O titul v Limě si zahrají Argentinci

29. 11. 2008, 01:18
Aktuality 0
CHALLENGER LIMA - O titul z challengeru v Limě si zahrají Argentinci. Není divu, v hlavní soutěži jich bylo hned 15 a sedm z nich bylo nasazeno. A právě turnajová dvojka Vassallo-Arguello dnes smetl domácího Hornu a pátý nasazený Roitman si poradil s Poch-Grandinem ze Španělska.
Martin Vassallo-Arguello

Martina Vassalla-Arguella měl v semifinále čekat papírově nejtěžší soupeř. Ovšem osmadvacetiletý Argentinec si s domácí turnajovou čtyřkou Luisem Hornou nedělal těžkou hlavu a vyhrál hladce dvakrát 6-2.

Za poslední dva měsíce vyhrál dva challengery a v boji o třetí ho na závěrečném turnaji sezony čeká pátý nasazený krajan Sergio Roitman. Ten postoupil potřetí v řadě do finále, když v Limě přehrál Španěla Carlose Poch-Gradina 6-4 7-5. Roitman sice v obou setech ztratil nadějný náskok, vždy ale soupeři dokázal znovu podání prolomit.

Finále v Peru bude pro Argentince už devátým vzájemným střetnutím, pět výher má na kontě zatím Roitman. Vítěz podniku za triumf vyinkasuje šek na 7.200 dolarů.

CHALLENGER LIMA (Peru, antuka, 50.000 dolarů) - páteční výsledky:

Dvouhra - semifinále:
Vassallo-Arguello (2-Arg.) - Horna (4-Peru) 6-2 6-2
Roitman (5-Arg.) - Poch Gradin (Šp.) 6-4 7-5

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist