Noah po sezoně skončí ve funkci kapitána francouzských tenistů

23. 1. 2018, 20:54
Aktuality 2
Yannick Noah po letošním ročníku Davisova poháru opustí post kapitána francouzských tenistů. Sedmapadesátiletý bývalý třetí hráč světa bude v tomto roce se svými svěřenci obhajovat trofej, bez ohledu na výsledek ale poté ve funkci skončí.
Yannick Noah

"Je jedno, co se letos stane. Tohle bude můj poslední rok jako kapitán," oznámil Noah u příležitosti nominace na únorové utkání prvního kola proti Nizozemsku. Dodal, že se chce v budoucnu věnovat jiným projektům.

Noah v listopadovém finále proti Belgii dovedl Francouze k zisku desáté trofeje v prestižní týmové soutěži. V pozici kapitána to byl jeho třetí titul po letech 1991 a 1996. V současném angažmá je od roku 2016 a na závěr tříletého působení by si přál opětovný zisk "salátové mísy".

"Myslím, že tým na to máme, věřím mu," řekl o sestavě, kterou aktuálně tvoří Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouille, Richard Gasquet a debloví specialisté Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to ai mozno konecne zahra aj Benny.
Reagovat
Krisboy
To je škoda, Yannick je borec z největších! Skvělej tenista, skvělej bavič, reggae a ganja :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist