Plíšková bude po triumfu odpočívat. Ze Sydney se odhlásila

8. 1. 2017, 09:15
Aktuality 156
Karolína Plíšková si před Australian Open naplánovala dva turnaje. Když však hned ten první v Brisbane vyhrála, z druhého v Sydney se odhlásila a týden před úvodním grandslamem sezony bude odpočívat. Omluvenky do Sydney poslaly také Američanka Sloane Stephensová a Ukrajinka Jelina Svitolinová.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková tento týden ovládla turnaj WTA Premier v Brisbane, kde vyhrála pět zápasů v řadě se ztrátou jediného setu. V příštím týdnu měla startovat v Sydney, ale krátce po zisku své sedmé trofeje v rozhovoru pro česká média naznačila, že se odhlásí.

"Musela bych hrát už v pondělí. Tady jsem přitom měla pět zápasů. I když ne všechny byly těžký, je to přeci jen týden tenisu. Potřebuju taky na chvíli vypnout, něco natrénovat a ne jít jen ze zápasu na zápas. Chci se připravit trošku líp na Melbourne, takže do Sydney asi nepojedu," řekla Plíšková.

A dnes ráno pořadatelé turnaje v Sydney oznámili, že se světová šestka a finalistka z roku 2015 soutěže nezúčastní. Důvodem je zranění pravého stehna, po prohlášení české tenistky by ale nemělo jít o nic vážného. 


Čtyřiadvacetiletá Plíšková začala před měsícem spolupracovat s novým trenérem Davidem Kotyzou, jejich přípravu na novou sezonu ale zkomplikovala nemoc a tenistka musela brát antibiotika. Nyní tak volný týden využijou k doladění formy na úvodní grandslam sezony. Na něm je jejím maximem 3. kolo, v němž loni i předloni prohrála s Ruskou Makarovovou.

Plíškové se na grandslamech v minulosti nedařilo, donedávna bylo jejím nejlepším výsledkem třetí kolo. Prokletí zlomila teprve na loňském US Open, kde prohrála až ve finále s Němkou Kerberovou.

Plíšková dnes ráno v Brisbane pózovala s trofejí pro vítězku:

WTA Premier Sydney
kompletní los

Společně s Plíškovou poslaly omluvenky pořadatelům turnaje v Sydney také poražená semifinalistka z Brisbane Jelina Svitolinová a Sloane Stephensová. Ukrajinka se odhlásila kvůli nemoci, Američanka vinou problémů s levým chodidlem.

Jedinou českou zástupkyní v soutěži zůstala Barbora Strýcová. Ta v prvním kole vyzve Rusku Jekatěrinu Makarovovou (h2h 2-2). Nejvýše nasazenými jsou Němka Kerberová, Polka Agnieszka Radwaňská a Slovenka Dominika Cibulková, kterým se tento týden příliš nepovedl vstup do sezony. Titul obhajuje Ruska Světlana Kuzněcovová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

156
Přidat komentář
EllNino
obě červený šaty a bílej kšilt ... to je peklo :D ještě že ta Kaťa hraje levou
Reagovat
smazaný uživatel
Uuuuf;)
Servis Lucy dnes byl opravdu skvely...zacla blbnout, az mela dopodavat na vitezstvi v zapase...jaksi stare navyky se nam nejak vraceji...

Ovsem je treba dodat, ze Viki dnes byla na tom BH hodne spatna, ikdyz ocenuji tu jeji snahu hrat jednoruc;) to zase ano!!! ale dnes tam Viki mela hodne necistych uderu...Na FH se dneska Viki moc nenasla, nastesti pro prubeh zapasu.

Lucy dneska asi nejvic zrazoval ten cit pro mic...tak snad to bude v dalsi zapase lepsi...;)
HlaVNI JE TO VITEZSTVI!
Ale obavy to jo, to o ni mam;)))
Reagovat
EllNino
Hraje bravurně dneska ... ale komentátor pořád mluví o Lucčiným "wrist injury" na začátku loňský sezony a že se dostala do bývalý formy jako Delpo ... trochu mimo
Reagovat
EllNino
Hm tak jsem to zakřikl ... 6:3 5:0 ... a je to 6:3 5:3
Reagovat
misa
Lucka má obrovský problém se sebevědomím.
Reagovat
EllNino
ty se nevozejvej, tys mi tu fakt nechyběl :D
Reagovat
misa
No prosím ... po mém zásahu přišel rychlý konec :)
Reagovat
EllNino
servis podržel naštěstí, kdyby to bylo 5:5, tak uff nechci ani pomyslet :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nerekl bych...mam ji nasaklou. Na servisu je dnes skvela, to jo... ale cit pro mic v mezihre celkem spatny...Viktorie v prvnim setu strasna nejistota na tom BH jednoruc, na FH zadny napad...a spis FH defensivni...
Ted na konci druheho...se Viktorie chytla na FH, trochu uklidnila ten jednorucak a Lucy uz ma kupu prace...;)
Ale snad to dotahne Lucka do zdarneho konce...
Reagovat
EllNino
Lucka dělá teď ale minely z pozic, ze kterých celý zápas hrála vklidu ... blbne
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ale jestli sis vsiml v prvnim setu, tak treba nektere mice uplne podbehla, nepochopitelne...jenze to podle mne nebylo az tak bijici do oci, i ty jeji vyhozy, nebot Viktorie hrala fakt slabe...
Ale snad to Lucy dotahne...
Reagovat
misa
Teď nevím, jestli náhodou nemáš pro trenéřinu lepší předpoklady než ten Čermák...
Reagovat
EllNino
no taky si říkám :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim co Cermak, ale jak u toho sedis, tak je to jednoduche si nektere veci vsimnout,,,mnohem horsi je to potom hracce vysvetlit tak, ze to pochopi, a nejen pochopi, ale i v zapase vyuzije;)
Proto se me libil ten typ Roba...rad jsem sledoval ty jejich rozhovry na lavicce...Lucy rekla, ze to tak nejde, a Rob ji rekl...no to viiis, ze to tak jde a vubec se s ni neparal.
Ja bych u ni asi roztekl;D)
Reagovat
EllNino
Tak tenhle konec jsem nečekal, gratulace :D ... máš pravdu, ale já bych na ní nebyl tak přísnej furt, poslední dobou jsi k ní trochu zaujatej bych řekl (je to tim Frantou, já vím ;)) :) Ono je too hodně o sebevědomí, a herní praxi v singlu, kterou Lucka, přiznejme si, loni dosti ztratila ... snad se to bude zlepšovat ..
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jestli prisny. Ale ty nektere udery proste neciste byly...takoveho razu, ktere spis pamatuji pred Robem. Mohlo to byt zpusobeno i spatnou hrou Viktorie...to uznavam, dobre... dejme tomu...
ale Lucy za posledni dobu nedokaze rozhodnout ty dulezite momenty v zapase, pokud ta souperka tzv. nepomuze...chybi obcas napad...
Jinak pochopitelne souhlasim, je to hracka, ktera potrebuje vic herni praxe...jenze...jak dlouho to muze trvat, a ted otazka, jestli se muze vratit tam, kde byla s Robem, a jestli to pujde s Frantiskem...no sam uznej...ze to je dost na hrane...;) jestli ne za hranou...spis prani;)
Reagovat
EllNino
No sama řekla, že chce do desítky ... ale jo, rozumím tomu, co říkáš, prostě do toho občs buší monotoně do jednoho místa a čeká, jestli soupeřka zkazí, dropšot jsem od ní neviděl tak 100 let
Reagovat
misa
V zápase s Denisou zahrála jeden hezký.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nad temi dropy bych jeste prihmouril oko:)
Horsi je, jak dneska Viki dala nejaky necisty uder, Lucy to nejak vyhodilo z rytmu, najednou jak by si to neumela ani odkrokovat a sup mimo kurt...
...jeden zkraceny mic Viktorie uplne podbehla, ze jsem se musel usmat, nastesti se tomu zasmala i samotna Lucka...coz je jiste pozitivni:)
Horsi to bude, az proti ni pujde zdatnejsi souperka...tam potrebujeme vyhru jako sul...
Reagovat
EllNino
No já si radši nechci představovat, jak bude reagovat na kratší míče, jestlitřeba ve čtvrtfinále narazí na Niculescu nebo Flipkens ... to se pak budem smát asi všichni :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
To asi budem...co jineho nam nakonec zbyva...jen doufam, ze se bude s nama smat i Lucy:)))
Reagovat
EllNino
zvlášť u té Metelesku :D
Reagovat
smazaný uživatel
No...ja se na to i tesim...mne ten jeji pinpongarsky styl vubec nevadi...dokonce ocenuji i obcasne flipy na siti:))) Ale nevim, co na to nasa Lucka:)
Reagovat
EllNino
No dvakrát to okusila a myslím, že z toho byly 3 gemy za 4 sety :D
Reagovat
brixner
Verbální projevy nebrad!
Teď jsem viděl poprvé Schindlerův seznam, fakt poprvé, dnešek je prostě den, kdy jsem si na to udělal čas a měl jsem nějaké to patřičné rozpoložení no a...Jsem prostě ohromen.
Reagovat
vrabejka
Po US Open bude Kája no.1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je skvela zprava...:)
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=u0-_hmS-GyM

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15936986_1334673839925145_5250061504267523748_o.jpg?oh=38291b07d1c9fd71832183fc500080d6&oe=58DB9426

Ale asi to by to chtělo sjednonit odstín :-D. BTW: Zdá se mi to nebo má Caroline celkem urostlý stehna?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se ptáš, jako kdybys ji viděl v bikinách poprvé... :D
Reagovat
Frick
Tak posuzuji aktuální stav. :o) Ale jo - není to u ní novinka, že by si před časem řekla, že bude dřepovat s činkou.
Reagovat
FulnekUltras
sú už akosi pridobré... ;)

http://1gr.cz/fotky/idnes/14/022/cl6/JB5154ca_F201103030245501.jpg

https://media.sport.cz/images/top_foto1/0000000609990564/Zas5MWhk-07-FkKi681KSw/56f3b98e423424eecaa00100-214191.jpg

http://img.blesk.cz/img/17/full/1914873_.jpg
Reagovat
brixner
Mňó...já jich tedy moc neznám...tak třebáááá......buk, dup, bříza, topol, quercus lahvus, castanea sativus lahvoňus, common apricotus hlavaczkus...no a pár ještě jiných dřívek a poddříveček.
Snad jsem Vás kapánek poučil, mňo...
:-)))
Reagovat
PetaM
Tak třeba Murray, Nadal, Berdych, Thiem, Kerber, Kvitová, Plíšková :D :D :D :D :D
Reagovat
brixner
Zapomněl jsi třeba Mekenrou nebo Khónrs, ty dřevo :-) :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde to jen mě nebo i vám, že Perth Arena je ve dne úplně jiná než večer, za umělého osvětlení je to úplně jiná aréna než když na ní svítí sluníčko u Rod Laver Areny takový rozdíl nevidím ale Perth Arena je večer jako proměněná
Reagovat
Serpens
Hned první týden letošního roku bude možná ten nejúspěšnější :D Plíšková, Siniaková, 3x Koukalová, Puskarčíková, Sáblíková, Erbanová...
Reagovat
horska.kraslice
A za chlapy aspoň Šlesingr :-)
Reagovat
Frick
Boušek zachránil čest nás, mužů :o)
Reagovat
horska.kraslice
Tento víkend kumulace radosti - tenis K. a K. a A., rychlobruslení M. a K., biatlon M. a G. a E.; a Š. v sjezdovém lyžování taky není k zahození.
Reagovat
gigin
http://www.nme.com/photos/50-greatest-guitar-riffs-of-all-time-1406949?utm_source=facebook&utm_medium=social
Reagovat
Jabadu
Ale no tak tyhle ankety ... pobavili mne Sex Pistols. :-)
Ale na světě je jenom jedna kytara, jejíž zvuk je rozpoznatelný od prvních tónů mezi miliony kytar a jejíž majitel je zároveň autorem mnoha nesmrtelných kytarových stompů.
:-)
Reagovat
gigin
Já jen tak pro zajímavost. Těch kytar poznáš určitě víc nezaměnitelných.
Reagovat
bIbec
já třeba většinu těch songů ani neznám (podle názvu), i když od většiny (ne všech) těch kapel / interpretů sem slyšel minimálně jednu desku.. ono probírat se tou muzikou je tak nějak celoživotní záležitost a stejnak si člověk neposlechne všechno, co by si poslechnout chtěl.. každá deska chce i svůj čas, aby se do ni člověk dostal, takže tahat třeba jednu každej den taky nemá smysl.. i když znám lidi, kteří to dělají.. podle mě trošku blázni, nevím moc co z toho mají.

Myslím, že z těch interpretů, co tam sou, tak sem slyšel akorát všecky studiovky od Radiohead.. ty mám zmáknutý a naposlouchaný celkem do mrtě (i když některé b-sides.. hlavně ty novější, sem taky neslyšel).. a vybrat právě jeden song.. hmm, těch rifů by se u nich dalo vybrat (i když cca třetina jejich tvorby není vyloženě "kytarová").. takže jo.. anketky celkem o ničem :-D Ale jako jo, pro tu zajímavost, proč ne :-)
Reagovat
gigin
Jasný, já to sem dal kvůli Jabadu, páč vím, že tomu holduje. Já jsem to žral dřív, teď už su jen odporný konzument. Jako jo, sem tam zajdu vytřepat lupy někde na koncert, ale tím to končí.
Reagovat
brixner
Svale, vím, že máš rád B.Maye, no já vcelku taky...Ale tvrdit o elektrické kytaře, že má "nezaměnitelný zvuk" je trošku...no, úsměvné! Tohle by se dalo asi říci o nějaké té španělce či akustice. Uznávám, že i v případech el. kytar záleží hodně na typu materiálu, jeho stáří, hustotě, možnostech pnutí...asi je toho hodně. Ale především záleží na použitém zvukovém hardwaru, na různých preampech, zesilovačích, combech,pedalboardech,fuzzech, distortionech atd atd. A na strunách, jistě. Tohle je ta pravá alchymie! Takže tvrzení "existuje jediná kytara na světě, která..." bych opravil na nikoli typ kytary, ale přímo hráči! Mayovi se prostě podařilo namixovat jeho nezaměnitelný sound a pokud popadne jinou kytaru v cca podobných kvalitativních vlastnostech a zapojí tam vše potřebné, rozdíl těžko poznáš! Takže to není typem, ale kytaristou, pokud někdo tenhle zvuk uslyší, řekne si - je to Brian May, ne že to je kdovíjaký Strat. "Pigs on the Wing" jsou dvě skladby začínající a končící album Animals od Pink Floyd, na raritní nahrávce jsou propojeny kytar. sólem a fanoušci dávali ruce do ohňů za to, že to hrál Gilmour, ale ouha! Zahrál to Snowy White na ten svůj "kus dřeva", tedy úplně rozdílnou kytaru, ale na Gilmourův aparát! Takže - všichni identifikují Maye, nikoli kytaru! Gilmour není oproti Mayovi žádný nazdárek a přesto - jeho sound se dnes dá už docela dokonale napodobit! Chce to jen dostatek času a peněz. To je celé.
Reagovat
blixa
Tak ono se dá všechno napodobit. Velmi věrně. Ale o tom to přeci není. Jde o to to vymyslet, vytvořit. O tom je originalita.
Reagovat
brixner
No jistě, s tím souhlasím! Takže v tomto případě je Brian May naprosto originální a nezaměnitelný, ale není to kytarou, je to Mayem, resp. jeho umem a invencemi v oblasti tvorby zvuku! Pokud něco málo na jeho vybavení nahraje Sval, bude se říkat - páni, hraje May! Ale pokud May zahraje na svou nezaměnitelnou kytaru jen tak tzv. "na sucho" bez aparátů anebo s odlišným aparátem, výsledek bude - páni, kdo to hraje? Queen měli opravdu silně identifikační sound, ale to měli i AC/DC anebo třeba dnes Rammstein. Pokud by May strčil svou kytaru do nějakého aparátu z Lídlu, nikdo ani nepozvedne hlavu. Ale pokud kytaru z Lídlu kdokoli píchne do Mayova aparátu, výsledek nebude sice přesný, ale docela jistě identifikovatelný se soundem Made in Queen, resp. Brian May.
Sval je velký fanda, uznávám. Ale pokud by glosoval něco ve smyslu "Vážení, právě jste slyšeli jeden z nejlepších(ne-li úplně nejlepší...) hlasů v historii rocku..." a z éteru byl slyšet Mercury, bez mrknutí oka pokývám hlavou na důkaz nejvyššího souhlasu! Prostě, pojmy se občas pletou...
Reagovat
blixa
Nooo ... netřeba tak absolutizovat. Kytarista si vytváří zvuk způsobem hry ale i volbou kytary, aparátu, jejich nastavení případně úpravami. A samozřejmě hlavně obsahem. To se nedá nějak oddělovat. Všechno to je součástí geniality těch vyvolených. Víc asi nemá smysl to pitvat ;-)
Reagovat
Marduch
R.A.T.M a Smells like teen spirit.
Reagovat
smazaný uživatel
AC/DC ? Back In Black.
Celkem me to prekvapilo;)
Zajimave je, ze Smoke On The Water se nevesel ani do desitky.
nebo Jimi Hendrix, kde jsem spis cekal Foxy Lady;)))
Vys jsem take cekal Rolling Stones.... Jackson me prekvapil...
Neil Young jako dooost na konci...
No a ze tam chybi trebas Pink Floyd...hmmmm, zvlastni....
Reagovat
brixner
Pink Floyd...Hm...Myslím, že je znám dokonale, poslouchám je již skoro 35 let...Co bys od nich navrhoval? Jistě, "Money" nebo "Another Brick in The Wall, pt 2", možná "Dogs"
Něco dalšího? Jen pro úvahu!
Reagovat
blixa
Floydi nejsou zrovna skupina zásadních kytarových rifů. Jejich kouzlo spočívá jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty radeji muziku ani nekomentuj....mozna se soustred radeji na ten biatlon...
Jako David Gilmour je jeden z nej. kytaristu, ktery po svete chodi....
Reagovat
blixa
Hmmm, podle toho jak tě čtu tak o muzice vím asi 1000x tolik co ty, šmudlo. To že je David Gilmour jeden z kytarových rockových velikánů, to si objevil sám ? :D :D Fakt ? Úúúúžasný :D Nevím v čem seš dobrej, možná v nasírání lidí ale o musice víš úplný howno.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
janek_da
oba tomu howno rozumite. Nejlepší riff je od B.Sabathu Shes gone bo ho dovedu zahrat i já
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ze ty jsi taky nesvepravnej:)))
Reagovat
janek_da
tak to je snad každý borec, co za něco stojí, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Toz tak vitej v extratride.
Reagovat
smazaný uživatel
A krom toho...nej. rif je pochopitelne tenhle...:)))
https://www.youtube.com/watch?v=YFl7J2wcpx0
Reagovat
janek_da
tem neumim. tak asi neni, ale je to tesne
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
dobrá pecička
Reagovat
smazaný uživatel
tak asi Pigs vic nez dogs...bych rekl...je tam ten takovy znamy Gilmour rif...
...dost znamy je take Pigs on the Wing, ale to je motiv, ktery vyuziva Waters celkem casto...takze asi potom pro lidi tezke rict co konkretne..., tezke vybirat mezi Another Brick in The Wall, Hey You, a plno podobnych motivu...

Ja tam ale asi nejvic cekal:
Wish You Were Here
Dodnes me z toho jde mraz po zadech....z tech uvodnich rifu...

Ze tam nejsou, je pro mne opravdu prekvapive, az sokujici;)
Reagovat
blixa
Ani ne. Ta muzika je skvělá ale to je trochu něco jiného než zde bylo hledáno ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, a proc tam neni trebas GunsnRoses se Slashem?
Jako nevim co hledali, ale to The Cribs??? Jako za co, takhle drnka kazda prumerna americka srackovni kapela pro tinejdzry...to samy Franz Ferdinand...nebo to Hole??? jezismarja...to je tam podle mne jen proto, ze borka behem koncertu vystrkuje svoje prsa....pri te pisni...
A jestli uz hledali rif nejaky zensky, tak ze tam chybi Joan Jett...je pruser proste;)
Bez fakt komentovat radeji ten biatlon...to ti jde dobre.
Reagovat
blixa
A tvrdím snad někde že ta volba je dokonalá a správná ? Opět dokonalá demagogie, tobě tak vlastní, že. Já ten výběr nikde neobhajuju, jen asi chápu (na rozdíl od tebe), co ti vybírající hledali. Mě tam zase chybí úplně jiný věci. Každýmu tam bude něco chybět a něco přebejvat. A ty běž už radši konečně doprdele.
Reagovat
blixa
A Franz Ferdinand i Hole tam bezesporu patří. Co ovšem ty nikdy nepochopíš.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to jsem rad, jsi me uklidnil...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Kazdy vetsinou projektujeme do toho druheho sami sebe...;)
hlavne na internetu...
2/ Plivnes si tu na mne kdy se ti zlibi...ja to celkem prechazim...
a presel jsem i ten tvuj vpis, ze jsem BLB urovne Fricka...
3/ Priznavam, ze ten muj vpis byl trosku provokativni, ale netusil jsem, ze se az tak chytnes;D)
Krom toho ty nadseny liberale, ty me nemas kam posilat...;)
Budes me muset protrpet;D)
Reagovat
A.R.R.
hoši,hoši, vy jste v tom novém roce nějak ostří :-D
Reagovat
gigin
To sú ty nedojeté orgasmy, já to říkám furt.
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
A.R.R.
toť, mlátí s nima hormony, kanci jedni :-D
Reagovat
smazaný uživatel
diky, tot pro mne pochvala, ze su furt mlady;)
Reagovat
A.R.R.
Tak vlci snad nestárnou ne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, oni jen umrou;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nabrousil na novy rok drapy...;)
Blixa se ma na co tesit...;D)
Reagovat
A.R.R.
Koukám, se trochu bojím abych taky jednu neschytal, když máš ostrý dráp :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se nemas ceho bat;)))
Reagovat
A.R.R.
Už se mi bude klidněji spát :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo, ale jak bude hrat Lucy s Agou...to radeji do vlakna nechod...pro jistotu;D)
Reagovat
A.R.R.
to ani nemám v plánu, ale stejně vyhrajeme :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy s Agou?
No jo, jsi prez Vanoce asi sledoval hodne pohadek:)
...ikdyz s tim Frantiskem...
Reagovat
A.R.R.
Néé to není pohádka, to bude tuhý boj a my ho vyhrajeme :-D Jsem ted nedávno četl, že papa Radwansky povídal něco v tom smyslu, že až se Aga zbaví Tomka a on jí začne zase trénovat, tak to bude kometa :-D
Reagovat
blixa
Já tě už hodně dlouho prakticky ignoruju. Ano, teď jsem udělal výjimku, když míra tvé arogance vystoupala do nadoblačných výšin. Nejsem v tom taky úplně marnej, ale proti tobě jen sotva divize proti extralize. Ale výjimka je výjimka. Seru na tebe.
Reagovat
gigin
Blixo já tě beru jako hodně dobrýho uživatele, ale tady se pleteš.
Reagovat
blixa
Mýliti se je lidské a já rozhodně nemám patent na rozum. Ale já to prostě tak cítím. Možná, že kdybychom se s Vlkem znali osobně, viděl bych to jinak. To už se mi stalo. Ale znám jen písemný projev a vidím to takhle. Nemám důvod si vymejšlet.
Reagovat
A.R.R.
Já to napíšu pod gigina. Kluci sert.e na to. Každý tu občas napíšeme něco co druhého se.re. Já vás beru oba jako fajn chlapy co sem chodí, ne že bych souhlasil se vším co napíšete, ale to už tak na diskuzních forech chodí.
Reagovat
blixa
OK. Už jsem v klidu :D ;-)
Reagovat
A.R.R.
ted ještě uklidnit vlka, to bude fuška :-D

ne jen jsem tím chtěl říct, že tady chybí ten verbální projev a i když člověk něco myslí dobře a napíše to, tak druhého to může urazit....a není tu málo blbých hádek?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlci jsou klidaci;) Ale jak jim reknes smudla...tak se to zvire zastavuje jako hooorko tezko...:)
Muzu slibit, ze budu misto psani bruslit...jinak nevim, nevim!:)
Ale tenhle zavazek musi projit sojci komisi;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
A.R.R.
Jsou to mezci :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ja su vlk, co je blixa nevim;)))
Reagovat
smazaný uživatel
ja to napisu pod tebe. Jednak je naprosto neprekonatelne absurdni, ze ceho to vzeslo a druhak blixa sel tentokrat opravdu proklate nizko, skoda. Chasnicka bych prekousla, ale smudla je moc.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
diky Nacelnice, ze ses me zastala!:)
smudla mne muzes rikat jedine Ty!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Gigine diky, ale muj vpis byl tak trochu...no jak to rict... proste trolovaty;)
Takovy provokativne vlci...((mozna jsem nemusel no...))
...ale doufal jsem, ze kdyz jsem od blixy dostal to dlouhe a radne pouceni o tom, ze jsem v muzice uplne nesvepravnej, ze bych se o ni nemel ani vyjadrovat...ze ho ten muj vpis pobavi....no a.... nepobavilo, no;)))
Ale jinak ani kureti bych neublizil;) Ale vlcet trochu musim, to da rozum;)!

Jako to mas tezky no...nekdo neco rekne, ja neco reknu po vlcacku, a uz to jede...;) Sak to znas....
Reagovat
smazaný uživatel
Genialne uzasna psychologicka analyza...pane profesore.
No,...ale jak ted ty pretrpis, kdyz na Tebe budu reagovat ja???;D)
Se asi dam kvuli tobe na ten biatlon...abych rozsiril jeste pole zajmu na rozhovor;)
a neboj tu divizi zlepsime...;D)
Reagovat
VlS
No, přečet jsem to tady od shora a jdu si dát dobrý kafe dopoledne ( po ránu už jsem totiž měl).
Jo, a kterejže ten kytarista vyhrál GS?
Reagovat
Fandina
to jsme dva. Já Vlkovi příspěvky už ani nečtu, pravda, někdy mě to nedá, tak odpovídám, ale jinak souhlas. Je to o ničem.
Reagovat
George_Renel
Pozor na to zda čtu Vlkovi či Vlkovy .-).
Reagovat
Fandina
:-)) dík za opravu. Kdyby ty hrubky nebyly.
Reagovat
Fandina
a ještě další hrubka mně
Reagovat
slacker
a zase priklad mezaliance blixa fandina, scum to scum
Reagovat
kada.tom
Biatlon a rychlobruslení tento víkend jednoznačný TOP :-)
Reagovat
tommr
Karolína a Katka mají trochu smůlu, že jejich velký úspěchy tenhle víkend zastínila famózní Gábina ... :)
Reagovat
bIbec
já si žádné Gábiny ani nevšimnul.
Reagovat
tommr
tak to budeš asi výjimka i tady na TP. A mezi naší obecnou sportovní veřejností to povětšinou bude právě naopak ... :)
Reagovat
brixner
Koho že?
Reagovat
smazaný uživatel
+ 6. místo Šárky ve slalomu je také krásný výsledek
Reagovat
smazaný uživatel
ERBANOVÁ SPRINTERSKÁ MISTRYNĚ EVROPY!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
České biatlonové holky jsou prostě nejlepší :)
Reagovat
EllNino
gratulace holkám, jste úžasný !! :D
Reagovat
tommr
jj hlavně Gábina je neskutečná. Eva je zase asi největší překvapení letošní biatlonový sezóny ... :)
Reagovat
VlS
Gábina suverenita byla něco, jako včerejší dominance Káji. Není důvod to srovnávat, A holky rychlobruslařky taky extra super - holky sportovkyně, samozřejmě včetně Katky, Evičky i Andy všem gratulace, to je týden snů.
Reagovat
gigin
https://www.o2sport.cz/nazory/return-vojty-bidrmana-palka-nebo-raketa-ashleigh-barty-uz-ma-snad-konecne-jasno/
Reagovat
horska.kraslice
Hodně štěstí, Ashleigh! Ať je tě hodně vidět!
Reagovat
EllNino
V Hobartu se po kuriozní situaci dostaly do hlavní soutěže všechny aktérky 3. kola kvalifikace bez ohledu na výsledek ...

Ash Barty se ale z 3. kolo kvaldy vzdala bez boje (pokračuje v deblu, nechce tolik namáhat rameno před AO asi) .. a tak jich v hlavní soutěži bylo přiřazeno k soupeřkám 7 .. a Andree Petkovic chybí soupeřka, tenistky, co prohrály ve 2. kole kvaldy, zřejmě už vyrazily do Melbourne, jsem zvědav, jestli jí teda ještě někoho přiřadí a nebo postoupí do 2. kola bez boje ...

Jinak po revizi pavouka Kristýnu čeká Johana Larsson, a pavouk má slušně otevřenej třeba i do semifinále ... to se bohužel nedá říct o Lucce, Niculescu dneska smázla Jelenu Jankovic :/
Reagovat
tommr
tak to Tereza Martincová těžce zaváhala. Kdyby v Hobartu ještě chvíli počkala tak si i přes vypadnutí ve druhým kole mohla zahrát v hlavní soutěži ...
Jinak co se vyhlídek našich týká tak to moc optimisticky nevidím. Zejména Lucka bude mít velký problémy a nejspíš vypadne už s Golubicovou ... :(
Reagovat
EllNino
uvidíme, proti Golubic Lucce věřím, i potom proti Errani, ale jestli bude hrát s Niculescu, tak je to konečná
Reagovat
tommr
taky je otázka jak na tom bude Lucka zdravotně. Co když s tou kyčlí opravdu něco má?
Reagovat
EllNino
Kdyby s ní něco měla tak by se odhlásila a šetřila se na Melbourne, nemyslíš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že ne, pro Lucku je dobrý každý bod a nemyslím si že by se z takhle slabě obsazených turnajů jen tak odhlašovala, Lucka není v pozici kdy by si mohla dovolit obětovat turnaj WTA pro GS, i když tam třeba jsou nějaké zdravotní potíže tak Lucka teď musí ušmudlat body kde se dá, navíc víme jaké má "Lucka" štěstí na losy a na AO může zase dostat do 1.kola Plíškovou nebo Kerber
Reagovat
VlS
Jasně, má něco s kyčlí, tak proto leze po horách :-))
Reagovat
Empe
Kvůli zranění... může mi to prosím někdo vysvětlit? Prdlačky tomu rozumím, ale proč se prostě nepřijme pravidlo, že (semi)finalistky se můžou z bezprostředně následujícího turnaje odhlásit bez postihů a udání (zdravotního) důvodu? To potřebují takový marketingový příslib? Nebo proč to neudělat podobně jako v Tokiu, kdy mají do prvního kola volný los, nezávisle na nasazení? Vždyť to vyjde nastejno a musí být všem jasné, jak to s takovými zraněními bývá... :)
Reagovat
EllNino
tohle Pravidlo platí v Pekingu, ne v TOkiu, ale jinak souhlas :)
Reagovat
blixa
To není pravidlo ale tuším že jen a pouze dohoda dvou turnajů. Ono je to složitý, přinášelo by to problémy s nasazením a pod. ale zase by se omezily ty tzv. zranění, kdy je stejně každýmu jasný o co jde.
Reagovat
VlS
Máš pravdu, přijmout racionální pravidlo by bylo lepší, než nutit lidi lhát a tvářit se, že jim " jako" věříme.
Reagovat
blixa
Těžký. Pokrytectví světem vládne.
Reagovat
Empe
Pardon, v Pekingu, ale jede se tam tuším z Tokia, ne? :D
Díky za reakce, bála jsem se, že mi uniká nějaký podstatný důvod, proč by to fakt nešlo... s tím nasazením by to šlo, kdyby byla vůle. Takhle to stejně musí překopat a dost možná, kdyby hráčka věděla, že se může odhlásit už po sf, by organizátoři měli odhlášky třeba i o něco dříve a více času zareagovat... :)
Reagovat
Haitik
Sloane se odhlásila i z AO..
Reagovat
Alexandria
Darja Kasatkina vyhrala vs.Timea Babos v troch setoch.D.Kasatkina sa ukazuje ako velmi dobra hracka.Len ma v tej suvislosti napadla otazka co bude s Garbine Muguruza Blanco.Teraz je zranena,len musim dufat,ze na AO bude zdrava a v dobrej kondicii!Prajem jej osobnostnu i hernu konzistenciu! Vsetkym pekny den prajem
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nehraje Petra v Sydney?
Reagovat
EllNino
-_-
Reagovat
blixa
Že by příprava na AO ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá dobře Petra, nemá cenu se před AO vysilovat
Reagovat
A.R.R.
Petra na pouťáky nejezdí :-D
Reagovat
blixa
Evženo ??!!! Jak to že si vyhrála ??? No ještě že zásadně nesázím, už by byl tiket v pr.... :D
Reagovat
Krisboy
Taky jsem ráno čuměl!
Reagovat
brixner
Ježiši, málem jsem to splet...
Lahváčková je dřevo - výstavní ! ! !
Kája je miláček :-)
Reagovat
blixa
Dej si lahváč a klid ... sim tě, dřevo ... to ti nedala nebo co furt blbneš ? :D
Reagovat
VlS
Neměl bys náhodou trénovat meditaci a správný dejchání, místo zbytečnejch provokací?
Reagovat
Krisboy
Správné rozhodnutí, Kájo. Pohár ze Sydney nech Báře, Daphne Akhurst Memorial Cup je cennější.
Reagovat
tommr
Bára v Sydney nepřeleze první kolo. Makarova bude nad její síly ...
Reagovat
EllNino
to jsme viděli minulý týden, jak Makarova zářila s Doi, kterou dneska porazila Lizette Cabrera ;)
Reagovat
blixa
Ale no tak. Makarova má k formě stále daleko.
Reagovat
tommr
no to Bára taky ... :(
Reagovat
EllNino
Báře se nepovedl jeden zápas a ty z ní děláš zase hráčku 2. stovky, pokud vím, neprohrála v 1. kole, ale ve čtvrtfinále
Reagovat
tommr
její výkon proti Davisový byl ale hroznej ... :(
Reagovat
EllNino
ale proti Lucce byl zase velmi dobrej, ě někdy připadá, že tenis sleduješ první týden ... forma hráček se mění z týdne na týden, ze zápasu na zápas, někdy i ze setu na set :D ... prostě to bude vyrovnaný, ale věřím Báře, má Sydney ráda, navíc Makarova prohrála minulý týden s Doi a ještě včera hrála finále debla
Reagovat
tommr
proti Lucce nehrála Bára nic moc. Lucka se porazila hlavně sama ...
Co se týče Rusky tak ta se v deblu určitě neunavila natolik, aby to hrálo nějakou roli. Spíš se přitom naopak dostatečně rozehrála ...
Reagovat
EllNino
no uvidíme, tipuju Báru ve třech setech :)
Reagovat
tommr
já Rusku ve dvou ...
Reagovat
blixa
V pořádku, jen tommruj ;-)
Reagovat
Krisboy
tommrování přináší (občas) štěstí :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist