Nišikori je pátým jistým účastníkem Turnaje mistrů

12. 10. 2016, 12:50
Aktuality 5
Potřetí v řadě si japonský tenista Kei Nišikori zahraje Turnaj mistrů. Japonec se tak přidává k dalším jistým účastníkům letošního vrcholu sezony, jimiž jsou Novak Djokovič, Andy Murray, Stan Wawrinka a Miloš Raonič.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Kei Nišikori si třetí rok po sobě zahraje prestižní Turnaj mistrů. Tuto informaci dnes potvrdili organizátoři turnaje. Světová čtyřka se tak přidává k Djokovičovi, Murraymu, Wawrinkovi a Raoničovi a stává se pátým hráčem, který se na vrchol sezony kvalifikoval.

Japonci se letos dařilo. V Memphisu získal šestadvacetiletý rodák z Šimane svůj jedenáctý titul a momentálně mu v žebříčku patří čtvrté místo. Na Australian Open si navíc letos zahrál čtvrtfinále a na US Open došel až mezi nejlepší čtyři. Na turnajích Masters v Torontu a Miami si zahrál finále.

Nišikori byl minulý týden největším favoritem na titul na domácím turnaji v Tokiu. Zápas druhého kola ale musel vzdát kvůli zranění zad. Svalové zranění momentálně Japonec stále lečí, a proto musel vynechat i podnik série Masters v Šanghaji.

Při své první účasti před dvěma lety se Nišikori v Londýně probojoval až do semifinále, v němž nestačil na Novaka Djokoviče. O rok později skončil už v základní skupině.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

5
Přidat komentář
Chrenda
si asi definitivně zavřel dveře na letošní Turnaj mistrů. Asi je to tak v pořádku. Mám dojem, že už tam bohužel nepatří.
Reagovat
janek_da
pan Berdych
Reagovat
kada.tom
Gratulace, i když si myslím, že tam bude spíš do počtu.
Reagovat
Kozoroh
Vhledem k jeho výsledkům v hale mám za to, že by mohl překvapit.
Reagovat
Fandina
Gratulka Nišimu.
A koukám, že na tomhle servu mají vyšší cut. Zřejmě se po dnešních vypadnutích pár hráčů, kteří byli ve hře o poslední místo, Berďa, Nick a ostatně i Gríša, snížil.
http://live-tennis.eu/en/atp-race
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist