Peschkeová si poosmé zahraje na Turnaji mistryň

4. 10. 2018, 08:55
Aktuality 1
Květa Peschkeová si poosmé zahraje na Turnaji mistryň. Třiačtyřicetiletá deblistka se do Singapuru kvalifikovala s Američankou českého původu Nicole Melicharovou. Mezi osmi páry na finále sezony WTA Tour budou také dvě ryze české dvojice Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová.
N. Melicharová a K. Peschkeová

Definitivní podobu deblové sestavy pro Singapur dnes určilo vítězství kanadsko-čínského páru Gabrielle Dabrowská, Yifan Xu nad Polkou Alicjou Rosolskou a Američankou Abigail Spearsovou na turnaji v Pekingu.

Peschkeová debutovala na Turnaji mistryň v roce 2006 v Madridu a letos se na vyvrcholení sezony představí s pátou partnerkou. Loni v Singapuru hrála s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou. Největším úspěchem zkušené české tenistky jsou tři postupy do finále.

Fedcupová vítězka z roku 2011 Peschkeová a o osmnáct let mladší Melicharová letos vyhrály turnaj v Praze. O titul neúspěšně bojovaly ve Stuttgartu a Wimbledonu, kde podlehly Krejčíkové se Siniakovou.

Dnešní program v Pekingu může určit i další účastnice Turnaje mistryň ve dvouhře. Kvalifikovat se může Petra Kvitová, pokud Siniaková v zápase 3. kola porazí Nizozemku Kiki Bertensovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
holky, pěkně Květa. Gratulka, jste šikulinky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist