Muguruzaová odstoupila i z druhého turnaje sezony. V Sydney ji zastavilo zranění stehna

10. 1. 2018, 13:55
Aktuality 22
Španělka Garbiñe Muguruzaová odstoupila kvůli zdravotním problémům i z druhého letošního turnaje. Zatímco v Brisbane nedohrála kvůli křečím, ze Sydney odstoupila navzdory dnešnímu postupu do čtvrtfinále vinou zranění pravého stehna.
Profily hráčů
Garbiñe Muguruzaová

Wimbledonská šampionka Garbiñe Muguruzaová před týdnem v Brisbane nedohrála kvůli křečím své první letošní utkání proti Alexandře Kruničové. I proto přijala divokou kartu do Sydney, aby se rozehrála před Australian Open. 

V Sydney však světová trojka odehrála jen jeden zápas. Znovu ji zradilo vlastní tělo. Krátce poté, co dnes zdolala 6-3 7-6 Nizozemku Kiki Bertensovou, Španělka ze soutěže odstoupila kvůli zranění pravého stehna.

"Od začátku mě trochu zlobil přitahovač. Cítila jsem ho už v Brisbane. Myslela jsem, že se to zlepšilo, ale vrátilo se to," uvedla čtyřiadvacetiletá Muguruzaová, jež si během zápasu s Bertensovou si vyžádala ošetření. Utkání nakonec úspěšně zvládla, ale v soutěži pokračovat nebude.

"Musím myslet na to, že příští týden začíná grandslam," dodala Muguruzaová, pro kterou je to již sedmé odstoupení v průběhu turnaje od začátku loňského roku.

Do semifinále přes nasazenou jedničku tak postoupila bez boje Darja Gavrilovová, která si v dnešním posledním osmifinálovém duelu poradila 6-4 6-2 s krajankou Samanthou Stosurovou. O finále si třiadvacetiletá Australanka Gavrilovová zahraje buď s další krajankou Ashleigh Bartyovou, nebo s Češkou Barborou Strýcovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

22
Přidat komentář
EllNino
o Kiki Bertens není asi moc ráda :D ... tyhle postupy s následnou skrečí nemám moc v lásce ...
Reagovat
Fandina
Tak jí to měla nechat? Pokud jí to stehno pořád bolí, tak nač to pokoušet.
Reagovat
EllNino
to jo samozřejmě, ale pokud tam jela jenom na jeden zápas a pak odstoupit, tak to není moc férr vůči soupeřkám, ale zase chyba Kiki, měla ji porazit a bylo by :D
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že jí zlobiil přitahovač a že si myslela, že se to zlepšilo, ale nezlepšilo. Jak má člověk vědět, co bude.
Reagovat
dunphy
A jak ty víš, jak to bylo?
Reagovat
com
ona vi vsechno :D ..vsechno zna, vsude byla, uplnej brouk pytlik ta fandina
Reagovat
Fandina
Všechno nevím, ale nevím, proč bych měla zpochybňovat, co říká druhý. To by potom nemělo nic smyslu. Když říká, že si myslela, že se to zlepší, tak to nebudu zpochybňovat.
Reagovat
dunphy
A proč tu tedy vždycky všechno a všem zpochybňuješ? Když něco řekli, tak to přece nezpochybňuj.
Reagovat
Fandina
Jsi mimo.
Reagovat
Fandina
Nevím, jak to bylo, ale věřím co říká.
Reagovat
Fandina
Sice byla ovázaná, ale líbilo se mi, jak celkem s přehledem Kiki přehrála. Přeji brzké uzdravení.
Reagovat
Alexandria
Najprv:Dlho som tu nebola,nasledne:Dobre zdravie v r 2018,nasledne-som smutna,ze moja"konfekcna velkost"Garbine Muguruza Blanco,ktorej som vzdy od absolutneho zaciatku fandila a fandim, zacina novu sezonu 2018 prave takto!Verim,ze sa to vsetko da na pravu mieru a Garbine Muguruza Blanco bude predvadzat aj v r.2018 to NAJlepsie co v nej je!Chcem tomu verit!
Reagovat
FulnekUltras
Díky a Tobě též vše dobré do 2018. Garbine ještě půjde nahoru a spolu se Simonou se budou zaslouženě přetahovat o post světové jedničky. Tyhle tenistky to mají podložené hrou, nikoliv nějakým letním omylem...
Reagovat
blixa
Ouuvej ouvej, koťátko se nějak z kraje sezony rozpadá ... :(
Reagovat
Krisboy
Kdo ví, číms to o svátcích krmil.
Reagovat
blixa
No čím ... jemné biftečky, mladí jateční býčci, plemeno Galloway, to víš, koťátko hned tak něco nepapá ... ;-)
Reagovat
Fandina
Takže ne, whiskas. :-))
Reagovat
blixa
No fuj !!! Něco tak hnusného nepapáme !!!
Reagovat
Fandina
Ale nepovídej, žes to nevyzoušel. Ne všechno v reklamě je na nic. Občas nějaká granulka neškodí.
Reagovat
blixa
Granulka neškodí ale Whiskas je opravdu hnus. Věř mi. Před lety jsme dostali do péče kocourka, krmeného Whiskasem. Tehdy jsem o krmivou neměl moc ponětí, tak jsem ho tím krmil dál. Kocourek byl v pohodě, ale měl takovou kraťoučkou srst, tak 1-2mm. Pak jsem si o krmení něco přečetl, zakoupil jedno nejmenované kanadské krmivo a jen jsem valil oči. Ne že by se z něj stal přímo angorák ale do pár měcíců měl srst cca 1 až 2 cm. Na granulích není nic špatnýho ale Whiskas a podobné šmejdy rozhodně ne.
Reagovat
Fandina
Kočky by papaly whiskas je známá reklama, ale třeba i tady v tomhle článku se píše o tom, že mnohem lepší granule mají jiné firmy.

http://www.mitkocicku.estranky.cz/clanky/jak-se-vyznat-v-granulich--znackach--.html
Reagovat
Fandina
Ale nepovídej, žes to nevyzoušel. Ne všechno v reklamě je na nic. Občas nějaká granulka neškodí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist