Nadala zlobí koleno. Zápas s Murraym bude komplikovaný, připustil

29. 3. 2012, 20:06
Aktuality 84
V Miami už je v semifinále, ale radost z postupu Rafaelu Nadalovi kalí starý problém. Jak Španěl přiznal před zápasem s Andym Murraym, znovu ho trápí koleno, se kterým měl potíže už v minulosti.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Nadal neměl na Floridě cestu do semifinále nejlehčí a musel na ní zdolat například světovou šestku Jo-Wilfrieda Tsongu, až nyní ho ale čeká soupeř, který ho dokonale prověří. Jak Španěl řekl, semifinálový souboj s Murraym bude "komplikovaný" kvůli bolesti v levém koleni.

"Vždycky je vzrušující nastoupit proti hráči, který vás donutí hrát každou výměnu na maximum. Jediná špatná věc na tom je, že si potřebuju pořádně odpočinout," uvedl někdejší nejlepší tenista světa, který proti Murraymu nastoupí zítra. "Bude to komplikované. Levé koleno není úplně v pořádku."

Rafael Nadal se už v utkání s Keiem Nišikorim nechal ošetřovat a po zápase objasnil španělské stanici TVE své zdravotní problémy.

"Potíže s kolenem jsem začal mít, když jsem trénoval na Mallorce, než jsem odletěl do Ameriky," vysvětloval Španěl. "Léčili jsme to, ale v Indian Wells mě znovu rozbolelo a teď to bolí zase. Možná je to důsledek toho, jak intenzivně jsem hrál v Austrálii. Není to zrovna dobrý pocit, nedokážu hrát tak intenzivně, hlavně při tréninku. Dokud to ale půjde, vydržím to. (Po Miami) jsou dva týdny odpočinku, než začne antuková sezona," dodal Nadal.

Komentáře

84
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jo jasně Nadal si vymyslí že ho zlobí koleno a plno pablbu to žere a přitom jak už tu někdo psal že to jsou jen alibi kdyby náhodu prohrál tak mám aspon nakou výmluvu .To je něco jak Kvitova ta dělá to samé lepší si výmluvím at to pár pitomcu sežere i z navijákem a přitom jde pořád ke dnu jak kdysi slavný nepotopitelný Titanik .
Reagovat
Madrileno
podsouvat Rafovi, ze si vymysli zraneni, mi nesedi. Celkem mu to verim. Proc by si delal alibi?
Reagovat
Madrileno
Skoda, zase koleno. Stejne ale Rafovi moc sanci na titul v Miami nedavam. I kdyby se dostal do finale, po maratonech s Tsongou a pravdepodobne i Andym, bude proti Nolemu hodne utahanej. To Nole, ten je nejvetsi klikar na okruhu, co se tyce jednoduchych souperu, za nej se modli cele Srbsko. Vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
uz nekolikrat sem te upozornoval - aby ses nehlasil k Novakovi !? Pisu ti to naposledy - Rozumis ? Vim, ze si trochu postizeny.... trochu upresneni - Nole je muj kluk, Ja sem pisemne upozornoval na jeho bezkonkurecnost a vyjimecnost ktera rokem 2011 nastane. (krasne dohledatelne-opakovaně)

Asi si pletu tvoje vzdelani, jsi tedy ing nebo lekar ? Novak zrovna uprimnosti zdravotniho stavu neoplyva - jeho notoricke simulovani a odevzdanost - nebylo zrovna prikladem pro mladez. Jeho zboznuji pro libivy styl, dokonalost, pratelskou povahu a umeni prohravat
Reagovat
smazaný uživatel
Peku, že tě to baví. Hold každý má sem tam nějaké zdravotní komplikace, ale jsou to všechno bojovníci. Já osobně mám rád všechny tři, každý má svůj styl a bez nich by byl tenisový svět úplně o ničem. A házet tady špínu na Rafu je podle mě ubohost a nic jiného!!!
Reagovat
Pe3k
Nikoho nezajímá k čemu se hlásíš. Nole je tvůj kluk? Tobě je 13 let on je světová tenisová jednička, nikdy o tobě neslyšel a ani neuslyší a ty si myslíš, že on ti nějak patří? Chápu, že jsi hloupý, nevzdělaný a nesměji se ti k vůli tomu, ale bav se prosím tě, raději s někým kdo je v tvé věkové kategorii a jehož inteligence vyhovuje té tvé. Máš zde velkou možnost výběru kamarádů. Frantz, forehand, W.G.M, kubiik, adamek08, atd.

Opravdu není třeba spamovat zdejší diskuzi tím, že se budeš nějak snažit komunikovat s mou osobou. Člověk by řekl, že ty 3 bany co jsi zde dostal ti alespoň trochu v něčem otevřou oči...
Reagovat
Pe3k
Četl jsi co jsem napsal? Uvědomuji si, že má většina nějaké zdravotní komplikace. A nikdy by mě nenapadlo tvrdit, že např. Nadal není bojovník. Nadal je asi ten největší bojovník v historii tenisu. Přečti si ještě 1 co jsem nsapsal pls. A psát pravdu a házet špínu jsou 2 rozdílné věci.
Reagovat
smazaný uživatel
To si psal jako mě jo?
Tak za 1) 13 sem měl před 20lety
za 2) já mám aspoň nějaké IQ, ty máš QI podle toho co tady píšeš ty primitive
za 3) tebe bych chtěl opravdu poznat ty nulo
za 4) píšeš tu jako kdybys to všechno osvobodil a nole jako kdyby ti patřil
za 5) co si v životě dokázal???
Reagovat
smazaný uživatel
banu jsem dostal 9 :))) ......
Reagovat
Pe3k
Omg. jistě že né tobě! Ty sem asi moc často nechodíš. Do předmětu jsem přeci napsal 99.9 což je minulý nick individua, který nyní vystupuje pod nickem Nada-Federer 8-2, protože dostal ban..

Celé to nebylo mířeno tobě, takže pls to co jsi napsal přehodnoť.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor - zacne psat ze ma diplom nejlepe z Inzen Í rstvi ( to fakt napsal blbec ), ze ma krasnou babu a on ze je hezky, ze nekolik aut na vyber :)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A tak to jo, beru tedy zpět
Reagovat
smazaný uživatel
Nedokážu hrať tak intenzívne... Je to pravda, určite čo sa agresivity týka, lopty sú kratšie, podanie slabšie, celkovo hra postráda austrálsku dynamiku...Nemyslím si však, že sa jedná o zranenie, ktorý by malo dlhodobé následky..Veď v tom prípade, by nemohol nastúpiť ani na kurt..

Samozrejme, všetci neprajníci a Petríci, ktorí v už na A02009 predpovedali Nadalovi hrajúcemu s "tejpami" dva roky kariéry musia prežívať v súčasnosti zlaté časy...Samozrejme neoprávnene, Nadal má 25 rokov, hrá bez tejpov a plánuje ešte dlho hrať..Je zhruba v polovici kariéry....Absolútne sa teda stotožňujem s Bernym, ktorý to trefne rozpísal a stanovisko podložil relevantnými argumentami..
Reagovat
spaniel
Špatné spíš je, že i když měl teď pauzu, tak se bolestí nezbavil. Lepší to už bude asi jen těžko, spíš se to bude zhoršovat, otázka je nakolik. Agassi měl taky vrozenou vadu, záda ho bolely celý život, ale poslední roky hrával pod injekcemi, bez nich by se ani nepohnul. Ráno vstával asi půl hodiny, než se rozhýbal. Je možné, že to Nadal bude nějak zvládat, ale je taky možné, že se to výrazně zhorší. Svým stylem tomu jde naproti, Agassi se tolik nenaběhal.
Reagovat
Pe3k
Lopty sú kratšie, podanie slabšie, celkovo hra postráda dynamiku: No vidím, že jsi konečně trochu porozuměl Nadalové hře :D

Btw. že je Nadal v polovině kariéry je zbožné přání. Jen se ti divím, že vůbec chceš aby celá ta mizérie, kterou Nadal předvádí ještě trvala...
Reagovat
smazaný uživatel
mizerie = v poslednich 4 grandslamech minim final :)))
Reagovat
dappe
Tohle snad ani nemůžeš myslet vážně..."plánuje hrát ještě dlouho a je zhruba v polovině kariery"? Já nevim, jak moc teda Nadalovi fandíš, ale chvílema mi přijde, že o něm moc dobrý informace nemáš, at už z tohohle hlediska nebo herního projevu. Loni po W ve Španělsku v rozhovoru, připustil, že hraje s velkými bolestmi už dlouho a pokud to takhle bude pokračovat, bude muset sáhnout k rapidnímu zkrácení profi kariery. Nemůže prý hrát s bolestmi donekonečna.

Není ti ani trochu divný, že hraje od loňska dobře prakticky jen na GS, na které je ještě schopen se připravit. Každej si musí všimnout, jak má Nadal naproti svým nejlepším létům obrovské problemy s regenerací. To že měl Djokovic loni takovou serii neni ani tolik jím samotným, jako především ústupem Federera a Nadala. Pořád píšeš jen 25 let, ale Nadal už hraje 7 let na nejvyšší úrovni a je strašně opotřebovanej. Jestli si myslíš, že bude hrát ještě dalších 7 let na top úrovni, tak se budeš možná v nejbližších 2 letech dost divit.
Reagovat
smazaný uživatel
Re : Pe3k
Myslím, že většina diskutéru už pochopila tvé krátkozraké zavádějící myšlení, které nemá žádný nadhled, ba dokonce neobsahuje žádnou sebereflexi na úvodní článek.
Tvé zaměření na videa chápu a dokonce ti i sluší :).
Gratuluji k partnerce, musím říct, že jsem velmi překvapen :), snad tví potomci budou mít větší štěstí na výchovný proces......
Btw. občas mám pocit, že tě maminka málo hladila, když tě kojila.
Reagovat
Pe3k
Dobrý komentář! Pobavil jsi mě výtečně. Sebereflexe k úvodnímu článku většinou chybí - pravda. Za většinu diskutéru prosím tě nemluv, sám víš, že to není pravda a ta tlupa Nadalových fandů co tu proti mě komicky bojuje a dostává bany není většina...

K partnerce mi gratuluje každý, je to přeci jen krásná žena, potomky opravdu nechystáme. Jak mě maminka hladila a kojila si opravdu nepamatuji, ty snad ano?
Reagovat
smazaný uživatel
...ta s tebe musi mit radost....domu nepritahnes ani vyndru a celej zivot jen mlatis do klavesnice " ROZEER je nejlepsi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad s ní nekomunikuješ jako tady na servru? nebo zde jen ventiluješ přetlak? Komunikovat se dá různě, a nadhled se dá určitě naučit. Z hlediska tvé motivace k jednání- reakci na články doporučuji nějakou knížku o komunikaci. a možná budeš sám překvapen. Jinak s rodiči udržuji vazby, a postupem času dostávám zpětnou vazbu na své dětství :). Ono způsob komunikace v pozdějším věku, vyplývá právě v dětství.....
Reagovat
Pe3k
Jistě, že s ní nekomunikuji jako tady...Ono způsob komunikace v pozdějším věku, vyplývá právě v dětství - to nechápu. Jinak zajímavé úvahy. Asi si prožil těžké děctví a s rodiči moc dobře nevycházíš, to je mi líto, třeba se to časem spraví :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tys mě vůbec nepochopil, ale to nevadí :). Hezký den :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozri, tých Nadalových rozhovorov je viac....A informácie v nich si navzájom protirečia..Ja som zas čítal, že Nadal je v poriadku, problémy kolien, ktoré ho trápili v minulosti nemá a tenis chce hrať tak dlho, dokým ho bude baviť a napĺňať..Na špičkovej úrovni hrá 7 rokov..Teraz má 25 a dovolím si tvrdiť, že ho ešte min. 6 rokov bude hrať..Kľudne sa môžeme staviť..

Nehádžme prosím ťa Nadala s Federerom do jedného vreca. Nadalove výsledky na rozdiel od Rogera vôbec nenaznačujú ústup z pozícii. Alebo 7GS finále z posledných 8 hovorí niečo iné?..Čo sa týka Masters, tiež si nemyslím, že by veštili ústup z pozícii, veď v minulom roku 1 vyhral a 4krát sa dostal do finále..Masters na amerických betónoch mu nevyšli, no hodnotiť na základe nich nejaký dlhodobý horizont nie je správne a objektívne..
Reagovat
spaniel
A Roger měl ústup z pozic ve 25? S tím bych počkal, až bude mít Rafa o pár let víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz mas blbe narostle kosti v koleni a mas tam vyrustky,ktere ti drou o sebe a tim padem berou "maz" v koleni...tak to asi neni vymluva,blbecci...
Reagovat
steve79
Já si myslím, že je to od Nadala jenom psychický tlak. Kolikrát už říkal, že není stoprocentně v pořádku a potom hrál úplně v pohodě. Něco podobného měl snad na Australien Open a málem porazil Djokoviče po šesti hodinách. To by zraněné koleno nevydrželo. V tomhle si kazí Nadal trochu pověst podle mě.
Reagovat
Pe3k
Nadal je známý tím, že hlásí novinářům každou bolístku, spálený prstíček nebo křupnutí v kolínku. Byly doby, kdy jeho fanatičtí fandové psali, že zdravý Rafa neprohrává a všechny jeho prohry byli vinou zranění (tomu se nezbývá než smát).

S velkou dávkou tolerance by se dalo chápat, že tento hráč, který trpí obsedantně kompulzivní poruchou, má i přehnané starosti o své zdraví a mediálně dramatizuje každou bolístku.

Co mi ovšem hlava nebere je, že když Federer prohrál ve Wimbledonu 2010 s Tomášem a v rozhovoru řekl, že ho pobolívá v zádech, strhla se vlna kritiky, že se Federer vymlouvá na zranění. A to Roger neřekl, prohrál jsem protože mě bolí záda, nikoliv on jen zmínil bolest zad v souvislosti s prohrou.

To samé Novak Djokovic. Ten má dost vážné zdravotní problémy např. nevyléčitelné astma, potravinové alergie a prošel si celou řadou různých zranění. A vymlouvá se snad Nole po každé prohře na zranění? Hlásí všude do světa: bolí mě nožička, takže jestli prohraji těžký zápás co mě čeká bude to vina... Ne! Novak nic takového nedělá, pere se se svými zdravotními komplikacemi a i přes to dokázal mít jednu z nejdominantnějších sezon v historii tenisu i přes obrovskou konkurenci. Tomu říkám osobnost!

Petra Kvitová je další příklad. Onemocnění štítné žlázy není žádná legrace. Může spustit celou řadu autoimuních zánětů v organismu a moderní lékařská věda to bohužel léčit neumí. A slyšíme z médií snad, že by to Petra před zápasem hlásala novinářům?

Zdravotní problémy má téměř každý na okruhu. Tenis je prostě velmi náročný sport a zranění k němu neodmyslitelně patří. Bohužel je zde jeden hráč, který musí během celé kariéry hlásat každou bolístku a tím znehodnocovat výhry jeho soupeřů a všechyn své prohry svádět na zranění. Jak někdo takový, kdo porušuje celou řadu pravidel a jeho etické chování je na úrovni žáčka v okresním přeboru mohl kdy vyhrát jakoukoliv cenu fair-play?
Reagovat
kubiik
hochu ty bys potreboval naliskat :D anebo babu :D
Reagovat
Pe3k
Ženu mám a pokud s něčím nesouhlasíš, tak to napiš. Chápu, že jsi další ubohý fanoušek Nadala, který začíná větu malým písmenem a jediné na co se zmůže je agrese.
Reagovat
smazaný uživatel
Nafukovacie ženy sa nerátajú.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Pe3k
Vlastní zkušenost že? Mě to ale prosím tě necpi. A kolega IQ 99.9 je ještě panic, není divu ve 13 letech sem byl taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je bojovník, snad to zvládne a toho poblázněného Murryho sfoukne
Reagovat
taffer
To je ten rozdíl mezi Rafou a Rogerem! Rafa hlásí komplikace i PŘED zápasem (dle mého názoru aby měl alibi při prohře) a Roger až PO zápase, pokud je na to na tiskovce dotázán (viz zde 1000x omílaná tiskovka po Wimbl. - prohra s Berďou, letos v Kataru - záda, která ho bolela už v prvních kolech atd.).
Tím neříkám, že si Rafa vymýšlí.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger až po zápase?..:))..Takže vlastne ROger z toho vychádza ako víťaz..rehot.
Reagovat
taffer
Nevím jestli reaguješ na tu tiskovku ve Wimbl. PO zápase nebo všeobecně. Pokud všeobecně, uveď mi příklad, kdy Roger hlásil zranění před zápasem. Díky. Chtělo by to trošku nadhledu, nadalovci:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Z môjho pohľadu je úplne jedno, či sa na zrenenie, ktoré neexistuje upozorňuje pred zápasom alebo po ňom. Alibizmus ako alibizmus...
Reagovat
smazaný uživatel
Víte vůbec, že tohle se Nadalovi stává kvůli vzácné nemoci kosti v levém kolenu??? Ano Nadal hodně běhá a moc tím té nemoci nepomáhá, ale i tak VAMOS RAFA!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Se to koleno asi leklo Murraye a Djokovoce:D
Reagovat
pepi
Jste ubozi ti co si myslite ze si jen pripravuje vymluvu pro porazku,takove mysleni opravdu nepochopim. Zrejme tady plati pravidlo-podle sebe soudim tebe
Reagovat
smazaný uživatel
a dovedes si vubec predstavit, co by se tady odehravalo, kdyby tenhle clane tady byl o Federerovi?
Reagovat
pepi
to je jedno, tohle by tady nemel psat nikdo o nikom,neni pro to zadny duvod
Reagovat
smazaný uživatel
Je to snad nejvetsi skoda v dejinach sportu ! Tento kluk nemit vrozene zdravotni vady, tak teoreticky si troufam rict, ze suverene i statisticky je nejvetsim hracem v histori...... ŠKODA :( je opravdu citit jeho "ustup.

Jen prosim nezminujte jeho enormni pretizenost a styl. vsichni trenujou a nabehaj podobne casove stejne ( totiz muzes se pretrenovat ) a typ Mustera, Ferera a dalsich je ukazkou zarputilosti s dlouhou trvanlivosti
Reagovat
Berny
Nadal skrz lehke sramecky nemel od AO 2011 zadne zdravotni problemy a to loni odehral vetsinu turnaju na max zapasu, ted ma po dlouhe dobe problem a uz zas konci karieru ? tento mytus trvá snad od roku 2006, kdy neustale pri kazdem mensim/vetsim sramu ho novinari a (anti)fanousci posilaji na vozicek. Bolest kolena proti murraymu na AO 10, na zdejsim portale rafa ukamenovan vzapeti 3 vyhrane GS v rade, obdobna situace na AO 11 proti ferrerovi - nasledne 4 finale GS v rade. Nevim kolikrat rafa musi jeste dokazat ze 1 mensi/vetsi bolest neznamena konec kariery, nybrz pouze nevyhrany 1 turnaj, ci slabsi obdobi. Chtel bych podotknout jeden fakt na ktery ocividne vsichni zapominaji, ano rafa hraje fyzicky narocnou hru, ale pouze on ? myslite ze pouze hrou ovlivnite fyz.stav ? Pokud se podivate do minulosti rafa mel obvázané kolena uz v roce 2003, nejhorsi problemy s koleny mel v roce 2004 (18 let mu bylo !!) kdy nehral vetsinu antukove casti skrz kolena, chcete mi rict ze rafa za minimum let sve kariery od roku 2002 - 2004 si tak znicil kolena ze s nema mel uz v te dobe mnohem vetsi problemy nez měli djokovic, ferrer, murray, simon, monfils a dalsi behavci problemy za celou karieru s cim koliv jinym ?? tito hraci +- nemeli nikdy s nicim problem a temer nejsou zraneni, a to si dovolim tvrdit ze murray a monfils hrají fyzicky narocnejsi hru. Nekolikrat bylo receno ze rafa na svou postavu má abnormalne male chodidla a tlak je rozlozen zcela jinak nez je bezne a predevsim tento fakt nici jeho kolena
Reagovat
Berny
Obraceny extrem je Roger, ano roger hraje lehce a tzv. ,,uspornou" hru, nicmene mel X sezon po sobe kde daval 80-90 zapasů, ve spouste z nich hral hardcore vymeny, taky behá, a nikdy nemel zadne zraneni, nikdy neskrečoval zapas, letos v lednu poprve nenastoupil k zapasu na ATP, myslite si ze je to jen hrou ?? myslite ze nema proste temer zazracne telo a uzasne predispozice ? ja verim ze ano. Je nesmysl aby nejvic zdravi hrac na okruhu byl ten kdo odehraje nejvic zapasu, to je hovadina, roger neni jediny kro hraje usporne, jsou hraji kteri hraji usporne odehrajou 40-50 zapasu rocne a roger ktery hraje stejnym stylem 90 tak bude mene unaven a méně zranen ? nesmysl nebo zazrak.
Reagovat
tito
Asi tak. Tyto narážky na "výmluvy" a plané naděje stran ukončení kariéry skrze kolena se zde cyklicky opakují již léta.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně zázrak. Další důkaz je, že se Roger vůbec nepotí ?.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal má prostě pech i chodidla má abnormálně malá.
Reagovat
tito
No nejsme tak senzitivní jako vy, abychom podle lesku v očích (-DDD)poznali, jaký přijde úder od našeho favorita ale tento holý fakt od fyzioterapeuta resp. ortopeda dokážeme akceptovat.
Reagovat
smazaný uživatel
jojo do antuky jsou dva tydny pauza, pak si ho zase svou odpornou fyzickou hrou odvaří a všichni budou psat, ze Novak/Roger vyhrali FO jen diky tomu, ze byl Rafa zraneny.. muze si za to sam tim, jak hraje..
Ale samozrejme mu nic spatneho nepreju, at se uzdravi a bojuje dal, na okruhu by chybel.
Reagovat
Heather_Fedex
tak rafa by si nemel zbytecne sypat popel na hlavu predem. udelal to i pred zapasem s rogerem a jak to dopadlo? a ja ze bude mit chtic vyhrat tenhle turnaj. no, zrejme milovana antuka je porad na 1. miste.
Reagovat
spaniel
Asi se zase díval na televizi a ruplo mu v koleně, nic nového. Pak zajde na kůru k cyklistickým doktorům a vrátí se v plné parádě s 10kg svalové hmoty navíc...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
A vraj Nadala neuraza a ma k nemu respekt..To na koho si skusal tie hry?Mozes si podat s Pe3kom ruku..
Reagovat
spaniel
Je to o nem zname, ale promin jestli jsem se dotkl citliveho mista. Aspon vis jake to je ochutnat svou vlastni medicinu...
Reagovat
taffer
Přesné!
Reagovat
Matti
Já bych řekl, že spíše ubohé.
Reagovat
smazaný uživatel
Dotkol ty mna, socka?..nebláázni..
Reagovat
spaniel
Socka jsi spíš ty, když lezeš na CZ web sockovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
A chodím aj na anglický, americký, španielsky a nemecký...Zoznámte sa, INTERNET :)..Chlapec zmätený vlastným pôvodom.
Reagovat
spaniel
Ty jsi fakt tupunký, až je to miloučké. Proč jsi furt myslíš, že spaniel má něco se slovenštinou? Nebuďte furt tak sebestřední. Svět se kolem vás fakt netočí. Myslel jsem, že umíš anglicky, když teda chodíš sockovat i na jejich weby. Jestli ale ne, zkus zagooglit...
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis,uz ma fakt unavujes ty Lúza Lúzovatá..Este som sa nestretol,ze by tu niekto splietal nácio kecy,spodina jedna nepodarena..Ak by si sa lepsie ucil,dostal by si sa aj za hranice a videl by si kusok sveta..Vtedy by si pochopil ako tragikomicky vyznievas..Si proste traged a nepchaj sa mi stale do zadku svojimi pseudo tenisovymi reakciami,ty nula..
Reagovat
spaniel
Toz mne to natrel, ty baco :) Ani neuznas jak jsi byl trapny s tim, ze spaniel je slovensky. Je to z anglictiny, je to plemeno psa, duvody Ti vysvetlovat nebudu. Takze jsi ted nasrany, ze jsem vyvratil dalsi z tvych zvastu, kde jsi furt spletal, ze to mam pomotane, ze pisu cesky a nick mam slovensky. Nemam. A luza jsi jedine ty. V cizine jsem zil nekolik let, problem je, ze vy Slovaci jste nejvetsi nackove. Ty ani nemas oblibeneho tenistu, jednou je to Rafa, pak zas Nole, ale hlavne vzdy proti Federerovi, to je tvuj hnaci motor. A to je jedine s cim me seres, ze jsi zaujaty a neumis byt ani chlap, abys to priznal (az na jednu vyjimku par mesicu zpet).
Reagovat
W.G.M.
Drevokocur neexistuje, doufam, ze to vis.
Reagovat
spaniel
Jisteze to vim slecno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha Lúza, veď ty si sa úplne pomiatol..Nole, môj najobľúbenejší?..Kto ti takto nehorázne klamal?..Spaniel (španěl) je slovensky, už samotná dvojhláska to naznačuje..Teda aspoň tým bystrejším..Skús si to vygoogliť (ten vyhľadávač)..+ To, že si si dal meno po psovi ma neprekvapuje, máte podobnú mentálnu výbavu, rozumiete si....To ľuďia ťa nechápu, si natvrdlý a zaostalý podivín..+ My Slováci?..:)..To ako ja píšem za celý národ?..Som rád, že si na tomto príklade znova neodškriepiteľne demonštroval svoju nekonečnú malosť..Veľmi ma teší, že ťa serem, ty si mi absolútne ľahostajný, slúžiš mi len ako predmet vtípkov..Taká bokovka..Bozkávam ťa, tvoj drevokocúr :-*
Reagovat
spaniel
Ja vim ze slovensky se rekne spanel "spaniel". To nic nemeni na tom, ze to neni ze slovenstiny jak jsi tvrdil. Nechapu co je na tom tak tezke k pochopeni. A jak jsem ti lhostejny vidim podle toho, jak penis a nadavas mne do luzy a horsi. Jsi takovy zakukleny Frantz, hrajes si na moudreho a slusneho, ale nakonec vzdy zklouznes do sve prave primitivni podstaty a ukazes se v plne krase. A kdo nema rad zvirata, nema rad ani lidi a pro me jsou takovi lidsky odpad. Potom proc mam tento nick je ti houno panacku. Nevis o mne vubec nic, takove jako tu jsi davam k snidani. Pravdepodobne se tu prizivujes bud na skolstvi, nebo nekde v Tescu. Vetsina Slovaku jsou naprosto v pohode, v hokeji jim fandim vzdy kdyz nehraji nasi, ale ty jsi takova ta vyjimka, co sem chodi jen rypat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevieš, že to je slovensky spaniel. Inak by si sa nečudoval. Si proste sprostý..Rovnako si protirečíš, keď Slovákov nazveš nackami a potom sú pre teba kamaráti..A znova sa dostávame k tomu, že si proste sprostý..V Tescu som nikdy nerobil, robím reklamu a sú v tom také lóve, o ktorých sa tebe ani nesníva socka..Nehrám sa na múdreho, múdrym som, sprostým som iba ku tebe, socka..Nikdy som nepovedal, že zvieratá nemám rád a znovu sa dostávame k tomu, že si proste sprostý a stráásne stráásne nechápavý..To ale neznamená, že ma nebavíš, vždy si na teba nájdem chvílu, dostal som sa ti pod kožu a veľmi ma to baví..žmurk.
Reagovat
spaniel
Jisteze vim, co to znamena. Zato ty nevis co znamena momentalne, baco. Ty a reklama? Haha, jedine ze bys tam delal uklizecku. Vzdyt ani neumis cesky, to uz by mel vetsi sanci Ukrajinec :D Ale i kdyby, ja jsem velkorysy a dopreju ti to. Mne ses totiz dostal pod kuzi asi jako komar, kterym i jsi. Dovidenia dilinko prepnuty, sibi-riby
Reagovat
smazaný uživatel
Mozem sa ta nieco opytat??..Ty aj po sebe citas svoje prispevky,alebo len nahodne tukas do klavesnice??..Preco by som
Mal akoze vediet cesky,ked robim so slovenskym slovom??..Preco si sa x-krat ohanal tym,ze v nick nemas slovensky,ked teraz priznavas, ze vies ze spaniel je aj slovenske slovo?Tak co si sa potom cudoval tym poznamkam?..Normalne mi skus odpovedat,myslim to teraz vazne,lebo fakt mam pocit,ze si znova nepochopil jednoduchej myslienke a prepac,ale nie prvykrat..Casto napises uplne odveci,ved si to precitaj viackrat,ked nerozumies textu...Ja mam fakt pocit,ze si obcas pisem so psom,sorry (prepac)..+ uklizecku poznam
len z televizie,nastastie sa zivim hlavou,ty si zas urcite zrucnejsi s lopatou..Kazdy mame svoju domenu..Holt,kto nema v hlave ma v rukach..To vsak nie je vec kvoli ktorej by si mal byt smutny,slnko predsa svieti na kazdeho rovnako!!..+ Taktiez prepac,za osobne narazky,uz nebudem tak uprimny,,zmiernim retoriku (pozri slovnik) a budem solidarnejsi..Nema zmysel urazat slabsieho, bolo to odo mna zbabele..Prajem pekny den Spaniel (ten pes)
Reagovat
spaniel
Tak zahada objasnena, chyba je v tom, ze neumis cesky a casto ti unikne podstata prispevku! Proto jsi asi ani neznal slovo momentalne, tak to se omlouvam, ja myslel, ze rozumis a jen si tak zatvrzely, ale ty jsi proste nevedel. Tak to je v poradku. Jinak vim, ze nejsi u lopaty, a myslim, ze uplne stejne jsi to muzes domyslet u me. Prispivame totiz kdykoliv, tzn prace s PC, pripadne pres telefon.
Ani nevim, proc toto pokracuje, asi me irituje tvuj povyseny ton a taky to, ze si nikdy neodpustis rypnuti do RF, vetsinou formou snizeni vykonu jeho soupere. Nehodlam ti toto dokazovat, sam jsi to pred casem napsal. Zajimave, ze kdyz umyslne rypnu do Rafy, hned vyjedes, takze nechapu, proc ti unika, ze to funguje i opacne... I ja mam otazku, pokud milujes tenis a aspon trochu mu rozumis, jak to, ze nedokazes uznat jedinou prednost RF? Ja to dokazu jak u Rafy, tak u Novaka, ackoliv nejsou moje srdcova zalezitost. Treba Rafa je nejlepsi v: bojovnost, pohyb, utok z defenzivy, backhandove prohozy zrejme nejlepsi v historii, nejlepsi antukar historie. Co me nesedi jsou jeho ritualy/porusovani pravidel, malo utocny tenis, hekani. Dokazes to opacne na RF?
Reagovat
smazaný uživatel
Pisal si,ze nemozem robit reklamu,lebo neviem cesky..Na logicky argument,ktory som napisal reagujes znova uplne odveci,kedze zrazu uz nespominas prvotnu vycitku,ale zrazu je cestina problemom pri porozumeni textu...Tak ako teda?...Fakt ti to nepride divne ako splietas piate cez deviate?..jasny priklad a milion dalsich v poradi..Samozrejme, ze cesky rozumiem,nikdy som ju nebral za cudzi jazyk..+ slovicko momentalne je relativne,zalezi od uhla pohladu..znamena "teraz v tomto obdobi"..to je hlavny zmysel..Pokial sa bavime o dlhodobej
Minulosti a nazbieranych tituloch,momentalne sluzi aj ako ohranicenie periody "od - az do teraz,momentalne)..Takze vobec nemam pocit,ze by si z kauzy "momentalne" vychadzal ako vitaz,max remiza..Co sa tyka Federera,vobec nemam pocit,ze by som ho v sucasnosti napádal..Skus si pozriet diskusie trebars od januara a najdi mi prispevok,kde by som ho sam od seba napadol..Ak sa tak stane,vzdy to je iba reakcia,ktora oplaca rovnakou mincou..Naopak ty sam si casto precitlively a na fakty reagujes osobnymi invektivami,ktore su zakladom konca racionalnej debaty..Naopak proti Armstrongovi si ani raz nevystupil,takze zrejme ti nejde az tak o princip..mozeme si jeho provokacie zratat a porovnat s mojimi..Taktiez mam pocit,ze prehliadas pochvalne reakcie na RF z mojej strany,velakrat som ho uz ocenil,avsak zo skatulky,do kt. Si ma zaradil sa neda zrejme len tak lahko vystupit..Osobne mi je Fed nesympaticky ako clovek a od toho vsetkeho sa to odvija..
Reagovat
spaniel
OK, remíza, win-win. Proti amstrongovi jsem vystoupil, sice ne moc krát, ale pár krát jo v duchu, že škodí všem fandům RF...
Trochu nerozumím, co ti mlže být na RF nesympatické, předpokládám, že je to něco uvnitř tebe, protože nemá skandály, němá rituály, nedělá grimasy, u úderů je zticha, tak nevím. A není pravda, že bys nic nenapsal. Nechce se mně to dohlédavat, snad staší když vzpomenu nedávno to o jeho ženě, kdes o ní psal, že je kráva, zlatokopka apod... Sorry, ale to mně fakt nedojde zrovna na výši a už vůbec ne jako tenisová diskuse. Tím vláknem začal poslední řetězec hádek a osočování.

Pokud zachováš dekórum a respekt, já udělám to samé z mé strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatam si to vlakno..Rec bola o tom,ze by mal Roger kupit Novakovi cokoladu,uz neviem preco..A kedze Roger je Svajciar,odkial pochadza cokolada MILKA,prislo mi to ako nevinny vtipek..Ani vo sne by ma nenapadlo,ze sa to stretne s takou burlivou reakciou..Ak mam rad Federera,to neznamena,ze musim mat rad aj jeho pribuznych..Mne je Nadalov otec napriklad velmi nesympaticky a urcite by som na jeho kritiku nereagoval,kedze to Nadal je predmetom mojho zaujmu,nie otec..+ Federer mi je nesympaticky svojou chladnostou,tie flasky,ktore v prestavkach rozhadzuje zberacom jak otrokom tomu len pridavaju..Uznavam vsak,ze v rokoch 04-07 dominoval tenisu ako nikto predtym a pravdepodobne aj nikto potom,prave preto,je tam kde je..
Reagovat
spaniel
Mne treba hodne vadi Novakova loze, jejich trika s Noleho portretem, buseni do prs a tak, takze dokazu pochopit antipatie. Vadi mne i Murrayho mama :)
Ja nemyslim, ze je chladny, emoce v nem vrou, jen se vetsinou ovlada. Nez se stal jednickou, hodne zapasy prozival a nicil rakety. A kdyz to po letech predvedl jednou, vybuceli ho a bylo z toho halo. Ty flasky vim, takz se mne to nelibilo, ale bylo to pokud vim jen jednou, mozna z frsutrace, kazdopadne to pravidlo neni. A treba rucnik vraci mnohem mene povysene nez nekteri hraci. Nekteri si i micky ptaji hnusne.
Reagovat
smazaný uživatel
S Rafou to nevidím dobře. Jeden čas jsem myslel, že se na těch 16 GS titulů ještě dotáhne. Spíš to vypadá, že kvůli zdraví s tenisem předčasně skončí. A pokud ne, už toho stejně moc neuhraje. Turnaj nevyhrál skoro rok, v 5. setu finále AO vyhodil jednoduchý míč a pak zkolaboval, v IW ostudně prohrál s Rožérem a teď tohle. Proti Tsongovi byl jasně lepší a pak druhý set nedopodával jak nějaká labilní ženská a na několik gemů byl úplně mimo. Vyčerpávající a zbytečně hraný set navíc určitě bude mít následky.
Reagovat
tito
Určitě máš v lecčems pravdu a stát se může cokoliv.Takový je sport. Na druhou stranu jediný vážný soupeř je Novak :-). Kdyby nebylo jeho, tak se minulý rok sbíraly trofeje lopatou...A chtít po něm, aby jasně přehrával ostatní na betonech je přeci jen nadsazené.
Reagovat
Pe3k
Rafo opravdu by mě zajímalo proč hraješ čtyřhru, když víš, že nemáš v pořádku kolena?

http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=418675&page=2
Reagovat
horska.kraslice
Je před olympiádou, kdekdo se vrhá i na čtyřhru.
Reagovat
Labi
a je to tady ....ono by se to chtělo rafo více šetřit a ne tam běhat jak hadr na holi
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal tuší porážku a tak se začíná dopředu vymlouvat....
Reagovat
pepi
jen aby ty dva tydny stacily:(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist