Murray rehabilituje a pomalu se vrací do tréninku

27. 7. 2017, 22:08
Aktuality 2
Andy Murray skončil jako obhájce titulu na letošním Wimbledonu už ve čtvrtfinále, na jeho prohře se však podepsaly i zdravotní potíže, které ho v průběhu utkání se Samem Querrym omezovaly. Dva týdny po skončení slavného londýnského tunaje ale vedoucí muž žebříčku ATP své fanoušky potěšil videem z tenisového kurtu, na němž znovu začíná pomalu trénovat. To, kdy se bude moci vrátit na turnaje, však britský tenista zatím neupřesnil.
Profily hráčů
Andy Murray

Vedoucí muž žebříčku ATP odletěl po Wimbledonu do Švýcarska, kde navštívil lékaře, s nímž konzultoval svou bolavou kyčel, se kterou má problém již odmalička a před Wimbledonem kvůli ní vynechal exhibiční zápasy v Hurlinghamu. Naštěstí se nejednalo o žádné závažnější potíže, proto postačilo několik dní odpočinku a rehabilitace.

Po několika vyšetřeních a kratším odpočinku se již tento týden britský tenista znovu vrátil na kurty a krátce trénoval údery o tenisovou zeď, přičemž zatím značně omezoval pohyb. Krátký záznam z prvního 'tréninku' sdílel se svými fanoušky prostřednictvím svého instagramového profilu. "Který soupeř nemá žádné slabiny, nikdy nezkazí a neprohraje? Zeď," napsal na svém profilu třicetiletý Skot.

Which opponent has no weakness, never misses and has never lost? #thewall

Příspěvek sdílený Andy Murray (@andymurray), Čec 24, 2017 v 12:02 PDT

Kromě tohoto videa sdílel se svými fanoušky také momenty z rehabilitace v bazénu. "Tohle absurdní oblečení musím nosit při rehabilitaci v bazénu. Naštěstí v něm vypadám lépe než on," vtipkoval Murray, který zatím nepotvrdil, kdy se vrátí do turnajového kolotoče. "Chci tomu dát čas. Nechci nic uspěchat, protože vím, že by to stejně nic dobrého nepřineslo."

Komentáře

2
Přidat komentář
Nola
skore uzdravenie prajem a, tomassinho out a NO1 si tu nikto nevsima
Reagovat
Padme
Si včera říkala, že tu chybí nějaký Můročlánek. Ať se rychle dá chlapec dohromady.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist