Murray dnes k exhibičnímu zápasu nenastoupí. Světovou jedničku před Wimbledonem trápí kyčel

27. 6. 2017, 13:42
Aktuality 13
Andy Murray si na tento týden naplánoval dva zápasy v rámci exhibičního turnaje Aspall Tennis Classic v Hurlinghamu. Dnes odpoledne ale proti Lucasovi Pouillemu kvůli problémům s kyčlí nenastoupí. S pátečním duelem v tuto chvíli počítá.
Profily hráčů
Andy Murray

Andy Murray se letos herně i zdravotně trápí. Brit coby obhájce titulu vypadl na oblíbeném turnaji na domácí půdě v londýnském Queen's Clubu už v prvním kole, když ve dvou setech nestačil na lucky losera Jordana Thompsona.

Proto se chtěl aktuálně první hráč světa před obhajobou triumfu ve Wimbledonu, který startuje 3. července, rozehrát na exhibici Aspall Tennis Classi v Hurlinghamu, kde měl dnes odpoledne odehrát první ze dvou naplánovaných duelů.

Proti patnáctému muži světového pořadí Lucasovi Pouillemu však nakonec nenastoupí. Murrayho tým dnes ráno oznámil, že britská jednička cítí mírnou bolest v kyčli a raději dnešní zápas vynechá.

V pátek by se ale Murray představit měl. Soupeř zatím není známý, nicméně pokud by k utkání nenastoupil, odjížděl by do All England Clubu s jediným odehraným zápasem. I v případě odehrání pátečního duelu nebude příprava loňského šampiona ideální.

Kromě ztracené herní pohody se letos třicetiletý Brit potýká se zdravotními potížemi. Po brzkém vypadnutí na Australian Open prodělal pásový opar, dvakrát měl chřipku a kvůli problémům s loktem vynechal akci Masters v Miami.

Letos vyhrál jediný turnaj, když nenašel přemožitele na začátku března v Dubaji. Na kontě má letos již 10 porážek (stejně jako za celý loňský rok) oproti 22 vítězstvím.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

13
Přidat komentář
gigin
Na NS, Kokki x Gilu, plká Basa.
Reagovat
Nola
fajn, ze si upozornil, bude komentovat W?, pre mna velke ozivenie, pri pocuvani Digi komentov musim niekedy vypinat zvuk
Reagovat
gigin
Basa,Koukalova, Havrilla, Sedivy, Sokol, Borovec.

Jj kámoš má Digi, koukáme někdy a aj sa bavíme :)
Reagovat
fialka
áno, aj na pobavenie. Najviac Hrdlička, komentár ako pri futbale, hrôza.

Beriem to tak, že si chlapi zobrali na ramená veľkú dávku tenisu a stále sa učia. Je to o zvyku. Marek má bohatšie skúsenosti, ostatní sa zlepšujú. Klára je oživením. Majú cca 10 komentátorov a nedá sa byť stále na 100%. Minulý týždeň šli turnaje live na 3 kanáloch a jeden nemôže komentovať od obeda do noci.
Dokonca si pozývajú spolukomentátorov, Habšudová, Laco Švarc...
Ja som vypínala zvuk na NoS, keď komentoval Havrilla. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je TEN Hrdlička?
Reagovat
fialka
presne, TEN
Reagovat
Stan_Borowitz
To dostává od Karolíny malé kapesné, nebo tak touží po seberealizaci?
Reagovat
fialka
To ti ja veru nepoviem. :) Skôr by som povedala, že sebarealizácia.
Reagovat
Marduch
On prece komentoval fotbal uz dobrých deset let zpátky, ne-li vic. Sportaka na Nove ve zpravach delal az později.
Reagovat
fialka
Dievča sa musí niečím živiť, ak jej už tenis veľmi nejde. :)

https://www.webnoviny.sk/hantuchova-bude-komentovat-wimbledon-pre-fox-sports-a-mozno-sefovat-turnaju-na-havaji/
Reagovat
ipko
Marek Vaňous na Digi asi top a po ňom dlho dlho nikto..
Reagovat
lars
zatim 3:6
Reagovat
Nola
Andy, v dazdi sa hrat neda, tak nech ta to nemrzi, ani tvoji kolegovia si zrejme nepinknu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist