Nadal v singlu drží olympijskou neporazitelnost. V Riu postupuje i Murray

9. 8. 2016, 23:29
Aktuality 106
Rafael Nadal vyhrál i svůj osmý singlový zápas na olympijských hrách. Šampion z Pekingu 2008 dnes v Riu de Janeiro porazil Itala Andrease Seppiho a postoupil do osmifinále. V něm je i vítěz olympiády z Londýna 2012 Andy Murray, který nezaváhal s Argentincem Federikem Delbonisem.
Rafael Nadal

Rafael Nadal startoval naposledy koncem května na French Open, kde vzdal utkání třetího kola kvůli problémům s levým zápěstím. Pak dva a půl měsíce nehrál a jeho účast na olympijských hrách byla do poslední chvíle nejistá.

Třicetiletý Španěl se však nakonec v Riu de Janeiro představí ve všech třech disciplínách. Ve dvouhře zatím předvedl dva solidní výkony. Po hladké výhře nad Argentincem Delbonisem si dnes poradil ve dvou setech i s Andreasem Seppim, kterého porazil bez ztráty podání 6-3 6-3.

"Nebyl to jednoduchý zápas. V prvním setu jsem hrál lépe, udělal jsem méně nevynucených chyb. V druhém setu to bylo mnohem vyrovnanějším a náročnější," komentoval Nadal, kterému se nelíbilo, že pořadatelé na zápas hraný od 15:00 brazilského času zapnuli umělé osvětlení.

"Nechápu, proč svítí na zápasy přes den. Nikdy jsem v tuhle dobu pod světly nehrál. V noci mi to nevadí, ale přes den tomu vážně nerozumím."

Nadal na olympiádě vyhrál i svůj osmý zápas ve dvouhře. V Pekingu 2008 totiž vybojoval zlatou medaili, v Londýně 2012 kvůli zranění kolena nehrál.

V osmifinále se třetí nasazený Španěl utká s Francouzem Gillesem Simonem, nad kterým vede ve vzájemné bilanci 7-1.

Nadal je v Riu de Janeiro dokonce již v semifinále čtyřhry, ve které startuje s Marcem Lópezem. Španělé ve čtvrtfinále smetli 6-3 6-1 rakouský tandem Marach/Peya a s Kanaďany Danielem Nestorem a Vaskem Pospisilem si zahrají o finále.

"Jsem moc šťastný, že jsme v semifinále. Být v semifinále olympiády s jedním z mých nejlepších kamarádů je obzvlášť hezký pocit. Zápasy i olympijské zkušensti si tady moc užíváme," řekl Nadal, který ve středu vstoupí s Garbiñe Muguruzaovou také do mixu. V něm se Španělé utkají s českými tenisty Radkem Štěpánkem a Lucií Hradeckou.

Andy Murray se i na olympiádě veze na vítězné vlně. Ve 2. kole druhý nasazený Brit, jenž obhajuje zlato z Londýna, smetl 6-3 6-1 Argentince Juana Mónaka a připsal si 14. výhru v řadě. Z posledních 26 zápasů prohrál jen ve finále Roland Garros s Novakem Djokovičem.

V mizerné sezoně pokračuje čtyřiatřicetiletý David Ferrer. Sedmý nasazený Španěl dnes v Riu de Janeiro neudržel proti Jevgeniji Donskému vedení 6-3 a 3-1, nevyužil ani dva mečboly a prohrál 6-3 6-7 5-7. Následně s krajanem Robertem Bautistou prohrál i ve čtyřhře a olympiáda pro něj skončila.

Rus Donský se o postup do čtvrtfinále utká s Američanem Stevem Johnsonem.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
úterní výsledky mužů (09. 08. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
A. Murray (2-Brit.) - Mónaco (Arg.) 6:3, 6:1
Nadal (3-Šp.) - Seppi (It.) 6:3, 6:3
Donskoj (Rus.) - Ferrer (7-Šp.) 3:6, 7:6 (7:1), 7:5
Goffin (8-Belg.) - Sela (Izr.) 6:3, 6:3
Bellucci (Braz.) - Cuevas (11-Urug.) 6:2, 4:6, 6:3
Simon (15-Fr.) - Sugita (Jap.) 7:6 (7:3), 6:2
Fognini (It.) - Paire (16-Fr.) 4:6, 6:4, 7:6 (7:5)
Johnson (USA) - Elias (Portug.) 6:3, 6:4
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Mergea, Tecau (5-Rum.) - Melo, Soares (3-Braz.) 6:4, 5:7, 6:2
M. López, Nadal (6-Šp.) - Marach, Peya (Rak.) 6:3, 6:1
Nestor, Pospisil (7-Kan.) - Fognini, Seppi (It.) 6:3, 6:1
Johnson, Sock (USA) - Bautista, Ferrer (8-Šp.) 6:4, 6:2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

106
Přidat komentář
Nola
Rafa vyhraj to tam cele, mas to dokonca odobrene od Pe3k
Reagovat
Pe3k
Z toho co vím se začne nejdřív až v 20:30 a Rafa půjde na první zápas na centr.
Reagovat
peggy
Rafo, makej vsichni jsou tvrdi souperi a Stepanek je bojovnik,je to na Tobe.
Reagovat
FulnekUltras
stepec ze by nebyl tvrdej???
Reagovat
Herbert_Hoover
Petřík je srandista, takový sit-down komik, jemuž se však nesměje publikum proto, jak je geniální, ale proto, jak je primitivní. Jako prvok. Před turnajem psal, že 3. kolo bude úspěchem. Jakmile Rafa postupuje turnajem v obou disciplínách, tak musí Petřík morfovat své hejty, aby z nich vyšel jako král. Nyní už cokoliv jiného než finále bude blamáž. Vsadím se, že kdyby Rafa to finále nějakou zajímavou náhodičkou hrál, tak Petřík půjde ještě dál a napíše, že pokud Rafa nevyhraje zlato v Tokiu, tak to bude propadák. Říká se mnohdy, že není nic horšího, než opilá žena...je - zoufalý primitivní hater. :) Sice nepočítám, že se Rafa probije do semifinále, ale Petřík bude srandovní i tak. Btw Fedex chtěl hrát taky všechny disciplíny...to tak prostě u dosluhujících hráčů chodí, protože nikdy neví, který turnaj hrají naposledy. :)) A když už na OH jsem a nečekám velký triumf v singlu, tak se jeví logické se zapojit do vedlejších disciplín, kde je větší šance uspět. Medailí z OH se nepohrdá.
Reagovat
Pe3k
:D 4x Pe3k, 4x Rafa a jen jednou Fedex?
Btw. je sranda sledovat jak Nadalistům ležím v žaludku a já to přitom píšu je ze srandy...Forehand už se dneska vybrečel, pak amputace a nyní i herbert 8-mý nick hoover.
Temný rytíř tenisportálu, the Pe3k.
Reagovat
Herbert_Hoover
No ano, proč by tomu mělo být jinak, když se jedná o tvůj přístup k "problematice" Rafa? :) Mě jsi štval vždy jen ty, případně tvé polo-klony, protože tebe kopírovat nejde - a pak že každý je nahraditelný, vůbec :))
Ty nejsi rytíř, ty jsi jen temný. :) Pokud nejsi schopen jinak šířit srandu, máš tak omezený repertoár, je to celkem k pozastavení, protože ona to vlastně vůbec není sranda, spíše poměrně tragická autoprezentace.
Reagovat
Pe3k
Krom toho, že jsi z Vás dělám srandu, tak taky píšu ve svých komentech pravdu, což je zásadní rozdíl mezi námi :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jakou pravdu? Ty si svou půdu musíš neustále překopávat, aby se s tebou neutrhl svah, símtě. Nejdřív snad ani Rafa neudělá třetí kolo, jakmile ho udělá, tak zvýšíš nároky, aby on vypadal jako trouba a ty jako král. :) Je to fraška. ;)
Reagovat
Pe3k
Tak já netvrdím, že vidím do budoucnosti a nejsem zde jediný, kdo čekal, že Rafa brzo vypadne!!!
Králem mě nazýváš ty :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem to čekal třeba taky, ale nedělám žádné unáhlené závěry a když už se spletu jednou, tak ze sebe nedělám šamana a nezakousnu se do další šance, jak bych mohl tenistu zdiskreditovat a sebe korunovat. :)
Navíc poměrně protiřečení...na jedné straně jsi čekal, že Rafa brzy vypadne a pak tu máme ten ultra lehký pavouk, který by ho měl dopravit až do semifinále (bez Djokoviče do finále)..to je prostě jedna z věcí, která působí komicky. Vyřazení Djokera automaticky Rafovi neočaruje zápěstí a nenastartuje jeho god mode ;)
Simon ani Goffin, případně Del Potro lehký los nejsou. A zvlášť ne pro hráče v Rafově pozici. Prostě máš jen strach, co kdyby náhodou Rafa fakt došel až tak daleko, tak si připravuješ půdu pod nohama, ať to ustojíš bez újmy na prestiži.
Reagovat
Pe3k
To, že tady všichni čekáme, že Rafa brzo vypadne, se vůbec nevylučuje s tím, že má ultra-lehký pavouk...
btw. o žádnou zdejší prestiž mi opravdu nejde, to by sis snad už mohl všimnout...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak já tvrdit, že má někdo extra lehký pavouk, asi bych mu dával větší šance, než kdyby ho v mých očích neměl :) zvlášť když tak dominuje turnajům, kde má slabší los (dle tebe?) :) Přijde mi to prostě spíše vzdáleno nějaké logické provázanosti..nevím no :)
Reagovat
Pe3k
Tak ten extra lehký pavouk se vyklubal hlavně po vypadnutí Noleho...Uvidíme, jak Nadal zvládne 3 kategorie najednou. Sice ve 2 má ultra-lehký los a mix je spíš exhibice, kde startuje jen 16 párů...
Reagovat
Herbert_Hoover
V deblu už hraje o medaile. V mixu má bohužel tápající Muguruzaovou. Možná měl raději zvolit Carlu. Ale i tak je mix hodně nevyzpytatelný, stačí dvakrát vyhrát a už se hraje o medaile, šance je obrovská a zároveň pomíjivá. Fakt si neodvažuji tipovat medailisty. Nicméně vyhlíží dobře dua Mladenovic/Herbert a ani Socka s Bethy bych nezatracoval. Radwanska s Kubotem zahráli dobře tuším na Hopmanu, ale nevím no. Singl je priorita, ale cítí, že vyhrát medaili v singlu je strašně těžké v jeho pozici. Navzdory vyřazení Noleho. Znovu lačný a nebezpečný Simon s "psychotickou" hrou, kdy se snaží svou oběť uštvat jako kočičí predátor antilopu a uspat nekonečnými výměnami. Na Rafu by to platit nemělo, ale za těchto okolností? I Djoker podlehl jeho hypnóze ve dvou setech na Australian Open. A co dál? Goffin...který když zvolí agresivnější mód hry, tak je velmi kousavý. Thiem by mohl vyprávět. Del Potro jako možný semifinálový protivník ukázal, že Sousa byl větší problém než Djoker, ale bude Rafa větším soustem než oba dva? S Delpem na hardu docela hořel v minulosti. Prostě ten pavouk mi nepřijde vůbec jako průchoďák.
Reagovat
Roger_Federer
Tokio?
Reagovat
Herbert_Hoover
Co se ti nezdá? OH 2020 v Tokiu, ne? ;)
Reagovat
Amputace
Já především nechápu, že svůj hejt natolik vystupňoval zrovna v době, kdy se Nadalovi absolutně nedaří, nevyhrává velké turnaje, odstoupil z RG atd... Pochopil bych, že mu "pil krev" v roce 2013, kdy všechno vyhrával a Federera si mazal na chleba i v Cincinati, ale letos mi to nejde do hlavy.
Reagovat
Roger_Federer
Nudi se a provokuje.Hledate smysl kde neni.;), udel vědátorů.
Reagovat
Amputace
Ve všem je smyl :) I když často nesmyslný - Petříkova existence kupříkladu.
Reagovat
Pe3k
Ty toho nechápeš hodně :) to je takový společný poznávací znak vaší skupinky :)
Btw. nevšiml jsem si, že Nadal v roce 2013 vyhrál všechno, ale tak vy máte asi dost nízké nároky.
Btw.2 pokud si Rafa namazal v Cinci 2013 Rogera na chleba, když prohrál 1 set a zápas byl celkově vyrovnaný, zajímalo by mě, jakým slovem by jsi popsal jak Djokovic poslední 2 roky zesměšnuje Nadala, 14 setů a 7 zápasů v řadě :)
Reagovat
Herbert_Hoover
A právě to je rozdíl mezi ním a námi...on je jím úplně posedlý, to mně třeba bylo Rogera líto, že musel odpískat OH účast i celou sezonu...dodal by tomu šmrnc, navzdory své horší sezoně, ale Petřík takové emoce nezná vůči Rafovi a čert ví, jestli vůči někomu z tenistů..moc bych za to nedal, že mu v jádru nejde ani tak moc o Rogera :)
Reagovat
Pe3k
Rozdíl mezi tebou a mnou je ten, že já jsem tady nedoslat 7x ban :)
Posedlý? ROFL já si jen dělám srandu z bandy pseudofandů, kteří tady roky tvrdili, jak je H2H důležité (než přišel Rafa o bilanci s Djokovicem) ne proto, že by si to skutečně mysleli, ale proto, že to byla jediná Nadalova výhoda nad Federerem...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem ho taky nedostal sedmkrát. :) Ale to je teď úplně vedlejší. My jsme schopni litovat neúspěchu rivalů našeho oblíbence, ty ne. Kdybych byl posedlý Rogerem jako ty Rafou, tak nemelu o ničem jiném, jen o Rogerovi. Dokážu se těšit i z úspěchů jiných. Já si sice myslím, že jediná Rafova výhoda to není (to je ale hodně subjektivní, protože fandíme Rafovi jako celku, tedy vnímáme, že je nejen hráčsky ale i osobnostně pro nás nejzajímavější), ale taky si nemyslím, že ten, kdo vede v H2H, je zákonitě lepší tenista, to je docela blbost tvrdit. :) Taky bych mohl říct, že i ty jsi svázaný k H2H, když ji každému fandovi Rafy cpeš pod čumák, aniž bys věděl, zdali si chce vůbec pošmáknout. ;) Ne každý fanda Rafy žere H2H, byť je pro Rafu pozitivní.
Reagovat
Pe3k
Je to blbost tvrdit, ale tvrdí to 90% vašeho kempu, to si v prvé řadě uvědom, než tu začneš shazovat vlastní lidi...
Btw. to, že si z Vás dělám srandu neznamená, že bych ve skutečnosti nelitoval Rafu (hlavně ho lituji, jaké má fanoušky...), nebo si ho nevážil a nerespektoval.
Časem možná pochopíš následující pravdu: lidi jako Kozoroh svým jednáním vzbuzují nenávist Djokovice více, než samotný Djokovic...To platí pro mě, Rafu a Vás jeho stupid fans. Ve skutečnosti mám Nadala vcelku rád (po těch letech hejtování to ani jinak nejde), ale to neznamená, že si i tak z Vás nebude dál dělat srandu...Lidi jako forehand si o to prostě přímo říkají :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já žádné lidi nemám. Nevedu žádný kolektiv, jsem tu jen za sebe s tím, že sem tam sympatizuju s kýmkoliv ze zdejších, s někým více. Jen s tebou mi to zatím moc nejde. Ale je tu určitě nejeden fanoušek Rafy, se kterým třeba vůbec nediskutuji. Rozhodně bych ale neřekl, že mám nějaké své lidi.
A taky holt tábor fandů jednoho hráče nemůže být homogenní...to tak nefunguje ve více odvětvích lidského zájmu. Maximálně tak v nějaké zfanatizované sektě můžou být všichni stejně konající, myslící a mluvící.
No vidíš to. Je třeba si uvědomit, že jistě ani vám není příjemné, když někdo nemá rád Rogera skrz jeho fanoušky, i když ze zásady je to prostě taky blbost se nechat ovlivnit tím, co tvrdí jeho fanoušci, páč on za ně logicky nemůže. I když se třeba můžou charaktery přitahovat (bojovným typům se líbí bojovné typy atd...anebo naopak ne, ten kdo není bojovný, tak se mu líbí, že jeho ikona je toho schopna a proto ji má rád)...ale spíš je to prostě antilogické. Je třeba se od toho oprostit a navzdory tomu, že mi tvá prezentace není sympatická, uznat politování nad letošním osudem Rogera. ;)
Reagovat
Pe3k
No tentokrát si nenapsal úplný blábol a s většinou se dá i souhlasit.Roger to sice letos zabalil, ale on se vrátí a i kdyby ne tak měl úžasnou a dlouhou kariéru, takže to tak černě nevidím...Kdyby se mu to stalo ve 25 byla by to tragédie, ale v 35 ne.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak to jsem rád, že nepíšu jen samé bláboly :) Jde vidět, že nakonec se mohou shodnout i dvě zdánlivě protipólní strany :)
Jasně, proti Rogerovi nic, pokud by si nedal oddych a nedal větší prostor kvalitnímu rehabku, tak by se už mohlo mluvit o jeho konci v brzké době. Zvolil uvědoměle. To, co Rafovi chybělo po celou kariéru, i když se to nedalo tak úplně srovnat. Já jsem pro, aby se ještě vrátil...olympiáda ho postrádá a postrádaly by ho i další velké turnaje (v očích mnoha tenistů větší než olympiáda).
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne napísané.

Ako som písal nedávno, Rybár Petrík je pozoruhodná sociálna štúdia, jeho konanie sa vymyká akémukolvek rácionálnemu uvažovaniu. Nedá sa s ním bavit na žiadnu tému, postráda elementárnu slušnosť, v minulosti za pár eur zapredal svoj charakter, klame, inteligenčne nestíha sofistikovanejším diskusiám, má nulovú schopnost vlastnej sebareflexie, je často pokrytecký..V príspevkoch, v ktorých sa snaží byť akože nad vecou vyznieva totálne trápne a uboho.

Jeho hejterskú dušu najviac ilustruje fakt, že Rafa nič nehrá, nemá žiadny dovod na stres, ale už vyhra nad Delbonisom ho nenechala chladným a rybár sa tu pomaly ale iste nervovo rúti..
Reagovat
Pe3k
:D :D :D pobavils. Pro jednoho král, pre druhého rybár. Asi si zapnu webkameru a dám ti svůj skype, abys viděl jak se tady u toho monitoru směju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, áno...Zapni webku, prosím...Chceme sa pobavit :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Rozeberu asi nakonec jen poslední odstavec a jeho poslání. Právě o tom to je, že Rafa nic nehraje. Roger nehraje vůbec a mě (Rafa fandu) to štve. Protože opravdu olympiáda potřebuje taková jména. I kdyby nehrál Roger dobře, tak jen svou přítomností dokáže povznést tenisovou disciplínu o level výše co se týče sledovanosti a prestiže. Možná i o víc. Petříka štve, že Rafa hraje a že už porazil dva soupeře, kteří nehráli vůbec nic. Čeho se bát? Hráč s trošku lepším výkonem bude dělat Rafovi problémy a překonat výkon Seppiho a Del Bonise není až tak těžké. Asi už automatická alergie na postup Rafy pavoukem při pominutí okolností.
Reagovat
smazaný uživatel
V Riu sa dnes nehrá a Nadal má odohrat 3 zápasy.

Mam tomu chápat tak, ze ak sa dnes hrat nebude odohrá ich zajtra trebars 6?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jenom aby mu ty časy zápasů nekolidovaly :D
Reagovat
Roger_Federer
Aby si Frantik poopravil bilanci Rafou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, Rogera porazil 2x, tak není možné, aby Rafa zůstal pozadu. Tady s tebou plně souhlasím.
Reagovat
a.magerova
https://pbs.twimg.com/media/Cn0VUd4XYAApgiX.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
u mě dneska černý kůň ze všech hráčů na to výrazně potrápit Andyho.
Reagovat
Lunej..
Když se mu bude chtít.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera se mu chtělo odvrátit mečbol, i když těžko říct, jestli se spíš Pairemu nechtělo ten mečbol proměnit :-)
Reagovat
Lunej..
tipuju druhou možnost :D už chtěl pryč z olympiády.
Reagovat
Torresek
Rafa je nezdolný a já mu přeju zlato s 2 hry, stříbro z 4hry a bronz z mixu :D Né ale vážně , kolik hráčů by po takocých zdravotních patáliich se na to raději vyprdlo a nebo když už by se vrátili tak ani zdaleka tak kvalitně. Rafa si zaslouží veliký obdiv.
Reagovat
Pe3k
Del Potro se vrátil po 4 operacích zápěstí (což je mnohem horší než kdy Nadal zažil) a porazil světovou jedničku Djokovice, což se zdravému Nadalovi nepodařilo již více než 2 roky...
Reagovat
Torresek
Vás neřeší, četl jsem si příspěvek dole. Gratuluji :D
Reagovat
Pe3k
To nemění nic na faktu, který jsem napsal...
Reagovat
Amputace
To nemění nic na faktu, že prožíváš tragický úděl hejtra. Musí to být smutný příběh.
Reagovat
Pe3k
Smutný příběh máš v trenách...Já se tady s vámi dobře bavím už roky :)
Reagovat
Roger_Federer
Tvoje uroven naipak stoupa..nenech si to znechutit.
Reagovat
Amputace
My s tebou také, ale v poslední době o tebe začínám mít trošku strach, přece jen toho na sebe nakládáš hodně - pobavit celý TP není rozhodně práce pro každého. Každopádně klobouček.
Reagovat
Pe3k
My? Mluvit o sobě v množném čísle tomu se říká...Já si Vás všechny hlupáčky dávám sám a s prstem v nose :)
Reagovat
Amputace
Ze slabší jamky... :)
Reagovat
Pe3k
Ses narodil?
Reagovat
Amputace
Opět... Velice, velice nízké... Radši se dole vyjádři k tomu Goethovi, o kterém údajně něco víš... To by mě vážně zajímalo, co bytost tvé úrovně, která víc než polovinu svého volného času zasvěcuje hejtu člověka, kterého ani nezná osobně, může vědět o Goethovi.
Reagovat
Pe3k
Myslím, že se jmenoval Johan, ale taky to mohla být postava ze seriálu kačeři s kačerova...
Btw. byl to trolhand, který ho tady vytahoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja netusila, ze byl Delbonis tak na roztrhani :-D Opravte si to hned v uvodu koumaci ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Delbonis vytvořil nový rekord. Na jednom vyřazovacím turnaji se mu podařilo vypadnout hned dvakrát a tím se stal nesmrtelnou legendou.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se to jen mně, nebo skoro každý týden vznikne nějaká nová tenisová legenda? Já myslím, že opravdu zlaté tenisové časy jsou pryč, teď jsou totiž platinové.
Reagovat
Lunej..
Neboj, taky na tebe dojde. :D
Reagovat
vrabejka
DelPo 2-0 Daniel
Johnson 2-0 Donskoy
Bautista 1-2 Muller
Nadal 2-0 Simon
Martin 2-1 Nishikori (Jsem naivní já vím, ale věřím v překvapení)
Fognini 1-2 Murray
Belluci 2-1 Goffin
Monfils 2-1 Cilič
Reagovat
kada.tom
Del Potro > Daniel
Johnson > Donskoy
Bautista-Agut >= Muller
Nadal > Simon
Martin < Nishikori
Fognini < Murray
Belluci >= Goffin
Monfils =< Cilic
Reagovat
Herbert_Hoover
co přesně znamená jako to ">= ,
Reagovat
Herbert_Hoover
jakože to nebude jednoznačné? ;)
Reagovat
kada.tom
Belluci dělá domácím radost :-)
A Rafa tedy jeden, QF zvládli s Marcem opravdu jak staří harcovníci, o medaili si zahrají, to je jasné - a Nestor s Vaskem taky nemusejí být neporazitelní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem hodně zvědavý na Věž z Tandillu. Dost bych si přál semifinále Rafa - DelPo, to by mohla být hodně zajímavá podívaná. Bohužel olympijský turnaj sleduju jen telegraficky (čas nepustí) a ani s higlighty to není nějak slavné. Nenašli jste náhodou někdo sestřih Belluciho s Cuevasem?
Reagovat
Pe3k
S tím pavoukem co vyfasoval je cokoliv jiného než finále obrovské zklamání. Až do finále se neutká s nikým z top 10, takže je to něco jako by hrál ubohou 500...Každopádně to je právě Rafova parketa, to je jeho šance, on vždy exceloval ve chvílích kdy měl směšně lehký los.
Horší to už je s jeho opětovným upozorňováním na zdravotní problémy. Pár dní před začátkem ještě nevěděl zda bude vůbec hrát, vypadl Nole a najednou může hrát 3 soutěže najednou :D Podobné šaškárny budou na okruhu chybět, opravdu zde není jiný hráč, který by byl schopen na sebe upozorňovat tímto patetickým způsobem. Bamos!
Reagovat
smazaný uživatel
J.W.Goethe - Utrpenie mladého hejtera no. 2...

:D

Hlavu hore lolo..
Reagovat
Pe3k
No vzhledem k tomu, že největší trhák co jsi kdy četl byl televizní program, tak srovnání s tímto velikánem, má nulovou hodnotu, ostatně jako většina tvých komentářů...

Kolik % dáváš Rafovi na zlato? 1%?
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnaní s velikánom, či čo vlastne?...Si sa nejako zamotal, ty lolo :)

Si ozaj nepochopil túto jednoduchú ideu?...
Reagovat
Pe3k
Jak jsem čekal, ani nevíš kdo byl Goethe...
Chápu, že jsi zbabělec, ale nemusíš se pořád jen utíkat od tématu...Kolik % dáváš Rafovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Autora poznám, aj jeho dielo. To, že si nepochopil súvislosť je len odrazom tvojej chabej 1% inteligencie, ktorá je odkázaná na doživotie v ostravskej fabrike...
Reagovat
Pe3k
ROFL ty tak poznáš jeho dielo. Jsi jen tupý hejtr z Petržalky co musí chodit za kurwama...
Reagovat
smazaný uživatel
Pena na hube ti pristane :)
Reagovat
Amputace
A ty ho snad poznáš? To by mě teda těžce zajímalo, nakolik znáš Výmarský klasicismus, když si ani neumíš pohlídat čárky ve větě.
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuju Bratislava meeting: vol 2: tentokrát Forehand vs Pe3k. A budem to vysílat živě přes stream. :D
Reagovat
babolat.cz
snad tam nebude chybět frndina, komu by asi fandila? pojď pojď pojď
Reagovat
Amputace
:)
Reagovat
babolat.cz
tvůj příspěvek je opět dehonestující prd
Reagovat
Pe3k
podle tebe má Rafa těžký los? :D
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě, když je tam hráč TOP 100, vždy je to pro Rafu výzva.
Reagovat
Roger_Federer
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stastie, ze oba vcerajsie zápasy boli vcelku rýchle...Ale stačí nejaký dlhší trojseťák a každy ďalší zápas vo stvorhre a mixe už bude záťaž navyše...

Osobne si myslím, ze Simon bude narocnejsím súperom, než Goffin v prípadnom QF..
Reagovat
Frantz
Myslim, ze to zapesti ma v pasti, vzdyt vcera to dohraval uz jen copy z BH a z FH to bylo pinkani absolutne bez razance. Podle me jestli neodstoupi ze singlu, tak ze Simonem vypadne...
Reagovat
tito
Vamos! Teď už bych pomalu zvolňoval, ať ten nápor před Cinci a USO není tak velký, ale on si stejně nedá poradit...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzial alternatíva ze vynechá Cinnci je reálnejšia..Čo je škoda, kvoli nasadeniu na USO. Rafa potrebuje uhájiť top 4...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si, ze nevynecha. Potrebuje zapasy pro svou psychiku, cim vic tim lip :-)
Reagovat
Mayo
Rafa neporazeny na OH ako inak toto dôkaze iba El Matador.
Reagovat
babolat.cz
je to můj kluk...
Reagovat
smazaný uživatel
4%
Reagovat
smazaný uživatel
Všude jinde by byl Bellucci dávno out a teď aby náhodou nechyběl v osmifinále. No Goffin už bude jiná liga než Plechovka (tu atmosféru ve třetím setu zrovna nezvládl), jsem zvědavý, jak se on popasuje s tím brazilským fanatismem, které jásá po nepovedeném prvním podání. Gůfi jim ale určitě rychle vezme všechnu naději :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že Belluci a Goffin, co se týče psychické odolnosti, jsou na tom dost podobně. Akorát, že Belluci bude mít na své straně publikum.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, ke Goffinovi letos chovám respekt, prožívá skvělou sezónu, takže by mě prohra s Bellucim šokovala :D
Reagovat
Pedronegro
proč Plechovka? to neznám ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Všude jinde by byl out? Byl třeba v sf Madridu před lety, s Federerem na Masters prohrál až 6:7 ve třetím, Djokera dostal do tří, takže on umí když chce a parádně :).
Reagovat
svetova.dvojka
Ten Nadal je čím dál víc černější.
Reagovat
Stan_Borowitz
si ide pre zlato!

Jestli je to pomalý povrch s hodně vysokým odskokem, jak tvrdí spousta hráčů, tak to má jako u něj doma na Roland Garros. Zastavit ho mohl v prvním kole Juan Martín, ale černého Juana si vytáhl Novak. Další zastávka finále...
Reagovat
Davor1
Mne sa to teda nezdá pomalé. Oproti lepidlu v IW či Miami to je paráda. Podľa mňa to dosť sedí Goffinovi. Verím Davidovi, že Rafika sundá :-))
Reagovat
Davor1
Tak kto teda ukončí Nadalovu olympíjsku neporaziteľnosť? Tipujem to na Goffina, ale neprekvapilo by ma, keby to bol až Andy vo finále :-))
Každopádne, cez Simona ešte prejde, to je presne súper podľa jeho gusta...
Reagovat
kada.tom
buď Andy nebo nikdo :-)
Reagovat
Davor1
Vychádzam z jeho vyhlásení pred turnajom, že nie je úplne 100%-tný. Postupom turnaja sa mu môže zdravotný stav zhoršovať a kľudne môže lostnúť z hocikým. Ale keď je v pohode, tak je pravdepodobné, že sa v tom finále s Andym stretnú...
Reagovat
Stan_Borowitz
Z těchle prohlášení vůbec nemá smysl vycházet. To jsou jen takové balónky strýčka Toniho...
Reagovat
Davor1
Tiež si myslím, že si tak trochu robil alibi a pripravoval pôdu v prípade predčasného vypadnutia, ale po Delpovom "vyčistení" pavúka zacítil šancu a to je zvyčajne ten najlepší lekár :DD
Reagovat
kada.tom
přesně, moc bych tomu důraz nepřikládal :-)
Reagovat
tito
No v případě zápěstí by to řekl kde kdo. Ta doba léčení nijak dlouhá nebyla.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je pravda, když si vzpomenu, jak jsem před pár lety dostal zánět šlach v zápěstí někdy v květnu a v září jsem byl rád, že jsem byl schopnej vzít raketu do ruky, tak to bylo opravdu hodně rychlé. A to si myslím, že to zápěstí zatěžuju tak z tisíciny co Rafa...

Asi to nebylo tak dramatické, jak to novináři líčili.
Reagovat
brixner
ale ta Mugu+něco je prostě strašně přeceňovaná!
Dopadne jako kdysi Ana-uhaluzila jeden GS a fertig!
Vámos si jde pro placku!!
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo je přecenovaný, někdo je podcenovaný, někdo může být natolik profesionálně deformovaný, že v tom vidí jenom to svoje. Záleží, jaké parametry tomu nastavíš.
Každopádně pro hráčku jejího kalibru, prohrát 2x 1-6 není moc dobrá vizitka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist