Mouratoglou: Serena letos moc turnajů neodehraje

3. 2. 2017, 16:50
Aktuality 100
Francouzský trenér Patrick Mouratoglou, jenž vede světovou jedničku Serenu Williamsovou, se po finále Australian Open nechal slyšet, že nejvyšší prioritou je stále vyhrávat grandslamy. Právě proto se svou svěřenkyní dopředu sestavil kalendář akcí, na kterých bude Williamsová startovat. Američanku tak budeme i během letošní sezony vídat pouze na největších turnajích.
Profily hráčů
Patrick Mouratoglou a Serena Williamsová

Serena Williamsová se po sedmém triumfu na Australian Open a zisku celkově 23. grandslamového vavřínu, jímž vytvořila nový rekord open éry, vrátila na post světové jedničky. Na druhou Angelique Kerberovou má náskok pouhých 665 bodů. Přesto se Američanka rozhodla letos odehrát menší počet turnajů.

Hrající tenisová legenda chce být totiž dobře připravená hlavně na grandslamy. "Na tituly z podniků velké čtyřky musí být nažhavená a hlavně fyzicky odpočatá," řekl její kouč Patrick Mouratoglou.

"Proto jsme se domluvili na tom, že letos příliš hrát nebude. Samozřejmě to nebude jako loni, protože to by moc bodů nezískala, ale zároveň těch startů nebude tolik jako předloni," poukázal Francouz na loňskou sezonu, kdy Williamsová odehrála pouhých osm turnajů, a tu předchozí, během níž startovala na jedenácti akcích.

Pětatřicetiletá rodačka z amerického Saginawu se na kurty vrátí až v březnu v Indian Wells. Poté pravděpodobně nebude chybět ani v Miami a vzápětí se představí až na Roland Garros.

"Máme vypracovaný předběžný kalendář na celý rok. Samozřejmě může dojít ke změnám. Bude hodně záležet na tom, jak Serena na jednotlivých turnajích dopadne," uvedl Mouratoglou.

Hlavním cílem americko-francouzského tandemu je vyhrávat grandslamy, ne překonávat rekordy. "I když chovám k Margaret Courtové obrovský respekt, byla to jiná éra. Na turnajích startovalo řekněme 16 hráček a ani to nebyly profesionálky," řekl Francouz.

"Samozřejmě chceme její rekord pokořit, ale pro nás bylo důležité překonat hlavně Steffi Grafovou," narážel francouzský trenér na úspěch bývalé německé tenistky, jež se v otevřené éře radovala z grandslamového titulu dvaadvacetkrát.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

100
Přidat komentář
kada.tom
Tak já doufám, že její plán bude následující:

Indian Wells
Miami
Řím
Paříž (RG)
Londýn (WCh)
Cincinnati
New York (USO)
Peking
Singapur (TM)

tedy doufám, že krom toho očekávaného plánu zařadí i přípravu na antuce, v Římě to má hodně moc ráda, tak by tam snad mohla zajet a třeba i turnaj vyhrát :-)
Reagovat
skott
Od Mouratougla a naprosto směšné a pokrytecké zdůvodnění. Pokud hráčka není schopná se připravit na víc než dva tři turnaje za čtvrt roku, není důvod aby se dále tenisu věnovala. Přijde mi naprosto neuctivé k sponzorům, organizátorům a koneckonců i ostatním hráčkám, vlastně říkat že se nedokáže nažhavit na nic jiného než grandslamy.
Obzvlášť komicky to působí ve srovnání s muži, kde ti nejlepší si svým závazkům vůči ATP bez problémů dostojí a to mají navíc GS + DC na tři vítězné sety. Federer sice také s přibývajícími roky kalendář osekává, ale přesto dělá vše aby se fanouškům představil, co nejvíce to jde a to rankingové minimum turnajů si odehraje. Stejně tak chronický marod Nadal si klidně letos naloží 20 turnajů. O veteránech Karlovičovi či Štěpánkovi nemluvě. Tohle zkrátka kazí image celého ženského tenisu. jestli to Serenu nebaví ať to klidně zabalí úplně, dokazovat už nic nemusí. Mimotenisových zájmů má určitě víc než dost, takto je to podobná hloupá situace jako když na půl úvazku hrála po návratu Clijsters.
Reagovat
smazaný uživatel
mne pripada spis trochu smesne urcovat hracce, jak se ma tenisu venovat.. :-)) Sponzorskym zavazkum Serena jiste uz ve vlastnim zajmu dostoji a exluzivita ucasti prece uplne vsechno jen podtrhne, vcetne "honu" na jeji skalp. A pokud se urcitych turnaju nezucastni, jiste se odehraji a hracky si urcite zoufalstvim rvat vlasy nebudou. Navic je to dvojsecne rozhodnuti i pro Serenu, vytvari na sebe obrovsky tlak. Mne to neprijde komicke ani v zadnem srovnani, spis zajimave a jsem zvedava, jak to unese. Konec koncu, v prohlaseni pripousteji zadni vratka (ze dostane na budku) a kvuli bodum a zapasove praxi moznost dalsich turnaju. A kritika navratu Kim je sice, jak vidim, mozna, ale zisk jejich dvou GS zustava slusnou odpovedi. Kim drive i "Serenka" :-))) dnes jednoduse nabizeji ostatnim hrackam takove pekne a predevsim jedinecne tenisove zrcadlo.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice hezký, ale pak ať se nikdo nediví, že Serena nebude jedničkou, i když třeba vyhraje GS, ale na ostatní turnaje se vykašle. Stejně jako jí nebyla Kim, ale Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
myslis vsechny ctyri? :-))) navic monty, nechci te urazit, ale Kim a Caro.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych myslel všechny čtyři, tak napíšu kalendářní GS. :D Jako možný je všechno, ale tuhle šanci podle mě prováhala předloni...
Reagovat
EllNino
Kim a Caro je jako nebe a dudy :D ... a opravdu ne Carolininy
Reagovat
smazaný uživatel
No ale na postu světové jedničky byla Caro 67 týdnů, zatímco Kim 20 týdnů... Jinak jsem je nechtěl nějak srovnávat (vím, že ve všech ostatních ohledech je lepší Kim), jenom jsem navázal na to, že letos může u Sereny nastat podobná situace a rozhodně to není chyba těch, co budou v žebříčku před ní (stejně jako to tehdy nebyla chyba Caro)...
Reagovat
VlS
Což jen dokazuje, že ten žebř má omezenou vypovídací schopnost a není obrazem kvality hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v žebříčku chyba není. Hráčka je od toho, aby hrála a když se rozhodne hrát míň turnajů (aniž by byla nemocná, zraněná atd.), tak je to její problém...
Reagovat
smazaný uživatel
problem je, jak naslapujes okolo tech GS, ty znamenaji prestiz a nesmrtelnost.. :-)
Reagovat
Kozoroh
Přísloví říká, že není růže bez trní. Serena chce mít jen ty růže.
Reagovat
George_Renel
Trním si již dávno prošla....
Reagovat
smazaný uživatel
ale presne. Navic prave ona se segrou zmenily tvar soucasneho tenisu. Silovost, otevrene udery.. Asi jsem se dotkla i skotta, ktereho to nastvalo coby principialni pristup ke sportu, ale Serenka :-))) uz proste stoji uplne a docista mimo, je hrajici legendou.. :-)
Reagovat
vrabejka
Tak snad nebude dlouho světová jednička. Ostuda.
Reagovat
FulnekUltras
2:00...

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/co-delali-rusove-s-dopingem-bylo-neco-hruzneho-rika-katerina-neumannova-12747

Hlavně, aby tyto angažované pindy začaly už konečně platit i pro "Serenku", americká univerzitní atletická centra atd.
Reagovat
VlS
No, tak na rozdíl od Rusů si Amíci svý dopingový hříšňíky popravují sami. Příkladů je nespočet.
Reagovat
FulnekUltras
v pokrymském období a v riu zvláště ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.stream.cz/sportovni-okamziky/10000789-jak-zmrzacit-nejvetsi-souperku Hradlička a Plíšková?
Reagovat
smazaný uživatel
Hrdlička
Reagovat
blixa
Jasně, ještě Hrdlička zlikviduje obě Wiliamsky, Angeliku, Simonu, Agu a koťátko a bude to v suchu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady člověk jenom žasne nad hloupostí některých lidí.

A seznam se prodlužuje.
Reagovat
Frick
Spíš by mne zajímalo - byl ještě nějaký jiný organizovaný fyzický útok na "světového úspěšného" sportovce s cílem ho zneschopnit?

Selešovou FAKT nemyslim.
Reagovat
a.magerova
Po FO 2016 se Rafa a Roger fakt naštvali a zavolali svému kámošovi o radu, jak fyzicky zlikvidovat Noleho... ten jim poradil, že zná lepší způsob... mentální likvidace pomocí španělského "šamana"... to pro Rafu byla hračka, se ním zkontaktovat a celou věc naaranžovat zcela nenápadně, samozřejmě že TO stálo nějaké peníze a protože Rafa se dost finančně zruinoval budováním Akademie, celé TO zafinancoval Roger.... ale PŠŠŠŠT.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
a.magerova
Už jsi viděla TOTO?
Zvláště bych pak vypíchla velmi zajímavou sekci 7:47 - 7:48.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=a57zX91DRCM
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, chápu tvou radost z letošního AO, ale Rafovi již zřejmě o rekordy vůbec nejde. To by si nestavěl akademii, a věnoval se 100% tenisu. Ale pod tou Eiffelovkou by letos zase mohl něco hrát, to se hned pozná. A herní projev Novaka popsal jeho trenér Boris. On ten Novak zas najde impuls pro svou hru, toho bych se nebál.
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela, kazdopadne pravda a jas jasu, pokud je Roger v poradku, kazda era slaba.. :-)) Jo a .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
patri pod a.magerovou... jeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
Že Roger začátkem 21.století vyučoval je jasné, až pánové Rafa, Novak, Andy našli recept na jeho hru a začali ho porážet. Nikdo jiný ho více jak 10x nedokázal porazit, tak se ty tituly pravidelně rozdělují mezi BIG4.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja bych predevsim vypichla, ze zminovani panove jsou o 5, 6 let mladsi a velmi dobre vim, co to znamena na kurtu.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak těch hledisek tam je daleko víc, a že věk nerozhoduje, jsme viděli letos na AO. Serena i Roger chtějí být nejlepší, to je spíš mentalitou.
Reagovat
smazaný uživatel
tak my jsme hlavne krome finale nevideli jejich prime souboje, ze.. :-)
Reagovat
spaniel
Ty děláš jak kdyby tam Nadal běhal v monterkach.
Reagovat
George_Renel
Já bych to viděl spíš na indickou zaklínačku hadů. .-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možná poslední rok Sereny, poslední 2 roky hraje jen když musí. Není to tak dávno kdy hrála i Premiry Brisbane, Stanford, Dubaj/Dauhá, Charleston. A teď de facto jen Grandslamy. Škoda že nehraje Petra s Vikou, teď je Serena hratelná a zejmnéna Vika na Serenu uměla hodně dobře, Masha má bohužel blok, herně na ni má ale psychicky už ne a myslím že ani mít nebude. V Top 10 prostě není hráčka která by Serenu herně přehrála jako Petra v Madridu nebo jako Vika v IW 2016 a Dauhá 2013, možná Mugu ale ta už pěkně dlouho nic neuhrála a možná Karolína no ale nevím. Je to prostě obrovská škoda že Petra s Marií a Vikou jsou mimo, teď je všechno neuvěřitelně hratelné, Top 10 nebyla dlouho tak slabá a momentálně každá ranařka z Top 50 která se chytí může klidně vyhrát Grandslam....
Reagovat
Jabadu
Regulérně Serenu vystřílela z kurtu pouze Petra v Madridu. Serena hrála velmi dobře, žádné omezení, chtěla vyhrát ... ale ... když to Petře jde ...
Co tím chci říci:
Serena má postavu a sílu chlapa. Je mi jedno a neřeším, jak ji získala. Nikdo ji nechytil ...(nebo se neodvážil ji chytit) ... no nic.
Podle zdravotní karty by měla být astmatičkou, chronicky nemocným paraplegikem, majitelkou ZTP - takže městskou dopravu má zadarmo - každý dolar dobrý, ne?
Připomnělo mi to text písně (Chleba) známé slovenské punkové skupiny Zóna A:
ZKur.ený parlament, nánánánanááááá ...
Vyjeb.ný prezident, šálálálalíííí ...
...
Řekl jsem to právě.
:-)
Reagovat
cheeky
Jo když Petra spustí i Serena ve formě kurt opustí.... poražená. Snad se toho ještě dočkáme.

Jinak s tou postavou.. Má svaly, ale jinak je jak z písničky od Chinaski (kdysi dávno, blahe paměti, než začali dělat pop a když jim ještě desky produkoval Hladík).. Měla postavu, boky, kozy jako vozy...
Reagovat
Fandina
Postavu a sílu chlapa Serena asi nemá. Dole je fotka v porovnání s ostatníma holkama. Samozřejmě hraje razantně, ale jestli se nepletu, tak jí porazí kdejaký muž profitenista. Jednou hrála já nevím s kterým jen tak z plezíru 200 na žebříčku ATP a porazil ji. Takže asi to tak s tou sílou chlapa nebude.

https://media.super.cz/images/gallery/0000000007990556/qkmeh6507kKgaEH-AaWA3g/50cdd8ee39953a8b53a70400-52343?size=539
Reagovat
FulnekUltras
úplně stačí rychlosti servisů a případně i nalitých returnů z druhého soupeřky
Reagovat
smazaný uživatel
Serenka vypada mezi tema hranama velmi krehce.. :-))) Na saty ovsem nejak mimoradne nepodareny rocnik.
Reagovat
Pedronegro
ta fotka je k ní mimořádně milosrdná, není ani znát ten její zadek jak odkládací stolek, zato Petra tam má pěknýho pupíka :)
Reagovat
blixa
Sílu chlapa možná i má, když vezmeš průměrnou rychlost úderů takového Novaka, tak to bude dost podobný, ale samozřejmě proti chlapům má tragický pohyb, ostatně jako každá žena. Takže by ji asi porazil i chlap okolo pětistovky ATP. Nicméně proti ženám je to prostě monstrum.
Reagovat
PetaM
Sílu chlapa má i Petra ... Když byl Wimbledon (2014) a Petra hrála s Venus, obě měly průměrnou rychlost křižných FH tuším 139 km/h. Po nich tam hrál Novak se Simonem, Novak měl stejný průměr a Simon jediný z nich měl menší průměr rychlostí křižných FH :D :D
Reagovat
Fandina
Herně je monstrum, tím, jak vyhrává, ale na té fotce jako monstrum rozhodně nevypadá.
Reagovat
cheeky
Myslím, že nakonec před RG ještě na antuce hrát bude. Jinak ta loňská sezóna krásně ukazuje, že Serena jede úplně jiný level než všechny ostatní. 8 turnajů jí stačí, aby byla světová dvojka. Hrozně jí obdivuji jak dokáže zvládat ten tlak. Každý od ní čeká jen výhry a ta očekávání jsou až přehnaná. Loni na grandslamech 1 výhra, 2 finále a 1 semi. U každé jiné by to byla sezóna snů a u Sereny se to bere jako že sezóna nic moc.
Reagovat
Fandina
Každý od ní výhry neočekává.
Reagovat
Fandina
Hlavně chce ona sama vyhrávat a protože tenis umí, tak proto to naplňuje.
Reagovat
Frick
Taky by mi přišlo rozumnější si dát aspoň dvě antuky.

Jinak to rozhodnutí o redukovanym počtu určitě beru. Ona skutečně na kvantitu jet nemusí.
Reagovat
Frick
Zapomněli jste na Bastad!
Reagovat
Frick
že jo.
Reagovat
smazaný uživatel
co by delal Bourak na okreskach... ani na ne neni staveny. ;-)
Reagovat
freeteepek
No, kdyby jela v protisměru konkurence, tak by se tam na tu cestu snad ani nevešly...:-)
Dobře, ale chci jí vidět, jak ty GS bude dávat bez zápasové přípravy. V Austrálii jí to vyšlo, ale na RG už to tak jednoduché nebude. Ani ve Wimbledonu.
Reagovat
Fandina
To asi mají vyzkoušené, že nepotřebuje, protože Mouratoglou v článku říká.

"Na tituly z podniků velké čtyřky musí být nažhavená a hlavně fyzicky odpočatá,"
Reagovat
smazaný uživatel
nebude to jednoduche, ale vidim to jednoduse: bud ji to ego pres vsechno(y) prenese nebo neprenese.. :-)
Reagovat
VlS
Není tohle prohlášení trochu vizionářský? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
spis modlarsky.. :-)))
Reagovat
FulnekUltras
za předpokladu, že soupeřky z ní budou ještě navíc programově připokáklé, jak je "rekordmanka" zvyklá...
Reagovat
smazaný uživatel
...je asi jasne, ze bude chtit zautocit na 4GS v jednom roce. Steff prekonala v poctu GS, takze ted urcite bude chtit ten cisty kalendarni...coz se prave naposledy povedlo Steff.
A udela urcite proto vsechno, no a kalendar turnaju tomu bude odpovidat.
A pokud se udrzi v takove kondici jakou mela na AO, tak je to i hodne pravdepodobne.
Reagovat
smazaný uživatel
taky predpokladam, ze pojede na cisty.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
všechno - a ještě něco navrch...

no už aby se ve 3. kole RG odporoučela tam, kde současnému ženskému tenisu prospěje nejvíc
Reagovat
freeteepek
Hlavně už moc dlouho nevydrží. Vydržet celý rok bez zranění v tomhle věku...
Reagovat
Kozoroh
Akorát vyhrála úvodní GS a ty už tady básníš o kalendářním GS. Serena ho už jednou měla na dosah a nezvládla to. Pro kalendářní GS se musí sejít řada faktorů. Nemusí to psychicky unést, může ji zaskočit soupeřka, před RG nebude mít žádný start na antukovém turnaji. A další nástrahy by mohly najít...
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze nebude blazen a tu antuku nakonec zaradi.. :-)
Reagovat
VlS
Ale to přece k fandění patří, přát a přehánět, tady to pŕece není poradna pro sázkaře se zárukou za výsledky. A řek bych, že vystihl, co by Serena chtěla - což neznamená, že se podaří. Aspoň jeden GS máme naplánovanej pro Lucku,, takže to ani bejde, že Vlku? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy se mi dnes (az na par uzliku) libila, Peng vsak jede jak masina, uvidime, ale musi to uz byt bez jedineho uzliku.. :-)
Reagovat
VlS
Uvidíme, taky vizionářsky řeknu, buď vyhraje, nebo ne :-). Ale rací se do toho jiskra a to je důležitější, než nějakej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
jak vizionarsky, ten ma prave jasno! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty uzliky mi delaji starosti ((jen tak mimochodem, je to pekny vyraz:)), ale Peng nePeng, ja si zacinam pripravovat takovou mantru...

Trava to vsechno vstreba, a neni tam koucing na kurte v te Wimbledonske svatyni...

a ted tu mantru obohatim...
Trava ty vsechny uzliky vstreba, hlavne ze tam neni koucing na kurtu v te Wimbledonske svatyni.

Do konce tydne mantru vybrousim, popracuji na tom, a od pristiho tydne 3xdenne po jidle vyslovim nahlas:)
Jako chytam se vseho, pochopitelne jednou tydne necham orechy pod vetvi, aby se ti nechtelo na trave tlacit bourak, proste aby si do cervna pekne ztloustla ..;)
A jeste poprosim tommra, aby jednou tydne napsal, ze Lucy ten GS nikdy neurve...
Vls usmerni strelbu...no a Janek bude tahat za ty psychologicke nitky.
Reagovat
smazaný uživatel
a neboj od cervence budeme potom spolu litat;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) s tim bourakem sama nevim, do dyni a do sojek se prece nevidi...
Reagovat
smazaný uživatel
ja ti pripravim mlsnou orechovou smesku...
...Ted si uz opravdu nemuzu dovolit delat nejake nevynucene chyby...jde o Lucy.:)
Reagovat
smazaný uživatel
toz uvidime, zda uoriskujes-li ty me nebo neouoriskujes-li ty me.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim zda uoriskuju-li tebe nebo neuoriskuju-li tebe,
...ale citim vyzvu, ...a nejen dobre precist a napsat ty pekne vyrazy:)
Reagovat
smazaný uživatel
No Promin?;)...No to pise opravdu ten pravy, ktery tady basni furt a pripomina nove a nove rekordy, ktere Nolda uhral, nebo muze jeste uhrat;)

Krom toho v tom prispevku nebasnim, ani nerikam, ze to urco udela, je tam podminovaci veta!:) ...jen pisu, ze pokud by udrzela styl hry a kondici z AO behem vsech GS, tak je to hodne pravdepodobne. A uz jen kvuli tomu, ze ma za sebou prave tu jednu zkusenost z USO s Bobinou...bych tomu hodne veril, tyhle zkusenosti jsou neprenositelne...
...ani vlastne nevim, co by mela ta hracka jineho delat a prekonavat. Proto jsem to napsal, trochu z hlediska toho sportovce proste...

A pochopitelne stale si rozhodne preji GS pro Lucy, nez Serenku;))) A dokonce by ses hooodne divil jaky tam mam poradnik na GS za mne, kdyz to vzdy nezvladne Lucy...fronta jak blazen, ze by Bourak musela cekat nevim kolik let, nez by se na ni dostalo...;)

Nemam proste ve zvyku si tady o Serenu otirat, jen to nejak vnimam, hodnotim, to je tak vsechno, co bych k tomu pripadu chtel rict;)))
Reagovat
smazaný uživatel
a nez se vyresi, byla bych pro dobrou brazilskou kavu.. ;-)
Reagovat
VlS
Hmmm, nejlíp u praskajícího krbu s nohama v kožešinovejch bačkorách :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aaach, zavrela jsem oci... ale ty nemas v te sklence kafe!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak pochopitelne, nez se na Serene nekteri vyradi, to uz budeme skafovani na amen...takze pro nasi bezpecnost, bych to prokladal oriskami:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak zas... mozna budeme uz i litat.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;))
No nez tady na TP vyresi Bouraka, to odletime az na Mars...
...a nez vyresi Marii, to zmaknem celou slunecni soustavu.
Reagovat
VlS
Ne, ale irský obilí je taky rostlinnýho původu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rikas,... irska kava.
ale jo, bude to takovy svetovy kavovy dychanek...;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz se snad skafuju hned.. puvabny vyraz.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja jsem uz zacal na tom intensivne pracovat, o pulnoci musim vypozorovat co se deje s 1111m...
polehounku, potichounku, sveze a ostrazite.;)
Reagovat
smazaný uživatel
ajo, ten Laaksonen... Pomohu ti! Mne ted docista ukolebal Ryan, v suchym.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, ted koukam, ze nechal souperi pouhe tri gemy;)
Tak pokud Jack udrzi rytmus a tempo, tak nadeje na 1111ho tesne po pulnoci zije...
Reagovat
smazaný uživatel
no tesne...30min. po pulnoci;)
Reagovat
safi1313
Bude líp
Reagovat
dadaft
takže dva už máme za sebou, zbývá
3 IW
4 Miami
5 RG
6 Wimbledon
7 Cincinnati
8 USO
9 Peking
10 TM
tečka
Reagovat
tommr
Peking? To bych se hodně divil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že buď v Madridu nebo Římě hrát bude
Reagovat
Haitik
Myslím, že ještě někde před RG hrát bude ty jo.. Tipuju Řím..
Reagovat
smazaný uživatel
3 Miami
4 Madrid
5 RG
6 Wimbledon
7 Cincinnati
8 USO
a tecka, a pokud se bude darit na GS,
tak dodatecnou tecku udela na TM.
Reagovat
PetaM
TM? To asi ne. :D Opět bolest kolena po USO, kde bude opět vyřazena v SF. Vrátí se až v roce 2018.
Reagovat
Fandina
Ne jako osm vloni a ne tolik jako předloni jedenáct, takže devět nebo deset. To je pořád stejné.
Reagovat
Dobry-den
ŠOKUJÍCÍ.
Reagovat
FulnekUltras
aby "rekordmanku" nezačala konečně zlobit WADA...
Reagovat
EllNino
To je ale překvapení :D
Reagovat
VlS
Hmmmm
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist