Můj Wimbledon: Marin Čilič

29. 6. 2014, 10:19
Rozhovory 88
Wimbledonským maximem Marina Čiliče je osmifinálová účast. Přemožitel Tomáše Berdycha, kterého Chorvat porazil ve třetím kole, má slavný turnaj v All England Clubu spojený hlavně s krajanem Goranem Ivaniševičem. Přečtěte si další část z cyklu "Můj Wimbledon".
Profily hráčů
Marin Čilič

Co můžete poradit fanouškům, kteří se chystají Wimbledon navštívit?
Atmosféra ve Wimbledonu je opravdu úžasná, je skvělé, že sem chodí tolik fanoušků, kteří nám fandí. I oni vytváří tu dokonalou atmosféru celého Wimbledonu. Většinou jsou všechny tribuny okolo všech plné a lidé fandí a podporují své oblíbence. Přál bych jim, aby si to užívali stejně tak jako si to užíváme my hráči.

Proč Wimbledon milujete?
Mám tenhle turnaj moc rád a mám ho spojený zejména s Goranem Ivaniševičem. Dá se říct, že všechno začalo u Gorana. V té době v Chorvatsku tenis v televizi moc nebyl, takže když jsme pak viděli Gorana hrát ve Wimbledonu, byla to velká senzace pro všechny. Moc jsem mu to přál a jsem rád, že to vyšlo. Když jsem tu pak hrál poprvé, bylo to pro mě hodně zvláštní a emotivní.

Jak tu trávíte volný čas v průběhu turnaje?
Mám pronajatý dům kousek od Wimbledonu, což je praktické a pohodlné. Je tu řada kaváren a restaurací, kam často chodíme, ale není problém ani s dopravou do města, není to daleko.

S kterým hráčem z minulosti byste si chtěl zahrát na centrálním dvorci ve Wimbledonu?
Asi bych měl říct Gorana (Ivaniševiče), ale to by asi nebyla zábava, protože by mi dal v 80% eso, takže bych si nejspíš moc nezahrál. Rád bych tu hrál ale třeba s Rodem Laverem nebo s Johnem McEnroem, to by bylo určitě fajn.

Váš nejlepší rok ve Wimbledonu?
Hrál jsem tu už dvakrát v osmifinále, což je můj nejlepší výsledek tady.

Můj Wimbledon:
Ana Ivanovičová
Tomáš Berdych
Maria Šarapovová
Petra Kvitová
Kei Nišikori
Caroline Wozniacká
Eugenie Bouchardová
Marion Bartoliová
Donna Vekičová
Marin Čilič
Madison Keysová
Agnieszka Radwaňská
Grigor Dimitrov
Milos Raonic
TenisPortal.cz, wimbledon.org

Komentáře

88
Přidat komentář
gigin
článek o Marinovi a kokini z Cypogradu a okolí si tu honí trika...
Reagovat
Stan_Borowitz
čapni na řiť a našpicuj uši, když k vám na dědinu zavítali světáci z velkoměsta...
Reagovat
Roger_Federer
Dyt mi tady ovladame celou republiku..Lih, benzin, policie, kdyz neco v Praze chcou musija se optat..toz jaka dedina kurna.
Reagovat
Roger_Federer
Sak az ti frajeri dojedu, zrusis je tak ze v sobotu rano bude "Laver a Borowics"prosit abysme je nechali odjed dom, budou se modlit abys uz nenosil "tekute zlato" a az se konecne doplazi do toho Jetu a zavre dvere, poblije si ty sedadla za 200 papiru kazde...bude rad ze prezil tu navstevu na vesnici..
Reagovat
rod_laver
My nejsme žádní nazdárci. Modli se, abychom nezvedli vhozenou rukavici!
Reagovat
Stan_Borowitz
Co ti mám na to říct? Jak je ale známo, jeden obrázek vydá za tisíc slov: http://www.sms.cz/film/policajt-nebo-rostak/fotogalerie/1129785
Reagovat
rod_laver
kdo je tady u tebe hňup, ty hňupe. Nebo tady na tebe vytáhnu tu historku, jak jsi na Wimbledonu vlezl do popelnice v černém pytli, na kterém jsi měl vystřižené otvory pro oči, a dostal se tak až na centra, kde v přízemí shromažďují odpad.
Reagovat
a.magerova
Hele nefrflej !!!
Opava - na nádraži měli vždy nejlepší čočkovou polívku
Ostrava!!! - na UANu měli super karbenátky, a bramborové placky u Výstaviště (ale to už jsem tu jednou psala)
Rožnov - super frgály
Frenštát - super vařonka
Střední Bečva - moje kamarádka - super cukrářka i kuchařka
Praha - pod Václavákem super ovocný bar ;-)
Reagovat
rod_laver
S giginem nemá smysl vést diskusi. Vždyť je to někdo, kdo neumí docenit kvality Rogera?
Reagovat
gigin
:)))))))))))))))))))))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemáte náhodou někdo fotku chlapa, který má navlečený takový ten velký igelitový pytel do popelnice a v něm vystřižené díry na výhled a dýchání?

Vy furt fotíte jen samé tenisty, kterých je všude hafo fotek, nebo misky s jahodama, a skutečné zajímavosti necháváte bez povšimnutí...
Reagovat
gigin
:DDD Jestli o to tak stojíš, tak ti to pošlu na mail.
Reagovat
Roger_Federer
gigine...rod_laver je tady od nas?...styl humoru.:)
Reagovat
gigin
Ne není. Trošku výš.
Reagovat
rod_laver
ne, ne, narodil jsem se v tzv. "rázovitém kraji", ale po maturitě jsem zamířil jinam. Tam k vám se chystám za 14 dní na MoR, gigin už teď má radost :))
Reagovat
Roger_Federer
Aaaa..Nohavica.
Reagovat
rod_laver
no, skoro, on ocelové město miluje a já ho nenávidím :)
Reagovat
Stan_Borowitz
máme dost podobné osudy, ale to asi nebude až taková vzácnost... já jsem se z ocelového srdce republiky odsunul kousek na jih mezi uctívače pohanského bůžka už po základce a hned po maturitě jsem vyrazil do caput regni. Ale tam už taky hezkou řádku let nebydlím.
Reagovat
rod_laver
velmi podobný osud, jelikož tam, kde se uctívá pohanský bůh, máme pár nemovitostí, a jako dítě jsem strávil více než polovinu prázdnin ve Frenštátu/Rožnově a jezdím tam rád dodnes. Po maturitě taky matka měst, akorát jsem po studiích tady už zůstal, tipl bych, že jsme chodili i na stejnou univerzitu a máme to komplet :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
a máte na těch nemovitostech satelity?

Moje rodina má nemovitosti na Prostřední Bečvě (se satelity, samozřejmě), taky tam rád jezdím a při průjezdu Frenštátem občas nostalgicky zavzpomínám na ty prehistorické časy, kdy jsem byl za opakovaný pobyt na dívčím pokoji po večerce vyloučen z intru... a na sovětské vojáky, to je jasná věc.
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale ty jsi viděl nějakého fanouška tenisu nebo jiného sportu, který si to neumí zařídit, aby mohl sledovat tenis v televizi, přes satelit nebo podobně? Já takového neznám.
Reagovat
Roger_Federer
Ja to cely zivot sleduju jen na teletextu Ct 756 aj tak su z toho chytry dost.
Reagovat
rod_laver
Nemáme, stačí internet, jelikož přece rychlost přenosu obrazu je stejná jako přes satelit. Myslím, že jsme to již dostatečně probrali, od známé manžel je IT a ten tomu rozumí přece.

Doufám, že jsi potom nevyměnil večery na dívčím internátu za tamní, již zbourané, kasárny :)
Reagovat
Stan_Borowitz
V podstatě to byla ze strany příslušných internátních orgánů taková nechtěná pomoc, něco jako nucený odsun Němců ze Sudet do Bundesrepublik Deutschland, protože jsem pak bydlel na privátu kousek za Frenem směrem na Rožnov, což byla pohoda - žádné večerky, budíčky, vycházky do 21 hodin, dozor vychovatelů... co víc si člověk v 16 letech mohl přát :-)
Reagovat
rod_laver
no kdo by to řekl, jaký z tebe vyroste slušný člověk s jetem, že? Jestli na tebe neměly pozitivní vliv těžební věže směr Rožnov..i když ty v době internátních studií tam asi ještě nebyly :-)
Reagovat
rod_laver
jinak ale z ocelového města nepocházím - narodil jsem se (a chodil i na střední) v hlavním městě Slezska a od Ostravy, doma zvané Chujork, mě vždy odrazovali a vyhýbal jsem se jí obloukem, i když jsem k ní měl vzdáleností blíž, ale samozřejmě se jí nedá vyhnout minimálně při vlakovém spojení :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Synovec chodí na Slezskou univerzitu, ale jinak toho o Opavě moc nevím, jen jsem párkrát projížděl skrz, když jsem ještě vozil hodně koní pod hodně nízkou kapotou a chtěl si užít jesenické serpentiny na severní cestě z Prahy do Ostravy. Není to na pohled špatné město, ale když tam nejsou žádné haldy, těžní věže a laguny, tak to prostě tak nějak není ono...
Reagovat
Roger_Federer
A tos ty kone uz prodal jinemu sedlakovi?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ó ne, jednou jsem jen na okamžik přivřel oči, a oni se potvory rozprchly... ale jinak to naštěstí dopadlo celkem dobře, chvíli jsem si poležel, ale jinak to dopadlo asi nejlíp, jak vzhledem k okolnostem mohlo...
Reagovat
rod_laver
Zkrátka a dobře sis projel trasu Ecce Homo :), občas tam taky jezdím, ale po minulé zkušenosti se zadokolkou na mokru se už této oblasti vyhýbám + dneska je to do Prahy přes tuhle trasu dost z ruky.

Ještě jsi zapomněl na !!!, které Opava nemá v logu, bez těch to taky není ono.
Reagovat
Stan_Borowitz
Už tam taky nejezdím, vlastně dnes rychle skoro vůbec nejezdím, už na to nejsou podmínky. Když si chci užít adrenalin, tak stejně jako John Jameson v klidu propustím pilota, obětavě zachráním svou whiskey a usednu za knipl svýho jetu...
Reagovat
rod_laver
Taky něco přidávám:

http://2i.cz/355285af7c génius Gulbis v akci
http://2i.cz/0661b69c4f Stakhovsky
http://2i.cz/e88f5872a1 před parádním Thiemovým obratem
http://2i.cz/caad7a5083 Thiem
http://2i.cz/accb1c36e5 zajímavý, kolik juniorských nadějí využilo svého potenciálu
http://2i.cz/bdda0d27f4 wimbledonská klasika
http://2i.cz/9ff82f05d6 Novak
http://2i.cz/6334e3c91a
Reagovat
a.magerova
wimbledonskou klasika není teda nic moc extra, toto je dle mého lepší ;-)
http://img.mimishop.cz/h/ms/2573/0/0616/a4640467.jpg
Reagovat
rod_laver
no, o tom žádná..bohužel jsem si musel vystačit s tím, co mi bylo nabízeno a tvrzeno, že je wimbledonská klasika :-)
Reagovat
Fandina
Několik fotek z mého Wimbledonu.
http://www.2i.cz/5bbc6b4192
http://www.2i.cz/3dda0d27f4
http://www.2i.cz/0ee93e14c7
http://www.2i.cz/e007d0fa29
http://www.2i.cz/c225f2d80b
http://www.2i.cz/d334e3c91a
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle úhlu záběru je ten chlapík v hnědém triku s nápisem na čtvrté fotce gigin, ne? Vedle něj je prázdná židle, protože jeho kámoška si právě na záchodě fotí Istomina...
Reagovat
Fandina
gigina neznám, ale podle toho co tu psal tak tam v pondělí, když jsem pořizovala tuhle fotku nebyl.
Reagovat
Stan_Borowitz
škoda... mám rád tyhle náhody. Andrea stojí na obou fotkách prakticky ve stejné pozici a vypadá to jako stejný kurt.
Reagovat
Fandina
Moje fotka je z pondělí ze singlu z Petrou Kvitovou a je na kurtu číslo 3, který má na všech stranách tribunky v patrech. To co dával gigin je čtyřhra je to z kurtu číslo 6, je to tam na cedulce a tam je sezení jen kolem dvou stran a není patrové. A nejde ani o stejný den, takže shodná je jenom hezká Andrejka ... úsměv
Reagovat
Fandina
hrubka s Petrou Kvitovou ... 7. pád ... sorry a úsměv
Reagovat
gigin
a jel jsem busem k tomu areálu a tam takové baráčky, ty typické, anglické. A z jednoho vylézala Karlička. Říkám, no jo, pro cérečku přijede auto a odvezou ji ke kurtům. Jsem si stoupl k jednomu gejtu, kde byla earlier area, takže nepoušteli o půl 11 ale 9:45 hod (jsem si to vychytal :DD). No a Karlička šla z domu až na kurty pěšky. Bylo to tak kilometr určo... V pohodě, sama, asi s trenérem, přiložím foto. Jako, když sa do areálu hrnula Serena, tak tam snad zastavili dopravu, policie, bordel, pičoviny...

http://imgup.cz/images/2014/06/29/oCmyR.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Čus koukám článek :"Můj Wimbledon - Gigin"
Reagovat
gigin
Ale ho*no :DDD
Reagovat
anajka
Práveže super. Tvoj pohľad a postrehy mi W priblížili viac ako tie takmer rovnaké kecy tenistov. :)
Reagovat
gigin
Čumím na Denisův mač a po prvním setu, že půjde na wc. A ta moja kámoška šla taky na wc, ale chvílu předtím. Jako chvílu před tím. Pak doletěla a prej: Divaj, koho jsem potkala na záchodoch :DDDD

http://imgup.cz/images/2014/06/29/SAzIf.jpg
Reagovat
gigin
Ahojte. Jen pár vět. Jsem plný dojmů a zážitků. Opravdu mne to dost dostalo. Chtěl bych nejdřív ze všeho nejvíc poděkovat místnímu uživateli jménem rod_laver, který mi sehnal lístky na dva dny. Když jsem tam viděl tu frontu, tak to bych asi nedal :)))
Jsem fakt všeho ještě plný, viděl jsem tolik hráčů, potkal se s Lahyanim, prohodil pár zdvořilostních frází, vyfotil se s ním, uhlédl tolik zajímavých tenisových momentů, zápasů, dostal se pak na Centr, pošmejdil jsem na tréninkových kurtech, viděl tam tréhovat Hlaváčkovou, Mahuta a Lodru a jiné, pak kolem tebe projde Robredo, Vašek Pospíšil a už ani nevím kdo... Prostě paráda :)))
Z odborného tenisového hlediska nejsem tak kovaný, jak třeba spaniel, nebo sojka, ale prostě je to úžasně rychlé, nízké odskoky a ten pohyb hráčů!! Než se otočil hlavu už byli na druhé straně, kde letěl míč, no prostě všechno jinak než v telce :)))
Perlička na závěr:
Sedím ve čtvrtek na kurtu 12, čekám na mač Lopez x Feli. Začalo pršat, větr, trošku zima. Já jenom v tričku, košulka. Vedle sedí jakýsi Japonec, dva mobily, batůžek, v plnej zbroji. Vytáhl z batůžku jakýsi maličký čtvereček tak o rozměru 3x3cm. Začal to rozbalovat a rozbalovat a pláštěnka jak cyp!! Chvílu přemýšlám a říkám, šak počkaj. Řekl jsem kámošce, ať mi podrží místo, vyletěl jsem z kurtu a chlapi tam roznášali ty velké igelitové pytle do popelnic. Měli černé a průhledné. Tak jsem vyptal jeden průhledný, valím zpátky, navleču ho na sebe, kámoška mi udělal díru na výhled a dýchání... Japonec byl v prdeli :DDDDD
Tož tak děcka. Kdyby někdo něco chtěl vědět, ptajte sa, třeba i do vzkazů, rád odpovím.. :)
Reagovat
gigin
Na zápas Lopez x Pavic, sorry, jsem fakt ještě zmatený :))
Jo ještě k těm lístkům. V jedněch londýnských novinách psali, že první návštěvník Wimbledonu, co vkročil v pondělí do areálu stál řadu od soboty od 7 hodin ráno...
Reagovat
smazaný uživatel
no, koukam, ze se s toho pekne po****l, hlavne, ze tady kritizujes...pak potkas na zivo tenistu a zjistis, ze to fakt lita a jsi z toho celej mimo :D :D :D
Reagovat
gigin
Jj, posral jsem se. Co kritizuju prosim te?
Reagovat
smazaný uživatel
hele, ja to chpau, ja se taky z AO pokadila ;). Krasny zazitky ;)
Reagovat
carolyn
Alespon tu gigin napsal své dojmy a zážitky, a né jen to, že tam byl - abychom to všichni věděli :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ja si jen rejpla....OBECNE ;)

Tady je totiz kazdy hrdina, vse mu je jasne, vse vi nejlip (obecne ne gigin), v horsich pripadech ten dotycny nedrzel v ruce nai tu raketu (opet obecne), ale jakmile prijde na nejaky GS, tak se z toho v dobrem slova smyslu pokadi ;). Proste neni to tak snadne, jak to v TV vypada, proto by lidi meli mit vic pokory. Amen ;).
Reagovat
gigin
Ten Lopez byl v pátek, fakt v tom mám hokej ještě...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych se Te rad zeptal na hru Fedexe v tom chramu zvanem Centre court, jaky dojem na Tebe udelal? Jak Roger tak Centre?
A jeste jsi tu psal, ze mas nejaky zazitek s RBA, mohl bys i to rozvest? Diky
Reagovat
gigin
Roger tam má obrovskou podporu a moc fans. To jde cítit z každého rohu. Jsem ve čtvrtek čekal před kurtem 12 na mač Gael x Veselka a byl tam takový pár z Nového Zelandu, kolem 60 let a prostě přiletěli, aby viděli RF na Centru Wimbledonu. Se mne vyptávali, co já, řekl jsem Gulbis, a že su takový jakoby polohater RF. Už sa pak se mnú nebavili :DDDD Jeho hru ti nejsu schopný popsat, páč jsem zaujatý. Asi takhle, rod_laver (né tam ten, ale místní diskutér :D) mi psal smsku, jak hraje RF na Centru. Napsal jsem mu - Hnusně :D
RBA - já to tady samozřejmě přihrávám, že ho nenávidím kvůli Gulbovi, ale když jsem ho potkal, tak mi do smíchu nebylo. I když byl dobře naložený, šel z deblíku se spoluhráčem. Ztuhla mi krev v žilách, tlak vyletěl na 200. Jediné, co jsem byl schopný, že jsem ho vyfotil a stál jsem tak jak osel. Pak jsem si nadával do zbabělců, že jsem mu měl aspon trošku vyčinit :DDD Fotku tu dám za chvílu...
Reagovat
gigin
Jinak Centr kurt je prostě peckovní. Ale stejně jsem se cítil líp na těch menších kurtech. Je to víc osobní.
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/06/29/iBns.jpg

http://imgup.cz/images/2014/06/29/X1tKN.jpg
Reagovat
carolyn
ty zbabělče!!! :-D
Ty ho potkáš a ani mu nevyčiníš?!!
Reagovat
gigin
Jako hryže mne svědomí, ani netušíš jak. Se Gulbovi v životě nepodívám do očí...
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/06/29/9UOYt.jpg

http://imgup.cz/images/2014/06/29/jzUYV.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tys nebyl na žádném ženském zápase? :)
Reagovat
gigin
Monty byl jsem Zarina x Karlička, Terka x Bojka. Jakože skoro clé mače. Já jsem takový neposedný typ, tak jsem tak různě lůšňal, pobyl třeba 20 minut a pak jsem mazal dál. Takže třeba ještě debla Šafiny, Muguruzy, Františky... Já už fakt nevím, musím si projít fotky. Jenomže pak kamarádka uhlédla Fognu a byl jsem v řiti :DDDDD
Terka je ale symp :)
http://imgup.cz/images/2014/06/29/MmzoE.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Tož to je fajn, že jsi si to užil, ogare!

Měl sis ale vybrat ten černý pytel, dýchat a koukat skrz ty díry bys přece mohl taky a my bychom v TV viděli protiteroristický zákrok Scotland Yardu na Wimbledonu! A dostal by ses aj na TV Nova!
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak až teď jsem si všiml, že ti rod_laver sehnal lístky "na dva dny", ne "za dva dny", jak jsem nejdřív četl. Škoda, už jsem mu chtěl napsat...
Reagovat
gigin
Stane, já jsem měl ten černý zakázaný :(((
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi ty vedlé té Terky Smítkové? Asi bych se tě zeptal, který hráč na tebe udělal kromě Gulby předpokládám největší dojem? Třeba to můžeš rozlišit na herně a osobně. A další, co se ti nelíbilo na Rogerovi? :) A ještě jedna, jak ses dostal na centr? Já, že si musí člověk kupovat zvlášť lístky na menší dvorce a zvlášt na centr. Fíííha, to je na celý rozhovor. :D Škoda, že nebydlíš na Břeclavsku, už bych tě uháněl pro článek :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se také Rogerův výkon moc nelíbil a to jsem Rogerista jako hrom, ale když to vezmu objektivně tak Roger až příliš chyboval ve výměnách od základní čáry.

Ale být přímo tam musí být samozřejmě úplně jiný pocit, než to sleodvat doma u telky a ta atmosféra tam vypadala úžasně!
Reagovat
gigin
to nejsu já. Evian nepiju :D
Centr - já jsem měl only grounds tickets, takže na Centr, jedničku, dvojku ne. Na Centr jsem se dostal tak, že si stúpneš večer k nějakému východu z Centru, oslovíš nějaké odcházející lidi, jestli už idú dom, a když jako jo, jestli by ti nedali lístky. Poslal jsem tam tu moju kamarádku, usmála sa na borečky a za 5 minut jsme měli zdarma dva lístky na Centr, na zápas Rožérka. Tak jsem se teda hecnul a šel jsem tam :DDD
Gulbu jsem nestihl, páč ve středu vyletěl. Ohledně symp hráčů... taková blbost, detail, ale mne to prostě utkvělo v paměti. Hrál Veselka x Gael. Monfils při každém podání, odevzdání ručníků sběračovi, sběračce řekl thank you. Pokaždé! Schválně jsem se na to zaměřil :DDD Veselka vůbec... Pak samozřejmě Fogna. Já jsem tak trošku povrchní, takže jas :))) Je to borec. Hlavně v deblu, kde je to takové odlehčené, trefil balonkem jakúsi cérečku do brýlí, hned sa k ní měl, mával na ni a tak :DDDD Ale i v singlu, když hrál s Andersonem si našel chvilku na odlehčení... Jo a Lopez to je narcis jak sviňa :DDDDD Super byl Vašek Pospíšil, vysmátý jak zajíc v čítance šel z practice courts, teď jsme na něj valili česky, anglicky, foto bylo, kecačky o pičovinách... jinak nevím, nestíhám všechno.. jako šel kolem Robredo, já za ním nepoletím a nebudu sa mu věšat na krk... To jsem chtěl udělat Gulbisovi, ale on mi prostě trošku životního štěstí nedopřál...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, tož lupni nějakou fotku svoji s nějakým hráčem ne? :))
Reagovat
gigin
Já sa tu nebudu ukazovat, zase tak praštěný nejsu...
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak mohl jsi si přitom nasadit ten proprietary pytel na hlavu a trochu ho zafunět, aby byl zamlžený. Každý problém má řešení.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak mohl jsi si přitom nasadit ten proprietary pytel na hlavu a trochu ho zafunět, aby byl zamlžený. Každý problém má řešení.
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
je teda frajer. Já se na to občas zaměřím u TV a ještě jsem snad nikdy nikoho neviděl poděkovat. Ale tam to není až tak vidět. Jsou ale i tací, jejichž jméno nesmí být vysloveno, kteří po nich řvou, že ručníky nepodávají dost rychle...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to jméno chci slyšet, nevím koho myslíš. :D Jinak taky velice zajímavý postřeh (ne blbost jak píše gigin :)), taky bych vůbec podle TV neřekl, že někdo děkuje ballkidům a Gael má plusové body. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A to ty lístky nebyly na jméno? My jsmd měli na RG lístky na jméno a párkrát jsme tam museli ukazovat občanku, že ten lístek fakt patří nám.. :D
Reagovat
gigin
A jak sis ty lístky kupoval? Přes net? Já jsem taky v Římě musel ukazovat doklad totožnosti, když jsem si tam vyzvedával lístky objednané přes net. Na Wimblíku je to trošku jinak. Lístky přes net nekoupíš. Jako koupíš, ale cena jak za vraždu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem je měla koupený přes cestovku a ta to myslím kupovala přes net, protože ty vstupenky byly vystisknutý černobíle.
Nám u vstupu nejdřív jenom zkontrolovali vstupenku, jestli je ok, pak prohledli tašku.. Na tý vstupence byl čárový kód, který se tam u vstupu oskenoval, vytisklo nám to pak takový útržek a ten pak kontrolovali podle občanky.. :D Fakt vymakaný..:D
Reagovat
rod_laver
To, co píšeš, je klasický postup přes ticketmaster - když si koupíš přes něj vstupenky, taky budeš muset zadat konkrétní jméno + bude na lístku či doprovodném mailu napsáno, že si máš s sebou vzít průkaz totožnosti. Předpokládám, že i cestovka řešila vstupenky přes ně. Stejnou situaci jsem zažil na NBA či baseballu, nicméně občanku po mně nikdo nakonec nechtěl. Pokud si koupíš vstupenky na tenis standardní cestou, tak nevím o turnaji (z osobní či zprostředkované zkušenosti), kde by byly přímo na jméno.
Reagovat
rod_laver
Tím jsem chtěl říct, že tenis není fotbal, kde se mezi diváky pohybují různá individua a je třeba zabránit takovým přístup na stadion. Takový chuligán gigin proto na fotbaly už nechodí.
Reagovat
Roger_Federer
No on nesmi ani na tenis, potom exesu z 2013 na RG, musela ho vyprovodit ochranka, ATP mu dala nalepku nezadouci, proto ti udal falesne jmeno i adresu.Protoze na jeho prave jmeno by mu ty listky neprodali.

Grandslamový French Open prožil malou chvíli hrůzy. Na centrkurt vběhl ve druhé sadě za stavu 4:1 polonahý muž. Oháněl se hořící pochodní a na své hrudi měl nápis ?Jedine Djokovic?. Rafael Nadal musel podáním ruky poděkovat ochrance za bleskový zákrok..
Reagovat
rod_laver
no, abych byl upřímný, pod pojmem "za dva dny" jsem si první představil něco úplně jiného než ty..nebo ne? :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Nevím, já to myslel tak, že zrovna příští týden mám malé okénko, kdy vím, že bych s určitostí mohl letět. Jinak víš, jak to se mnou je, pokud jde o plánování za horizontem týdne až deseti dnů :-)
Reagovat
rod_laver
no, já to pochopil i tak, že mi musel gigin dělat "služebníčka" 2 dny, což by byla nabídka, kterou bych neodmítl. Přes ticketmaster se dají vstupenky sehnat ze dne na den, ale na první den vyšly okolo 660 liber, ale samozřejmě to nemusíš řešit, jedná se o náklady rovnající se pár km tvým soukromým jetem. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, a navíc - jak mi před lety vyčetl jeden zaměstnanec, když jsem ho vyhodil za to, že na zpoplatněných linkách protelefonoval ze služebního telefonu přes 80 tisíc za měsíc - o nic nejde, protože to přece firma odepíše z daní!
Reagovat
rod_laver
jistě ti relevantně vysvětlil, že volání hravým a veselým holkám do klubu je výdajem vynaloženým na dosažení, zajištění a udržení zdanitelných příjmů! Ale evidentně jsi oproti DB šetřil na benefitech http://dumfinanci.cz/clanky/702-deutsche-bank-setri-proplaceni-prostitutek-zamestnancum-skoncilo/
Reagovat
rod_laver
kamaráde, není zač, rádo se stalo :)

i když za toho RF máš menší škraloup! Já jsem sice viděl Rogera hrát osobně 3x - proti Nolemu, Seppimu a Murraymu, ale na W centru bych ho rád viděl a ty tak škaredě. Mimochodem, jak jsem byl na Gulbise, tak ten hrál otřesně, ještěže ten nevychovaný křovák letěl v druhém kole.
Reagovat
gigin
:DDDDD
Já jsem ti říkal, že máš jít až ve čtvrtek a mi dat lístky na středu. Jenomže ty si praštěný, tak to máš za to :DDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist