Nadal měl namále, navzdory křečím postoupil v pěti setech

21. 1. 2015, 08:11
Aktuality 441
S velkými problémy postoupil Rafael Nadal do třetího kola Australian Open. Španělský tenista dnes prohrával s Američanem Smyczekem 1:2 na sety, překvapení ale navzdory zdravotním komplikacím nepřipustil a po více než čtyřech hodinách vybojoval vítězství 6-2 3-6 6-7 6-3 a 7-5. První set na turnaji ztratil i Roger Federer, který po pomalejším rozjezdu přehrál Itala Bolelliho.
Rafael Nadal (© Tennis Australia)

Třetí nasazený hráč Australian Open a zdejší vítěz z roku 2009 Rafael Nadal ještě nikdy nevypadl v Melbourne před třetím kolem a první dva soupeře porazil i letos. V souboji s Timem Smyczekem měl ale namále: s Američanem ztratil druhý a třetí set a zvítězil až po více než čtyřech hodinách.

"Nebyl jsem v ideální pohodě. Byl to z mé strany tenhle večer velký boj, ale snažil jsem se hrát svoji hru a jít míč po míči," řekl na kurtu Nadal, který podstoupil loni v listopadu operaci slepého střeva a letos zatím nehraje v oslnivé formě.

Po relativně jasné první sadě Nadal začal na svého soupeře ztrácet; Smyczek mu ve druhém setu třikrát sebral podání a v úvodu třetího dějství znovu. Španěl srovnal a díky dalšímu brejku se dostal do vedení 5-3, ale závěr setu nezvládl. Aktuálně až 112. hráče světa nechal srovnat a po tie-breaku se začalo schylovat k velkému překvapení.

Smyczek, který favorita trápil tvrdým forhendem a dobrým podáním, držel s Nadalem krok i ve čtvrtém setu. Za stavu 2-3 si ale neudržel podání, a Nadal tentokrát víc nepotřeboval - podání už si pohlídal a poslal utkání do páté sady.

V jedenácté hře závěrečného setu Nadal znovu prorazil Američanovi servis a šel podávat na vítězství. Za stavu 30:0 jeden z diváků při Španělově servisu vykřikl a Nadal poslal míč do autu, Smyczek mu ale umožnil, aby první podání opakoval. "Tim je opravdový džentlmen. Tohle by za stavu 5-6 v pátém setu a po čtyřech hodinách hry udělal málokdo," ocenil Nadal.

Španěl měl pak i díky gestu soupeře tři mečboly v řadě. Ani jeden nevyužil, vzápětí si ale díky vítěznému bekhendu po lajně vypracoval čtvrtý a ten už proměnil. Třetí tenista světa poté klesl radostí na kolena a opřel hlavu o zem, jako kdyby vyhrál celý turnaj.

"Nechybělo mnoho a skrečoval jsem to. Na konci prvního setu mi začalo být opravdu zle, byl jsem vyřízený. Točila se mi hlava, myslel jsem, že omdlím. Bylo to hodně velké utrpění, žádná legrace," prohlásil majitel 14 grandslamových titulů.

"Bylo jasně vidět, že Rafa není ve své kůži. Ale jenom to dokazuje, jaký je to hráč a šampion. Bylo mu zle a nehrál dobře. Bylo to od něj tak na trojku až čtyřku, i tak ale dokázal vyhrát. Takže klobouk dolů," řekl Smyczek.

Nadal, jehož příštím soupeřem bude přemožitel Lukáše Rosola Dudi Sela, otočil na grandslamu nepříznivý vývoj zápasu z 1:2 na 3:2 naposledy před čtyřmi lety. Tehdy v prvním kole Roland Garros porazil Johna Isnera.

Lékaři zkoumají bolavý malíček Rogera FedereraZkomplikovala Federerovi postup včela?

První set ztratil na turnaji také Roger Federer, kterého ve druhém kole čekal Ital Simone Bolelli. S 48. hráčem světa si Švýcar ve všech třech předchozích vzájemných duelech snadno poradil, v úvodu dnešního utkání v Rod Laver Areně se ale vypořádával s nateklým a bolavým malíčkem pravé ruky. Za celý první set se nedostal k brejkbolu, prohrál 3-6 a vyžádal si pauzu na ošetření. Údajně ho měla bodnout včela.

"Nevěděl jsem, co se stalo. Bolelo to, jako by mě píchla včela... Nikdy jsem podobnou bolest nezažil. Naštěstí to nakonec nebylo tak hrozné," řekl Federer po utkání, které i přes prvotní potíže bez problémů otočil.

Třiatřicetiletý Švýcar od druhého dějství soupeři nenabídl jediný brejkbol, trefil 36 winnerů, z toho 15 es, zahrál 26 nevynucených chyb a nakonec po dvou hodinách a deseti minutách zvítězil 3-6 6-3 6-2 6-2.



"Jsem spokojený. Myslím, že nakonec to byl skvělý zápas. Vždycky je dobré, když dokážete zápas vybojovat a vyhrát poslední tři sety přesvědčivě," pochvaloval si po šesté výhře v šestém zápase sezony Federer, který v Melbourne už 11 let nechyběl v semifinále.

Ve třetím kole se čtyřnásobný vítěz turnaje utká s dalším Italem Andreasem Seppim, kterého porazil ve všech deseti vzájemných duelech a prohrál přitom jediný set.

Mnohem suverénnějším a jistějším výkonem se dnes prezentoval Andy Murray. Trojnásobný finalista smetl 6-1 6-3 6-2 domácího Marinka Matosevice , s nímž neztratil set ani ve čtvrtém vzájemném duelu.

"Dnes jsem rozhodně začal dobře. Měl jsem skvělé načasování returnů a dobře jsem podával. To mi hodně pomohlo, protože za ním bylo publikum," komentoval svěřenec Amélie Mauresmové Murray, který udělal jen 12 nevynucených chyb a trefil 21 vítězných úderů. 



O postup do osmifinále si šestý nasazený Brit zahraje s Portugalce Joaem Sousou. Tomu dnes vzdal Slovák Martin Kližan, který utkání skrečoval za stavu 6-4 6-7 4-6 a 0-1 kvůli problémům s dýcháním.

"Je mi hrozně. Ráno jsem měl problémy se žaludkem, na kurtu s dýcháním. Mám nějaký dědičný problém s nosem, měl to i můj otec," řekl zklamaný Kližan slovenským médiím. "Ozvalo se mi to v druhém setu, ve třetím jsem to už nezvládal. Požádal jsem o ledovou koupel, ale tu mi nedovolili a já neměl na výběr. Vzdát jsem musel," dodal.

Výsledky - Australian Open - muži (tvrdý povrch, dotace 40 mil. australských dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Federer (2-Švýc.) - Bolelli (It.) 3:6, 6:3, 6:2, 6:2
Nadal (3-Šp.) - Smyczek (USA) 6:2, 3:6, 6:7 (2:7), 6:3, 7:5
Murray (6-Brit.) - Matosevic (Austr.) 6:1, 6:3, 6:2
Dimitrov (10-Bulh.) - Lacko (SR) 6:3, 6:7 (10:12), 6:3, 6:3
Anderson (14-JAR) - Berankis (Lit.) 6:2, 6:2, 7:6 (7:3)
Baghdatis (Kypr) - Goffin (20-Belg.) 6:1, 6:4, 4:6, 6:0
Tomic (Austr.) - Kohlschreiber (22-Něm.) 6:7 (5:7), 6:4, 7:6 (8:6), 7:6 (7:5)
Kyrgios (Austr.) - Karlovič (23-Chorv.) 7:6 (7:4), 6:4, 5:7, 6:4
Gasquet (24-Fr.) - Duckworth (Austr.) 6:2, 6:3, 7:5
Troicki (Srb.) - Mayer (26-Arg.) 6:4, 4:6, 6:4, 6:0
Seppi (It.) - Chardy (29-Fr.) 7:5, 3:6, 6:2, 6:1
Sousa (Portug.) - Kližan (32-SR) 4:6, 7:6 (7:4), 6:4, 1:0 skreč
Džazírí (Tun.) - Roger-Vasselin (Fr.) 1:6, 6:3, 6:4, 1:6, 6:3
Groth - Kokkinakis (oba Austr.) 3:6, 6:3, 7:5, 3:6, 6:1
Čtyřhra - 1. kolo:
Carreňo/García-López (Šp.) - Čermák/Veselý (ČR) 6:3, 6:2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

441
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak Conegliano prohralo a je po starostech. Ale i tak to byly krasny tipy, a diky za vysvetleni skrece :-)
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim, ale myslim ze nas od rana lakujes.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem ti psala, at mi posles mailovku a ja ti tam dam fotku. Pak uvidis..to je jak to tvoje tvrzeni, ze jsem Rafaeoli, zase a opet mimo misu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspis by ti ale delalo problem uznat to, ze jsem mela pravdu..tak si radsi jedes porad to svoje.
Reagovat
Roger_Federer
Tiket podany na pobocce ma na sobe carovy kod.Kdyz nam sem hodis carovy koda cislo za lomitkem, bezprolemu se kazdy muze podivat na strankach tipsportu.
Nebudu ti davat svuj email, abys mi poslala fotku zmuchleneho tiketu.
Staci sem prepsat ten carovy kod( urcite ho prectes i z te fotky co si si vyfozila).
Reagovat
smazaný uživatel
Tezko, ale to uz jsem taky psala, ze ten carovej kod je rozzmoulanej, vyfotila jsem si aspon ty tipy. A hlavne, ja nemusim nikomu nic dokazovat, me tesi to, ze italky prohraly, jinak by to bylo horsi. Vsechny tipy jsem tady psala uz vcera, kdo nechce videt nevidi...takhle je to tady s vami porad. Tak snad Rog s Rafou zitra vyhrajou, at muzou hrat spolu, at je tady zase sranda :-)
Reagovat
Roger_Federer
Rog s Rafou, povedome, moc lidi tady v diskuzi nepouziva zdrobnelinu Rog.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere nebo teda Dominiku, uz se na to vykasli jo, zkousim to po dobrem, tak s tim dej uz jednou provzdy pokoj. Udelej to pro me i pro sebe, zeptej se admina jak to se mnou je, ze nejsem Rafaeoli ani zadny z jeho nicku a uvidis, ze se ti ulevi. Tohle uz neni vtipny ani jako provokace.
Reagovat
Roger_Federer
Me prijde docela vtipny, ze z rafaeolim25 pouzivate jako jedini tady stejnou zkratku jmena Roger-Rog.
Kdyz si hodis do googlu rafaeoli25, Rog najde ti to asi 100 odkazu.
Reagovat
ptpc
Tiež máš ten pocit? Myslím s tým "lakovaním".
Reagovat
ptpc
Mne sa zdá, že si z vás všetkých Nikkki robí srandu...
Reagovat
Stan_Borowitz
a já jsem zase naprosto přesvědčenej o tom, že to je ženská a že má pětiměsíční batole, které přikrmuje tiketama z Tipsportu...
Reagovat
ptpc
Priznávam že ten môj názor stojí na riadne vratkých nohách čiže to kľudne môže byť tak ako píšeš. A je pravda že ženy niekedy fakt dokážu neuveriteľné veci...
Reagovat
Roger_Federer
Myslis, ze by si pochutnal i na tiketu z Fortuny, nebo dava prednost pouze Tipsportu?
Reagovat
Stan_Borowitz
Těžko říct, ale o něco níž píše, že ho od narození nekojí, my asi tušíme proč...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak schvalne :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Chytrý pochopí a hloupému je to jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to pochopili ti chytri, hm?
Reagovat
stopan
http://www.youtube.com/watch?v=3vy0XPpzyoA
cas 12:15 :DDDDDDDDDDDD bolo co oslavovat
Reagovat
Mayo
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
12:46 až 12:50 je ještě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten blbec Mannarino mi pokazil tiket na 20tis. Aza, Simon, Johnson, Cornet,Niemi, Muller, vsechno trefeny a to sazim jednou za uherak. A to ten Mannas vedl na sety a skrecnul to, OMG, ze by dalsi vcela????????????
Reagovat
smazaný uživatel
A i Janowicze jsem mela, ach jo, jdu se zabit :-D
Reagovat
Matti
U které společnosti jsi to vsadila?
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsport
Reagovat
Matti
V tom případě jsi neprohrála, protože při skreči se vyhodnocuje kurzem 1.
Reagovat
Cico93
jj skreč bude void určite.
Reagovat
Roger_Federer
To je moc hezky tiket..Dej odkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem tady o tom psala vcera. Jinak tiket je zmuchlanej, dala jsem ho na muchlani svymu 5ti mesicnimu synovi. Ale mam ho vyfocenej, teda to, co u nej zbylo, nevim kam a jak se davaj odkazy, mam net v mobilu a zas tak dobre s tim neumim, jedine do mailu. A taky se priznam, ze tam mam jeste vecerni dva volejbaly, ale to jako byvala profi volejbalistka mam zmakly, to by melo vyjit. Nicmene zmuchlanej a pretrzenej a vlastne skoro polovicni tiket mi nikde nevezmou. Ja myslela, ze se muze zapas neodehrat a pak se nezapocitava, ze ale skrec plati jako prohra.
Reagovat
Cico93
niekde to asi aj plati.
Ale väčšina to už dáva ako void tzn. odráta sa ten zápas.
Si robiš srandu prísť o 20 tis?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to takhle driv nebyvalo si pamatuju, ze jo? Ja pred par lety zila s dost naruzivym sazkarem, tak me to malicko naucil, uz jsem nekdy neco pobrala, ale taky prisla o vic diky jedne chybe na AKU, vsazela jsem i kombiky, ale to uz si ted moc nepamatuju a kdyz tam prijdu k ty kukani,tak nechci byt za tele :-D No jo, tak ted se budu modlit aby ten volejbal nevysel, jinak me odvezou :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Ten chemickými sračkami napuštěný termopapír dáváš na hraní pětiměsíčnímu dítěti? No potěš koště...
Reagovat
smazaný uživatel
Byla jsem nastvana, tam mu rikam - na pomuchlej to, stejne mame prd...no a zbyla z nej pulka. A neboj, sve dva milovane syny si hyckam, maji se se mnou jak v bavlnce...staram se o ne jako o vlastni :-D :-D :-D
Reagovat
Cico93
Reagovat
Stan_Borowitz
No to je jasný, když je krmíš takovými ekopochoutkami. To budou jistě zaznamenávat trvale udržitelný rozvoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty hruzy co michaj do tech umelych mlik a kasi taky nejsou zadny ekoskvosty, to se neboj. No a sazet se musi ucit uz od malicka, musi maminku nejak zivit, tak jen at se mu to dostane pod kuzi :-D :-D :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
V pěti měsících máš přece ještě kojit a přikrmovat nastrouhaným jablečným pyré, nějaká ta mrkev, brokolice, květák, s brambůrkem nebo rýží. Žádné umělé výživy nejsou zapotřebí a... copak ti to paní dětská lékařka nevysvětlila?

No a k tomu žužlání termopapíru asi toto: Bisfenol A (BPA, 2,2-bis 4-hydroxyfenyl) je chemická sloučenina, kterou v roce 1891připravil ruský chemik Alexandr Dianin kondenzací fenolu s acetonem (proto A za jménem)... BPA je také součástí termopapírů (např. v účtenkách z pokladen supermarketů)... Největší obavy odborníků vzbuzuje působení bisfenolu A na zdraví novorozenců a malých dětí. Jejich vyvíjející se organismus totiž nemá schopnost odstranit BPA z těla stejně rychle jako u dospělých...
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji za vynikajici odborne poucne okenko. Az na to, ze malyho nekojim od narozeni ze zdrav. duvodu. Jinak to proste neslo, prvniho syna jsem kojila dva roky a je neustale nemocnej, samy virozy atd., tak si vyber. A srandu s tiketem si fakt nedelam, poslete nekdo mailovku, ja poslu fotku. A malej ten tiket mel v ruce chvili, presto ho dokazal zmasakrovat. Kdo ma deti, tak chape.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/

Zde můžeš fotku zkopírovat - nahrát, a zaslat odkaz.
Reagovat
Cico93
niekedy bol skreč ako prehra to máš pravdu.
Reagovat
Roger_Federer
Tipsport drive vyhodnocoval skrec jako prohru/vyhru, od 2012 to vyhodnocuji jako kurz 1.0.No ja mit vyherni tiket na 20t tak rozhodne vyzehlim pres uterku a vylisuju, slepim a snazim se ho vybrat.;).Ale ty mas asi penez dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti ho poslu do mailu a sam uznas, ze by ho nevzali ani omylem :-( Dej adresu. Penize sice mam, ale tak urco bych si s nima taky vedela rady, to se neboj.
Reagovat
Vojtiik
Ja teda v kamenne nevsazel uz dlouho, ale ten tiket by mel mit nejake cislo, carovy kod, pokud toto bude alespon castecne neporuseno, tak by ti ho vzit meli :-O
Reagovat
smazaný uživatel
Carovy kod je prave celej rozzmoulanej. Cekam na ten volejbal, zensky italky v CEVU. Pak to zkusim vzit do Tipace, jestli se s tim da neco delat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ta dikce je úplně jak od chlapa, že?
Reagovat
Roger_Federer
rozhodne :)
Reagovat
spaniel
http://cdn.makeagif.com/media/1-11-2015/g0WGKt.gif
Reagovat
kada.tom
LOL ...
Reagovat
r.Fever
vidím dobre, oslava ako víťazstvo v sete a stav 0-1 na gemy ?
Reagovat
spaniel
Tak on je známý přehnanými oslavami

http://s1201.photobucket.com/user/DarlesChickens/media/Rafa-Duck_zps98552f86.gif.html
Reagovat
stopan
http://www.youtube.com/watch?v=3vy0XPpzyoA
cas 12:15 :DDDDDDDDDDDD bolo co oslavovat
Reagovat
smazaný uživatel
A náš gentlemanský elegán dnes pro změnu vypitchoval kameramana, jak překvapivé :DDDD
Reagovat
Roger_Federer
Ze ty si ten pan z Rafou v bazenu v levo??

Odkaz na foto nize v diskuzi.
Reagovat
Cico93
to ja som :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Bylo jasně vidět, že Rafa není ve své kůži. Ale jenom to dokazuje, jaký je to hráč a šampion. Bylo mu zle a nehrál dobře. Bylo to od něj tak na trojku až čtyřku, i tak ale dokázal vyhrát. Takže klobouk dolů," řekl Smyczek.

Co to proboha blábolí? Vždyť tady zcela objektivní, fundovaní tenisoví experti aneb vymaštění fanatičtí elegánovci, kydali, že Nadal přece zase jen a jen simuluje! :-DDD
Reagovat
Roger_Federer
Ano?Tak nam tedy ukaz na techto 380 komentech, kdo a kdy presne pise ze Nadal simuluje.?
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3k psal,že je to ostuda sportu, když si Rafa bere medical, když mu nic není.
Reagovat
babolat.cz
pe3k je vymaštěnec, který si hraje na intelektuálního fanouška fedexe.
Reagovat
jackiec
ma nějaké malé trencle, to bude asi prohrabovat nadobicko ještě festovněji
Reagovat
Hypertac
To vis nova kolekce od Nike ma svoje pozitivní směry.
Reagovat
VlS
Doba je zlá, kšefty nejdou, šetřit se musí všude!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidite zapasy Caro Aza a Janow Gael? Ja vsadila na Azu a Jano, asi blbost, co?
Reagovat
Mayo
no ja dúfam, že vyhrá Gael a u žien netuším...3 sety čakám
Reagovat
smazaný uživatel
A taky jsem dala Mannarina a Simona, no to jsem blazen...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je dost risk. Jinak podle mě vyhraje Vika a Gael.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw, já začnu sázet až za dva měsíce, dneska bych dal v mužích asi Hewitta a Bautistu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak ja proti Hewittovi, tak jsem projela kilo asi...ale necham se
prekvapit
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja taky fandim Gaelovi, ale kdyz jsem videla jak se tam ted plouzil...Janowice nesnasim, myslela jsem ale, ze mu tvrdy povrchy sedej vic jak francouzovi...
Reagovat
Stan_Borowitz
to až tak špatný zápas nebyl, akorát mi připadalo, že Rafa prostě nemá Smyczeka "přečteného", často nedokázal odhadnout, kam bude hrát.

Ale je to jen 6 minut ze čtyř hodin, tak chápu, že většinu času to mohlo být tragické.
Reagovat
dappe
Ono tam bylo několik hodně dobrých výměn. Smyczek občas zahrál opravdu výborné údery, ale celkově to bylo prostě takový nějaký špatný. Je to docela šikovný hráč, akorát v podstatě nemá žádnou zbraň, žebříček bohužel v tomhle případě naprosto odpovídá.
Reagovat
Kozoroh
http://www.novinky.cz/muzi/359274-zemrel-muz-ktery-navzdy-zmenil-sportovni-prenosy.html
Reagovat
Mayo
Nepoznal som ho vôbec.
Reagovat
Frick
R R R R R R
Reagovat
gigin
EUROSPORT INTERNATIONAL

01.00 Johanna Larssonová (SWE) vs. Agnieszka Radwaňská (POL) [6]

poté Serena Williamsová (USA) [1] vs. Věra Zvonarevová (RUS)

poté Novak Djokovič (SRB) [1] vs. Andrej Kuzněcov (RUS)

po 07.30 Jerzy Janowicz (POL) vs. Gael Monfils (FRA) [17]

poté konec utkání Victoria Azarenková (BLR) vs. Caroline Wozniacká (DEN) [8]

poté Donald Young (USA) vs. Miloš Raonič (CAN) [8]

EUROSPORT 2

01.00 Lauren Davisová (USA) vs. Venus Williamsová (USA) [18]

poté Stan Wawrinka (SUI) [4] vs. Marius Copil (ROU)

poté PETRA KVITOVÁ (CZE) [4] vs. Mona Barthel (GER)

poté konec utkání David Ferrer (ESP) [9] vs. Sergej Stachovský (UKR)

poté začátek utkání Victoria Azarenková (BLR) vs. Caroline Wozniacká (DEN) [8]

poté Samantha Stosurová (AUS) [20] vs. Coco Vandeweghová (USA)

Na Eurosport Playeru můžete sledovat zápasy z kurtů Roda Lavera, Hisense, Margaret Courtové, 2 , 3, 6, 8.
Reagovat
smazaný uživatel
SUPEEEEEEEEEEEEER Dávají Petru, Škoda že jiné češky dávat nebudou
Reagovat
tito
Nole v.s. Andrej, líp to pro tebe nalosovat nemohli. A Jerzy vs Gael neuvidím, ale šlágr jak hrom.
Reagovat
gigin
Jo no. Já už to fakt neřeším. Dom hukl aj v deblu a v noci valí dom. Letos si to fakt užívám :))))

Gael x JJ, jo parádní mač tuším. Taky Caro x Aza. Věřím Monfovi a Vice.
Reagovat
Davor1
Pozeral si Doma s RBA?? :-))
Nehral vôbec zle, škoda, že nemal trošku ľahší žreb...
Reagovat
gigin
Nepozeral... Gulbis mne tak psychicky zničil, že jsem na nic neměl náladu. A vím, psal si to tu, že Dom hrál celkem dobře. Nic no, uvidíme, co bude dál. Rotterdam, Marseile, Dubaj.. samozřejmě zase spolu, jak teplí bratři, tak doufám, že už to bude lepší...
Reagovat
Davor1
od Gaela s Janowitzom by som nečakal nejaký skvelý zápas, Janowitz hral už v prvom kole príšerne, mal veľké šťastie, že mal za súpera lucky loosera z kvalifikácie. A Gael sa tiež celkom trápil. Prajem mu, nech sa rozohrá, patrí k mojim obľúbencom, ale s Janowitzom očakávam skôr festival UE a DF...
Reagovat
Mayo
výborne...som rád, že začne Agneška...a ináč jasný šláger vidím v zápase Azara vs Wozík ... avšak škoda, že nie je od začiatku na jedničke
Reagovat
Stan_Borowitz
losera, nikoli loosera
Reagovat
Davor1
Pravda, prepísal som sa...
Reagovat
Roger_Federer
Abys nerekl, ze nemam Rafu rad, tady je jedns fotka na ktere vypada stastne, asi to bylo preftim nez ho chytly ty krece.http://s14.postimg.org/qu4rmm775/10365485_10152772823091026_3720598248053591484_o.jpg
Reagovat
janek_da
ten pan vlevo mi pripada, ze nema plavky
Reagovat
Roger_Federer
to asi nejsi sam.
Reagovat
Fandina
zajimavá fotka ... úsměv
Reagovat
babolat.cz
ale kdyby hrál Andy nebo Tom s Bollelim, tak by letěli...
Reagovat
smazaný uživatel
těžko anežko
Reagovat
VlS
A na to jsi přišel jak?
Reagovat
Nola
zo zapasu som videla iba posledne dve hry, aj to iba zo zaznamu, tesim sa s vami, ze Rafa zvladol zapas, v ktorom mal asi velke zdravotne problemy, ak by vypadol. turnaj by stratil urcite kuzlo, caro, lesk, to ktore turnaju dodavaju tito velikani bieleho sportu... snad sa da zdravotne dokopy, nie je sam , viaceri priznali hraci priznali zdravotne problemy, vcetne Noleho
Reagovat
tito
Jsi třída Nolo, díky :-)
Reagovat
gigin
Prej aj blul. Holt je to prostě El Matador, vo to strah nemam..

Nadal is feeling dizzy and reportedly vomited in locker room after second set!
Reagovat
tito
:-( Tak snad v pátek bude v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujeme, pridávam sa k titovi, si veľmi fajn..:)
Reagovat
Mayo
zase sa zhodneme :D
Reagovat
Cico93
Ešte neskončilo ani 2 kolo., ale ztých top favoritov sa mi najviac zatiaľ pozdáva Andy Murray.

má dobrú trenérku:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Cicko, musíš si nechat zajít chuť. :-(
Reagovat
Cico93
ja to tak nemyslel:)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, už jsem ti chtěl navrhnout alternativu - Sam Stosur.
Reagovat
Cico93
Ešte by ma zbila. Také svaly veľké.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za to Smyczekovo gesto velký palec nahoru. To by neudělal skoro nikdo, jestli se uděluje nějaká cena fair play, dejte mu to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to mi někdo vysvětlete, hráč může takto přisoudit soupeři první podání?? Existují nějaké pravidla na to? ještě jsem se s tím nesetkal.
Reagovat
gigin
Nic no.. řekl, že byl dobrý a hotovo... taky záleží na umpirovi..
Reagovat
Stan_Borowitz
tohle je pěkný políček všem, kteří obhajují nějaké nečestné gesto tím, že v podobné situaci by se tak zachoval každý, protože jde přece o hodně a tak dále a tak dále.

Jak je vidět, každý by se tak nezachoval. Pořád existují hráči, kteří ctí fair play, i když třeba mají šanci získat největší úspěch své kariéry.
Reagovat
mahycek
Já bych si přál také vzdušné lehké semi,Roger-Rafael,ale pánové,musí vyhrát tenis,nyní se divám na Rogera,mírně to stříhám,pak zkusím Rafu. A hlavně se nehádejte,vždyt je to sport a nejde o život.Kurnik,já bych vám tady všem něco zazpíval,ale až Roger vyhraje 18 Grand Slam,nebo 8 Wimbledon.Pak třeba odtajníme a uděláme mejdan s kapelou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi bez urážky, vy ste prdlý, ne teda všichni, ale tak dobrá polovina by měla vyhledat lékaře :D. Že bych já takhle prožíval hockey, i když ho mám rád to si nedovedu představit :D :D :D
Reagovat
Amputace
Ale dobrej nick :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, dyť neni vůbec žádná sranda lidi jak tak koukám, vykašlete se už na to přetahování a bavte se, přidávám k lepšímu nějakej ten veršík:)

Jednoho z nich bodla včela,
druhýho zas potrápila střeva,
nesmíme se o ně tak moc bát,
vítězi se můžou stát...
Reagovat
VlS
Záměr dobrej, veršík už tak moc ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak skvost skvostů to neni, ale trefný to celkem je ne?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro dnešek palec hore,
za gesto Tima Smiczeka
Rafa je v ďalším kole
kde ho už Sela čeká
Reagovat
Davor1
V ďalšom kole Berdych- Troicki, to by mohol byť jeden z top zápasov tretieho kola. Pre Berdycha druhá ťažká prekážka tohto roku po Ferrerovi, ten zápas môže ukázať, ako na tom skutočne je. Obávam sa len, že Viktor už bude značne unavený, v Sydney to ťahal z kvaldy a už toho má za sebou neskutočne kvantum za posledný týždeň...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufejme,že Viktor bude unavený.
Reagovat
kada.tom
To bude prověrka. Já ve skrytu duše doufám, že Tomáše s Viktorem konečně dají alespoň na MCA, lepší by klidně byla RLA - tenhle zápas má potenciál, že bude víc jak na 3 sety. Navíc Tomáš je TOP hráč a Viktor má formu - navíc Tomáš letos ještě na těchto dvou kurtech nebyl a organizátoři by ho tam mohli dát :-)

Co se týče zápasu - já si myslím, že Tomáš vyhraje ve třech nebo ve čtyřech setech s tím, že to bude mít podobný vývoj jako dnes. Tomáš buďto prohraje 1. set a pak následující 3 vyhraje nebo 1. set vybojuje jako dneska s Melzerem a tím zlomí Viktorův odpor. A taky počítám, že Viktor už bude unavený, přeci jen těch zápasů měl hodně. No ... a pak taky zkušenosti, Tomáš je přeci jen někde jinde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že je klidně možný podobný průběh jako na us open s Kližanem.
Reagovat
kada.tom
přesně tak - Viktor může Tomášovi řádně zatopit, ale já Tomášovi věřím a myslím, že to max. ve čtyřech setech zvládne :-)
jen bych Tomášovi přál RLA (a ideálně night session) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky věřím, že Tom vyhraje. Ale spíš by mi vyhovoval zápas zase v noci u nás, i když pro něho by asi bylo lepší hrát v noci u nich, tak uvidíme jak to bude :)
Reagovat
SwissMaestro
Tim je obrovskej fraje s tím co udělal poté co Nadalovi zařval nějakej divák do servisu.....klobouček!!!!!!
Reagovat
Amputace
Nevíš náhodou, co ten divák zařval?
Reagovat
SwissMaestro
Nevím, ale prostě mu zařval ve fázi kdy už nemohl pohyb vrátit
Reagovat
Amputace
Jasný no. Já si právě říkal, jestli nezařval přímo něco na něho.
Reagovat
SwissMaestro
Jinak musím říci, že bitvami jako byla dnešní proti Timovi si mě Rafa získává. Moc bych si přál SF s Rogerem a pak se děj vůle boží :D
Reagovat
Amputace
Mě si získal právě takovými bitvami.
Reagovat
kada.tom
nic konkrétního to nebylo, ale prostě to bylo vyrušení - Tim taky za to své gesto sklidil velký aplaus a já se nedivím, tohle se málokdy vidí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vážně k pláči jak se tu zase spousta lidí vyřádila na Rafovi, i když je zjevné, že jeho výkon ve druhém a třetím setu byl zapříčiněn indispozicí, fakt by mě zajímalo jak by se vám hrálo kdybyste měli žaludeční problémy, ale na něm se holt bude štípat dříví o sto šest, jak ubohý..
Reagovat
Amputace
Kašli na to. Tak bylo, je a bude. Někteří lidé jsou nepoučitelní. Copak nevidíš, že to celé jsou jen alibi, to s jednoduchým losem a tyhle řeči? Ty necítíš ve vzduchu ten strach z toho, že se utrápený Nadal nějakým způsobem dostane do semifinále a tam klidně i se zlomenou nohou tradičně skalpuje zakomplexovaného Federera? Vždyť to je naprosto do očí bíjící. Já bych to ani neřešil.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jak říkáš, že se dotyční nestydí, mě by teda nenapadlo takhle si vylejvat žaludek na Rogerov a už vůbec ne, když by byl indisponovaný, fakt hnus, ale už jsme na to zvyklí no..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně zas přijdeš ubohý ty. Plnou hubu keců, děláš tady ze svého hrdiny boha (neumíš si psát o ničem jiném), pak sem dojdeš po jednom vyhraném zápase , uděláš ho novopečeným vítězem AO, vysměješ se lidem, co říkali, že Rafa po zranění nemusí být ve formě, jací jsou to ubožáci, že si dovolili zpochybnit vaši výsost...
Když se tvému bohovi nedaří, tak se tu neukážeš jak je rok dlouhý a divíš se, že se ti někdo za ty velkohubá prohlášení směje. Neumíš si nic obhájit (objevuješ se tu jenom, když se mu daří a navíc máš milion nicků, protože se bojíš jít sám do přímé konfrontace), jenom pořád papouškuješ to samý a pozastavuješ se nad tím, že někomu je Rafa hlavně kvůli takovým nickům jak ty nesympatický. A už jsem zaslechl, že něteří uživatelé kvůli takovým lidem jako ty sem přestávají chodit.
Reagovat
Vojtiik
:D :D gól
Reagovat
rod_laver
Rafaoli25, rafaholic nebo jak si už říká je, politicky korektně řečeno, hypersenzitivní kluk, nechal bych ho být :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nesympaticky kvuli necim nickum??? Tady pomuze jen prasek na hlavu, masakralne jsi se shodil ted, fakt sorry, ale neuveritelna blbost.
Reagovat
Amputace
Tak ono to je, když to vezmeš kolem a kolem, docela logické. Lidé, kteří někoho podporují, mají mnohdy přímý dopad na image člověka, jehož podporují. Je to vcelku nespravedlivé vůči onomu člověku, nicméně je to tak a dává to smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takze ja budu rikat neco o napr. Zemanovi, budu ho obhajovat, budu rikat jak je uzasny, krasny, jak mu to vsechno skvele jde, je to dobry clovek atd bla bla a to jako bude mit za nasledek to, ze ho nekteri moji odpurci zacnou nemit radi??? Snad ma kazdy clovek svuj mozek a soudim podle cinu a skutku, ne podle reci nekoho, kdo se mi nelibi, nebo to co pise. V tom pripade jsou FFF strasne jednoduchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Za to ostatní si to tu obhajují dokonale, jako dnes, já nevim že bych tu útočil na ostatní hráče a vyžíval se v tom, že je zesměšním, ne, to tu dělají jiní..a je směšný že prý já jsem důvod toho, že sem lidé přestávají chodit, přitom j se vyjadřuji skoro jen pod články o Rafovi a skutečně mě nezajímá, že i to některým vadí, rozhodně jsem lepší než ti, kteří sem, na články o něm chodí jen plivat, ale ti jsou v pohodě že, jasně, oni to tak nemyslí, oni to dělají jen kvůli lidem jako jsem já, ve skutečnosti proti němu nic nemají a někde v hloubi duše ho mají rádi..
Reagovat
Amputace
Teď na tebe nechci útočit, ale zeptám se tě na něco, co mě dlouhodobě zajímá. Dokázal bys vysvětlit, proč máš více nicků?
Reagovat
rod_laver
S ním to je marný. Já Rafu jako hráče velmi uznávám, lidsky na mě působí skromně, je to velký dříč a výjimečně hráč. Nefandím mu, protože mi nesedí jeho herní styl, ale každý vyhledává něco jiného a pochopitelně bych byl rád, kdyby ho Roger buď v SF porazil nebo Rafa tam neprolezl. Snad to vidí tak ostatní, i když to dávají někdy dost zvláštně najevo :-) Nicméně drtivá většian fanoušků Rafy je v pohodě, je s nimi konstruktivní diskuze, akorát třeba ta Rafaholic tím jeho fňukáním se prostě nabízí jako skvělý terč, krom toho to je odepisování z více nicků atd..tomu se těžko dá někdy ubránit :-)
Reagovat
Amputace
No on je hlavně problém, že někteří na něj už naprosto účelově útočí a zneužívají k tomu právě Rafu, protože on prostě pokaždé zareaguje. Jak si má pak připadat normální fanoušek?
Reagovat
Roger_Federer
pokud mluvis primo o me, ano me osobne Rafaeoliho komenty vadi.A to hlavne kvuli prevlekani kabatu a velkohubym prohlasenim bez trochu premysleni.
Tady jsou jeho komentx z unors 2013, kdy odepsal Nadala a Djoka vynazel zcela nesmyslne do nebes.

www.tenisportal.cz/zpravy/federer-porad-muzu-byt-svetovou-jednickou-11801/pridat-komentar/?id=185841
Reagovat
Roger_Federer
pod nickem Marty28
Reagovat
Mayo
no, tak ten tam riadne perlil teda :D
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa!
Reagovat
dappe
Snad byl dnešek obrázek toho, jak letos bude AO probíhat. Federer dnes hrál znovu dobře, přesto jsem čekal, že v prvních dvou zápasech zde předvede ještě o něco lepší výkony. K tomu vypadl Karlovič, to mě docela potěšilo, v tuto chvíli, za předpokladu dobrých výkonů, by Federer ve čtvrtfinále chybět neměl, ale nikdy nevíme.

Nebudu lhát, vítězství Nadala mi už takovou radost neudělalo. Opravdu si dnes porážku zasloužil, za takový výkon (at už byl důvod jakýkoli) jít dál prostě neměl. Smyczek ukázal pár dobrých momentů, ale ve skutečnosti to úplně celé pokazil, strašně průměrný tenista.

Nadala odepisovat by se nemuselo vyplatit, přesto to udělám. Jednoduše na to z mého pohledu nemá, dnes tam byly ještě nějaké nové problémy a všechno se to na něj nabaluje. V dalším kole má ovšem znovu na první pohled lehkého soupeře a může se z toho trochu oklepat, každopádně 4.kolo, případně čtvrtfinále bude konečná.
Reagovat
Amputace
Nevím, proč si zasloužil porážku. Bylo to maximálně vyrovnané, že Smyczek v některých chvílích chyboval, je snad vedlejší. Stejně tak by se dalo říct, že si Smyczek nezasloužil vyhrát, protože to celé pokazil Nadal. Co je toto za argumentaci?
Reagovat
Denis92
Podla mna najspravnejsie tvrdenie je, ze Smyczek si nezasluzil vyhrat pretoze jednoducho nato nemal aby Nadala porazil.
Reagovat
Amputace
Přesně tak. Takové ty řeči, že si někdo nezasloužil vyhrát, jsou obvykle zcela mimo místu a v tomto případě tedy zcela jednoznačně mimo mísu. Nadal si nezasloužil vyhrát například loni v Madridu, ovšem nějak nerozumím tvrzení, proč by si to neměl zasloužit dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já čtu skoro o každym třetim čtvrtym zápase, že ho vyhrál nezaslouženě a dokonce i na antuce, nevim co by musel předvést aby ho někteří nezkritizovali..
Reagovat
dappe
Nevím proč zrovna mimo mísu. Ve sportu obecně se často používá tvrzení "že si vyhrát nezasloužil ani jeden".
Reagovat
Amputace
Aha. To možná tak ve fotbale, v tenisu asi těžko, kdy jeden prostě vyhrát musí.
Reagovat
Amputace
A ty jsi navíc napsal, že Nadal si vyhrát NEZASLOUŽIL, z čehož vyplývá, že si zasloužil vyhrát Smyzcek. Tobě snad připadal jako lepší hráč v tom zápasu?
Reagovat
Denis92
V tenise skor existuje tvrdenie, ze by si vyhrat zasluzili obaja. Dnes to vsak rozhodne neplati. Hoci niesom fanusik Nadala, tak dnes si Smyczek nezasluzil vyhrat ani nahodou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak žaludeční problémy mohou odeznít a pokud se tak stane, smete Selu ve třech a ani čf nemusí být konečná, i když mnozí by tomu strašně rádi věřili a už si na to brousí zuby. A s tou zasloužeností, tak tři sety z pěti byl lepší, tak v čem byl jeho postup nezaslouženej?
Reagovat
smazaný uživatel
O akých žalúdočných problémoch to všetci hovoria?..Veď to sú v preklade "sračky" a Rafa nebol ani raz na WC :)...

Možno niečo podobné, prečo odstúpil Kližan..

http://x.sportky.topky.sk/cl/15/133467/Po-nadseni-v-Australii-prislo-sklamanie--Klizana-chytali-krce--s-turnajom-sa-rozlucil
Reagovat
Amputace
Byl, během přestávky mezi druhým a třetím setem :)
Reagovat
Faddova
Nezasloužil? Si děláte kozy... Dovoluju si tvrdit, že 99 % hráčů by to skrečlo
Reagovat
Mayo
Jarka bojovala a nechýbalo veľa :D
Reagovat
VlS
Bohužial chýbalo skutočně veľa
Reagovat
gigin
Ahoj, jsem tvůj albánský virus! U nás v Albánii není IT technika na takové úrovni, proto pracuji manuálně, takže si smaž náhodně nějaký soubor na svém počítači sám a pošli me dál!
Reagovat
Mayo
Rafa ma tazky los
Reagovat
Cico93
a keby dnes proti nemu stal taky Bolelli tak Rafa ide domov.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal nemá reálne šance uspieť, teda turnaj vyhrať..Može vypadnúť s kýmkoľvek, takže neprajníci naozaj nemusia vyplakávať, strachovať sa a kalkulovať s ďalšími prijateľnými, či neprijateľnými súpermi...Moj tip je, že Rafa po rokoch dopraje víťatstvo Gasquetovi, či Berdychovi..Naopak ideálny scénar je prekúsať sa do semifinále, tam sa vyhnúť Murraymu a vo finále naraziť trebars na Wawrinku.Ale to skor v Austrálii prerušia program pre sneh :)

Apropos, z čoho fanúšikovia Rogera vychádzajú, keď hovoria o ľahkom žrebe..Veď doteraz mal Rafa ťažších súperov, než Federer.:Youzhny je určite viac ako Lu a Smyczek s bilanciou 5výhier s jedna prehra v tomto roku bol zrejme opať ťažsia voľba, než Bolleli..V treťom kole oboch čakajú hráči plus mínus rovnakej kategórie a vo štvrtom (Gasquet vs. Kyrgios) opať..Federer má ťažší žreb až v QF, hoci pre neho by bol Berdych rovnako nebezpečný ako aj Murray..
Reagovat
babolat.cz
vcelku jasné argumenty...žel pro někoho to bude problém...
Reagovat
Cico93
Tiež ma napadlo, že s Berdychom to pri najlepšom bude konečná.
Ale ešte nehadžme flintu do žita. Treba veriť.
Reagovat
Kozoroh
Jasně, z lehkého losu uděláš těžký. A žlutou kouli označíš za modrou krychli.
Reagovat
smazaný uživatel
Neplač.
Reagovat
Davor1
Že vraj Južnyj bol ťažší súper ako Lu? A dokonca Smyczek ako Bolelli ? :DDD
To snáď nemôžeš ani myslieť vážne. Južny je už len meno, nič viac, herne je to hráč skoro ITF úrovne. Lu na harde je nebezpečný stále, dnes by Nadala zotrel ako nič. A Bolelli hral tohto roku len ATP turnaje, porazil kvalitných hráčov- Monaka, Goffina, Matoševiča, Beckera. Smyczek porazil len samých lúzrov z challengerov v kvalifikácii. Toto si fakt zabil...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes by Nadala zotrel..:))

Celá teória postavené na domnenke, tým to možeme uzavrieť..
Reagovat
Davor1
Ak by Nadal hral ako hral a Lu hral svoj lepší štandard, tak by ho porazil. Vlani v Aucklande poslal domov v dvoch setoch Ferrera, a to hral David o 100% lepšie ako dnes Nadal.
Napíšeš blbosť a chceš to uzavrieť, máš to premyslené no...
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, Davor..

Tak sa stavme, kto urobí viac bodov..Youzhny, či LU?..Čo ty na to, cítiš sa..Keď je Youzhny hráč ITF úrovne..To je bonmot
Reagovat
Davor1
Táto stávka by nemala žiadny zmysel, keďže Lu je hráč, ktorý na antuke prakticky nehraje, takže dá sa povedať, že z veľkej časti sezóny nebude mať nič. Je to čistokrvný betonár, ktorý je na antuke neškodný, takže sa to nedá takto porovnávať. Stavme sa, ktorý urobí viac bodov na harde, to už je oveľa objektívnejšie.
Južny bol celý minulý rok tragický, neuhral jediný dobrý výsledok a v tejto sezóne sa prepadne ešte viac, nebude mať dostatočný ranking na Masters turnaje, takže pôjde pomaly von zo stovky. Ani nepamätám, kedy naposledy porazil nejakého lepšieho hráča. Hodnotím jeho súčasnú formu, ktorá je hodná ITF, nie celkové kvality, ktoré mal pred niekoľkými rokmi skutočne na vysokej úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
Veď sa kľudne možu rátať body iba na harde..:)

Myslím, že sám tušíš, že teória LU>Youzhny je scestná a tendenčná..Možeme sa baviť o tom, že Bolleli je lepší ako Smyczek, ale v prvom kole mal rozhodne horší žreb Rafa.
Reagovat
r.Fever
Chlapci, len 2 veci - obaja sú v 3.kole teraz a sila súpera v 1.kole ešte nikdy nevyhrala grandslam. Táto vaša debata má fakt zmysel jedine v podniku so 6 Jamesonmi v sebe...
Reagovat
Davor1
S tebou diskutovať, to je ako hádzať hrach na stenu. Kedy konečne zaradíš do toho porovnania aj aktuálnu formu a výkonnosť? Južny už minulý rok neuhral prakticky nič, prehrával s ďaleko horšími hráčmi a tento rok má 0-4, v Dauhe prehral hladko v dvoch setoch s Basilashvillim, čo je hráč z konca druhej stovky. Podľa mena síce Južny vyzerá ako ťažší súper, ale to je všetko, čo je v súčasnosti na ňom nebezpečné. Keby si pozrel aj na iné atribúty, tak to hneď vyjde ináč.
Lu na harde celkom určite patrí medzi top50, Južny už zďaleka nie...
Reagovat
tito
Je mi to vcelku fuk, ale spíše bych čekal komplikace od Južného, než od Lua. Není neobvyklé, že se bývalý top hráč vyšvihne k ojedinělému velkému výkonu. Příkladem může být třeba I.Ljubicic, byl sice před IW v r.2010 24, ale tam se mu povedla největší rána v kariéře po předchozích nemastných výkonech. A pochopitelně nemluvím o jednom zápase, ale výhře celého turnaje... Sám jsem z Michaila měl obavy a naděje, které do něj vkládali někteří FFF, jsem nepokládal za tak nesmyslné. Od Lua bych to nečekal a fakt ani nevím, co kdy "památného" odehrál a na čem by stavěl.
Reagovat
Davor1
Južny ale v súčasnej forme proste nedokáže poraziť ani challengeristov, ak by musel hrať kvalifikáciu, tak by cez ňu neprešiel.

Lu len minulý rok porazil z top hráčov napríklad Ferrera a Berdycha...
Reagovat
tito
Jo? Tak to je překvapení, on mi fakt nic neříká.
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, ak nepoužívaš vecné argumenty, ale len domnenky, tak to je so mnou ako hádzať hrach na stenu..

Ak patrí LU do hardovej TOP 50 a Youzhny už dávno nie, prečo sa nechceš staviť, kto získa na harde v roku 2015 viac bodov?..No jednoducho preto, že o tom nie si presvedčený..Takže tvoj postoj beriem skor ako trucovité rečičky, než názor, za ktorým si stojíš..

Aktuálna forma?..Tak pri Youzhnym (0-4) je pre teba smerodajná a pri Smyczekovi (5-1) už nie?..Veď ten Amík do dnešného zápasu vyhral v Melbourne štyri matche a stratil len set..Nebol vo forme?..To, že prešiel hladko až do druhého kola predsa jasne naznačuje, že predvádzal tenis, ktorý je kvalitou nad jeho rebríčkové postavenie..
Reagovat
Davor1
Venca ti presne rozobral Smyczekove výhry tu v Austrálii, porazil niemandov, ktorí na ATP úrovni neodohrali zhola nič. Ak by schytal v kvalde takého Darcisa, Melzera, Bedeneho a podobne, tak by do hlavnej súťaže zrejme ani nepostúpil.

Som si istý, že ak by sa teraz stretli Južny s Luom na harde vo vzájomnom zápase, tak ho Lu urobí 2-0. Ako na tom bude Južny ďalej je otázne, môže sa stať, že sa ešte vzopne a niečo uhrá, hoci o tom veľmi pochybujem, ale v súčasnej mizernej forme, ktorá má dlhodobú tendenciu je totálna hlúposť tvrdiť, že bol jedným z troch najhorších súperov, akých mohol Nadal do prvého kola dostať (tvoje tvrdenie). Mohol by som ti vymenovať 30 ťažších, ale nemalo by to zmysel. Ak ho porážajú aj hráči ako Basilashvilli či Saville 2-0, tak to len slepý nevidí, ako na tom je.
Reagovat
smazaný uživatel
Prípravným turnajom tesne pred GS by som rozhodne nepripisoval veľký, či dokonca smerodajný význam..Tam je prekvapujúcich výsledkov až-až, veď koniec koncov Djokovic je jeden z príkladov..Grandslam je turnaj, ktorý delí zrno od pliev a všetci mu všetko podriaďujú..

Proste sa nezhodneme, že LU bol vačšou hrozbou, než Youzhny..A rozhodne si nemyslím, že by bol LU nejak extra solídny "hardar"..posledné US Open 2:6, 2:6, 4:6 od Garciu Lopeza..Youzhny 6:7, 7:5, 6:7, 5:7 od Kyrgiosa..Alebo nejaký veľmi podobný výsledok..Posledné AO Youzhneho 5setová prehra s F. Mayerom, to je naozaj solídny hráč, LU prehral v troch s Dimitrovom..

Ďalej..Skalpy...LU odohral skoro celú hardovú sezónu, porazil tebou menovaných hráčov..Youzhny stihol len druhú polovicu a porazil Tsongu, Gulbisa, Dodiga, Seppiho..Opat lepšie mená..

S tým Smyczekom to je veľmi relatívne, ja si myslím, že predvádzal ďaleko lepší tenis, než je jeho postavenie v rebríčku a 5 vitazstiev nie je málo, hoci s papierovo slabsimi hracmi..
Reagovat
ptpc
Len na doplnenie pozeral som jeho jeden zápas v kvalifikácii a bola to veľká bieda. Je mi to ťažko porovnávať s dnešným zápasom lebo ten som nevidel. Ale pointa je že jeho hra je kvalitatívne na úrovni chalengerov.
Reagovat
Mayo
tak čo si pamätám ako dostal Rafa Južného do 1. kola, tak to bolo dosť diskutované aký je to veľmi nepríjemný súper do 1. kola (asi len ja som nemal obavy:D)...takže asi to aj bol ťažší súper než Lu
Reagovat
Davor1
bol diskutovaný, lebo Nadala x-krát porazil pred niekoľkými rokmi, keď ešte bol na vrchole. Teraz je to hráč, ktorý je ďaleko, ďaleko za zenitom, navyše v katastrofálnej forme, totálne neškodný už niekoľko mesiacov. Minulý rok sa prepadol o 50 miest, to hovorí za všetko...
Reagovat
stopan
haha lenze na grandslame ho Juznyj porazil jeden jediny krat a to uz hodne davno, odvtedy ked sa stretli na grandslame tak juznyj vzdy dostal 3-0 na sety a po "papuli" od Nadala a to bol urcite Juznyj v lepsej forme ako v prvom kole AO 2015.
Reagovat
Mayo
nuž a napriek tomu, niektorí písali, že to nie je zrovna výhra do 1. kola aj keď je ako píšeš za zenitom (:
Reagovat
Denis92
LOL
Reagovat
stopan
haha musim sa smiat :D tak hrat v prvom kole s hracom ktory, toho roku nevyhral ani zapas, hral pocas zapasu tragicky povazujes za velmi tazky los ?? :D
Povazovat Gasqueta za tazsieho supere pre nadala ako Kyrgiosa je tiez velmi smiesne, Jednak Gasquet to na Nadala nevie, jednak Kyrgios je doma, bude ho hnat publikum, podalsie Kyrgios je ranar a Nadala vyklepal minuly rok vo wimbledone, takze by si na neho veril a je mladsi ma motivaciu sa zlepsovat narozdiel od Gasqueta. Murray je urcite tazsi super ako Tomas, jednak je o dost vacsi bojovnik ako tomas, a na grandslame dokazala s nim uhrat vyrovnane zapasy. A ak povazujes mat v druhom a tretom kole hraca mimo prvej stvoky za tazsi zreb asi by si si mal ist lahnut a vyspat sa z opice. Co sa tyka zrebu tak minuly rok na french open mal nadal pohodlny zreb az do finale :D , vo wibledone tak isto nemal hracov ktorych by nevedel porazit, az prisiel Kyrgios a necakane vyhral.
Reagovat
smazaný uživatel
Boleli je určitě víc než Smyczek a Lu s bilancí 3-3 je lepší než Youzhny s 0-2. Tohle umíme taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Že prý Smyczek je těžší los jak Bolleli? :) To je čistý provokace. Dával jsem to už dole, tak ještě jednou, shrňme si fakta. :)

Bolleli - 48. na žebříčku, v letošní sezoně porazil Beckera, Matoševiče, Goffina a v prvním kole AO Monaca.

Smyczek - 112. hráč žebříčku, v letošní sezoně porazil k kvaldě na Brisbane Ginepryho, pak prohrál s Copilem. Cestou na AO porazil tři naprosté nýmandy bez jediného startu na okruhu ATP (nebo s velmi malými zkušenostmi) a v prvním kole Melbourne zase zdolal Savilleho.

Kdo má mozek a chce chápat, pochopí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neplač a skús reagovať trochu komplexne a nie tendenčne..

Kto ma mozog, pochopí pointu a dovod mojej reakcie..Nadal rozhodne nemal v globále v prých dvoch kolách ľahší žreb ako Federer, ktorého fans na ľahký žreb najviac upozorňovali...Ich príspevky na túto tému sú teda irelevantné a zrejme za nich píše skor pachuť Rafovej výhry, než rácio..
Reagovat
Kozoroh
... měl dnes z pekla štěstí! Stačilo, aby místo toho kvalifikanta Smyczeka měl v 2. kole někoho z TOP 100, třeba Kyrgiose, tak by se pakoval po čtyřech setech domů.
Reagovat
babolat.cz
jo, samozřejmě, nejenom kyrgiose, dole jich napsali asi 50, takže klidně to napiš znova.
Reagovat
Amputace
A pointa je jaká? Že KDYBY vládne světu?
Reagovat
Mayo
Ale ved to my vsetci vieme
Reagovat
Cico93
Je to pod týmto článkom napísané už stokrát
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím, že hlavní otázou první týdne Australian Open zní, zdá to byl dnes jen mimořádný výpadek, nebo Rafa jednoduše není připraven po operaci na takové zátěže. Pátek napoví.
Reagovat
babolat.cz
a také se musí svolat lékařské konzolium a rozmyslet jak dál, zdali to píchnutí včelou nebude potřeba řešit operací či půlročním klidem.
Reagovat
babolat.cz
konzilium
Reagovat
smazaný uživatel
Měl by zajít na operaci konečníku, páč si těmi prsty klidně mohl způsobit řitní trhlinu, co způsobilo jeho nevolnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Hahaha..
Reagovat
Mayo
ja len nerozumiem kde vidíte prsty v zadku :D on si len poťahuje trencle...nikam si prsty nepchá :D
Reagovat
Davor1
hyperbola :-))
Reagovat
babolat.cz
Rafa je prostě King. Klobouk dolů.
Reagovat
babolat.cz
nikdy jsem takovou bolest nezažil....proboha, to řekl on nebo jeho syn? 33-letý chlap nezažil takovou bolest jako píchnutí včelou? princezna na hrášku...
Reagovat
smazaný uživatel
Dospělého chlapa bolí žaludek to říká on nebo jeho strýc?
Teplá růžová princezna.
Reagovat
Knosos
Nezažil takovou bolest - tedy nezažil takový druh bolesti, nemyslel tak silnou bolest.
Jestli jsi vtipkoval, tak se omlouvám.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Bolelo to, jako by mě píchla včela... Nikdy jsem PODOBNOU bolest nezažil.. Naštěstí to nakonec nebylo tak hrozné."
Reagovat
VlS
No řekl bych, že Rafova anglina jej docela omezuje v tom, co je schopný říct a tak možná taky řekne co dokáže říct a ne to, coby říct chtěl - co by řekl v rodném jazyku. Dostal otázku a snažil se odpovědět, nedělejme z toho vědu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam rad tu jeho bojovnost.
Reagovat
steve79
Co teda vlastně Nadalovi bylo??
Reagovat
babolat.cz
chtěl udělat radost federovcům a povedlo se.
Reagovat
Amputace
Rafa zkrátka dokáže myslet na každého: na fanoušky, i na své největší rivaly :) Jaký to charakter.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a taky na propagaci turnaje. Myslím, že dnesní zápas sledovalo alespoň číselně kvantum lidí, kteří by si jinak zápas 2. kola nezapli. :)
Reagovat
Amputace
Tak, tak :)
Reagovat
Mayo
Asi zaludok
Reagovat
Mayo
Jarka bojovať
Reagovat
Davor1
bez šance, Simona je top class :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jarka ji rozdrtí 6:4 6:0 JARKO BOJUJ
Reagovat
Davor1
:DDDDD
Reagovat
Mayo
To ma napadlo, že je bez šance...ale treba fandit slabším
Reagovat
Davor1
a našim :-))
Reagovat
Mayo
To u mna nemusí byť nevyhnutne ale cibulku som sledoval a fandil, takže ok
Reagovat
Davor1
ani u mňa, ja by som Simone fandil proti hocijakej našej hráčke... možno keď dorastie tá Uberalová, tak tá isto bude moja favoritka :-))
Reagovat
Mayo
Uberalova je slabá.
Reagovat
Davor1
ale vyzerá na tom kurte neuveriteľne :-))
Reagovat
ptpc
Dúfam že mne "vyrastie" Šramková...
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju 2. kolo USO 10 Istomin, pak bral pohar..traba se bude historie opakovat.
Reagovat
Kozoroh
Co to meleš?? Istomina tehdy vyřídil 3-0, hráče o úroveň lepšího než Smyczeka, s kterým se pět setů trápil. Tvrzení o opakování historie je úplně pitomé, Nadal na USO 10 byl v jiné pozici než dnešní Nadal. Uvidíme, co předvede v pátek proti Izraelcovi...
Reagovat
Mayo
Tiež nechapem o čom točí
Reagovat
Amputace
Tak Nadal je tím, že se v prvních kolech často trápí, pověstný a já bych tomu nepřikládal velkou váhu nebýt toho, že očividně nebyl zdravotně v pořádku. Teď jde vlastně pouze o to, jestli půjde o nějaký vážnější dlouhodobější problém, nebo o nárazový kolaps organismu.
Reagovat
Davor1
povestný? že sa v prvých kolách trápi? Ak vynecháš Wimbledon, tak kedy sa v prvých dvoch kolách trápil? Dobre, raz s Isnerom na RG a ešte ten jeden rok, kedy mu zobrali set Kližan a Brands, ale ináč si nepamätám, aby sa na AO či USO v prvých kolách niekedy trápil. Drvivá väčšina jeho prvých dvoch kôl (s výnimkou Wimbledonu) končí 3-0, tak aké trápenie?
Reagovat
Mayo
Vo wimblase 10 sa tiez trápil s haasem a pecnerom
Reagovat
Kozoroh
Davor psal o neevropských GS (AO a USO), nikoliv o Wimbledonu. Čti pro příště pozorněji.
Reagovat
Mayo
A odkud mam vediet ake myslel :D
Reagovat
Kozoroh
Přečti si Davorův koment pozorněji, je to tam zmíněné.
Reagovat
Mayo
A prečo sa to vlastne deli ? Proste mu nebolo dobre a chyba mu prax, tak to neni ono, čo už...ne každý den je sobota :D
Reagovat
Kozoroh
No jo, ale srovnání dnešního utkání se střetem s Istominem na USO 10 je úplně scestné. Proto jsem musel reagovat.
Reagovat
Davor1
Teda po dnešku, s miernym odstupom času po žrebovaní treba povedať, že Nadal mal tohto roku vážne ohromné šťastie na los. Dostať do prvých dvoch kôl tak ultratragických súperov, to je naozaj klika jak hovado. A v treťom ho čaká Sela, ďalší hráč z druhej stovky. Ak by dnes proti nemu stálo 80% iných nenasadených hráčov, tak letí. Videl som hrať Baghdatisa, ten by ho vyprášil 3-0. Mohol dostať Tomiča, Kyrgiosa, Grotha, Seppiho, Troickeho, Mannarina, Pospíšila a x ďalších, ktorí by ho poslali domov.
Ak prejde cez tretie kolo, tak ho čaká pravdepodobne Gasquet, ktorý má z neho komplex, podobne ako Berdych vo štvrťfinále a Federer v semi. Mohol mať v OF Ferrera, v QF Nishiho a v semi Djokoviča. Uvidíme, ako na tom fyzicky bude pozajtra, pretože Sela je rozhodne kvalitnejší ako Šmyček a s podobným výkonom už asi Nadal nepochodí...
Reagovat
Mayo
Amen.
Reagovat
Pe3k
Přesně tak! Každopádně Nadal má štěstí na los tak nějak pořád. Ale to štěstí mu jednou dojde...
Reagovat
Cico93
ano má vždy ten najľahší los.
Reagovat
babolat.cz
a fedex nejtěžší...jako vždy.
Reagovat
tito
Ale tak buďte rádi. Co víc si přát do potenciálního SF než takového soupeře, co se tam prokulhal jen díky šťastnému losu, no ne???
Reagovat
spaniel
Právěže pro Nadala jsou nejhorší soupeři kolem 110 místa, takže pro něj hodně špatný los, nejtěžší možný ;)
Reagovat
Amputace
Ano, zatímco Federer má neustále ohromnou smůlu.
Reagovat
Davor1
Tak Južnyj sa ešte zo zotrvačnosti drží v prvej stovke, ale ten chlap je už úplne hotový, úrovňou hry by nestačil ani na challenger. Smyczek síce patrí do toho rizikového rozpätia, ale je tak jalový, že Nadal by musel by musel hrať na vozíku, aby ho nejak dorazil. Uvidíme čo Sela, ten vie byť občas nebezpečný, podobne ako Rosol či Darcis :-))
Reagovat
smazaný uživatel
V SF ho čeká Murray a ten komplex nemá :-)))
Reagovat
Davor1
tiež dúfam, len nech to zase nepohnojí s Dimitrovom...
Reagovat
Mayo
Dimitrova vyfacka až to nebude pekne :D
Reagovat
Davor1
to som čakal aj vo Wimbledone, a tam to fakt pekné nebolo :D Ale teraz by to mal zvládnuť...
Reagovat
Mayo
Vo wimbledone to odflakol...to ma netankuje...bolo mu daco, neverim, ze hráč s jeho schopnostami na trave pukol na nulu
Reagovat
Davor1
vraj sa tesne pred zápasom pohádal s Kim, alebo také niečo, a potom bol z toho od začiatku mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
To potom vyvrátili. Podle mě tam byla spíše hádka v týmu, Amelie vs Dani nebo něco takového. On ale popírá všecko samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt k smíchu, tady se láteří na tím, koho dostal v prvních kolech, současně ale má spousta lidí stažený půlky z toho, že asi porazí Berdycha a Federera, já se jen zeptám, tak když je tak tragický tak čeho se bojíte? Že se rozehraje a v čf už bude hrát jako obvykle?
Reagovat
smazaný uživatel
No ze i kdyz hraje tezky podprumer, tak na egoistu to bude jako obvykle pohodle stacit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten chlap me jednou zabije...nebo prinejmensim skoncim v blazinci...takovy nervy, muj boze :-D
Reagovat
slacker
Ty vole dneska mohl byt svatek tenisu - vypadnuti dvou Sithu :-).
Reagovat
Vojtiik
Remember! The first and only reality of the Sith: There can only be two!
Reagovat
Davor1
presne, a nakoniec nevyšlo ani jedno :((
Reagovat
Cico93
Ale to by som bol smutný:((
Reagovat
smazaný uživatel
jj je to skoda, Bolelli toho aroganta mohl dat... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Sledovať takýto zápas cez livescore, to je pomerne traumatizujúca záležitosť..
Reagovat
Amputace
:) Věř, že sledovat ho na Eurosporu rovněž nebyl zážitek, který bych si rád v dohledné době zopakoval.
Reagovat
Roger_Federer
Dneska se ukazalo, jake stesti byl ten lehci los.
Reagovat
Faddova
aha, takže podle tebe Smyczkův výkon odpovídal jeho žebříčkovému postavení, ses asi taky díval přes live scores
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlob se na mě, ale odpovídal jeho žebříčkovému postavení, snad nechceš tvrdit, že Smyczek diktoval tempo a celé to bylo o jeho chybách, bylo to jen o Nadalovi.
Smyczekova hra, co jsem vypozoroval servis strašná (tragi)komedie - 1. servis stěží přes 150, druhý průměrně kolem 120, u síti naprostá tragédie, údery často velmi měkké. Jak píšou ostatní, stát tam jiných řekněme 70% hráčů, které mohl dostat do druhého kola, balí si Rafoun kufry.
Ale podle mě je to dobré pro turnaj, že Rafa postroupil, vždy rád sleduji konfrontace nejlepších, je dost pravděpodobné, že zápas třetího kola Nadala si pustím (jestli se bude hrát v přijatelném čase), Smyczek: Sela bych určitě nesledoval.
Reagovat
kada.tom
Bernie zápas taky zvládl a je ve 3. kole, moc dobře :-))
Reagovat
Vojtiik
zvládl to klaunšrajbr za něho, tvůj bernie měl kýbl lucku
Reagovat
Amputace
Co byste řekli, že tomu Rafovi je? Jedinkrát jsem ho viděl takhle fyzicky na dně a to ve čtvrtém setu finále US11.
Reagovat
PetaM
Je gravidní.
Reagovat
Faddova
říkal, že křeče různě po těle a že se cítil vyčerpaný
Reagovat
Roger_Federer
Podle me mu nebude nic,maximalne nejaka vyroza.Nikdo nevi co do neho cpou uz roky aby ho udzreli ve hre.
Mozna se pletu, ale podle me uz proste prestava stihat a uz nebzde hrat kszdy zapas jak terminator, jak chytne den blbec bude hrat hur stejne jako Roger v roce 2013..
Reagovat
Denis92
zaludocne problemy, nic vazne. Do dalsieho kola moze byt uplne v pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda ještě na AO 2011 s Ferrerem ve čtvrtfinále, tam byl tež mimo úplně, zpocený jak hovado, slabší pohyb.
Reagovat
Amputace
Máš pravdu, tam to rovněž byla síla.
Reagovat
Mayo
To bolo nechutné vitazstvo...ale je tam
Reagovat
pockerface
To snad vidím poprvé, kdy si Rafa po vyhraném 2.kole kleknul, téměř lehnul na oslavu vítězství. I nějaká slza ukápla. Nevím jestli slza bolesti nebo radosti. Ale tohle ho nakopne a bohužel pro Toma nebo Rogera. Horší v dalších kolech už snad Rafa nemůže být.
Reagovat
Davor1
Horší byť nemôže, ale môže byť rovnaký. Ak bude hrať takto o dva dni, tak ho pošle domov už Sela, najneskôr Gasquet...
Reagovat
pockerface
možná měl opravdu žaludeční problémy a myslím si, že ve 3.kole bude hrát úplně jinak. Pokud tedy bude fit.
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to nejspíš hodně bolestivý vítězství, urval to čistě silou vůle a proto je největší mental titan :)
Reagovat
kada.tom
Noo, ta oslava byla fakt jako kdyby to bylo finále :-D
Ale tak já Rafu chápu, raduje se, asi na tom nebyl moc dobře.
3. kolo je, tam je hratelný Sela, uvidíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jakoby vypadlo z nějaký parodie
Reagovat
pockerface
Smyczek bojuje, Rafa chybuje. Smyczek si zaslouží pochvalu, pěkně se kvůli němu Rafa zapotil.A Rafa oslavuje vítězství jako kdyby vyhrál GS.
Reagovat
PetaM
Se raduje, jako by vyhrál celé AO :D :D :D :D
Reagovat
Mayo
Hihi :D D D
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, vypadalo to tak no, jak zakleknul :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
2 vemena na kurtu,prokrista:))
Reagovat
Pe3k
Pěkně to otočil, Smyzcek na takový zápas nemá hlavu. Naopak Nadal má z takových zápasů, kdy prohrává a kdy mu to nejde, nejvíce zkušeností.

Btw. zajímavé, že Nadalovi dělají největší problémy hráči mimo top 100 :D
Reagovat
Mayo
Uff, je to tam.
Reagovat
Davor1
Ty vole, to je ale vemeno ten Šmyček :DD
Nadal vyškriabe jeho forehand, loptička letí tesne za sieť a Šmyček namiesto toho, aby si to nechal spadnúť a zasmečoval to s odskokom na tribúnu, tak zahrá drajv volej rýchlosťou ako Errani a nabije Nadalovi na obhod :DDD
Videl som len jeden game a nechápem, ako sa s týmto mohol toľko trápiť, veď Šmyšek je priemerák aj na amerických challengeroch...
Reagovat
Denis92
Smyczek nema nato herne a ani psychicky aby Nadal zdolal. Rosol Kyrgios ci Darcis hrali paradny tenis ktorym nicili Nadala.. American svojim slabym tenisom nici sameho seba. Dnes mohol spravit dieru do sveta, ale herne nato proste nema.
Reagovat
Davor1
Ja Smyczeka poznám presne takto, a preto sa čudujem, ako mohol zobrať Nadalovi 2 sety a prehrať až 5-7 v piatom...Nadal musel hrať vážne tragicky, ináč si to neviem vysvetliť. Obrovská škoda, že tam dnes nestál niekto iný, dnes by možno Nadala porazil aj Lacko...
Reagovat
Roger_Federer
To jsem zvedavy, co bylo pricinou Nadalovych opetovnych problemu.Dneska mel Rafa obrovske stesti, ze mel soupere co nevedel jak ho porazit..Jinak jel domu.
Reagovat
dadaft
naprosto drtivou většinu zápasů na tři vítězné sety vyhraje ten, kdo první získá dva sety.
toto pravidlo neplatí jen u zápasů, kde hrají top hráči jako Nadal nebo Federer -- ti jsou schopni otáčet.

takže tento zápas je zcela prost vzrušení -- otázka je jedna, jestli je Nadal fyzicky schopný hrát a vyhrát.
Reagovat
Amputace
Je to tak. Stát proti němu dnes levák s lepším servisem, Rafa jel domů.
Reagovat
pockerface
tak jak jsem psal před pátým setem. Smyczek si to prohrál sám. Teď už to Rafa nepustí. Tady byl asi Smyczek nervozní, zkušenosti se projevují.
Reagovat
Mayo
Vamooooooooooos
Reagovat
kada.tom
Rafo, doservírovat!!
Reagovat
stopan
teraz mu ten smatch nabil na forehand ako maslo na podnose, tak toto je proti nadalovi smrt.
Reagovat
Davor1
Konečne mám voľno, zapnem internet a nestačím sa diviť- Nadal sa ťahá 5 setov s challengeristom Šmyčekom ?? :DDD To už do druhého kola ani nemohol dostať ľahšieho súpera, čo sa tam deje? Veď Smyczek nemá žiadny poriadny úder, ako je možné, že sa tak drží? Stream zapínam až teraz...

Ale fajn, myslel som, že Simona už bude mať po zápase, takto ju ešte stihnem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jedno kdo vyhraje, hlavně ať je to co nejdelší!!
Reagovat
Mayo
Fh po ciare huraa
Reagovat
kada.tom
teď se rozhodne ... kdo to uhraje, vyhraje i další hru - můj tip :-)
Reagovat
blixa
Bože, hlavně ať už někdo vyhraje a může Simona na kurt !!!
Reagovat
kada.tom
hmm, Rafa uhájil podání, tak teď Tima brejkne
Reagovat
panzer.dragon
nevěřim tomu
Reagovat
Mayo
Praveze si na returne nevie ani pinknut, hroza
Reagovat
kada.tom
hmm, tak ne :-/
Reagovat
panzer.dragon
začíná poslední gem zápasu :-)
Reagovat
Mayo
Nech žije inside out
Reagovat
panzer.dragon
pojď Time, zaber máš na to
Reagovat
tito
Rafo, prosím dej to!!! Nebo kupuji nůši Geladrinků, Babolat Play a už se budu věnovat pouze VLASTNÍ sportovní kariéře.
Reagovat
gigin
:DDDDD
Geladrinků, tvl :DDDD
Reagovat
mahycek
Netahejte sem hadry,nebo to byl vtip, Ten Smytzek nemá tak špatný servis,jak někdo psal,Rafa vyhraje,má žena je Rafa a já, to už víte. Ne, nyní jsem doma sám a doufám,že ve 14 si půjdu zdřímnout. Tak bravo Tom, Plíšková i Hradecká. Ty jsem viděl. Také Fedexe,hohudík už je jen, druhé téma dnešního dne. Tou první bude Nadal,i jakkoliv to dopadne.
Reagovat
a.magerova
Hele, taky Ti neříkám, že sem nemáš tahat baby, když je to Rogerův článek :-P
Reagovat
kada.tom
noo, v RLA začíná přituhovat, za chvilku už bude každej míček nesmírně důležitej
Reagovat
Mayo
Skonci to 16: 14
Reagovat
kada.tom
Vedl v TB 3. setu už 4-1, ale pak udělal dvojchybu a Bernie srovnal na 6-6 a pak to přišlo ... epická výměna od obou, která skončila tím, že se straaaašně moc šťastně míček při Berniho úderu otřel o pásku a prasátko bylo na světě ... oba hráči šokovaní, publikum ve varu ... pak tam Bernie fouknul eso a vyhrál set :-)
Reagovat
dadaft
doufám, že Kohli toho šaška nakonec vyklepne.
Reagovat
kada.tom
já zase doufám, že Bernie toho Helmuta přehraje :-)
navíc když Bernie vyhraje, bude tu další australská bitva :-)
Reagovat
Denis92
Zapol som to prave za stavu 6-6. Ta vymena naozaj stala zato. Atmosfera uzasna.
Reagovat
a.magerova
Parádní barva, i se mi líbí víc než Rogerovy, ale i Rogerovy hadry jsou hodně suprový ;-)
Reagovat
blixa
Ta šílená, do očí bijící růžová je dokonalá ? Tvl. v tom bych nešel ani venčit psa :D
Reagovat
a.magerova
Mně se líbí, není nic co by mi na Rafově outfitu vadilo, zápas Rafy a Rogera na AO by byl mému estetickému oku velmi lahodící, opravdu ;-)

No jde o to jakou rasu venčíš, né každý pes či jeho páníček mě zaujme :-P
Reagovat
Mayo
Tak on v hadrech nezvykne sklamat : D ...panes
Reagovat
Mayo
Je to bojovník ... vamos
Reagovat
mahycek
Oprava, Rafa,ne Fafa,mám nyní 5 dnů volna od kapely,tak jsem položen plně do přenosů AO. A mám také už 1,5 červeného vína z Chile,samozřejmě v sobě. Ale,pohoda nyní si užívám tenis a nahrávám do archívu.
Reagovat
a.magerova
To byl nick babolat.cz vždy takový mamlas nebo až teď poslední dobou?

Rafa to ještě otočí ;-)
Reagovat
Mayo
(((:
Reagovat
Roger_Federer
Rafa to v klidu dihraje, ted uz vypada o dist lepe nez ve 3 setu s na zacatku 4.Smyczek to nedokaze uhrat sam, moc chybuje a nema servis a return.
Reagovat
Denis92
Jasne, ze to vyhra. Fakt dnes ma stastie na slabuckeho supera, inak by uz bol davno na ceste domov.
Reagovat
PetaM
Ale no tak ... Když už nevypadla Umírající, tak snad vypadne aspoň Nadal ...
Reagovat
kada.tom
žádný takový, Rafa to zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Umírající myslíš Petrušku? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Připomíná mi to loňský finále se Standou docela, Bejk se tváří jak hromádka neštěstí a vypadá na skreč, ale stejně bojuje dál, i kdyby tam měl padnout, každopádně jestli přežije v pátým jakože asi jo, tak je stejně slabej a nejdýl v semi ho vymele Féďa ;))
Reagovat
pockerface
podle mě to Rafa už nepustí. To by mu musel hodně ujet začátek a prohrávat třeba 4:0, ale teď už to urve a zase ho to nakopne do dalšího kola. Ten kdo se ho nezalekne a vlítne na něj, tak má v prvním týdnu velkou šanci poslat Rafu domů. Otázka je jestli se někdo takový najde. Nepočítám hráče od Q. Ale do Q by mohl někdo překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
leda tak Anderson nebo Berdych, ale i tak pochybuju teda :D Bejk je bejk prostě
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal buď padne dnes, nebo s prvním pořádným soupeřem. Pokud by ale došlo k souboji s Rogerem, tak to znamená, že se dostal do formy, a tím pádem ho Nadal vyhraje.
Reagovat
pockerface
no právě, než dojde na řadu Tomáš nebo Roger, bude Rafa rozehraný a toho se právě obávám, aby si pak nesmlsnul jak na Tomovi, tak Rogerovi. Rafa je na GS opravdu nejslabší do 3.kola, pak se rozjede jako lokomotiva je těžko k zastavení.
Reagovat
smazaný uživatel
uvidíme no, jak se dá do cajku, teďka to urval jen tak tak a ještě dělal, jak kdyby už vyhrál :D
Reagovat
kada.tom
No, tak jdeme do 5. setu. Snad to Rafa nějak uhraje.
Reagovat
Mayo
Smyczek ak mu pomoze jedine
Reagovat
mahycek
Co je v tom,že tam Fafa nechodí při servisu Smytzka,nebo věří ,ve vlastní ¨podání? Taktika,nebo nemá dost sil?
Reagovat
smazaný uživatel
Byl break dopředu takže šetřil síly a věřil že si servis pohlídá.
Reagovat
pockerface
Včera na Eurosportu říkali, že více hráčů mají žaludeční problémy. Jak to vypadá Rafu to asi taky postihlo. Tělo je podle mě stejně ještě po tom divném roce 2014 oslabené. Operace, tvrdý trénink atd. Rafa se dneska potí tak, že používá 2 ručníky naráz :-)
Reagovat
mahycek
Sleduji už 11hodin,jen pro srovnání se skušeností, Panovová nad Marií vedla ve 3 setu vedla 4-1 a 40-15 při servisu,pak měla 2 match-pointy a Maria to uhrála do vítězství. Myslíte,že Nadal je dnes stejný případ? Panovová se trošku složila,dávala 2 servis 112km/h,to asi nemohla uhrát. Myslím, že Smytzek je trochu větší flegmatik,že mu to může vyjít.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal se ještě do tak krizové situace jako Sharapova nedostal. Zatím má pořád vše ve svých rukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je, že i Nadal podává kolem 112 km/h, hlavně druhý servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Občas Smyczek podává takhle celý zápas z druhého servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale takhle Smyczek podává obvykle, ale Nadal tímto způsobem normálně nepodává.
Reagovat
kranyz
Přesně má nějaký zdravotní problém a na servisu to je hodně vidět. I ty df, má už snad 7 a to je na něj hodně velké číslo.
Reagovat
kranyz
Ten chlap půjde zase na marodku, má nějaký problém, medical už měl neběhá, nebojuje, je takový duchem nepřítomný, sotva se po tom kurtu plouží, je prostě zralej na skreč ale tu nedá. Nicmémě dneska končí...Tim přitom nehraje vůbec nic, souhlasím s tím být tam někdo lepší klidně i ten (Bolelli) už je po zápase, takhle to ještě zkouší, i když jen oddaluje nevyhnutelné. Je to smutný pohled na Rafu kdyby vzdal a dal se pořádně do kupy (Pokud to ještě vůbec jde) asi by udělal nejlépe. Koukat na to jak si ho dává řekl bych až podprůměrnej hráč je smutný..
Reagovat
Roger_Federer
souhlas, mel by se konecne naucit vzdat v pravou chvili.
Reagovat
Denis92
Nepovedal by som, ze dnes konci. Smyczekova hra isla dole este viac, chudak sam nevie co teraz ma hrat. Pripomina mi to minulorocne finale ked bol Stan mimo z toho ze Nadal evidentne neni v poriadku a zrazu zacal stracat.
Nadal zacal hrat agresivnejsie, skusa hrat winnery vzdy ked to ide aby musel behat co najmenej a hral kratke vymeny. Zatial mu to vychadza a vidim to na 5.set.
Reagovat
Pe3k
Nadal to může v pohodě otočit. Tim má sice více energie, ale on se zase umí porazit sám...
Reagovat
kranyz
jasně otočit může, zálrží co mu ale je. Smyczek je špatnej, ale teď jestli to pro Rafu bude ku prospěchu věci, záleží co mu je, aby se tam takhle trápil i další kolo tak mu to rozhodně neprospěje, pokud to ale je jen nějaká nevolnost tak může být pro příště zase fit a v kondici...to ale musí vědět hlavně on sám.
Reagovat
pockerface
pokud má žaludeční problémy, tak se to snaží dneska nějak uhrát. Jestli teď vyhraje 4.set,tak podle mě vyhraje i 5.set. Určitě věří, že jestli mu je blbě od žaludku, tak se příště dá do kupy. Včera nějaký komentátor říkal, že více hráčů má problém se žaludkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Strejda říkal, že ma plotýnku už hodně zdecimovaný. Chudák, ted mu není ani 30, jak asi bude vypadat v 50 letech
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak se špatně hýbe?? Co ho zase bolí?
Reagovat
smazaný uživatel
Na anglickém komentáři řekli, že se Rafa bavil s doktorem o problému se žaludkem.
Reagovat
pockerface
dá to Rafa či nedá. Toť otázka. Jsem zvědav jestli to urve v pěti setech nebo ho ten prohraný TB totálně položí. Ale Rafa se většinou nesloží, to se spíš psychicky může složit Smyczek z pocitu, že by mohl nad Rafou vyhrát. A začne kazit. Teď si to může Smyczek už prohrát jen sám, protože Rafa opravdu nic moc.
Reagovat
stopan
no tazko povedat, ale myslim , ze nadalovi taketo zapasy ak vyhra len pomahaju, jednak si zdvihne sebavedmie bojovnika, a jednak dozenie chybajucu zapasovu prax.
Reagovat
stopan
ale dnes je horsi vykonom ako minuly rok vo finale AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Smyczek hraje zápas svého života, neskutečný tiebreak. Nadal ale viditelně není v pořádku, počtvrté v Austrálii zdravotní problémy a 2x ještě ani do turnaje nenastoupil. Klokani ho nemají rádi.
Reagovat
historik
třeba do hisense areny že? budem muset počkat, až to dnešní WTA Nadal se Šmícou dohrajou
Reagovat
kada.tom
zatím to určitě není potřeba ten zápas přesouvat, v Austrálii je ještě celkem brzy, navíc RLA má umělá světla, není problém končit nad ránem tamního času :-)
Reagovat
Denis92
Nevidel som zapas Nadala v 1.kole ale podla vysledku to bola pohoda.
Dnes je vsak uplne mimo a pritom ma slabeho supera + hraju vecer kedy su podmienky vyrazne pomalsie a je chladnejsie. Z Nadala tecie ako z krhly, nestacia mu ani dva uteraky. Pohyb ma slabsi, servis tiez nic moc.
Smyczekov servis este horsi..hlavne ten druhy to je jak zenske podanie.
Keby som fanusik Nadala tak by som bol nanho velmi nahnevany za tie jeho returny. Smyczek ma slabucke podanie, najma to druhe ide okolo 110 km/h. Na tom by si taky Roger pochutnaval a daval jeden winner za druhym. Nadal si miesto toho stupne 4m za baseline a posle len taky kopec do stredu kurtu a Smyczek tak v pohode moze utocit.
Reagovat
kada.tom
no, Rafa si koleduje o konec na turnaji ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To je brutál, na to koukat, wta. jeden trochu lepší a umístěnější úder a je vítěznej. A teď 2:1 pro Smyczeka,vau
Reagovat
pockerface
Koukám na TB a asi se mi nezdá, že Rafa vůbec nestíhá, neběhá. Buď je mu blbě z horka nebo ho něco bolí. Ale prostě není ve své kůži.Opravdu hraje mizerně.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Nadal druhý servis - 111 kmh
Reagovat
stopan
Snad tragickejsie na sieti ako smyczek je uz iba Djokovic :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám úplné deja vú. Trochu mi ten Rafův výkon připomíná loňské finále. Smyczek podání WTA a stačí mu to.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen pro představu, teď rychlost druhého servu Smyczeka - 125 km a vítězná výměna.
Reagovat
pockerface
Nemůžu sledovat celý zápas, ale vždycky když se kouknu, tak v tom momentě Smyczek zahraje dobrý úder, Rafa to zkazí a Smyczek ho brejkne. Takže jak tu někdo píše, že Smyczek je slaboučký, tak já ho vždycky vychytám, když zahraje dobře :-). Rafa se trápí a trápí. Myslím si, že to stejně urve buď 3:1 na sety nebo do bude pětiseťák.
Reagovat
d@ve
Ten Nadal asi fakt není v pořádku. Jinak si to nedovedu vysvětlit..
Reagovat
mahycek
Musel jsem se vrátit,co na to říct??? Ta dvojchyba!!!
Reagovat
pockerface
jj, dnes Rafa dost podává do prostřed sítě. Takové blbé servisy jsem už u něj dlouho neviděl.
Reagovat
Mayo
Smejem sa, dvojchybou daroval, ten Smyczek ma neuveritelne stastie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Před nedávnem jsem se dočetl, že herečka Penny z The Big Bang Theory Kayley Couco si relativně nedávno vzala amerického tenistu Ryana Sweetinga. A teď mě napadá, nevíte, proč šel tak dolů a jeho kariéra prakticky stagnuje? Je mu 27 let, takže by ještě pár let mohl hrát na celkem solidní úrovni. Že by ho tak unavil vztah s Penny? :))
Reagovat
tito
Mají všechno, tak si asi našel jiný smysl života, než se honit za balonem.
Reagovat
tito
Ještě že jsem v práci a můžu sledovat jen stav.....
Reagovat
smazaný uživatel
Podobne...
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict, ze to pripomina Rogera v roce 2013 v tech nejhorsich zapasech kariery..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to fakt děs, loňské finále hadra. Rozdíl je v tom, že Rafa dělá rituály a občas umí přitlačit ze servisu a z FH.
Reagovat
pockerface
Roger sice prohrál jeden set, ale to zpackal jeden game. Ale Rafa taky prohrál "zatím" jeden set, ale na rozdíl od Rogera se na každý bod strašně nadře.
Reagovat
Pe3k
Nechápu jak takový hráč může být ve druhém kole grandslamu. Jeho servis je tak na úrovni starších žáků, co je schopen udělat za chyby, nad tím zůstává rozum stát...A Nadal s někým takovým hraje vyrovnaný zápas a vyhraje to jako obvykle tím, že si vzdal medical time out, aby ho rozhodil z rytmu. Dneska by Nadala poslal domů i Hájek.
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict ze nechapu ty litanie 2 dny zpatky,jeho hra je dneska priserna z hracem co zkazi na co sahne. presto mu vzal set.
Reagovat
Pe3k
Já to chápu. Přes všechny ty prohry s hráči mimo top 100 i přes to, jak hraje dneska tragicky a pomáhá si (jako obvykle) ilegal coachingem a medical timeoutem, aby porazil naprosto tragického soupeře (nic ve zlým Smyczku), tak je Nadal pořád fenomenální hráč a pořád to má v sobě. Stačí vzpomenout na jeho návrat v roce 2013.
Reagovat
stopan
ach ach a opat ked Nadal nemoze sam super pomoze :D , taka chyba na sieti to snad neni pravda.
Reagovat
stopan
Ale vazne, dnes Nadal je uplne mimo, Smyczek hraje priemerny tenis, kvalitnejsi ma iba backhand, servis priemerny.
Reagovat
steve79
Smytzek je fakt slabej. Takove lehle chyby a o servisu skoda mluvit.
Reagovat
mahycek
Dnes tady myslím bude, přes 200 komentářů.řešte si Rafu i Rogera,dělám si do těch live přenosů záložky,včetně Andyho ráno,ale tam nebylo nic řešit. Večer,áž se vyspím,tak si ty zápasy Rogera i Rafu z analizuji.Vše v nejvyšší kvalitě zaznamenávám,tak jdu přímo k přenosu na velkou TV.
Reagovat
Mayo
Je to bieda od Býka.
Reagovat
smazaný uživatel
No zdá se, že Kokkinakis to už prohrál. Druhá pětisetová bitva v osmnácti letech - to nevypadá moc nadějně. Ale zažívají takovou malou revoluci Austrálci - ve třetím kole Kyrgios, teď asi Groth, Tomic je favoritem a k tomu ještě zítra Hewitt, takže čtyři zástupci případně ve 3. kole - to je dobrý výsledek.
Reagovat
mahycek
Ano,dnes by Boleli Rafu poslal na letiště. To souhlas.
Reagovat
tito
Nemyslím si. V Basileji mu dal se slepákem 2x 6:2. Což pochopitelně není zásadní argument. Tím je to, že mají s Rogerem odlišnou hru a zápasy se stejným soupeřem jsou rozdílné.
Reagovat
mahycek
Tou smečí si to Smyczek pokazil. Myslel jsem si ,že dnes se bude rozebírat Rogerův malíček,také bude,ale víc se bude rozebírat Rafael, at už to skončí jakkoliv.Od jedné ráno,je to pro mě vzpruha,chtít spát se mi rozhodně nechce.
Reagovat
Denis92
Keby hral Nadal dnes s trocha tazsim superom, napr. taky Bolelli ktory zahral dnes proti Rogerovi skvele tak si moze balit kufre.
Smyczek je slaby a nema servis. Vyrovnane je to len preto, ze Rafa hra katastrofalne.
Reagovat
stopan
tak a teraz sa nadal chyti mam dojem, kolko ma nadal v takych nedobrych zapasoch stastia je neuveritelne, ked sa nedari pride uplne blba chyba supera a nasledne pomoze paska a ma break naspat :D neuveritelne.
Reagovat
Mayo
Ešte len teraz po tejto chybe budeš nariekat :D
Reagovat
stopan
Neboj nenariekam, len sa smejem :D
Reagovat
Mayo
Koho si fanusik ?
Reagovat
stopan
som fanusik tenisu, ale uprimne respektujem nadala ako hraca ktory dosiahol toho hodne, ale jeho styl obranny, kde dobieha a vydiera spoustu lopticiek, ktore casto rozhoduju o vysledku setu proste rad nemam.
Reagovat
Mayo
Bodaj by ich vyberal...jeho pohyb uz neni čo býval...dnes je to mizerné ako všetko
Reagovat
stopan
Tak Nadalova hra je zalozena na fyzickej a atletickej kondicii, proti superom mimo top 10 mu staci , teda ak je zdravi, hrat aj na 70% percent, rpti hracom top 10, je to o jeho rychlosti a o kvalite hre supera, ak super top 10 sa zbytocne nevyhadzuje tak nadal ma problemy. Nadal nie je technicky hrac, je bojovnik, ak ma slabsi pohyb tak proste mu nefunguje nic, nestiha a kazi.
Reagovat
Mayo
Ano, viem je to haluzak, ktorý ma stastie, ze pri tých všetkých tituloch mu superi zahráli zle.
Reagovat
stopan
ano je haluzak v tom, ze je ako stena, to nemozes vyvratit :D , no v podstate v tenise je dolezita hlava, a tu mal bojovnejsiu a chaldnejsiu. Finale 2008 vo wimbledone bolo tesne, Federer prehraval sice dva nula na sety ale ten druhy set pustil zo stavu 4-1 a to ake hrubky robil za stavu 30-15 30-30 na sieti nie je o Rafanovej hre. Finale AO 2009, Federer sa polozil v 5sete v hlave, odislo mu vsetko forehand backhand, podanie cely zapas katastrofa, takze to tiez nebolo uplne o rafovej hre, ktory mal naviac v nohach 5 setov s Verdascom. Na french open ho mal Federer na rakete dvakrat porazit ale to co si Rafael dokaze vydriet to Federera zvyklo polozit herne.
Reagovat
Mayo
Dobře.
Reagovat
steve79
Ma nejake zdravotni problemy
Reagovat
pockerface
proč se nechal Rafa ošetřoval. Odešel jsem a neviděl to. Že by nevolnost z tepla?
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Kde je teď Rafafeoli, jak mi to vysvětlí? :)) Nadalovci ho tady po prvním s podprůměrně hrajícím doktůrkem málem korunovali králem GS a teď ztratil set s nejlehčím soupeřem pro druhé kolo. :D Příště trochu více soudnosti, kucí.
Reagovat
babolat.cz
ty chytráku, hlavně že fedex zahrál tak skvěle, s bollelim. žluťásek...
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat Bolleliho a Smyczeka. :-) Nemá cenu nějak zvlášť reagovat.
Reagovat
babolat.cz
no jistě, každý kdo hraje proti "úžasnému" je lepší, mnohonásobně. lépe se to vysvětluje ta ubohá ztráta setu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě vysvětlení pro ubožáky (jinak tě po tvých komentářích na adresu RF z předešlých dnů označovat nebudu).
Bolleli - 48. na žebříčku, v letošní sezoně porazil Beckera, Matoševiče, Goffina a v prvním kole AO Monaca.
Smyczek - 112. hráč žebříčku, v letošní sezoně porazil k kvaldě na Brisbane Ginepryho, pak prohrál s Copilem. Cestou na AO porazil tři naprosté nýmandy bez jediného startu na okruhu ATP (nebo s velmi malými zkušenostmi) a v prvním kole Melbourne zase zdolal Savilleho.
--------------------------------------------
Ten rozdíl je objektivně markantní
Reagovat
babolat.cz
stejně tak je asi směrodatné, že Rafa prohrál s berrerem a fedex se stachovskim...strč si data víš kam, sport je o něčem jiném
Reagovat
Pe3k
Omfg. Máme zde dalšího naprostého ignoranta a tupce a světe div se, je to zase Nadal stupid fan :(
Reagovat
smazaný uživatel
Když už jsme při té anál-ýze, prozraď nám, jak sis užil swingers bazénovou párty s Rafou a jeho partou?
Reagovat
babolat.cz
co bys za to dal ty fedořitilezi
Reagovat
smazaný uživatel
Poznám jednoho hráče, který leze do řiti celkem často ;-)
Reagovat
tito
1) Jsem rád, že nevypadl v prvním kole.
2) Že má problémy s tím, kdo zrychlí hru je logické a již jsem to psal, na zlepšení timingu v tempu si ještě počkáme.
3) Na AO jsem mu velké šance nedával, spíše až v Miami či IW, nicméně pokud projde prvním týdnem, kdy je nejzranitelnější, tak šanci na titul pochopitelně má.
4) Jinak jsem obezřetnější a taky mi vadí přílišné chvalozpěvy. Trocha soudnosti by opravdu neškodila.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně jsi to napsal. Abychom se dobře pochopili, já nepřeji Rafovi nic zlého, nesměju se jemu, ale fanatickým fanouškům (fanouškovi), který tu předával trofeje. :) Dnes to podle mě urve, ale v dalším průběhu to bude mít hodně těžké.
Reagovat
Roger_Federer
Ze ti nefunguje mozek, ale ani oci? ty nevidis jak dneska Nadal nestaci ani na podprumerneho hrace top 116?.
Ted ho vtomto gemu skoli pri servisu Nadala se tahaji o balony, byt tam dneska kdokoliv do top 50, je davno konec.
Reagovat
pockerface
tak teď Smyczek zahrál parádně při Rafovo podání. Jestli Smyczek nevyhraje 3:1, tak to může jít do 5.setů. Hrají 1.30 hod. a Rafa je promočený. Sice asi dost trénoval, ale ta pauza několik měsíců a ta rozházená sezona 2014 jde na něm prostě znát. Pokud dneska Rafa vyhraje, tak si myslím, že kolo od kola bude lepší, ale dnes může vyfičet.
Reagovat
Pe3k
Je sice jedním z nejlepší hráčů historie, ale to co on předvádí na kurtu, když začne prohrávat, to je ostuda sportu v přímém přenosu. Ilegal coaching a hned potom si zavolá doktora, i když mu nic není. Jeho nesportovní chování, téměř pokaždé, když prohrává je ubohost nejhrubšího zrna. Bad loser.
Reagovat
babolat.cz
aspoň nestřílí míčky po soupeřích, když jsou zády a pak se tomu tlemí.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší, než podávat ruku soupeři a sudímu, kterou se předtím hrabal ve spoďárech
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, jen on nemá právo na to, aby mu bylo zle a nedejbože aby si vzal medical, to je zločin..
Reagovat
steve79
Nadal hraje ted hrozne. Zadna agresivita a ty jeho forhandy jsou hrozne kratke. Smytzek nic extra nepredvadi.
Reagovat
mahycek
Rafa ti právě prohrál set,neříkám, že prohraje,ale to je tak udřený tenis, není to ten Nadal,jako dřive i když baletka nikdy nebude. Manželka mu mnoho let fandí,ale už ji sere,jak to všechno trvá,než se připraví na servis atd. Lukáš může letět za synkem,naštval mě.
Reagovat
Kozoroh
Jestli to nevíte, tak Roger si dnes na AO připsal 75. vítězství, což je rekord AO a 4. nejvyšší číslo mezi GS obecně. Rekord drží Jimmy Connors na US Open (97 výher).
Že Roger přišel o set mě překvapilo, ale otočil to a postupuje, takže spokojenost.
BTW - dívá se někdo na Rafu se Smytkem? Hraje Rafa hůř než s Južným?
Reagovat
Pe3k
No zápas s Rusem jsem neviděl, ale dívám se ted. V prvním setu hrál Nadal dobře, ale pak to šlo z kopce. Ve druhém setu ztratil 3x servis a na začátku třetího dal 2 dvojchyby v řadě. Z forehandu chybuje dost často. Ted na začátku 3. setu ztratil zase servis a teče 0:2. Každopádně Smyczek je kvalifikant a má průměr prvního servisu 165 Km/h a druhého tak 150.
Reagovat
babolat.cz
přeji fedexovi, ať ho vyřadí kyrgios nebo andy, od rafy by to už totiž tenisově neunesl...a zase by padli další zkumavky na další dvojčata
Reagovat
smazaný uživatel
Ze zkoumavky jsi vypadl maximálně tak ty.
Reagovat
mahycek
Rosol to zase sere,to chce hrát zase na 5setů???? Přece s nějakým Selou,ale 112 hráčem,to nesmí připustit.Nic mu nezbývá musí už hrát na 5 setů. Ach jo Lukáši,proč taková dřina. Ty musíš být na Rafíka čerstvej. Nyní vážně,moc ti v této chvíli nevěřím,ale dej tam všechno,já taky koukám od jedné ráno s několika ovladači u sebe,fandím a skončím třeba v poledne.Bojuj za synka!!!
Reagovat
Pe3k
Reagovat
mahycek
Dívám se dnes od jedné,takže Melzer 1 setu vedl 5-3 a 30-0 při svém servisu,ale Tom to otočil a pak už si to jasně pohlídal. Zatím bravo Tomáši,trenér Vaulverdu ti svědčí a a další 2 v týmu.
Reagovat
mahycek
Jak už jsem dnes psal o Fedexově zápase v jiném komentáři dnes ráno. Roger během 1 setu si několikrát prohlížel malíček pravé ruky a nakonec set prohrál,ale ne jenom tím. Italovi to tam moc dobře padalo i returnoval skvěle. V přastávce po 1 setu se nechal Roger ošetřovat,také vyhnal lehce kameramana,který mu tu bolístku snímal.Ale nakonec se sebral a jasně 3 další sety vyhrál.Takže jdeme dál. Ale s tím prstem,to jsem ještě neviděl u Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatial vyzera Roger v pohode a zda sa, ze ma dobru formu tak ako na konci minulej sezony. Vidim to tak na semifinale a potom sa uvidi, dolezite je, aby mal v pohode hlavu, s kondickou myslim problem nebude, ma natrenovane. Skor vyvija tlak sam na seba, vidno, ze stale ma obrovsku motivaciu a niekedy prave kvoli premotivovanosti zavaha. Standardne posledny X zapasov ma minimalne 1 game na svojom podani krizu a vacsinou to skonci breakom alebo aj stratou celeho setu, zatial sa ale dokaze otrepat a ist dalej aj po strate setu (napr. posledne finale s Raonicom. Kazdopadne je skvele vidiet jeho uzasny agresivny a utocny tenis v kombinacii s jeho neutichajucou tuzbou vitazit. Priklad pre vsetkych sportovcov...
Reagovat
a.magerova
Teda to je den, Roger - puchýř a Šmajda ostříhán :-/
http://www.super.cz/323363-z-roztomile-holcicky-je-pohledny-chlap-urostly-zpevak-ze-superstar-zacal-konecne-vypadat-jako-samec.html
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist