Na French Open zpřísní pravidla pro oblečení tenistů

24. 8. 2018, 15:49
Aktuality 48
Pořadatelé tenisového French Open od příštího roku zpřísní nároky na oblečení tenistů. Důvodem je přiléhavý "kočičí" úbor bývalé světové jedničky Sereny Williamsové, který už byl podle organizátorů pařížského grandslamu za hranou.

Podle předsedy Francouzské tenisové federace Bernarda Guidicelliho nebudou pravidla tak striktní jako ve Wimbledonu, kde musí tenisté hrát v bílém, ale budou zavedeny určité limity. "Myslím si, že někdy už se totiž dostáváme docela za hranu," prohlásil.

Ke zpřísnění regulí ho přiměl úbor trojnásobné vítězky Roland Garros Williamsové, kterým se americká hráčka podle vlastních slov stylizovala do role superhrdinky. Pořadatelé si kvůli novým regulím také chtějí od výrobců vyžádat předběžný přístup k nově chystaným kolekcím tenistů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

48
Přidat komentář
smazaný uživatel
tak dufam, ze si konecne posvietia aj na mattek sands outfity :)
Reagovat
Kytka
"Kočičí" úbor. Na ní to tak nevypadalo. Spíš gorilí. To bylo první co mně napadlo, když jsem ji v tom viděla prvně. Bylo to příšerné. Trochu vkusu by někdy neškodilo. Lecjaké výstřelky - dobré, ale tohle bylo skutečně moc. Po porodu hodně přibrala a ještě se to tím zdůraznilo. Dovedu si představit jiné holky a je jich celá řada, kde by se dalo říci "kočičí"
Reagovat
Kytka
Ale ty "noční košilky" co vymyslela Nike vloni nebo předloni ve Wimbledonu bylo taky moc. A to nikomu z organizátorů nevadilo.
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
horska.kraslice
Nerozumím, proč se pan předseda tak vzteká..... Já jsem naopak obdivovala Serenu že v té svěrací kazajce dokázala hrát.
Reagovat
FulnekUltras
krutě zařezané panděro zezadu vyvážil ještě víc zařezaný biskup
Reagovat
Jan
Když neopren, tak ve tvaru sukýnky :)
Reagovat
jirkaS
třeba takto:
http://www.tenniscanada.com/wp-content/uploads/2017/01/P1350100-1024x890.jpg
Reagovat
milik254
A co je na něm za hranou?
Reagovat
patriks
francouzského tenisového svazu je tak namyšlený ohledně svého turnaje, stejně tak jak předvedl při návratu Mashi po trestu.
Reagovat
Pedronegro
je hezké, že se pan předseda už probral ze spánku, ale nevysvětlil proč rozhodčí tu příšeru hned neposlali do šatny se převlíknout, i kdyby jen z estetických důvodů, ač je Paříž město módy, tak před takovým hnusem měli být lidi ochráněni :)
Reagovat
a.magerova
Neudělali to proto že:
1. chtěli mít na kurtech plno, což Serena zajišťovala... a prachy pro organizátory až na prvním místě
2. Serena chytře dopředu avizovala, že jde o nutnou/neodmyslitelnou zdravotní podporu skoro umřelé matky
Reagovat
smazaný uživatel
mne sa zase jej oblecenie pacilo:)
Reagovat
a.magerova
Mně na tom vadí, že ostatní holky v legínách hrát nesmí... to už je podruhé (co vím), kdy Sereně takhle organizátoři ustoupili ohledně hader a ostatní hráčky/hráče "šikanovali" viz oranžové bombarďáky ve Wimblu 2013.... prostě rovná práva pro všechny a neřeknu ni Ň... ;-)
Reagovat
Padme
Proč vlastně nemůžou mít legíny?
Reagovat
a.magerova
Jo to nevím... asi aby páni v hledišti a u TV nepřišli o z pod sukének odhalené vytvarované holčičí prdélky... škoda, že my fanynky nemáme tatáž privilegia.... ;-)

Tady dvě naše tenistky říkají, že prý nemůžou:

http://www.xy1.cz/xorra
Reagovat
horska.kraslice
Ale občas v nich některé hrají, ne? (Za nepříznivých klimatických podmínek).
Reagovat
Jan
Nemůžete mít stejná privilegia, protože pánové nehrají v sukni ;) Museli by hrát v plavkách.
Reagovat
a.magerova
Je to diskriminace fanynek a nejen v tenise, taková další do očí bijící nespravedlnost... :-/

https://1gr.cz/fotky/idnes/17/052/cl6/ALD6b4aa5_opava1.JPG

http://www.xy1.cz/6reo0

Nechápu, že když TO jde tady, tak proč TO nejde jinde (a i barev si člověk užije)... ;-)

http://www.xy1.cz/b9kkj
Reagovat
Jan
Musíte bojovat, aby tenisti hráli oblečení jak ti sumíci :) Když budete vytrvalé, třeba se vám to povede :) Tenhle svět je mužský ?
Reagovat
a.magerova
No jasně, že je mužský... už ani ty klučičí plavky nejsou co bývaly... fakt, máte jen samé výhody.... ;-)

A to ani nerozebírám filmy pro dospělé (bo není po 22. hodině)... ty jsou vyloženě točené pro chlapy... teda mám to samozřejmě vyčtené z knih, že se na baby v tomhle ohledu kašle... :-P
Reagovat
Jan
Nemají ženy jiné priority ? ;) Co naděláte. chlapi tomu velí, je to všechno pro chlapy. Buďte rády, že máte volební právo ;) Vy máte zase jiné potěšení, které chlapy nezajímá - děti, květiny, kosmetika, móda ...
Reagovat
a.magerova
No aaale... to přece není totéž NEZAJÍMÁ a NEEXISTUJÍCÍ... ano přesně, chlapi chlapům... a když vám baba porodí děvče (což se mě teda netýká, vím co se sluší a patří), tak zprvu ohrnujete nos bo přece každý pořádný chlap musí mít kluka (víš co jsem slyšela vět typu: joo narodilo se mi dítě, ale kousíček ho chybí)... pak mi vadí, že pěkní chlapi jsou na ještě hezčí chlapy, takže na nás baby zůstane jakože ta míň koukatelná skupina... jak jsi na tom Ty orientačně a vzhledově... :-P

P.S. A to se celoživotně pohybuji převážně v mužských kolektivech, takže mám "vlastnoručně" očíhlé vaše návyky/názory... :-)))
Reagovat
Jan
Dceru bych měl rád. Nakonec tatínci mají své dcery rádi ne ? :) Orientuji se dobře - neztratím se :) Ty řeči jsou nesmysl. Kdyby se rodili samí kluci, lidstvo vyhyne. Ani by ty další neměl kdo rodit. Obojí je potřeba, je to fifty fifty :) Vzhledově - bylo to lepší :)
Reagovat
a.magerova
Však píšu: "zprvu ohrnujete nos"... a to buďme rádi, že jsme v Česku... ;-)

Ovšem... příklad z Číny (kde přes 30 let platil tvrdý zákon jednoho dítěte) je víc než odstrašující... pokud mají rodiče povoleno jen jedno dítě, preferují kluka i za cenu buď interupce nebo vyhození čerstvě narozené dcery na skládku a další pokus o syna... a teď vyrůstá v Číně generace ženichů bez nevěst... čili asi 20 milionů chlapců, kteří se nikdy nebudou moci oženit, protože není dost žen a toto číslo se zvyšuje o 1,5 milionů ročně... teď se třeba situace otočí, protože bude zase velmi výhodné mít v Číně dceru, která se výhodně "prodá" bohatému ženichovi... uvidíme... ale to těm současným mladým mužům nepomůže, takže mají na výběr buď staromládenectví nebo duhový vztah nebo se vydat do světa pro nevěstu...

Takže ty řeči nejsou nesmysl... chlapi nejsou proti rození děvčat (i vlastně potencionálních milenek), ale ať se to děje u sousedů né u mě doma... třeba je taky zajímavé, že mám v okolí známé/chlapy, kteří pokud mají 2 holky, tak by chtěli ještě třetí dítě, konečně kluka.... pokud mají dva kluky, tak po holce už tolik netouží... ;-)
Reagovat
a.magerova
Ale nechci TO paušalizovat na všechny lidi/chlapy... bylo ovšem nutno upozornit i na takové myšlení...

P.S. Vždyť by vám tu (Světě i na TP) bylo bez nás smutno... ;-)
Reagovat
Jan
To by bylo. Bez vás by svět byl ztracený. Jste jeho nejkrásnější ozdoba. Kdo preferuje kluky při narození je omezenec. Výsledek je v té Číně. Takoví muslimové také vidí v ženě jen kus dobytka s ještě menší cenou. A teď ty hovada hrnou do Evropy. Měl jsem samozřejmě na mysli ty řeči že rodit jen kluky, ne holky. Že to je nesmysl.
Reagovat
Jan
To asi tak bude, že pokud mají kluka, po holce už netouží. Vidí v ní něco méněcenného a to je špatně.
Reagovat
a.magerova
Jsem si teď vzpomněla na americký !!! seriál Sex ve městě, tam dal ženich své budoucí ženě Charlotě k podpisu předmanželskou smlouvu a v ní bylo: za chlapce měla slíbeno půl milónu a za děvče ani dolar... no TO dostat na stůl Serena, tak rozpoutá 3. světovou... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
jen takové drobné domácí násilí - a Onaniana by od té doby už nikdo nikdy neviděl... ;-)))
Reagovat
a.magerova
Jakože pětadvacet na holou a pak pověsit za koule do průvanu... a to tak chytře, že ani Kobra 11 by nevypátrala... ;-)

P.S. Koukla jsem na net a prý je to trest jen pro muže... prý za co věsit ženy.... tak nad tím jsem teda opravdu nikdy nepřemýšlela.... :-)))
Reagovat
FulnekUltras
za podkožní tuk ;-)
Reagovat
Jan
Asi nás oba napadá, za co vás pověsit, no pěkná představa to není. Raději pryč od takových myšlenek. Vy takové milé, něžné, krásné (až na vyjímky), nic takového se vám nesmí stát.
Reagovat
Jan
Jo, ta by rozpoutala :) Pravda je, že historicky chlap byl tím hlavním, kdo bojoval, ochraňoval, budoval a platí to i teď, zatímco žena historicky se "jen" starala o děti, ženy mají i dnes za stejnou práci menší plat než muži, asi za to může i hormonální nevyrovnanost, když pak šílíte z jakýchkoliv situací, zatímco chlap je klidný a "logický" :) To vše je pak důvodem, že tenisti nehrají v oděvu, který by pro vás byl atraktivní :) Z tohoto důvodu pak mají i holčičky menší cenu i když by to bez nich dopadlo jak v té Číně. Vy si toho tenistu musíte svléknout jiným způsobem, k tomu jste velmi dobře vybaveny :) zatímco chlapi jen čumí na tenistky a nic :)
Reagovat
a.magerova
Můj kamarád říká: "Já mít pi.u, patří mi celý svět!"
Tak přemýšlím, kde jsem udělala chybu... ;-)
Reagovat
Jan
Asi nemáte mužské myšlení :)
Reagovat
Jan
Nejde jen o p... ale celkově, že toho chlapa si vybíráte vy i když si myslí, že on loví vás. A jen vy mu to dovolíte nebo ne. Pomíjím znásilnění.
Reagovat
a.magerova
Ano i ne... je to kus od kusu... ;-)

https://fungate.cz/wp-content/obrazky/2018/07/jeptiska.png
Reagovat
Jan
Já to znám jinak. Jeptiška potká lehkou ženu a ptá se jí, vy máte krásné boty. Ona odpoví, to byly 2 noci hříchu. O jooj panenko Marie !!! A také máte krásné šaty. To byly 3 noci hříchu. Jeej !!! A co ta kabelka ? To bylo 5 nocí hříchu. Jooj, Ježíši !!! Pak je zpátky v klášteře, je večer a slyší klepání na dveře světnice. A povídá: pane faráři, ty karamelky si strčte do prdele :)
Reagovat
a.magerova
Tak to poslední slovo mi připomnělo toto, řechtala jsem se fest... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=HnrRTmdRTB0
Reagovat
Jan
Jo to znám. Dobré :) Také jsem se u toho poprvé řehtal :) Nebo: Nejhorší partnerku, kterou může chlap získat je učitelka. Protože ta je schopná mu v tom nejlepším říct: Tak buď dovnitř nebo ven, ale nelítej mi tady :)
Reagovat
a.magerova
Tady jeden, který ani není vtipem, myslím si, že baby tyto touhy nemaj... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=kMUaEhPRTOw
Reagovat
Jan
Dobré. Já ty touhy nemám, nevím jak ostatní :)
Reagovat
Jan
V kterých knihách se píše o filmech pro dospělé ? Také bych se rád poučil ;)
Reagovat
a.magerova
Aaale tak, určitě jich je hodně... jen tak namátkou jsem si... teda Tobě našla... ;-)

http://www.xy1.cz/ewfvy

Nebo tato... ;-)

https://cabinporn.com/
Reagovat
Pedronegro
souhlas, kdyby to mohly všechny, tak by to příšera nenosila, páč by byla mezi nimi jen trapná, takhle se mediálně zviditelnila, dokázala, že může víc než ostatní a o to jí jde :)
Reagovat
tommr
pro obveselení publika si nic lepšího vymyslet nemohla ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Přímo na RG proti brojlerovi nikdo ani necekl. Naopak jsme byli z různých "korektních" zdrojů zahrnováni všemi možnými i nemožnými pozitivy "laškovného oblečku". No snad už tento zdánlivě nedotknutelný kult osobnosti světového sportu brzy definitivně padne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist