Murray bude bojovat o finále Davis Cupu

6. 9. 2016, 14:28
Aktuality 3
I se svou největší hvězdou nastoupí britští tenisté k semifinále Davis Cupu. V duelu s Argentinou jim nebude chybět druhý hráč světa Andy Murray, který v červenci vynechal čtvrtfinále proti Srbsku.
Profily hráčů
Andy Murray

Olympijský vítěz, který vloni tým dovedl k zisku trofeje, figuruje v širší nominaci kapitána Leona Smithe. Spolu s ním jsou nyní ve výběru Dan Evans, Kyle Edmund, bratr Jamie Murray a Dominic Inglot.

Semifinále se uskuteční od 16. do 18. září a Britové pozvou argentinské soupeře do Glasgow. Vítěz duelu se utká ve finále s Francouzi, kteří ve čtvrtfinále vyřadili český výběr, nebo s Chorvaty.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Aha, takže možná nastane boj o obhajobu mísy, když uspějí a Andy by mohl slavit další metu, obhajoba zlata na OH a DC ve stejném roce.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže možná během cca měsíce 3 zápasy s Del Potrem, proč ne :-))
Reagovat
Grigor_Murray
+100 :D

Tyhle zápasy mají vždycky grády :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist