Mladenovicová otevřela turnaj v Acapulku hladkou výhrou

28. 2. 2017, 08:21
Aktuality 8
WTA ACAPULCO - Druhá nasazená Kristina Mladenovicová dostala na společném turnaji žen a mužů v Acapulku šanci zahájit program úvodního dne na centrálním kurtu a na něm potvrdila roli favoritky. Američanku Lepchenkovou porazila hladce ve dvou setech a může se těšit na souboj o čtvrtfinále, který svede s Britkou Watsonovou.
Kristina Mladenovicová

Kristina Mladenovicová začátkem února vyhrála turnaje WTA Premier v Petrohradu, před týdnem v Dubaji si vyšlápla na světovou trojku Karolínu Plíškovou a nyní se snaží z pozice nasazené dvojky uspět v Acapulku. 

Svůj úvodní zápas zvládla třiadvacetiletá Francouzka bez problémů. V prvním utkání souběžně hraných turnajů ATP a WTA na centrálním kurtu, na němž se tento týden představí i takové hvězdy jako Novak Djokovič či Rafael Nadal, porazila 6-2 6-3 Varvaru Lepchenkovou

Mladenovicová měla skvělý vstup do zápasu a vypracovala si slibné vedení 6-2 a 3-0. Pak sice ztratila servis a dovolila americké soupeřce vyrovnat na 3-3, ale následné tři gamy už zase patřily Francouzce.

"Byl to skvělý pocit odehrát první zápas na Centru. Rozpis zápasů mě opravdu překvapil, otevírat takový turnaj na největším kurtu je privilegium," řekla Mladenovicová.

"Pro mě to dnes bylo náročné, protože jsem přiletěla teprve před dvěma dny z Dubaje. Ještě pořád trochu bojuje s jet lagem a jsou tu úplně jiné podmínky, ale jsem moc šťastná, že jsem dnes vyhrála."

O postup do čtvrtfinále si Mladenovicová zahraje s Britkou Heather Watsonovou, s níž vede ve vzájemné bilanci 4-2. Watsonová si v prvním kole poradila 7-5 6-3 s nejlepší deblistkou současnosti Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

• WTA INTERNATIONAL ACAPULCO •
Mexiko, tv. povrch, 250.000 dolarů
pondělní výsledky (27. 02. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Mladenovicová (2-Fr.) - Lepchenková (USA) 6-2 6-3
Curenková (7-Ukr.) - Paquetová (Fr.) 6-2 6-1
Petkovicová (8-Něm.) - Loebová (USA) 2-6 6-1 6-3
Rogersová - Chiricová (obě USA) 6-2 6-2
Parmentierová (Fr.) - Gibbsová (USA) 7-5 6-7(6) 6-2
Watsonová (Brit.) - Matteková-Sandsová (USA) 7-5 6-3
Flipkensová (Belg.) - Zarazuaová (Mex.) 7-5 6-7(1) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Fandina
V druhém odstavci, nebo v prvním pod úvodem, je napsáno vyhrála turnaje WTA Premier v Petrohradu. Navíc je tam a ve slovu vyhrála.
Reagovat
Fandina
ne turnaj, jen jeden ...... :-))
Reagovat
Alexandria
K.Mladenovic postupila cez V.Lepchneko 6:2,6:2 neprosto jednoznacne.I ked sa stava casto,ze K.Mladenovic sa nechava osetrovat ked jej hra nie je prave idealna.V tomto pripade K.Mladenovic isla naprosto hladko
Reagovat
skott
to je zas turnaj, nejdříve posunutý začátek o dvě hoďky a po dvou hrách jdou hráčky znova do šatny...
Reagovat
janek_da
To hrajou přískokama. 4gemy-přestávka-2gemy-přestávka-10gemu...
Reagovat
dadaft
teď dávají záznam z Acapulka Watson - Mattek-Sands protože v Malajsii prší, který běžel v noci, a komentátor (Bidrman) ve chvíli, když myslel že není v éteru: "Ty v.le, jsem úplně vyřízený..."
:-))
Jó, to jsou ty noční šichty,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
takže Kikina asi bez MTO
Reagovat
VlS
Asi neprohrávala
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist