Nadal v Paříži ztratil po třech letech set, duel se Schwartzmanem se kvůli dešti nedohrál

6. 6. 2018, 15:30
Aktuality 261
FRENCH OPEN - Čtvrtfinálový program mužů narušil v Paříži déšť a po dvojím přerušení se nakonec oba zápasy budou dohrávat až ve čtvrtek. Rafael Nadal, jenž usiluje o jedenáctý titul z French Open v kariéře, ztratil v duelu s Argentincem Diegem Schwartzmanem na Roland Garros poprvé od roku 2015 set a jeho úspěšná série se tak zastavila na 37 vítězných sadách v řadě.
Rafael Nadal

Rafael Nadal prohrál set na French Open naposledy v roce 2015, od té doby na pařížské antuce vyhrál 37 setů v řadě a útočil na rekord Bjorna Borga, který v letech 1979 až 1981 na Roland Garros získal 41 sad po sobě.

Rekord legendárního Švéda ale čerstvě dvaatřicetiletý Španěl nepřekoná. V dnešním čtvrtfinále přišel o skvostnou sérii proti Argentinci Diegu Schwartzmanovi, s nímž ztratil hned úvodní dějství.

Nadal v něm totiž přišel třikrát o podání a prohrál 4-6. V pauze před druhou sadou si vyžádal ošetření a nechal si zatejpovat obě zápěstí. Po dalších dvou ztracených servisech a jednom rebrejku prohrával 4-6 a 2-3 ve chvíli, kdy utkání zhruba na hodinu přerušil déšť. 

Po pauze se Nadal očividně probral a po zisku tří gamů v řadě podával za stavu 5-3 na vyrovnání, při skóre 30-15 ale oba tenisty z kurtu vyhnal znovu déšť a zpátky je už nepustil.

Nadal v Paříži útočí na rekordní 11. triumf z jednoho grandslamového turnaje, což se v minulosti podařilo pouze Margaret Courtové na domácím Australian Open. Zároveň bojuje také o setrvání na tenisovém trůnu, k čemuž potřebuje obhájit loňský titul. Antukovou bilanci v zápasech na tři vítězné sety má na 108-2.

Ve druhém čtvrtfinále mezi bývalými vítězi US Open Chorvatem Marinem Čiličem a Juanem Martínem del Potrem z Argentiny se poprvé přerušovalo za stavu 5-5. Vyrovnaný boj pokračoval i po přestávce, tenisté stihli odehrát jen dva gamy a do šaten zamířili za stavu 5-5 v tie-breaku.


První semifinálovou dvojici vytvořili už v úterý Raušan Dominic Thiem a překvapivě Ital Marco Cecchinato.

• FRENCH OPEN 2018 •
Paříž, Francie, antuka, 39,197.000 eur
středeční výsledky (06. 06. 2018)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Nadal (1-Šp.) - Schwartzman (11-Arg.) 4-6 5-3 *30-15 přerušeno kvůli dešti
Čilič (3-Chorv.) - Del Potro (5-Arg.) 6-6(5-5) přerušeno kvůli dešti
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

261
Přidat komentář
ttopi
Důležité je, že odolal rekord Björna Borga v počtu vítězných setů. Neuvěřitelných 41 sad v řadě Borga, to nedokázal ani Nadal. Inu, král RG je jen jeden :-)
Reagovat
Mayo
Radsej má rekord v počte titulov ako setov. Kráľ je iná jeden (:
Reagovat
Mayo
Iba
Reagovat
ttopi
To mu nikdo nebere. Ale vyhrát 41 sad v řadě na jediném turnaji, to na RG dokázal jen Björg d:D
Reagovat
Herbert_Hoover
Holt Bjorn může být rád, že nehrál v době DieGOATA Schwartzmana :))
Reagovat
turista
Tak asi.
Reagovat
peRFect
Najdou se tu i tací, kteří počty titulů neřadí nejvýš, dokonce i za nějaké h2h statistky :-)
Reagovat
turista
10 titulů z FO je víc než 6. Antukový král je Nadal.
Reagovat
ttopi
Neměl moc konkurenci (oblíbený argument jednoho kolegy tady) :D
Reagovat
Kozoroh
V době, kdy hrál Borg, nebylo sbírání titulů tak úplně nejdůležitější. Borg v roce 1977 vynechal RG kvůli exhibici WTT, která mu vynesla víc peněz, než titul z RG. Evertová kvůli té samé exhibici vynechala RG dokonce 3x, v době, kdy byla na antuce neporazitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked bol Rafa o set a break dole, na Diega bol kurz cca 3.0-3.5...Slusný úlet..
Reagovat
ttopi
To mi nepřijde tak moc ulítlé. Pokud by to bylo na 2 sety, muselo by to jít pod 2. Ale když je výhra na 3 sety, furt je Nadal velkým favoritem.
Reagovat
Roger_Federer
co je natom ulitleho proti králi antuky?
Hraje proti "nouname hraci", podstatny faktor je ze vitez musi vyhrat 3sety, coz proti Nadalovi na RG dokazali pouze 2 hraci.
Reagovat
steve79
Rafa podle me hraje letos dost z obrany, kdyz to srovnam z minulym rokem. Musi byt mnohem agresivnejsi. Tezko rict, jestli to je nejakym mensim zranenim (zapesti)
Reagovat
steve79
Kazdopadne pro nej je spatny, ze nebude mír den odpočinku.
Reagovat
Denis92
Myslim, ze to bude ovela vacsi problem pre Cilica a hlavne Delpa, pokial sa tam budu zajtra bit 3-4hodiny a na druhy den ich bude cakat Nadal..
Reagovat
janek_da
najdi 1 rozdíl mezi výměnami Rafa-Diego a Marin-Delpo
Reagovat
mats23
rafa mu da zajtra 62 63 a bude
Reagovat
smazaný uživatel
Presne ako píšeš priatelu.

Už od Madridu tak posobí. Samozrejme tá defenzíva je natolko kvalitná, že aj s ňou vyhral Rím a mozno aj niekolko RG, ale na takto hrajúceho Diega musí proste pridať niečo navyše...O Thiemovi nehovoriac, hoci osobne si myslim, ze tak konstantne ako hral Diego do prvej prestávky, s tým by mal rozkolísaný Dom mozno problém. Áno, dáva vacsie rany, ale nie je to o tom..
Reagovat
tito
Tak viděli jsme to mnohokrát, že Rafa s postupem turnajem předváděl ke konci nejlepší výsledky. Bohužel proti předpokladům včerejší výkon byl tristní, ale přesto jsem nepochyboval, že by prohrál. Nicméně ten počet chyb byl zarážející.
Doufejme, že to přetížení šlach předloktí není vážnější a nebude se to zhoršovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Zatím mi to celkem připomíná RG 2014..čtvrtfinálová paralela pak může a snad i bude do puntíku stvrzena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevynucene chyby
Rafa - 23
Diego - 39

Hlavne Diego by se mohl zlepsit...ctyrycitka na dva sety...je strasne, ale strasne hodne, "tragicky" vykon. Mel vic stesti nez rozumu...Rafa dokaze mit kolem 20 na tri sety...
Jen tak pro predstavu, Diego s Kevinem za celych pet setu udelal mene UE nez za dva sety s Rafou...

Takhle ho nemuze nikdy porazit. Dneska musi fakt zabrat, jestli se chce zapsat do historie:) A ty FH tak nejak nepretahovat...ale asi chapu...to napeti z toho, ze hraje proti legende, a ted jeste vyhrava 1 set, musi byt narocne.

Stesti je, ze to bylo prerusene. Snad si to v hlave urovna...ale spis by to chtelo roztahnout, cely zapas, na tri dny...kazdy den vzit jeden set Rafovi...s tim by se nejak Diego popasovat mohl:)

Tak snad bude dnes take prset...a priroda Diegovi pomuze...
Reagovat
tito
3 dny - nestraš. Mám tenis rád, ale toto bych nedal. Jinak si dokáži představit, že Rafu porazí Dom, i toho Cecchinata třeba, ale Diego mi do toho vzorce fakt nepasuje. Přes veškeré sympatie k němu a aktuální stav zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
tak na antuce me tam nezapada zadny hrac, krom 1111ho, ale muselo by to byt nekde kolem 3.kola a to by bylo jeste o drzku. Nadala v dobre kondici porazil v Parizi pouze Soderling. Jineho Soderlinga uz nemame...
Ale je treba opustit logicke vzorce a snad ta priroda toho Diega podpori. No hlavne on musi hrat lepe, to je jas jasu...
3 dny neni zas tak hruza, vzpomen na 1111ho s Mahutem...byl z toho trhak:)
Reagovat
smazaný uživatel
Priemerná dlzka výmeny s Andersonom bola kolko, 3-4údery?..Ze by s Rafom dvakrát tolko minimálne...Tie UE su logické..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se tu bavim o moznosti, zeby Diego vyhral...ne ze si pujde zapinkat s Rafou.
Pochopitelne, si to nemuze dovolit, ikdyby prumernych prehozu v fiftyne bylo 50 s Rafou.
Reagovat
George_Renel
Jen nepříliš inteligentní člověk může dávat rovnítko mezi počet úderů ve výměně a počet nevynucených chyb.
Když by hrále Petra Kvitová s Kamilou Giorgy, nemusí být průměrná délka výměny ani 5 úderů a každá může mít 50 UE.
Když bude hrát Wozniacki s Halep, můžou pinkat do upinkání a UE bude mít každá 10.
Reagovat
janek_da
Ale ty to špatně porovnáváš. Dáváš příklad dvou typově stejných hráček. Tam to sedí.
Ale když hraje útočník s obranářem, tak celkem logicky se zvyšuje počet UE a snižuje počet winerů u útočníka. U obranáře třeba ty UE téměř nemusí růst, ale zvyšuje se počet vynucených chyb, pro které ve stats většinou kolonka není.

No a jeden zápas proti Andersonovi, který hraje jakoby "do or die" a druhý oproti Rafovi se statistikami dost zamává.
Reagovat
janek_da
No, co to bylo za UE. Včera je dával hlavně když chtěl zakončovat. Ne že si pinkali a naráz buch míč v síti/autu. Takže jo, chce zůstat stejně útočný, ale dělat ve finálních úderech míň chyb. S Kevinem ty chyby nedělal, protože ho Kevin předešel.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak s Kevinem tech 40 UE bylo od Diega take dost mimo...mne prijde, ze po Jizni Anerice, nebo v porovnani z USO hraje fakt hur...to ze chce zakoncit uder, vporadku, ale na tom FH vic failuje...pretahuje udery.
Vysledky v Evrope nebyly nejak impozantni. Podle mne ma daleko k tomu, co v nem je...no mozna ne daleko, ale rozhodne dokaze zahrat lepe. Hovorit o tom, ze hral vcera nadstandartne mne prije trochu pritazene za vlasy...
Rafu necitim uplne jako obranare...
Reagovat
janek_da
nevim, takže asi jo.
Za mě neni UE jako UE. Diego dával "pozitivní" UE. Rafa je pro mě zvláštní případ. Obranář, ale nedá píďu prostoru pro klasický winner. A i z obrany hodně agresivně vrací zpět.
Reagovat
turista
Řím Rafa nevyhrál defenzívou. Proti Djokerovi hrál velmi agresívně a na Zvereva ve finále taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zajtra si strihnú rýchly zápas na dva vitazne, kde je vsetko možné.. Prípadne ak to Rafa nedopodáva, tak bude 0:3 rychlostou blesku..Skoda toho druheho prerušenia a celkovo sychraveho počasia v Paríži, ked má leto klopať na dvere..
Reagovat
Herbert_Hoover
jeden set do 10 bodů..popravdě dnes mě to těžce nebavilo, oproti včerejšímu šlágru Čekynáta s Nolem, ale holt není každý den hodovačka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Čekinato je nesmrtelný, to je jasné. Dnes to bolo také nemastné, neslané, upršané. Aspoň, že sa fanatici po čase ozvali, už som sa o nich začínal báť...
Reagovat
janek_da
to myslíš tita?
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniela, meterológa Dappeho, janka Hatera, nikdynedočitajúc rozprávkára Vĺčka a pod. Prečo?
Reagovat
janek_da
Prostě prohraný set Rafy na antuce, to je živá voda. Nenaděláš nic :)
Reagovat
dappe
"Prípadne ak to Rafa nedopodáva, tak bude 0:3 rychlostou blesku"...:D Ty někomu říkej fanatik.:) A jinak ten můj příspěvek ohledně počasí se dnes vůbec nepotvrdil, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Hovorí sa tomu stratené momentum, to sa v tenise stáva, isto to jedného dňa postrehneš :)
Reagovat
janek_da
tak toho jsme si už párkrát všimli, že Rafův soupeř ztratil momentum kvůli přerušení
Reagovat
smazaný uživatel
Druhé prerušenie pomohlo Diegovi, remízka..a celkovo na jún neštandardné podmienky..
Reagovat
janek_da
souhlas, já osobně tady ale kvůli tomu nevřískám
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš by toho klauna mohl někdo napomenout za zdržování hry, 31 vteřin průměr...Trapas. Naštěstí to zatím je nekonečné čekání na prohranou výměnu.:)

A pravda, ty nie si vobec FFF..Neutrálny fanusik, s nadhladom..
Reagovat
smazaný uživatel
Navážet se do Vlčka může jen ubožák a fanatik.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tady musím souhlasit s tím, že navážet se do Vlka není moudré, páč ten je (pravděpodobně jediný z nás) skutečný tenisový fanatik, jenž svůj fanatismus štěpí na spousty (zejména argentinských) odnoží.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu mne precenujes:) Sojka, Ellnino, Dadaft, Janekda, Gigin, Mutademus, JM, Venca, Davor, atd. tem nesaham ani po kotniky:)
Maji skvele postrehy, a je videt, ze tenis vnimaji zajimave.
Pekne postrehy mel kdysi i Spaniel s Vencou, ale Venca se nekde ztratil, no a Spaniel se vydal na bitvu s Nadalovci...coz je asi skoda.
Reagovat
Herbert_Hoover
sojka rozhodně, ale ta už moc nepřispívá..Mutademus taky změnil revír, janek si jede to svoje, možná mu dochází vůle se pouštět do nějakých válečných debat, a tak bych jeho příspěvky přirovnal k light jogurtu, i když svou pointu mají, ale nejsou nějak zvlášť rozvinuty..asi už mu nestojí za to čelit nějakým případným mocným ofenzívám a nechce se pouštět do vysilujících nikam nevedoucích debat tečujících osobní rovinu..a když už přijde s nějakým zajímavým postřehem, tak poměrně alegorickým, ale určitě je kořením :)) a taky je to jen můj názor :) Davor ano, gigin taky, zbytek až tak nesleduju..no každopádně z toho tvrdého jádra, co se tu nejčastěji míhá, jsi rozhodně schopen největšího respektu jak k hráčům tak i k diskutérům a nejsi závislý na fanatismu k jednomu hráči :) no a tvé, byť květnaté, příspěvky mají poslání a charakter :)
Reagovat
janek_da
vystihls to dobře
Reagovat
Herbert_Hoover
na každý pád je dobře, že jsi neodešel úplně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxne mam nejvetsi problemy s Evropou. Neni cas. Treba pracovat atd. Londyn je nastesti uz na zacatku leta...je to pro mne vic snesitelnejsi.
Nejlepsi je pro mne zima. Australie, antukove turnaje v Jizni Americe nebo turnaje hrane v USA...v noci pustim po tezkem dni, a u toho odpocivam...:)
Mne to uklidnuje, je to poeticky sport. Rad pozoruji deni na kurtu, a jak jsem unaveny tak mne se to libi i poslouchat, mam zavrene oci a su spokojeny...
Reagovat
smazaný uživatel
Nez jsem se zapsal na TP, tak mne bylo uplne suma fuk, komu fandim.
Mel jsem jen ty sve oblibene, se kteryma jsem se nebal odpocivat:)
Jednou me nadchl 1111 v zapase s Nalbandianem. Nadchlo mne to, ze pozadoval po Nounim, aby jeho souper dostal jestraba, ze si ho zaslouzi takovym zpusobem, ze se to jen tak nevidi, vlastne vubec.... Tak jsem si rekl, TO JE ON!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jasne Kvido...pro mne priklad neskutecne vule, ikdyz je vsechno proti tobe. Diego, - nemam rad, kdyz se rika, jo on je nizssi, nikdy nic poradneho nevyhraje...libi se mne, ze svou hrou vlastne nici ten rozsireny sterotyp:)
Juan - no rekni mne, kdo by ho nemel rad... tenis si takove postavy a hrace zaslouzi.
Pantera podporuji kvuli Jankovi...snazim se na nej nezapominat.
Trochu me zklamal Federico Delbonis...
Reagovat
smazaný uživatel
Letosni objev z letosni toulkou Jizni Amerikou pro mne je Nicolas Jarry Fillol.
Dustin Brown je jiste zajimavy hrac, ale sledovatelny pouze na trave.
Aspon pro mne.
Zacina mne zajimat ten pripad Tomic...jestli se ten chlapec zvedne, nebo ne...
Smutny pripad je Jack Ponozka. Snad se jeste nekdy zvedne.
Ovsem jeste smutnejsi pripad je Janowicz...kvuli DC vlastne zarizl celou karieru, to se uz nevrati...

furt se neco deje v tenise:)
Ale porad si myslim, ze mimo tenis je vice zajimavejsich veci.
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand mne tim prispevkem nejak neurazil:)

Skromne si myslim, ze mam stonasobne vetsi respekt k hracum big4 nez jejich nekteri mistni fans k hracum tzv. tenisove periferie. Takze tihle fans mne jen tezko mohou nejak urazit...jejich prispevky se opravdu nedaji brat vazne.:)

Kazdopadne oboum dekuji za vase usili, to zase ocenuji:)

Doufam, ze jsem vse vysvetlil jasne... uz si nepamatuji, kdy jsem tady tak neco trochu vazneji psal:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčik začal byt prvý osobný, neber to tak citlivo.

Kazdopádne, dakujem za nazor, beriem na vedomie..

Nabuduce usetrim vlku a spapám kozenku.
Reagovat
smazaný uživatel
*vlka
Reagovat
Herbert_Hoover
Každopádně doufám, že to Rafa zítra zvládne, ať dojde k souboji mých dvou největších oblíbenců, to by byla taková win-win situace..pro mě :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Samozřejmě, že to ještě musí zvládnout i Juan :))
Reagovat
Nola
dnes koniec
Reagovat
janek_da
Jinak dobrý, i s tímto příspěvkem mám 30% komentů. No, nácek je jenom jeden ...
Reagovat
smazaný uživatel
Majú 2hod tenisu maximálne...

Ak sa to preruší ešte raz, tak nech to rovno zrušia na dnes...

Ak Rafa nedopodáva, zle je. Pre neho klucovy gem celeho turnaja.
Reagovat
janek_da
Neboj, Rafa do těch dvou hodin dokáže vměstnat 4hodiny. Je to King of Clay.
Reagovat
smazaný uživatel
Klicovy gem prije v sobotu rano za stavu 25:25 v patem setu.
To by se uz Diego mohl rozehrat dobre. Tak snad to zvladne.
Pred nami je jeste hodne prestavek.
Reagovat
janek_da
jj, diváci si žádají přestávky
Reagovat
smazaný uživatel
skoda ze uz nejsou ty hrajici si kotata, nebo rybicky...
...bohuzel v tom asi hrala hlavni ulohu zavist, no. Casto zastinili hlavni program s hraci big4.
Pry si na hrajici si kotata a rybicky stezovali hlavne Nadal, Djokovic a Federer.
Jediny sir Andy si stezoval, ze kotata a rybicky nefuckuji...ale nikdo nevi, co tim myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
ze J1r1 vybouchl v Prostejove?
Reagovat
janek_da
no vybouchl. trenoval odvracení BP. 8 v řadě je celkem slušný výsldek. Pak už se na to vykvák
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak. Taktický ústup z pozic a přeskupení sil.
Reagovat
Herbert_Hoover
to bylo úplně jasné, s vyřazením Lorda Gulbise a odkutálením gigina zpět do sklípku se mu vypařily poslední molekuly motivace..
Reagovat
janek_da
https://snag.gy/xQ38P0.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
janek_da
https://snag.gy/xQ38P0.jpg
Reagovat
Herbert_Hoover
Dvakrát? Není to málo, Antone Pavloviči?
Reagovat
janek_da
to je ZNAMENÍ
Reagovat
Mayo
Kks už je 5:3 , veď keď som kukal bolo 2:3
Reagovat
Herbert_Hoover
Já když som kukal, tak bolo 0:0 na sety aj gemy, a to som kukal alespoň deset minut.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze ty uz take potaji koukas na ten Surbiton...
Reagovat
Herbert_Hoover
Surbiton bez krále challengerové travařiny Sama Grotha není Surbiton..počkám si na příští rok :))
Reagovat
raduz
Po prvním přerušení jsem šel od toho a tušení mě nezklamalo.Maličkej Argentinec prohraje a Nadal hrát stejné lejno,jako v prvním setu.Ač ho bytostně nesnáším,déšt mu skutečně nelze zazlívat,je to vis maior.Spíše je k zamyšlení,zda by nebylo vhodné napodobit jiné organizátory a provádět provizorní zastřešení na všech GS.Koho,to co dnes vidíme asi tak baví?Možná tak Nadala.
Reagovat
Mayo
Jo, Nadala to musí baviť.
Reagovat
Herbert_Hoover
stačilo by zastřešit všechny kurty, na kterých bude hrát Rafa, aby se nemohl na nic vymlouvat a Rogerovci měli dušičku v peří :)
Reagovat
janek_da
Chudák Rafa, si dal o přestávce dvojnásobnou dávku a ta bude nejvíc účinkovat, jak je teď v šatně. Nechtěl bych tam teď s ním být.
Reagovat
Nola
kam na to chodis? :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak zalezi ceho?:)
Reagovat
janek_da
slow TV
Reagovat
janek_da
radar
https://snag.gy/vWbYel.jpg
Reagovat
janek_da
podle radaru nevypadá, že bude dlouho přerušeno. Však i tu plachtu laxně natahovali
Reagovat
janek_da
uklidňující pohled, málem stejně jako na video z té cigánské svatby co tu poslala dojka
Reagovat
smazaný uživatel
snad jeste jedno preruseni dnes stihnou.
Reagovat
janek_da
Diváci spořádaně sedí. Teď jsem si uvědomil, že jsou tak nějak semknutí.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne ti vpravo pod tou striskou.
ti vlevo se nejak rozlozili.
Reagovat
janek_da
nic
Reagovat
janek_da
vypadá to že situace na frontě se ustálila. nikdo nemá deštník
Reagovat
janek_da
Přezdívá se mi Švihák, Manekýn, Seladon, Pásek a ldiot.
Reagovat
janek_da
něco se děje, někteří odchází, jiní (i pořadatelé) přichází
Reagovat
janek_da
ale lidí je tam teda fest
Reagovat
janek_da
na obrazovce v rohu nahoře záznam s Agassim
Reagovat
smazaný uživatel
ja tam vidim Yannicka
Reagovat
janek_da
HDTV hadra
https://snag.gy/lTKLGi.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak nic, byla to Venus...
Reagovat
EllNino
Dredy jako dredy :D
Reagovat
janek_da
tak mě napadá, co kdyby se dál hrálo na té plachtě. Ať antuka zůstane suchá. To by se mohlo líbit i Rafovi
Reagovat
janek_da
tak tahle slow TV mě nebaví
celkem výhrůžný nadpis

https://snag.gy/mwfEvJ.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo Cilic za stavu 5:5 v TB.

Prvy set skoro neregulerny...takto to dohrat
Reagovat
Nola
v roku 2016 bolo podobne pocasie, po sete prerusenie, dohravalo sa az obden, vtedy na pocasie doplatilo par zenskych favoritiek
Reagovat
kada.tom
tak Andrea s Bárou stihly postoupit do SF :-)
Rafa skoro otočil set a Marin se vyhrabal z nepříjemného stavu .. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem prečo sa prerušilo. Ved tenis sa hrá aj v horších podmienkach.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nechapu, ze to nechapes.
Reagovat
janek_da
já nechápu, že nechápeš, že on nechápe
Reagovat
smazaný uživatel
ja nechapu, ze nechapes, ze nechapu, zo on nechape.
Reagovat
janek_da
nechapu
Reagovat
smazaný uživatel
no ted si to zazdil do site.
tys mel returnovat:
ja nechapu, ze nechapes, ze nechapu, ze nechapes, ze on nechape.
Reagovat
janek_da
zas nechapu
30:0 pro tebe
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu, ze zase nechapes
Reagovat
janek_da
tak to chápu!
30:15
Reagovat
smazaný uživatel
typicka tvoje paska
dobihat se me to nechce...
jinak by to bylo uz 40:0
Reagovat
janek_da
eee, tady to patří
Přezdívá se mi Švihák, Manekýn, Seladon, Pásek a ldiot.
Reagovat
smazaný uživatel
hajzle,
ten warning a ztrata fiftynu mne za to stoji:D)
30:30
Reagovat
janek_da
chápu, že nechápu, že ty nechápeš
Reagovat
smazaný uživatel
smec 30:40
Reagovat
smazaný uživatel
predstiras, ze chapes, ze nechapes, ze ja nechapu.
Reagovat
janek_da
hm, tak to shoda. Nechápu, že chápu, že ty nechápeš.
Reagovat
smazaný uživatel
hm mas vyhodu, brutalni slajs, ale rad hraju pod tlakem.
Nechapes, ze chapes, ze nechapes.
Reagovat
janek_da
chapu, ze nechapes, ze chapu, ze nechapes, ze nechapu, ze nechapes, ze on nechapu
Reagovat
Krisboy
Vás dva já nikdy nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
dobre 0:1.
Ja zadam o preruseni. Zacina padat snih.
Reagovat
janek_da
twl momentum je v p...ejru
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem prečo sa prerušilo. Ved tenis sa hrá aj v horších podmienkach.
Reagovat
janek_da
organizátoři se báli, že jim strhneš další bod za pozdní přerušení
Reagovat
smazaný uživatel
tak janek ma velkou sanci na svou oblibenou prestavku:)
Reagovat
Nola
Diego je stale v satni
Reagovat
Nola
uz je tam aj telom :D
Reagovat
smazaný uživatel
se u Diega pomalinku blizi, jeste tri...a je tam.
A to jsme vlastne na zacatku zapasu.
Zatim fatalni vykon Diega.
Pokud se fakt nezvedne, tak ho Rafa prehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No koukam, ze po te prestavce hraje jeste priserneji:)
Reagovat
janek_da
já už se těším na přerušení
Reagovat
smazaný uživatel
je tu...
dneska se mne plni prani:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to vypada, ze se bude za chvili pokracovat. Za chvilu by se mel vratit z kina i ten Kamil:)
Reagovat
Patik
nadala zase zachrani dazd..klasika :)
Reagovat
yenda1
Čilič hroznej lucker. Už ho měl Delpo na lopatce, 0:30 a semíčko vyhlížel a do toho objednanej déšť. :)
Reagovat
Dobry-den
Nandal otočý. 4:6 4:6 7:6 7:6 12:10. Muhehe.
Reagovat
Patik
ale zlepsil sa...kvíka hlasnejsie
Reagovat
smazaný uživatel
Ten déšť není podstatný. Hraje se na tři vítězné a Nadal svůj styl nezmění z hodiny na hodinu. Bude hrát totéž i po pauze a Diego taky
Reagovat
janek_da
vidíš tu symboliku?

https://snag.gy/X7qUOy.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:)
ovsem 1111ho letos drsne prevezl lisak Juan. Bylo to takove predcasne finale. Ikdyz vim, ze letosni favorit je jasny. Marca jen tezko nekdo sejme...ale z hlediska nejake zakladni myslenky humanismu, by bylo dobre, aby to RG vyhral a nemuseli jsme cist zpravu za nejake dva tydny, ze se Marco zahadne ztratil na Sicilii...
Reagovat
janek_da
;-)
Reagovat
Faddova
Podle mě mu něco je... ta předloktí? Tolik počáteční nervozity a ústřelů není jen tak, to se mi nezdá, vůbec nebojuje, je odevzdaný, to mu není podobné.
Reagovat
Roger_Federer
Takze ma 150sate zraneni?
Reagovat
janek_da
to měl tolik proher?
Reagovat
Faddova
nesleduju statistiku proher, spíš výher ;-) ...ale prostě se mi to nezdá, jako by to tam chtěl jenom odchodit, je známo, že on nerad skrečuje, tenhle výkon se mi zdá moc špatný na to, aby byl v pořádku, Diego hraje dobře, ale ne tak dobře, aby Rafa předváděl to, co předvádí
Reagovat
a.magerova
187... takže né každá prohra znamenala zranění... ;-)
Reagovat
insanezy_
To stopadesate si napsal jako dobrej negramot
Reagovat
Kozoroh
Má dysgrafii, neználku.
Reagovat
Amputace
Ano, základní vědomost :D
Reagovat
Frantz
Proč jako? ;-)
Reagovat
George_Renel
Možná má průjem. Všiml jsem si, že pořád kontroluje, zda mu něco neprosakuje. .-)
Reagovat
Krisboy
Nesměj se mu. Říká se tomu anální menstruace a je to velice závažné a nepříjemné onemocnění!
Reagovat
Patik
Na antuke sa hravalo aj v horsich podmienkach..Diego je lepsi..agresivny..variabilny..keby bol vyssi hral by este lepsie na servise..keby si svoj servis drzal Nadal mohol vklude schytat kanara..Nadal hra stale to iste ako vzdy..vsetko do backhndu vratane servisu.
Reagovat
janek_da
jinak zase moje oblíbené slow TV z kurtu
Reagovat
janek_da
Nejvíc lidí sedí nahoře. Třeba je to dobrá zpráva, protože vidí víc do krajiny a tipujou, že se bude brzy hrát.
Reagovat
janek_da
lepší je ale USO, jak tam jezdí vysoušecí vozíky
Reagovat
a.magerova
Jj to je kolikrát lepší pokoukání než přerušený zápas... ;-)
Reagovat
janek_da
teď přišli 2 lidi do hlediště, bez deštníku
Reagovat
janek_da
něco se děje ...
Reagovat
janek_da
stahují vodu z plachty
Reagovat
tommr
oceňuju jejich snahu, ale vzhledem k tomu že neustále prší mi to příjde jako docela marná práce?
Reagovat
janek_da
lidi se pomalu trousí do hlediště
Reagovat
janek_da
většna už je bez deštníků
Reagovat
tommr
jakej kurt sleduješ? :)
Reagovat
janek_da
chatrier
Reagovat
tommr
tak ted už se stahuje plachta i na jedničce. Že by se dneska přece jenom ještě hrálo? :)
Reagovat
janek_da
stahují plachtu
Reagovat
janek_da
kurt bez plachty
Reagovat
janek_da
hm, slow TV rychle končí
Reagovat
smazaný uživatel
ted rikali, ze si maji divaci uzit zapas.
Reagovat
janek_da
ale nejlepší část skončila
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad se priroda umoudri a jeste nejake ty dve preruseni zaridi...pral bych ti to...fakt.
Reagovat
vrabejka
Dokdy ma prset?
Reagovat
Nola
do soboty....
Reagovat
Roger_Federer
Proc se na dalsich 2kurtech hraje a Nadal hrat nechce??
Reagovat
kada.tom
na SL se přerušilo bezprostředně poté, co PCH a na českém deblu se chvíli čekalo, ale pak se taky přerušilo
Reagovat
Denis92
Ked bude Nadal v nedelu dvihat trofej nad hlavu, tak bude dakovat nebesiam za ten dnesny dazd :) Toto ho jednoznacne zahcranilo. Zajtra da otocku s prehladom na 3-1.
Reagovat
Denis92
*nebesam
Reagovat
turista
No jo bude potřeba zase to štěstí. Svatý Petr opět zasáhl. Zítra Rafa uhaluzí dohrávku a bude vymalováno.
Reagovat
George_Renel
Když Nadal nemůže,
Svatý Petr pomůže.... :-/
Reagovat
Nola
samozrejme :D, stryko ho naucil privolat dazd .....
Reagovat
kada.tom
Tak tohle přerušení je naděje pro Rafu, ideální by bylo, kdyby se už dneska nehrálo a zítra bylo hezky a sucho, to by byly podmínky, které by Rafovi vyhovovaly :-)
Reagovat
Nola
zajtra ma byt podobne pocasie ako dnes
Reagovat
kada.tom
no, i tak si myslím, že by přerušení mělo Rafovi pomoci
Reagovat
janek_da
tak uškkodit mu nemůže. to se shodnem asi všichni,
Reagovat
Nola
ano
Reagovat
smazaný uživatel
Tak organizátori to, zdá sa pochopili správne. Dávam im mínusový bod, že tak neučinili za stavu 2:2.
Reagovat
janek_da
Tak, zas je aspoň o to víc odehráno. Sám si chtěl, aby se nehrálo dlouho, okolo 5 hodin. Všechno ti splnit nemůžou ...
Reagovat
smazaný uživatel
zada o preruseni hry.
Reagovat
janek_da
Rafa je citlivý
Reagovat
Pe3k
Holky hrát můžou, Rafa ne ;D
Reagovat
Nola
uz sa stalo, ale asi prsi dost, uvidime ci natiahnu plachty, alebo budu cakat, mokry kurt Rafovi velmi nesedi
Reagovat
smazaný uživatel
A zdá sa, ze Rafa ziadal aj o prerusenie zápasu Delpa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nesmis ten zapas sledovat na cislech:)))
Ja jen pisu co slysim a vidim.
Rafa si o preruseni rekl.
To preci neni zadna hrozna zprava, nebo ano?:)

A asi ten turnaj moc nesledujes,
nebot kdyz si rekli o preruseni Sousa s Kvidem
tak to trvalo dlooouho, nez se Francouzi rozhoupali,
nebot zjistovali jako co na jinych kurtech...

Ale to, ze ty tenis moc nesledujes, to mne ani neprekvapuje:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tentokrát som to dočítal dokonca :)
Reagovat
smazaný uživatel
No koukam, ze delas pokroky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ale nadludsky vykon, naozaj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak lidova moudrost pravi, cim vic tetivu natahnes, tim dal sip doleti:)
Reagovat
janek_da
to volají svatému Petrovi, jak bude?
Reagovat
smazaný uživatel
snad se nerozprsi moc...Diego se jeste ani poradne nerozpinkal.
Reagovat
smazaný uživatel
Organizátori by mali citlivo zareagovat na doterajsi priebeh a stretnutie prerusit skor, nez bude 0:2..
Reagovat
janek_da
chtělo by to tady Frantze
Reagovat
dappe
Spíš by toho klauna mohl někdo napomenout za zdržování hry, 31 vteřin průměr...Trapas. Naštěstí to zatím je nekonečné čekání na prohranou výměnu.:)
Reagovat
Krisboy
Na US Open se bude určitě hrozně divit.
Reagovat
a.magerova
On né, my... protože přijdeme o kvalitní výměny a tím pádem o kvalitní zápasy.... přece.... ;-)
Reagovat
Mayo
Ja by som nechcel prerušenie ale tak uvidíme.
Reagovat
janek_da
nejsi citlivý, no
Reagovat
safi1313
Diego zatím neuvěřitelný výkon...Rafa mi připadá jako kdyby hrál až moc vlažně a nepochyboval by o vítězství...snad déšť pomůže
Reagovat
insanezy_
Sasek Ufon mel Diega utnout je to jeho vina
Reagovat
smazaný uživatel
stale zije.
Ovsem Diego bude muset zabrat...zatim hraje mizerne a ma vic stesti nez rozumu.
Na FH to jeste neni ono. Obcas pomuze paska... na BH to chapu, on ten Diego chytne ten spravny jump na uder az nekde po dvou hodkach...ale doufejme, ze ho chytne, aby nechytl padaka z turnaje.
Nevim, prijde mne, zatim, ze je nekde na vylete s Kvidem v Mexiku. Takze chapu, ze potrebuje se citit uvolnene, ale chtelo by to fakt zabrat.
Jeho souper mu sice zatim vsechno dobehne, ale od toho je to Diego, aby premyslel u te hry a nechoval se jak na treningu.
Ale ja doufam, ze to Diego pochopi a ten mizerny vykon z prvniho setu zlepsi...jsem optimista...:)
Reagovat
janek_da
hlavně NEPODCENIT
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se Diego probere...
...zatim bida.
Jak by hral poradne, tak uz sedi na tribune a tlaci Juana do SF, aby si dali argentinske dostavenicko na cihle v Parizi.
Reagovat
janek_da
tak je přerušeno. dá se do cajku
Reagovat
smazaný uživatel
no to doufam:)
Reagovat
Pe3k
Rafa prohrával tak se pro jistotu nechal ošetřit.. teď lze čekat déšť ;)
Reagovat
Nola
kompletne mi vypadol obraz na oboch Eurosportoch, dakujem mojmu providerovi, za ospravedlnenie, takze mi nezostava iba sledovat live skore...
Reagovat
Mayo
Tie hnusne búrky všade :/
Reagovat
smazaný uživatel
Prepni na dajto.
Reagovat
Nola
dakujem, ale akurat zacalo prsat, asi uz dlho hrat nebudu
Reagovat
Roger_Federer
Dneska by ho porazil aj Ivanisevic.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno by aj Roger šípil šancu. Na set.
Reagovat
Roger_Federer
Porazit Nadala na RG je jina disciplina, ty 3sety jsou hrozne moc.
Zkonci to 3:1
Reagovat
Kozoroh
Ivanisevic byl 3x ve ČF RG. Na takového třepače koberců pozoruhodná bilance.
Reagovat
Roger_Federer
Ted jsem se nato podival, docela jsem byl prekvapeny.
Reagovat
George_Renel
Když jsem viděl jak si rozklepaný Nadal před posledním gamem zapomněl porovnat lahvičky, bylo mně jasné, že to pro něj bude zlé. .-)
Reagovat
Ondra979
Diego drz..porad je pro me favorit Nadal ale bude to mit tezke..snad bude 5 setu
Reagovat
Krisboy
Diegoooooo!!!!! Po letech Rafa prohrál set :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já vidím jen skóre na počítači. To opravdu hráli poslední míč prvního setu skoro pět minut?
Reagovat
smazaný uživatel
Bola to neskutočná výmena!!
Reagovat
Mayo
Tiež som da čudoval :D
Reagovat
kada.tom
bylo tam třeba nějakého ošetření v hledišti
Reagovat
Pe3k
:D tady taky tak, kolego...
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo tam preruseni, neco se delo na tribune...inu Francie...
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky všem!
Reagovat
kada.tom
tak Rafa zatím nic extra, ale Schwartzman hraje parádně, Rafu čeká ještě težkej boj, aby vyhrál :-)
Reagovat
Mayo
Diego je veľký tenista.
Reagovat
Herbert_Hoover
finále Švarc proti Čechíňovi :))
Reagovat
smazaný uživatel
Diego hrá určite nadštandard a nevyzá, že by schádzal z cesty...

Rafa ak niečo nezmení, tak sa dnes balí..Vsetky výmeny rovnaké, to čo stačilo na súperov, dnes proste nefunguje. Snáď na to príde skor, nez bude 0:2..
Reagovat
tito
Rafa dnes hraje mizerně. Měl by přidat. A pokud toho nebude schopný, zaslouženě prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak veru..
Reagovat
Kozoroh
Neměj strach. Pořád tu je možnost, že to Rafa uhaluzí. Ne nadarmo má přezdívku Luckdal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Veru Kozenka. Tolko stastia uz v Parizi potreboval, tituly vybojované o chĺpok..
Reagovat
Kozoroh
Luckdal je Luckdalem i mimo Paříž, Klaunhende ;-)
Reagovat
spaniel
Diego hraje tenis, Dopal heka, běhá a doufá, že se soupeř porazí sám.
Reagovat
raduz
Od AO vidím první zápas Nadala.Pokud jsem tvrdil,že vyhraje RG i příští rok,tak si to už nemyslím,protože bude mít možná problém zvítězit i letos.Pokud dominuje tímto způsobem,tak je to na pováženou.Thiem,Zverev...by z něho již neměli mít přílišný respekt.Obzvláště Thiem na něho na antuce má.
Reagovat
Kozoroh
Je bláhové si myslet, že Rafa na RG rozjede další šňůru čtyř titulů v řadě. Už je na to starý.
Reagovat
kada.tom
zatím slušná tahanice, ale pěkný tenis od obou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
3:3 a Diego má 11 winnerů :D
Reagovat
smazaný uživatel
13 winnerů teda
Reagovat
smazaný uživatel
Bože moj. Toto je zlé. 2:2, za pol hodinu. Rafa prehrá, alebo vyhrá po 5hod a prehrá nabudúce. Diego agresívnejší, ak nezačne Rafa preberať iniciatívu, diktovať a tĺcť svojho súpera, údermi blizsie k lajnám, tak na RG neuspeje. Bez winnerov z FH po lajne to dnes nepojde, to je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu právě do kina a viděl jsem začátek. Tímto mám jistotu, že když se za tři hodiny vrátím, tak chytnu ještě dva sety. :D
Reagovat
janek_da
dobrý, teď se to trochu urychlilo
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vyhraje, ale Diego mu to zadarmo nedá. Ten zápas bude stát hodně sil. Začátek zápasu to pouze potvrzuje. První game 11 minut.
Reagovat
Mayo
El Matador bude mat čo robiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím mu slušně nahrává. Ale Diego prostě nemá výšku na pořádný servis. To se hraje špatně. Ale borec je to dobrý.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist