Petkovicová je v Sofii v semifinále, Plíšková zastoupí zraněnou Makarovovou

30. 10. 2014, 23:26
Aktuality 177
TURNAJ ŠAMPIONEK - Andrea Petkovicová se týden před finálem Fed Cupu dostává do formy. Německá tenistka si dnes na Turnaji šampionek zajistila postup do semifinále, když porazila Dominiku Cibulkovou. Slovence naopak semifinálová jistota uniknula o jeden game a musí tak čekat na pomoc Pironkovové, která je ale už ze hry venku. V Sofii si jeden zápas zahraje také Karolína Plíšková, jež nahradí zraněnou Makarovovou.
Andrea Petkovicová

Světová sedmnáctka Andrea Petkovicová přiletěla do Bulharska se sérií tří porážek a čtvrtou přidala na úvod Turnaje šampionek, když podlehla Suárezové-Navarrové. Sebevědomí sedmadvacetileté Němce dodala až včerejší výhra nad Pironkovovou, na kterou dnes navázala i proti Dominice Cibulkové.

Petkovicová si se slovenskou tenistkou poradila znovu po dvou měsících a dnešní výhra 7-5 6-3 jí dokonce dala jistotu postupu do sobotního semifinále. Přitom stačilo, aby prohrála o game více a postup by měla jistý Cibulková.

A ta k tomu neměla vůbec daleko. Pětadvacetiletá Slovenka, jež dnes potřebovala uhrát set, nebo nesměla prohrát rozdílem víc jak čtyř gamů, měla oba sety rozehrané lépe. Jenže v prvním setu neudržela dvakrát náskok brejku a ve druhé sadě přišla o náskok 3-1. Cibulkové stačilo uhrát jediný game, jenže to nedokázala, ztratila pět her v řadě a těsný postup si zajistla Němka.

Postupové varianty ze skupiny Sredec před posledním zápasem
Suárezová - Pironkovová:
Suárezová 2-0 1. Suárezová
2. Petkovicová
jiný výsledek 1. Petkovicová
2. Cibulková

"Kvalifikovala jsem se? Tak to jsem ráda, že se to od vás dozvídám," řekla po příchodu na tiskovou konferenci Petkovicová, která je v nominaci na finále Fed Cupu. V něm se příští víkend v pražské O2 areně utkají české tenistky s Němkami.

"Myslím, že jsme dnes obě hrály velmi dobře. Domi byla výborná hlavně v prvním setu. Se svým dnešním výkonem jsem spokojená," dodala rodačka z Bosny a Hercegoviny.

Finalistka letošního Australian Open Cibulková teď musí čekat na páteční rozuzlení. V závěrečném zápase skupiny Sredec mezi Carlou Suárezovou-Navarrovou a domácí Tsvetanou Pironkovovou bude fandit Bulharce, od které potřebuje zisk alespoň jednoho setu, jinak postoupí Španělka. Pironkovová, jež má historickou bilanci na Turnaji šampionek 1-8, jež už bez šance na semifinále.

Ve druhé skupině Serdika zatím rozhodnuto není, ale nejblíže k postupu má benjamínek ve startovním poli Garbine Muguruzaová. Jednadvacetiletá Španělka vyhrála i svůj druhý zápas, když po snadné výhře nad Makarovovou dnes otočila souboj s Flavií Pennettaovou.

Muguruzaová, jež se na turnaj kvalifikovala jako poslední, sice dostala kanára, alerychle se z něj otočila a nakonec nad zkušenou Italkou zvítězila 0-6 6-1 6-1.


"Dnes jsem šla na kurtu dost nervózní, i ve skupině je každý zápas důležitý. V prvním setu jsem hrála špatně, ale jsem ráda, že jsem výsledek dokázalaotočit," řekla Muguruzaová, které k postupu do semifinále jí v pátek stačí uhrát set proti Cornetové.

"Každý zápas tady je těžký. Je to poslední duel ve skupině, tak ho chci vyhrát," prohlásila Muguruzaová. "Myslím, že to bude nejtěžší zápas ve skupině. Muguruzaová tady hraje úžasně," uvedla Cornetová.

Právě Alizé Cornetové se do hry o postup ze skupiny vrátila dnenší hladkou výhrou 6-1 6-4 nad nasazenou jedničkou Jekatěrinou Makarovovou z Ruska. "Dnes jsem hrála docela solidně, se zápasem jsem spokojená. Je příjemné být stále ve hře o semifinále," komentovala čtyřiadvacetiletá Francouzka.

Světová jedenáctka Makarovová ve dvou zápasech ještě neuhrála ani set a ztratila teoretickou naději na postup. I proto už do svého posledního utkání nenastoupí, kvůli zranění zad ze soutěže odstoupila a svou životní sezonu ukončila.

Páteční program:
16:45 Suárezová - Pironkovová
18:30 Muguruzaová - Cornetová
20:00 Pennettaová - Plíšková

"Bohužel musím odstoupit kvůli zranění zad, které jsem si přivodila už v Singapuru," oznámila Makarovová, která hrála minulý týden s krajankou Vesninovou na Turnaji mistryň ve čtyřhře a nyní v Bulharsku jí bolesti výrazně limitovaly.

"Snažila jsem se v prvních dvou zápasech dostat ze sebe maximum, ale třetí zápas už by byl opravdu těžký, protože se to (zranění) stále zhoršovalo," dodala šestadvacetiletá Ruska, jež si letos zahrála v semifinále US Open, na kterém pak vyhrála čtyřhru.

Místo Makarovové se tak v pátek proti Pennettaové postaví Karolína Plíšková, jež v bulharské metropoli čekala na svou šanci jako první náhradnice. Česká tenistka se dočkala, ale možnost bojovat o postup už nemá.

Postupové varianty ze skupiny Serdika před posledními zápasy:
Pennetta 2-0 Pennetta 2-1 Plíšková 2-0 Plíšková 2-1
Muguruza 2-0 1. Muguruza
2. Pennetta
1. Muguruza
2. Pennetta
1. Muguruza
2. Pennetta
1. Muguruza
2. Pennetta
Muguruza 2-1 1. Muguruza
2. Pennetta
1. Muguruza
2. Pennetta
1. Muguruza
2. Pennetta
1. Muguruza
2. Pennetta
Cornet 2-0 1. Pennetta
2. Cornet
1. Cornet
2. Pennetta
1. Cornet
2. Muguruza
1. Cornet
2. Muguruza
Cornet 2-1 1. Pennetta
2. Muguruza
1. Muguruza
2. Pennetta
1. Cornet
2. Muguruza
1. Cornet
2. Muguruza


Turnaj šampionek se koná od roku 2009 a kvalifikuje se na něj vždy šest žebříčkově nejlépe postavených tenistek uplynulé sezony, které vyhrály alespoň jeden turnaj WTA Interantional a zároveň se nedostaly na Turnaj mistryň. Osmičku pak doplňují dvě hráčky pozvané na divokou kartu.

V příští sezoně Turnaj šampionek, jehož první tři ročníky se hrály na Bali, nahradí nový turnaj WTA Elite Trophy. Ten bude hostit čínský Zhuhai a kvalifikuje se na něj 12 tenistek, které se v uplynulé sezoně nedostanou na Turnaj mistryň. V ideálním případě tedy 9. - 20. hráčka žebříčku WTA Road to Singapore.

- TURNAJ ŠAMPIONEK, SOFIE 2014 -
(Bulharsko, tv. povrch / hala, 750.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (30. 10. 2014)
• Skupina Sredec •
Petkovicová (4-Něm.) - Cibulková (2-SR) 7-5 6-3
# jméno Z V P sety gamy B
1. Petkovicová 3 2 1 4:2 30:27
2
2. Cibulková 3 2 1 4:2 34:31
2
3. Suárezová 2 1 1 2:2 21:13
1
4. Pironkovová 2 0 2 0:4 16:26
0
• Skupina Serdika •
Muguruzaová (7-Šp.) - Pennettaová (3-It.) 0-6 6-1 6-1
Cornetová (6-Fr.) - Makarovová (1-Rus.) 6-1 6-4
#
jméno
Z
V
P
sety
gamy
B
1. Muguruzaová 2 2 0 4:1 2
2. Pennettaová 2 1 1 3:2 1
3. Cornetová 2 1 1 2:2 1
4. Makarovová 2 0 2 0:4 0
5. Plíšková 0 0 0 0:0 0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
Frick
Na Flavii s Karolínou, co jsem viděl, tak nikdo.

Co ostatní zápasy?

Denní lístek stát od 10 Lv. (142 Kč)
Reagovat
tommr
chvílema to vypadalo, že zápas pojala spíš jako exhibici (což do určitý míry taky tenhle zápas byl) ...
Otázka je jestli by se v případným FC zápase dokázala vybičovat k lepšímu výkonu nebo jestli na konci roku ztratila formu - její poslední dva zápasy by nasvědčovaly spíš tomu druhýmu ...
Reagovat
lars
no jest-li nemohla ziskat ani body do zebricku tak motivace byla asi mala
Reagovat
Frick
Tak peníze, no....

Pokud jde o Moskvu, tak tam bych fakt nic nehodnotil - s přihlédnutim k tomu, v jakym stavu dohrávala finále v Linzi.
Reagovat
d@ve
A co třeba ta motivace - prostě možnost vůbec hrát na TŠ? Asi bych od ní nečekal, že by tam jela jen pro fin. odměnu a sledovat tenis z hlediště. Zvláště když dostala tu příležitost jako náhradnice (a byla navíc i přizvána na finále FC).
Ale třeba jen opravdu neměla svůj den. Škoda, že tu neměla více příležitostí, více zápasů...
Reagovat
Frick
Tak třeba na ní byla i trochu frustrace - nedostala WC ač mohla být jedinnou vícenásobnou šampionkou International turnaje. Makarová byla v nepořádku a stejně to lámala přes koleno. To třeba nemohla zjistit už po prvnim zápase, že to nejde? 2:6 1:6 od hráčky, co je "o řád níže" asi přeci není v pořádku, ne? Mohla si uvědomit, že tim umožní náhradnici se poprat o postup a ne v druhym zápase čekat na Godota...
Reagovat
sprchon
To je dost možné. Zkrátka a dobře se shodneme na tom, že to od Ekateriny a od pořadatelů nebylo fér a tím to končí... Nic víc s tím asi nenaděláme. :)
Taky si myslím, že třeba udělovat WC na turnaj, kde mají hrát nejlepší hráčky po těch prvních osmi, je zhovadilost. Co vlastně Pironková od toho jednoho (ikdyž velkého - to se jí fakt povedlo) triumfu dokázala? WC bych v tomto případě uděloval jedině hráčce, které se v posledních týdnech/měsících vyloženě dařilo. Např. Karolíně, Samici, nebo možná Elině. Ale dávat to domácí hráčce, které tam nakonec nikdo nefandí a která snad ani nechce vyhrávat, to je fakt nepěkné...
Reagovat
EllNino
tak ten zápas v Moskvě to nejde ani moc brát a todle taky ne, to byly takový poslední záblesky, pokud by hrála fed cup, rozhodně by se vybičovala víc ...
Reagovat
tommr
jenže o tom můžeme jen spekulovat. Čekal jsem, že Karolína ten dnešní zápas pojme právě jako příležitost předvést se před nadcházejícím FC finále v co nejlepším světle a jsem proto z jejího dnešního výkonu trochu rozčarovanej ...
Reagovat
EllNino
byla to exhibice, sám sito řekl, celej tenhle turnaj mi přijde jako cirkus :D ...nemužu si pomoct, ale Karol se i na konci smála, takže to asi zrovna moc neprožívala :D ...
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že jsem občas zahlédl na její tváři úsměv... Nevídané. :D
Reagovat
EllNino
právě :DDD
Reagovat
Frick
Ale její postavení je neměnný. Lucku Š. by kvůli ní Pála neposadil a na druhou stranu Lucku H. by do singla taky nepostavil....

A o případnou nominaci na ČF v Kanadě si řekně na základě výsledků v Austrálii a Antverpách...
Reagovat
smazaný uživatel
forma neforma, Kája finále FC hrát stejnak nebude..
Pravděpodobně nebude ani v konečné nominaci.
Reagovat
VlS
dneska dělala moc chyb, možná už picit, že je po sezóně a že stejně o nic nejde, teď tam se Svitolinou trávily čas blbnutím s děckama, .....,, no nic, o pendrek šlo. Tak si aspoň do statistiky přidala 5 es.
Reagovat
mikimaus321
je jedno že o nic nešlo za takový výkon žádný FED CUP
Reagovat
EllNino
ale ale :D :D ...stejně hrát nebude, tak co hrotíš
Reagovat
Frick
Ale o nic nešlo, tak asi není co k řešení.

Jestli jí mohla trochu motivovat prizemoney (zas tolik ještě tenisem nevydělala)....
Reagovat
Frick
Na podle gůgla je v bulharštině koza taky koza....
Reagovat
FulnekUltras
je jinak moc pěkná lokalita jak na letní turistiku, tak i zimní lyžování...
Reagovat
Frick
v 1. setu 1:6...

Myslíte si, že si je vědoma toho nulovýho příspěvku do žebříčku a od toho se i odvíjí její motivace či se motivace odvíjí jen od vědomí jistoty nepostupu?

Nebo je zkrátka nerozehraná nebo nemá svůj den...
Reagovat
EllNino
ona fakt takhle asi nežene do extremu a nehrotí ten žebříček hele :DDD ...

no ono to není zase tak jednoznačný ...dlouhý hry přes shody, ale všechno bere Flávia :)
Reagovat
smazaný uživatel
já na to ani nekoukám. Dyť o nic nejde. Nuda.

A třeba to tak bere aji Karolína..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky na to nekoukám. Jednak se strašně seká stream a taky koukat na tu růžovou plochu okolo kurtu je děs :P
Reagovat
sprchon
O nic nešlo, bylo to takové uvolněné a bez emocí... Koukal jsem chvíli a řekl bych, že se Karolína nijak extra nesnažila.
Reagovat
FulnekUltras
takže jako želízko v ohni mi zůstává Carla, která dnes především díky vyhranému tiebreaku v prvním setu nad Cvetkou nepustila dál Cibuľku.
Andrea pak velmi nepříjemně nabírá formu... ;-(
Reagovat
Frick
Ekaterina mne hlavně naštvala, že se cpala do tý Sofie. :-/

Na druhou stranu bylo fajn, že si ve ČF Wimbledonu neumínila zahrát životní zápas a pustila Lucku do SF.
Reagovat
blixa
Tak Garbine to dala ve dvou ! Sice Alize ve druhém trochu povolila, ale pak jí zase přitáhla uzdičku, takže postup z prvního ;-) Doufám, že proti Andrejce v semi potvrdí!
Reagovat
Cico93
Ty si znej daako celý namäkko?
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, postup s Flavií!!! Byť Alíčka také mohu. Otočka v 2. byla zcela v režii Garby.
Na okraj - kurt v Sofii anad uvařila Šmoulinka, to jinej barevně nevymyslí. K babčám mi pasuje.
Teď už jen Plechča s Flavií, majitelkou nejhezčího zadečku.
Reagovat
smazaný uživatel
... snad, né anad ...
Reagovat
VlS
Připojuji se k prognóze, každopádně zatím jediná přesvědčivá.
Reagovat
smazaný uživatel
Už mně došlo, proč se kočandy nekoukaj na herní plán, ale zajímá je jen příští zápas! -tedy mnoho z nich- Štítí se pavouka, v tom to je!
A honem na Garbu, té věštím skvělou budoucnost. Velká, dravá, rychlá!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že v budoucnosti něco velkého vyhraje. Už v příští sezóně bude mít spoustu šancí.
Reagovat
smazaný uživatel
nádherně s Maruš na RG... vlastně všechny tříseťáky Maruš byly hitem. Letos nejlepší GS.
Reagovat
smazaný uživatel
... a hezká!
Reagovat
blixa
Nádherná baba, přitom milá, usměvavá , sympatická ! A ještě umí hrát tenis !!! :D
Reagovat
Cico93
Genie?:)
Reagovat
blixa
Ne, Garbine !!! Genie je hezká i když můj typ to není, milá mi moc nepřijde, sympatická asi jak komu.
Reagovat
Cico93
.)
Reagovat
smazaný uživatel
i s Genií. Navíc - moc velkou budoucnost jí nedávám.
Reagovat
smazaný uživatel
mám ji v oblibě v peletonu za Maruš. -no, v menší skupince v trháku-
Reagovat
blixa
Garbine vyhrála první set 6:3, čímž si zajistila postup do semi !!! Jestli z prvního nebo z druhého, o to se ještě hraje. Tabulka je v tomto směru opět blbě :D
Reagovat
kada.tom
Cibulková venku. Sice o prsa, ale venku.
Reagovat
Cico93
videl som tvoje foto tipujem, že ich maš aj väčšie jak ona:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně je to zajímavé, Petkovičová schytá kanára ve skupině a přesto postupuje ona, to jsem opravdu nečekal...
Reagovat
blixa
No jo, Cibuli chyběl jediný game. Andrejka to měla o prsa korejské sprinterky ;-)
Reagovat
slacker
A kdyby to bylo na gamy stejne pocitaji se i fiftyny?
Reagovat
blixa
Vole :D :D :D Jo, a ty je budeš počítat !!! ;-)
Reagovat
Cico93
:)) raz-dva spočítame.
Reagovat
slacker
Rozhodne tam mela hrat nejaka konkurence schopna hracka a ne notoricka prohravacka otravenejsi kazdym zapasem vic a vic. Bych jeji "vysledky" kompletne vynechal, jeji snaha v prvnim a poslednim zapase se neda brat vazne, nesnazila se uhrat o game vice
Reagovat
smazaný uživatel
A když i na fiftýny to bude stejné, počítá se prodleva mezi servisy v setinách ;-)
Reagovat
VlS
A pak už nastupuje poměrnobvodu prsou, pasu a boků a další kritérium je Pišvejcova konstanta :-))
Reagovat
Frick
..mi to vychází tak, že pokud Carla prohraje v SF, musí pak 1. týden udělat SF v Brisbane nebo F v Šenčenu / Aucklandu.

Ale jde to i z druhého směru - Jelena to stejný udělat aby se udržela před Luckou.

Osobně si myslim, že ta TOP 16 JE prostě důležitá. Nechci zase vidět, jak ve 3. kole dostane Serenu, bo prostě losovací zařízení Lucku nesnáší.
Reagovat
EllNino
hlavně musí dát první 2 kola a Lucka není uplně mentální titánka, ikdyž letos to hodně zlepšila :D...každopádně ještě se před ni muže dostat Petko ne ? :D
Reagovat
tommr
jj Petkovicová už nesmí na TŠ vyhrát ani jeden zápas jinak jde v žebříčku před Lucku ...
Reagovat
blixa
O to se nebojím. Garbine ji dá ;-)
Reagovat
Frick
Pokud by ale 1. týden prohrála v 1. kole, tak se ale Lucka před ní opět dostane, ne?
Reagovat
tommr
já ted řeším jen postavení na konci týhle sezóny ...
Reagovat
Frick
Já řeším postavení na AO. A u Lucky je to vlastně jedno, jelikož její bodový zisk se již hýbat nebude.
Reagovat
Frick
No, Petko beru, jako hotovku, ale to jí na TOP 16 stačí (bude 17. a po vyškrtnutí Li 16.)

Ještě tam hrozí Cornet, která v 1. týdnu neobhajuje nic.... Ta teď ztrácí 385 bodů.

Lucka letos vyjma Wuhanu, kde nebyla zcela zdr. fit a hrála se Sabine, vždy postoupila na všech GS, Mandatory a Premier 5 turnajích min. do 3. kola...
Reagovat
Frick
Cornet je tedy z TŠ venku, takže nyní by 1. týden musela vyhrát Brisbane, aby se dostala před Lucku.
Reagovat
Frick
Ono toho jinak k řešení moc neni. Petra Bude v TOP 4 a Bára s Karolínou v TOP 32. Čistě teoreticky by si mohla nasazení vybojovat i Klára (výhra v Šenčenu/Aucklandu nebo finále v Brisbane - ale ještě by hráčky před ní musely bejt úplně jalový)....
Reagovat
tommr
Klára má ted myslím úplně jiný starosti ...
Reagovat
EllNino
jak si to myslel? :D ...asi si myslel udržet se v top 100 ? ...nebo má nějaký zajímavější a příjemnější starostí, třeba novou známost ? :D ...
Reagovat
tommr
o jejím soukromí nevím zhola nic. Myslel jsem to tak, že v závěru sezóny hrála tak příšerně, že bude ještě ráda když se dá do kupy aspoň tak, aby byla zase konkurenceschopná a na nějaký nasazení na AO nemůže vůbec pomýšlet ... :)
Reagovat
EllNino
asi tak, Klárka ale nic nevzdává, na FB psala, že se těší na Extraligu a na rok 2015 a že děkuje za podporu :) určitě je přeijde aspoň 1x její čas :D
Reagovat
FulnekUltras
Biologické pasy ve WTA by se už konečně měly rozjet...
Reagovat
blixa
Nestraš, jen to ne. Ještě v tenise aby bafuňáři mohli likvidovat nepohodlné tenistky.
Reagovat
FulnekUltras
Pravda, i tady se bohužel dá předpokládat zákulisní vliv marketinku a financí...
Reagovat
Frick
Jako souvislot maj bio pasy s Lucčinym nasazenim na AO 2015?
Reagovat
FulnekUltras
že i třeba ze 17. místa by se tam dalo narážet na soupeřky v hratelném stavu... ;-)
Reagovat
Frick
A jak by tomu přispěly BIO pasy?
Reagovat
FulnekUltras
eliminací "nehratelných"
Reagovat
Cico93
3 tenistky s 2 výhrami a jednou prehrou. Všetky maju pomer setov 4:2.

A jak narokom čierného Petra dostala Dominika.
No okašľať taký systém.
Reagovat
blixa
Si spočti poměr gamů. Je to jasný.
Reagovat
Cico93
noo taká blbosť rozhoduje o postupe.)
Reagovat
blixa
A co by mělo podle tebe rozhodovat ? :D
Reagovat
Cico93
Tak iný systém by to chcelo.
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, měli by nám brnknout, kterou posunem dál. Možná - aby ušetřily sílu na finále - kočandy proposunovat až tam.:))
Reagovat
blixa
A to jaký ??? :D
Reagovat
Cico93
a čo ja viem daaký pavúkový systém možno.
Reagovat
smazaný uživatel
pavouk a ženy!:))
Reagovat
smazaný uživatel
kámen, nůžky, papír
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že spravedlivější systém už to být nemůže.
Reagovat
slacker
spravedlnost kde hraje o level horsi hracka na divokou kartu a jeji motivace hrat v kazdem zapase na plno je opravnene zpochybnena?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže já nepíšu o nic o divoké kartě. Měl jsem na mysli splnění kritérií na postup ze skupiny na TŠ (nebo i na TM, protože ten systém je stejný).
Reagovat
slacker
A ja zase rikam ze hracka vykonnoste bez sance na postup ze skupiny v prvnim zapase se bude jeste snazit a v poslednim zapase prohraje hladceji.

Ale vysledky kdo postoupi to ovlivnilo nefer spusobem. kdyby s ni hrala Cibulkova posledni zapas, mohla na pomocna kriteria postoupit ona
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak jinak to ještě mohli vymyslet.
V prospěch Andrey teď rozhodlo i štěstí o těch pár gemů navíc, jinak by postupovala Cibulková. Ale uhrála si to sama, nemusela na nikoho spoléhat.
Reagovat
blixa
Jeden jediný game ;-)
Reagovat
VlS
po nadějném 1. setu v 2. opět totálně jalová a Domča jede dom. Katastrofa ty divoký karty, Pirožku jsem měl docela rád, ale letos je to hrozný.
Reagovat
slacker
Jeste ze uz v Sofii nikdy podobny turnaj nebude, protekcni prominenti nemaji nikde co delat. Jsem pro jednu jedinou vyjimku, kdyz me vemou jako druho nahradnika na Masters.
Reagovat
mrafe
tak zavolej Dímovi, ať ti to domluví, že pojedeš místo něj
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden známý mého známého má známého, jehož známý je v londýnské O2 Areně asistentem manažera pro odstraňování nečistot. Za 50k liber tě tam můžu dostat.
Reagovat
sprchon
A kde bude TŠ příští rok?
Reagovat
mrafe
naštěstí nikde
Reagovat
Frick
Nikde. Bude nahrazen.
Reagovat
sprchon
Nojo vlastně, o tom se tu už psalo... Já na to úplně zapomněl. Na TM bude víc než jen 8 hráček, že?
Reagovat
blixa
Jojo, 12.
Reagovat
blixa
Suárez vyhrála 7:6 6:1 takže by podle mě měla postupovat z prvního místa. Jestli je to jinak, tak ať se jdou střelit matláci ;-)
Reagovat
Fandina
super, gratulka k postupu do semi, jen tak dál!!!
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do SF. Katko pojď ! :)
Reagovat
blixa
A postoupila na své maximum 83 místo dva bodíky za Donnou Vekic ;-) Pokud to celé vyhraje tak jí první 70tka nemine.
Reagovat
ptpc
Ak sa ale stretne s Anou Konjuh v SF, tak to bude pravdepodobne konečná. A ani tá Mitu nevyzerá byť ľahká súperka. Tak či tak, bude to ťažké SF...
Reagovat
blixa
Pokud s Konjuh tak jedině ve finále. Podívej se na pavouka ;-)
Reagovat
PetaM
No, v Expreskách mají uvedený pravý opak pavouka. Tak ho to asi trochu mystifikuje.
Reagovat
ptpc
Presne tak, spoliehal som sa na expres správy. Nabudúce si to už skontrolujem...
Reagovat
tommr
to semifinále bude ještě těžší, protože Katku bude čekat bud Razzano nebo Schmiedlova. V Expres Zprávách to mají špatně napsaný ... :)
Reagovat
mrafe
by se měli přejmenovat na expres zprávy s hádankou. Tak dneska se jim to povedlo. V pondělí byli originálnější. Nevěděla jsem jestli máme novou hráčku Terezku Bouzkovu. Někdo jim to tady psal, tak jsem si naivně myslela, že to opraví, zůstalo to tam do dneška.
Reagovat
Fandina
OT ... Bára Krejčíková hraje na 25.000 v Istanbulu semifinále s Fett a první set vyhrála v TB, tak ještě jeden Báro ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
škoda, že ten druhej set nedokázala za stavu 5:4 dopodávat ... :(
Reagovat
mrafe
Katko, teď musím pryč, tak doufám, než se vrátím, že vítězství máš v kapse.
Reagovat
tommr
v prvním setu Katka jasně dominovala a vyhrála ho 6:2 ... :)
Reagovat
mrafe
Gratulka Katko, tak doufám, že budeš hrát s Aničkou, kterou taky pozarazíš.
Reagovat
blixa
Měla by. Ale finále proti Konjuh bude sakra těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se koukal na NovaSport zápas mezi Dominikou Cibulkovou a Andreou Petkovic a komentátoř tam řekl, že Dominika je již v semifiále takže postupové místa ze skupiny Sredec jsou:
1. Andrea Petkovic
2. Dominika Cibulkova
3. Carla Suarez Navarro
4. Tsvetana Pironkova
- takže posledné dvě hráčky nepostupují ;)
Reagovat
smazaný uživatel
když to řekli na nova sportu, tak to bude určitě pravda.. Nova sport je totiž od Novy..
Reagovat
FulnekUltras
kdyby TV Houna ku.vila jen tenis, bylo by to ještě dobré...
Reagovat
Fandina
Na Nova Sport teď běží záznam utkání ze Sofie a komentátor několikrát zopakoval, že má Dominika jistý postup do semifinále. Zajímavé, jak to každý počítá jinak ... úsměv
Reagovat
mrafe
na http://live-tennis.eu/wta-race mají, že Domča a Andrea postupují do semifinále. Tak taky doufám, že to mají dobře.
Reagovat
sprchon
A u Karolíny tam mají možnost, že by mohla dosáhnout 2145 bodů. A to je blbost, víc než ten dnešní zápas si nezahraje (v případě, že nikdo další neodstoupí). Už teď mají dvě hráčky před ní více než dva vyhrané sety, Karolína může mít maximálně ty dva.
Reagovat
mrafe
Káju, mají určitě špatně, ale já jsem myslela ten postup Dominiky.
Reagovat
sprchon
Já nevím, jak se to počítá. Ale v případě výhry Carly nastane shoda ve vyhraných setech. V poměru gamů by pak byla jistě lepší Andrea a pravděpodobně Carla.
Takže jestli je to tak, jak se říká, tak možná hraje roli postavení v žebříčku... Carla je a bude i po dnešním utkání za Dominikou a Andreou.
Reagovat
blixa
To je nesmysl. Malý příklad. Suarez dneska vyhraje 2x 6:0. Tři holky budou mít po dvou vítězstvích a poměr setů 4:2. Všechny tři hrály tři zápasy - toto kritérium nerozhoduje. Poměr setů je stejný. Rozhodne poměr gamů a ten by měla Suaréz 33:13, tedy nejlepší a postoupila by z prvního místa, druhá pak Petkovič s poměrem 30:27, třetí Cibule s poměrem 34:31 a nepostupuje.
Reagovat
sprchon
Jojo, tak jsem to myslel. Asi tedy záleží na aktuálním umístění v žebříčku.
Reagovat
blixa
Nesmysl. Ten se tuším bere v úvahu při stejném poměru gamů, což je prakticky vyloučené.
Reagovat
sprchon
Tak v tom případě to mají špatně. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tam ta Ruska leze, když není zdravá.
Reagovat
VlS
Protože jsou za to prachy, taky bych tam lezl. Ale nevěřím na jiné zranění, než je fraktura formy.
Reagovat
d@ve
Taky si myslím..
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/uyOfmvu7sr/

Ukázala místo pekáče buchet talíř štrůdlu :o)
Reagovat
mrafe
sbíhají se ti sliny co?
Reagovat
misa
Ona je ... božská :-)
Reagovat
lars
Muze byt, kdyz vyhraje 2:0 ??
Reagovat
Frick
prý ne
Reagovat
lars
Proc ? Makaron postoupit nemohl, ale Kaja by asi mohla. Kdyz prohraje Cornet
Reagovat
Frick
Nejde pak dál někdo, kdo má více odehraných zápasů?
Reagovat
blixa
Přesně tak. Pokud je rovnost ve vyhraných zápasech, první jde out ta co má nejméně odehraných zápasů.
Reagovat
lars
Tj. bordel :((
Reagovat
lars
Asi Pennetta bude mit vice vyhranych setu -3. A KAja jenom 2 ??
Reagovat
lars
Kaja postoupi, ked Pennetta a Cornet odstoupi z turnaje :))
Reagovat
LubosZabloudil
V případě, že mají hráčky stejný počet bodů (výher), tak nejprve rozhoduje počet odehraných zápasů - čím víc, tím lépe. Až pak vzájemný zápas (při rovnosti bodů u dvou hráček).

Při rovnosti bodů a odehraných zápasů u tří hráček rozhoduje procento vyhraných setů, případně procento vyhraných gamů.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes som pozeral zapas, pretože sa mi nechcelo veriť , že konečne vyhrala dva zapasy po sebe a bum ho! Ten zapas čo ja pozeram prehra.
No nič DOmina , teraz čakaj nech Cvetana da aspon jeden set s tou nepeknou španielkou.
Reagovat
blixa
No nevím jestli ji Cvetlana pomůže. Zatím tam hraje pravé nefalšované ho..o :D
Reagovat
smazaný uživatel
ta hnusna španielka nemože postupiť, Cibula musi
Reagovat
littlegeorge
Ale druhá španělka je s ivanovič nejhezčí na okruhu
Reagovat
Cico93
nejhezčí je Ruska, Bieloruska a Kanaďanka.-)
Reagovat
blixa
Žij si ve své iluzi :D Aspoň nám nepolezeš do zelí ;-)
Reagovat
Cico93
ale noo, je ich tam viac
Srbka, Rumunka, Dánka. monty spraví rebríček .-)
Reagovat
blixa
Tomu bych to nesvěřil , ten je potrefený Dulcineou :D Ale mohla by se udělat na TP anketa ?!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kanaďanka , Ruska, Spanielka ale určite nie ta malá!!!!! , Srbka, proste je ich viac :) Britka , ktora nehrala tento rok :( ale teším sa na jej navrat!!!! :)
Reagovat
Cico93
aká malá?
Reagovat
blixa
Asi myslí Suárez ;-)
Reagovat
Cico93
Veď o nej sme tu ani necekli.
Reagovat
blixa
No jenom upřesňoval která španělka :D
Reagovat
Cico93
ahaa.)
Reagovat
smazaný uživatel
Můj žebříček "Top tenisových krásek" se tady na konci sezony stal už takovou malou (a dobrou :)) tradicí. Letos už bude třetí ročník! :D
Reagovat
mrafe
Sice je to blixu, ale viděl jsi ve středu Barču u Krause jak jí to slušelo? Já jenom, abys na ní nezapomněl.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jenom krátkou ukázku. Jo, asi to byla zábava a určitě se na to někdy podívám (co jsem tady četl, tak nejlepší vystoupení tenistky v talkshow)... Ale nepotěším tě, protože Barboru jinak moc nemusím.
Reagovat
blixa
Aha. A už se umístila v první osmičce i některá nečlenka Dulciney ? Nebo zbytek světa soutěží jen o deváté a desáté místo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Při prvním ročníku jsem ještě měl v Dulcinea Teamu jenom čtyři favoritky, takže pořadí od 5. do 8. místa bylo: 5. Sorana, 6. Makiri, 7. Julia, 8. Bojana. :)
Reagovat
blixa
No a potom ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Potom už jsem měl v Dulcinea Teamu osm holek, takže pochopitelně obsadily prvních osm míst. :)
Reagovat
blixa
Bože ... :D Já myslel že děláš žebříček krásy bez ohledu na tenisové umění ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť jo. Ale dělám ho samozřejmě podle sebe. :)
Reagovat
blixa
No jestli nebudeš mít v TOP5 Garbine, tak si mě nepřej !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu, protože prvních osm míst je jasných. :) Ale můžu ti slíbit, že Garbine tam bude (ještě loni tam nebyla) a co se týče novicek, tak by měla být nejvýš. :)
Reagovat
blixa
Tsssssssssss .... to je teda objektivita ... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám: Je to můj žebříček, takže ho dělám podle svého vkusu. Nic ti nebrání v tom, aby sis udělal vlastní. :)
Reagovat
blixa
A tak jasně, dělám si prdel ;-) Žádná objektivita není a v kráse už vůbec ne .. ale z toho mi vyplývá, že si do Dulciney vybíral jen podle krásy :D, tenis s tím asi má pramálo co dělat .. jinak by ti to nemohlo takhle vycházet :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím těm, které se mi zároveň i nejvíc líbí jako ženy. :)
Reagovat
blixa
A která to vyhrává ? Pořád ta samá ?
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát to vyhrála Masha. Letos uvidíš sám... :)
Reagovat
blixa
Letos tipuju Aničku ;-)
Reagovat
Jan
Už je to tady :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist