O Laver Cup je obrovský zájem. Vstupenky rychle mizí

24. 2. 2017, 14:15
Aktuality 15
Vstupenky na letošní exhibiční akci Laver Cup, jež se uskuteční na konci září v pražské O2 areně, rychle mizí. Síť Ticketportal měla dokonce už hodinu po 10:00, kdy byl předprodej zahájen, technické problémy. Vstupenky je možné zakoupit i přímo v pokladnách O2 areny, kde se už od rána stály fronty.
Laver Cup

O vstupenky na premiérový ročník tenisového Laver Cupu je obrovský zájem. Předprodej lístků na akci, která se uskuteční od 22. do 24. září v pražské O2 areně, byl zahájen dnes a zájemci přetížili portál prodejce.

Organizátoři už s předstihem tušili, že o exhibiční Laver Cup, v němž změří síly šest elitních hráčů z Evropy proti šestici ze zbytku světa, bude enormní zájem. "Předem tak děkujeme za trpělivost," napsali při zahájení prodeje na sociálních sítích.

Online prodej byl spuštěn v 10:00 a síť Ticketportalu měla po hodině problém. "Vzhledem k obrovskému zájmu o vstupenky dochází na serveru ke zpoždění objednávek," uvedli pořadatelé.

Aktuálně je možné zakoupit lístky - a to nejen online, ale do 18:00 i v pokladnách O2 areny - na všechny tři hrací dny v cenách od 4500 do 17.900 korun. Později se začnou prodávat vstupenky na jednotlivé hrací bloky za 990 korun.

Již delší dobu jsou k dispozici VIP vstupenky a třeba balíček v sekci West Lounge přijde na 27.900 korun a v Rocket Clubu podél kurtu na 64.900.

Jistými účastníky soutěže jsou Švýcar Roger Federer, který v pondělí prezentoval akci osobně v Praze, a Španěl Rafael Nadal. Za jednotlivé týmy mají nastoupit první čtyři hráči podle žebříčku po třetím grandslamu sezony Wimbledonu a dva na volnou kartu od kapitánů, jimiž jsou Švéd Björn Borg a Američan John McEnroe.

Chybět by neměl ani Tomáš Berdych. Aktuálně čtrnáctý hráč světa je sice podle žebříčku až dvanáctým Evropanem, ale měl by obdržet jednu z volných karet, o kterých mohou kapitáni rozhodnout do konce posledního grandslamu sezony US Open.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

15
Přidat komentář
horska.kraslice
Se stejně divím, že to nedali někam do Číny :-)
Reagovat
peRFect
na celý 3 days session v super sektoru 121, 10 řada (hned vedle Rocket clubu) Byl jsem v těchto místech i na hokejovém MS a je to fakt blízko ploše. PC 17990 + cca 230,- poplatky. Nebudu nic namlouvat, doufám, že cena za kterou to prodám mi zaplatí tento + dva lupeny z předprodeje.
Reagovat
smazaný uživatel
Za ty prachy, bych radši jela na nějaký turnaj WTA/ATP ve Střední Evropě, ano ti co tam budou můžou říct: viděla jsem Federera, ale tenisová úroveň nebude vysoká, je to jen exibice. Nebude to mít náboj
Reagovat
ArcusII
Ahoj Když by jste někdo po shlednutí programu chtěl oželet jeden lístek klidně napište, šel bych do toho. Ale dostal jsem se tam když byla session za 6900 Kč minimálně a to už jsou pro mě celkem velký peníze :-/ nedělám si naději, že stihnu nějaké jednotlivé vstupenky, co slibovali že uvolní... pavel (dtpko@email.cz)
Reagovat
sprchon
Těch 6900,- ale musíš vydělit pěti. Byla to cena za 5 lístků, tedy na 5 Sessions.
Reagovat
ArcusII
Jo to já vim, právě proto se shánim po lupenu, který se někomu v tý session nehodí ;-) Teď zpětně bych to taky koupil a něco rozprodal, ale už je pozdě :-/
Reagovat
sprchon
Mám lístky na všech 5 Sessions, ale asi nepůjdu úplně na všechny. Nějaký info o programu asi ještě není, co? Je to ještě daleko... Rád bych věděl, kdy se co bude hrát (rád bych viděl třeba toho debla Rogera s Rafou), abych si vybral, kdy tam jít. Nebo jestli už se třeba ví, že Roger bude hrát všechny tři hrací dny. Nebo popřípadě kdy určitě hrát nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdar, vidím to podobně, minimálně na pátek své 2 lístky do 119 budu moc poskytnout...
Reagovat
Stan_Borowitz
Copak ony jsou přenosné?
Reagovat
sprchon
Koupíš jedině balíček 5 lístků. Každej z těch lístků je na jinej čas, ale na stejný místo. Takže klidně na těch 5 lístků může jít 5 různých lidí.
Reagovat
ArcusII
Měl bych určitě o jeden lístek zájem... Pavel (dtpko@email.cz)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojte, tento příspěvek je určený pro všechny zájemce tenisového turnaje Roland Garros 2017. Nezoufejte ,že neuvidíte ty největší hvězdy v Praze. Můžete je vidět za daleko lepší cenu na grandslamu a to bude ještě lepší podívaná !! Mám možnost sehnat velmi levně vstupenky na kterékoliv hrací kolo. Jako bonus nabízím informace o levném ubytování v Paříži, dopravě po Paříži a letenkách. Kdo má zájem zkontaktujte mě do 20.3. 2017
Reagovat
peRFect
Ahoj, rád bych víc info...napiš email, ozvu se.
Reagovat
steve79
Už je téměř vyprodáno. To se jednotlivé vstupenky prodávat nebudou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudou, ptal jsem se přímo v O2 areně na předprodeji :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist