jeho gemy skvěle odsýpají. Dívá se na to náhodou dobře, na rozdíl od Djokovičova nekonečného pinkání s míčkem před servisem.
Reagovat
Ondra979
ano, to pinkani taky nesnasim..to je hruza
Reagovat
RF46
Tak to byla tenisova parada...smile
Reagovat
RF46
Zatim zabavnej zapas, Medved oplaci Djokovi bezchybnou hru od BL...uvidime, jak to pujde dal
Reagovat
Amputace
Djokovič vůbec není v zápase, přijde mi i myšlenkami úplně jinde. Pokud Daniil vyloženě neodpadne, tak věřím, že tohle může vyhrát - ve všem je lepší.
Reagovat
RF46
Jak muzes Djoka takto odepsat? Za karieru toho otocil...
Reagovat
Amputace
Jo, já vím, ale tak nekoncentrovaného ho nepamatuji. I když třeba hraje špatně, přijde mi plně koncentrovaný, dnes naopak vůbec. Ale stát se samozřejmě může cokoli - zvlášť u Djokoviče, to je jasné.
Reagovat
RF46
Prave...umi prepinat rozpolozeni. Ted ale at ho Medved klepne!
Reagovat
Marduch
Ty nepromeneny breakbally jsou v tak důležitým zápase a proti tak přesně servírujímu u Medovi pro Noleho těžkej direkt holt. Ví, že se to tam láme celé.
Reagovat
Jon61
Tento zápas Djokovič neotočí, jedině kdyby Medvěděv zkolaboval.
Reagovat
Amputace
Což se bohužel může klidně stát..
Reagovat
SwissMaestro
Jako kdyby to měl Djoker projet ve třech tak ani nechci vidět co tam bude ke konci dělat za šaškárny
Reagovat
Ondra979
na to je jeste brzy..zname ho bohuzel
Reagovat
SwissMaestro
jeste treba otoci, ale toto je i tak pecka
Reagovat
Ondra979
porad ma sanci..tohleprece nevzda jen tak
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile v nejhorším je tu šatna a kouzelník. Tedy možností ještě mnoho...
Reagovat
Ondra979
ano, to presne ocekavam..
Reagovat
Pe3k
Tipuju, že bude přivolávat vlky.
Reagovat
RF46
..jenze oni by asi prisli :)
Reagovat
Amputace
Daniilku, pojď!
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
paddy
Djokovič neprohraje

buď to bude výhra nebo obhájí DQ smile
Reagovat
Ondra979
co se tam deje?
Reagovat
RFanousek
To se musí vidět smile
Reagovat
Ondra979
dejte link pls
Reagovat
Pe3k
http://fans.freestreams-live1.com/tennis-21/
Reagovat
RFanousek
Nejlepší byl game kdy měl 0:40 na returnu a nedal to a při jediném BP v tom gamu ve kterém měl reálně šanci tak tam z ničeho nic začala hrát hudba, výměna přerušena a Medvěd dostal znovu první podání. Game bral nakonec Medvěd a Nole trochu neunesl a odnesla to raketa
Reagovat
RF46
Ne jestli to takto bude dal, tak nebude mit Djok ve tretim setu s cim hrat...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už měla bobkysmile
Reagovat
spaniel
Psychopaticky sasek uz uraduje. Doufam ze to zas prezene a poslou ho dopr*le, aniz by se dohralo. Jak mu nekdo kuze fandit je nepochopitelny. Ostuda. Publikum na bliti.
Reagovat
Jon61
I jeho nekonečné driblování míčkem před podáním je otravné a výlevy vzteku též odpuzují, pak se diví, že ho hodně lidí nemá rádo.
Reagovat
Patik
To ze Medvedev ukazoval fakace do publika to nikto nerieši...staci keď sa len Djokovic zamraci a už je psychopat..
Reagovat
spaniel
Polud mevidis, ze totalne ztraci kontrolu nad svymi emocemi, i pote co ho diskvalifikovali, tak jsi slepy. A fakac do publika? Djokovic xkrat rval, at mu ho vykouri. Takze vede s prehledem i v tomto. Doufam ze ho Medvedev posle kam patri.
Reagovat
blax
"Proč mi lidi nefandí" proč Nole, proč... protože Rafa ani Roger tohle prostě nedělají smile
Reagovat
RFanousek
Roger to dělal sem tam, Rafa asi fakt nikdy
Reagovat
RFanousek
A je to tu smile
Reagovat
Pe3k
Na tenhle večer budou Djokovicovi fans dlouho vzpomínat, ale né tak jak by si přáli smile
Reagovat
SwissMaestro
y vole toke masakr co hraje Daniil...mrdka ztoho chyta nervy...tohle je ten vzor ubohej
Reagovat
Ondřej.Jirásek
uklidni se, nebo dostaneš ban.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
blax
Vážně? Si děláš srandu, ne? Tak si přečti diskuze třeba k ženským semifinále a finále plných sexistických nechutných urážek nebo skoro jakoukoliv jinou diskuzi na tenisportalu a tady chceš banovat za jedno sprosté slovo? smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
není v mém popisu práce číst všechny diskuse, ale tady ten čas mám, tak si dávejte pozor. tohle slovo je dost přehnaný, ať si to postuje na svejch soc. sítích, ale tady ne.
Reagovat
spaniel
Tak bud cti vsechny nebo zadny. Smesny.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já si budu, s dovolením, dělat to, co uznám za vhodný, na to tu máme jiný lidi, já jsem pouze varoval, že pokud nechce dostat ban, ať se uklidní.
Reagovat
SwissMaestro
V pohodě, za tu radost mi to i stojísmile.
Reagovat
spaniel
Rika se tomu integrita.
Reagovat
blax
Ok chápu, ale na tohle máte mít moderátory a nastavit nějakej jednotnej metr. Na jiných diskuzích na tenisportálu jsou skoro pedofilní narážky, jedno sprosté slovo za druhým a tady najednou je to problém. Ale chápu, asi ti Nole prohrává smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
proč by mi měl Nole prohrávat? smile já si chci užít finále a ne komentáře tohohle typu. ozval bych se, ať by byl výsledek jakýkoli.
Reagovat
blax
No čtu tady poprvé, že by bylo problém sprosté slovo. Jindy jsou diskuze na TP horší jak na seznamu (upřímně neznám moc horších diskuzích na internetu než tady), Fandina tady nadává 20 lidem, sprostá slova v každém příspěvku, ale najednou je to problém, tak se nezlob, že to tady více lidem přijde trochu směšný smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jak říkám, nemůžu číst všechny diskuse. každopádně máte možnost cokoli nahlásit redakci. na sprostý slova jsem tu upozorňoval už xkrát, když byl čas smile
Reagovat
Pe3k
Takže se zabanuje i nick blbec.
Reagovat
RF46
neni snad slozity nepsat sprosty slova, ne? De o vymesek...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tlačítko nahlásit a cenzora inkvizitora do redakcesmile
Jelikož ani všichni přispěvovatelé nečtou všechny příspěvky, tedy ani tvé upozornění zde, nebude mít příliš velký efekt, aspoň myslímsmile
Reagovat
RF46
To neva, ze se chova takhle...na konci par srdicek a slunicko v dusi vsem smile
Reagovat
MarcelPersch
Teď už Nole dobře čte každý Danillův servis...
Reagovat
RF46
..srdickar
Reagovat
blax
Škoda, že teď Nole nenapálil ten míček do podavače, mohl být konec smile
Reagovat
paddy
teď málem trefil raketou podavače, už to graduje smile
Reagovat
paddy
první raketa rozbitá smile
Reagovat
paddy
a warning smile
Reagovat
paddy
Djokovič je rozhozený, že mu fandí diváci smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Blondie
Kdepak, dneska bude slavit Daniil...
Reagovat
mendrit
Proč mají diváci v hledišti na uších ty modrý sluchátka nebo naslouchadla?
Reagovat
RFanousek
Ale výměny teda oproti zápasu Djoko Zverev nic moc
Reagovat
sojka1
uz jsem se bala, ze jste ten servis zakrili.. ;-)
Reagovat
PetaM
Hmmm, čekal jsem vedení Novaka ve druhém 3:0 a Daniil mě v tom za stavu 0:40 přesvědčil, ale pak ukázal, že už třeba není blbý mlaďoch a bude i konkurenceschopný. :D
Reagovat
Jon61
Po prvním podání Medvěděva neuhrál Djokovič ani bod, 100% účinnost. Pokud to udrží takto vysoko, nebude mít Djokovič šanci.
Reagovat
paddy
to se nestává ani v pohádkách smile
Reagovat
SwissMaestro
Je jedno na koho piskaji nebo jak rvou, ale horsi nez americke publikum ,neexistuje
Reagovat
smazaný uživatel
už máš připravený kapesníčky?
Reagovat
SwissMaestro
proč bych měl, podívej se na skore blboune :)
Reagovat
smazaný uživatel
djokovic vyhraje, sam to vis
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev se z toho po sral celkem rychlesmile
Reagovat
mendrit
Djokimu tečou nervy trošinku
Reagovat
MarcelPersch
Pořád si myslím, že Medvěděv na servu poleví a Novak vyhraje ve 4, ale je fajn, když si člověk muže zapas bez nervů užit.
Reagovat
Patik
Jasne ze nevydrží hentak podávať
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Llodrovic
Reagovat
Amputace
Takhle nějak jsem si říkal, že by to mohlo probíhat... Jako tušil jsem, že Mědvěděvův servis bude klíčovým faktorem zápasu, ale že by mohl servírovat až takto dokonale, to jsem tedy nečekal.
Reagovat
Patik
Tak toto bol snáď najmenej zaujímavý a najnezazivnejsi set z celej histórie US Open
Reagovat
RFanousek
Dlouho jsem neviděl někoho takhle servírovat.
Reagovat
Ondra979
no jenze to neudrzi..aspon myslim
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Medveděva jsem takhle dobře podávat ještě nikdy neviděl, neskutečný, klíčovej byl první game, nervy Djokoviče, z Daniila to pak opadlo, přitom v prvním gamu byl taky nervozní.
Reagovat
Kozoroh
No1e bohužel na začátku zakolísal na servisu a Daniil servíruje bomby, takže pro Djoka je první set prakticky ztracený. :(
Reagovat
mendrit
A hlavně s tak rychlou hrou si jej ani neutahá. Bude to mít dnes dost těžké.
Reagovat
darek.vrana
Djokovič snad bude hrát servis-síť, no kde to jsme?smile
Reagovat
Ereinion
jestli slyším správně, tak Djokovič má po dlouhé době v hledišti převahu
Reagovat
Blondie
Konečně mu taky někdo fandí... jsem ok s tím, když někdo fandí jeho protihráči, ale to fandění PROTI Novakovi bylo bolestné.

Myslím, že diváci chtějí být svědky případného zápisu do historie :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
právě, oni ani tak nefandí Jokerovi, jako tomu zápisu do historie. Prostě An American Storysmile
Reagovat
mendrit
Má štěstí, že hraje proti Rusákovi.
Reagovat
Blondie
Mám ráda oba, Medveděvovi bych GS fakt přála - nicméně ještě víc Novakovi ten CGS :)

Ale mám zlý dojem, že dneska to nevyjde a radost bude mít právě Daniil.

Finále, které si lze jen užívat, mám ráda :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nemám rád ani jednoho, ale mám ten zlý dojem, že to vyjde Jokerovi. No není nadto si užít takové finálesmilesmile
Reagovat
Blondie
No jo, vždycky na někoho padne Černý Petr :D
Reagovat
RFanousek
Tak poslední dva gamy trvaly dohromady dvě minuty smile
Reagovat
RFanousek
Daniil 'Isner' Medvedev
Reagovat
sojka1
co to je zase za novinku, od kdy ma Djokovic tak nizky nadhoz... (Marduchu)? :-)) ale je pravda, ze ho vubec nesleduju....
Reagovat
Ereinion
to bude spolupráce s Goranem, Berdych si pod ním taky snížil nadhoz
Reagovat
sojka1
aha... no, ten Berduv byl do oblak...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile občas mu míč odnesl racek
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, podává skoro z ruky, taky jsem se divil, že při své výšce nepřestřeluje. Jak podával dřív nevím. Porovnám na YT.
Reagovat
sojka1
podaval jinak.... a chodi na sako, me snad omejou... :-))
Reagovat
Patik
Toto bude maratón...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
neřekl bych. A jestli, pak vyhraje Joker.
Reagovat
Patik
Medvedev veľmi dobre pokrýva kurt..Djokovic ho nepretlaci len tak ľahko..nepada mu prvý servis cez druhý sa bude pinkat..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
1.set...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
vyslal v noci kouzelníka a ten ostříhal Medvědovi drápy, tak nevímsmile
Reagovat
peRFect
Stream,dejte stream,díky :-)
Reagovat
Pe3k
https://live-tennis.stream/watch/novak-djokovic-free.html
Reagovat
peRFect
Thx!
Reagovat
miledus
http://fans.freestreams-live1.com/tennis-live-stream6/
Reagovat
mendrit
Ten je lepší. Pěkná kvalita a bez zpoždění.
Ď
Reagovat
Pe3k
Kdo to dnes upinká? smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist