Nadal kvůli kolenu vzdal Del Potrovi, Djokovič neztratil s Nišikorim set

7. 9. 2018, 22:00
Aktuality 434
US OPEN - Rafael Nadal loňský triumf na US Open neobhájí. Trojnásobný šampion za stavu 6-7(3) 2-6 kvůli zranění kolene vzdal vítězovi ročníku 2009 Juanovi Martínovi Del Potrovi. Argentinec ve svém druhém grandslamovém finále kariéry narazí na dalšího bývalého šampiona Novaka Djokoviče. Srbský tenista bez ztráty setu přehrál Keie Nišikoriho a bude útočit na 14. grandslamový titul.
Rafael Nadal

Juan Martín Del Potro skončil na třech ze čtyř posledních grandslamů vždy na raketě Rafaela Nadala. Tentokrát ale Španěl nemohl argentinskému tenistovi příliš vzdorovat. Kvůli bolestem v pravém koleni totiž musel dnešní souboj za stavu 6-7(3) 2-6 ukončit a poslat do nedělního finále Del Potra.

V úvodu utkání si oba hráči vyměnili ztracené servisy. Poté na returnu úspěšně zaútočil až v deváté hře Del Potro. Argentinec však úvodní dějství kvůli vlastním chybám nedopodával, přestože disponoval dvěma setboly. Rozhodovat nakonec musel tie-break. V něm naprosto zaslouženě zvítězil Del Potro a po chybě Nadala z bekhendu šel do vedení.

Také ve druhém setu měl navrch Del Potro. Jenže už to bylo způsobeno i zdravotními potížemi Nadala, který se nedostával k míčům včas. Argentinec nicméně nastřílel 17 vítězných míčů oproti pouhým třem nevynuceným chybám, dvakrát prorazil podání soupeře a na svém servisu ani jednou nečelil brejkbolu.

Na třetí sadu nakonec nedošlo. Nadal kvůli problémům s pravým kolenem utkání po prohraném druhém setu skrečoval a loňský triumf neobhájí. Vítěz US Open 2010, 2013 a 2017 a 17násobný grandslamový šampion skrečoval zápas na grandslamu teprve potřetí v kariéře, letos však už podruhé. Zdravotní problémy mu nedovolily pokračovat také na letošním Australian Open a v Melbourne vzdal ještě před osmi lety.

"Hrál jsem, jak nejdéle to šlo. Nebylo lehké vzdát takový zápas, obzvláště na grandslamu. Ale někdy musíte učinit taková rozhodnutí. Ta bolest se bohužel nedala vydržet," uvedl na tiskové konferenci Nadal.

"Je mi Rafy líto, takhle jsem rozhodně vyhrát nechtěl. Nikdo v našem sportu není větším bojovníkem než Rafa," řekl v rozhovoru na kurtu Del Potro. Finále na grandslamu si zahraje podruhé v kariéře, to jediné v roce 2009 právě ve Flushing Meadows vyhrál. "Jsem strašně šťastný, že jsem zase ve finále grandslamu, i když ten postup nebyl za nejlepších okolností," uvedl Argentinec.

Statistiky zápasu

Ve finále se Del Potro utká s vítězem druhého semifinále Novakem Djokovičem. Srb potvrdil roli favorita a porazil 6-3 6-4 6-2 Keie Nišikoriho, se kterým si poradil už potřinácté v řadě.

Djokovič v úvodním dějství potvrzoval roli favorita. Šestý nasazený na svém podání ztratil pouhé čtyři fiftýny, byl jistější ve výměnách od základní čáry a díky tomu, že ve druhé hře využil v pořadí pátý brejkbol, se dostal do vedení.

Na začátku druhé sady nevyužil Djokovič celkem pět brejkbolů a sám v následujícím gamu musel dvě hrozby likvidovat. Stejně jako Nišikori to ale zvládl a od té chvíle už byl na servisu suverénní. Srbský tenista potřeboval k úspěšnému brejku ve druhém setu celkem devět šancí. V páté hře si vypracoval vedení 40-0, ovšem Nišikori srovnal na shodu. Djokovič si však tentokrát šanci ujít nenechal a čtvrtý brejkbol proměnil.

Ve třetím dějství už Djokovič dominoval. Chybujícímu Nišikorimu prorazil podání dokonce dvakrát a sám ani jednou nezaváhal. Po 2 hodinách a 23 minutách proměnil bekhendem po čáře svůj druhý mečbol a znovu potvrdil, že je v posledních letech ve všem o kousek lepším hráčem než jeho dnešní soupeř. Djokovičovi by se dnes dala stejně jako v zápase s Millmanem vytknout pouze procentuální úspěšnost využitých brejkbolů (4 ze 17).

Statistiky zápasu

"Nevím, jak to vypadalo, ale cítím se opravdu skvěle," pochvaloval si jednatřicetiletý Srb po postupu už do osmého finále na US Open. "Byla v tom síla, soustředění, dobrá taktika. Samozřejmě se to jednodušeji říká než provádí. Musíš ty údery zahrát," liboval si.

Djokovič tak pokračuje na vítězné vlně. Jednatřicetiletý rodák z Bělehradu vyhrál generálku v Cincinnati, kde jako první hráč v historii zkompletoval trofeje ze všech devíti podniků Masters. Na US Open ztratil set jen v prvních dvou zápasech a vyhrál už 12. utkání v řadě.

V neděli bude bojovat o svůj 14. grandslamový vavřín, ten poslední slavil letos ve Wimbledonu. Ve finále US Open byl celkem sedmkrát a dvakrát byl úspěšný (2011 a 2015). Od roku 2007 nikdy neprohrál před branami semifinále.

Nad Del Potrem vyhrál 14 z 18 soubojů. S vítězem ročníku 2009 se ve Flushing Meadows utká potřetí, na newyorských betonech s Argentincem ještě neztratil set.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
páteční výsledky (7. 9. 2018)
• Dvouhra muži - semifinále •
Del Potro (3-Arg.) - Nadal (1-Šp.) 7-6(3) 6-2 / skreč
Djokovič (6-Srb.) - Nišikori (21-Jap.) 6-3 6-4 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

434
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=-8L8o9aPCcg

Rafa, press conference.

Triezve zhodnotenie z Nadalovej strany...
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/guillesalatino/status/1038452852937637889?s=21
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, Rybár v plnej paráde..

Vcera chytil zlatú rybku, ten úbožiak.
Reagovat
Captain_Morgan89
Nechutna ti tvoje vlastni medicinka co ty klaune?
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Roger_Federer
Zitra pravdepodobne dojde k situaci kdy Djokovicovi budou chybet 3 granslemove tituly na Nadala a Nadalovi chybi 3 na Federera...
Pokud se nic nestane, Djokovic to smaze behem 2 sezon na Rafu nejpozdeji.
Reagovat
Amputace
Jenže ono se dost pravděpodobně stane... Djokovičovi už také není dvacet, prakticky sezónu a půl se pral se zraněními. Je jen o rok mladší než Nadal.
Reagovat
Pe3k
Rozdíl je v tom, že Novak dovede vyhrávat své zápasy lehce, narozdíl od upachteneho grindeni co předvádí kneeDal a je favoritem všude kde přijede, ne jako Býček jen na RG...
Reagovat
Roger_Federer
Veris tomu, ze Rafa dokaze zahrat 3sezonu po sobe hardy na takove urovni jako 17,18 ??
Ja nikoliv.
Reagovat
Amputace
A ona je snad řeč o Nadalovi?
Reagovat
Roger_Federer
A kdo jiny by mohl pristi rok konkurovat Djokovicovi, nez Federer a Nadal??
Ja ostatnimu poli nedavam na prosazeni na granslemech(vyhru) ani 10%, jeste minimalne dalsi sezonu 19.
Reagovat
Amputace
Já spíš myslím to, že jde o docela odvážnou predikci vzhledem k tomu, že je Djokovič "zpět" ani ne půl roku. Předtím se k Nadalovi s Federerem rok ani nedostával. A bude mu 32.
Reagovat
Roger_Federer
Amputace, ok.
Dokazal se nekolikrat vratit Rafa, dokazal se loni a letos na zacatku roku vratit Federer.
Vysvetlis me, proc by se nemel byt schopny vratit na vysokou uroven Djokovic ??
Na uroven, kdy dokaze pri dnesnim rozlozeni pole, vyhrat 2granslemi za sebou.?
Reagovat
Amputace
Na tu úroveň se, myslím, už vrátil. Ale může se to zase rychle změnit. U hráčů po třicítce už se může dít cokoli.
Reagovat
Marduch
presne tak
Reagovat
smazaný uživatel
Vrátil sa plus minus..

V Kanade prehral s Tsi, v Cinnci odohral velmi velmi tesne zápasy s Rao a Cilicom..

A v NY?...Podla mna nebol vobec preverený. Ale to tak niekedy býva.
Reagovat
Marduch
Trvale se drzet na top urovni byva mnohdy tezsi, nez se tam dostat. Musis totalne drit i potom, co uz jsi nejake vytouzene trofeje vyhral..
Reagovat
gigin
Plus se v mači na tebe každý chce max vytáhnout.
Reagovat
gigin
Většina teda, někteří se zesírají už v šatně.
Reagovat
Marduch
Jj
Reagovat
Nola
? dalsi, ktory nema vsetkych 5 pohromade, Novak bude mat 32, nie 22 na rok + RG si Rafa postrazi
Reagovat
Marduch
Omg uz je to tu zas:-O
Reagovat
Ereinion
Jinak finále se bude asi hrát pod střechou...
Reagovat
Amputace
Ještě, že se tam Nadal nedostal.. :D
Reagovat
Pe3k
Tak jistě, že je pro něj lepší dostat od Del Pa než zase od Djoka.
Reagovat
Nola
tvojim korenim zivota je Rafael Nadal, neskutocne, ako etudy tu dokazes cely den vypisovat
Reagovat
Pe3k
Tak už to není to, co to bývalo, že Nolka?
Reagovat
Amputace
Vůbec bych se nedivil, kdyby ho latentně miloval :D Ono to tak dost možná bude, ledacos by to vysvětlovalo. "Nadal kvůli kolenu vzdal" - a do té doby mlčící Petřík: 53954349 komentářů. To rozhodně normální není.
Reagovat
Pe3k
Jistě a když prohrál Federer a předkožka tam měl 40 komentářů, to bylo naprosto v pohodě :D
Reagovat
Amputace
Jste oba srovnatelní magoři. Uklidnilo tě to?
Reagovat
Pe3k
Ne, spíše naopak...

A co ty, už si v pohodě?
Reagovat
Amputace
Já jsem byl vždycky v pohodě, o mě se nestrachuj :)
Reagovat
Pe3k
Nevím no, neřekl bych :D
Reagovat
Mayo
Snáď Juančo da nejaké tie 2 kladivá aj Nojemu. El Matador to ako bývalý kulturista ako inak ustal, zato tintitko Djoki by mohol odletieť. No napriek tomu zvíťazí 3-1. Vyhra už 14 GS a v sezóne 2019 podľa mna zaútočí na titul GOAT, keď ovládne všetky 4 GS. Bohužiaľ RF, RN. AM sú "mŕtvi", zostali otazni SW a JMDP.
Reagovat
No-le
Dost optimistická předpověď pro Srba, ale nebyl bych proti????. Myslím, že Fedex si ještě svoje odehraje, ale pouze na 2 vítězné... Nadala bych ještě neodepisoval a Můru jakobysmet...
Reagovat
turista
To sice možná vypadá optimisticky. Ale Djoker definitivně ukončil Fedal období, které trvalo rok a půl. Nikdo jiný to nemohl dokázat než Novak. A ukončil ho pro něj typickým bekhendem po čáře na mečbolu v SF stejně jako proti Gasquetovi ve 3.kole. Del Potro bude nebezpečný, ale motivace Novaka je velká. Idemo, Novak!
Reagovat
No-le
Jo! Byl by to zítra krásnej večer! Noleeee!
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potrův titul by byla naprostá katastrofa, snad ho Nole vybrousí.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes v Janově další lahůdka - Brown - Bellucci. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koho budes tlacit?
Reagovat
gigin
Mut určitě Thomaze.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak
Reagovat
Ma3ek
Myslím že Rafa a Roger skončia spoločne v roku 2020 po olympijskom roku..
Obidvaja maju stale vykonnost skvelu ak su fit su porazitelní prakticky s Djokovicom len medzi sebou...
Roger skončí kvoli veku, rodine a idealnemu načasovaniu Laver Cup doma
Rafa kvoli zdraviu už aj tak nadsluhuje tieto problémy su neni aktuálny problém ale dlhodobý žiadny zlý pohyb sa včera nestal iba unava opotrebovanie z naročného programu zapasov a celej kariery na betone to bude stale tipujem že ešte dva roky bude bojovat potom by to bolo už silenie mohol by hrat iba na antuke kde netrpí ale tam sa hraju 2-3 mesiace a to mu bude malo
Ale turnaj užasný tie zápasy vdaka nim som dva týždne mal sprijemnenie popri robote take odreagovanie teraz ma to vobec nezaujima už a možem naplno pracovat na Laver Cup pojde snad iba ako divak a halové turnaje utrpenie ako vždy ak sa da dokopy tak snad si vybere iba bud Peking alebo shanghai potom by som išiel za kamaratom do Bazileja a Pariž podla potreby ako moc ho bude Novak nahanat v boji o NO 1 a turnaj majstrov tam sa zdravý a vo forme dostane velmi tažko ale uvidime ma okolo seba skvelý tím nech sa dobre rozhodnu
Reagovat
Herbert_Hoover
Já si myslím, že Mallorca Open jen tak neskončí a Rafa tam bude o holi válčit proti Tomicovi za hlasitého hejtování Petříka, který jednou nahý vlítne na kurt, odhalí svůj rachitický hrudníček, na němž bude stát "One trick pony Dopal" a rozkope mu flašky. :)
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
Pe3k
Ještě si kopni do Pe3ka, třeba se ti uleví ;)
Reagovat
Amputace
:D Hodně dobré.
Reagovat
Pe3k
Možná tak pro hloupého hejtra jako si ty ;)
Reagovat
Amputace
Tvůj hater jsem rozhodně a rozhodně jsem také chytřejší než ty, o čemž svědčí už to, že dokážu napsat větu bez chyby. Jestliže v komentáři urážíš něčí inteligenci, pokus se to alespoň napsat správně, v opačném případě vypadáš jako deb.il :) S pozdravem.
Reagovat
Pe3k
Píšu jak se mi chce, ty chytro-líne ;)
Kdy podle tebe překoná Nol3 Nadalovych 17 gs? Tipuju 2020.
Reagovat
Amputace
Z hlupáka chytrolínem a to během jediného příspěvku. Wow. Piš si, jak chceš, to je v pořádku, svoji intelektuální omezenost maskovat nemusíš - nemělo by to smysl.
Popravdě je mi to úplně jedno. Nadal se zranil, chápu, že z toho budeš mít teď krásné období mokrých snů, ale já nějakého Djokoviče, neřku-li Federera vůbec neřeším. Jsem v první řadě rád, že Rafa vůbec ještě hraje a dosahuje navíc solidních výsledků.
Reagovat
Pe3k
Tak a už ses vyplakal a nebo tam máš ještě něco?
Reagovat
Amputace
Můj denní limit času, který jsem ochoten s tebou ztratit, se právě vyčerpal, takže nadále nečekej, že na tvé žblepty budu reagovat.
Reagovat
Pe3k
Jasně, chápu. Federer a Djokovic tě nezajímají, ale na mě máš vyměřený denní limit...čauky
Reagovat
smazaný uživatel
Výstižné, vtipné :-)
Reagovat
spaniel
LC doma je 2019...
Reagovat
SwissMaestro
LC v Ženevě bude v roce 2019 :) Ne 2020
Reagovat
a.magerova
Tak nějak... LC v olympijském roce se nekoná... ;-)
Reagovat
Ma3ek
Pardon tak Roger 2019 a Rafa 2020 :)
Reagovat
FulnekUltras
2019 není žádné číslo. ;-)
Reagovat
a.magerova
OSN prohlásila rok 2019 Mezinárodním rokem periodické tabulky chemických prvků.
Reagovat
turista
Peking a Šanghaj si Novak pravděpodobně pohlídá.
Reagovat
Nola
iste, v Pekingu hrat nebude....
Reagovat
spaniel
Není nutné do Rafana kopat, bylo zjevné že nehrál na své obvyklé úrovni. Rozhodně ho Delpo neporazil skvělým tenisem. Možná škoda, že neprohral s Thiemem, bylo by hezčí a delší semi.
Delpo bez šance není... Novakovi na hardu vzal set skoro vždy, když neprojede začátek a vyhraje první set, bude mít šanci. Argentinci budou hluční, Novakovi to bude vadit, chce být nejmilovanejsi...k tomu třeba horko a je to.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tentokrát horko být nemá, naopak celkem kosa :) Dost možná bude i zatažená střecha. Každopádně díky za objektivitu. :) Nicméně podle všeho Rafa udělal nějaký špatný pohyb na začátku utkání, co já vím, třeba by jinak ani žádné problémy neměl, každopádně samozřejmě ty dlouhé bitvy se musely podepsat.
Reagovat
spaniel
Měl to zatejpovane už tak dva zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tejpoval to už s Kacanovem
Reagovat
Pe3k
Jako obvykle, fanda Nadala neví naprosto nic o svém vlastním idolu...
Reagovat
Pe3k
Prý horko, lol tys tomu dal korunu...
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim, Nadal zahral na hardech vybornou sezonu, a na Wimbledonu rozhodne prekvapil..
Byl temer ve finale, ktere by vyhral.
Reagovat
Kozoroh
Novak se dovedl vypořádat ve finále USO 2015 s tím, že většina publika fandila Fedovi. Málokterý ATG hráč se dovede s nepřejícím publikem vypořádat tak dobře jak No1e.
Reagovat
gigin
https://youtu.be/Pjlr75ZLQas
Reagovat
ipko
"Nemôžem uveriť, že sa mi naskytla ďalšia finálová šanca a práve na mojom obľúbenom grandslame. Veľakrát som sa musel prehrýzť náročnými situáciami, kým som sa dostal do tohto momentu svojej kariéry. Ak zvíťazím aj vo finále, bude to skvelé. Ak prehrám, rovnako budem šťastný z toho, že mám za sebou výborný turnaj," uviedol Juan Martín Del Potro na tlačovej konferencii po zápase.

"Nikdy nie je pre mňa jednoduché vzdať zápas pred premeneným mečbalom súpera. Bojoval som, kým to išlo. V istom momente som však musel urobiť rozhodnutie, bolesť bola privysoká," skonštatoval Rafael Nadal na margo svojho predčasného konca v semifinále.

"Nemrzí ma, že som nepostúpil do finále, ale to, že som o postup nemohol zabojovať. Počas celej kariéry sa borím s podobnými problémami, o veľa príležitostí na dobré výsledky som prišiel týmto spôsobom, ale veľa som toho aj vyhral."

"Napriek všetkým zdravotným komplikáciám som stále tu a pripravený bojovať o ďalšie tituly aj ako 32-ročný. A to si mnohí mysleli, že vzhľadom na môj štýl hry budem mať krátku kariéru," doplnil 17-násobný grandslamový šampión Nadal na webe usopen.org.
Reagovat
Patik
" A to si mnohí mysleli, že vzhľadom na môj štýl hry budem mať krátku kariéru," ako toto môže povedať..veď sa každý rok potýka s nejakým zranením..kariéru môže mať akokoľvek dlhú ale o čom to je keď skrečuje každý druhý grandslam.
Reagovat
turista
Má letos splněno. Zaslouží si potlesk i když musel zápas skrečovat. 80 titulů je neskutečná sbírka. A No1 ještě několik měsíců udrží.
Reagovat
ipko
tak od Nishiho som čakal o dosť viac, nakoniec je z toho hladká prehra.. jednoducho ten servis má veľmi slabý a keď si nedokáže vytvoriť šance na returne, tak to dopadne takto.. vo finále fandím Del Potrovi a ak bude hrať podobne ako v 2.sete s Nadalom, tak podla mňa nie je bez šance..
Reagovat
Pe3k
Ano má solidní šanci, uhrát set.
Reagovat
ipko
aj set je dobrý základ pre celý zápas
Reagovat
Pe3k
Jako já bych raději, aby vyhrál JMDP, ale nevidím to moc realisticky. Pokud bude hrát jako včera, je bez šance.
Reagovat
ipko
2.set hral podľa mňa veľmi dobre, bez ohľadu na to či bol Rafa zranený.. štatistika W/UE mal 16/3
Reagovat
Pe3k
Hrál co mu soupeř dovolil, ale Novak je mnohem lepší na servisu i returnu než Nadal (krom jiného) a na kurtu pomalém jak sracka, nemá Juan šanci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Odkdy je sračka pomalá, Petříku? :)
Reagovat
Pe3k
Asi není, máš pravdu, dlouho sem jí neměl...ale to nic nemění na faktu že je pomalý jak mozek fandy Nadala ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ak bude hrať ako s Nadalom, tak to bude 0:3.
Reagovat
Krisboy
https://sport.idnes.cz/rafael-nadal-vzdal-semifinale-us-open-zraneni-juan-martin-del-potro-tenis-1q8-/tenis.aspx?c=A180908_041609_tenis_elv
Reagovat
No-le
Stručně - kdyby byl Rafa zdraví, vyhrál by. Většinou právě díky své fyzické přípravě dokáže vítězství urvat. Útoky na něj a napadání jsou opravdu úplně mimo, to se na mě nezlobte. Nikdo nevzdá SF grandslamu jen tak pro nic za nic. Nemohl hrát ani jeden set natož pomýšlet na obrat! Dokonce bych řekl, že si letošní ročník zasloužil vyhrát, protože los měl opravdu těžký. Novak to bude mít v neděli složité o tom není pochyb. Jeho cesta do finále byla snadná a soupeři labilní... Jsem zvědav. Myslím, že zápas je bez jasného favorita.
Reagovat
Pe3k
První a poslední věta,to jsou perly ;)
Reagovat
No-le
???
Reagovat
blixa
Gramatika českého jazyka ti nic neříká ? :D :D Evidentně ne ...
Reagovat
No-le
zdravý... (((: asi píšu rychle
Reagovat
raduz
Nadal v lonském roce nenarazil na kloudného soupeře,Letos naopak hráli i průměrní hráči a nečekaně Thiem s Nadalem opravdu ve výtečné formě .O los ani tak nešlo.
Reagovat
raduz
S Delpotrem by možná vyhrál.S Djokovičem ani náhodou.
Reagovat
Pe3k
Ještě, že tu je Kozoroh, bo ostatní fandové Novaka jsou totálně mimo.
Reagovat
panzer.dragon
"Dokonce bych řekl, že si letošní ročník zasloužil vyhrát, protože los měl opravdu těžký."

:-) těžkej los? myslíš toho thiema? rafanův první zápas proti lepšímu hráči (v podstatě antukáři) na us open po x letech..
Reagovat
No-le
Asi pravda...
Reagovat
Herbert_Hoover
Los těžký neměl, ale zázračně se proti němu vyhecovali ke kariérním výkonům. :) Kačena, Basi i Dom hráli životní tenis. Ačkoliv minimálně v zápase s Basim tomu Rafa celkem zbytečně pomohl pasivitou ve třetím dějství. A to je přesně to vidění skrz řádky. Loni Rafa vyloženě snadný los neměl, stejně jako letos ho neměl vyloženě těžký. Každopádně letos hráli jeho rankingoví "poddaní" skvěle, loni k němu zvučnější konkurence (vyjma Delpa) nedošla. Loni byl zdravotně ok, mohl Delpa pak uštvat, letos toho schopen nebyl.
Reagovat
raduz
Tušení mě nezklamalo,když jsem tvrdil,že Novak Djokovič zapne s Nishim na jiný level.Stalo se tak.Myslím,že Djokovič posunul kvalitu tenisu ještě nad Federera a Nadala.To co umí oni dva, má Djokovič také navíc vše dělá s neobyčejnou lehkostí.Profituje též z neobvyklé hypermobility,což ukázal třeba ten poslední míč v zápase s Nishim.Federer je na definitivním ustupu,Nadal už je strašně urvanej a má za sebou možná poslední veleuspěšné dva roky
Reagovat
dappe
To, co má Federer s Nadalem, tak to Djokovič nemá, neměl a nikdy mít nebude. :)
Reagovat
raduz
Nemáš pravdu top uroven Djokoviče je nad top urovní Nadala i Federera
Reagovat
Pe3k
No to je těžké posoudit, pokud bereme např. 2011 jako Noleho vrchol, pak je jistě nad Nadalem, ale pod Federerem.
Reagovat
dappe
To asi těžko.
Reagovat
Kozoroh
Sám Nadal prohlásil, že TOP level Djoka je nad TOP levelem Feda, takže to máš potvrzené of ATG hráče.
Reagovat
blixa
No když to řekl sám Nadal, tak to budou svatá slova :D :D
Reagovat
Pe3k
Přesně...
Reagovat
Amputace
Tys s nimi odehrál desítky zápasů na rozdíl od něj, takže se můžeš smát.
Reagovat
spaniel
Lol...to psala Mahulena?
Reagovat
Marduch
Mas na mysli zaporny h2h? ;-p
Reagovat
Kozoroh
Ja vím, co chybí Rogerovi a Rafovi a má to Novak - nekalendářní Grand Slam.
Reagovat
Krisboy
+ Golden Masters ??
Reagovat
Kozoroh
To taky.
Reagovat
Herbert_Hoover
Otázky pro Rogera!

1. Největší soupeř
- Rafa
2. Nejbližší hráč
- Rafa
3. Největší talent
- Thiem
4. Neukázněný hráč?
- Kyrgios
5. Největší legenda
- Borg
6. Ikona tenisu
- Serena Williams

:))
Reagovat
Pe3k
3 a 6 lol
Reagovat
darek.vrana
To mu ale psala PR agentura. Ve skutečnosti si to myslí takhle: 1-já, 2-já, 3-já, 4-Nadal, 5-já, 6-já.:)
Reagovat
darek.vrana
A měl by v podstatě pravdu. Nesmysl se ptát takhle Federera.
Reagovat
Marduch
:-)
Reagovat
Krisboy
Vamós DelPo!!!!! Škoda, že Rafátor skrečoval, takhle je vítězství intergalaktického forehandu neplnohodnotné...Nole podle předpokladů.
Reagovat
safi1313
Tvl to Pe3kovo bliti na Rafu je perfektni :))) co ty musíš být za blba to bych hrozne rad videl :)))
Reagovat
Pe3k
Copak, pravda ti nevoní?
Reagovat
Herbert_Hoover
Myslíš ta tvoje pravda? Ta smrdí na sto honů jako rasův pytel. :)
Reagovat
Pe3k
Pláčeme?
Reagovat
Herbert_Hoover
Naopak :) Tohle vyřazení je mnohem méně bolestivé (pro mě) než letošní Wimbledon. Ten nastavil vysokou laťku, takže už jsem zocelený :)
Reagovat
Pe3k
Jasný, jen se zoceluj, s Nadalem to půjde z kopce a pak s ním bude zametat více hráčů než jen Federer a Djokovic.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale to nic nemění na tom, že hodlám akceptovat tu tvoji smrdutou "pravdu", která je sána přímo z nejhnusnějších bažin. :)
Jednou to přijít musí..každopádně vzdal utkání světové trojce, zatím je to opravdu menší důvod ke znepokojení než nastřílet 80 UE proti členovi top 60.
Reagovat
Pe3k
Takže jeho zranění tě nijak neznepokojuje? Asi počítáš s tim, že to byl jen další Rafuv fake, moudré...
Reagovat
Herbert_Hoover
Fejk jsi ty, hodně nepovedený :)
Samozřejmě, že nevidím rád, když Rafa odchází z kurtu předčasně s bolestnou grimasou ve tváři a celý set jen stojí na druhé straně sítě a útrpně se snaží neprodat kůži úplně lacino. Každopádně stále vnímám rozdíl mezi tím, když rozhodne jeden míček a když je od začátku zápasu jasné, že to není ono a postupem času se to jen podtrhává, až nakonec člověk zjistí, že je šance naprosto nulová. Ze soutěžního hlediska to byla mnohem menší rána. Ze zdravotního hlediska samozřejmě nejsem rád, ale pevně věřím, že Rafa včas zatáhl za brzdu. Hrát další set, to by teprve nebylo moudré :)
Reagovat
Pe3k
Tak vzhledem k tomu že Nadal obhájil za celou kariéru 0 turnajů mimo antuku, bylo předem jasné jak to dopadne... navíc štěstí s losem co měl minulý rok se opakovat nebude. Teď když se Novak vrátil do formy bude Rafa jen sledovat jak sbírá jeden titul za druhým a dělat mu fackovaciho panáka všude, krom RG.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já se s tím nějak vypořádám, Petříku, ale ty budeš už navždy mentální prvok. A to i když už Rafa nebude hrát.
Reagovat
Krisboy
Až nebude Rafa hrát, bude to sice škoda pro tenis, ale dobře pro TenisPortál. Petříček ztratí smysl života.
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
Herbert_Hoover
Já věřím, že se objeví na okruhu v budoucnu někdo, kdo bude něčím Rafu připomínat, byť zdánlivě, a Petříkovi poslouží jako supl za Rafu, jeho hajterství povstane z popela ještě v lesklejší fazoně a silnější zbroji :)
Reagovat
Pe3k
Fandim el Šapovi.
Reagovat
Pe3k
Zatím to nevypadá, že se s tím vyporadas, jediné na co si se zmohl je kopat do mě, ty hrdino ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
To ale není závislé na Rafových výsledcích, ty hlavičko, nýbrž na tom, co tu ze sebe vypouštíš zase za splašky :)
Reagovat
Pe3k
Neprozivej to tak, jsou to jen kecy na tp...Nadal skončil, všichni jsou spoko ;)
Reagovat
letityfanousek
vivat Del Po!
Reagovat
steve79
Chudak Nadal. Podepsal se nad tim asi petihofinovy zapas s Thiemem. Nevite, jak je toto zraneni vazne?
Reagovat
Pe3k
Stejně vážně jako všechny jeho předešlé zranění...
Reagovat
babolat.cz
Tak vážné jako pe3kova duševní zaostalost to není, v klidu
Reagovat
Pe3k
Přesně, byl to jen další Nadaluv fake...
Reagovat
turista
No tak pětihodinové pětiseťáky mu už vážně nesvědčí. Vyčerpávají i ty mladé pušky.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Tak Forehand se trefil. Necekal jsem, ze to dopadne takto. Bohuzel Rafa dvakrat skrec na dvou hardovych GS. Nic dobryho, ale neverim, ze Fedal rekl posledni slovo. Na RG bude mit Nadal sanci jeste minimalne dva roky miml antuktu tk bude horsi, jednl vitezstvi miml antuku za 5 let hovori samo o sobe. Horsi pro nej muze byt taky, ze vladu muze prevzit nekdo mladsi. Snad ae da dokopy a odehraje dobre podzim. V te soucasne bide se na jeho hru diva skoro nejlip.
Reagovat
smazaný uživatel
Za 5 rokov, to mas 10 hardových GS

3xskrec,1vynechal, 4 odohral pocas velkej krízy 15-16, to sa tazko vyhráva..Hardový GS vynechal aj v rokoch 12-13, z posledných GS na harde, 3 vynechal a 3 skrecoval, skoro polovica. Dalsie dva vyhral, dvakrat finále...

Verim, ze za priaznivych okolnosti, tymi nerozumiem 5hod, 4hod, a 5hod zapasy v serii, moze Rafa minimálne 2019-2020 tvrdit este muziku aj mimo antuky. A isto aj bude.
Reagovat
smazaný uživatel
* Z poslednych 14
Reagovat
peggy
Rafo,je to smutne,ale zdravi je na prvem miste.Finale by bylo krasne a snad uspesne.Makej leta leti.
Reagovat
SwissMaestro
Rafa by měl přestat nosit ty outfity bez rukávů. Letos mu to moc štěstí nepřineslo :(
Reagovat
dappe
Del Potro má ve finále samozřejmě šanci, a rozhodně ne malou. Na turnaji předvádí daleko lepší tenis než Djokovič.
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
Roger_Federer
Jsem v šoku..koleno?
Reagovat
Pe3k
No tak Rafa musel rychle s něčím přijít a koleno je pro něj únosnější než, že to fyzicky nezvládl...
Reagovat
Patricia188
Rafa nevzdal zápasy z hráčmi pohybujúcimi sa v rebríčku ku stovke keď prehrával. Ale keď vzdá v semifinále GS proti 3. hráčovi sveta a víťazovi US open v minulosti tak to je podľa vás len fraška, že ho bolí koleno... fakt super... Určite hral zranenie zápästia aj v roku 2016 na RG aby mohol Djokovic jedniný a posledný krát vyhrať RG
Reagovat
Pe3k
Vyhrát první set, hrál by dál, ale za stavu 0:2 se raději rozhodl zkazit soupeři vítězství, než aby přiznal prohru, klasický Nadal...
Federer všechny zápasy kdy hrál se zraněním dohrál do konce jako chlap, Nadal je jen cry baby, bad looser.
Reagovat
Patricia188
No potom je cry baby no. 1 Djokovic keďže on skrečoval viac zápasov ako Rafa.
Reagovat
Pe3k
Novak s tím měl v minulosti také problémy.
Reagovat
turista
Bohužel ano.
Reagovat
Mayo
Nerob zo seba b1bca :( iba blázon si mohol myslieť, že po takých bitkách v predošlých kolách + semi by mohol získať titul, chýbali sily to sa stáva a prehry patria k tenisu. Všetko je v poriadku a tes sa z tenisu.
Reagovat
turista
Doufám, že Djoko ještě vyhraje na RG víckrát. Rafa tam má splněno.
Reagovat
Mayo
Dajte rovno Djokovičovi findžu. DelPo bude rad za 1 set.
Reagovat
Pe3k
Del Po nemá absolutně šanci, to co stačilo na unaveného Nadala s tím na Novaka neuhraje set :(
Reagovat
annah
Tak tak. Djokoland už teď může slavit další titul. Nebýt bolaveho kolena, neměl by delpo šanci ani proti Nadalovj.
Reagovat
annah
Novak zažívá podobne zázračný comeback jako loni Roger.
Reagovat
turista
Novak bude mít šanci stáhnout ztrátu na Rafových 80 titulů. To, že zaútočí na pozici světové jedničky je nepochybné. Ale bude to trvat ještě do února 2019. V následujícím roce si patrně současní velikáni proti němu možná moc neškrtnou. Novakův útok na Rafovu pozici na antuce nelze vyloučit.
Reagovat
tito
Škoda. Mýlil jsem se a před SF přecenil Rafovo schopnosti. Nemládne. Vamos!!!
Reagovat
peRFect
Respekt Rafovi,bohužel doplácí na svůj herní styl...ač nejsem kdybysta,tak kdyby Rafa hrál úsporněji vůči svému tělu,mohl mít 35GS,anebo taky 5.Na druhou stranu,kdyby Roger měl nasazení Rafy rvát se o každý míč do posledního dechu,platil by stejný vzorec.
Titul přeju Juanovi,za hromadu zranění,návratů a chuť i přes to vše hrát a vyhrávat.
Reagovat
ttopi
Nadal by měl spíš méně, logicky. Protože právě proto, že jedecna hranici, uhraje spoustu míčků navíc.
Reagovat
svetova.dvojka
krásný romský pár z Budapeště https://www.youtube.com/watch?v=mqdk-ckhVQU
Reagovat
darek.vrana
To je nějaký deblový pár?
Reagovat
Kozoroh
Toto je něco opravdu báječného. Před půl rokem, kdy se předčasně vrátil na kurty po operaci lokte a utrpěl porážky v obou úvodních utkáních v IW a Miami, byla jeho hra a sebevědomí v troskách. Nyní je úřadujícím vítězem Wimbledonu, zkompletoval sbírku Golden Masters v Cinci a zítra bude bojovat o titul z US Open. Ten návrat na výsluní, který si Novak v posledních měsících prožívá, je úžasný a dojemný!

Kei byl houževnatým protivníkem v dnešním zápase, akorát úvod utkání se mu nevyvedl a na konci si už pochopitelně nevěřil na obrat. No1emu pomohl servis, Keiovi nabídl jen dva brejkboly za zápas. No1e hodně svých brejkbolů prohospodařil, ale mnohé z nich Kei zarputile odvrátil.

Výkon Novaka byl velmi dobrý a věřím, že ještě lépe zahraje ve finále.
Reagovat
svetova.dvojka
Del Potrův servis a forhend bude platit na Djokoviče.
Reagovat
turista
Po příchodu Mariána Vajdy jsem nepochyboval jsem o tom, že Novak ve svém snažení o návrat nahoru uspěje. Djokoland se dočkal.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim,ze nastal cas nasadit Pepeho,to je jediny Novakov super
Reagovat
No-le
Japonec na returnu téměr bez šance. Prohrává 0:2 na sety a zda se, že je hotov...
Reagovat
Kozoroh
Nevyužití 4 brejkbolů v úvodním gemu druhého setu mohl No1e litovat, protože hned poté čelil dvěma BP. Nepříjemnou situaci však ustál, později získal brejk, byť opět promarnil dost brejkbolů a před chvílí set uzavřel ve svůj prospěch.
Kei houževnatě bojuje a No1e to s ním ve výměnách má složité. Servis je rozdílovým faktorem tohoto mače, No1eho podání je zkrátka spolehlivější.
Reagovat
Patricia188
Po Rafovi je moj obľúbenec Delpo,keby nemal počas svojej kariery tolko zraneni tak by bol urcite v BIG 4 a vyhral urcite viac GS. Takze podme Delpo!!!!!
Reagovat
Kozoroh
No1emu vyhrála první set jistota na podání, nepustil Nišiho k BP. Na returnu hodně šancí prohýřil, ale na úvod získal brejk a ten mu k zisku 1. sady stačil.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Rafa po dvou setech zhodnotil, že dneska to nepůjde a tak si chytře k tomu udělal ještě alibi, aby nemusel o týden později hrát Davis Cup, který stejně už nikoho za chvíli zajímat nebude...

Vamos Rafa! Ušetřené síly pro kamaráda(Delpa) můžou hrát ve finále proti Nolemu roli !
Reagovat
Gracias_Mendoza
Letošní DC by mohli vyhrát Amíci, ať ten pohár zůstane u zakladatelů Amíků :)
Reagovat
Pe3k
Del Po sice bude odpočatý, ale proti Nolemu nebude mít moc šancí na tom pomalém kurtu a je to pro nej těžší match up nez s Nadalem s kterým to má 11:6, kdežto s Nolem 14:4.
Reagovat
Kozoroh
A nikdy ho neporazil ve formátu na tři vítězné sety.
Reagovat
Kozoroh
Novak promarnil 4 z 5 brejkbolů, aspoň že ten pátý proměnil. Prozatím si hodně pomáhá 1. servisem.
Reagovat
Patik
Nech sa na mňa nikto nehnevá ale zatoto si môže Rafa sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle tenis si dám říct! Ne jak tamten umíráček, má to šťávu.
Reagovat
insanezy_
Dachauovic bude za chvili vazit min nez jeho syn, ale bude furt vyhravat
Reagovat
smazaný uživatel
Čím je hubenější, tím je lepší. Soupeři ho totiž stále míň vidí, takže myslí, že zahráli balon, kde Novak není, ale on se odtamtud razantně vrací. Je to jako hrát s duchem.
Reagovat
insanezy_
Faktem je, ze hraje v soucasny dobe vyborne a Delpo ho nejspis neda.
Reagovat
smazaný uživatel
No od pohledu, jestli budou hrát oba jako dnes, Novak si z nebohého Juana udělá statistu.
Reagovat
Patik
Djokovičova postava je priam stvorená pre tenis..má všetky predpoklady nato byť šampión..a to on aj je.
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!!!
Reagovat
Pe3k
Uniqlo rulezz!
Reagovat
raduz
Letošní USO přineslo jednu zcela novou skutečnost.Federer s Nadalem byli oba totálně fyzicky na dně.Myslím,že na jednom GS se jim to stalo současně vůbec poprvé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle země není pro starý.
Reagovat
Pe3k
Ze zbývajících hráčů přeji titul nejvíce Nisikorimu (ukáže RF jak se vyhrává US open v Uniqlo triku), pak Djokovicovi a vůbec Del Potrovi. No a přát Novakovi gs titul není vůbec moudré z pohledu RF fan, ale co už.
Reagovat
Mayo
Tak mame po najzaujímavejším zápase (ktorý bol hrozný) a zbytok už nezáujem. Dovi dopo.
Reagovat
insanezy_
Rafa vyhral na esa, to je slusnej paradox
Reagovat
Pe3k
Ano to známe, statistika poražených...
Reagovat
ipko
aj tak aj US Open ukázalo, že momentálne je Rafa o veľký kus pred Rogerom, čo sa týka bojovnosti a aj herne.. bohužial, možno to už z Rogerovej strany ani o moc lepšie nebude
Reagovat
Pe3k
Federerovi je 37 vyhrál gs a byl světová jednička. Nadal se ničemu takovému ani nepřiblíží a bude rád když ještě jednou vyhraje RG.
Reagovat
annah
Téměř jistě nebude... už zahájil ODCHAZEnI. Kdoví, jak na tom budou Ráda a Novak v 37 letech.
Reagovat
Patik
Rozhodne Djokovič bude natom lepšie.
Reagovat
Mayo
No v 37 na tom už tiež nebude bohvie ako. Či bude vôbec ešte hrať. Federer je výnimočný, v 37 neverím ani Býkovi ani Nojemu.
Reagovat
Pe3k
Nole by teoreticky mohl, on umí vyhrávat lehce, nemá tak udřeny, upracovaný a ubojovany styl jako Nadal.
Reagovat
Kozoroh
Jedna ze dvou věcí je jistá - buď po dvou letech vyhraje GS turnaj někdo jiný než Fedalovič (a někdo mladší 30 let), nebo Djoker poprvé v kariéře získá GS titul bez skalpu Federera, Nadala nebo Murrayho.

Škoda, že Rafa neprohrál s Domem. Pro tenis i Rafu samotného by to tak bylo lepší. Rafa by prohrál normálním způsobem a semifinále by proběhlo bez předčasného konce. Dnešek mi připomněl TM 2014, kdy Roger odvrátil mečboly proti Stanovi v SF a finále s Djokem vzdal předem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Lepší by to rozhodně nebylo..každý bodík dobrý a Rafanovci se mohli radovat z velkolepého vítězství :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa v Austrálii moze pokracovat v svojej serii 5-setovych porazok pri vypadnuti.

Kedze dnesok sa eviduje ako skreč.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem fedfan a měl bych být rad, ze Rafa nedá další GS, ale nejsem. Mrzí mě to za vás nadalovce. Takhle zápasy nemají končit. Je to Škoda. Velká Škoda.
Reagovat
svetova.dvojka
Paříž bude zase jeho...
Reagovat
ipko
Nadal ako sa na konci ponáhľal so servisom, že neviem ani na čo tam boli tie hodiny :DD
Reagovat
dappe
Druhý set už nemá cenu hodnotit, ale v prvním mě Del Potro moc nepřesvědčil. Na druhou stranu ušetřil síly, takže uvidíme.

Stále je tu možnost, že budou vítěz a vítězka USO z Japonska, což by bylo výborné. :) Nishikori mě občas štve tím ošetřováním, ale jeho tenis je super, takže přeji jednoznačně jemu.
Reagovat
Denis92
Toto USO ukazalo, ze Federer nie je mimozenstan a Rafa neni stroj :)

Roger sa prvykrat v zivote potil a nezvladol zapas v narocnych podmienkach.

Nadalovi nepomohli ani 2dni volna a tie dlhe a narocne zapasy v predch.kolach sa prejavili. Rafa dnes posobil unavene, bez energie a pridal sa aj problem s kolenom.
Reagovat
Denis92
DelPo bude musiet vo finale pridat. To co predviedol dnes v 1.sete by urcite nestacilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Se docela bojím, že se z toho zase vyvrbí takový neslaný nemastný závěr turnaje :(
Reagovat
Ondra979
ale zamrzi to vidte? uz jste citili slusnou sanci na prvni obhajobu mimo antuku a hned na GS..to by bylo opravdu velke, tak treba jeste vyjde Peking..tam bych to RAfovi klidne dopral, tadz jsem mu to pochopitelne prat nemohl
Reagovat
Mayo
Ja som necítil žiadnu obhajobu. Veď stratil veľa síl, už mu neni 25.
Reagovat
Ondra979
ja mel obavu, ze se Del Potro zase rozsype, mel tech porazek s Rafou za sebou ted dost na GS, vcetne te tesne z W. Asi jsem Nadala i trochu precenil, den odpocinku navic nakonec nestacil. Holt se neda svitit, nidko nemladne a i na nej prijde vykonnostni utlum, mozna uz celkem brzy
Reagovat
smazaný uživatel
Ten už přišel. A zpravidla další přichází okolo 34, tak uvidíme.
Reagovat
Ondra979
myslis ten v r. 2015? asi ano, ale byl trochu predcasny..napoak ted v 32 vali skoro jak zamlada, ale cekam ze behem pristi sezony utlum prijde, a pak uz ty vykyvy asi budou castejsi jako u vsech starsich hracu, nebo bude laborovat se zdavim, ta zatez je obrovska
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se to právě děje. Když si vzpomeneš, jak hrál v roce 2010, 11, 12, 13... Herní vrchol má dlouho za sebou. Teď je to takové nahoru dolů... a dolů :) Vzhledem k nezdařilé omladině to furt stačí na slušné výsledky, ale kolísavost už zažíváme.

2015 byl extrémně špatný, takže z něj se ještě dalo výrazně zlepšit. Stačilo být zdravý. Ale teď už to bude všechno stále vrtkavější. Je fakt, že letos měl i smůlu. Příští rok ale bude mít taky smůlu -- už jen tím, že oslaví Kristovy roky.

Každopádně ho ani Fedexe neodepisuju. Dokud budou hrát, budou nebezpeční. Pokud nebudou, skončí.
Reagovat
insanezy_
Nemuzu si pomoct, ale nedopodavani s Khacahnocem, prosranej set s prodavacem Basilashvilim a prohrany 4. set s Thiemem se proste nemely stat.
Reagovat
Patik
Mal by si byť rád..ešte mal šťastie že neťahal maratón s Ferrerom.
Reagovat
smazaný uživatel
To áno, ale stali sa..

Snad Rafa v roku 2019 dokonci vsetky GS v zdraví. Ostatné sa dostaví.

On za posledných 100r, este neurobil 8GS za dva roky v zdravii.
Reagovat
dappe
Tak asi na to nemá, aby urobil 8 GS za dva roky v zdravi. Prostě to tak berte, je zbytečné to řešit. Někoho tenis je háklivý na zdraví, jiného na nevynucené chyby apod.
Reagovat
Kozoroh
Přesně tak, nikdo není dokonalý.
Reagovat
turista
Letos má Rafa unikátní bilanci 5x finále, z toho 5x titul. To je 100% úspěšnost. Má splněno.
Reagovat
ipko
takisto nedopodával Karen 2.set a mohol Nadal prehrávať 0:2 na sety a s Thiemom to bolo fakt len o kúsok
Reagovat
insanezy_
Mluvim to co mel udelat Rafa
Reagovat
ipko
ja viem, len hovorím že takisto to mohlo byť aj opačne, takže v konečnom dôsledku je to podľa mňa spravodlivé
Reagovat
insanezy_
Ale to ja chapu, v tomhle pripade nema cenu zminovat, jak otocil treba ten druhej set s Kachniu
Reagovat
yenda1
Delpo zaslouženě. Lepší herně a nakonec i fyzicky, což k tomu prostě patří.
Reagovat
raduz
Myslím si ,že příští rok bude ve znamení průlomu mladých hráčů.Djokovič se na vrcholu udrží podle mě nejdéle.
Reagovat
Ereinion
tak je neuvěřitelný, že pořád platí, že GS nevyhrál žádný hráč narozený v 90.letech...
Reagovat
smazaný uživatel
Unavený, zranený a proti dobre hrajúcemu súperovi, urobil Rafa asi to najlepšie čo mohol...

Nemalo to dnes cenu. Od zaciatku to bolo zlé. Delpo v prvom sete ukázal, ze bol hodný na prehru. Ak by hral Rafa standard, zrejme by to urobil. Skoda, lebo Rafa hral do dnesneho dna od BL skvelý tenis. ALe len do dnesneho dna. Semifinále, solídny vysledok, ale samozrejme, nic historické.

Delpo vo finále so šancou, ale musi mat stastie. Jeho hra ma zo sedadla nezdvíhala, skor naopak..

Dobruu
Reagovat
smazaný uživatel
My se tady hejtujeme roky, ale musíme si na rovinu říct, ze naši oblíbenci stárnou. Jenže bohužel tak. Snad USO vyhraje DelPo nebo samuraj prosím. Ať máme trosku oživení
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to skoro jedno. Idem si lahnut a tesim sa na mesiac bez tenisu..
Reagovat
annah
Pro me: kdyby to tak mohl být ten samuraj, prosím!!!!
Reagovat
FulnekUltras
hlavně Naomi ať zruší opobrojlera
Reagovat
annah
To jo! To bych šla slavit!!!
Reagovat
a.magerova
Jj... už by TO chtělo pro Keie NĚCO s velkým N... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Njn, kdyby býval Rafa zdráv a postoupil, tak by ti byl Djoker dobrý...
Reagovat
a.magerova
Hele, máte letošní Wimbledon.... nebuďte nenažraní... :-P

P.S. I když musím uznat, že máš pravdu...;-)
Reagovat
raduz
Dnes opravdu věřím,že byl Nadal zraněný.DeLPotra moc nemusím,titul přeji Novaku Djokovičovi.Nadal měl vyhrát Wimbledon.Strašně nerad to říkám,ale byl tam nejlepší.Stále však platí,že ho nesnáším
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa, treba si oddýchnuť a dať sa dokopy. Ja som so sezónou aj tak spoko. Delpovi budem veľmi priať vo finále. Snáď sa pobije o titul.
Reagovat
Tornes
Ah jaj... Další zápas končící dost bledě. Ty zápasy s Kachem a hlavně Domem už asi byly moc a dnes to už nezvládl...,, :-/
Reagovat
insanezy_
No nic, jestli vyhraje Djokovic tak uz nevim
Reagovat
Ondra979
tak SF sice nic moc, ale nebudu se tajit tim, ze mam velkou radost z postupu DelPa, Rafa holt zaplatil dan a snad to Del Po vyhraje cele
Reagovat
paddy
DelPo ušetřil síly, takže to bude napínavé se solidní šancí na výhru
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím. On je super hráč, ale moc si nevěří. A jestli bude s Novakem hrát první set jak ponocnej, pak už může být pozdě.
Reagovat
Herbert_Hoover
s tímto výkonem proti Novakovi 0:3
Reagovat
Patik
Takto platia dane antukári.
Reagovat
Frantz
lol ty woe to je aspoň blud.. :-D
Reagovat
Patik
Tvoj plač je pre mňa najvačším uspokojením. :) Fńuk Fňuk :DD
Reagovat
babolat.cz
Dobrou noc všem
Reagovat
spaniel
Dobrou! A brec potichu, pokouším se usnout.
Reagovat
a.magerova
Nebuď moc smutnej... Život není jen tenis... ;-)
Reagovat
annah
My federerovci to musíme dobre vedet... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty desítky hodin se někde projevit musely. Rozhodl první set a potom už Rafa nemohl. Smutné semifinále.
Reagovat
Kozoroh
Tak to je mi moc líto.
Reagovat
raduz
Dnes Nadalovi věřím,že má zdravotní problem,pokračovat však je od něho nesportovní,stejně jako to udělal Wavrinkovi
Reagovat
smazaný uživatel
Už to skončilo. Teda teda, čekal jsem bitvu. Nejdřív hráli jak se spíchnutýma půlkama, pak...
Reagovat
babolat.cz
Vamos. Nevermind
Reagovat
spaniel
Nadal už jen čeká na konec, Delpo už měl mít druhý brejk dávno, vždyť to je od Rafy v druhém setu tak 10% výkon.
Reagovat
Mayo
Ukončite tu hrôzu prosím.
Reagovat
Ereinion
Nadal vidí, že DelPo už je moc dobrej, tak to asi skrečne...tipuju po 2.setu a brejku ve třetím od DelPa...
Reagovat
babolat.cz
Ale má pěknou holku, to mu můžou ostatní závidět
Reagovat
Mayo
Xisca je super (:
Reagovat
Frantz
Takovej Federer třeba že... :-))
Reagovat
babolat.cz
Ten rozhodně ????????????????
Reagovat
blax
Chtěl bych tě vidět napsat alespoň jeden konstruktivní příspěvek :D fakt všechno jen hejty - jedna věta, pár slov :D vtipný :D A než mě napadneš, nejsem Fed fan.
Reagovat
panzer.dragon
To si myslim, ze sou podstatne! Hezci holky u jinejch hracu, raonicem pocinaje, tsonga, berdych atd
Reagovat
spaniel
A hlavně nejsou zasterky...
Reagovat
Mayo
On píše peknú, nie najkrajšiu.
Reagovat
panzer.dragon
Mayo? Ty vytrhavas casti vet z kontextu? To sem si o tobe nemyslel.. pise ze by mu ji mohli ostatni hraci zavidet, to znamena co? Ze hraci s modelkama budou zavidet jen peknou holku? On to mysli tak ze ji vychvaluje..
Reagovat
panzer.dragon
A ja taky nepisu nic o nejkrasnejsi..
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivom je, ze Rafa po 3r, prerusi svoju sériu vypadnutí po 5 setoch. Pokial zápas dohrá.
Reagovat
Denis92
Nadal je hotovy, skrecne to po 2.sete si myslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa jde k empajru a keca, ze to jako nebude skrecovat...ze ma nejakou vyhradu.
Tak jo...tak ja to balim. Tohle nemam zapotrebi.:)
Si to uzijte...tohle SF se proste nepovedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
...a fakt jsem se na ten souboj tesil...
Reagovat
smazaný uživatel
Velké oči, tak to bývá... Ale kdoví, třeba se z toho ještě něco vyklube.
Reagovat
babolat.cz
Pust si rosola v archivu
Reagovat
spaniel
Pan "výhra Delpa by mě nevadila" slušně neunáší a útočí jak vzteklá čivava.
Reagovat
babolat.cz
Ty si fakt pitchus par excellant
Reagovat
spaniel
Bavíš me...slzy jak hrachy
Reagovat
Herbert_Hoover
:))
Reagovat
smazaný uživatel
proc?
myslim, ze jsou zajimavejsi veci k delani,...
sorry, ale tenhle zapas se proste nepovedl...
A nerad sleduji, pokud je nejaky hrac limitovany...
nejaky spec. zacitek z toho nemam.
Reagovat
babolat.cz
Já vím, taky mě to netěší, ale zůstávám, až do konce ????
Reagovat
Fabio_Fognini
tak tohle bylo velmi sporné rozhodnutí sudího..já bych mu dal do držky, vždyť mě znáte
Reagovat
insanezy_
Rafa uz podava neskutecne rychle ani nejsou mezery mezi vymenama zadny :Dd
Reagovat
blax
Tvl tak nakonec tady bude nejobjektivnější Nadalovec Forehand :D
Reagovat
Ma3ek
Je to smutné Rafa rozmýšla nad skrečom momentálne kolkatýkrát ma smolu ani nie smolu ale on hra nadoraz keby nehral tak už realne prehra s niekym z minulých superov lebo boli výborný radšej umrem než prehrám preto mu fandím a milujem jeho štýl a toto je niekedy dan zato bohužial
Reagovat
babolat.cz
Přesně. To je Rafa
Reagovat
raduz
Jestli dnes Nadal vyhraje,nebudu chápat.Ten chlap je urvanej jako pes.Toto přeci nehraje?Takovej hajzl snad není?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že během toho matche s Kháčou šly nějaké prostřihy do zákulisí před začátek zápasu, když už si Nadal před Moyou stěžoval na tu pravou hnátu, na kterou pokulhával. Asi s ní fakt něco má.
Reagovat
babolat.cz
Asi? Rafa je bejk, hrál by i s jednou nohou. Akorát někteří si myslí že to hraje
Reagovat
Mayo
DelPo nech to da v troch. Bude dôstojnejši super vo finále. Rafa oddych.
Reagovat
paddy
možná i ve dvou...
Reagovat
Herbert_Hoover
Z rozzuřeného býka dnes malé ještě kulhající telátko, které teprve poznává svět..
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Ale ano, je to tak..

Delpo je úplne hratelny, ale Rafa je mimo. Velmi slaby zapas. Ono to zrejme suvisi s tym vsetkým, cim si Rafa presiel.
Reagovat
Herbert_Hoover
Navzdory obrazu hry ty stats po prvním setu celkem good, rozhodně by se s nimi dalo vyhrát..teď už je to vyložená parodie.
Reagovat
spaniel
Pořád je to celkem vyrovnané...ani jeden nehraje dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som dokonca zadriemal.

To sa mi snad stalo prvykrat pri sledovaní Rafu v sF GS..
Reagovat
babolat.cz
Spaniel zasouložily blb
Reagovat
spaniel
Jsi na něj moc tvrdý...Ještě se hraje a ty už ses složil... Bueeee
Reagovat
babolat.cz
Já nejsem hater jako ty. Delpo klidně může vyhrát, zatím je lepší, a Rafa nemá zatím zbraň
Reagovat
spaniel
Jisteeee..třeba se ti přání splní
Reagovat
babolat.cz
Ty jsi vůl, to není me přání ale nevytecu jako ty
Reagovat
spaniel
:D ty teces už dávno vyplete.
Reagovat
Frantz
se musíš hrozně nudit, že, ty frustráte?
Reagovat
spaniel
Že to říkáš právě ty je komické...karma kanále.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nishikori žlutý kůň turnaje..
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
spaniel
Aspoň jeden titul je jistý, zasloužilý umělec.
Reagovat
MarcelPersch
To snad ani nemusí hrát, už předtim bylo vidět, že není ok, to není jen tento zápas.
Reagovat
Ondra979
tak to ma skrecnout, podle me to minimalne prihrava..ale treba se zazracne zvedne ze..
Reagovat
babolat.cz
To se mu to hraje, když má Rafa zdrav problémy
Reagovat
smazaný uživatel
tak ber to tak, ze je to takovy osud,..no...
minuly rok byl zas Juan vystaveny s Fedexe a po tom druhem setu totalne odesel.

V kazdem pripade doufam, ze se aspon trochu zvedne,...byla by to skoda pro tohle SF.
Reagovat
babolat.cz
Ale delpo hraje dobře, ani by mi nevadilo kdyby rafu dal
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Herbert_Hoover
Tejp on, tejp off, tejp on..
Reagovat
ipko
medical pre Rafu
Reagovat
Davor1
Delpo nemá servis, ale na druhej strane, výrazne skvalitnil BH. Ešte vlani hral z BH predovšetkým slice, dnes ide oveľa viac topspin a občas z BH aj zakončí. Samozrejme je to dané aj Nadalovou pasivitou, napriek tomu je pokrok v Delpovom BH znateľný a jednoznačne mu pomáha. Otázkou je, dokedy to fyzicky vydrží...
Reagovat
ipko
ak to bude na 3 sety, tak nevidím problém.. a teraz sa moc ani pri jeho servise nehraje
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tipuji, ze Juanuv serv pujde behem druheho setu jeste nahoru.
S BH souhlas...
Dneska to urcite vydrzi...necha se doufam tak 4x promasirovat...Rafa bude mit jeste tak ze 5 MTO...to pude...
akorat mozna si pujdu lehnou, tak za hodku vastanu na treti set...prijde mne to mozna i rozumnejsi...
Reagovat
insanezy_
https://m.youtube.com/watch?v=a7xDZqsQEck
Reagovat
insanezy_
Melo byt pod Browna
Reagovat
MarcelPersch
Jestli ten třetí vůbec bude.
Reagovat
Ereinion
delpo netrefuje 1.servis na esa, ale na procenta...i když mu to Nadal vrátí, tak je to většinou vysoký míč, který lze zabíjet
Reagovat
ipko
konečne si pomohol Nadal aj servisom
Reagovat
Mayo
DelPo kladivo číslo 2
Reagovat
ipko
tak Del Potro sa v tomto geme naozaj rozbehol :O
Reagovat
smazaný uživatel
uf ty challengery jsou teda dost drsny...
...Dustin nakonec v te TB loterijni strilecce vyhral, ikdyz ten jeho stopball byl super.
Ale jinak urcovani tech autu...:)
No na to musi mit teda ti hraci slusne nervy.:D)

Tak koukam, ze prvni set v NY dopadl dobre, tak jen doufam, ze to ted uz zacne poradne:)
Tedy aspon dle mistnich komentu, zatim nic moc...
Verim, ze se zvednou oba a od druheho setu to bude dobry match.
Reagovat
smazaný uživatel
No prosim, prisel jsem na druhy set, a hned famozni vymena:)))
to pude...
Reagovat
insanezy_
Ten cerny unfair parchant jeste hraje?
Reagovat
babolat.cz
Rosol není černý, ale parchant to je
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa super stats, ale je to platné jako Spartě Ben Chaim..
Reagovat
ipko
:DDD
Reagovat
spaniel
Děsný tenis...a většinu času příprava a ručníky. Nadal klasika, koučování z boxu, teď k tomu přidal ještě, že se mu nelíbí, že má k dispozici jen 4 míčky na servis... Delpo se utírá i sezení, dvě lemry...snad bude druhé semi lepší.
Reagovat
Mayo
To s tými loptickami je katastrofa.
Reagovat
insanezy_
S Dachauvicem a japonskym pinkalkem tezko, mel tam byt aspon dedo Fedex
Reagovat
Frantz
Typický pláč zhrzeného elegánovce :-D
Reagovat
babolat.cz
Ty voe, Roger už na to nemá, tak rejpes
Reagovat
spaniel
Nebrec a buď objektivní...není to žádná hitparáda ani od jednoho. Chybí energie.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
To jsou experti, nositka, kolena do konce sezony. Sledujete tenis poprve v zivote? Klidne je jeste mozne, ze bude hrat v nedeli se Samurajem, ktereho se na rozcvice dotkne motyl a po patym gemu skrecuje.
Reagovat
Denis92
:D
Reagovat
MarcelPersch
Rafu sleduji od roku 2007, pamatuji roky 2009, 11,15 kdy hrál s bolestí, i dnes je to ten případ, on má problémy zdravotní dost často, ale teď je ještě ke všemu vyžvýkaný, snad bude ještě letos hrát.
Reagovat
spaniel
Volejte sanitku :D
Reagovat
Frantz
kdy hraje svoje semíčko arogant?
Reagovat
Kozoroh
Atmosféra na Ashově stadionu jak na argentinském fotbale.
Ve výměnách byl o něco málo lepší Nadal, ale co je mu to platné, když ztratil první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Do prdele já toho Nadala mam strasne rad, ale strasne moc. Jediný problem je, ze jsem Federer fan, jinak bychom byli fakt kámoši.
Reagovat
Kozoroh
Stačilo málo - kdyby Nadal měl o 4-5 GS titulů míň...
Reagovat
panzer.dragon
:)))
Reagovat
MarcelPersch
hlavně když prohrává viď? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslím fakt vážně. Jediná má zášť k Nadalovi je ta, aby nedohnal Rogera nic víc. Pro mě to epický tenista.
Reagovat
TheRoyalBlue
O to by som sa fakt nebál. Rafa už nedá viac ako 2 GS. Ja si prajem už len jeden neantukový a mám obavy, že by toto mohla byť posledná šanca.
Reagovat
Frantz
Ano, přesně -> Federer fan = diagnóza
Reagovat
Ereinion
DelPo tiebreaky umí...
Reagovat
insanezy_
Rafa a la servis Errani
Reagovat
Denis92
Del Potro ten 1.set potreboval ovela viac ako Nadal. Musi zlepsit pomer W/UE, ak chce dnes uspiet. Nadalov vykon pojde urcite hore.
Reagovat
raduz
Dívám se na zápas od stavu 3-3 a mám pocit,že Nadal je už uplně urvanej.Pokud se dostane do finále,tak nevím nevím.
Reagovat
MarcelPersch
Rafa nevypadá dobře, jsem zvědav, jak to bude s těmi koleny po zbytek sezóny, aby kvůli nim neztratil Post světový jednička na konci roku.
Reagovat
FulnekUltras
DelPo rozhodně nepatří k předpodělaným - takže se ještě máme na co těšit, možná i ve finále.
Reagovat
Mayo
Rafa sa už ani nemusí snažiť. Stráviť na kurte ďalšie 4 hodiny, to v nedeľu ani nemusí nastúpiť.
Reagovat
ipko
Juan si za tým išiel a podla mňa zaslúžene ho má Delpo, ale vieme ako to dopadlo minulý rok, takže všetko je otvorené
Reagovat
smazaný uživatel
Prvy prehraný set, po 1:10hod..paráda.

Pripravte nosítka...

Rafa tento zápas podla mna ani nedohrá.
Reagovat
MarcelPersch
Chybí mu lepší pohyb, na ten backhand se ani nesnaží prohnout v kolenou, já myslím, že je to jasné, snad Delpo zvítězí i ve finále, ale nadějně to nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak veru
Reagovat
ipko
Nadal príliš pasívny
Reagovat
smazaný uživatel
A najma chybujúci
Reagovat
ipko
tie slicy nie sú podla mňa proti Juanovi nejaká učinná zbraň
Reagovat
smazaný uživatel
Nestiha, tak hra slajzy...

Z FH extremne kazí, vlastne celkovo od BL..

Je to skoda, lebo Delpov servis celkom v pohode returnuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To je take vtipne, ked si servujuci hrac zoberie jastraba na vlastny servis, ze bol v oute po vitaznom returne.
Reagovat
Mayo
Boh vie či zápas pozerá aj Lionel :D
Reagovat
ipko
pri obidvoch SB bol Rafa v neskutočnej defenzíve, stačilo to zahrať len s rozumom
Reagovat
blax
DelPo si nepomůže servisem
Reagovat
Mayo
No zápas teda zatiaľ nič moc, obaja poslabsi.
Reagovat
Denis92
Nadal zase zachranil prehrany set..to uz je 3 ci 4 na tomto turnaji. Je to blazon.
Reagovat
Ereinion
spíš delpo zachránil...
Reagovat
panzer.dragon
Na tohle uzavreni setu to chce djoka no, ten by rafu klepnul pres pazoury
Reagovat
ipko
ach Delpo, takto sa vyhádzať
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Toto je presne to, proc prohral Wimbledon. Jestli to nezmeni, zas pojede domu, pritom Rafa je dnes rozhodne hratelny, vic nez na Wimby.
Reagovat
smazaný uživatel
RAFA nehrá dobre, akoby so zaradenou ručnou brzdou...zápas zatial celkom priemerný..
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Únava, už mu došlo, že to zas bude minimálně na 4 hodiny.
Reagovat
Davor1
Súhlas. Ale Delpo je na tom presne rovnako.
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo ma blok, a Rafa je vyžmýkaný...chýba mu mrštnosť a hlavne agresivita pri úderoch od BL. Pripomína mi to finále AO17.
Reagovat
ipko
tak toto je minimálne o level nižšie od AO 2017
Reagovat
smazaný uživatel
Hodnotim NAdalov výkon.
Reagovat
ipko
áno, tak ten sa podobá
Reagovat
ipko
parádny FH a je to tam, treba len doservírovať
Reagovat
Frantz
jdi do hajzlu, elegánská mrdko
Reagovat
smazaný uživatel
Slušně požádat o ban neumíš?
Reagovat
FulnekUltras
to asi ještě dneska není všechno ;-)))
Reagovat
ipko
brejkuj Juan!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyslyšel tě.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa úspěšně zkrátil výměnu.
Reagovat
ipko
krásna výmena pre Delpa
Reagovat
Mayo
DelPo aké kladivo :O brutal
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, konečně Juan zahrál svou FH dělovku. Rafovi z toho musí být nevolno, ale mnohem víc ho zlobí neposedná nožka :)
Reagovat
mahycek
Zvuk jde napřed, už jsem jim to do studia napsal. Jsou
to ču.áci, mají problém každej rok a pět let zpátky. Přitom
německej Eurosport je v pořádku.
Reagovat
blax
Jakýkoliv tenis, co Eurosport vysílá, tak má vždy tenhle problém. Neříkám, že každý zápas, celý zápas, ale občas jo. Fakt blbci.
Reagovat
Denis92
DelPo zatial nic moc. Ziadny winner a 5UE. S tym len tazko uspeje..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on tady ma ty rozjezdy takove...nic moc...on se rozehraje...
Reagovat
Davor1
Zbytočné hodnotiť po 2 gamoch. Za mňa zápas 50 na 50, rovnako ako aj druhé semi.Trochu viac ale verím Nadalovi, pretože ten presne vie, čo má hrať, to jest všetko do BH, kde proste Delpo nemá čo vymyslieť. To Nishi môže Djoka kľudne ubehať, úderovo sú na tom zhruba rovnako a Nole ma tu zatiaľ veľmi nepresvedčil...
Reagovat
Mayo
Veď vyckaj pár hodín a presvedčí ta.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se pomalu probouzí.
Reagovat
Mayo
Veľmi divný začiatok plny chýb. Snáď sa to rozbehne.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je demotivuje perspektiva finále proti Novakovi a oba se snaží prohrát :)
Reagovat
Mayo
:D :D :D :D :D :D :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím tomu chybí zápletka. Oba jsou nějací zakřiknutí. Nadal se nešklebí a Juan se zdráhá do toho pořádně praštit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie nadarmo si Rafa cely zivot vyberal prijem..

Akonahle zacne servisom, tak ma problem.
Reagovat
MarcelPersch
On ale má problem na každém servisu i v průběhu zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na kazdom nie.

Ale s dobrými súpermi čelí pri 1-2 servisoch breakballom súpera za kazdy set...
Reagovat
janek_da
tak to měl smůlu, že si mohl příjem na GS z posledních 30 zápasů vybrat jenom ten s Davidem.
Reagovat
Mayo
Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
a hnedka clovek vi, ktereho hrace tlacis:)
Reagovat
janek_da
Rafo, "flašky jsou vrženy"
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ted v Janove hraje Rosol s Brownem.
takze ten NY pada...
Reagovat
janek_da
jj, koukam. se trochu divim, že se nedomluvili, aby se ty záapsy nepřekrývaly
Reagovat
smazaný uživatel
jj divne.
v tom NY mne stacil ten zacatek jak se chlapci rozehrivali...
Juan tam rubal drivi a Rafa hopsal, tak uz je jasne o cem ten zapas bude, jeden bude behat, druhy rubat...
...takze za mne, mam uz splneno. se muzu uz v klidu soustredit na toho Browna s Rosolem.
Reagovat
janek_da
dík za report z NYC
Reagovat
smazaný uživatel
tak tam to bude zajimave az tak od poloviny druheho setu....uz od toho tretiho kola jsme si zvykl, ze Juan zacina tak nejak pomalu, on se rozehrava tady v NY prave tak kolem druheho setu a pak teprve stupnuje svuj vykon...
...casu dost...rekl bych, ze i ten prvni set Juan prohraje.
Reagovat
janek_da
tak to bude právě začátek asi zajímavý. Kdo ho začne pomaleji, ten vyhraje. Něco jako spurt drahařů.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja sem na Brownovi s Rosolem...uz tam Lukas prisaha bohu, ze mic byl ok a jede po empajrovem jak Ernie Gulbis:)
Reagovat
janek_da
empajrový je mrtvý muž
Reagovat
smazaný uživatel
no malem byl:)
bylo veselo...
Reagovat
smazaný uživatel
ale Rosol v tom Janove bude asi popularni...divaci ho slusne zenou...
Reagovat
turista
No jo, ale challengerová rozehrávka čeká i obávaného Tsongu po zdravotní pauze. Tak se tomu aspikovi nesmějme. Vydělal si tenisem dost peněz.
Reagovat
babolat.cz
Asi jako Becker, teda asi méně, ale zůstalo mu stejně
Reagovat
smazaný uživatel
ja se mu nesmeji:)
Reagovat
smazaný uživatel
mne ten zapas i celkem zajima kvuli Dustinovi...
a krom toho, Juan stejne zacne hrat poradneji az se zajede tak behem druheho setu...takze cas:)
Reagovat
babolat.cz
Směšná představa 200 hráč světa si vyskakuje na Empire. Everybody hates him...
Reagovat
janek_da
máš pravdu, díky
Reagovat
smazaný uživatel
tak Rosol ho po druhem setu pochvalil, rekl mu bravo, bravo...
...ovsem ironie byla citit az ke mne do kuchyne:)
Reagovat
smazaný uživatel
hahaa:DD
Reagovat
janek_da
Jsem se lekl, že bojují o život
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist