Nadalovi vzdoroval Schwartzman téměř čtyři hodiny

21. 1. 2018, 09:21
Aktuality 126
AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal poprvé v sezoně a poprvé ve čtvrtém vzájemném střetnutí s Diegem Schwartzmanem ztratil set, postup do čtvrtfinále Australian Open si však sebrat nenechal. Argentinského soka zdolal po téměř čtyřech hodinách boje 3-1 na sety a může se chystat na souboj s Chorvatem Marinem Čiličem.
Rafael Nadal

Světová tenisová jednička Rafael Nadal vyhrál vyrovnaný duel s Argentincem Diegem Schwartzmanem po bezmála čtyřech hodinách 6-3 6-7 6-3 6-3. Vítěz Australian Open z roku 2009 a loňský finalista postoupil do čtvrtfinále úvodního grandslamu sezony podeváté v kariéře.

Nadal si situaci zkomplikoval třemi ztracenými servisy ve druhé sadě, kterou nakonec prohrál v tie-breaku. V ostatních setech byl ale v klíčových momentech lepší a vedle postupu si zajistil, že bez ohledu na další výsledky zůstane i po turnaji světovou jedničkou.

"Jsem trošku unavený, ale jinak dobré. Dokázal jsem bojovat až do konce. Myslím, že to byl první opravdu těžký zápas, který jsem letos odehrál," řekl.

Ve čtvrtfinále se Nadal utká se šestým nasazeným Chorvatem Marinem Čiličem (h2h 5-1), který dnes zaznamenal jubilejní 100. vítězství na grandslamech. V osmifinále porazil desátého nasazeného Španěla Pabla Carreňa-Bustu 6-7 6-3 7-6 7-6.

Čilič se pojedenácté v kariéře dostal na grandslamu alespoň do čtvrtfinále, čímž vyrovnal Gorana Ivaniševiče mezi chorvatskými tenisty s nejvyšším počtem grandslamových čtvrtfinále.

"Je krásné to slyšet. Na US Open 2014 jsem oslavil třísté vítězství v kariéře a doufám, že tady ještě vyhraju další tři zápasy," řekl Čilič, který tehdy v New Yorku získal svůj dosud jediný grandslamový titul.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Austrálie, tv. povrch, 55.000.000 australských dolarů
nedělní výsledky (21. 01. 2018)
• Dvouhra mužů - osmifinále •
Nadal (1-Šp.) - Schwartzman (Arg.) 6-3 6-7 6-3 6-4
Dimitrov (3-Bulh.) - Kyrgios (17-Austr.) 7-6(3) 7-6(4) 3-6 7-6(4)
Čilič (6-Chorv.) - Carreňo (10-Šp.) 6-7(2) 6-3 7-6(0) 7-6(3)
Edmund (Brit.) - Seppi (It.) 6-7(4) 7-5 6-2 6-3
• Dvouhra juniorů - 1. kolo •
Štyler (14-ČR) - Zeppieri (It.) 6-2 7-6(6)
Svrčina (ČR) - Draper (Brit.) 6-3 6-4
• Čtyřhra juniorů - 1. kolo •
Henning/Paulson (JAR/ČR) - Baird/Hardt (USA/Dom. rep.) 6-4 7-6(1)
Boyer/Cerundolo (5-USA/Arg.) - Forejtek/Svrčina (ČR) 7-6(5) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
insanezy_
Grisanek ma slusne teplej hlas
Reagovat
Fandina
zítra od 19:30.
http://www.lafabrika.cz/
Reagovat
Labi
za poslední 3 dny zde snad nebyl článek kde by se nebrečelo nad tím, že Roger hraje poslední zápas resp. v nejzajímavějším čase.....
Reagovat
janek_da
Hrozně se tu brečí. Napravo, nalevo.
Reagovat
Roger_Federer
Ja nebrecim, ja se smeju ,:)
Reagovat
Amputace
Ale má to Roger brutální los, což?
Reagovat
Labi
tak přehrál už Gasqueta, ve QF bude pravděpodobně zatím dobře vypadající Berdych, SF NOvak nebo Thiem a finále případně nejspíš Nadal/Dimitrov.....takže jen těžko ze současných hráčů v pavouku by ho mohlo čekat něco horšího...
Reagovat
Amputace
Přehrál už Gasqueta :D ... Berdych, který ho naposledy porazil v roce 2012 a z posledních 10ti zápasů mu vzal snad čtyři sety, ten bude pro Federera jistě oříšek... Semifinále má těžké, to uznávám, obě varianty - Novak i Thiem - nic moc. Na druhou stranu osmifinále úplně zadarmo.
Reagovat
Labi
u Berdycha to je tak 75% Federer 25% Berdych, kdy těch 25% je o tom, že se Berdych zblázní jak to už několikrát ukázal, neříkám že tam není Roger favorit ale tohle QF by bylo určitě mnohem víc nepříjemné než Nadalovo finále na USO...
Reagovat
Amputace
Proč vytahuješ USO? To už je nějaká vaše obsese? Píšu to tady už poněkolikáté - Nadal i Federer měli na tom turnaji prakticky stejné podmínky, očekávalo se jejich semifinále, Nadal těchto zjednodušených podmínek, kdy chyběla značná část světové špičky, využil, Federer nevyužil. Kde je problém? A co se týče tohoto AO. Federer: čtvrtfinále Berdych, semi Thiem či Djok, Nadal čtvrtfinále Čilič, semi Dimitrov. Kde je ten brutálně těžký Federerův a brutálně lehký Nadalův los?
Reagovat
Labi
pardon asi jsem píchl do vosího hnízda, já se k losu nevyjadřoval tím že Roger to má extrémně těžké a naopak, hlavně pozoruji "stížnosti" na časy Federerových zápasů, teď zlehčování Berdychových předpokladů. Ano zmínil jsem USO páč to bylo jako pěst na oko, nechtěl jsem tím vyvolávat žádné další diskuze ale poukázat na to že Berdych ve QF není žádná výhra hlavně v porovnání s tímto turnajem z loňské sezóny ale to jsem netušil jak tě to rozhodí...
Reagovat
Amputace
Já jsem na ten tvůj příspěvek reagoval z toho důvodu, že týden po rozlosování AO nebylo na TP diskuze, ve které by někdo nevyrukoval s tím, jaký easy los Nadal má. Úplně to samé jako teď s Federerem a časy jeho zápasů. Někdo má lehký los, jiný musí být zvýhodněn jinak. Tak si to užij :)
Reagovat
Labi
upřímně mám na to svůj názor, vzhledem k okolnostem je prostě Federer lákadlo a pořadatelé by byli proti kdyby jej nechali hrát třeba v polovině dne a na noční zápas by bylo prořídle hlediště....je to jen logika nic víc ;)
Reagovat
Labi
....proti sobě
Reagovat
dako
Ďalšia vec. Je tu krásne vidieť, ako ne-fanúšikom Rafu stačí tak málo, aby odpísali Rafu z turnaja na základe jedného zápasu. Zrazu ho už Dimitrov porazí, zrazu bude rád, keď prejde cez Čiliča. Diego hral dnes na veľmi vysokej úrovni a mal by s ním dnes problém každý hráč zo špičky. Výborne servoval, hral rýchlo po odskoku a nebál sa riskovať. Rafa nehral ideálne, ale dokázal bojovným výkonom tento zápas vyhrať pomerne bez väčších problémov. Keby dnes Busta lepšie využil svoje možnosti, tak je Marin už vonku. Dimitrov dnes odohral prvý solídnejší zápas. Myslím, že Nick nehral vôbec ideálne a nebol tak agresívny ako zvykne byť (môj názor). V prvých zápasoch hral Grigor veľmi zle a neskutočne chyboval. No zrazu ho už všetci vidíte, ako poráža Rafu.
Reagovat
Frantz
To nic, FFF nikdo nebere vazne
Reagovat
Pe3k
Já ne.
Reagovat
stopan
to mozem povedat aj v pripade Schwartzmana, ze keby vyuzival lepsie svoje moznosti tak Rafan teraz uz nastupuje do lietadla, Na Nadala plati agresivita a trpezlivost, Dimitrov hlavne ak chce vyhravat velke zapasy musi zlepsit backhand po polygonale, ten je malo agresivny, servisman nikdy nebude, ale dvakrat nedotiahol set pri podani, miuly rok tak prehral semifinale. Ci Cilic porazi neporazi Nadala je tazko povedat, Kyrgiosovi by som v pripade postupu neveril, chyba mu vacsia variabilita a najma trpezlivost, niekedy do toho bije kym sa nevyautuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Minuly rok podaval na postup v semifinále?..No nehovor..Na akom turnaji?
Reagovat
stopan
za slovicka chytat vies, minuly rok takto mentalne prehral semifinale s nadalom, napisal som to inom zmysle ako si si to vysvetlil ty, a prehral klucove podanie po tom co mal breakbaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale predtym co mal breakbally Dim mal este Rafa breakbally, pamatas?
Reagovat
stopan
Breakbaly v zapase 16-13 vyuzitie 4-5 s pohladu Dimitrova , po dalsie ja sa bavim o koncovkach setov, ale ak ides na to takto tak trochu zasustruj este do prveho setu v tom zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nemusim lustrovat, ja si ten zápas pamatam. V prvom sete lepsi Nadal, vyhral. Dalsie tri sety vyrovnané, dva TB. V piatom na uvod BB Rafa, nevyuzil. V dalsom priebehu mal dalsie sance, nevyuzil. Dimitrov nasledne nevyuzil dva Bb, ktore Rafa odvratil winnerom. Nasledne Nadal break zasluzene uspel v piatom. Este nieco?..
Reagovat
stopan
Samozrejme opat si vyberas hrozienka z kolaca, pretoze spomenies ze Nadal mal este sance, ale nespomenies ze aj Dimitrov mal sance, po dalsie v prvom sete Nadal efektivnejsi pri brekbaloch, lepsi nebol, v druhom lepsi Dimitrov, dvakrat nepotrvdil break, mal 5 setbalov, dalsie dva sety viacmenej vyrovnane, v piatom usiel Nadal hrobarovi spoza dveri, tot je fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov mal šance, ale ako prvy mal BB v piatom Rafa a pri Dimom servise sa hralo omnohoo viac, tudíš, vyhral zaslúžene :)
Reagovat
Amputace
Ale ty děláš úplně to samé - vybíráš si, co potřebuješ. Prakticky říkáš, že Dimitrov ten zápas prohrál, ale měl šance, kterých kdyby využil, tak by rozhodně vyhrál. Já zase můžu říct, že kdyby Dimitrov využil svých šancí, a kdyby jich využil také Rafa, vyhrál by Rafa. Zápas si také pamatuji a Rafa rozhodně nebyl horším hráčem. V závěru to nebylo o štěstí, ale o zkušenostech, Nadal se projevil jako velký šampión, jako jeden z největších v dějinách toho sportu, zatímco Dimitrov jako úplně řadový labil. Tohle miluju. Třeba jak vy fanatici s oblibou devalvujete Rafovo vítězství ve Wimbledonu 2008, kde si to Roger prohrál sám - například. Prohrát si sám zápas ze stavu, kdy prohrávám 2:0 na sety, to je opravdu hodno mistra. Zatím, během tohoto AO, zde předvádíte tedy velkou show. To máte z Rafy opravdu takový vítr nebo v čem je problém?
Reagovat
smazaný uživatel
Predstava, ze by 31r Nadal vyhral USO a AO v sérii je pre fanatikov dozaista alarmujúca.
Reagovat
Amputace
To mi teda řekni, o jakých fanoušcích mluvíš...
Reagovat
Amputace
Sorry, četl jsem fanouškům a ne "ne-fanouškům" :D Jako bych nic nenapsal.
Reagovat
mahycek
Dimitrov, teď už z velkou šancí na finále. Ano, věřím tomu, že konečně dospěl.
Reagovat
Frantz
Zatimco tobe se to zrejme nikdy nepodari
Reagovat
dako
Zaujímalo by ma, prečo nie je zajtrajší program postavený tak ako dnešný...prečo Federerovi "schválne ušetrili" tú pol hodinku na slnku...
Reagovat
blax
Proboha to je dobrá posedlost :D Copak Rogerovi nekdy vadilo slunce? :D
Reagovat
dako
tohto roku na AO s ním bojovalo už veľa hráčov a veľa hráčom robila tá horúčava nemalé problémy. Roger si ešte na priamom slnku, keď je v tieni 38 stupňov nezahral. Chcel by som vidieť, ako by sa s tým popasoval.
Reagovat
Frantz
Pac by ho rovnou odvezli lapidusi
Reagovat
smazaný uživatel
Ludia, v Melbourne má byt 23-24 stupnov. 30ky pridu az v piatok...

Zápas na slnku je nepríjemný, ale v prvom rade musi byt neprijemný súper. Zajtra sa nič z toho nestane..
Reagovat
Pe3k
Pěkný mač, hnusné dresy. Grigorovi chybí razance v těch úderech, hlavně ty jeho druhé servisy 150 km/h je už wta úroveň nebo Nadal úroveň čili dno Atp.
Reagovat
smazaný uživatel
:D vyjádřím se dříve než tady začne zase Franz zvracet.

Pravda ze ty udery nejsou razantní, ale mnohdy to stačí. Nicméně ten servis je špatný velmi často. První servis nic moc a druhy je fakt na úrovni Halep, nebo Strýcové. Na Rafu to bude stacit, ten to stejně te servisu zabíjet nebude.
Reagovat
Pe3k
Jen si vzpomeň na W, kde jeho servis Roger přijal i drop shotem...ta razance mu tam chybí hodně, tu zas má Gyros, ale ten přestože se už kapku uklidnil a dospěl (na rozdíl od mnohých zdejších...), tak stále ta psychika hapruje, což na gs není dobrá vstupní pozice.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Na servisu mu to chybí. Jinak od základní čáry slušný výkon z BH i FH. Ten inside out mi přijde někdy preriskovany, ale když mu to tam chodi proč ne.

Otázka, jak na tom psychicky bude v případném SF s Rafou. Narozdíl od Zvereva asi Dimitrov trosku dospěl a nemá problém hrát pod tlakem.
Reagovat
Amputace
Spíš mu ujel slice a tak z toho vyšel drop shot. Ale ty aby sis nezahypoval :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kapesníček?...

Dnešné výsledky ťa rozhodili...
Reagovat
Pe3k
Lol, naopak. Co tu zase vtiráš, když se tu baví dospělí? Jdi mezi své, Frantz a Pegy čekají :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, bavím sa na tebe a som dospelý...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor zkušeně. Nenechal se rozhodit publikem, ani tlakem. Herně je na tom dobre. Škoda toho nedopodavaneho zápasu, ale nakonec to nevadilo. Grigor si musel sáhnout na dno sil a zvládl to. Gratuluji jeho fans. Repete loňského SF se blíží a i letos bude mít Grigor šanci Rafu vyřadit !
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát nedopodával set, z toho jedenkrát zápas. Hral dobre, ale zaroven ukazal labilitu...
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, skoda, ze toho Nick nevyuzil v piatom by sa Grisanek rozsypal.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ten problém Dimitrova. Labilita
Reagovat
blixa
Konečně to ti ATPsti doplácali a nyní je čas na tenis :D Denisko, vyhraj nebo Elinu aspoň pořádně potrap ;-)
Reagovat
janek_da
To byl level. Fackovali se tam oba
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda :( ale dobry match
Reagovat
Fandina
Jupííííííííííííí Gríšánek to dalllllllll!!!!
Reagovat
Fandina
Dani je dneska dost nervozní. Ani se mu nedivím, já také :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios sa zbláznil, no zbohom :)

Prajem si postup Dimitrova, ale piaty set. To by bolo to pravé orechové!!..
Reagovat
Mark976
Nedal si tímto výsledkem uhájil no.1
Reagovat
paprikovygulas1
Skutočne zaujímavé
Reagovat
Mayo
Mohol by byt piaty set a v ňom skóre 30:28
Reagovat
com
sakra to je zas zrdzovani.. uz davno mela hrat Denisa :/
Reagovat
Fandina
Teď to bude mít Gríšánek těžké, Nick neblázní a to se mu může vyplatit. Gríšo khajde.
Reagovat
mahycek
Vidím, že Franz se nechal vyprovokovat, ale dnes, jak ty říkáš, že jsem přiblblej Elegoun, tak ani Rafael v tričku bez rukávů nebude na Elegouna stačit. Tedy jestli se k sobě dostanou. Já to mám doma tak, žena je Rafa a já Roger, podle tebe Elegoun, ale rozdíl je v tom, že se neurážíme Franzi. Slyšíš to ??
Reagovat
Frantz
A???
Reagovat
baggik
Kyrgios dnes strasna bida, dostane se do vymeny a vubec netlaci, zlatej McDonald.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Nickov tatínek..Hm?..Naozaj to bude Nickov tatínek, hm?...

Ak postupi Dimitrov do QF s Edmundom a obaja budú mať ten ružový komplet, tak to bude dosť zlé si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Nickov tatínek..Hm?..Naozaj to bude Nickov tatínek, hm?..

trapnejsi uz nemozes byt
Reagovat
smazaný uživatel
No, zaregistroval som ho prvýkrát a čakal som mulata. Rovnako ako jeho matku a jeho. Zaskočilo ma to.
Reagovat
Pe3k
To může, dej tomu čas... :D
Reagovat
baggik
Nevim kdo to je, ale vypadá úplně jako on bez vlasů. Tak buď brácha nebo táta, max strejda. Proč?
Reagovat
baggik
Tak je to brácha.
Reagovat
Pe3k
Lol trolhand o5 vedle :D
Reagovat
Pe3k
Před zápasem bych dal edge Gyrosovi, ted za stavu 0:2 čekám, že to vypustí.
Reagovat
Frantz
Tak na to, ze jses vzdy uplne mimo, si tady uz asi zvykl kazdy
Reagovat
Pe3k
Lol ty kanále zalez někam...
Reagovat
smazaný uživatel
Uff a to len stacilo prestat riesit vyplet :D
Reagovat
mahycek
Kdyby Nadal přehrál Čiliče, tak by pro něho byl těžší kalibr Dimitrov, pokud dnes vyhraje a samozřejmě postoupí přes Edmunda. Kyrgiosovi bych až tak nevěřil proti Edmundovi a Nadalovi také. Takže Dimitrov, je hrozba (konečná) pro Nadala. Čiliče asi ještě zvládne.
Reagovat
Frantz
Jasne, stejne jako loni byl Dimitrov pro Nadala konecna, priblblej elegoune...Jen tvoje zbozne prani
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov byl loni dva míčky od vyřazeni Nadala. Dneska je herně lepší a bude na Rafu připraveny.
Reagovat
Frantz
"Dneska je herně lepší a bude na Rafu připraveny."

Aha, proto byl loni po 10ti porazkach v top forme, zatimco letos dokazal spachat napr. 15 dvojchyb v jednom spilu, ze? A ze bude na Rafu pripraveny je taky argument, jako krava, to jako ze loni videl Rafu poprve???

Vy elegosi jste fakt slusni pomatenci, kazdymu kdo tady fanaticky uctiva RF vypadne z huby bud smrad nebo pitchovina....
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, ze na každý komentář reagujes agresivně a dle tebe je tady každý Federer fan. Ty musíš být hodně vymazaný klouček. Je mi te svým způsobem líto. :(
Reagovat
Frantz
Svoji litost si strc vis kam a to, ze jses eleganovec nezapres!
Reagovat
janek_da
Postupí Edmund a ve finale Fukovics
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov je hrozba, súhlasím. Ale tvrdiť, že bude pre Rafu konečná je veľmi odvážne. Áno, vo výmenách je lepší, než Kyrgios, je komplexnejším tenistom. Ale Rafa bude len rád, keď tam bude hráč, s ktorým sa do výmien dostane. To je jeho cieľ. Kyrgios hrá gambling od základnej čiary a servuje jak odtrhnutý z reťaze. To Rafa určite nevyhľadáva.
Reagovat
Krisboy
Tak pojď, Grigore, doraž toho p.Burnse!
Reagovat
smazaný uživatel
Emergency situation pre Nicka. Od základnej čiary je dnes Grigor neomylny, nerobí lahké chyby, mám pocit, že si na Kyrgiosa verí. Dokonca ani neslajzuje BH tak často, dnes sa cíti dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Nick nezreturnuje Grigorov druhy servis, to je sen
Reagovat
ipko
a nič proti Edmundovi, ale víťaz tohto zápasu je pre mňa už v semifinále..
Reagovat
smazaný uživatel
To je presne ten typ, s ktorym je Dimitrov schopny prehrat :)
Reagovat
ipko
tak hrali spolu v Brisbane a nebolo to nič jednoduché, ale na 3 víťazné by sa kvalita mala prejaviť..
Reagovat
Pe3k
Je zle naladěný, v dlouhých výměnách neví co hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Prestane hrat v polke vymeny, strasne pasivny.
Reagovat
ipko
tak Grigor ukazuje že sa od zápasu k zápasu zlepšuje..
Reagovat
Krisboy
Jj, dneska zatím skvělej.
Reagovat
ipko
naozaj zrejme potreboval ten zápas s Mcdonaldom, aby sa mohol vrátiť na tú úroveň spred roka..
Reagovat
Krisboy
Gyros dal v prvním setu asi sto es a set zakončil dvojchybou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios nemoze vyhravat TB donekonečna. Uz by sa patrilo, aby na turnaji prehrával a presiel si tazkou situáciou. Len dobre mu chcem :)
Reagovat
peggy
Rafo,vydrz az zvitezis.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Pe3k
Fanoušci Nadala jsou prostí duchem. Pegy, Frantz, Forehand...
Reagovat
Krisboy
Ale opravdu až poté, co zvítězíš! Dříve ne!!!
Reagovat
turista
V posledním zápase toho turnaje snad zvítězí Djoker. Už je zapotřebí nějaká změna.
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli bude kyrgyos takhle servírovat tak to bude tenis o ničem.
Reagovat
ipko
zápas vysokej kvality z obidvoch strán, naozaj skvelá Diegova bojovnosť za každého stavu..uvidíme čo čilič vo štvrťfinále, ale tak trochu by ma prekvapilo ak by Nadalovi zobral set.. teraz už parádny zápas Nick-Grigor
Reagovat
insanezy_
Zitra RF konecne ve dne a uzije si vedro, tak uvidime
Reagovat
insanezy_
Los ma teda jeste lehci nez Rafa
Reagovat
ipko
Fucsovicsa by som nepodceňoval fakt dokáže toho veľa vybehať ako Schwartzman..
Reagovat
turista
Schwartzman je vynikající hráč. Dusit Nadala 4 hodiny na kurtu se svými pouhými 170cm výšky je úctyhodné. Fucsovics je známý jen z Davis Cupu takže už to, že si zahraje na AO osmifinále je bomba.
Reagovat
kada.tom
no, to je prd platný, když se podívám s kým bude hrát ... chtělo by to, aby hrál ve dne až proti němu bude někdo silný :-)
Reagovat
Amputace
Zápas jsem neviděl. Nicméně krásný titulek. Nadal vzdoroval... hm. Do poslední chvíle jsem si nebyl jistý - pěkné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozri HL, skvely match z oboch strán.
Reagovat
smazaný uživatel
Dima s Rublevom 17 df, dufam, ze dnes poda podobny vykon. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom geme uz dve, pojde to.
Reagovat
Pe3k
4 hodiny na kurtu a to Nadala ty těžké zápasy teprve čekají...
Reagovat
Mayo
Diego je veľký tenista! Chvalabohu to Rafa dal.
Reagovat
stopan
velky tenista :D , nema ani 170 cm :D ta vyska pri podani a odskokoch mu chyba.
Reagovat
Pe3k
S těmi 170 dal Nadalovi 12 es, Nadal jen 7 :D
Reagovat
manacor
A k čemu mu to bylo,tenis se nehraje pouze na esa...
Reagovat
Pe3k
Hmm ty se vyznaš... :D
Reagovat
manacor
To bylo jen suché konstatování, ale kdo se tady vyzná, jsi jedině TY a zase TY
Reagovat
Pe3k
Přesně tak...ale nejsem jediný.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamarazt, ver mi. Si jediný. Takeho ako ty uz Svet nenájde :)
Reagovat
manacor
Jsi, můžeš se přejmenovat na JÁ 1
Reagovat
Pe3k
Ok ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tazký zápas...

Rafa si zaistil okrem ineho post svetovej jednotky. Roger si este bude musiet chvilu pockat, bude moct zautocit pocas antukovej sezóny napriklad.
Reagovat
Mayo
Super, pridá ešte zopár týždňov v pohode. Na antukara to bude nakoniec celkovo výborne číslo (:
Reagovat
Kojinho
Ten Roger Ti nějak nedá spát. A neříkal jsi náhodou, že tihle hráči s malýma ručičkama nemůžou Nadala potrápit?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, říkal. Ze títo hráči s malými rucickami, nozickami nemozu hracov ako RN a RF porazit. Ci potrápit som pisal?...

Áno, Diego odohral QF na Uso, Boh vie kam by sa dostal ak by mal ineho supera dnes. Hra naozaj veľmi kvalitne, uznávam ze som mu krivdil. Ale malé ručičky a nožičky má stále :)
Reagovat
Kojinho
Abych pravdu řekl, tak si už přesně nepamatuji, jak to bylo napsané. Ale to je jedno, nebudeme slovíčkařit. Ani já jsem od Diega nečekal tak kvalitní výkon.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist