Nadal v Londýně dohrál! Ani podruhé nenašel recept na Browna

2. 7. 2015, 20:45
Aktuality 121
WIMBLEDON - Rafael Nadal opouští Wimbledon už čtvrtý rok po sobě nečekaně brzy.Letos ztroskotal ve druhém kole na raketě Němce Dustina Browna, kterému podlehl i ve druhém vzájemném střetnutí.
Dustin Brown a Rafael Nadal

Pět účastí v letech 2006 až 2011 proměnil ve tři finále a dva triumfy. Poslední čtyři starty ve Wimbledonu se ale Rafaelu Nadalovi nepovedly. Výsledky? 2. kolo, 1. kolo, osmifinále a 2. kolo. Přemožitelé? Lukáš Rosol (v té době 100. hráč světa), Steve Darcis (135.), Nick Kyrgios (144.) a dnes Dustin Brown (102.).

"Nevím, jestli se ještě dostanu na úroveň z let 2008 nebo 2010 nebo 2007 nebo 2006 nebo 2011," uvedl Nadal. "Mám samozřejmě touhu se na tu úroveň zase dostat. Musím na tom dál pracovat, ale nevím, jestli se to povede," řekl Nadal. 

Po loňských zdravotních problémech (záda, zápěstí, slepé střevo) si devětadvacetiletý Španěl prožívá svou nejhorší sezonu a s Brownem jediný vzájemný souboj - mimochodem rovněž na trávě loni v Halle, prohrál - ale i přesto je jeho dnešní porážka velkým překvapením. 

Vždyť Brown je aktuálně až 102. hráčem světa, nejvýše byl na 78. místě, účast ve Wimbledonu si musel vybojovat v kvalifikaci. Před zápasem na kontě pouze šest letošních výher v hlavních soutěžích turnajů ATP a jeho nejcennějším skalpem v sezoně byla vlastně až výhra v Londýně nad hráčem sedmé desítky Yen-Hsun Luem.

Proti Nadalovi ale se svými dredy nepřehlédnutelný Brown předvedl nebojácný tenis. Na trávě v All England Clubu hrál proti světové desítce odvážně, často měnil rytmus hry, střílel vítězné míče z každé pozice, celkem jich měl 58 a snažil se výměny ukončovat na síti. Zápas završil při třetím mečbolu třináctým esem a zvítězil 7-5 3-6 6-4 6-4.



"Není to konec světa. Je to smutný okamžik, ale takový je sport. Život jde dál a moje kariéra taky," řekl bývalý první hráč světa Nadal. "Tenhle povrch umožňuje, aby podobní hráči měli s tímto stylem šanci uspět. Já jsem nepodával dost dobře a po prohraném prvním setu jsem byl pod tlakem," řekl Nadal. Podle svého trenéra a strýce Toniho Nadala hrál špatně. "Měl velmi špatný forhend," řekl Toni Nadal.


Naopak Brown hrál podle svých slov na hranici svých možností. "Proti Rafovi musíte vždy hrát jen svoji nejlepší hru. Pomohlo mi, že jsem ho předtím porazil a že jsem neměl co ztratit a mohl hrát uvolněně. Měl jsem štěstí, že jsem s ním vždy hrál na svém nejoblíbenějším povrchu," řekl Brown BBC. 

Německý tenista s jamajskými kořeny Brown tak postupem do 3. kola vyrovnal svůj nejlepší grandslamový výsledek. Třetí kolo si zahrál předloni rovněž ve Wimbledonu, i tehdy začínal už v kvalifikaci. O své premiérové osmifinále si zahraje se Srbem Victorem Troickým.

Další favorité postoupili bez problémů dál. Roger Federer vyhrál i svůj druhý letošní zápas ve Wimbledonu bez prohraného servisu. Sama Querreyho porazil za hodinu a půl hladce 6-4 6-2 6-2, když vůbec prvnímu brejkbolu na turnaji čelil až v úplně posledním gamu. O osmifinále se sedminásobný šampion utká s Australanem Samem Grothem.

Podobně suverénně pokračuje i Andy Murray. Předloňský vítěz turnaje dnes porazil Nizozemce Robina Haaseho 6-1 6-1 6-4 a postoupil do třetího kola.

• WIMBLEDON 2015 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 14.455.000 eur
čtvrteční výsledky mužů (02. 07. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Federer (2-Švýc.) - Querrey (USA) 6:4, 6:2, 6:2
Murray (3-Brit.) - Haase (Niz.) 6:1, 6:1, 6:4
Brown (Něm.) - Nadal (10-Šp.) 7:5, 3:6, 6:4, 6:4
Simon (12-Fr.) - Kavčič (Slovin.) 6:1, 6:1, 6:7 (5:7), 6:1
Tsonga (13-Fr.) - Ramos (Šp.) 6:3, 6:4, 6:4
Basilašvili (Gruz.) - F. López (15-Šp.) 7:5, 3:6, 6:3, 2:6, 6:4
Monfils (18-Fr.) - Mannarino (Fr.) 7:6 (7:5), 6:3, 7:5
Bautista (20-Šp.) - Paire (Fr.) 2:6, 4:6, 6:3, 6:3, 6:3
Troicki (22-Srb.) - Bedene (Brit.) 6:4, 3:6, 6:2, 6:4
Karlovič (23-Chorv.) - Dolgopolov (Ukr.) 5:7, 6:3, 6:4, 6:7 (4:7), 13:11
Seppi (25-It.) - Čorič (Chorv.) 4:6, 6:4, 6:7 (3:7), 6:1, 6:1.
Pospisil (Kan.) - Fognini (30-It.) 6:3, 6:4, 1:6, 6:3
Groth (Austr.) - Duckworth (Austr.) 7:5, 6:4, 7:6 (8:6)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

121
Přidat komentář
smazaný uživatel
uz to tu hodnotil Forehand? nemam v planu se vysmivat ale tesim se co vyplodi
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand to hodnotil vo vedľajšom článku, hneď po zápase. Písal, že Rafa hral na houno a mal postúpiť, keďže pán hnedý nehral nič svetoborné. A že Rafu čaká dlhá 6 týždňová pauza, čo je viac, než medzisezónna prestávka a snáď to bude po tejto katastrofálnej časti sezóny tá hrubá pomyseľná čiara.

Ešte nejaké otázky?..Od pondelka prispievam všeobecne málo, času ako šafránu, plánujem aj dovolenku next week, Rafa mi to s plánovaním veľmi preveľmi uľahčil...
Reagovat
smazaný uživatel
uprimne prekvapils musim rict, kam jedes? na mallorku?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mallorce som bol, ešte ako slobodný mládenec. Skvelý clubbing..

Premýšľame nad Tureckom, máme pozitívnu skúsenosť, úžasné služby...
Reagovat
smazaný uživatel
je to moznee ze je to tam prijemne...kolik mas let jestli muzu vedet?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám 30...
Reagovat
panzer.dragon
sem přesvědčenej, že by Roger dustina rozšlapal ve třech setech
Reagovat
McEnroe
Není někde na netu záznam?
Reagovat
turista
No Rafa se moc snažil, ale vůbec se mu nedařilo zopakovat dobré výkony ze Stuttgartu. Dvojchybou na svém podání Brownovi vítězství v podstatě daroval. Brown hrál tak jako všichni outsideři proti šampiónům. Tref se nebo zemři. A trefil se.
Reagovat
Pavol
Kto aspon troska sleduje Browna ako to uzasne hra na sieti ako si na Nadala veri tak to prenho nemoze byt prekvapenim. Uz v prvom zapase ktory som videl si z Nadala robil na sieti dobry den. Takze Nadal bol pod tlakom od prvej lopticky a nie az po prvom sete.
Reagovat
ipko
Reagovat
ipko
aj vo futbale sa hovorí že radšej prehrať 5:0 ako o jeden gól.. myslím že aj táto prehra Nadalovcov menej zamrzí.. výsledok zapadol do Nadalovej šedej sezóny.. možno treby zažiť takýto debakel aby sa mal od čoho odpichnúť, ale je pravda že tých debaklov bolo v tejto sezóne už dosť.. a teraz je na Rafovi či sa pokusí niečo s tým urobiť.. :)
Reagovat
pockerface
Někteří si mysleli, že se Rafa po zranění a nemocech vrátí velkolepě, jenže je rozdíl vracet se po zranění když je Vám 25 let nebo když je Vám 29 let. Rafa to podle mě prokoučoval s tím slepákem, tam měl jít na operaci min. o 14 dní dřív a nejezdit ještě na další turnaj. Taky je možný, že se už opravdu na tu svou úroveň 2008-2011 nevrátí. Roky letí všem a co teprve u profi sportovců.
Reagovat
Marduch
Pro me je ale záhadou, jak diametrálně kvalitativně jinde je jeho letošní comeback po zraneni v porovnání s tim v r. 2013. Kde je letos to téměř nelidsky FH kladivo, který mu vyhravalo turnaje??
Reagovat
tito
Viděl bych vysvětlení v tom, že v 2013 sice s velkými problémy, ale dařilo se mu vítězit na turnajích hned od začátku. Potom třeba ten velký obrat proti DelPovi v IW. Strašně důležité pro sebevědomí i rozehranost, když jde z turnaje do turnaje. Letos pravý opak. Nahlodané sebevědomí hned od začátku, neúspěchy se nejistota jen prohlubuje. Nicméně si nemyslím, že by to měla být trvalá záležitost. A ani si nemyslím, že letošní sezona je v háji, je to profesionál.
Reagovat
smazaný uživatel
Brown je opravdu tipický Němec.
Reagovat
Vojtiik
tebe bych podle gramatiky taky netipoval na čecha
Reagovat
SwissMaestro
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
multi co.
Reagovat
smazaný uživatel
Zavítal som tu po X rokoch a pozerám, že medzi príspevkami chýba oblubený trotl Barney, už toho šaška vyhodili neviete ?
Reagovat
spaniel
Ten piše jen kdyz prohraje Roger.
Reagovat
Pe3k
A co teprve trolhand? Ten zase prorokoval jak Rafa poráží špičkové travaře a jak mu pomůže týden přípravy navíc atd. A teď se po něm slehla zem :D
Reagovat
tito
Mrzí mne to. Vamos!!!
Reagovat
Cico93
Včera to bol veľmi smutný pohľad na skoro bezmocného Rafu.
Počas sezony sme písali o nejakých náznakoch, kedy sa už zdalo, že sa do toho pomaličky dostane. Noo vždy prišiel pád na zadok a realita.

napr. Rafa v Nemecku sa mi veľmi páčil a nielen na servise celkovo ten prejav bol solidný no a včera úplný opak.
Reagovat
babolat.cz
je to tristní, ale naděje žije, stále, dokud neřekne goodbye...
Reagovat
spaniel
Postačí i adios.
Reagovat
Cico93
ešte budeme za tými legendami plakať...
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký večer, prosím, nevíte proč se říká Karlovičovi Doktor?

Asi blbý dotaz, ale zvědavost a lenost jsou potfory.

Díky..
Reagovat
blixa
http://www.answers.com/Q/Why_is_ivo_karlovic_called_doctor
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
Stan_Borowitz
je Južnyj...
Reagovat
lars
Esovic :)
Reagovat
panzer.dragon
https://twitter.com/ivokarlovic/status/563773108646330369
Reagovat
VlS
Ježíšek. Dost lidem udělal Vánoce :-)
Reagovat
Vojtiik
Brown kandiduje na nejlepšího hráče historie... 2-0 h2h proti big3, z toho 1-0 na GS, kladná bilance... pokud ne nejlepší, tak určitě jeden z nejlepších!
Reagovat
smazaný uživatel
statistiky su uzitocne len by sa nemali demagogicky zneuzivat:)
Reagovat
lars
spis na hrace s nejdelsimi vlasy
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejsou asi jeho, budou navazovaný
Reagovat
panzer.dragon
ten kurz za 17 na tomica mi přijde celkem slušnej, asi tam pustim třeba nějakou stovečku, co myslíte? vyhozený peníze?
Reagovat
smazaný uživatel
ano
Reagovat
smazaný uživatel
já do toho asi jdu, i když v menším :)
Reagovat
panzer.dragon
zas 2011 mu vzal set na wimblu, poslední vzájemnej zápas taky vyhrál
Reagovat
Vojtiik
ze vyhraje set za 2,5 je dost hratelné... k tomu bethy mattek za 3,2 )taky přestřelený kurz) a máš na kávu :))
Reagovat
a.magerova
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/240698/sexisticky-wimbledon-na-kurtech-se-prohloubily-rozdily-mezi-pohlavimi.html
Reagovat
blixa
Je no. Ale holky si zase nesmí převlíkat tričko na kurtu ;-) I když na USO by asi mohly, v Novém Jorku na to mají nějaký zákon ;-)
Reagovat
Frick
Pokud má podporsenku, tak by to neměl být problém.
Reagovat
Frick
Tedy - vim, že je, ale není k tomu důvod. Nedochází k odhalení žádné intimní partie.
Reagovat
Davor1
Dustin skvele, videl som len highlights, ale aj to mi stačilo, aby som mu prial čo najlepší výsledok, ten jeho tenis je neskutočne zábavný a iný v porovnaní s drvivou väčšinou ostatných hráčov. Dúfam, že prejde aj cez nudného Troickeho, rád by som ho videl proti Andymu :-))

Nadal klasika, tento rok to vďaka Stuttgartu z jeho strany na tráve nie je až taký prepadák, ale zdá sa, že vo Wimbledone už dieru nikdy neurobí a 4 prehry po sebe s hráčmi druhej stovky sú už naozaj trochu na smiech. Vyzerá to tak, že tento rok už dohrá v rovnakej forme a neverím mu na žiadny väčší turnaj, tipujem, že najbližšie vyhrá opäť až nejaký antukový polochallenger typu Buenos Aires... Neskutočné, ako klesol za tak krátky čas, ten pád je strašne strmý a bude mať čo robiť to zastaviť...
Reagovat
spaniel
Souhlas az na Victora. Neni vubec nudný. :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Cico93
Ríša - Griša
Srando - Nando
;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
No, my fanoušci Andyho máme docela radost. Současného Rafu bychom porazili, ale je lepší se mu vyhnout i tak. Nejtěžší překážka bude asi 4. kolo a Tsonga/Karlovič, čtvrtfinále pak vypadá hodně hratelně. Prvně ale zmáknout Seppiho a pak uvidíme.
Reagovat
Jan
Berdychovi odpadl neoblíbený Rafa, ještě mu někdo odklidí Murraye, Djokoviče, Federera, přip. Wawrinku a mohl by to vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, celkem nadějné vyhlídky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Čiliče, Tsongu, Raonice, Dimitrova a Karloviče.
Reagovat
smazaný uživatel
a finále bude s Kyrgiosem.
Reagovat
smazaný uživatel
a zas nic z toho
Reagovat
Jan
Jo, pak by to bylo reálné :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Cico93
Nie ďakujem
Reagovat
Pe3k
Brown Nadala neskutečně školil, hlavně na síti. Jak takový hráč mohl vyhrát Wimlbedon? Herně už nepatří ani do top 10.
Reagovat
rod_laver
Rafa hrál kdysi na W mnohem lépe a útočněji. Myslím, že v roce 2008 vyhrál právem, Roger tahal za kratší konec, finále v roce 2010 jsem neviděl, ale proti Berdychovi předpokládám, že oprávněně.

To, jak hraje na trávě poslední roky, je druhá věc. Poslední dva roky neskutečně nedefenzivní, s takovou hrou nemá na trávě šanci.
Reagovat
Cico93
+1
Reagovat
rod_laver
sry, defenzivní
Reagovat
Pe3k
Tak jistě, že hrál lépe a útočněji, protože hůře a defenzivněji to už moc nejde. Každopádně je to velké štěstí s takovým herním stylem vyhrát Wimbledon. Přeci jen i v těch letech, kdy mu to na trávě šlo, hrál agresivně od základní čáry, žádný servis voley, nic co by připomínalo jak se má hrát na trávě. W08 slabá konkurence a na Federara to uměl, W10 nejslabší Wimbledon historie.
Reagovat
Kozoroh
Ještě že v roce 2011 měl No1e superformu, jinak by Nadal měl tři wimbledonské tituly, víc než vynikající travaři Edberg, Connors a stejný počet jako Becker nebo McEnroe.
Reagovat
Roger_Federer
Edberg, Connors, Becker hraly kdy trava jeste byla "trava", ten povrch byl 2x rychlejsi nez v roce 08a10.
Reagovat
Mayo
Ešteže Stan tak krásne načasoval formu a opäť raz nepovolil Djokovičovi kariérny (:
Reagovat
Cico93
.-)
to bol gol mayko
Reagovat
panzer.dragon
kdo nemá kariérní jako by nebyl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě Samprase, ten to kompenzuje celkovým počtem GS titulů :)
Reagovat
panzer.dragon
jj

+sampras
Reagovat
Cico93
Jednoducho
To bol iný Nadal.
Reagovat
Pe3k
Jo? a který Nadal to byl?
Reagovat
Oin
Nadopovaný Nadal.
Reagovat
D@nny
Tobě slovo "Respekt" asi nic neříká, jinak bys takovou poznámku na adresu jednoho z nejlepších sportovců historie nevypustil. Copak si dokázal v životě ty? Ach jo, je mi tady z některých vážně blivno. Kam ten svět spěje...
Reagovat
panzer.dragon
gratulace Ivovi, sem rád že postoupil
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, achych ouvej :-( ten Rafa.
Zvlastni, ze me to ani tak nejak neprekvapuje. Tahle sezona je asi marna.

Co takhle si dat pauzu do konce roku, vyhnat z hlavy vsechny ty porazky, a vratit se jako sampion treba na AO...???

Nemam ani nejmensi predstavu, cim by tento momentalni stav mohl byt, a uz to trva moc dlouho, my fans potrebujem nejakou vzpruhu, nejake VAMOOOS!!!

Ja uz nevim, co s tebou Rafooooooooooooo!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Dustin je docela sympaticky hrac...skoda, ze to nikdy nedotahne daleko v zadnem turnaji.
Reagovat
Cico93
Tu poslednu vetu by som zmenil na Sme stále stebou Rafooooo.
Pauza čo si, on potrebuje hrať a hrať stále verim, že nato ešte ma a, že sa do toho dostane
VAMOS!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
V podstate s tebou souhlasim :-) budu mu fandit i kdyby mely padat hov.. s hackama :-D

Ale jeste, ze jedu zitra na dovcu... prakticky se mi toto deje posledni 4 roky, den pred odjezdem mi Rafan prohraje ve W. Teda krome lonska, to jsem nejela.
Takze pristi rok nikam nepojedu a on to zlomi :-D
RAFA FOREVER!!!!
Reagovat
Cico93
Tráva už asi nie...
Ale inde nato verim tomu stále ma.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud neco nezmeni, uz se ste krize nemusi vubec dostat..Rafovo kouzlo, kdy sesouperi trepali uz v satne je nevratne pryc.Coz delalo hodne.
Reagovat
Cico93
máš pravdu.
Ale čo zmeniť v hre?
Dnes som videl Rogerov zapas a on získal x bodov len kvôli servisu, Rafa na to proste nemá aby hral tak jednoducho a ľahko.
Reagovat
Roger_Federer
Cetl jsem spoustu nazoru, ze mu proste dochazi para.
Stratil na rychlosti, agresivite, uderech, presnosti..
Proste jde dolu.Pravdepodobne se uz nedokaze dostat zpatky na svou puvodni uroven, ale musi to zkusit zastavit a ustalit, hodit se do klidu.Tak jako treba Roger potom propadu 2013.
Podle me ale i kdyz to tak nevypada to Rafa velice spatne nese a neni schopny se stim poprat..strasne moc by asi chtel, ale ono to nejde.
Reagovat
Cico93
Uvidíme čo bude ďalej.....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas...vyjimecne ;-)
Reagovat
panzer.dragon
vy rafani ste během léta už několik let v klidu a můžete si dovolenou užívat, my fanoušci mistra pak sme odsouzený k vysedávání s anglánama v plážovejch knajpách :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uzivat tak trochu s horkou prichuti. :-(

Taky budu sledovat v plazovym baru, pokud to tam nekde pusti. Budu fandit Tomovi, i kdyz nejsem jeho fanynka, ale nikdo jiny uz mi k srdci neprirost...snad jen Andy...nebo i Stanovi bych to prala.
Reagovat
panzer.dragon
jen tak rejpu, s tenisem v plážovejch hospodách mam dobrou zkušenost, na krétě 2012 sme se tam scházeli celkem pravidelně taková partička v jedný hospůdce, měli satelit a velkou tv, příjem ve full hd, když sem si dal pivo tak se mohla zdarma využívat pláž u hospy s lehátkama :-) takže já byl v hospodě na tenisu a přítelkyně na lehátkách a bylo to
Reagovat
Oin
Vamos řiťos!
Reagovat
Kozoroh
Pokud by se Nadal přeci jen vrátil do své minulé formy, i tak bych moc na tvém místě s AO nekalkuloval. Melbourne je Novakovo království :-)
Reagovat
Cico93
si niekedy hrozný vieš to.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen se o tom Novak loni nějak zapomněl zmínit Wawrinkovi...
Reagovat
Roger_Federer
Sice to vyhral Cilic a Nocaka vyradol Nishikory jinak v pohode.:)
Reagovat
Cico93
To bolo US open, ty Nocaku;;-))
Reagovat
Roger_Federer
Aha.me nenapadlo, ze resi az AO..2016.
Reagovat
babolat.cz
RAfa je out, škoda. ALe na druhou stranu mě potěšil Aspik.
Reagovat
jackiec
jo el řiťuále, roky nezastavíš, už je z tebe starý plešatý looser
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě borec! Normálně bych ten zápas asi nesledoval, ale protože jsem dneska vsadil fotbal úplně na ho*no (Aktobe, Sheriff), tak jsem šel na live sázky a koukám, že Brown hraje s Nadalem 1:1 na sety a ve 3. setu má brejk. Tak jsem to zkusil, když byl kurz 2,6 a nakonec mi vyhrál aspoň 80 Kč. :D Musím říct, že si Browna pamatuju z jednoho zápasu, kdy ho dávali asi na německém Sport 1. Už tehdy mě zaujal hlavně svým zjevem a dost mě překvapilo, že hraje za Německo (už od pohledu typický Jamajčan). :D Dneska mě teda jeho výkon nadchnul. Sice mužský tenis moc nesleduju, ale tohle je strašně zábavný hráč. Jak ve 4. setu získal hned na začátku brejk, tak jsem věřil, že to dotáhne. Na servisu byl perfektní a Rafa proti tomu prakticky neměl šanci. Akorát mi zatrnulo ve chvíli, kdy Brown podělal ten první mečbol na returnu a potom následný gem na servisu zahájil dvojchybou. Nakonec to ale dotáhl bez větších problémů...

BTW: Dustin Brown se jmenuje i jeden hokejista, ale to je pěkná svině (ten, co zranil Hertla). :D Tak jsem rád, že aspoň tenista s tímto jménem je fajn. :)

Teď mi zrovna na Óčku hrajou Boney M, tak se to pěkně hodí. Pak si ještě na počest tenisového rastamana můžu pustit Boba Marleyho... :D
Reagovat
Cico93
A Slovan a Žilinu si dal?
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, že nedal. Já jsem se tak dlouho rozmýšlel, že jsem to vsadil až dneska. Dal jsem Aktobe, Debrecín a Šeriff - vyšel jenom Debrecín. Aktobe všichni brali jako tutovku a oni rupli doma 1:0. Ten Šeriff pak byla moje blbost (i když se taky nedalo čekat, že dostanou 3:0), ale to už bylo jedno... Kdybych to vsadil už včera, tak bych asi vyhrál, protože původně jsem chtěl dát Debrecín, Slovan a Žilinu. Jenže na Slovan dneska tak klesal kurz, že to nemělo cenu. No a Žilinu jsem nakonec taky nedal, ani nevím proč... Příště musím vsadit dřív a nečekat, protože ty kurzy hrozně padají a jak se člověk moc rozmýšlí, tak to nikdy nevyjde.
Reagovat
Cico93
Ja tom mam presne takisto, čim viac nadtým premýšľam tym horšie.
A tie kurzy padajú napr. Ja som si včera podal CoCo za 2,6 a treraz je 1,7....ten drop az smrdí a cítim, ze to nevyjde;-;(
Reagovat
Cico93
Tak to dala CoCo.-))!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kurz na Slovan klesal, protože byl vypsaný nesmyslně vysoko (přijde mi, že tam 1 bookmaker hodil od oka 1,20 a ostatní to opsali, že se to tak shodovalo :D). Já jsem si říkal, že klub z Gibraltaru může být tak na úrovni klubů ze San Marina (což odpovídá tak 3. italské lize).
Reagovat
Frick
rastafarián, když nemůže hulit?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Mayo
Dustin legenda (:
Reagovat
smazaný uživatel
Dustin na hrad! :D
Reagovat
Cico93
;(((
Reagovat
smazaný uživatel
:))))

Zase bude líp. ;) Můžeš třeba fandit Petře. :D
Reagovat
a.magerova
Jj, to i Dominik byl 1x poražen :-P
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/hrbaty/nadal/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale má s Nadalem 3-1, Federerem 2-1, Djokovičem 1-1 a Murraym 1-0. To z něj dělá legendu legend :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Stan_Borowitz
I s Agassim a Samprasem má velmi slušné výsledky... podle H2H jednoznačně jeden z nejlepších hráčů historie
Reagovat
smazaný uživatel
som ti ten link asi nemal davat
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Top vím ještě z doby, kdy se to dalo najít na stránkách ATP.

Já jsem historicky jeden z prvních, ne-li první bojovník za zasloužené uznání Dominikova jedinečného postavení v historii tenisu...
Reagovat
smazaný uživatel
len toho malo vyhral,na to aky bol talent,ked si pozriem aky hraci boli v top10(Puerta,Novak,Baghdatis) tak aj to mi unho chyba
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CI7XBBrWEAAxIoJ.png

Hallelujah, po Stakhovskym další hráč, který porazil big 4 hráče se servis volej stylem. Letošní Wimbledon se mi zdá trochu pomalejší a hlavně víc skákavý, ale pořád je to tráva. Snad se někdo z trenérů a hráčů díval a zkusí to příští rok taky a uspěje, pestrost stylů tenis potřebuje. Doufám, že se postupem času znovu zrychlí jak Wimbledon, tak i druhá část roku, s kobercem bych chtěl až moc, ale vyměnit ten odporný povrch v O2 a Bercy by taky nevadilo.
Reagovat
rod_laver
V O2 se bude "naštěstí" končit, chtělo by to opět nějaký asijský rychlý povrch :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist