Mischa Zverev v Eastbourne dosáhl na premiérový kariérní titul

30. 6. 2018, 17:56
Aktuality 11
ATP EASTBOURNE - Finálový souboj třicetiletých tenistů usilujících o premiérový kariérní titul na okruhu ATP vyhrál na turnaji ATP 250 v Eastbourne Mischa Zverev. Starší bratr světové trojky Alexandera ve finále přehrál slovenského tenistu Lukáše Lacka.
Profily hráčů

Mischa Zverev předváděl velmi dobrou formu už na předchozích turnajích. Ve Stuttgartu ve druhém kole potrápil pozdějšího šampiona Federera a v Halle v prvním kole sehrál vyrovnanou partii s Rusem Chačanovem.

V Eastbourne už solidní formu přetavil v premiérový kariérní titul. Pro ten si třicetiletý Němec došel po výhrách nad Jarrym, Johnsonem, Shapovalovem, Kukuškinem a stejně starým slovenským tenistou Lukášem Lackem, kterého v dnešním finále zdolal 6-4 6-4.

Zverev dnes ani jednou nepřišel o servis. Starší bratr světové trojky Alexandera odvrátil oba brejkboly Slováka a sám 2 z 12 šancí využil, v každém setu jednu.

Zverev si zahrál finále turnaje ATP potřetí v kariéře. Loni neuspěl v Ženevě a před osmi lety v hale v Métách. Lacko si teprve podruhé v kariéře zahrál finále a vůbec semifinále na okruhu ATP. Před šesti lety přebíral trofej pro poraženého finalistu v Záhřebu.

• ATP 250 EASTBOURNE •
Velká Británie, tráva, 661.085 eur
sobotní výsledky (30. 6. 2018)
• Dvouhra - finále •
M. Zverev (Něm.) - Lacko (SR) 6-4 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

11
Přidat komentář
Torn
Super, Mishu no FH mám rád, tedy já fandim i Sashovi, lae přec ejenom i Misha si zasloužil něco už vyhrát. Eastbourneje fajn turnaj, ten mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvele Michal.
Reagovat
janek_da
keby sme miali viac takych K0K0Tov
Reagovat
Patik
Paráda..gratulujem mu..zaslúžil si to vyhrať odohral dobrý turnaj..veľa šťastia prajem ..na Wimbledone.
Reagovat
smazaný uživatel
V Halle jsme si dali selfie a hned vyhrál první turnaj na ATP. :) Každopádně gratulace Misha je sympatak. Hodně se zlepšil a tráva je jeho povrch. Velký podíl na jeho progresu má určitě Saša.
Reagovat
smazaný uživatel
Saša?...To si úplne nemyslím...

Skor starší brat bol určite hnacím motorom tomu mladšiemu..
Reagovat
smazaný uživatel
Od te doby co se Saša zvedl herně, tak se zvedl i Mischa. Zlepšil servis a hlavně svůj dosud absolutně nulový FH. Ve Wimbledonu ma šanci uhrát lepší výsledek, než jeho mladší bratr. Pro Rafu to bude úplná smrt.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamilos má pravdu, říkal to sám Mischa
Reagovat
smazaný uživatel
na druhou stranu pravdu nemá v tom, že je jeho styl pro Rafu smrt... naopak... Zverev nemá silný servis, spíš dobře umístění, chodí na sako často nepřipravený a Rafa je mistr prohozů
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pravda, ale na trávě ty Rafovy prohozy nemusí úplně fungovat.
Reagovat
janek_da
souhlas. Oba si pomáhali.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist