Odměna za informace o útočníkovi na Kvitovou vzrostla na půl milionu korun

23. 3. 2017, 10:52
Aktuality 31
Odměna za informace vedoucí k dopadení muže, jenž v prosinci minulého roku napadl a zranil tenistku Petru Kvitovou, se zvýšila na půl milionu korun. K původním 100 000 Kč, jež začátkem ledna nabídl prostějovský klub, přidal muž, který nechtěl zveřejnit svou totožnost, ještě 400 000 korun.
Profily hráčů

"Advokátní kanceláři KŠD LEGAL, která zastupuje Petru Kvitovou ve věci přepadení, se přihlásil muž, který si nepřeje zveřejnit své jméno, a s cílem dát vyšetřování nový impulz nabídl navýšení odměny. To bylo po konzultaci s námi, agenturou Petry a hlavně Policií ČR shledáno jako přínosný podnět," uvedl dnes v tiskové zprávě Karel Tejkal z agentury Česká sportovní.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová byla 20. prosince ve svém prostějovském bytě přepadena neznámým pachatelem, jenž jí při potyčce pořezal prsty levé ruky, v níž drží raketu. Bývalá světová dvojka týž den podstoupila operaci poraněných šlach a nervů a na kurty se vrátí v ideálním případě v druhé polovině roku.

"Už nepoužívá žádné bandáže a ruku začala používat ke každodenním běžným činnostem. Není pro ni problém si upravit účes nebo se najíst," uvedl pro ČTK v pondělí Tejkal. Kvitová tak podle plánu nyní začne ruku lehce posilovat. "Bude to příprava, aby se v budoucnu mohla zlehka začít navracet k tenisu," doplnil Tejkal.

Případ vyšetřují krajští kriminalisté, kteří společně s policisty a kriminalisty z Prostějova i nadále vyhodnocují veškeré podněty a poznatky. "Na základě výzvy zveřejněné v médiích se nám ozvalo již několik desítek osob," uvedla v pondělí mluvčí krajské policie Jitka Dolejšová.

Dodala, že i nadále policie přivítá v souvislosti s případem jakékoliv poznatky. "Občané se nemusí soustředit pouze na popis pachatele, ale i na informace, které se v souvislosti s napadením sportovkyně dozví, byť by se mohlo jednat z jejich pohledu o drobnost."

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

31
Přidat komentář
George_Renel
http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-navrat-k-tenisu-dkj-/tenis.aspx?c=A170323_205504_tenis_par
Reagovat
VlS
Zeman tak netáhne
Reagovat
FulnekUltras
no hlavně že si novinářské skety neodpustí přirovnání k boji s Makarovovou - tohle umí současný podprahově manipulátorský ksindl dokonale
Reagovat
VlS
Seš přecitlivělej, knap rozhodně neměl žádný metaforický úmysly. Rozhodně to nevyznívá ke Kátě nijak negativně.
Reagovat
rychlej
Prosím o radu jak kontaktovat PK přímo např. mail, sms, vzkaz, tak aby si to přečetla skutečně ona sama. Jedná se o zaležitost bezpečnosti a obrany.
Reagovat
janek_da
Zajeď za ní do prostějovského bytu, a že potřebuješ odečíst plyn. To tě pustí. Vyzkoušeno.
Reagovat
Stan_Borowitz
Navíc tak pomůže policii zvýšil objasněnost TČ. A ty se pak můžeš přihlásit o odměnu.

Dá se říct, že dokonalý plán. Každý dosáhne svého, typický win-win scénář.
Reagovat
VlS
A prosím, pošli o tom Frickovi vyčerpávající report, konec konců na něj budeš mít čas :-)
Reagovat
Frick
Jakože když na mě jde někdo s kudlou, tak se s ním nemám prát a těch par korun mám pokojně vydat?
Reagovat
Fandina
Nemůžeš vědět jak to bylo, jisté je, že došlo ke zranění, jak to probíhalo nevíš.
Reagovat
VlS
Řekl bych, že máš vytáhnout pistoli a normálně mu to narvat mezi oči.
Reagovat
Frick
Jak by si to tedy mohla udělat? I s tim sklem je to na 99% blbost. A kdyby se tak skutečně stalo, zřejmě by to netajila.
Reagovat
Stan_Borowitz
a zejména ta ženská je tajemná a křehká nádoba, takže bych a priori nevylučoval žádnou možnost. Ta podoba s Hrdličkou je fakt zarážející a o tom, že se ten playboy minimálně pokusil ojet i Petru, když už se dostal do tenisového rybníka, celkem nemám velké pochybnosti...

Nebo z jiného úhlu - já kdybych o sobě četl zdejší příspěvky po některých (vlastně snad všech) porážkách, tak bych si na místě Petry podřízl rovnou hrdlo...
Reagovat
Frick
Hm, dobrý no.
Reagovat
Frick
Jinak teda - přecijen, už to čas trochu otupil - mohla by o tom přepadení trochu začít kecat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ať to bylo, jak to bylo, ať na to raději co nejrychleji zapomene. A když kecat, tak jedině s odborným psychoterapeutem.

Hlavně ať se zahojí poraněná ruka i bolavá duše a může znovu hrát - pokud o to ona sama (to "ona sama" zdůrazňuji) stojí...
Reagovat
Frick
Tak je fakt, že třeba v ty 13. komnatě se lidi hodně rozpovidaj. I o věcech podobně těžkých nebo i těžších.

To dávám jen jako příklad. Ne, že by to Petra měla natočit. I když třeba časem se dočkáme.
Reagovat
FulnekUltras
já zas nepochybuju o tom, že Petra ho na rozdíl od Káji na první dobrou poslala do prdele
Reagovat
Frick
Před lety se u nás ve městě stal případ, kdy hysterická a přiopilá manželka během manželské hádky rozmačkala v ruce sklenici na víno. Výsledek byly pořezané šlachy dokonce přetnutá nějaká tepna. Záchrance tvrdila, že ji to udělal manžel. Ten z toho měl nepříjemné opletačky s příslušníky VB. Nakonec žena kápla božskou jak to ve skutečnosti bylo. Ale to s tímto případem zřejmě nemá nic společného.

--------------------------------------------------------

Hm, že by teda Petra nešťastnou náhodou rozmlátila v ruce skleničku a pak by s Černoškem usmysleli, že jí někdo přepadl? To asi ne, co?
Reagovat
Frick
Jako Černošek měl, prakticky hned po incidentu, dát 250 000 odměny a bylo by. Ne 100 000 a ještě se ztrapnit tim, že se to tváří jako "dobročinná sbírka na stamilionářku"
Reagovat
Frick
Je frajer, že prodal ledvinu.
Reagovat
Frick
Jak jsou lidé štědří a nedají si třeba pivo v hospodě, dítě si odepře tabulku čokolády, a za tři měsíce už byl ten půlmilion vybrán.
Reagovat
ArcusII
A platí ta odměna i pro pachatele, když sám sebe udá? Počká si ještě, jestli někdo přihodí a pak se pod tíhou osudu přizná :) pokud by to nešlo domluví se s někým aspoň na půlku...
Reagovat
Roger_Federer
Zadny utocnik nejspis nikdy nebyl.
Reagovat
Fandina
tak alespoň ty peníze ušetří
Reagovat
VlS
Jasně, Petra se kuchla, když si otvírala lahváč, že?
Reagovat
tommr
od toho neznámýho, ale obávám se, že ted už je šance na dopadení pachatele téměř nulová ...
Reagovat
VlS
máš příležitost vydělat, pusť se do toho! Nauč se to a budeš tak bohatej, že se přestěhuješ do MC.
Reagovat
janek_da
Nechápu proč chce Jirka K. zůstat v anonymitě.
Reagovat
Fandina
abyste mu nezáviděli
Reagovat
Paseka
Podíváme -li se na toto foto a na foto Michala Hrdličky, tak se nabízí určitá otázka................. !!?? Že by odstranění konkurence Karolíny.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist