Murrayho dělí výhra od obhajoby olympijského zlata, ve finále ho vyzve Del Potro

13. 8. 2016, 18:30
Aktuality 377
Andy Murray je po čtyřech letech znovu ve finále olympijské turnaje. Obhájce zlaté medaile z domácích her v Londýně si dnes v semifinále poradil s Japoncem Keiem Nišikorim 6-1 6-4. V boji o další zlato narazí britský tenista na Argentince Juana Martína del Potra. Bronzový medailista z Londýna a aktuálně až 141. hráč světa v boji o postup do finále zdolal Španěla Rafaela Nadala 5-7 6-4 7-6.
Andy Murray (© Getty Images)

Favorizovaný Murray neztratil ani jednou servis. V prvním setu povolil japonskému soupeři jedinou hru, o osudu druhé sady rozhodl Murrayho brejk v pátém gamu. Britský tenista, který před čtyřmi lety vyhrál olympijský turnaj na wimbledonské trávě, tak má jistou minimálně stříbrnou medaili.

"Není to lehká situace, protože je to pro mě úplně nové. Jedno zlato už jsem sice získal, ale být v pozici obhájce zlaté medaile a postoupit znovu do finále je neuvěřitelné. Jsem rád, že mám už teď jistou medaili, ale na kurtu nechám maximum, abych získal další zlato," řekl směrem k finálovému utkání Murray, jenž před měsícem podruhé v kariéře vyhrál Wimbledon a připsal si tak již třetí grandslamový titul.

"Olympiáda pro mě hodně znamená, protože je tu úplně jiná atmosféra než na běžných turnajích. Tady jsme velký tým a je úžasné sledovat, jak se Britům daří," dodal aktuálně druhý hráč světa.

O obhajobu olympijského zlata si britský tenista zahraje s Argentincem Juanem Martínem del Potrem, jenž zdolal v semifinále olympijského turnaje Španěla Rafaela Nadala 5-7 6-4 7-6 a pojistil si tak zisk druhé olympijské medaile. Atuálně až 141. tenista světa a bronzový medailista z Londýna, který v posledních letech laboroval se zraněním zápěstí, má se světovou dvojkou bilanci 2-5.

Druhé semifinále bylo mnohem vyrovnanější. Nenasazený Del Potro první set s turnajovou trojkou Nadalem prohrál 5-7. Pak ale začal ještě více platit jeho drtivý forhend, kterým rozstřílel v prvním kole i světovou jedničku Novaka Djokoviče. Na začátku druhého setu se dostal do vedení 3-1 a náskok brejku udržel.

V rozhodujícím setu si do stavu 4-4 oba tenisté drželi podání. Del Potro pak prolomil servis Nadala a šel podávat na postup, jenže Španěl se vzepjal a čistou hrou si podání vzal zpátky. O osudu utkání tak rozhodla až zkrácená hra. Del Potro v ní měl od začátku převahu a po třetím proměněném mečbolu ji vyhrál 7-5.

"Byl to skvělý zápas a oba jsme v něm nechali maximum. Musím Juanovi pogratulovat, protože byl v klíčových momentech lepším hráčem a zcela zaslouženě postoupil do finále. Já jsem moc spokojený s tím, co jsem tu tento týden odehrál," konstatoval po utkání Nadal, kterého čeká v boji o bronz Kei Nišikori.

Nadal, který v pátek v Riu vyhrál po boku Marca Lópeze čtyřhru, se tak nestane prvním dvojnásobným olympijským medailistou v tenisové dvouhře. Murray to může dokázat, pokud v nedělním finále zdolá argentinského kata nasazených hráčů. Finále se bude hrát na tři vítězné sety.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
sobotní výsledky mužů (13. 08. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
A. Murray (2-Brit.) - Nišikori (4-Jap.) 6-1 6-4
Del Potro (Arg.) - Nadal (3-Šp.) 5-7 6-4 7-6(5)

Komentáře

377
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mohlo být finále Delpo Tomáš, kdyby Tom hrál, takhle se tam probojoval skot, snad si rozšíří sbírku o olympijské stříbro.
Reagovat
Mayo
čo by tam robil Tomáš vo finále? a vlastne ako by sa tam dostal? jedine, žeby ho hneď nasadili do finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
To už bohužel nezjistíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, protože zrovna Berdych, který 3 roky Andyho neporazil, by se přes něj dostal. Tak určitěěěě
Reagovat
babolat.cz
to jsou zase kdyby...ten zrovna
Reagovat
smazaný uživatel
A abych nezapomně. Stále je tu Rafa curse :-)))
Reagovat
Kozoroh
A já zase vím o No1e cursu - ten, kdo No1eho na OH porazí, ten získá zlato.
Reagovat
smazaný uživatel
To je prdlačky curse, 2 případy, Rafa curse má bohatou historii :-))
Reagovat
Mayo
Kozorohu, komu fandíš v súboji o zlato?
Reagovat
smazaný uživatel
A ty Mayko?
Reagovat
Mayo
Obaja sú kamoši, čiže ak prehrá jeden alebo druhý bude mi ho ľúto ale viacej ľúto by mi bolo Juanča (ešte zlato nemá a bola by to pekná a dosť neskutočná cesta turnajom).
Ale inak Juanovi dávam 20 % šancu, Andyho vidím ako jasného favorita.
Takže to zhrniem: finále sympatické ale viac to prajem JMDP
Reagovat
Kozoroh
Dopřál bych to víc Juanovi, byla by to pro něj vynikající satisfakce za promarodělé sezóny.
Reagovat
a.magerova
Jj to je pravda a u DelPa zase platí:

Kdykoli na OH DelPo porazí Novaka, vždy získá medaili !!!

:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, stříbro bude fajn, o jedno místo si proti Londýnu polepší. A za 4 roky, ať má klidně zlato.
Reagovat
a.magerova
No jo, ale to by zas DelPo nevyslyšel rad Kozoroha výše... :-P
Reagovat
a.magerova
Navíc... nerozdávej z našeho... :-/
Reagovat
Nola
odbocim trochu od temy, ak dovolis, vzdy som rozmyslala, ci Andy ovlada okrem anglictiny aj nejaky iny svetovy jazyk, napr. spanielcinu, nakolko tam trenoval, trebars Svetlana Kuznetsova ovlada spanielcinu na urovni svojho rodneho jazyka
Reagovat
smazaný uživatel
Fúha, to nevím, vím, že francouzsky a italsky jak Nole určitě neumí, sám říkává vždycky v Římě nebo v Paříži, že tak vybavený jak Nole jazykově není. Se španělštinou by to mělo být lepší, ale nevím, jak moc ji ovládá.
Reagovat
smazaný uživatel
to ho Rafa nic nenaučil, když s ním teď furt trénuje? :P
Reagovat
Kozoroh
Andy v podstatě jiný jazyk nemusí umět, angličtinou se domluví všude, takže k tomu nebude takovou motivaci jako polyglot No1e.
Reagovat
smazaný uživatel
A chyba v textu, Nadal se nemůže stát dvojnásobným zlatým medailistou ve dvouhře, ne medailistou.
Reagovat
smazaný uživatel
Obhájil už někdo olympijské zlato?
Reagovat
Roger_Federer
Ne, uz jsem se tady ptal odpoledne.
Reagovat
smazaný uživatel
88 Mečíř, 92 Rosset, 96 Agassi, 00 Kafelnikov tušim, 04 Massu, 08 Nadal, 12 Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak bude velkej paradox, pokud z velký čtyřkky vyhraje olympiádu dvakrát zrovna Murray :).
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč by to byl paradox? Sám vidíš, že olympiáda nabízí prostor překvapením. :)
Reagovat
Pe3k
Nejsi jediný z nadal stupid fans, který nechápe význam slova paradox :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k diskuzi dole, nějak moc se naparuješ vzhledem k tomu, že byl Andík v čf jednou nohou venku a může děkovat osudu, že Johnsonovi jedinkrát ve druhym a třetim setu selhal servis a nechal se rebrejknout, no a kdyby nebyl Fognini magor tak moh být venku dokonce už po of, takže bych čekal víc pokory po takovejch odřenejch uších :).
Reagovat
smazaný uživatel
Po Wimblu ti narostla křídla možná až přespříliš a všechno vidíš najednou jako hotovou věc, tak to ale není a už vůbec ne s hráčem jako je DelPo, je ale fakt, že únava soupeře mu opět hraje do krámu, jako v Londýně, někdo má holt štěstí..:)
Reagovat
smazaný uživatel
A tím Londýnem myslím jak olympiádu s Federerem, tak Wimbl 2013 s Djokerem, tak i letos s Raoničem, ve všech třech případech hrál proti totálně vyčerpanejm soupeřům, sorry ale je to tak.
Reagovat
dappe
Ty jsi vážně nějakej divnej...
Reagovat
Pe3k
V tomhle máš náhodou pravdu, ale i tak, nechte Můru a jeho místního cock suckera ať si taky něco vyhraje, vždyť je celou kariéru fackovací panák velké trojky...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace DelPovi, když už někomu přeju skalp Rafy, tak jemu a Tsongovi. Senzační zápas z obou stran, jak ze starých dobrých časů, Nadal je počínaje dubnem opět zpátky skoro v plnym lesku, to by měli uznat i všichni jeho zarytí kritici, samozřejmě až na Pe3ka, ten neuzná nikdy nic, i kdyby dal za zápas 100 winnerů tak by ho stejně hejtoval, tak co. No a co říct k Monice, snad jen díky za jeden z nejlepších a nejkrásnějších zážitků v historii ženského tenisu, naprostá paráda a současně příběh jak hrom, nenapadlo by mě když jsem jí letos v dubnu viděl ve Stromovce, že se koukám na budoucí olympijskou vítězku, netušil jsem co v ní je stejně jako asi nikdo další, takže díky a kéžby cinknul i nějaký ten grandslam a třeba ne jen jeden, s takovou hrou by to mělo jít samo, vamos! :)
Reagovat
spaniel
Pocinaje dubnem?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on se snad zpátky do skutečné top formy nevrátil v Monte Carlu? Zranění ho zase zastavilo, fajn, že se forma za ty dva měsíce nevytratila.
Reagovat
smazaný uživatel
Je teda pravda, že už na podzim to bylo hodně slušný, samý sf a finále, přesto tomu tehdy něco chybělo.
Reagovat
Roger_Federer
Vysvetli me toto..

"Nadal je počínaje dubnem opět zpátky skoro v plnym lesku"
V dubnu vyhral dva antukove turnaje.Pak vypadl z Murrayem, v zapeti Djokovicem..nasledne odstoupil z RG a 3 mesice nehral..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ano, vypad s Murraym a Djokerem, ale ve zcela vyrovnanejch zápasech, kdy rozhodovaly detaily, myslíš, že těsně prohrát s těma dvěma neznamená být v top formě? Samozřejmě, že dokáže ještě víc, i tohle na jaře už ale mělo skoro nejvyšší parametry, teď s DelPem to ale bylo ještě lepší, o tom žádná, navíc na hardu, Monte Carlo ho ale jednoznačně dostalo zpátky do nejlepší pohody, dal tam Murrayho, tehdy skvěle hrajícího Thiema a Monfilse, všechno výborný zápasy. No a na RG začal taky ve velkym stylu a lze se jen dohadovat jak by vypadalo sf s Djokerem nebýt dalšího zranění.
Reagovat
Roger_Federer
Nespekulujme..
Asi mam jinou predstavu o "top forme" u hrace jako je Rafa.
Pro me to znamena , ze drti soupere na antuce stylem 45:1 a vyhrava turnaje na bezicim páse jako 2013.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud to vidíš takhle tak ano, ale stylem 45-1 vyhrával na antuce v letech 2005-10, od r.2011 už těch proher bylo víc třebaže vyhrával FO, ultratopdominance na antuce skončila už před šesti lety, rozhodně ale letošní výkony v Monacu a Barce byly na podobný úrovni jako v r.2013, loni a předloni tam hrál průměrně až podprůměrně, to snad uznáváš.
Reagovat
Mayo
Ty si cela top forma :D musím sa usmievať nad tým, co píšeš (:
Reagovat
Mayo
ako to je s časmi dneskajších mužských zápasov?
Reagovat
gigin
Můra X JMDP ne dřív než půl devítka.
Reagovat
spaniel
Tak Puigova si jde pro zlato :)
Reagovat
Nola
asi no, smola, Angie som fandila...monty bude dnes oslavovat
Reagovat
spaniel
Mne se zda vpoho a libi se mne, ze na OH jsou takoveto prekvapeni. Po semi tady vsichni rikali, ze je ve finale bez sance. Nakonec Petra zahrala lepe nez finalistka.
Reagovat
smazaný uživatel
12.08.2016 11:50
Od:VLK----1GSL

...Z tohoto ohledu souboj Monika x Petra povazuji za mozne predcasne finale. Ta, ktera dnes vitezstvi urve, podle me muze brat i zlato.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš je to tak, že Monica hrála ve finále ještě líp než v sf, jedna překvapivá dělovka z fh i bh za druhou, Angel jen koukala a nevěřila.
Reagovat
FulnekUltras
postupný nárůst sebevědomí set od setu, zápas od zápasu byl u ní v Riu jasně patrný - Peťa měla ještě šanci, kdyby s Puig urvala první set a neztratila mentální převahu
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, že to bylo zápas od zápasu lepší, už od začátku turnaje ukazovala, že je v mimořádný formě, když dala 6:1, 6:1 Muguruzu bylo to znamení, že tam může porazit kohokoli, což se nakonec stalo, bylo to tedy předpověditelný už před čf..
Reagovat
FulnekUltras
Garbine teď ovšem nehraje nic moc
Reagovat
Mayo
Ježíš skoro by som zabudol.

Rafa konečne našiel na OH súpera :D
Reagovat
Vojtiik
porazit na jednó turnaji djoka, rafu i muru, nedokazu si predstavit zasluzenejsi zlatou placku :) juanito kamon

ale realne mu na ti sety moc neverim :-/
Reagovat
kranyz
Já bych mu nevěřil ani kdyby se hrálo na jeden vítezný :D to by musel vytáhnout hru z prvního kola a i přesto by to mohlo být málo Nole taky nehrál dobře..bude to o Andym, když předvede dobrý výkon tak to bude v pohodě stačit. Andyho teď může porážet jedině Djokovič když předvede každý hráč svůj současný strop...
Reagovat
vrabejka
To půjdee ona začne odpadávat.
Reagovat
Mayo
Inak zajtra bude zase taká búrlivejšia atmoška a to Andy bude riadne fakovať :D bude to na neho moc :D
Reagovat
Stan_Borowitz
I to byl jeden z důvodů, proč přát Juanovi. Aby byly ještě jednou slyšet chorály...
Reagovat
Roger_Federer
Docela skoda.Chtel jsem zitra videt Rafana proti rozjetemu Andymu.
Ukazala by se jak natom je realne proti top hraci.
Reagovat
Davor1
Však sa to ukazuje v každom jeho zápase s Djokovičom za posledné 2 roky. Myslím, že s Murrayom by to vyzeralo podobne.
Reagovat
Nola
videli sme vlani na TM..... prehral az v semi, vyhral skupinu, Djokera nechajte v klude, on nepotrebuje vase alibisticke H2H proti Rafovi, skontrolujte si H2H proti ostatnym clenom B4.....
Reagovat
spaniel
Bavi se o poslednich dobe, jak na tom je.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie, reč je o dvoch rokoch, ktoré Davor nastolila vraj s Andym podobne :)...Zas zabudol...:)
Reagovat
Davor1
Skupinu, v ktorej porazil Ferrera, Wawrinku, ktorý je v hale jalový a Murrayho, ktorý sa na TM vysral kvôli finále Davis Cupu. No to teda má neskutočnú výpovednú hodnotu.
Reagovat
Nola
takze sa Andy na to vysral.... chod niekam do lesa, dubaky rastu, prsalo, Andyho vyskolil aj Stan....Fedex 2 roky nazad odstupil z finale, ale odohral kvalitne zapasy v skupine aj v semi, a tiez chcel ziskat DC.....
Reagovat
spaniel
On o voze, ty o ...
Reagovat
Nola
mozno...... ale jeho voz ma poznavaciu znacku Djokovic...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je fakt, že Andy tam ani nechtěl jet a týden před Turnajem Mistrů trénoval na antuce a měl díky tomu úplně dojebaný timing úderů, hlavně na returnu. Neomlouvá ho to, ale nedělal bych z jeho zápasů na TM nějaké závěry.
Reagovat
smazaný uživatel
To mas Nolka tak, ze ked Rafa vyhrá skupinu TM a porazí Murrayho, tak ma tragických súperov, pripadne sa pripravujú na DC, majú zly timing...

Ale ak by zajtra Nadal prehral po 11 zapasoch za 6 dni a 2.5 mesačnej prestavke, tak by to bolo úplne košér, lebo na špičku nemá...Títo ludia si nevidia na spicku nosa, jak sa tendenčne sami negujú len skrz svojho hejtu, jak dnes s tým delpovým BH..
Reagovat
spaniel
lol. Precti si prispevek tomasinha. On si narozdil od vas pamatuje jak to bylo na TM. Jinak Nadal na OH klobouk dole, prekvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak překvapil, jen zas konečně ukázal svůj standard nebo skorostandard, je vidět, že je herně a hlavně psychicky zpátky, zase už se nebojí riskantních forehandů i backhandů, inside-out opět funguje jak má, loni v létě se při něm klepal jak sulc, v hlavě to loni hlavně prohrával, už předem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadalo by to podobně? Krom TM Murrayho porazil v Monte Carlu a v Madridu s nim prohrál ve vyrovnanym zápase, takže kde je nějaká Andyho převaha nad nim? Žádná neexistuje a nikdy neexistovala.
Reagovat
dadaft
a dnes nehrál proti top hráči nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Však, zápas to byl skvělý a musel se líbit. V koncovce 3 setu, to byl famozní tenis a Juan byl o něco lepší. Pokud Rafa bude takhle hrát i ve zbytku sezony, tak o něho nemám strach.
Reagovat
paddy
až doléčí zranění, pak se jistě zlepší
zatím bude třeba postupovat krůček po krůčku,nejdříve musí porazit hráče ze 2. stovky žebříčku (dneska měl slušnou šanci), a pak se může dívat výše
Reagovat
svetova.dvojka
Doufám, že zlato poputuje do krásného Portorika a že ho nezíská ten krajně nesympatický modrooký pohrobek masových vrahů.
Reagovat
ipko
Delpo vyhral psychologicky prehratý zápas.. nedopodávať zápas, nevyužiť 3 BB a MB v TB na podaní.. ale Juan bojuje za celú Argentínu a zaslúži si to aj za prehru s Rogerom pred 4 rokmi v Londýne.. u Nadala je vidieť zlepšenie, neviem kde sa to v ňom zobralo, hraje lepšie ako pred zranením a zvláda dlhé zápasy aj s deblom..
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda, že se nehrál TB už v LOndýně, mohlo být to finále zajímavější.
Reagovat
Stan_Borowitz
od obou, Juan neskutečný... Slumečmíka dal, Měsíčníka dal, tak zítra ještě Větrníka, snad mu ještě nějaké síly zbyly.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
svetova.dvojka
Větrník jsem si dal teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže zítra poslední možnost ukončit děsně přeslazený doják jo? Delpovi medaili i přeju, asi by prohra s ním až tak nebolela jak s Rafou, ale přesto to všeobecné nadšení a hajpování tady nesdílím. Nikdy jsem mu moc nerozuměl. Jasně, zaslouží si uznání a trošku štěstí za ty zdravotní patálie, ale to, co se všude rozjíždí, je už pro mě za hranicí únosnosti trošku. No co, tak ten vesmír musíme zítra zachránit, jinak spadne TP. Jak vidím tady komentáře, tak bude tak já + Kadlec vs zbytek, aspoň bude prdel.

A abych přispěl něčím seriózním taky, tak mě DelPo překvapil, nevěřil jsem¨, že dá Rafu,zvlášť po solidním trápení s Bautistou. Věřím, že na 3 sety Andyho prostě neudolá.
Reagovat
kada.tom
tak tak, já k Juanovi taky chovám respekt, určitě si medaili i za to, čím si projít musel, zaslouží, nicméně zítra pro mě bude jednoznačný favorit Andy, moc bych mu přál, aby to zlato obhájil, takže zítra určitě bude mít mojí podporu a nebudeš na jeho podporu sám :-D

asi budeme fakt proti celému TP :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mutademus jako vrchní Juanův hater nás taky podporuje z povzdálí :D
Reagovat
kada.tom
dobře, tak budem tři :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak získat dvě zlaté porážkou totálně vyčerpaného soupeře, to není úplně košer, ale nakonec on za to Andy nemůže, že si s Nishim jen lehce potrénoval.
Reagovat
smazaný uživatel
O jéééjeeee, už je to tu zase, to jsem nečetl dlouho tohle. Na to mám snad jen jednu odpověď: Cry me a river baby :-)))
Reagovat
Mayo
a ešte jedno ... pokiaľ neporazí na ceste za zlatom No.1 tak je to o ničom
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo a pokud porazí v SF Berdycha, může za to vítr. Pokud porazí ve finále Noleho, může za to vítr a Noleho únava. A pokud porazí znovu Noleho ve finále, může za to únava ze zápasu s Del Potrem., A tak dále a tak dále. Ono je vždycky lehké najít si hůl, když chceš psa bít. Jenom se divím, že to ty lidi ještě baví tyhle fantasmagorie. Vždycky mě to překvapí po té době.
Reagovat
Stan_Borowitz
Aby ses náhodou neposral...
Reagovat
kada.tom
jo, u Andyho je to tak vždycky :-) naštěstí Andy si z toho vůbec nic nedělá ...
Reagovat
a.magerova
No, on by si i dělal, ale naštěstí nechodí na TP tak moc pravidelně, takže mu ty zásadní informace utíkají... :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Kurwa, tady je najednou přecitlivělejch slečinek. To jste vy plačky ještě nevšimli, že třeba Stan má dva grandlslamy proto, že jednou hrál proti zraněnému Nadalovi a podruhé Nole nehrál svůj nejlepší tenis? Nebo že Federer získal 17 GS jenom díky tomu, že hrál s challengerovými hráči?
Reagovat
spaniel
No jo, ale tomasinho je na to sam. A taky nema tak dlouhou praxi ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
No dobře, ale mohl by mít trochu pamatováka a vědět, že já jsem ten poslední, kdo by nějak shazoval úspěchy Andyho, docela mu fandím a často ho tady bráním proti nejrůznějším iracionálním výpadům.

Že měl v Londýně za soupeře Federera po nejdelším třísetovém zápase v open éře (bez čtyř minut 4 a půl hodiny), ve kterém uhrál s del Potrem 56 her, je prostě fakt. NIkde neříkám, že by Federera neporazil, i kdyby byl odpočatý, ale na Rogerovi to prostě bylo znát. A že dnes bude nastupovat o dost svěžejší než JMDP je taky pravda, tak fakt nevím proč hysterčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože si nemůžu, pamatovat, kdo co kdy napíše, mám sice skvělou dlouhodobou paměť, ae nejsem stroj. Za to moc dobře vím, že se tady pomalu Andy uznání nedočká a každý úspěch je něčím shazován, přesně, jak jsem psal. Pak se nediv, že mě překvapí, že s tím člověk vyrukuje i po těch letech. Tyhle kecy o únavě a bla bla, to už je tak ohraná písnička, že je to až škoda číst. Jsou tací, kteří hrají 5 hodin semifinále a pak 6 hodin finále a evidentně jim slovo únava nic neříká, takže ych se ji fakt neoháněl. Ale je mi jasné, že je vždycky třeba něco vymyslet, aby místo óbr legendy měli nějaké to alibi.
Reagovat
smazaný uživatel
*místní
Reagovat
Nola
ty zase na obranu vytahujes zapasy, ktore zohrali Nole a Rafa v ich TOP forme, nezabudaj, ze boli o 5 rokov mladsi, dnes by to uz ani jeden z nich fyzicky nezvladol...na obranu vytahujes aj Stana, ktory bral GS po porazke 2 clenov BIG4.... nech si Andy berie zlato, ja mu aj pogratulujem, ale fakt, ze DelPo zohral epicky zapas v neskorsich hodinach proste neokecas, Andy mal stastny los, ved si to sam priznal ihned po zverejneni, ale na to sa historia pytat nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Noel by to zvládl i teď, o tom vůbec nepochybuju.

Jinak jo, sám jsem psal, že los byl milosrdný a navíc včera daleko méně práce a dřívější konec. Ale neměla by to být až taková výhoda, aby se to muselo furt opakovat dokolečka. Andy hrál 3. kolo a čtvrtfinále tak na 3 sety a po každém z těch zápasů hrál ještě mix navíc. Včera to měl lehčí, ale taky je to o tom, jak si to kdo zařídí. Taky mohl Juan udržet brejk v 1. setu a mohlo to být klidně 2:0. Já jsem psal už po výhře Delpa nad Nolem, že na 3 vítězné bych mu nevěřil, ani kdyby vyhrál v semifinále 2x 6:0. Prostě nevěřím, že když to půjde do 4 nebo 5 setů, že by Andyho udolal. Ael co, už mi to je jedno, stejně zas tady bude nablito, já jsem vlastně už zvyklý. Radost z výhry mi to nezkazí.
Reagovat
Stan_Borowitz
trochu konkrétnější a napsat, kdo kfdy hrál pět hodin semifinále a druhý den šest hodin finále a nebylo to na něm znát? Prosil bych konkrétní jména a turnaje. Díky!
Reagovat
spaniel
Zjevně myslí Nadala s Djokovicem na AO.
Reagovat
Lina
Delpo si to trochu zkomplikoval, ale je Tam. Ještě jeden skalp.
Moje dobrá nálada stoupá a stoupá. :) Snad ji mix ještě posílí?
Reagovat
Davor1
Videli sme jeden z vrcholov olympiády, Delpo si to zaslúži ako nikto, neskutočne krásny záver a jeden z top zápasov roku.
Zajtra to vyzerá na 3-0 pre Andyho, dnes obaja finalisti odohrali čo sa náročnosti týka neporovnateľne zápasy a ťažko ešte môže Juan zajtra v takom tempe zvládnuť zápas na 3 víťazné, ale aj keby dostal 3x 6-0, tak tu napísal jeden fantastický príbeh a pre mňa ostane symbolom týchto hier.

O bronz to snáď zvládne Kei, takisto by mal byť oddýchnutejší a motivácia musí byť jasne na jeho strane, Rafa si tu už jedno zlato strihol a singlové mu tiež visí na poličke, snáď sa kvôli tomu bronzu nepretrhne :-))
Reagovat
Nola
Kei a bronz? ak da Rafu, tak ti pogratulujem, s Nishiho sa stal hrac, na ktoreho si hraci B4 veria, dokazal ich sem-tam porazit, ale dnes ho uz maju precitaneho, dnes bol celkom mimo, Andy si z neho urobil trhaci kalendar a neocakavam, ze to bude zajtra lepsie
Reagovat
Davor1
Na Noleho a Andyho nemá, ale na vyčerpaného Nadala, ktorý bude hrať asi desiaty zápas za 5 dní by stačiť mohol, pre mňa je to zápas 50 na 50.
Reagovat
smazaný uživatel
Smutný říct, že Niši na Andyho nemá když na něj má hráč jako Johnson :D. Je fakt, že Niši má komplex z celý velký čtyřky, jen další hráč typu Berdycha, Ferrera, Monfilse nebo Gasqueta, co už jsou poražení předem, dokonce i když mu i takový Johnson den předtím ukáže, že dotyčný porazitelný je, min.aktuálně..
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak řekl bych, že pokud bude mět Nadal prohrát, bude to spíš kvůli ztrátě motivace než kvůli vyčerpání, navíc ale jak je níže řečeno mnohem vyčerpaněji vypadal dneska Niši, i když je fakt, že on působí vyčerpaně často už i hned ve druhym kole, takže těžko říct u něj..
Reagovat
kada.tom
s tím, že Kei přehraje Rafu bych úplně nepočítal, nicméně stát se to může, ale kondičně na tom Kei včera a dnes dobře nevypadal - každopádně medaili já osobně budu přát oběma, bohužel jeden bude nešťastný, noo
Reagovat
paddy
měl by to být vyrovnaný zápas - Del Potro 3:1
platí stará pravda, že první zápas na velkém turnaji je nejtěžší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v takovym případě by pro něj bylo nejtěžší sf, ne první kolo :).
Reagovat
paddy
myšleno napůl ironicky
Ale vítězství na 3 sety nutně neznamená, že je těžší než výhra na 2 sety. Favorit někdy ztratí se slabým hráčem tiebreak a rozhodně to pak nebývá 3 setová bitva napr. 67 61 62. A co 67 67 67? Hladká prohra ve třech setech po 3,5 hodinách?
Reagovat
Kozoroh
Zápas jak hrom! Ač Juan na úvod olympijského tenisového turnaje vyřadil mého miláčka, tak jsem mu dnes přál postup. Jeho příběh je strhující, dvě sezóny v kuse promaroděl, letos se natrvalo vrátil na tenisové dvorce a na OH v Riu vyřadil dva tenisové velikány, držitele kariérního Grand Slamu a šampiony víc jak deseti majorů. Tato fakta zaslouží poklonu!
Reagovat
a.magerova
141. hráč žebříčku.... a bude bojovat o zlato... :-)))
Reagovat
svetova.dvojka
Ještě že existuje chráněný ranking, jinak by v Riu nemohl startovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale výkonnostne je v top 5

Tento týždeň :)
Reagovat
a.magerova
Tak samo, bývalá světová čtyřka, není o čem... ale to jen tak pro pobavení... :-))
Reagovat
a.magerova
Navíc by si Nole zasloužil, jakože když už, tak prohrál s pozdějším olympijským vítězem... ;-)
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal-Nishikori to bude match jako víno...
Reagovat
dadaft
je třeba poděkovat i Rafovi - na fantastický zápas vždycky musí být dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Omg odpadla jsem totálně z toho závěru, dechberoucí zápas a k tomu pohádkový konec :))) Jsem strašně šťastná za Juana, Rafy mi je docela líto, ale on ten bronz urve, a má zlatou z debla do sbírky :) i tak je to u něho nad očekávání, no a Del Potro... nemám slov, to je prostě fantazie, ten chlap si to zaslouží jako nikdo, pro mě je přinejmenším náhradou za Federera, prostě srdcovka :)))
Reagovat
Frantz
Lůzry sem netahej
Reagovat
smazaný uživatel
tak vypadni :P
Reagovat
Mayo
ak by porazil na jednom turnaji Djokoviča, Nadala a Murrayho to by bolo intergalaktické ale dávam tomu tak 20% ...a inak by ma zaujímalo, či Egoista sleduje tenis a komu dopraje zlato ale tipujem, že Juančovi :D
Reagovat
spaniel
On vždy sleduje a komentuje, na rozdíl od Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
určitě sleduje už kvůli ženskýmu deblu, v jejich týmu tam byl i Severin, myslim, že to přál Juanovi aj Rafovi, oba jsou mu blízcí
Reagovat
Pe3k
Nadal mel neuveritelne snadny los az do finale prakticky volny vstup presto nedokazal porazit 4x operovaneho hrace c. 141. Gratulacka Del Po jsi kral a Rafa je tvuj panos.
Reagovat
Frantz
Ale modlil ses co, aby ses tu mohl ukázat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Už si dogrcal?!
Reagovat
Nola
ten operovany hrac celkom v pohode znicil NO1, si neskutocny troll, uzivaj si to, ten operovany hrac ma na konte USO, kde si poradil s najlepsim hracom vsetkych cias.......
Reagovat
Davor1
Na tom USO ešte o nijakej operácii ani nechýroval, to je totálne bezpredmetná poznámka.
Reagovat
Nola
ja reagujem na Pe3k.....je to neskutocny troll, Fedexa uznavam a z B4 ho mam na 3. poste, co sa fandenia tyka, neznasam ponizovanie hracov a upieranie kvalit, Rafa patri medzi najlepsich hracov vsetkych cias a tie hnusne poznamky mi lezu krkom....
Reagovat
Mayo
koho máš na 4. mieste? AM?
Reagovat
Nola
odpoved ti nebudem davat, lebo ty si zase hater Djokovica......
Reagovat
Mayo
ale je to on isto lebo Rafu bereš ako kamoša :D takže v poho
Reagovat
Herbert_Hoover
Petříku, Petříku ty zase jedeš :D jen zatím nevím na čem :))
Reagovat
kranyz
Člověče ty jsi strašný de.bil to už se nedá ani jinak říct...Hodně tě Rafa irituje ty musíš mít těžkej život, každej jeho zápas sledovat a modlit se aby nevyhrál a ono je to většinou v jeho kariéře naopak...snad ještě pár velkých vítězství přidá už jen kvůli tobě mu budu držet pěsti...
Reagovat
Frantz
On a kolegáček spaniel, zapšklí nýmandi u klávesnice, elita TP ;-)
Reagovat
spaniel
Ten komplex ti nedělá dobře :)
Reagovat
Pe3k
Nevím proč tu všichni brečíte, napsal jsem jen pravdu, jako ostatně vždycky :)
Reagovat
svetova.dvojka
No a zítra Juan Martin vystřílí Skota z kurtu...
Reagovat
Nola
DelPo neskutocne, Rafa je neskutocny obranar, ale zajtra Murray vsetko dobehne, vrati a este aj umestni, ale snivat je pekne, zajtra na 3 sety, tesim sa velmi, asi ten sen Murray ukonci, ale ta jazda urcite stala za to....
Reagovat
vrabejka
to jsme viděli jak to Nole vracel. Spíš to bude o tom jak se Juan vypořádá s tím, že to bude mít často na backhandu.
Reagovat
Mayo
no zajtra čakám, že to bude Andy krížne strielať Juanovi z BH a to bude blbé
Reagovat
dadaft
porazil Noleho, porazil Rafu, může porazit i Andyho.

spíš se bojím těch třech vítězných, jestli to utáhne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Mayo
šak poraziť môže každého o to potom (:
Reagovat
Nola
ja som nevidela, ako Nole vracal, mozno sa aj povracal :D zapas som nevidela, DelPo je v laufe, nieco ako Tsongic 2 roky nazad v Kanade.....
Reagovat
vrabejka
mě prostě fascinuje jak DelPo ten FH hraje riskantně a neskutečně rychle, že z něj skoro nechybuje ikdyž ho hraje v obraně v plném běhu.
Reagovat
dappe
Tak Del Potro hrál proti Djokovičovi o třídu lepší tenis než dnes. Už je polomrtvej, vlastně moc nerozumím tomu, jak mohl otočit. Zvlášť když hrál Nadal tak motivovaný, a na povrchu, který mu dost vyhovuje, prostě zvláštní průběh zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ako fanúšik Rafu musím DelPovi pograulovať. Velmi mu to prajem zaslúži to ako nikto iný a Rafa zajtra Bronz. Vamos Rafa, Vamos DelPo :)
Reagovat
svetova.dvojka
No jo já jsem vám to říkal, že přes Juana Martina není šance.
Reagovat
Mayo
čo písal nižšie Forehand, to postavenie pri tom ľaváckom servise až niekde k bočnej lajne bola fakt katastrofa
Reagovat
spaniel
Asi se nakazil deblem.
Reagovat
Davor1
Neuvedomil si, že už nehraje debla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand aj nizsie pisal, ze Rafa si vyhodil svoju druhu potencialnu zlatu medailu z FH do outu skor, nez tak naozaj nastalo!!...Forehand je veštec!..Nech žije!!..Hip Hip...
Reagovat
Frantz
To jste si všimli brzo..stojí tak už celý týden.
Reagovat
blixa
Juan panuje !!! Jooooooooooo !!!
Reagovat
makro99
DEL-PO DEL-PO DEL-PO! epický zápas. viva Argentina. Basket z Brazilií ve 2. prodloužení a teď invalidní důchodce, líná kočka... Juan. uff. je to tam.
Reagovat
vrabejka
DelPooooooooooooo!!!
Nevěřil jsem že souboj s Novakem muže něco trumfnout, ale tohle to trumflo.
3.set naprosto epický, Rafa to ještě neskutečně zdramatizoval. Rafa má s Keiem šanci.
CˇMon DelPo zítra zničit aroganta Murrayho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Mayo
chcel som súboj forehand vs backhand, to ma vždy baví v zápasoch Rafa vs Andy...a prvýkrát na 3 víťazné vo finále by sa stretli ale na druhú stranu nejde nepriať DelPovi, takže táto prehra ma nemrzí. ten záverečný forehand hrozne zazdil teda...ale má zlato zo štvorhry doplnil zbierku...finále vidím jasne pre Andyho, Juan bude unavený a na 3 víťazné mu neverím...ale zlato by som mu doprial
Reagovat
smazaný uživatel
Finále príde, inokedy..Zajtra by Rafa prehral, mozno hladko..Chýbala by mu para, na tri vitazné isto iste..
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou emoce,výbornej zápas,delpo jede!a rafa bojovník jako vždy,skvělej zápas
Reagovat
Lunej..
Vypadá jak v těžkém rausi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Yeaaaaah. Pratele, zapas roku, udalost roku.... famooozniii!
Jsem uplne out...
Nadherny zapas...a ceka nas doufam jeste paradni finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Grats Dadaftovi, bol to dobrý zápas, s blaznivou koncovkou.. Rafa sa mi zdal lepší v prvej polovici rozhodujúceho setu, nepotvrdil to výsledkovo..Delpo naopak výraznejší následne. Juan si za to všetko utrpenie takýto krásny príbeh zaslúži, chlapík má 27 rokov a prisiel o tri celé sezóny, to je obrovská jazva na tenisovom srdci..

Rafa má urcite na čom stavat, predviedol skvelé momenty, škoda záveru, kedy už fakt chýbala energia a Rafa siel len zo zotrvačnosti..Pred USO aj tak skvelý príslub tenistu, ktorý bol este pred tyzdnom odpisovaný..Bol to ale parádny turnaj, olympiáda má naozaj svoju magickú výnimočnosť...
Reagovat
Krisboy
Ty vole. Super zápas. Obrovská gratulace DelPovi, zasloužil si to ze všech nejvíc. Za ty zranění, za vítězství nad Djokem, za ty dementní Nadalovi "fanoušky" v hledišti. VAMOS JUAN!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
zatím největší zážitek této olympiády
Reagovat
smazaný uživatel
vamosooos;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
kada.tom
Ou, to je škody. No, tak snad alespoň bronz :-)
Andy zítra, doufám, obhájí :-)
Reagovat
spaniel
Otesánek pokračuje dál. Vždy má někoho dalšího v pavouku.
Reagovat
kada.tom
:-D :-D
Reagovat
dadaft
Juan je BŮH a má jistou medaili.

jupííííííííííííííííííííí. ))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Dobry-den
to je skvělé
gratulka ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
tak hůř zakončit to snad ani nešlo, panebože :/
Reagovat
smazaný uživatel
sa asi unavil, pri tých prehnaných oslavách po niektorých loptách.

Murray dvojnásobný víťaz OH v singli

Mečíř Miloslav jediný hráč bez prehry na OH
Reagovat
dadaft
to snad není pravda. (((((((((((((((((((((((((
Reagovat
Lunej..
Juaneeee :)
Reagovat
spaniel
To je psycho. Ale parádní zápas a skvělý výsledek!
Reagovat
Lunej..
Přesně, mám obrovskou radost:)
Reagovat
dadaft
dvě esa.
prosím!!!!!
Reagovat
miledus
ještě jedno
Reagovat
Krisboy
!
Reagovat
Mayo
kks ten komentátor na RTVS je riadne mimo...:D
Reagovat
Amputace
Proč mu to nehraje víc do toho backhandu? Nadalova taktika je naprosto špatně zvolená.
Reagovat
spaniel
Odkdy je běhání a vracení taktika?
Reagovat
Krisboy
odjakživa
Reagovat
Amputace
Nějakou novější pohádku tam nemáš?
Reagovat
spaniel
To není pohádka :)
Reagovat
Amputace
Tak pravda, je to spíš taková "troškovská" pohádka a to už s pohádkou nemá moc společného :)
Reagovat
spaniel
Ale no. Přece musíš vidět, že většinou jen reaguje. A když dobíhá ty pecky, těžko čekat že to ještě umístí.
Reagovat
dadaft
pojď Juane, ty chlupáči, ukaž zač je toho loket!!!
Reagovat
Lunej..
Co by chtěl víc má druhou šanci.
Reagovat
Amputace
Tohle je zápas pouze pro otrlé..
Reagovat
dadaft
a pro fajnšmekry.
Reagovat
Krisboy
pro otrlé je chování některých fanoušků
Reagovat
Krisboy
resp. diváků
Reagovat
Krisboy
Chladnokrevnej game :)
Reagovat
kada.tom
to bude něco ..
Reagovat
dadaft
nadalovci jsou s tím oslavováním po zkaženém prvním servise neskutečně trapní.
Reagovat
Mayo
je to vostuda dadafte
Reagovat
dadaft
ostuda?
spíš vizitka.
Reagovat
spaniel
Co to je za novinku, to flusání? Nechutné
Reagovat
Mayo
kto flusá , kde? :O
Reagovat
spaniel
Kdo asi...
Reagovat
Mayo
neviem nevšimol som si to
Reagovat
Herbert_Hoover
Fedex
Reagovat
spaniel
Haha. Pouští to všemi otvory.
Reagovat
vrabejka
Snad bude tiebreak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl bych nevěřila, že budu takhle prožívat zápas na olympiádě, kde nehraje Roger, to jsou nervy, fúúúha
Reagovat
svetova.dvojka
Juanovi Martinovi to není souzeno.
Reagovat
dadaft
ach Juane, to je taková škoda,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
Rafa udržel, teda spíš se Juan vyházel :-D
tak a teď zaútoč!!
Reagovat
Davor1
Škoda, všetky tie BP boli hrateľné. Delpo to strašne zazdil.
Reagovat
Lunej..
Škoda, lepší šanci asi už mít nebude.
Reagovat
Davor1
TB ale začal dobre, tak snáď...
Reagovat
Mayo
tak teraz Argentínčan zahodil veľkú šancu, nech to rozhodne TB
Reagovat
Mayo
zápasy Del Potra sú dobré :D či už s Djokovičom alebo s Rafom v IW 13, teraz ... len nech je zdravý
Reagovat
Vojtiik
neskutecny tenis!
Reagovat
Mayo
0:40 zase :D bože bože
Reagovat
Mayo
neskutočné obhodenie teraz od Juana :O kks veľké veci teraz chlapci
Reagovat
Davor1
Včera sa v debli v koncovke totálne zosrali Rumuni, dnes to vyzerá na Juana :/
Reagovat
vrabejka
Toreador v sobě probudil býka!!!!!!!!!!!
Reagovat
spaniel
LOL. To je ale nesmysl
Reagovat
Davor1
Ako všetko čo ten pacient vypustí z klávesnice :D
Reagovat
Herbert_Hoover
:D to je fakt ale blbost
Reagovat
kada.tom
taková blbost :-D :-D
Reagovat
Herbert_Hoover
starý Rafa teď neskutečné, i kdyby to nakonec prohrál, tak je king :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa :D
Reagovat
Krisboy
Ty pi.o to jsou pecky!!
Reagovat
Herbert_Hoover
WHAAAAAAAAAAT VAAAMOS!!!!
Reagovat
dadaft
kriste bože kulohrab je zpátky. (((((((((
Reagovat
Lunej..
Dostal dávku a jede.
Reagovat
Mayo
Rafa intergalakticke údery teraz wow
Reagovat
kada.tom
Neskutečnej Rafa !!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS
Reagovat
Herbert_Hoover
Intergalaktická volej
Reagovat
Mayo
0:40
Reagovat
Mayo
Juan neunasa okamih
Reagovat
smazaný uživatel
Vaaaamoooosssss!!!
Reagovat
Lunej..
No radši si zase sedni.
Reagovat
Lunej..
Ach jo.
Reagovat
insanezy_
Delpo, kdyby netrefoval první podání na big pointy taky by to mohlo bejt jiný :)
Reagovat
Mayo
Rafa to ešte prehra kks
Reagovat
Krisboy
Wow, nejdřív to prase, pak milimetrovej aut
Reagovat
svetova.dvojka
Dá se porazit Andy Murray ?
Reagovat
spaniel
Když někdo porazí Djokovice a Nadala, tak má i na Murrayho.
Reagovat
Herbert_Hoover
na tři vítězné to bude dost obtížné :)
Reagovat
Mayo
Poraziť sa da každý ale proti Andymu by som mu neveril
Reagovat
Lunej..
Prosím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze sa dá povedat, ze Rafa si svoju druhu potenciálnu zlatu medailu vyhodil z forehandu do outu...
Reagovat
spaniel
Tvl, klasický Luckdal
Reagovat
spaniel
Paráda. Je čas Juane!
Reagovat
Krisboy
Hmm, tři breakboly, pojď Juane!!!
Reagovat
dadaft
((( je čas na španělskou marmeládu )))
rozjeď to JMdP
Reagovat
smazaný uživatel
jo a misto marmelady mame veprovou, prase...;) sakra...
Reagovat
dadaft
no, Rafa se na kurt rozmazal sám,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Vsimli ste si, kde Rafa stoji pri svojich lavackych servisoch (na výhode)?

Absolútne tym demonštruje, kam servis pojde..Byt dnes na druhej strane hrac s lepsim returnom, tak to tresta..Snad to je vyslovene účelová, dnešná záležitost..
Reagovat
Amputace
Všiml jsem si toho už v minulých zápasech...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ma holka taky placku, uplne me to uniklo, jak jsem v laufu z Juana;)
tak jeste, aby zvladl Juan, a bude to skvele...
Reagovat
Krisboy
TB ve třetím se myslím nehraje, nebo ano? Tak by to mohlo skončit třeba 13:11 :)
Reagovat
Herbert_Hoover
ale hraje :)
Reagovat
Krisboy
Dříve se nehrál...ještě v Londýně
Reagovat
Herbert_Hoover
však jo, je to novinka letos v Riu :) naštval je právě Delpo, když se mlátil s Rogerem tenkrát :) tak pak začali projednávat, že to zruší a zavedou TB
Reagovat
Krisboy
No právě, na ten zápas si pamatuju. Ale teď si uvědomuju, že letos TB bylo už více, naposledy včera Nishi s Gaelem :)
Reagovat
Krisboy
a Kvjeták s Johnsonem
Reagovat
Herbert_Hoover
Nicméně ale včera hráli Gael s Nišim TB ve třetím, tak je ten dotaz celkem s podivem? :)
Reagovat
Krisboy
ani jeden z těch zápasů jsem neviděl...proto jsem to nevěděl, stydím se :(
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle pripade...NASTESTI!!!;)
Dokonce bych na OH zkratil zapasy na jeden klasicky anglicky set do deviti, s pripadnym TB do 12...
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafo fenomenálně odvrácené brejkboly a teď zkus urvat serve :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem v zasade proti;)
Reagovat
Herbert_Hoover
To není v zásadě vůbec překvapivé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale odvarecene to bylo paradne, to zase jo...
...Juan si musi pripravit neco lepsiho;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rara si presiel mensou klinickou smrtou, ale zvládol to..
Reagovat
dadaft
čistá haluz ten první odvrácený brejkbol.

a je vidět, jakou kvalitu do světového tenisu Del Potro vždy přináší.
škoda že je tak často marod.
Reagovat
Herbert_Hoover
haluz? naprosto ukázkový forhend, typický pro Rafu
Reagovat
smazaný uživatel
jakykoliv zapas s nim, proti te "slovutne ctyrce" je proste famooozni.
To se proste trebas s nudnymi duely Nadal x Djokovic neda vubec srovnat...
...ale nebudu blbnout, nebo me tu srovnaji ti fanatici TOP-Four;D)

neee, je tam vyjimka...
...povrch trava a Fedex vs. Andy, tak jooo, to je proste kraasnyyy Grassss Clasic;)
Reagovat
dadaft
přesně.
Reagovat
Amputace
V čem jako haluz?
Reagovat
Herbert_Hoover
jen neunáší :)
Reagovat
Mayo
to je bitka
Reagovat
Krisboy
třetí set - 36 minut čtyři gemy
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa pri BB velmi pasivny, pritom si to herná situácia vobec nevyžadovala..
Reagovat
Amputace
Proč Nadal začal slajzovat, Bože?
Reagovat
dadaft
forhend který rozbije cokoliv.
neuvěřitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ovsem ted jsem si hluboce oddechl...
Reagovat
dadaft
no, ale stejně to asi nedopadne.
nadal je naspídovyaný jako raketa
Reagovat
smazaný uživatel
jo Rafa jede jak buldozer...
ale neboj Juan je filuta, on ted zavadi tzv. odpocinkovou vlnu, aby se pripravil na finis, ....a na konci by mohla byt i ta marmelada;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
no trochu kecam...ale fakt je, ze Juan miva ty tzv. odpocinkove chvilky;)
tak snad je to ta jedna z nich, a jeste bude FH drticka ke konci.
Reagovat
dadaft
na každý pád fantastický zápas!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to zase jo.;)
Reagovat
dadaft
obávám se, že býčí síla rozhodne
Reagovat
Davor1
Nadal začal hrať úplný hnoj, snáď v tom bude pokračovať aj v treťom sete :D
Ale vážne, Andy ak bude zajtra hrať normálne, tak by snáď nemal mať problém obhájiť, nech už postúpi jeden či druhý...
Reagovat
Nola
ty mas tendeciu vsetko zakriknut....
Reagovat
insanezy_
Buď jak buď hnusák Murray to nikdy vyhrát znova nesmí
Reagovat
Nola
hnusak, nehnusak, vsetko dobehne a vrati, Rafovi by som v pripadnom finale verila, DelPovi zial asi nie....
Reagovat
dadaft
tak to já naopak.
Nadala myslím Andy přehraje.
s Delpotříkem bych si nebyl tak jistý
Reagovat
Nola
ja som opacneho nazoru, zajtra dostaneme odpoved
Reagovat
Amputace
Tak jak mívá obvykle úroveň Rafovy hry v průběhu zápasu vzestupnou tendenci, dnes je tomu zatím zcela opačně. Rafa teď hraje hrozně a už začínají přicházet naprosto zbytečné chyby, kterým se v prvním setu vyhýbal. Škoda, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
No nič, Rafa bude musiet hrat troska aktivnejsie, v druhom sete si myslel, ze sa to dohrá samo. Bol pasivny a Delpa zbytočne pustil do hry...Zatial zasluzena remizka..
Reagovat
svetova.dvojka
Vamos Argentina
Reagovat
Nola
futbalova atmosfera, neskutocne, neviem komu mam viac fandit....
Reagovat
Mayo
Fandí dramatickej koncovke.
Reagovat
Mayo
To bolo prasa :D
Reagovat
Mayo
Priatelia,

Vyzerá zo na dramaticky tretí set.
Reagovat
Mayo
Inak Davin uz je out a kto teraz trénuje Argentínčana?
Reagovat
smazaný uživatel
co vím tak Valverdu
Reagovat
Mayo
Cooo? :O no som prekvapeny
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne zbytočne vrátil Nadal už skoro zlomeného Del Potra do zápasu. Keby aspoň nejaké winnery inkasoval, ale kazil rutínne údery. Zápas tak znova otvorený..
Reagovat
Amputace
Přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonca v nom viedol 30:0
Reagovat
dadaft
docela mě baví, když si odborníci myslí, že je tenista po prohraném setu "zlomený"
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, potom tu este stále máme to klišé, že lopta je gulatá a zápas nie je nikdy stratený..

Pravdou vsak je, ze Rafa bol hore, velmi hore a Delpo pod dekou..A stacil jeden gem blbec..
Reagovat
dadaft
dobře.
ale co to má co společného s "být zlomený"?
Reagovat
smazaný uživatel
Slovičkárime...

Hráme na dva vitazné, bol v prvom sete o break hore, prehral ho o break dole..To proste naserie...Obaja poznáme ten typ zápasu, kedy sa prvý set hrá hodinu a druhý 30min, nieco v štýle 7:6, 6:1..Tento zápas mal nábeh na ten priebeh...
Reagovat
Davor1
Jasné, Nadal uhral za celý druhý set na príjme 4 loptičky, ale ten zápas mal na to priebeh :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Zlomenie odporu súpera prvým otočeným setom ti evidentne nič nehovorí. Pritom v tenise bežný jav pán odbornik..
Reagovat
Davor1
A vieš čo je ešte v tenise dosť bežný jav? Že hráč, ktorý vyhrá prvý set, potom prehrá druhý, ty lolo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
aha, moja terminologia :)

Milé..
Reagovat
smazaný uživatel
Slovičkárime...

Hráme na dva vitazné, bol v prvom sete o break hore, prehral ho o break dole..To proste naserie...Obaja poznáme ten typ zápasu, kedy sa prvý set hrá hodinu a druhý 30min, nieco v štýle 7:6, 6:1..Tento zápas mal nábeh na ten priebeh...
Reagovat
marsden
DelPo snad vyhraje:) Tak ci tak, hlavne at ve finale jeden nebo druhej porazi tea with milk!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos la torre de Tandil! :))
Reagovat
Mayo
Akonáhle začne DrlPo pri FH vydávať zvuky viem, ze je so súperom zle :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, pak to jsou intergalaktické komety :D
Reagovat
Amputace
A Nadal naopak zvuky vydávat přestal :)
Reagovat
Herbert_Hoover
JMDP teď super FH dirigent, to byla suverénní výměna :)
Reagovat
Mayo
Preboha Juan neblázni. Hentak si udierat po tej ruke.
Reagovat
dadaft
čas srandiček skončil, rozmazej ho po kurtu...
Reagovat
Lunej..
Nevím nevím, zatím to na roznášení nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Staci, a uplne bohate... kdyz udrzi ted ten brejk...
Reagovat
dadaft
já rozhodně chci španělskou marmeládu!
Reagovat
smazaný uživatel
me bude stacit, kdyz Juan v klidu postoupi;)))
...ale proti gustu...
Reagovat
dadaft
tak jo, beru, hlavně to dopodávat.
marmeláda stačí ve třetím
Reagovat
dadaft
a je to. ))
Reagovat
smazaný uživatel
pojdme do tretiho...!
;) Vamos Juan:)
Reagovat
Amputace
Vamos!! Výborný set, z pohledu Nadala pravděpodobně nejlepší na turnaji. Až na nevydařenou první hru jeho výkonu prakticky není co vytknout, fungovalo úplně vše a konečně se vyhnul nevynuceným chybám.

Hype kolem Del Potra jde úplně mimo mě. Ten hráč má pouze servis a FH, jeho BH je naprostá tragédie, na síti neumí... co na něm tolik lidí vidí? Jistě, je to sympaťák, nejde mu nepřát už skrze to, jak neustále bojuje se zraněními, ale čistě tenisově mi nepřijde zajímavější než třeba takový Raonic, na kterého jsem četl kopu hejtu, že je to hráč jen o servisu a podobně... A další věc: nikdy jsem nezaznamenal, že by si někdo stěžoval na jeho prodlevy mezi servisy, které jsou v průměru podobné jako u Nadala...
Reagovat
Mayo
Boji sa toho BH. Boji sa proste do toho oprieť.
Reagovat
smazaný uživatel
Čopy hrá len pri úderoch, pri ktorých je neskoro, inak normálne liftované BH, akurát skor udržiavacie, ale nie krátke..
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se tomu charisma, chemie, energie... Jak chceš. Popsat to nejde. Raonič je sfinga a v podstatě takový bezbarevný, bezkrevný hráč - sfinga. Navíc Juanův forhend je podobně jako Wawrinkův bekhend z jiné galaxie.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc z Raonice si dělá BIG 4 dobrý den na potkání. Kdežto DelPo už odehrál s BIG 4 mnoho památných bitev. Myslím, že vlastně nejvíc z těch hráčů širší špičky, suverénně nejvíc. Konkurovat mu může leda Stan.
Reagovat
Mayo
Vamos Býk, prvý set dobrá otočka. Teraz čakám, ze Del začne viac búšiť z FH.
Reagovat
smazaný uživatel
Od stavu 0:2 Rafa lepším, alebo jasne lepším hráčom...Vo výmenách rozdiel patrný, Delpo si vie pomoct len servisom, ale ak ten nechodí, je v podstate nahratý...Rafa si navyše verí a vsetci vieme do akej miery je to pre neho dolezite..
Reagovat
kada.tom
Vamooos!
Rafa krásně otočil ten set :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
VAAAAAAAAAMOS!

A ještě jeden Rafo a budeš nesmrtelným!
Reagovat
Amputace
Nadal dnes zatím velice dobrý výkon. Nevěřím svým očím.. Del Potro má pravděpodobně nejslabší BH z desítky. Tím úderem nezahraje naprosto nic, Nadalovi v podstatě stačí bušit z Forehandu do jeho BH, překvapuje mě, že ale docela často hraje Potrovi do FH.
Reagovat
Davor1
Pravdepodobne? A z desiatky? :D Myslím, že jeho BH je mimo prvej stovky, to s desiatkou absolútne nie je možné porovnávať. Jasné, že Nadalovi stačí mu tam tlačiť a nie je čo riešiť, navyše po tej porcii zápasov už musí mať tú ruku strašne unavenú...
Reagovat
Kozoroh
O to víc je smutnější, že No1e v 1. kole nezatěžoval Juanův BH víc :-(
Reagovat
Davor1
V prvom kole mal aj ten BH ešte na inej úrovni, myslím, že by vyprášil aj Nadala. Veď je to rovnaké na každom turnaji čo hrá po návrate, že čím viac zápasov odohrá, tým je ruka viac unavená a výkony slabšie...
Reagovat
Amputace
Bylo to velice podobné. Ten BH má prostě slabý, prakticky pouze udržovací. Je to celé o tom, jak mu padá FH a jak často mu z něj soupeř umožní hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :)

Ved si ten BH sám kritizoval, povazoval ho za smiesny a ten zápas si ohodnotil ako viazstvo jedného úderu..

Zaujimave ako sa ludia casom na tie iste veci pozerajú rozdielne, tendenčne..
Reagovat
Davor1
No a? Však na tom aj stále trvám. Nauč sa čítať. Kde som napísal niečo iné? Písal som, že Delpo nedokáže z BH vôbec pritlačiť, zaútočiť, zahrať winner, ukončiť výmenu. To platí v prvom aj poslednom jeho zápase na turnaji. Ale v prvom zápase sa ešte dokáže ako tak držať vo výmene aj cez BH, môže hrať viac úderov z BH až kým sa nedostane k FH. Po pár zápasoch v rade už proste dlhšie BH výmeny tak nepodrží a spraví chybu často skôr, ako sa dostane k FH.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom kole mal aj ten BH ešte na inej úrovni, myslím, že by vyprášil aj Nadala.

Nemal.
Reagovat
Mayo
Na tom neni vôbec nic smutne Kozorohu (:
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafův BH teď píše :)
Reagovat
Pe3k
Hraje bídu, ty čopy z backhandu jsou děs, asi ho zase limituje zápěstí :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teba limituje mozog a vidis, da sa s tym zit..
Reagovat
Pe3k
Zalez čobol, stejně tomu nerozumíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn citit tvoju frustráciu :)
Reagovat
Mayo
Ti diváci su riadne prasce omg
Reagovat
smazaný uživatel
jinými slovy umpire: nejste tady na fotbale :D ale mě se ta atmosféra líbí, jen vědět, kdy se uklidnit :)
Reagovat
dadaft
v hledišti je mrdník jak na pískovišti pětiletých
Reagovat
Mayo
Myslím, ze DelPovi sedí Rafova hra najviac z tých 4 top hráčov. Krátke lopty s vysokým odskokom v pohode zabíja.
Reagovat
smazaný uživatel
noooo, jen aby Rafa udery nezacal protahovat...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pustim tenis ked ma uz Delpo break a potvrdil ho asi za 20s troma esami a priamym bodom :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, to bylo pekne;)
Vamooos Juan!
Reagovat
Lunej..
Proč tam pořád buci a pískají?:)
Reagovat
smazaný uživatel
No asi nekteri tezko zkousavaji Juana, a jini zase Rafu;)
Je tam zivo jak na fotbale...ikdyz Bellucci v prvnim setu byl asi vetsi narez;)
Reagovat
Roger_Federer
Obhajil nekdo uz Ol.zlato?, muzi.?
Reagovat
Herbert_Hoover
v singlu stoprocentně nikdo, ani u bab :) Andy může zlomit historii světového tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Rafa...Ale vlastne, on ani W neobhájil, lebo v 09 nestartoval...Takze to je iné...

Rafa má vlastné obhajoby, vlastné zákonitosti..
Reagovat
Herbert_Hoover
No Rafa prakticky taky, protože dvě zlata ze singlu a jedno z deblu, to by byl taky rekord určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy easy, Japonec odovzdaný...

Snad uvidime suboj dvoch OH vitazov, bolo by to uzasné finále s velkým pribehom..
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně konečně společné finále Andyho s Rafou na 3 vítězné sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace.
Mutademus musi mit radost...;)
Reagovat
kada.tom
Dneska easy, vyvaroval se kolapsu jako v předešlých dvou zápasech, medaile jistá, klidně může být i obhajoba, je dobře, že ušetřil síly před zítřejším tříseťákem :-)
Reagovat
Mayo
skôr to bude štvor alebo päťseťák (:
Reagovat
kada.tom
to asi jo, špatně jsem to formuloval :-D prostě jsem to myslel tak, že bude muset na výhru vyhrát 3 sety :-) ... se omlouvám :-)
Reagovat
Mayo
Andy potvrdil úlohu fvorita a že to na Keia vie. Ten zase bol aj unavený zo včerajška. Prvý zápas o ničom bez drámy.
Reagovat
HECIS
neskutečná výměna na ten mečbol
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist