Murray v Madridu opět po roce porazil Nadala

7. 5. 2016, 13:00
Aktuality 309
ATP MADRID - Andy Murray si v desátém vzájemném střetnutí s Rafaelem Nadalem na antuce připsal teprve druhou výhru a po roce se mu to povedlo znovu na soupeřově domácí půdě v Madridu. V repríze loňského finále zvítězil ve dvou setech a zítra si tak se světovou jedničkou Novakem Djokovičem zahraje o obhájení titulu i udržení postu světové dvojky.
Andy Murray

Andy Murray v prvním semifinálovém duelu porazil Rafaela Nadala 7-5 6-4, byť v obou setech neudržel výhodu brejku. V prvním dějství ztratil vedení 5-2, podobně jako v druhé sadě, kterou však zakončil už v desátém gamu při podání soupeře. Klíčovým bylo proměňování brejkbolů; zatímco Murray využil 4 ze 6, Nadal jen 2 ze 13.

Osmadvacetiletý Brit, jenž ve čtvrtfinále vyřadil Tomáše Berdycha, tak snížil bilanci vzájemných zápasů na 7-17 a o rok staršímu Španělovi oplatil dva týdny starou porážku z Monte Carla. V desátém střetnutí na antuce vyhrál teprve podruhé, poprvé se mu to povedlo loni rovněž v Madridu, tehdy dokonce ve finále.

Statistiky zápasu
Nadal - Murray
1 esa 8
0 dvojchyby 1
81 % 1. podání 'in' 54 %
62 % úsp. 1. podání 69 %
33 % úsp. 2. podání 46 %
22 winnery 26
30 nevyn. chyby 35
8/14 hra na síti 9/17
2/13 brejkboly 4/6
čas: 2:11


Do antukového finále se Murray dostal potřetí v kariéře a zatím v něm neprohrál. Poprvé v něm uspěl loni začátkem května v Mnichově a o šest dní později se pak radoval i v Madridu, kde nyní neprohrál už devět zápasů v řadě.

Nadal, který v Madridu nenaváže na své triumfy z let 2005, 2010, 2013 a 2014, letos na antuce prohrál poprvé po sérii třinácti výher. Nezíská tak rekordní 50. antukový titul, kterým by překonal Guillerma Vilase, a rovněž rekordní 29. trofej z turnaje Masters 1000, kterou by překonal Djokoviče. 

Murray se tak přiblížil obhájení loňského triumfu, díky kterému by udržel post světové dvojky před Rogerem Federerem, a svému dvanáctému titulu z turnajů Masters, jímž by předstihl Peta Samprase a v historické tabulce by se osamostatnil na 5. místě

O svou třetí antukovou trofej se Murray utká s Novakem Djokovičem, s nímž prohrává ve vzájemné bilanci 9-22. Na antuce se střetnou teprve počtvrté, všechny předchozí duely na ní vyhrál o sedm dní mladší Srb.

Vítěz turnaje z roku 2011 Djokovič si ve večerním semifinále poradil s předloňským finalistou Japoncem Keiem Nišikorim. Nejlepší tenista světa zvítězil 6-3 7-6, byť v druhém setu za stavu 5-4 při svém servisu zahodil čtyři mečboly, a vyhrál osmý z deseti vzájemných zápasů, z toho sedmý v řadě.

Djokovič v Madridu může získat celkově rekordní 29. titul z turnajů Masters 1000, čímž by se znovu po dvou týdnech odpoutal od Nadala.

• ATP MASTERS 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 4.771.360 dolarů
sobotní výsledky (07. 05. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (6-Jap.) 6-3 7-6(4)
Murray (2-Brit.) - Nadal (5-Šp.) 7-5 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

309
Přidat komentář
woody
Zajimalo by me co mu tam Murray rikal po zapase nejak se netvaril...
Reagovat
babolat.cz
Nole ukonči to už!!!!!!
Reagovat
vrabejka
Škoda že Murray začal hrát agresivně až v posledním gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj to len pri zhode.
Reagovat
kada.tom
Co je ale třeba uznat je to, že oba dva si pouští míče na lajnách ... to je fantastickej přístup :-)
Reagovat
Tuttovka
Vždyť je to hezké a sportovní :). Chtějí ukázat lidem krásu tenisu :D.
Reagovat
kada.tom
však já to jedině chválím, fakt fér zápas dneska :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Nole :-)) Ale Andy pořád nehraje dobře, zlepšil délku, udrží se ve výměně, ale nic navíc, nepřitlačí z BH, FH cross spíš na jistotu a na umístění, bojí se přidat, jede prostě na jistotu nějak. V druhém setu ho zachránil servis, ve třetím už těžko bude podávat takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vidieť, ako je Nole na antuke zraniteľný. Andy zbytočne a tradične stratil prvý servis avšak nepotrvdenie breaku zo strany Noleho nebolo v scenári.
Reagovat
Tuttovka
Hmmm trošku doublef :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ten kľúčový nepodržaný prvý servis.
Reagovat
kada.tom
Novak brejk poslušně vrátil ... takže jsme zpátky na nule
Reagovat
Davor1
Reagovat
kada.tom
Tak 2. set zase docela jasně pro Andyho. Ideálně nehraje ani jeden. Tak třeba se dočkáme překvapení a Novak nevyhraje rozhodující set jednoznačným rozdílem ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď čekám klasický rozhodující set, něco jako 6:1 pro Noleho. Ale rád bych se mýlil. Mohl by ten servis fungovat ještě nějakou chvíli.
Reagovat
mahycek
V Madridu přituhuje teplota + 10, pravé skotské počasí. Můru hodil 1 set přes palubu a spěje k vítězství. Djoko neuspěje !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Žijem! Ještě, že ten servis teďka klapnul. Když nám Nole daroval ten brejk, tak je třeba toho využít.
Reagovat
Grigor_Murray
3. set chci v tie breaku s konečným vítězstvím Andyho. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ako málo stačilo. Murray zlepšil dlžku úderov a Noleho neomylnosť je tu-tam..
Reagovat
smazaný uživatel
Servisman Andy Murray, odpadnem..
Reagovat
smazaný uživatel
Antukář, servisman. Svět se v piču obrací :D
Reagovat
Tuttovka
To zní jako slušná sci-fi :D.
Reagovat
Pe3k
Come on Murray!
Reagovat
Pe3k
Nice second set Andy!
Reagovat
HECIS
jj super jen tak dál... servis parádní :)
Reagovat
Grigor_Murray
Tak 2. set slibný po prvním gemu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, člověk se celý den těší a pak vidí tohle. Tohle je vintage antukový Andy někdy z před 7-8 let. Posral se už v šatn, ten komplex je tak velký, že v zápase nedokáže zahrát ve výměně 2 dobré míče v řadě. Trapas nehodný Masters finále.
Reagovat
kada.tom
Nuda, strašná nuda. Andy naprosto nulový, Novak si ho maže na chleba.
Raději přepínám na hokej :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Andy je dneska úplně jalový, všechno špatně, zatím opravdu nic nevychází, nezbývá jen než COMON ANDY!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jaký je mezi tenisovou 1. a zbytkem tenisového světa je dnes obrovský.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kdy nastoupí Andy? Na koukání Noleho se sparingpartnerem se koukat nemusím.
Reagovat
Kozoroh
Začátek zápasu skvělý, jen tak dál No1e!!
Reagovat
kada.tom
Novak hraje zatím skvěle, bohužel Andy hraje hůř jak proti Štěpánkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Murray úplne mimo. Udery do polky kurtu a od základnej čiary horší jak Pipo Volandri.
Reagovat
mahycek
Souhlas, to bude trapárna, jestli Můra takto a žádnej zážitek z tenisu.
Reagovat
kada.tom
Aha ... tak jestli chce hrát Andy takto, tak to bude tak 6-3 6-2 pro Novaka :-)
Reagovat
Kozoroh
Popatnácté ve finále turnajů ATP uvidíme souboj No1eho a Můry. 6 z předcházejících 14 finálových duelů svedli na GS, z nichž čtyři Djoker, zbylých 8 na Masters podnicích, kde je bilance vyrovnaná 4:4. Vůbec poprvé však svedou přímý boj o antukový titul. Djoko se může po dvou týdnech opět osamostatnit na čele žebříčku vítězů Masters turnajů, usiluje o celkově 64. triumf na ATP okruhu, jímž by vyrovnal Borga a Samprase a může - pokud dnes vyhraje ve dvou setech - vyrovnat rekord Nadala v počtu získaných Masters titulů bez ztráty sady. Naproti tomu Můra usiluje o 12. Masters titul, jímž by v Masters parametru předskočil Samprase a může obhájit titul na antuce, což se třeba i No1emu nebo Fedexovi povedlo jen jednou (Djokovi v Římě a Rogerovi v Hamburku).
Snad No1e vyzraje na hru Můry. Idemo majstroje!!!!
Reagovat
kada.tom
No ... finále před námi, očekávám bitvu. Hlavně, ať je to pěkný tenis :-)

Zkusím si tipnout: Djokovic =< Murray (4-6 6-3 6-7)
Reagovat
Pe3k
Tipuju 7:5, 6:4.
Reagovat
Tuttovka
Doufám, že to bude pěkný souboj. Andy hrál včera opravdu velmi dobře a dnes má skutečně šanci. Novak nebyl určitě stoprocentní, ale asi jsme si příliš zvykli na jeho bezchybnou hru. Vítězství bych přál Andymu, jelikož v průběhu turnaje předváděl lepší výkony.
Reagovat
Kozoroh
Můžeš prosím specifikovat, rozvést větu " v průběhu turnaje předváděl lepší výkony"? Podle čeho jsi usoudil, že Andy hrál líp než Djok? Viděl jsi všechny jejich zápasy v Madridu?
Reagovat
Pe3k
Taky si myslím, že všichni co píšou, jak hrál Můra dobře jsou dost mimo, ne že by hrál zle, ale jak Nole tak Nisi hráli podstatně lépe. Nejhůře hrál Nadal, Můra chvílemi hodně dobře, ale co dokázal zkazit, nad tím zůstává rozum stát. Nole je velký favorit, takže fandím Můře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem napjatý jak kšandy. Nechci mít přehnaná očekávání, pořád tam je docela komplex a méně zbraní, ale na antuce má Andy momentálně větší šanci než na hardu. No wtf, kdo si byl před pár lety řekl, že tohle napíšu? :D
Reagovat
Mayo
darmo, zrodil sa nový antukový kráľ :D vamos Andy
Reagovat
smazaný uživatel
Do bodky vystihnuté. Murray hrá na antuke dnes lepší tenis ako na harde a Nole naopak horší. Verím tomu, že dnes Andy môže oplatiť dve smolné antukové prehry z Ríma, resp. RG. Prehra 0:2 by bola pre mňa sklamaním.

A nech sa neopováži hrať Andy horšie ako včera.
Reagovat
Mayo
O pol hodinu si ide Novak Djokovič pre 29. titul masters 1000.
Reagovat
mahycek
Včera si to Djok vybojoval, nezměrným úsilím a soustředěnim, zaslouženě, ale , jak bych to řekl, Nishimu chybí kousek, jak se říká pocukrovat, aby dosáhnul velkého úspěchu s hráči TOP 5. Včera Nishi hrál dobře, ale ten kousíček chybí. Nechci, nebo chci vidět souboj Rogera s ním, pokud se tam Roger dostane. Zverev, Souza a Thiem, to je moc těžké. Včera jsem přál Nishimu, dal jsem pětikilo, nevyšlo to, není konec světa, ale moc jsme se bavili, s manželkou, jak Nishi odvracel ty match pointy. Ale to bylo, tak vše. Dnes, přeji Andymu i když sesadí Rogera. Vlastně mi je to jedno, ani jeden není oblíbenec, hlavně ať to není pinkaná. Ne, ať vyhraje Murray !!!!!
Reagovat
Kozoroh
http://espn.go.com/tennis/story/_/id/15452386/tennis-rod-laver-comes-goat-novak-djokovic-roger-federer-equal
Reagovat
Pe3k
To jsem četl už minulý týden. Víceméně souhlasím s Lavarem :)
Btw. o Nadalovi ani slovo, čím to? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rod ide na to postupne, najprv hovoril o Federerovi, teraz je Roger len spoluvlastník a za chvílu ho z tejto skupiny vykopne natrvalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to Andy zvládne, bude to hodně cenný titul - na jednom turnaji porazit 3 nejlepší hráče současnosti (Djokoviće, Nadala a Štěpánka).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je přímo extémně velká výzva. (možná bych ještě připomněl Berdycha a Simona)
Rebel je nepředvídatelný antukový ďábel a Simona zvládl pod tři hodiny, což je podle mě také fenomenální výsledek;)
Tak uvidíme, jestli se Andy dnes zařadí mezi tak významná esa jako Dřordž Happy, což je letos jediný hráč na antuce, před kterým se musel mistr No1e sklonit.
Krom toho porazit na antuce nejtežší kombinaci, tzv. extremní trojboj...No1eho, Rafu a Ráďu...
...no nemám před sebou historické stats, ale tím by asi překonal nějaký poslední podobný kousek a rekord Fedexe. Což by byla šupa jako hrom.
Reagovat
tommr
po dnešním vyřazení Radka v kvaldě od Volandriho(!) už ten vtip nevyznívá zrovna moc podařeně ... :(
Reagovat
bIbec
Není to špatné, ale v Římě bude mnohonásobně vyšší konkurence. Nezapomínal bych na to, že v Madridu nehrál Génius, ale v Římě už bude. Čili cesta do finále tak bude mnohem náročnější..
Reagovat
bIbec
samozřejmě neučastí Štěpánka v Římě turnaj přijde o část svoji prestiže, to nepopírám.
Reagovat
Mayo
na RG už spolu hrali, v Ríme tiež, v MC neviem a v Madride prvýkrát
Reagovat
Fandina
Jestli myslíš Andy s Nolem, tak spolu hráli na antuce čtyřikrát, French Open 2015 pět setů, Řím 2011 tři sety, Monte Carlo 2008 dva sety, Madrid 2006 tři sety a vždycky vyhrál Nole.
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1434604
Reagovat
Davor1
Hráš sa tu na tenisovú odborníčku a vševedku a pritom nemáš ani šajnu, že Madrid Masters sa začal hrať na antuke až od roku 2009.
Reagovat
Mayo
Priatelia,

myslíte si, že Andy uhrá aspoň tie 2 gemy?
Reagovat
Fandina
A co dva sety?
Reagovat
Kozoroh
Ty Andymu věříš jen na dva gemy? :-D :O
Reagovat
smazaný uživatel
Od základnej čiary bol včera Andy lepší, než Djokovic..Ale kazdy zápas je iný a hoci je to antuka, zápas kludne moze rozhodnut v konecnom dosledku lepsi Noleho servis a return..
Reagovat
Krisboy
Dva gemy by mohl, pokud předvede svůj absolutně top výkon a pokud no3e prochlastal noc a spal na dnešek dvě hodiny.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Krisboy
...a když nastoupí na kurt v tričku s portrétem J1rky Vese1ky dostane No3eho možná i do tie-breaku.
Reagovat
Fandina
O tom nepochybuji ... úsměv
Reagovat
kada.tom
No, Novak ve finále, to se dalo čekat. Ale tedy, že Andy znova porazil Rafu, no, spíš jsem čekal Rafu ve finále - každopádně dnes tedy bitva Andyho s Novakem, asi bych se nedivil, kdybyl světová jednička padla a Andy obhájil :-)

Ale fandit budu oběma a nechť vyhraje ten lepší (ten s méně chybami :-D ) :-)
Reagovat
Roger_Federer
Zas nemas co delat?
Reagovat
Fandina
Když ti vadí, tak si ho dej do ignoru.
Reagovat
kada.tom
jen jsem zareagoval na vývoj během dní, které jsem tu nebyl, totť vše :-) nevidím na mém příspěvku nic kontroverzního nebo tak ...
Reagovat
Fandina
někomu je zbytečné něco vysvětlovat
Reagovat
Pe3k
Káďa a fandina, do tohohle vlákna chybí už jen forehand a je to komplet :D
Reagovat
Fandina
To víš, my jsme na rozdíl od tebe inteligence.
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš k inteligenci hodně daleko ale :)
Reagovat
Fandina
až dokážeš co, tak se ozvi, pak si o tom popovídáme
Reagovat
Pe3k
JJ píšu si, Káda, fandina a forehand = inteligence :D
Reagovat
Fandina
Vytesej si to do kamene a přednášej si to jako modlitbu před spaním a jídlem. Třeba ti to doje.
Reagovat
Pe3k
Tesat do kamene neumím, před spaním se nemodlím a psychouše z internetu neposlouchám...
Reagovat
Fandina
Bojíš se psychoušů?
Reagovat
Pe3k
sorry, ale nebudu s tebou ztrácet čas...
Reagovat
Fandina
Bojíš bojíš. Musíš se pochlapit a nebát se a nekrást.
Reagovat
Mayo
Priatelia,

myslíte si, že Andy uhrá aspoň tie 2 gemy?
Reagovat
Mayo
ježíš pardon, to nepatrilo sem
Reagovat
Nola
Nole, totalny kolaps na MP za stavu 40:0, koncentracia v haji, zajtra vo finale super, ktory ma kopec casu na regeneraciu....
Reagovat
smazaný uživatel
Aby som pouzil slová klasika, Nole si bude musiet dávat pozor, lebo Andy by zavahanie za stavu 40:0 potrestal!....:)
Reagovat
Kozoroh
Argument, že soupeř měl víc času na regeneraci je irelevantní, když si uvědomíme, že No1e má nejlepší kondici na okruhu a že se zápasy v Madridu hrají na dva vítězné sety, nikoliv tři, kde by únava z delšího zápasu již měla svou váhu.
Že Djoker nedoservíroval zápas ze stavu 5:4 a 40:0 je nemilé, ale nedělal bych z toho tragédii. Samosebou by se tohoto zakolísání měl ve finále s Murraym vyvarovat, neboť by Můra nabídnutou šanci zužitkoval líp než včera Niši. Ale i Murray má ze včerejšího semifinále s Rafou pár vroubků (úspěšnost 1. podání v 1. setu pod 40%, 13 nabídnutých brejkbolů). S Můrou to bude dnes těžký zápas, ale věřím, že Djoki opět uspěje.
Reagovat
D@nny
Souhlasím. Djokova kondice je opravdu obdivuhodná(bohužel) a pokud dnes prohraje nemyslím si, že to bude vina únavy. Každopádně budu fandit Andymu jak to jen půjde:)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Krisboy
neskutečná výměna!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jj to bylo skvele...
O to vic me pozdeji v tom TB zabolel ten FH cross Samuraje jak sel ven. Strasna skoda. Tomuhle zapasu by treti set dost slusel.
Reagovat
Mayo
Neskutočne atletickí sú tí hráči, až to je nenormálne.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Zajtra bude mit Andy co delat. Na antuce jeste No1eho neporazil...jsem celkem zvedavy.
Reagovat
Tuttovka
Tak šanci určitě má, protože loni s ním v semifinále prohrál v pátém setu :).
Reagovat
panzer.dragon
Prijde mi ze andy pekne dorostl v antukare, posledni dva roky je to jeden z 5 nej (djok, rafa, wawra, mura a nishi)
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem pripade si byl nejbliz s temi gemy;D)

Takze vyhravas vlci tlapu.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/44/76/2e/44762e5e8b073f6e8054f6ef5c00ca51.jpg

I s pozdravem;)
vlcitlapka.w bs.cz/vlk_-_tlapka.jpg

Ja myslim, ze takova hodnotna cena v sobotni vecer potesi;D)
Reagovat
Pe3k
:D no... každopádně ve chvíli kdy měl Kei uhraných 7 gemů měl Nole 2 mečboly :)
Reagovat
woody
Neskutecne jak dokazal Djoker vratit jeste ten uder pred Nishiho smeci,to jsem ziral...
Reagovat
Krisboy
On si snad ten míček nějak zmrazil 20cm nad zemí, aby na něj počkal nebo co...
Reagovat
Mayo
Ja to vidím takto priatelia,

súperi môžu byť lepší v sete ale akonáhle príde tajbrejk tak ho srbský tenista vyhrá, no cemment.
Reagovat
Krisboy
Jinak to vidět ani nemůžeš, tak to totiž prostě je :)
Reagovat
Kozoroh
Na závěr sice komplikace, ale podstatné je, že set neztratil a vyhrál ve dvou.
Reagovat
vrabejka
Tvl kdyby to Nishi otočil to by bylo ultragalakticke :)
Reagovat
Lunej..
Moc mě mrzí, že to Kei nedal, ale Djok zabral, gratulka.
Reagovat
Krisboy
Tak čertužel ne...ale skvělej zápas, skvělej Nishi, mimozemšťan No3e.
Reagovat
d@ve
Kei teda řádí.. Nole je z toho nějakej deprimovanej. :)
Reagovat
Lunej..
Kei borec!!
Reagovat
Krisboy
3:5 > 6:5 hmmm...
Reagovat
Krisboy
Každopádně třetí set by tomu zápasu slušel.
Reagovat
Lunej..
Obávám se, když by byl 3. set, jestli by to Kei fyzicky zvládnul. Ale bojuje skvěle.
Reagovat
d@ve
Byl by zajímavý ještě 3. set.
Reagovat
Krisboy
:-)
Reagovat
d@ve
Tak nic. Nole to nepřipustil. ;)
Reagovat
d@ve
Ale Kei zaslouží velkou pochvalu. Ta jeho urputná snaha se cení.. :)
Reagovat
Krisboy
No do prdl tak to byla výměna týdne!!!
Reagovat
Krisboy
A je to. Hotovo.
Reagovat
Krisboy
Na koho to No3e řval? Na lajnového?
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by nerobil Nole 2-3 priame body na gem zo servisu, tak by bol výsledok zrejme opačný...Priame body sa v Ríme, či v Paríži robia o poznanie ťažšie..
Reagovat
woody
Noleho drzí servis paradne!Ze hry nic moc.
Reagovat
Krisboy
wow Nishi!
Reagovat
Pe3k
Nisikori 14:4 na vyhrané výměny od základní čáry!
Noleho zachraňuje servis.
Zápas je do kvality tenisu o level výše než první semíčko, zatím.
Reagovat
Kozoroh
Jenže podstatné je, že No1e vyhrál první set 6:3 :-)
Reagovat
Pe3k
Pro mě je podstatné, že je to nádherný tenis. O vítězství Novaka snad nikdo nepochybuje...
Reagovat
Krisboy
Jj, chvílema jedou dobrý pecky.
Reagovat
Krisboy
No3e ztrácí nervy. Hádá se s empajrem.
Reagovat
panzer.dragon
Ta pulka rimskyho pavouka kde je djoker tak to je jak jinej turnaj oproti ty druhy pulce :)
Reagovat
Krisboy
Keie už netrénuje Chang???
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!
Reagovat
Krisboy
Kei vyučuje.
Reagovat
Krisboy
Co to bylo za los? Házení mincí na tabletu? Kravina.
Reagovat
smazaný uživatel
No to jsem právě myslel tím prvním příspěvkem úplně dole.
Reagovat
Krisboy
Já to nečetl. Ale můžu to podepsat, jako bych to psal já :)
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný start. Češi jedem
Reagovat
tommr
je na nejlepší cestě opět postoupit z kvalifikace. Dneska stejně jako před týdnem porazil mladýho Fritze a v příštím kole se o postup nejspíš utká s italským veteránem Volandrim ... :)
Reagovat
bIbec
Radek tomu mladíkovi brzdí rozjezd v kariéře, šibal jeden.
Reagovat
tommr
Fritz je už přitom o hodně výš na žebříčku než Radek ... :)
Reagovat
Krisboy
Měl veliké štěstí.Svoje žebříkové postavení si vydobyl dříve než potkal Radka The Great.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Krisboy
A to ještě nehrál s Vese1kou. To bude teprv zkouška ohněm.
Reagovat
Fandina
Přesně tak!
Reagovat
Krisboy
Se ukáže, jestli je ve stovce právem, nebo omylem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak poprve v historii West Ham U. rupl doma ze Swansea...a jeste k tomu 1:4.
Si teda vybrali skvelou chvilu na prvni prohru;)
Reagovat
mahycek
Ještě k tomu včerejšku. Kozorohu, Djoko včera nahrál nic extra, byl to pouze průměrnej rutinní výkon. To jsme se doma shodli všichni !!!!! Raonič se nám vůbec nelíbil. Mrzí mně, že Nishi hrál včera tak dlouhej zápas a bojím se, že ho to poznamená. Ano domnívám se, že na Djoka může mít. Uvidíme, jestli ho ten zápas s Kyrgiosem neutahal.
Reagovat
spaniel
Kdyz jste se doma vsichni shodli, tak to bude jiste pravda. Priste se zkuste shodnout, ze je zeme placata.
Reagovat
Mayo
Tak Andy potvrdil, že proti Rafovi mu to na tejto rýchlejšej madridskej antuke sedí. Ten zápas bol taký nemastný neslaný, boli tam aj skvelé údery ale celkovo nič moc. Monte Carlo bolo oveľa lepšie. Každopádne aj taký je tenis. Vamos El Matador! Prídu ďalšie turnaje.
Reagovat
Mayo
inak ešte k zápasu, Rafa z forehandu zase dosť zbytočných chýb, niektoré také, že som nechápal do pol sita...kraťase tiež pokazil, tento Madrid to neni také pravé orechové pre neho...Andy skvele z bekhendu tradične zahrával ostré uhly s ktorými má Rafa problémy ale tie jeho smeče, veď to bolo na úrovni Djokoviča, fakt katastrofa :D

večer tipujem na postup srbského tenistu ale fandím outsiderovi z Japonska
Reagovat
smazaný uživatel
Vela urobil povrch, táto halová madridská antuka je výrazne rýchlejšia, myslím že presne ten počet priamych bodov na servise dnes rozhodol...
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Andy se stal dalším tenistou co dokázal Nadala porazit na antuce více než 1. Pro jeho sebevědomí to je důležité vítězství, Nadala to naopak může zase srazit hodně dolů obzvláště když v Římě končí ve čtvrtfinále. Zápas se mi nelíbil, strašná spousta chyb, ty Murrayho smeče byly více než tragické, Nadal ten nepředvedl vůbec nic, jen spoléhal na chyby soupeře a nakonec neuhrál ani set a končí...Pokud dostal od Můry 0:2 jak by to asi dopadlo s Djokovicem? Něco ve stylu 6:2 6:2.

Ptakoslav Kotoul: Nadal už do konce antukové sezony nebude mít ani 1 prohru. ROFL první turnaj a hned dostal na prdel a za týden v Římě končí ještě dřív a jeho vyhlídky na RG budou žalostné...
Reagovat
Mayo
Pokud dostal od Můry 0:2 jak by to asi dopadlo s Djokovicem? Veď v najhoršom prípade by to dopadlo rovnako 0:2 :D Každopádne prehrať s Andym neni hanba a ako by to dopadlo s Djokovičom to nikto nevie.
Reagovat
Pe3k
Nikdo to nevie ale všem je to jasné...Však uvidíš velmi brzy v Římě...
Reagovat
Mayo
Rím je iný turnaj, tu bola reč o Madride. Mne je jedno či prehrá 7-5, 6-4 alebo 6-2, 6-2...veď je to stále prehra 2-0 na sety...tak ako mi je jedno či vyhráva v dvoch setoch alebo v troch a s hocijakým skóre. A áno v Ríme nebude favorit pochopiteľne lebo každý vidí ako išiel dole a už to neni ten El Matador čo býval, takže nemám vlastne čo uvidieť. Nebude to žiadny šok.
Reagovat
smazaný uživatel
V Ríme bude opat silný Federer :)
Reagovat
Mayo
Chudák ten zase dostal žreb :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Naštěstí se v Madridu Rafovi nikdy extra nedařilo a Andy má tady největší šanci ho porazit, a potvrdil to, takže žalostná je tvá analýza jeho představení. :) Je to škoda, ale velké závěry může dělat jen takový troglodyt, jako jsi ty. Naštěstí z tebe nemluví žádná logika, nýbrž ryzí nepřejícnost. Budiž ti svým způsobem odpuštěno, jsi otrokem svých emocí, co už. :)
Reagovat
Pe3k
Už ses vybrečel? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Možeš mi, hoci nepriamo naznačiť, v ktorej časti príspevku HH vidieť obsah, z ktorého usudzuješ, že autor vyjadruje plač?

Pretože, domnievam sa, že si ho zle pochopil. On si len z teba opäť raz robí srandu. Ty si taký vďačný objekt vieš :)
Reagovat
Pe3k
Ako hovorieš ty troll :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kolik gemu dnes Kei s No1em uhraje?
Ja rikam 14.
Reagovat
Pe3k
7
Reagovat
Mayo
ja hovorím 16
Reagovat
smazaný uživatel
raise >>> 17
Reagovat
smazaný uživatel
No prosim, takovy sikovny travar,
a pomalu se z neho stava pomalu jeste sikovnejsi antukar;)
Nevidel jsem, ale preju mu to...

Tsonga se ma na RG na co tesit.;)
Konkurence bude dost natriskana.
Reagovat
panzer.dragon
V rime djoker s nadalem ve ctvrtce, tak snad to dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje tam J1rka, takže by to mohlo klapnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Rim bez Džordže, to je jako raketa bez vypletu.
Da se s tim hrat, ale s tim ramem to nema vzdycky ten poradny drajv.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši :)..Tak ten záver mal skoro komediálny charakter..

Ale odhliadnuc od neho. Dnes tam bolo viac chýb ako obvykle, hlavne tých pár trestuhodných kraťasov a nepodarených smečov na big pointoch. Aj z FH mi dnes chýbalo viac FH po čiare, prípadne FH inside out. Ale Andy hral dnes naozaj dobre, skvele servíroval a od základnej čiary bol neomyľný. Pre Rafu škoda, že sa ani raz nedostal do vedenia, šance mal, myslím že 2/13, resp. 3/6 je veľavravná bilancia. Gratulujem teda Tomasinhovi, zajtra má Andy dobré šance.
Reagovat
Kozoroh
Andy má dobré šance, ale zítra nesmí tolik šancí nabídnout, jinak si ho Djoker namaže na chleba.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako povieš :)
Reagovat
insanezy_
Snad si ho právě na chleba namaže, toho podporovatele uprchlíků.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic este neni ani vo finále a na tieto povýšenecké kecy Kozoroha sa neoplatí vecne reagovať..
Reagovat
Nola
tak, tak.... Andy hral vyborne, Nole este nepresiel cez SF....Andy bude mat viac casu na regeneraciu, kludne moze obhajit titul, Nishiho si maze na chleba a Nole vcera nehral ziadnu hitparadu
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude hrat Andy s No1em.
Je treba aby s nim zahral min. stejne jako minuly rok na RG treti a ctvrty set;)
Dnesni sance Samuraje bych neodhadoval na 1%, klidne bych mu dal i mnohem vic;) Ale vubec nejlepsi by bylo, aby nekdo vyhlasil soutez, kolik gemu Samuraj dnes uhraje. Potom by stacilo, aby Kozoroh napsal samurajuv strop...a sance Keie by se rapidne zvysily;)
...Jdu to vyhlasit;D)
je treba toho Keie podporit;)
Reagovat
Kozoroh
Tak to máš smůlu, po zkušenosti s Veselkou už žádné stropy nebudou :)
Reagovat
smazaný uživatel
A sakra...
Tak to jsem tu soutez vyhlasil zbytecne...;D)
Reagovat
Kozoroh
No1e už vyhrál xy turnajů, kdy do finále postoupil jako druhý, tj. hrál druhé semifinále. To pro něj není žádný problém.
No1e včera proti Raoničovi hrál to, co mu stačilo. Pokud ho sleduješ dlouho tak víš, že je schopen ve finále předvést o dva stupně lepší výkon.
S Murraym má No1e na antuce bilanci 3:0. Andy hrál dobře, to jsem uznal a to mi nemůžeš odpárat, ale dodávám, že tolik brejkbolů, kolik jich nabídl Rafovi si nemůže proti Djokovi dovolit. Co je na tom povýšeneckého? Tato slova reflektují realitu, že teď je nejlepším hráčem i na antuce a nemelte furt o tom, že letos krom Madridu odehrál na hlíně jen prohrané utkání v MC. Dívejte se na to z dlouhodobé perspektivy (4-5 let), kdy No1e byl po Rafovi nejlepším antukářem a po Rafově výkonnostním sestupu v loňském roce je teď na hlíně nejlepší Djoker. Uvidíš zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Hovorit o finálovom zápase, v ktorom Nole neni a este sa pýtat, "čo je na tom povysynecke".

Lol.
Megalol.
Reagovat
Pe3k
Však klidně vsaď těch 100 euro co sem ti poslal na Nisikoriho ty jelito :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zas si mi ich poslal?...

Ježiš, ako sa opakovane snazis z tej svojej TP potupy vykúpiť..Zlatý :)
Reagovat
Pe3k
Potupu máš v trenkách ty pomýlený čobol :)
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je na mna prilis nizko, prepáč
Reagovat
Pe3k
Mě se omlouvat nemusíš, to spíše svým rodičům...
Reagovat
Kozoroh
Vytrháváš větu z kontextu. Napiš mi, kdy naposledy porazil hráč No1eho ve dvou setech, ačkoliv vyplýtval 11 z 13 brejkbolů. To jsem zvědavý, co mi napíšeš.
No1e sice ještě není ve finále, ale aby ho Niši zastavil, musel by předvést lepší výkon než v předchozích šesti vzájemných zápasech. Vsadíš si na to?
Reagovat
smazaný uživatel
Och..Ja o voze a ty o koze..

Ja som nič o BB nepísal, ani o ich vyuzívani..Djoko by sa dnes mozno k 13BB ani nedostal, kazdy zapas je iný...

Píšem, ze tvrdit o niekom ze si musí vo finále proti Nolemu na to dávat pozor, ked ziadny Nole vo finále neni je úlet, chápeš?..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k vitezstvi...tak cennemu...myslim na tom lede;)
Reagovat
Nola
trochu pokory by nezaskodilo, Andy porazil antukoveho krala, dnes hral ako panes, gratulacia je namieste, ktory hrac ,dokazal Rafu zdolat na antuke, v rade na tom istom turnaji?
Reagovat
Kozoroh
Který hráč dokázal Rafana porazit na dvou po sobě jdoucích antukových turnajích?

Možná Andy Novaka zaskočí, ale nezapomínej, že Djoker by byl favoritem finále (pokud dnes porazí Keie) a že má taky skalp Nadala z Madridu.

Apropo je pro tebe Rafan stále největším favoritem RG?
Reagovat
panzer.dragon
Dokavad mel rafa hrace mezi 30 az 50 tak jel jak z praku, ted prisel naraz, andy hezky, antukar jak vysitej
Reagovat
dadaft
no eště že tak Andy, začíná první semifinále házenkářské Ligy mistryň...
Reagovat
dadaft
sorry, off topic::

Jana Knedlíková poprvé na palubovce a právě dala první parádní gól.
Gyor vypadá skvěle, mají opravdický tah na branku,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale černohorky jsou hodně silné.

final four Ligy mistryň v házené -- !!! doporučuji !!! (Sport1)
Reagovat
dadaft
gratulace Gyoru k finále.
fantastický zápas.
Reagovat
D@nny
gratulace andymu. ted se jdu vybrecet a pak ozrat:D
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! I beze mě, šikovný kluk. No1e, třes se :-)))
Reagovat
Kozoroh
Murray hrál dobře, ale těch brejkbolů, kolika dnes čelil... No1emu si nesmí dovolit tolik BP nabídnout, pokud chce pomýšlet na výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, Andy. Trochu to sice drhlo, ale... pomalu začíná útočit na historickou top 100 nejlepších antukářů.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně je aktuálně na 123. místě, kdyby to někoho zajímalo. Případná zítřejší výhra nad Djokovićem by ho posunula na 116. nebo 118. místo (záleží, jestli by byla ve 2 nebo 3 setech). Pokud ale bude ve finále Nišikori a Andy vyhraje, posune se jen na 122. místo (a pokud ztratí set nebo víc než 11 gamů, tak se neposune vůbec, protože za Nišikoriho není tolik bodů, vzhledem k tomu, že je zatím až na 549. místě).
Reagovat
panzer.dragon
On se na antuku nezameroval, ale vysledky (ne tituly) ma celkem solidni
Reagovat
Eriksson.Majkl
Prosím Vás, jde o nějaký oficiální žebříček? Můžete mi sem prosím dát odkaz. Děkuji :-)
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Kytka
Hurááá. No a jaký byl antukový král? Mívá štěstí na los, ale jakmile narazí na nějakého top tenistu, končí.
Reagovat
Eriksson.Majkl
Jo jako v Monte Carlu že???? :-D
Reagovat
Mayo
áno vyhrať 9 x RG xy krát MC, Rím, Madrid ...mať milión výher na antuke...hej vlastne on na tej antuke v podstate nič nedokázal...omg neuveriteľné
Reagovat
facom
Měla by sis předělat jméno na kvitka, protože to je taky taková pi.ča jak ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ou mááj, tak tohle bolelo :(
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu.

Rafa sa hnevá.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože..winner striedaju tri chyby :)
Reagovat
smazaný uživatel
a má proč. The end. BB 2 ze 13 je děsivá bilance. Dnes neměl svůj den, šence byly.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je fakt mentál, tuhle prohru si zaslouží. 3. set bude 6:1. No aspoň je to dobré k tomu, že po zítřku snad Kozoroh přestane psát ty bláboly o neporazitelném No1em.
Reagovat
HECIS
:D
Reagovat
Kytka
3. set nebude :)
Reagovat
Kozoroh
Směšné, že? Toť Barney federerovců.
Reagovat
smazaný uživatel
Zakřiknutí se povedlo :D
Reagovat
Mayo
veď on neni neporaziteľný, nikto nikdy nebol...neviem o tom, že by mal nejaký tenista v kolonke prehier 0
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa doufám, že potvrdíš break
Reagovat
smazaný uživatel
No ty vogo, Rafa to ještě nebalí a ta odezva :))
Reagovat
Kozoroh
Však se hraje ve Španělsku :-)
Reagovat
D@nny
konečně break. pojď Rafo
Reagovat
smazaný uživatel
Je ale fakt, ze Andy hraje moc dobre...Rafooo poooojd!
Reagovat
smazaný uživatel
co teďka ale vyházel do autu :D
Reagovat
svetova.dvojka
Z Murrayho se stal antukář a to je dobře.
Reagovat
d@ve
Škoda, Rafa, teď byla šance to ještě zvrátit. Škoda těch BB. Snad ještě bude mít příležitost..
Reagovat
d@ve
Ta úspěšnost využ. BB je teda mizerná - 1/12. :/
Ale ten třináctý konečně taky využil.. :)
Reagovat
d@ve
Ale co to bylo platný?! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nemal Rafa pozývať toho Andyho na to pinkanie na Mallorce, kvôli otvoreniu Nadal Academy. Zbytočne čo-to odkukal.
Reagovat
HECIS
Joooooooooooo Andy jedem paradni tenis.
Reagovat
Kytka
Ale doservírovat neumí, stejně jako v prvním setu.
Reagovat
D@nny
s takovým % proměněných breaku to může zabalit.
Reagovat
smazaný uživatel
1/11..

A zas vyhodený FH po druhom servise súpera.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, Češi drtí Rusáky, Můra drtí Nadala na hlíně, něco mi říká, že tady něco nehraje :D v prvním případě jsem samozřejmě nadšená, v tom druhém...no třeba se Rafa ještě zakousne a otočí, zvlášť po Andyho epic smash failu, vamos :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to cerne, Rafa je uplne mimo, jeho bh je totalne ze hry, hraje priposrane, bezradne :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nikdy nehraje připosraně, jen mu to teďka zrovna moc nešlo, dělal špatný rozhodnutí, naštěstí se z možného vítězství připosral Andy a dal mu brejk :D
Reagovat
Kozoroh
Vzhledem k tomu, že v historických tabulkách je Andy daleko dál od Rogera než Rafa bys měla spíš fandit Andymu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to sice jo, ale Murray mi ve finále antukové tisícovky nějak nesedí narozdíl od Rafy, navíc mi jde o 2.místo žebříčku pro Rogera, i když to už má asi jistý i tak, radši bych, abych vstupoval jako dvojka i do RG ;)
Reagovat
Tuttovka
Zápas je dost vyrovnaný. Murray je asi o kousíček lepší, ale s nabídnutými šancemi zachází skutečně prachbídně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak priserne jsem Rafu nevidela hrat nikdy. Rafo neser!
Reagovat
Fandina
Já ho viděla v úterý na centru v Madridu, když hrál s Kuznětsovem a byla jsem z jeho hry tam na místě úplně nadšená. Andy ale hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) to co predvadi ted je cista hruza.
Reagovat
Kytka
Jóóóó, brejk. Teď udržet.
Reagovat
Pe3k
Můru drží servis což je vtipné, protože v prvním setu ho měl kolem 30% :D
Nadal jen vrací a čeká až se Murray sesype :D
Reagovat
Kytka
No už na to moc času nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Už štrtý, či piaty gem, kedy sa dostal Rafa na BB, vyhral jediný. Sám čelil BB súpera len v dvoch gemoch, prehral oba..Ale tak o tom je tenis, že áno..
Reagovat
janek_da
tak to závisí z 80% na Andym jestli BP odvrátí nebo ne. eso-UE-win-ue-serv-ue-eso-winer Rafa- winer Andy
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tuším 3BB odvrátil čisto esom a nejaké prvým úderom po kvalitnom servise. Holt, tá antuka madridská je rýchla, servis pomáha. Každopádne Rafa šance na príjme mal, aj vo výmenách, ale urobil zlé rozhodnutia.
Reagovat
Fandina
OT ... v EXPRES ZPRÁVÁCH se píše, že Kolář hrál v Györu, ale správně má asi být Szeged, viz níže.

http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-HUN-03A-2016
Reagovat
D@nny
Murray tohle tempo nezvládne a odpadne. Nadal ale bude muset hru o dost zlepšit pro zítřejší finále...
Reagovat
MarcelPersch
pokud se tam dostane, moc to nevypadá...
Reagovat
D@nny
já myslím že jo. Murray to fyzicky nevydrží a postupně bude odpadat...
Reagovat
Pe3k
Hlavně psychicky :D
Reagovat
janek_da
Chudák Andy, jak ten zvládne 5 setové zápasy na GS to nevim
Reagovat
D@nny
jj a jak ten poslední set vždycky vyhoří 6:0 6:1. chudák. To se pozná dobrá kondice v porovnání s nejlepšími.
Reagovat
HECIS
zaden 3 set nebude :)
Reagovat
D@nny
kur.a bohusu mosi, mosi byt:D
Reagovat
Pe3k
Můra: za stratu hrál dobře, pak odešel Tomasinho a začal ta klasická Murrayho tregédie.
Nadal: jeho dnešní výkon je průměrný, podobný úrovni z roku 2015.
Zápas je otevřený.
Reagovat
Tuttovka
Myslíš, že odchod fanoušků na sázkařských webech má takový vliv :D ?
Reagovat
Pe3k
Tohle je sázkařský web?
Reagovat
Fandina
Set vyhrál, tak by to nemuselo být tak zlé. Tak ještě jeden Andy. Go!
Reagovat
smazaný uživatel
nějak jste vytuhli.
Reagovat
Kytka
Paráda, Andy jede. ještě jeden set.
Reagovat
MarcelPersch
Teď jsem přišel, hrál takhle krátký údery Rafa celou dobu, zatím mi to přijde jako včera proti Sousovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepačil sa mi ten desiaty gem. Namiesto toho, aby ho Rafa zadupal do zeme, hral len údržbu a pasívne..Našťastie Murray za stavu 15:30 pokazil.
Reagovat
Kozoroh
Dnes měl štěstí, že Andy za toho stavu pokazil. Ve finále proti No1emu by se však na tohle spolehnout nemoh...
Reagovat
smazaný uživatel
Ako povieš :)

Ja si myslím, že Rafa mal naopak smolu, že si vybral na servise gem blbec, nepodarený kraťas, pokazený smeč a hlúpo stratený servis. Na returne odvtedy vždy šanca.
Reagovat
vaclavsubrt
Jedeme Rafík jedeme
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutecne jak se Rafa dokazal od Unora zlepsit..Dovolim si poprve rict, ze zitrejsi sance 50-50..
Jakykoliv kurz nad 2,4 zitra beru.
Reagovat
smazaný uživatel
Od baseliny je to už dobré. Ale Andy hrá tiež dobre a tento zápas je stále otvorený.
Reagovat
Roger_Federer
Ale tohle ted je des, normalne jackyl a hyde...3gemy ze mu verim uroven z roku 13..rozhodujici gem uroven challengeres..
Jak zacne Andy tlacit jeho uderova jistota pada o 40% dolu.
Reagovat
Kozoroh
A teď si vezmi, že Andy svou hrou tlačí občas, No1e neustále (když potřebuje). Tvých 50:50 je evidentně ovlivněno prohrou Djoka s Veselkou. Se současnou Rafovou hrou na antuce by Djoker neměl větší potíže. Škoda jen, že vám všem to ukáže až v Římě.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, Novaka letos jeste nikdo nevidel hrat na antuce poradny zapas.
Pokud by Nadal vydrzel hrat cely zapas v modu jako mezi 8-11 gemem prvniho setu, kdy hral vyborne, sance vyrovnane.
Ale evidentne to byl jenom zachvev starych casu a neudrzi to cely zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi zase začal zobat to, co předtím. Já už počítám s tím, že vyhraje Madrid, Řím i RG.
Reagovat
Pe3k
To těžko. Nevyhraje ani Madrid ani Řím ani RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Řím nevím. Madrid vyhraje díky tomu, že bude mít o 8 hodin delší odpočinek před finále než Djokovič. A na RG má velkou psychickou výhodu, tam bych na něj proti Djokovičovi vsadil vždycky.
Reagovat
Pe3k
No RG je daleko, ale aby vyhrál Madrid musí vyhrát 2 sety v řadě proti Můře a pak ještě porazit Novaka s kterým 2 roky neuhrál set. Navíc zápas s Můrou bude ještě asi dlouhý a Novak moc unavený nebude.
Reagovat
vrabejka
Vyhraje jen RG, W a UO.
Reagovat
Pe3k
W určitě :D :D :D
Reagovat
Kozoroh
Lol.
Reagovat
vrabejka
Vamos RAFA!
Reagovat
D@nny
hezky Rafa, jen tak dal...
Reagovat
vrabejka
Stream na Rafu?
Reagovat
miledus
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-nadal-murray-atp-madrid-tennis-315411.html
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, valím pryč, takže come on Andy, snad to zmákneš beze mě.
Reagovat
Pe3k
Očividně ne :D když má hráč jen 2 fanoušky a jeden odejde, tak to jde hodně poznat...
Reagovat
smazaný uživatel
Namiesto pohodového gemu, dve zlé rozhodnutia na sieti a 0:40...Ale vyzerá to na dlhý zápas. Murryho treba uťahať a výkonom pôjde opať dole.
Reagovat
Pe3k
Dlý ako hovorieš, hrá se 10 minut a je to 4:1 :D
Reagovat
Tuttovka
Je to parádní tenis. Murray hraje hodně dobře.
Reagovat
Kytka
Tak M urray zatím netrefuje ty krátké slajzy tak dobře jako včera.
Reagovat
mahycek
Ještě ke včerejšku, Djoko žádnej dobrej výkon nepodal, včera by ho porazilo hned 4 - 6 tenistů. Já vím, kdyby, ale nehrál dobře. Los pro Rogera velmi těžký. Zvereva se obávám, pak asi Souza (výbornej antukář), Thiem to bude moc těžké, ten se bude chtít rehabilitovat za vyřazení Delpem.
Reagovat
Kozoroh
Jestli No1e v Madridu vyhraje, tak tento tvůj koment vyvěsím a budu se ptát jak to, že nikdo z těch "4-6 tenistů" Djoka nezdolal, když dle tebe nehrál dobře.
Reagovat
mahycek
Ale říkám to znovu, Djoko včera nehrál nijak vyjímečně. Byl to průměrnej výkon !!!!! To jsme se tady na tom všichni doma shodli.
Reagovat
Kozoroh
Nejde mi ani tak o ten tvůj "dobrý výkon" jako o větu "včera by ho porazilo hned 4 - 6 tenistů." Touto větou ho řadíš na úroveň Berdycha, Ferrera a dalších z druhé pětky. Asi nedovedeš pochopit, že pokud by Djoker stál proti lepšímu soupeři než Raonič, tak by podal lepší výkon, v závislosti na výkonu protihráče. Zákon akce a reakce, nic víc.
Reagovat
Pe3k
Když vyhraje Nadal, Roger bude světová dvojka, přestože více než 2 měsíce nehrál :D Nejslabší éra historie...
Reagovat
mahycek
Jasně vím, ale co na to chceš říct. Pokud Roger postoupí do čtvrtfinále, tak vypiju 10 piv. To už jsem 10 let neudělal.
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi nezdá. Všude čtu, že tahle éra je silná. A to, že skoro 35-letý hráč, který je 8 let za zenitem a od ledna kvůli zdravotním problémům prakticky nehrál, se stane světovou dvojkou, to jen dokazuje :D . Myslím, že takoví Nalbandian nebo Davyděnko hodně litujou, že nejsou o 8 let mladší, v současnosti by sbírali grandslamy jako jablka ze stromu.
Reagovat
Pe3k
Jediné co je v této éře silné je Djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá soupeře pro porovnání. Škoda, že není možné udělat zápas Roger 2006 vs. Djokovič 2016. Myslím, že po takovém výprasku by Srb ukončil kariéru a ukázalo by se, jak je tahle éra vlastně "silná".
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvetlovať mu, že rebríček pre nasadzovanie pozostáva z 12 mesačného cyklu a nie dvojmesačného je zrejme zbytočné..

Ale to je Pán Petríček....V úlohe tenisového odborníka je presvedčivý asi tak, ako keď by do úlohy Ramba nasadili Dannyho de Vitta :)
Reagovat
Pe3k
Dobré Petržalko, tak ať Rafa vynechá 2 měsíce a uvidíme, jestli se dostane na druhé místo :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dostane. Ale musely by to být 2 měsíce po skončení USO až do TM. Těch 100-200 bodů, co by v té době normálně uhrál, by jeho postavení v žebříčku moc neovlivnilo.
Reagovat
Pe3k
Chybí mu 2000 bodů, takže nedostane...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Roger vyhraje Wimbledon, tak ho Nadal nedotáhne, ale jinak klidně. Ve zbytku sezóny už nemá co odečítat, může jít jen do plusu.
Reagovat
Pe3k
Na podzim toho uhrál na jeho poměry dost, tam bude zase ztrácet. U něj bude rozhodující Řím a RG. Pokud tam narazí na Novaka 2x prohraje a nenabere potřebné body ani sebevědomí.
Jinak pokud to dneska Můra zase projede, tak nemá na pozici dovojky co dělat, to raději ať tam je Nadal.
Reagovat
Roger_Federer
Fakt myslis ze Roger bez poradne zapasove praxe muze letos vyhrat W.?
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
WTF, viděli jste to losování? To je běžné nebo to je jen v Madridu? Viděl jsem to poprvé v životě :D
Reagovat
Fandina
Já zahlédla včera live los na SuperTennisu na Řím. Pokud to myslíš, tak jsem se nestačila divit, protože oni tam něco pořád řešili na stole, posunovali tam papíry, všude jinde jsem viděla osudí, z kterého se tahalo. Tady ne. U stolu seděli čtyři, z toho dva tenisti, Wawrinka a Lorenci, při losu holek a předtím Kuznetsova a Errani, při losu kluků. A tento způsob losování jsem viděla také prvně v životě.
Reagovat
Kytka
A pak, že se s tím nemanipuluje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, myslel jsem los zápasu, kdy se místo mince losovalo pomocí aplikace na tabletu, který byl propojen s velkoplošnou obrazovkou.
Reagovat
D@nny
Tak pojď Rafo, šupky dupky do finále:)
Reagovat
HECIS
kaaaamo ty si este dobře napraty :D
Reagovat
Kozoroh
Já ho chápu, podobně jsem zažraný do No1eho :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist