Plíšková i Šafářová se v Cincinnati oklepaly z torontského neúspěchu. Kvitová opět prohrála

19. 8. 2015, 21:18
Aktuality 600
WTA CINCINNATI - Minulý týden v Torontu ztratily dobře rozehrané zápasy, dnes v Cincinnati však hodily nešťastné porážky za hlavu a shodně po výhrách 6-4 7-5 postoupily do osmifinále. Karolína Plíšková si poradila s maďarskou kvalifikantkou Timeou Babosovou, Lucii Šafářové se povedla odveta proti domácí Coco Vandewegheové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková si předminulý týden zahrála finále ve Stanfordu, ale týden na to v Torontu neudržela ve svém úvodním zápase vedení 6-3 a 4-0 proti Chorvatce Lučičové. Dnes v Cincinnati ale podobné zaváhání proti Timee Babosové nepředvedla, byť k tomu malý náznak byl. 

Třiadvacetiletá Češka vedla 6-4 a 4-2, ale pak ztratila už popáté v zápase podání a za stavu 4-4 prohrávala 15-30. Druhý obrat během dvou týdnů ale zastavila a zvítězila 6-4 7-5. Maďarku, která prošla kvalifikací a v prvním kole vyřadila Australanku Stosurovou, porazila i ve druhém vzájemném střetnutí.

Světová sedmička Plíšková hraje hlavní soutěž turnaje WTA Premier 5 v Cincinnati poprvé v kariéře. V předchozích třech letech vypadla vždy v kvalifikaci.

Ve třetím kole si Plíšková zahraje poprvé proti bývalé světové jedničce Jeleně Jankovičové. Srbská tenistka si dnes poradila e dvou setech s talentovanou Američankou Madison Keysovou.

Šafářové se povedla odveta proti Vandewegheové
Také Lucie Šafářová minulý týden v Torontu prohrála dobře rozehraný zápas, když proti Gavrilovové ztratila vedení 6-3, 5-4 a 30-0 při svém servisu. I ona v Cincinnati své zaváhání napravila, když porazila rovněž 6-4 7-5 domácí Coco Vandewegheovou a oplatila jí porážku z osmifinále letošního Wimbledonu. 

Osmadvacetiletá Šafářová, jež v neděli v Torontu získala deblový titul a zajistila si start na Turnaji mistryň ve čtyřhře, začala skvěle a ujala se vedení 4-0. Pak se sice na chvíli dostala do útlumu a o pět let mladší Američance dovolila vyrovnat, ale o set se obrat nenechala.

V druhé hře druhé sady česká tenistka neproměnila pět brejkbolů, ale po svém podání ztratila pouze sedm fiftýnů a neustále tak byla krok vpřed. Za stavu 6-5 se na returnu dostala ke dvěma mečbolům, ale na jeho proměnění si musela 45 minut počkat, neboť duel v tu chvíli přerušil déšť. Po pauze Šafářové stačila jediná výměna na to, aby zápas ukončila.

Pouhým postupem do osmifinále vyrovnala světová šestka Šafářová své maximum v Cincinnati, kde startuje posedmé v kariéře. O postup do čtvrtfinále se finalistka letošního French Open utká s rozjetou Belindou Bencicovou, kterou loni na podzim zdolala ve třech setech v Tokiu.

Osmnáctiletá Švýcarka Bencicová hraje v životní formě. Minulý týden triumfovala v Torontu, když porazila šest grandslamových finalistek včetně čtyř hráček Top 10 i světové jedničky Sereny Williamsové. V Ohiu přidala sedmou a osmou výhru v řadě poté, co přehrála dvě bývalé hráčky elitní desítky - Němku Kerberovou a dnes bez ztráty podání i zkušenou Italku Flavii Pennettaovou.

Kvitová znovu nevyhrála
Naopak pro Petru Kvitovou skončil turnaj v Cincinnati opět na první soupeřce. Poté, co v Montrealu nestačila na Bělorusku Azarenkovu, v Cincinnati podlehla i vinou jedenácti dvojchyb a šesti ztracených servisů 5-7 6-4 2-6 Caroline Garcíaové. Ve třetím vzájemném duelu s jednadvacetiletou Francouzkou, která je 39. hráčkou světa, prohrála poprvé.

Pětadvacetiletá Kvitová se nedávno dozvěděla, že za její jarní únavou byla mononukleóza a aktuálně se musí vyhýbat extrémní fyzické zátěži. Zápasy hrát může, ale v tréninku má omezení. Od Wimbledonu stále čeká na výhru, před US Open si zahraje ještě příští týden v New Havenu.

Simona Halepová v neděli nedohrála kvůli vyčerpání finále v Torontu, ale v Cincinnati už další náročný zápas zvládla. Ve třetím vzájemném střetnutí s Kristinou Mladenovicovou se rumunská tenistka dočkala své první výhry, když zvítězila až po téměř třech hodinách boje 7-5 5-7 6-4.

Viktoria Azarenková uštědřila v souboji bývalých světových jedniček Caroline Wozniacké kanára a pátou nasazenou Dánku porazila 6-0 6-4. Zatímco Wozniacká, která v druhém setu nevyužila deset brejkbolů, neuhrála ani set už v pátém vzjemném duelu po sobě, Azarenková si téměř s jistotou zajistila návrat do Top 20. Z té vypadla po loňských zdravotních potížích.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.400.490 dolarů
středeční výsledky (19. 08. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Šafářová (7-ČR) - Vandewegheová (USA) 6-4 7-5
Kar. Plíšková (8-ČR) - Babosová (Maď.) 6-4 7-5
Garciaová (Fr.) - Kvitová (4-ČR) 7-5 4-6 6-2'

S. Williamsová (1-USA) - Pironkovová (Bul.) 7-5 6-3

Halepová (3-Rum.) - Mladenovicová (Fr.) 7-5 5-7 6-4
Azarenková (Běl.) - Wozniacká (5-Dán.) 6-0 6-4
Svitolinová (14-Ukr.) - Bouchardová (Kan.) 7-6(6) 7-5
Petkovicová (15-Něm.) - Giorgiová (It.) 5-7 6-3 6-3
Jankovičová (Srb.) - Keysová (USA) 7-6(4) 6-4
Knappová (It.) - Gavrilovová (Rus.) 6-4 6-1
Lepchenková (USA) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 7-5 6-4
Bencicová (Švýc.) - Pennettaová (It.) 6-1 6-4
Pavljučenkovová (Rus.) - Švedovová (Kaz.) 2-6 6-3 6-2
Stephensová (USA) - Barthelová (Něm.) 3-6 7-6(1) 6-2
A. K. Schmiedlová (SR) - Beguová (Rum.) 6-1 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

600
Přidat komentář
smazaný uživatel
Upřímně, vůbec se mi nelíbí, jak se tu okolo Petry spustilo divadlo. Tím myslím v republice. Že tu má každej trouba kvákat do Petry, to nepochopím. Že jakmile je v race 9., tak se na aktuálně objeví článek, že Petra nikam nepojede, div by neměla končit kariéru. A po diskuzích némlich to samý. Ve zprávách na nově si dají dokonce tu práci sesmolit celou reportáž.
Že vám to vážně není blbý, kritizovat historicky jednu z nejlepších hráček, co kdy naše republika měla. Kor, když ta astmatička s mononukleozou hraje o půlnoci v 96% vlhkosti.
Vůbec si vaši kritiku nezaslouží. Navíc, včera sice prohrála, ale vůbec ne ostudně, kdeže. A jako třešničku na dortu přidejte srovnání s Kájou či Lucií. Vážně se těším, na ty diskuze, až jim to tak nepujde. Ne že bych jim to přála, jen jsem zvědavá, jestli budete stejně kritičtí jak k Petře. Btw, trápí mě otázka, zda byste Petře fandili stejně jako Lucii, kdyby do osmadvaceti nevyhrála Wimbledony a zvedla se vlastně až takto pozdě?
Reagovat
gigin
:-DDDD
Reagovat
FulnekUltras
stupidní chechot
Reagovat
gigin
:-D jasně
Reagovat
FulnekUltras
tv hnovna se nedá brát vážně vůbec a TP tak napůl... ;)
Reagovat
VlS
Nerozčiluj se tak a nežárli na Lucku. Prostě kdo vyniká si ba sebe plete bič vyšších očekávání, to zas není tak divný. Daň za popularitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s tebou? Píšeš nějak zvláštně. Mám potřebu. Protože píšeš, že na rozdíl od Petry to Lucka zvládla. Petra hrála tři sety, Lucka jeden a měla velké štěstí, že Belinda vzdala. Chybí ti snad Fandina?
Reagovat
smazaný uživatel
No to snad není možné! To patří dolu....pod příspěvek rf....
Reagovat
Roger_Federer
Ne nechybí..
No prostě Petra se od Madridu nedokázala připravit a poradne prosadit na jediném turnaji.Coz me docela vadi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vadí? A já myslel, že se ti díky tomu Petra stará o slušné živobytí :)
Reagovat
Roger_Federer
Živobytí?...PK to je zlata slepice pro každého trochu zkušeného sázejího.
Reagovat
smazaný uživatel
A slyšel jsi o té mononukleoze? Jestli ano, tak si jí určitě neprodělal. Protože pak by ses nedivil, že se Petra neprosadila. Tenis je tvrdý byznys. Když nemůžeš naplno trénovat, je to dost složitý vyhrávat turnaje. A mě nikdo nevymluví, že to u Petry nespustili přetěžováním. Protože s tímto virem ( EBV ) se setká téměř každý. A ne každý onemocní. Stres a přetížení organismu k tomu přispěje a virus má volnou cestu.
Reagovat
FulnekUltras
Tato fakta využívá kovaný buržuj naopak k vlastnímu prospěchu... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodbe k obohacení, míli aparátčíku. Je mi jasne, že by si me nejraději nechal sebrat, mlátit a pak uvrhl do nuceného pracovního lágru.
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
FulnekUltras
Spíš to vidím na namátkovou létací kontrolu z odboru vlády pro odhalování skrytých ekonomických rezerv... ;)))
Reagovat
slacker
Kdo nepracuje, at neji :_D
Reagovat
VlS
A hladovíš už dlouho?
Reagovat
Frick
A to měla už načatý nebo si s nim udělala něco vyloženě až při zápase?
Reagovat
tommr
na její hře se to projevovalo už od samýho začátku zápasu ...
Reagovat
blixa
Od samýho ne, tak od třetího gamu.
Reagovat
FulnekUltras
únava materiálu no...
Reagovat
misa
i u tak mladé tenistky se rychle projevuje vliv dnešního tak hodně fyzicky náročného tenisu. Říkám si, jestli to veliké zatížení není příčinou nevyrovnaných výkonů ženské špičky. Prostě holky dnes možná hrají na takové úrovni, které překračuje možnosti ženského těla. Takový postup samozřejmě netěší a přeju BB uzdravení.

Lucka si připisuje velmi důležité body a v race přeskakuje CSN na pozici číslo 4!
Reagovat
FulnekUltras
jj, silovost a fyzická náročnost oproti dřívějšku hodně stouply, což nedávno s patřičnou osobní zkušeností potvrdila i Nicole...
Reagovat
dadaft
jj, sice to zas až taková novinka, jak tvrdí Nicole, není, vzpomeňme třeba na Capriati, Mauresmo a další, ale náročný je současný tenis opravdu moc.

a na vrcholu všeho je Serena, ta fyzickou vybavenost povýšila na zákon.
Reagovat
FulnekUltras
taky se během své kariéry musela fyzicky vyvíjet - a udělala pro to všechno... ;)
Reagovat
hatatytla
hlavně že to pískle muselo vyřadit chudák Kerber. A ted bude bulit že už nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber se vyřadila sama tunou a tunou chyb.
Reagovat
tommr
za to, že vyřadila Kerberovou jí patří čest a sláva. Je jen dobře, že odstoupila až proti Lucce ... :)
Reagovat
makro99
a ještě mezitím smázla tu italskou veteránku...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych byl za takový vítězsvtí rád. Člověk se tolik nenadře a pošetří síly do dalšího zápasu. Belindě přeju, aby se stihla uzdravit do Us Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, Lucko. Darovanému postupu na zuby nekoukej. Teď převezmi Belindinu misi a prodluž Sereně čas na přípravu na USO.
Reagovat
sprchon
Jo, přesně to by se mi líbilo. :)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak... ;)
Reagovat
dadaft
tak doufám, že to Elina dá, na její zápas s Luckou bych se těšil moc. ))
Reagovat
tommr
já doufám naopak ve výhru Garciový - rád bych, aby Lucka mohla pomstít Petru ... :)
Reagovat
dadaft
no jo no, každý to máme trochu jinak. ))
Reagovat
misa
Odveta za Indian Wells :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ti to psal, ze to bude trening;)
A byl..;)
Reagovat
tommr
tak Bencicová nakonec přece jen vzdala. Ke cti jí slouží, že odehrála aspoň ten jeden set. I tak má ale tohle vítězství pro Lucku trochu hořkou pachut ...
Reagovat
EllNino
buď rád prosímtě, kdyby byla Belinda zdravá, mohla Lucka jet klidně domů :) ...
Reagovat
slacker
Horkou pachut ma tenhle tommrovsky komentar.
Reagovat
Jabadu
Tak důležitý jsou body a jako jak, to už je jedno. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Holky už mívají občas dost...hlavně ať se předvedou co nejlíp na USO - včetně Petry...
Reagovat
VlS
Lucka za nic nemůže, soupeřka skrečla, tak jaká pachuť. Nejde Lucy v Race na 4. místo?
Reagovat
HayashiM
Podle té kvalitnější stránky na live žebříček je to tak, ale doufám, že tam vydrží jen tři hodiny a hned tam půjde Kája :D
Reagovat
slacker
Hlavne to znamena ze vsechny budou nasazene 5-8 na US Open a drive nez v semifinale se potkat nemohou.
Reagovat
FulnekUltras
Naše holky prostě moc dobře vědí, co dělají... ;)
Reagovat
VlS
Nejsem si jistej a nechce se mi pičítat, ale myslím, že těžko, na to musí Kajča uhrát o kolo víc, i když dneska vyhraje, tak myslím zůstane nějakej bod za Karličkou 6., ale možná se pletu.
Reagovat
slacker
Nemusis nic pocitat, kouknes na tabulku a uvidis ze Karoliny 2935 je vice nez Lucciny 2908
Reagovat
VlS
Ta tabulka toho tvýho lepšího systému je blbě. Karolinin nejhorší započtenej výsledek mimo GS a PM, které nelze nahradit ničím, je 185 bodů, Lucčin 1 bod. Karolina začne připusovat body až po překonání těch 185 bodů.
Reagovat
slacker
185 nejhosi vysledek zapocitany do Race? Zatim tam ma mezi 16kou 3x55
Chtel jsem puvodne napsat ze Peking a US Open uz v race jsou zapocutany 0 ale vidim tam jen US Open a Peking tam chybi. Nevypadl letos Peking s povinnych turnaju?
Reagovat
VlS
Zapomínáš na to, že mimo GS a a PM se započítá jen 8 turnajů. GS a PM jsou nenahraditelné
Reagovat
slacker
Nezapominam. Prave se divim proc jim tam chybi Peking.
jakych je tech 8 dalsich vysledku nad 185 bodu?
Me to vychazi Sydney 305 , Dubaj 585, Praha 280 Birminmgham 305, Stanford 305, Anterpy 185 = 6 turnaju mino GS+PM.
a zatim tam jsou Brisbane 55, Doha 55 a Eastbourne 55 (3 misto 2, ptotoze tam nevim proc zatim nemaji Peking, ktery byval PM)
Reagovat
slacker
a Surez ma jen 2896
Reagovat
makro99
jenom jestli už je tam odečtenej ten New Haven..
Reagovat
slacker
V Race se jen pricita. Ale je mozny dvoji pristup k dosun neodehranym mandatory turnajum.
1) predem vsechny mandatory turnaje zapocitas s 0 a pak k nim pridavas prubezne vysledky v roce (to dela tennis4wta).
2) nebo pocitas 16 nejlepsich ze zatim odehranych turnaju, ale pak hrozi riziko ze ti body v race muzou zacit i klesat pokud na nejakem povinnem turnaji ziskas mene bodu nez na nejakem zatim zapocitanem ale nepovinnem.
Reagovat
makro99
o odpočtu za New Haven píšou na Tomlajnech kousek dole...;)
Reagovat
slacker
To teda nevim co presne minis. Ja ted resim jen Race. New Haven uz byl odecten v Live Rankingu na zacatku turnaje v Cinci.
Reagovat
slacker
teda ta kvalinejsi stranka pocita Race trochu jinak nez WTA. Uz predem nuluje GS a PM po cely rok , protoze zapocitavat do Race docastne nejaky turnaj ktery bude stejne nahrazen nejakym nizsim ziskem z mandatory turnaje je nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde, navíc má hodně hratelné QF, tak si ho snad ještě upevní.
Reagovat
Roger_Federer
Výborném, Lucka to na rozdíl od Petry zvládla a postoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
Provokuješ? Lucce na rozdíl od Petry soupeřka vzdala.
Reagovat
slacker
No Belinda by proti Petre nevzdala, protoze by ji Petra UE darovala prvni set.
Reagovat
Roger_Federer
To je zajímavý, že ty mas potřebu na me reagovat jenom když se vyjádřím negativne k Petře..
Co je na tom provokativní ho? Petra je úplný v háji a 3 měsíce hru hrála zápas.
Reagovat
Roger_Federer
Ne uhrála Dobrý turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle hráčka hodně u mě postoupila je vidět , že ví jak se správně chovat když má zranění dohrát aspon set a poté mile se rozloučit se soupeřkou .
Reagovat
smazaný uživatel
No to aspon jsem tam dávat nechtěl .
Reagovat
sprchon
Podle toho, jak moc je to zranění závažné. Je hezké dohrát set, ale ještě hezčí nezhoršit to zranění. K čemu je dohrát set, když se vůbec nehýbeš? Z toho má mít protihráčka radost, když hraje proti soše?
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře toto se řešilo včera :D
Jestli se zase vracíš k Simoně tak prostě nevysvětlí mi nikdo , že hráčka běhá 2h po kurtu a poté nemůže dohrát 3 gamy a ještě k tomu když to zranění nebylo způsobeno při finále a zvláště za tři dny znovu hrála .
Reagovat
sprchon
Simona je jiná liga, to je běhavka. Kam by jinak dala tu energii. :D Potřebovala běhat.
Reagovat
tommr
Bencicová si ale poranila zápěstí takže to její pohyb nijak nelimitovalo ...
Reagovat
sprchon
Nejspíš nelimitovalo, ale když máš v hlavě, že nemůžeš hrát naplno, protože tě bolí zápěstí, tak věř, že se ti na tom kurtu nechce ani běhat. ;)
Reagovat
George_Renel
Přesně. Zápěstí ji samozřejmě limitovalo.
Ale hlavně nedokázala vůbec číst Lucčinu hru.
Reagovat
EllNino
BeBe snad budeš brzy zdravá :( :) ...gratulace Lucce, čtvrtfinále je uspěch :) ale pujde to i dál, já jí věřím :)
Reagovat
sprchon
Jo, ono to půjde. :) Doufám v SF se Serenou.
Reagovat
EllNino
já doufám, že ne :),že tam bude Anička nebo Sloane :)
Reagovat
sprchon
Tak Sereně má Lucka co vracet a pochybuju, že se jí to povede na GS. Tady je větší šance. Ale s Ančou nebo Sloane by to bylo taky hezký, to jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je to celkem jedno. Serena na přípravném turnaji před GS není neporazitelná. S Anou nebo Sloane by Lucka byla favoritka a je otázka, jestli by se s tím vypořádala, když už by šlo o finále P5.
Reagovat
EllNino
semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím to tak, že by šlo o postup do finále :)
Reagovat
tommr
vybírat si soupeřku pro semifinále je zatím hodně předčasný. Ve čtvrtfinále nebude čekat Lucku nic lehkýho at už bude hrát s Garciovou nebo Svitolinovou a její postup do semifinále je proto velice nejistej ...
Reagovat
FulnekUltras
Lucka už se ale do toho zase dostává, takže věřme... ;)
Reagovat
dadaft
konec. ((
Reagovat
sprchon
Ať se na to raději vykašle, vždyť tam stojí jak Kája před rokem. :(
Reagovat
sprchon
Takhle odevzdanou jsem ji snad ještě neviděl.
Reagovat
sprchon
Hmm. A taky že jo. :( :)
Reagovat
Jabadu
Belindu nechápu. Proti elitní singlistce je bez šance a ještě si zhoršuje zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že skrečuje, už to jenom podsekává...nemá to cenu.
Reagovat
EllNino
Lucka zmatená :D
Reagovat
slacker
CO?
Reagovat
zpilat
odcházela na lavičku za stavu 40:15 :-D
Reagovat
slacker
Tak jeste ze nedostala napomenuti za svevolne opusteni hriste.
Reagovat
zpilat
ještě nestačila opustit kurt pro čtyřhru, když jí to došlo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Minulý týden si takhle někdo při TB sedl na lavičku za stavu 6:4. Rozhodčí mu jenom připomněl skóre, nepotrestal ho.
Reagovat
sprchon
Nebo včera, jak Kiki Mladenovic odcházela při výhodě, protože si myslela, že dala eso, ale byl dotek sítě. :D
Reagovat
zpilat
ale tak mile! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
se jí tlemil i ten podavač míčků :D
Reagovat
zpilat
zajímavé, že včera tam byli jako podavači trpaslíci (tak 150cm) a dneska týpci typu karlovič :-D
Reagovat
makro99
i Belinda se dokonce usmála.. Lucka se smála asi 10 vteřin.
Reagovat
tommr
přesně toho se bojím. Lucka je schopná tenhle zápas ještě prohrát, protože vůbec neví co má ted hrát. Na to, aby rychle a nekompromisně vyřídila indisponovanou soupeřku je příliš velká "měkota" ...
Reagovat
EllNino
bolí to, bolí ...
Reagovat
slacker
doufam ze neskrecuje a nezkasi Lucce radost z viteztvi
Reagovat
Roger_Federer
Já doufám že skreč je, aby byla připravena na US.Bude jedna z favorytek.
Reagovat
zpilat
a co bude rýt? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Doufám , že skrečuje a nebude kvůli čtvrtfinále riskovat své zdraví když v tom zápasu se bude hrát minimálně ještě jeden další set.
Reagovat
slacker
a je to tady "zkazena radost"
Reagovat
Jabadu
Ale copak, copak ... Inu, ale ... Inu cóó?
Reagovat
slacker
Hrisni lide mesta brnenskeho
Reagovat
Jabadu
To je ten novější seriál s radou Korejsem. :-)
Reagovat
Frick
Hříšní lidé města brněnského je seriál z konce 90. let. Možná trochu "přípravná půda" pro Četnické Humoresky.
Reagovat
Kozoroh
Kdepak, Panoptikum města pražského.
Reagovat
slacker
jezisi, to byla narazka na jabaduv moravocentrismus.
Reagovat
sprchon
Hmmm, to jsem si myslel, že Belinda není úplně v pohodě. :( Bylo to vidět na její hře.
Reagovat
misa
zápěstí pravé ruky je dost problém
Reagovat
sprchon
To rozhodně... To nevidím dobře. Ale jestli bude brzo skreč, tak si budu moct jít zaběhat. Aneb všechno zlé je pro něco dobré. :) Ale raději bych byl, kdyby byla Belinda v pořádku.
Reagovat
slacker
a ja si pujdu zabruslit
Reagovat
tommr
jak znám Lucku tak pro ní to žádná velká výhoda nebude ...
Reagovat
sprchon
Ale pro Belindu velký handicap. Tohle nedohraje. :(
Reagovat
makro99
s Azarenkou ve finále jsem trnul, ale Lucka to zvládla, tak snad už i teď...
Reagovat
Frick
Lucka na na nohách? :o) Nicméně její úbor boj s poryvy větru dosti prohrává :-D
Reagovat
misa
MTO.
Reagovat
makro99
Belinda žádá fyzio...
Reagovat
makro99
a Lucy sází esa a vítězný returny - pohyb Belindy není ideální...
Reagovat
HayashiM
Ten pocit, když se na lavičce Švýcarky mluví Slovensky a na lavičce Češky anglicky :D
Reagovat
Roger_Federer
Docela me to ted dostalo, jak Švýcaři plyne valivý slovenštinu.
Reagovat
smazaný uživatel
...a na lavičce Slovenky (AKS) zní čeština ;-)
Reagovat
Jabadu
Nejhorší je, že už po prvním gamu je jasno, jak zápas dopadne. Ach jo.
Reagovat
sprchon
To bych netvrdil, ale taky jsem si říkal "hlavně si uhrát podání v prvním gamu" :D
Reagovat
smazaný uživatel
to zas bude klasická brejkovaná :-) kdo první udrží podání...
Reagovat
themimone
jo? jak? pověz nám o tom :)
Reagovat
Jabadu
Tommrova taktika, neznáš? :-)
Reagovat
themimone
no řekněme že tomu nevěřím :)
Reagovat
themimone
no řekněme že tomu nevěřím :)
Reagovat
EllNino
To byla teda dvojchyba ...
Reagovat
sprchon
A tohle dvojitá dvojchyba...
Reagovat
dadaft
nejhorší jsou trojchyby.
ty nesnáším...
Reagovat
misa
Petra předvedla v IW 2013 osmichybu, aneb čtyři dvojchyby v řadě :(
Reagovat
smazaný uživatel
Belindy se opravdu bojím a řadil bych ji v pozici favoritky.
Větší šanci dávám Karolíně , které sice nejde servis , ale Janka nevypadá taky v TOP formě.
Reagovat
smazaný uživatel
dal bych to obráceně.
Reagovat
tommr
jejich zápasy bude od 17:00 vysílat přímým přenosem DigiSport2. Škoda jen, že zápas Karolíny se bude hrát souběžně se zápasem Tomáše Berdycha ...
Reagovat
sprchon
Takže v mojí televizi ne. :D Nevadí, kouknu na šiftyho nebo na tipáč.
Reagovat
smazaný uživatel
V Dějepise a v Zeměpise jsem dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry to sem nepatří můj mobil je krete.n
Reagovat
FulnekUltras
že tak za dvě a půl hodiny by zas mohla skončit jedna vítězná série... ;)
Reagovat
blixa
Já se obávám, že to budou tvoje nohy ;-)
Reagovat
FulnekUltras
canesporovou kúru odkládám na zimu... ;)
Reagovat
dadaft
tak co šafářovci, už jste nažhavení na bitvu s mladou slovensko-švýcarskou superstar???
Reagovat
tommr
já se docela těším i když je mi jasný, že to Lucka nebude mít lehký a dost možná prohraje. Hlavně aby zase nepršelo a nemuselo se to hrát po kouskách ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme uplne vklidu....nakonec, "je to jen Cinci"...
Mame jiny plany;) Ale jako ostry trenig dobry no...;D)
Muze bejt...mozna by byla lepsi Serenka, ale nevybirame si...;)))
Bereme, co je;)
Reagovat
janek_da
naprosto presne,i kdyz už vim vysledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda dneska jedna UE za druhou, Lucka -> to the next round.
Reagovat
smazaný uživatel
Základ je, aby šla Lucka servírovat jako první. Pak vyhraje :)

Ale úplně vážně to vidím 50 na 50. Belinda je v laufu, ale taky už může být unavená, navíc myslím, že když Lucka dokáže předvést svoje maximum, tak bude lepší.
Reagovat
FulnekUltras
70:30 pro Šafi, Bel už je na dně momentálního vítězného rezerevoáru a od příštího týdne se bude snažit načít nový...
Reagovat
sprchon
Lucka hlavně proti hře Belindy bude nucena předvést maximum. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těšíme se moc, skalp, ve formě hrající Belindy, by byl parádní výsledek.. :). Tady má samozřejmě Lucie přednost, ale jinak věřím, že Belinda ty body na TM nahraje ve zbytku sezony někde jinde :)
Reagovat
makro99
tohle je přesně zápas pro Lucku - silná soupeřka, Lucka už má výhru v zádech, ale zas to není ten tlak zápasu třeba o finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Petro je to škoda, ale je to jen sport, výhry a prohry s oběma se musí počítat. Správný fanoušek bude s tebou pořád i když rok nic nevyhraješ správný fanoušek bude vždy s tebou, já ano budu ti fandit do konce tvé kariéry a doufám že takových je tady víc, mě je mi úplně jedno jak budeš hrát jsi skvělá hráčka, a doufám že nám všem ještě ukážeš a bude vyhrávat další mísy, talíře, nádoby a vázy. A mnohem důležitější je zdraví, Viki Duval se úplně dostala z rakoviny a to je pro ni větší vítěztví než kdyby vyhrála 3x Wimbledon. Zdraví je na 1.místě a to že prohraje tak prohraje život jde dál. Ale že se sportovec dostane z rakoviny nebo jiné nemoci to jsou největší vítěztví a ani 10 Wimbledonských titulů se tomu rovnat nemůže, naopak dostání raka nebo jiné nemoci je bohužel největší prohra. To že teď Petra prohrála to jsou jen čísla, výsledky a nějaké ztracené body to jsou nepodstatné věci. A přeji hodně zdraví a aby ses z toho dostala. PETRO DRŽ SE!!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Už si ho vzal :)
Reagovat
smazaný uživatel
vzalA když už tak :)
Reagovat
EllNino
Jasně Jirko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem Verča!!
Reagovat
blixa
Ale jo, jistě, ale jen jedna z tvých schizofreních identit ;-)
Reagovat
Lunej..
A já jsem Miss ČSSR 1909 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad 1999 ne? :D
Reagovat
Lunej..
to už nebylo ČSSR :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vim, tak jenom ČR no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 1909 jsme byli Rakousko Uhersko. ČSSR vzniklo až v roce 1960
Reagovat
misa
Havláte, díval jsi se na wikipedii nebo máš na 17 letou takové solidní znalosti?
Reagovat
sprchon
Je to Veronika nebo je to věru Jirka? :D
Reagovat
blixa
Oba ;-) Jen netuším, co je to fyzicky :D
Reagovat
gigin
Nějaký člověk?
Reagovat
smazaný uživatel
Mne tim svym projevem pripomina jednu borku z Valasska, ...tak jako davno to bylo.... toz ta chodila furt naprana jak delo...taky to byla slusna krava...
Jako myslim, ze uz to ma za sebou....toz nevim...co z nu je....ale ja tam nebyl strasne dluho....a mozna tam jeste nekde strasi...
ikdyz ono to je spis smutny, nez k smichu...ale co uz...
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.582809258449824.1073741828.185199214877499/995420497188696/?type=1&theater jedem dál znič to tam a ser. na ty ubožáky co ti nepřejí, fuck you do ksichtu. POJĎ PETRO ZNIČCELEJ USTA BILLIE JEN KING TENNIS CENTER ROZBOMBARDUJ CELEJ NEW YORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PETRA ARMY!!!!!!!!!!!!! KURV.A JO!!!!!!!!!!! PETRO COME ON!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
NIKDY NA TEBE NEZAPOMENOU A SERENA SE TI BUDE KLANIT POD NOHAMA A ŠARAPA TI BUDE UTÍRAT ZADEK A JEŠTĚ TI DĚKOVAT!!!!! POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ
Reagovat
FulnekUltras
Tohle jde fakt tak nějak ze srdce... ;)
Reagovat
slacker
spise z prdele
Reagovat
FulnekUltras
ty myšlenky mohly postupně projít obojím... ;)))
Reagovat
EllNino
vem si prášek
Reagovat
Lunej..
Zrovna jsem chtěla napsat, že mu došly léky :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem měla marťánky to je něco jako prášek
Reagovat
peggy
Petro,toto jsem prodelala je mne 67 a by mne v te dobe 25 ty mas penize.Ja musela skoncit s bruslenim a omezit praci a dnes jsem skoro
bezdomovec.
Reagovat
gigin
Tak hlavně, že máš net a brusle.
Reagovat
Lunej..
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda = Lucy (bude dost tezky zapas, dost otevrene....snad Lucy zvladne;)
Djoker > Goffin
Serena > Karin
Koralovy Utes >= Feli
Kevin =< Fedex
Ivo = Stan
Karolina = Jeca (masakr to tipovat;D)
Marin >= Richard
Garcia < Elina
Andrea = Simona (tohle bude dlouhe:D)
Dolgo > Janowicz
Robredo =< Rebel
Vlci Ocka >= Anicka
Victoria =< Anastasia (toz taky dobry kalibr...)
Grigor =< Andy (a tohle by mohlo byt pekne, rekl bych zapas kola:)
Karenina >= Varvara
***

Dneska hlavne u holek si myslim, ze to bude vsechno dost vyrovnane....tedy krom Sereny;) Karin nema co nabidnout, ale kdo vi:D)
Reagovat
kada.tom
Bencic =< Šafářová
Williams > Knapp
Plíšková >= Jankovic
Garcia < Svitolina
Petkovic < Halep
Stephens > Ivanovic
Azarenka > Pavlyuchenkova
Schmiedlova =< Lepchenko
Reagovat
sprchon
Až na Serenu, Simonu a Viku všechno obráceně. :D
Reagovat
janek_da
Jó, Nastěnka by mohla postoupit
Reagovat
sprchon
Přemýšlel jsem, jestli napsat jen až na Serenu a Simonu nebo jestli tam přidat tu Viku... Neviděl jsem ji hrát, ale kdoví, co hrála Caro.
Reagovat
blixa
No místopředsedo !!! Co to je za tipy ????!!!!!!
Reagovat
sprchon
Kája si za poslední dva zápasy 11x prohrála servis... A Jelena má Cincinnati ráda, bude to hodně těžké.

Jak jsem psal, soupstruhu, světlo vidím v utkání Lucky s Belindou. ;)
Reagovat
blixa
No těžký to bude, vo tom žádná, ale nač ta malověrnost ? Jeden den servis nejde, druhej jí může. Koukej se vzpamatovat, soupstruhu !!!
Lucka s Bel to vidím hůř, protože mě vítězství Bel nijak zvlášť nepotěší a proti Lucce už vůbec :( Snad ji Lucka zastaví, přeci to nemůže jít do nekonečna ;-)
Reagovat
sprchon
Malověrnost ani ne, ale Jelenu vidím jako mírnou favoritku. ;) Jsem připraven, večer nás čeká hodně tlačení, počítám s tím, bude to náročné.

Nepůjde to do nekonečna. Serena Belindu tentokrát v SF porazí. :)
Reagovat
Elrondin
Dneska jsem brouzdal po nižších turnajích ITF a na "desítce" v Oldenzaalu hraje Patty Schnyder, bývalá světová 7, která ukončila před 4 lety kariéru. Dneska porazila v osmifinále první nasazenou hráčku S. Zaniewskou (399) ;o)
Reagovat
EllNino
nemáprachy, tak hraje :)) ale na ITF toho moc nenahrabe :)
Reagovat
slacker
Spis nez prahy potrebuje asi shodit nejake kilo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
vracet se v 37. letech "má určitě cenu" ale prý se vrací kvůli tomu že má finanční potíže
Reagovat
Elrondin
Třeba si vzala příklad z Kimiko :o)
Reagovat
makro99
Ronja, to je ještě stará (soft) škola... na druhou stranu právě to, co předvádí Kimiko... jsem zvědav, do druhé stovky by se třeba dostat mohla;
Reagovat
gigin
Reagovat
janek_da
Jimmy v sukni :)
Reagovat
gigin
Náš Jimmy? Kafíčko?
Reagovat
janek_da
Jimbo :)

ale kafe bych si dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemas nahodou chut na jednu dobrou brazilskou kavu?;)
Reagovat
janek_da
ale vlku, vy už zlobíte
Reagovat
smazaný uživatel
hot shoty umí, ještě by se měla naučit vyhrávat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli jde o Agu, tak jedna z mala, co dava i tweener;D) Mezi holkama dost rarita...

https://www.youtube.com/watch?v=kK4R0jZS4kk

Tady vyber....hele a ta vymena s tou Serenou,,,,dooooost dobry!!!

Skoda, ze jak je efektni, tak s tou efektivitou obcas dost spatny...
ale borka to je, to zase jo;)
Reagovat
George_Renel
Já jsem slyšel, že poslední dobou dává tweenet mezi nhama Vekic . ;-b
Reagovat
smazaný uživatel
vezmu to rychle
Sere na 6:0 6:0 Knapp
BeBe 6:4 6:2 Luca
Lepčenko 6:0 6:0 mejdlo
Jelena 0:6 6:0 6:0 Kája
Vika 6:0 6:0 Nasťa
Sloun 5:7 7:5 6:0 Ana
Garcia 7: 6:7 7:6 Shitolina
Petkovič 6:0 6:0 Halep
Reagovat
zpilat
ty seš taky pěkný tÍpek :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A vypadáto že v Cinci bude v ČF 6 nenasazených hráček!!! protože Lucka, Kája, Shitolina, Ana nejsou favoritky ba naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak příští rok ve Stromovce to bude asi bez Lucky, Káji i Petry. Do takovýho hnusu se jim fakt chtít nebude, navíc Praha je týden před Madridem a tam bude Petra obhajovat velké body. Budem se muset spokojit s hráčkami jako je Strýcová, Vondroušová, Siniaková, Hradecká, Martincová, Vaidišová (snad), Smitková. Kdyby nebyl Kaderka nebo ten kdo vlastní Štvanici nebyl línej a protlačil v Praze turnaj Premier tak bychom tam viděli třeba 4 hráčky z desítky možná víc, ale protože se všichni vymlouvají že nejsou peníze (i když jsou) tak holt pořádáme jen int. v areálu který je na úrovni ITF 50 000. Jo můžem být rádi že tu máme alespoň něco, ale proč nechtít víc. Ale na Štvanici by se musel dát hard na všechny kurty, protože na antukový Premier není místo, hrálo by se třeba 2.týden po Wimblu na hardu.
Reagovat
FulnekUltras
Peníze jsou, ale většinou všude jinde, než by bylo potřeba... ;(
Reagovat
smazaný uživatel
No co na to říct asi nic. Jedem dál, New Haven čeká tam se jí daří vždy a vždy tam udělala skvělý výsledek snad to bude i letos.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole v Cincinnati ...
Vzhledem k posunu kalendáře už byly všem hráčkám odečteny body za lonskej New Haven i když se tam hraje až příští týden ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Cincinnati do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11926 (+7400) *
2. Sharapova 6036 (+1510)
3. Halep 5650 (+1124) *
4. Wozniacki 4735 (+209)
-------------------------------------------
5. Kvitová 4526
6. Šafářová 3465 (-1061) *
-------------------------------------------
7. Ivanovic 3415 (-1111) *
-------------------------------------------
8. Plíšková, Karolína 3335 (-1191) *
-------------------------------------------
9. Muguruza 3245 (-1281)
10. Suarez Navarro 3190 (-1336)
11. Kerber 3150 (-1376)
12. Bencic 3035 (-1491) *
13. Makarova 2920 (-1606)
14. Bacsinszky 2896 (-1630)
15. Radwanska, A. 2760 (-1766)
16. Errani 2610 (-1916)
17. Petkovic 2450 (-2076) *
18. Svitolina 2285 (-2241) *
19. Keys 2275 (-2251)
20. Azarenka 2271 (-2255) *
21. Stosur 2135 (-2391)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová se v žebříčku propadla na 5.místo za Wozniackou ...
Nikdo jinej jí už v Cincinnati nemůže předstihnout ...

Lucka Šafářová zatím zůstává na 6.místě ...
Její náskok na Ivanovicovou je ale jen minimální a pokud si chce Lucka 6.místo udržet musí v Cincinnati udělat minimálně stejnej výsledek jako Ivanovicová. Předstihnout jí může i Karolína pokud dojde aspon do semifinále a Bencicová pokud dojde aspon do finále ...

Karolína Plíšková se v žebříčku i přes výhru ve druhém kole propadla na 8.místo. Je to způsobený tím, že připisovat body si začne až od čtvrtfinále ...
Karolína by se ovšem ještě mohla dostat před Lucku a před Ivanovicovou, ale k tomu by musela udělat minimálně semifinále ...
Předstihnout jí může už jen Bencicová pokud by došla aspon do finále ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně posun Ivanovicový na 7.místo - a to i navzdory tomu, že zatím ještě v Cincinnati nesáhla na raketu. Směrem nahoru mají našlápnuto i Bencicová, která by se v případě zisku titulu mohla dostat až na 6.místo a Azarenková, která by se v případě zisku titulu mohla dostat až na 12.místo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže pokud tomu správně rozumím, na US Open by Petra měla být pátá nasazená. Teda ne že by speciálně u ní na tom extra záleželo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
u Petry nevíš, ta je schopná úplně všeho, třeba "zešílí" a USO vyhraje :) u Petry není nic nemožné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to fajn :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dostane amok :) a pojede a nezastaví jí nic ani pr.del Hillary Clinton. COME ON PETRO MÁŠ NA TO ZNIČ TO TAM
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Petra se propadla ze čtvrtého na páté místo. Nestalo se jí nic? Takový strmý pád!
Reagovat
tommr
pokles ze 4. na 5.místo sice nevypadá nějak dramaticky, ale je to velice nepříjemný kvůli nasazování na USO. I když musím připustit, že u Petry v její současný formě na tom až tak nezáleží, protože její šance na postup až do čtvrtfinále jsou mizivý ... :(
Reagovat
darek.vrana
Tak pokud proti ní nebudou rozhodčí, je to v podstatě tutovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakovaný vtip přestává být vtipem. A nikdo tu nic takového neříká.
Reagovat
janek_da
Vlku, Mona má mámu. Máma sedí v hledišti.
Reagovat
smazaný uživatel
spatny....;D)
Reagovat
VlS
A má mísu a maso?
Reagovat
janek_da
Tím, že Pironka vypadla se Serenou, zůstala Barbora Strýcová na 41.místě.
Reagovat
makro99
Tak aspoň nějaká radost, když Karolína i Petra se propadaj. Ale nemůže ji předstihnout Mirjana?
Reagovat
tommr
hlavně jí pořád ještě může předstihnout Lepchenko a popravdě řečeno Bára by si to za to co proti ní předvedla za kolaps i zasloužila ...
Reagovat
makro99
jenom, jestli už má Mirjana započítaný body za kvalifikaci, jako LL to nemusí být jednoznačný; s Varvarou počítám, takže to bude možná sešup až na 43. místo..
Reagovat
molda
A jedna dobrá zpráva, podle programu na www.supertennis.tv půjde přímý přenos jak Lucky s Belindou, tak Karolíny s Jelenou ... takže všem přeju krásné zážitky při sledování tenisu v HD kvalitě :-)
Reagovat
tommr
tak to je bezvadný. Ted by to ještě chtělo, aby se v Cincinnati umoudřilo počasí a přestalo pršet ... :)
Reagovat
slacker
A snad se na TP umoudri i Tommr
Reagovat
gigin
Tvl, zkus ho nechat aspoň týden na pokoji. Dokážeš to? Prosím tě o to.
Reagovat
slacker
Jeste se za sve tupe nadavky ani nepokusil neomluvit. Takze ne, nedokazu to.
Reagovat
gigin
Nepokusil omluvit, myslíš?
Reagovat
slacker
To je tak kdyz sem chtel puvodne napsat ze se neomluvil a pak jsme to chtel jeste upresnit
Reagovat
tommr
to chceš po tom úchylákovi příliš. Je vidět jak mu chybí Fandina ...
Reagovat
slacker
Tak dnesni noc zrejme rozhodla koho z nasich 3 nejlepsich tenistek cernosek povola na turnaj sparta praha otevrena. Petra bude nechranena rankinkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála o dost líp než proti Vice před týdnem. Škoda prvního setu, kdy si prohrála servis v nejhorší možnou chvíli, kdyby ho urvala, věřím, že by to dala ve dvou. Takhle musela do třech a bylo vidět, že jí zejména na servisu docházely síly. Taky jí nepomohl zdánlivě nepodstatný detail, že servírovala až jako druhá, tj. nechodila na servis odpočatá. Škoda zbytečně zkomplikované druhé sady, když za stavu 4:0 vedla, nezvládla podání a rázem to bylo 4:4. Sice set nakonec získala 6:4, ale stálo jí to zbytečně sil, které jí pak chyběly. A taky ji to stálo možnost jít ve třetím setu na servis jako první.
Reagovat
slacker
Vzdyt sla na servis ve tretim setu jako prvni
Reagovat
EllNino
v každým setu šla na servis jako první ...ale po změně stran vždycky servírovala jako druhá :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Z lavičky šla jako první Garcia.
Reagovat
slacker
Z lavicky kdyz zacal treti set sla prvni servirovat Petra. Vzdy je vetsi vyhoda byt o hru napred a ne dotahovat a riskovat prohrane podani v konci setu bez moznosti si ho jeste vzit zpet.
Reagovat
smazaný uživatel
A v tom se kamaráde šeredně pleteš.
Reagovat
slacker
Ze sla jako prvni z lavicky kdyz casl 3 set se nepletu a ze je to vyhoda v tom se take nepletu, takze asi kamaradi nebudeme.
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš se hned dvakrát. Zaprvé nechodila první z lavičky, to jenom jednou v samotném úvodu, a zadruhé to není vždy výhoda, spíš naopak.
Reagovat
slacker
Ja ale rikam ze treti set zacala a sla na ten servis odpocinuta s lavicky, dokonce ta prestavka byla delsi.
Podle sebe beru jako nevyhodu zacinat po nejake pauze, naopak je vyhodne uz byt trochu rozhybany a v rytmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na servis je vždycky výhodnější jít odpočatý. A ty pauzy nejsou tak dlouhé, aby v nich člověk vytuhnul.
Reagovat
slacker
a pro vyvoj skore a rebreaky je zase vyhodnejsi zacinat set na podani. Nemusis potvrzovat break v koncoivce a naopak mas jeste sanci si ho sam vzit zpet.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboli vše má své pro a proti.
Reagovat
janek_da
servírování sudé gemy

nevýhody
- musí se dotahovat, při brejku je rozdíl v setu 2 gemy (to je psychicky daleko, daleko horší než jenom jeden gem)
- ke konci setu roste nápor na psychiku
- cárají se diváci po přestávce
- najít znovu rytmus

výhody
+ na začátku zápasu možnost prolomit hned první podání
+ mám dobrý return dostávám soupeře při jeho servírování v sudé gemy hned pod tlak
+ iqeho "odpočatost" (no jestli aspoň první dva sety tohle hraje roli, tak je to s fyzičkou hráče hodně špatné)

I když ženy mají slabší servisy přesto statisticky jsou úspěšnější v setu ty, které servírují liché gemy. U chlapů je to samozřejmě markantnější
Reagovat
janek_da
V prvních dvou setech ji nepomohlo, že servírovala jako první a naopak v posledním setu ji uškodilo, že servírovala jako druhá?
Reagovat
VlS
Měl by být proveden výpočet kalorický bilance. Na national Geographic wilde teď byl perfektní o žralokovi bílém ( carcharodon carcharias), kde vypočítali, kolik tuleňů může minout při lovu, než chcípne ba vyčerpání.
Reagovat
janek_da
To mě zajímá. Kolik tuleňů může minout?
Reagovat
VlS
3 velký a jedno mládě. Ale pak sežral potápěče, kterej chtěl zontrolovat, jestli už je chcíplej, tak teda nevím :-)
Reagovat
a.magerova
Tak to asi dopadlo takhle :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=7dkajppELb4
Reagovat
a.magerova
Taky by nebylo od věci provést průzkum, kolik toho na TP může člověk přečíst než ho trefí šlak :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve všech třech setech servírovala jako druhá, tj. odpočatá z lavičky šla servírovat Garcia.
Reagovat
blixa
Tak to jsem si jist, že ve třetím začínala Petra.
Reagovat
janek_da
jj, v zápase je tolik brejků, že se mi to slilo :)
Reagovat
a.magerova
Petra začla servírovat ve všech setech jako první, viz průběh zápasu
http://www.livesport.cz/zapas/KSuUtnEQ/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
My si evidentně pořád nerozumíme v tom, co znamená začínala. Začínala znamená, že chodila na servis odpočatá z lavičky, což Petra ani v jednom setu nedělala - na servis chodila odpočatá z lavičky Garcia.
Reagovat
EllNino
jasně, ale před 3. setem Petra seděla a na servisu začala a hned ho ztratila, takže v tomhle bych fakt problém neviděl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, netvrdím, že to byl jediný problém, ale stojím si za tím, že svůj vliv to mělo.
Reagovat
darek.vrana
Pak ještě rozhodčí, sběrači, počasí, ale v žádném případě výkon Petry.
Reagovat
janek_da
Jo, ted koukám na poslední set.

Ale jaktože ji odpočatou po setové přestávce ve 3.setu Garcia hned brejkla? A naopak v 3.gemu, tj. nejdál od přestávky svůj servis vyhrála? Nebo třeba po přestávce čistou hrou prohrála 4.gem, takže na svůj servis měla být celkem ok, a ona ho prohrála?
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Neříkám, že to byl jediný důvod, jenom to, že svou váhu měl.
Reagovat
gigin
No, já se jenom obávám, aby se tyhle prohry s kdejakou hráčkou nepodepsaly na její už tak křehké psychice. Pokud se necítí, tak by fakt měla tuto sezónu odpískat a v klidu se připravit na novou. Ovšem my samozřejmě nevíme, co se přeně děje, jaké následky má ta nemoc, co se jí honí v hlavě atd. To nemluvím o sponzorských povinnostech, jestli musí hrát, jak má nastavené smlouvy atd. atd... No uvidíme, co bude dál, nepřeju jí nic zlého, ale tohle je prostě smutný pohled, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Já souhlasím, pokud se necítí o.k., ať to klidně pro letošek odpíská. Uvidíme po US Open. Ale každopádně je vidět, že ji ten tenis fakt baví a že takové ty průpovídky, že ji to nebaví a že by to nejradši nedělala, jsou mimo. A to je pozitivní zpráva.
Reagovat
slacker
tak ja rikam uz davno ze ty blbe a opakovane porazky z let 2012-2014 se uz musely projevit na jeji psychice drive. Postupne si vytvsri nove a nove bloky
Reagovat
gigin
No hlavně si na ní kdekdo bude věřit.
Reagovat
slacker
Bude? Uz si veri kdekdo. To uz nejpozdeji v roce 2013 musle zjistil kazdy trener, ktery pripravuje svou hracku na zapas s Petrou
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zlý to není.
Reagovat
gigin
Ok, ty jí máš lépe načtenou, to je jas. Já si jen myslím, že si prostě zahrává se svým jménem....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by si proboha měla zahrávat se svým jménem?
Reagovat
gigin
Buď v klidu. Můj pocit. Nic víc.
Reagovat
COMEON
Petra s Genie ma sklamali ale neviem čo som od nich čakal, snáď uhraju dobre vysledky v NH a na USO , kde maju obe maximum 4. kolo

Sloane to pekne otočila v druhom sete v tiebreaku a potom tretí set bol už len jej. V ďalšom kole Ana , ktorá bude oveľa vyšší level ako Barthel , tak snáď sa Sloane chytí hneď od začiatku, šanca na postup tam je a QF proti Seeree by bola lahoda :)

Tretie kolo nám prinesie zaujímavé zapasy , tak napr.:

Vika vs. Nasťa
Garcia vs. Elina
Lucka vs. Belinda
Petko vs. Simona
Kaja vs. JJ
AK-47 vs. Lepchenko
a už spomínaný zápas Sloane vs. Ana

Jediný, nie príliš zaujímavý zápas je Serena vs. Knapp, ktorý mohol byť oveľa lepší keby postupila Daria. Dúfam, že to Serena zvládne v dvoch setoch ale jednoznačnejšie ako s Pironkovou. :) Come on!
Reagovat
blixa
Tak soustruzi a soustružky, jak to dneska vidíte ? Já to vidím zcela jasně a to tak že černě :D Asi na mě tommr prsknul nějaký virus který můj Avast nezachytil, jinak si to neumím vysvětlit ... ;-)
Reagovat
VlS
Zrovna jsem chtěl psát jak to bude, ale někdo mi šlohl křišťálovou kouli a kouzelný zrcadlo je asi čínský provenience. Ať se ptám na co chci, říká s tiň ťoňskym akcentem :"no přece ty královno". No netrefilo by tě z toho.
Reagovat
a.magerova
Chlapci TOTO vám srovná priority i myšlenky, ale nutno poslechnout celé a v kuse a v leže a táááák :-))
https://www.youtube.com/watch?v=IJAevbvT_Fs
Reagovat
VlS
Tak jsem na tebe dal, po minutě mi upadla hlava do klávesnice a zlikvidovalo mi to písmenko " iks" nosem a teď nevím, jak budu popisovat specifickej druh holčičích hnátků. Na tebe teda ještě někdy tak dám
Reagovat
Lunej..
Co vidíš černě? :)
Reagovat
blixa
Výsledky, a to zejména zbylé dvoučlené hrstky našich děvčat :D
Reagovat
Lunej..
Tak snad jsou i jiné barvy ne? :) tommrův virus ještě nemám, asi proto, že Lucku a Káju zase tolik neprožívám :)
Reagovat
sprchon
Soupstruh sprchon to vidí taky černě. Ale trochu světla vidí v zápase Lucky s Belindou. Postoupí mu jedna obl?benkyně. :D :)
Reagovat
slacker
Mistni pstruzi sousptruzi.
Reagovat
vrabejka
Ja nevim jak vy ale ja jsem pro to aby Petra co nejdriv ukoncila sezonu. Je videt ze ji to nebadi. Mozna tomu dava 100% ale jeji tělo těžko. Měla by se vklidu vylečit. Turnaj Mistrů je stejně ztracený. Věřím že kdyby si ted 2-3 měsíce pořádně odpočinula vratilo by se ji sebevědomí a viděli by jsme zase Petru z let 2011/2012
Reagovat
slacker
Videli mozna tak na tyden nebo na mesic a pak zase vetsi nebo mnesi houpacka jako 2012-2015
Reagovat
EllNino
tak Petra hraje jako na houpačce celou kariéru a jiné už to nikdy nebude podle me :) a i proto ji mám rád :D
Reagovat
vrabejka
v roce 2011 ne. Porstě nechci aby mela nejaky syndrom vyhoření a zabalila karieru
Reagovat
EllNino
2011 ne ? :) ale kde že ...1. kolo v Dubaji, nepovedení IW, Miami, Nassau!!, nepovedené Toronto, Cincinnati a US Open, výpadek v 2. kole Pekingu ...stačí se kouknout a zjistit si něco :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná ji to nebadí, ale baví určitě. Já to vím, jak velkááá si fanynka Petry !
Reagovat
slacker
proste Petra uz pakrat hrala jako v 2011 i v tech letech 2012-2014. Jenze ona dela vsechno proto aby to bylo ridsi a ridsi a hlavne vubez nezraje a promrhava nejlepsi leta.
Reagovat
Lunej..
Aspoň máte s tommrem a ještě ostatními o kom psát a na koho nadávat ne? Jinak byste byli ztraceni.. :)
Reagovat
EllNino
néasi :) ...věčné téma :)
Reagovat
sprchon
Na Turnaj Mistrů se Petra opravdu dostat nemůže, to by jí muselo nahoře něco zmizet a dole něco narůst. :D

Jinak Turnaj Mistryň ještě rozhodně ztracený není, na sedmou a osmou hráčku, které už taky vypadly, ztrácí necelých 300 bodů. ;)
Ale hlavně ať se doléčí. Jestli jí leží v hlavě, že je po nemoci a že není 100%, tak asi hned tak vyhrávat nebude. Zase kdyby si teď 2-3 měsíce odpočinula, tak bychom ji letos na kurtu neviděli.
Reagovat
VlS
Viděl bych to tak, že je to její věc, má k tomu tým a oni mají všechny relevantní informace. Jen ona nese důsledky rozhodnutí a proto ona musí rozhodovat.
V ramci celospolečensky kladnýho přínosu by si měla založit rodinu a mít aspoň 7 dětí, který vychová tak, že budou dobře vydělávat a budou živit důchodce :-)
Reagovat
blixa
V Monacu, pochopitelně ;-)
Reagovat
VlS
Nechtěl jsem zacházet do detailů
Reagovat
EllNino
Cincinnati, 1. zápas, ne uplně zdravá a na druhý straně García ...to nemohlo dopadnout jinak :) Hlavně žádnou paniku :))
Reagovat
slacker
na druhy hracka co vyhrala jen 2 zapasy na predchozich 7 turnajich
Reagovat
EllNino
ale notak, dobře víme, že to nic v ženským tenise neznaměná ...
Reagovat
EllNino
navíc Caroline umí hrát výborně a předvedla to i včera
Reagovat
slacker
Proto chybujici Petre umi kazda zahrat "vyborne"
Reagovat
EllNino
Lucka ne
Reagovat
slacker
a kdy proti Lucce Petra vyrazne chybovala (>15UE per set)?
Reagovat
EllNino
nevím a je mi to jedno :D
Reagovat
Lunej..
Tak pokud má Petra taky pocit, že jí rozhodčí poškozují docela často, tak přece může říct, že toho a toho nechce, jako to udělal Nadal. :)

Já to beru s úsměvem, prostě chápu Jirkovu frustraci, jeho růžové brýle a určitou zaslepenost. Já nic nečekala, takže jsem taky nic nedostala :)
Reagovat
slacker
ja cekal vyhru a taky jsem nic nedostal :-D
Reagovat
janek_da
já nečekal výhru a něco jsem dostal
Reagovat
slacker
Takze misto jednoho zastaveneho baraku mas ted 2 a pul baraku :-D
Reagovat
janek_da
mi stačí 1 byt
Reagovat
EllNino
coo ? .))
Reagovat
sprchon
Podle highlightů hlavně ve 2. setu hrála svoji hru, ve 3. už asi nemohla. Chyby v highlightech nejsou, ale koukám, že 10 DF a celkem 60 UE proti 32 winnerům.
Petra tedy hrála pěkně, jen se většinu zápasu nemohla trefit do kurtu... :)
Reagovat
slacker
Highlihty vzdy strasne zkreslujou. Vyberou 10 slusnych vymen a tu holomajznu kterou je to cely zapas prolozeno neuvidis.
Reagovat
sprchon
Já jsem rád, že vybrali jenom ty slušný výměny. :D Kdo by se chtěl koukat na holomajznu...
Reagovat
slacker
No ale pak by melo byt trestne soudit zapas podle highlightu :-D
Reagovat
sprchon
To jo. :D
Proto jsem se podíval aspoň na statistiky a jak mi tam vyskočilo 60 UE proti 32 W, tak není co řešit, s tím se asi nedá moc vyhrávat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
S tým istým bojujem celú kariéru napríklad aj ja..Niektoré pokusy o winner skončili z mojej strany už aj na hlavnej ceste za kurtom :)
Reagovat
VlS
To jsi na tom dobře, některé moje po odpálení už nikdy nikdo nenašel a možná jsou na oběžné dráze :-)
Reagovat
slacker
a byl jsi na tom kurte znovu v zime? pochopitelne nezastresenem
Reagovat
smazaný uživatel
Já se koukala a Petra odehrála velmi dobrý zápas. Byl to zápas, kdy Petra hrála, povzbuzovala se, byl to pěknej pohled. Řekla bych, že to byla první letošní "její stará známá" porážka. Letos totiž prohrávala, ať už s Karlíkem, Timeou či Keys, tak nějak divně. Prostě tam stála a dělala, že hraje, ale nebylo tam nic z její hry.
Včera tam ale stála a bojovala. Byl to pěkný zápas, ale opět, rpohrála si to sama. Dvojchyby vždy pomohly Garcie. Což je smutné. Opět trošku psychika, herně na ni měla. Ale neva, rozhodně to nevypadalo zle. Dokonce myslím, že Petru rozhodila rozhodčí, když zkraje třetího setu nařkla Petru, ať si pohne při výměnách stran, že se courá ("Petro, vím, že jsi už unavená, ale neloudej se tak"). Což mě velmi nelibě překvapilo, protože o loudání nemůže být řeč. Ano, ve 3. už povadlá opravdu byla, ale taková poznámka byla velmi nemístná a podle mě se na Petře dost podepsala.
Jinak nezapomínejme, že tam byla téměř 100% vlhkost.
Reagovat
dadaft
dobře vědět.
nevím jestli ve Státech, ale v Asii už by zase něco mohla uhrát...
Reagovat
slacker
60UE s hrackou ktera na predchozich turnajich vypadaval pravidelne v prvnim kole je NEUOMLUVITELNA porazka. Z principu NEMOHLA odehrat DOBRY zapas, tak nefabuluj
Reagovat
dadaft
60UE?
ech ,,,,,,,,,,,,,,, Kvitule je optimistka. ))))))))))))
Reagovat
slacker
teda pokud na onlajnech nelzou

Co dodat, je to stále obehraná písnička, co se týče Petry Kvitové. Až moc nevynucených chyb na její straně ? celkem 60, což je hrůzostrašné číslo a dvojnásobek než u soupeřky. Kvitová pouze dokazuje, že se jí na amerických betonech zkrátka nedaří a po Torontu odchází poražena po prvním zápase i v Cincinnati. (05:50:33)
Reagovat
sprchon
https://youtu.be/lHsCR3BSw5s?t=1h21m36s

Tady vidíš kompletní statistiky.
Reagovat
Lunej..
Takze zase vyhrala horsi hracka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opet spatne nasadili cloveka na empajr a k tomu ten blby vyber lidi na lajny...
...panecku....to se to potom tem horsim hraje...;)
Reagovat
a.magerova
Chci takové i v zápase Rogera s Rafou nebo TO je jen pro holky ?! :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jen za příplatek ;)))
Reagovat
a.magerova
Což o to, peněz dost, ale tu jde o to, kdo z těch dvou bude ten "vyvolený" čili horší.... Roger trefoval v prvním zápase v 1.setu 1. podání v 27%.... ještě musím zjistit, jak TO trefoval Rafa :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
No to je dobra otazka;) Treba to zjistit u Iqe genia.
Ale jen tak na okraj.... jsem myslel, ze ten pan Roger je tim lepsim hracem v souboji, takze jestli bys to spis nemela vyzadovat na souboj Djokovic x Roger...;)
Ja tedy za sebe tohle chci pro IzzyHo na USOpen jak narazi na kohokoliv jako Fedex, Nadal, Mura, Djok, a tak;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam by se nam to s Johnem siklo, takova pomoc na lajnach;)
Reagovat
janek_da
Myslim, ze by se dala místo jestřába zařídit sojka, ni?
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to mozna ano, ale tez nemuze byt vsude;)
Musel bys tu technologii rozmnozit...
...ted jen, co na to sojka;)
Reagovat
slacker
aj myslel ze sojka je to pipatko na hlaseni doteku site :-D
Reagovat
gigin
To by ale musel být na umpiru Krakonoš.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to potom by Petra mozna zvladla....ikdyz....Krakonos je z Krkonos a ona z Jeseniku...toz nevim jestli by se ty systemy nejak netloukly...
Reagovat
gigin
http://www.csfd.cz/film/116204-krkonosska-pohadka/

Sojka bonzačka tam vystupuje. Znáš?
Reagovat
a.magerova
Jj už TO myšlenkově rozebírám výše: "Kdo z koho" :-)))))

Vedle mě štve Forehand, tak jsem se šla sem uklidnit a JO, je tu ON a má to grády :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
A.R.R.
Já mám dokonce podezření, že organizátoři dokonce objednali špatné počasí, aby to tu lepší hráčku rozhodilo.....
Reagovat
a.magerova
Mně se líbí i toto tenisové pravidlo, které je popsáno níže: "je prokázáno, že když se podavač míčků usměje na hráče, zvýší jeho výkon o 25%" :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takze na Petru se vcera neusmivali, ale naopak mracili;) Cili ji snizili vykon o 25%...no jasne, potom se to te Garcii hraje...;) Jak se na nu jeste usmivali podavaci...to je potom supa.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, no tak, přátelé! Nechcete už toho nechat ? Ať si iqe říká co chce, bereme s rezervou. Vy to tady ovšem zaplevelíte výsměchem o ničem. Už je to trochu nudné a stereotypní . Já jsem včera Petru neviděla ( vlastně dnes), chtěla jsem nějaké hodnocení a místo toho kecy kecy, tolik toho nevyplodí ani iqe.... Tím se prokousat, to je něco.....
Reagovat
VlS
No, studium pseudoreality nemůžeš brát tak hákem, to si musíš vychutnávat
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to ovšem znamená, že příspěvky od většiny zde musím přeskočit. Když zápas vidím úsudek si udělám. Když ho nevidím, očekávám zde aspoň trochu objektivní komentáře. Že iqe píše, co píše, to je jisté a s těma rozhočíma souhlasím, že to leckdy nemohou vidět. Ale máme přece jestřábí oko. Myslím, že nikomu nenadržují a pro všechny je to stejné. Otázka ovšem je, zda by napomínali slečnu Serenu a Mášu, že se loudá! Závěr- očekám hodnocení zápasu a ne rozebírání duševního zdraví iqe.
Reagovat
Lunej..
Já duševní zdraví Jirky neprobírám, jen beru s nadsázkou to, že tu skoro pokaždé čtu, že rozhodčí Petru poškozují. Vím, jak Jirka Petře fandí, ok, ale prostě se mi to zdá opravdu přehnané, aby skoro v každém zápase, který prohraje, ji poškozovali rozhodčí, to musíš uznat sama. Takže objektivity se moc nedočkáš, jen od určitých nicků, ale iqe a nebo hateři Petry mezi ně nepatří :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím já souhlasím, já jsem se jen chtěla dovědět, jak zápas probíhal a místo toho jsem se prokousávala ironií na iqe a nějak mě to otrávilo.... nic ve zlým. Iqe píše většinou to samé, proto už to ani nevnímám . A přeskakuju....
Reagovat
Lunej..
V pohodě, já zase nerada čtu komenty, když Petra prohraje, protože většinou jsou tu stejná přídavná jména - labilní, neschopná, nemožná atd. atd. a nebo naopak že byla lepší hráčkou, ale prohrála, rozhodčí atd. Tak si pak stejně musím udělat názor sama a nebo to vůbec neřeším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajimave, ze sis vybrala mne, ktery za posledni dobu opravdu tu uz moc toho nenapise...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevztahuj to, prosím na sebe, nijak jsem si tě nevybírala....naštvalo mě, že Lucka s Kájou nebyly ke koukání a Petru strčej po třech mužskejch a navíc pořád prší....čekala jsem až snad do čtvrt na dvě, pak jsem to vzdala. Ráno další ťafka - Petra prohrála. Pak si chci přečíst komentáře a tady jen humorné etudy na téma iqe.... Jinak ok.
Reagovat
slacker
No ale drive tu musely byt humorne etudy od queshe. Musis to cist v tom poradi v jakem vznikly.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem ani jeden zápas, protože jsem domů přijel až v noci a když jsem zjistil, že v Cincinnati prší, tak jsem to zabalil... :D

Kiki - Simona: V první řadě mě trochu překvapilo, že Simona nastoupila. Pravděpodobně už se po tom finále v Torontu dala dohromady... Kiki sehrála vyrovnaný zápas, měla šance, ale nakonec to bohužel nevyšlo. Ta bilance 1/3 od začátku betonů není pro Kiki moc lichotivá, ale pořád si myslím, že si drží svůj dobrý standard. Když se to sejde, tak na US Open může něco uhrát... Jinak už jsem na Twitteru zaznamenal nejzábavnější moment toho zápasu. :)
https://twitter.com/WTAreactions/status/634068641831628800

Vika - Caro: Viděl jsem jenom krátké highlighty na webu WTA. Abych řekl pravdu, tak to pro mě není překvapení. Kanára bych teda nečekal, ale že Vika vyhraje, to bylo dost pravděpodobné. V tom 2. setu ale Caro měla šance, když nejprve vedla 3:0 a potom za stavu 4:3 měla šest brejkbolů. Nevyužila je, což asi rozhodlo... V tom současném rozpoložení není divu, že Caro zažádala o divokou kartu do New Havenu. Snad se aspoň tam trochu chytne a rozehraje před US Open.

Dneska je ten program zase nabitý (Ana, Vika) a možná se od pěti podívám i na Belindu s Luckou. Potom se taky ještě hraje fotbal, takže nebudu vědět, na co se mám dívat dřív. :)
Reagovat
slacker
Jeste ze se to diky desti odsunulo na dobu kdy sem se na to nedival. Vsechny nase top hracky vyhraly o set vice nez v Torontu. Takze chyba byla ze nehrala 3 sety v Torontu, mohla dnes vyhrat
Reagovat
kada.tom
jinak samozžejmě mám velikou radost z toho, že Bouchard vypadla :-)
Reagovat
kada.tom
Opět porazila Caro, tentokrát jí vyloženě smetla. Zápas jsem neviděl, protože pršelo a já nevydržel koukat ... :-D

Doufám, že to Vika nepodělá v dnešním zápase s Nasťou (sorry, Nasťo ..) a bude v QF vzdorovat Petkovicový nebo Halepový - myslím, že s oběma si dokáže poradit
Reagovat
VlS
Na USO obhajoba finále a pak dál docela zajímavejch bodů , do konce roku 2.600(1300 USO, 305 Tyo, 350 Wuh, 650 TM) Na tu obhajobu jsem dosti zvědav.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to dost těžké. Caro měla asi letos paradoxně lepší formu na antuce než na betonech...
Reagovat
VlS
Tak hlavně loni od USO měla super část sezóny, to zopakovat bude honička, ale moc nevěřím tomu, že se to podaří. S Vikou mi připadala bez šťávy.
Reagovat
smazaný uživatel
Momentálně to bohužel není ono. Jestli Caro nepostoupí do Singapuru, tak to bude škoda, protože loni jí to tam sedělo...
Reagovat
COMEON
ktovie či tam nastúpi , skôr sa mi zdá prijateľnejší Zhuhai. Na Singapur by musela obhájiť väčšinu z týchto bodov, ale snáď sa ešte dostane do formy.
Reagovat
George_Renel
Toto je důležitější:
http://sport.idnes.cz/tenis-pribeh-duvalova-0u5-/tenis.aspx?c=A150819_185331_tenis_tof
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem za ni hodně rád. Viděl jsem ji loni na Spartě.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
mikimaus321
to jse KVITKA bude vymlouvat na nemoc na její hru se nedá dívat ona hraje jako stroj žádná pestrost je pomalá a nafoukaná,co dělá na čtvrtém místě to nechápu
Reagovat
sosna
Petra je nafoukaná? Jak se to projevuje?
Reagovat
darek.vrana
To jse?? Taky pěkný.
Reagovat
VlS
No, v Disney landu to třeba funguje jinak, ale v normálním světě je 4. ta hráčka, která má 4. nejvyšší počet bodů za předchozích 52 týdnů. Pozdravuj Donalda, Pluta a Sněhurku prosím.
Reagovat
VlS
a spalo se mi dobře. Vždycky, když Petin tým začne na si tích cenit zuby a dodávat jí ( si) sebevědomí, to dopadne blbě. Čili dělají to, když je něco blbě, a nejsou to zrovna rozhodčí :-)))
Reagovat
Roger_Federer
A jsou a jsou a jsou..
Reagovat
VlS
A no tak dobře, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
možná taky podavači míčků, všimnul sem si,jak se na Petru jeden,navíc černej, zamračil,zatimco na Garciu se ten proradnej přistěhovalec nepokrytě usmál a dokonce mrknul!je prokázaný,že když se podavač míčků usměje na hráče,zvýší jeho výkon o 25%!Petra neměla šanci!
Reagovat
VlS
A nepomoh by plakátek? Myslím s Jiřím s úsměvem od ucha k uchu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
Roger_Federer
2,67 na Garciu bylo dobry.Petra na tuto úroveň ted nema, mela by si odpočinout a dat se do kupy.Pristi rok začít znovu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak tenhle rok už nějak doklepeme, pokud se nedostaneme na TM, neva :) Aspoň bude týden volna navíc (protože nepředpokládám, že by Petra jela na tu druhou akci :) ), no a pozitivní je, že příští rok aspoň nebude obhajovat tolik bodů :D :D Ještě jsou před náma velké turnaje, jasně, neodepisuju Petru, ale kdyby to náhodou nevyšlo, tak se přece nic neděje :) Život nekončí, hlavní je zdraví. A kdo ví, třeba se Petra kvalifikuje jako 8 :D
Reagovat
smazaný uživatel
WTA Elite to jistí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, to mělo být to "že nepředpokládám, že Petra pojede na tu druhou akci" :D Jsem si nemohl vzpomenout, jak se jmenuje. Ano, myslím, že Petra na WTA Elite nepojede - ne proto, že by nebyla v top 19, ale proto, že pokud nepojede do Singapuru, nepojede ani tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje chyba, špatně jsem si to přečetl. :-) Předpokládám, že na domácí FC bude chtít jet i kdyby tam měla jet jako trojka, takže beztak bude muset zůstat "v provozu", tak není důvod tam nejet a nezkusit uhrát nějaké body, kor když je to povinná akce a Petra už dvě nuly má.
Reagovat
smazaný uživatel
No já doufám , že při těchto výsledcích bude hrát Karolína a Lucka,
Reagovat
Frick
Nemůže jí ta nemoc srážet i hodně psychicky - tj. to vědomí, že bojuje s následky vážný nemoci.

Tak dobře, že český tenis má k dispozici dvě velmi dobré náhradnice.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrala ale dobre. Az na ty dvojchyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju rozhodčím, dotáhli jste Garciu, kam jste potřebovali. Je mi jasný, že to tady zase schytám, ale rozhodčí chyby zkrátka dělali a dělají a dělají jich hodně. Bohužel na to doplácí hlavně Petra , protože hraje riskantní hru. A kdo tvrdí, že rozhodčí chyby nedělají, neměl by se k tenisu vůbec vyjadřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty máš opravdu v tý tvoji centrále dokonale vyprázdněno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne víc než ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi fakt jeblej, iqe.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele,chlapče,takovym drastickym způsobem popírat realitu. Sám sebe se zeptej, jestli zisky z tvý zaslepenosti převyšujou ztráty. Ona se ta tvoje 'zvláštnost' taky může vyvinout v paranoidní poruchu osobnosti!tak pozor!:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tady někdo popírá realitu, tak ti, co tvrdí, že rozhodčí nechybujou. Že při té rychlosti, kterou míčky lítají, čároví prostě nemají u těch těsných záležitosti šanci poznat, kam ten míček dopadl, to je prostě objektivní fakt. Kdybyste občas zvedli zadky a šli se podívat, jak ten tenis vypadá naživo, došlo by vám to taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně,v tom souhlasim,že rozhodčí chybujou,ale dělat z toho záměr rozhodčích někam táhnout protihráčku,a přičítat tomu dokonce Petřinu porážku,to už chce velkou dávku fantazie.
Reagovat
darek.vrana
A ty to od televize vždycky vidíš dobře viď? A Garcia nehraje riskantní hru viď?
Reagovat
gigin
Takže počkej. Tvrdíš, že sudí chybovali záměrně, aby Petru poškodili (k čemu jim gratuluješ), nebo chybovali páč Petra dává takový pecky?

Jako pánové dávají větší rány a zase tak ty sudí nechybují. Minimálně. A navíc máme HE, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdím, že chybovali záměrně tak, aby poškodili Petru, ale že jejich chyby nejvíc poškozujou Petru, což je při její hře vcelku pochopitelné. Troufám si říct, že ti sudí chybujou víc než je spousta lidí si ochotna připustit. Bohužel absolutně nefunguje jakákoliv zpětná kontrola, takže se nedá přesně říct, jak moc chybujou. A HE taky není všespastelnej, po každém úderu ho použít nemůžeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju rozhodčím, dotáhli jste Garciu, kam jste potřebovali.
Reagovat
smazaný uživatel
Co takhle si přečíst celý příspěvek? Ale to je na tebe asi moc písmenek, co? :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi opravdu blb.
Reagovat
smazaný uživatel
...říká někdo, kdo má zjevné problémy s chápáním psaného textu. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej kveši,napřed si vždy přečti co jsi zesmolil.Ty ve své zaslepenosti nevnímáš to jak momentálně Kvitová hraje špatně a vše svádíš jen na rozhodčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň nejsem slepý. Tak jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
slepý možná ne, ale hloupý určitě
Reagovat
dadaft
"dotáhli jste Garciu, kam jste potřebovali..." je přímé obvinění rozhodčích z ovlivňování zápasu a nejde to nijak okecat a ani to nezmizí, když jiné označíš za pitomce ,,,,,,,,,,,,,,,,, přerůstá ti to přes hlavu.
Reagovat
gigin
Ty chyby, o kterých mluvíš, byly doloženy tv technikou, nebo si to viděl jenom ty a myslíš si, že to byly chyby. Kolík jich bylo? Bylo to v klíčových momentech? Mač jsem neviděl, proto se ptám.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesný číslo ti neřeknu, ale některé sporné momenty tam byly. TV opakovačky moc nedávají - radši a jestřáb byl několikrát použitý jak úspěšně, tak neúspěšně. A speciálně v tomhle zápase byl každý bod klíčový.
Reagovat
gigin
Jj, tak díky za odpověď.
Reagovat
Roger_Federer
Takže pouze igeho dom?nka, vydávající se za fakt, tim pádem důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze to nemas doležené, dakujeme :)
Reagovat
janek_da
Bylo to v pohodě od rozhodčích. To spíš Petra byla celkem hotová. Důležitá část hry byla, kdy Petra vedla 4:0 ve 2.setu. Místo aby rychle vyhrála set, tak Garcia vyrovnala na 4:4, a tím ještě ubrala síly Petře.

Zajímavé, že Petra si vzala pár HE a HE potvrzoval verdikty rozhodčích.

Jak se říká, že Petra může porazit jenom samu sebe, tak to není pravda. Když to hráčka umí trošku rozdělovat, aby Petra udělal 2 kroky, tak jí rapidně klesá úspěšnost. Garcia v 2.setu zpočátku hrála na ní a hned Petra vedla. Pak ji rozběhala. Tak asi od 3.gemu ve třetím, to už Petra byla dost hotová, stačilo Garcii i hrát na ní. Petře už pumelice moc nevycházely.

V půlce 3.setu dostala po timeoutu soukromý warning za zdržování.
Reagovat
Roger_Federer
Výstižný .:)
Už se to tady jednou resilo, pokud souperka donutí Petru hrát vic úderu ve výměnach a běhat přitom, její šance na výhru rapidní stoupají..
Reagovat
janek_da
No, ty myslíš typ "běhačka" ala Krunič. Tyhle na ní platí na pomalých površích, kde se Petra na winner nadře. Tyhle Petra může, může přehrát i na tom pomalém povrchu, když se ji všechno sejde.

Pak je typ "ranařka" ala Keys, co s ní dokáže rovnocenně hrát bomby.

Já myslím typ, co dává aspoň trochu tvrdší rány do rohů a k bočním lajnám. Tam mi v podstatě zapadá i Garcia. V tomhle považuju za nejlepší Halep, ta navíc umí i dobře běhat.
Reagovat
janek_da
Navíc má Garcia, podle mého, jeden z nejlepších returnů a dobrý bh. Tím hodně eliminuje leváckou hru včetně fulnecké hokejky.

Zas ale jeji psyché je trošinku slabší, ne dramaticky, ale občas něco dojebe.
Reagovat
dadaft
souhlas.
proti Petře není snadné rozdělovat a rozběhat ji, ale pokud se to povede, je po zápase.
Reagovat
darek.vrana
Ty seš fakt vemeno. To fakt nemá obdoby. Podle tvé logiky že to při těch ránách nestíhají jí často můžou zrovna tak pomáhat, když přehlídnou auty. HE není všespasitelný, ale pokud rozhodčí dělají chyby, tak si ho může brát třeba donekonečna ne? A co mužský tenis, tam to stíhají? Fakt nemoc.
Reagovat
VlS
Láska je mocná čarodějka, a kór ta platonická, nezatížená tím, že včera měla blbou náladu, nezasmála se geniálním vtipům, kterejm se ani nikdo jinej nesměje a tak :-)
Reagovat
FulnekUltras
vybíleno, vymalováno...za týden znova do toho...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to mělo bejt?! Nejdřív Petře neuznají dobrej servis a vzápětí jasný aut Graciny uznají jako dobrej míč?
Reagovat
FulnekUltras
Už 1:4 ve třetím - není kam ustupovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby neodpadla fyzicky, toho se bojím.
Reagovat
FulnekUltras
2:5 - co je platný jeden rebrejk, když vzápětí zas ztratí podání...ještě pooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Holt příště :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju rozhodčím, tlačej tu Garciu slušně.
Reagovat
blixa
Hosana ! Petra uhaluzila set !
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že v tom třetím hned ztratila servis..
Reagovat
smazaný uživatel
Heh, docela divočina, ten druhej set. :-)
Reagovat
Pavlis
Petra hraje kulový, hodně dvojchyb, žádná agresivita. občas se jí sice něco povede. leč byla brejknuta koncem 1 setu. Což znamená ztíženou pozici :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kulový hraje Garsia, sama si neuhrála ani prd.
Reagovat
Pavlis
Petra měla na kahánku za stavu 4:4 15-40 při svým podání, ale dala to :)
Reagovat
Pavlis
Petra s Carolinou jdou hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze Mardy s Andym...asi nebude;(
Reagovat
FulnekUltras
ale tornádo od Petry nám bude v nejhorším stačit i zítra... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo by to mohl být deštěm čtyřikrát přerušovaný psychozápas s koncovkou 16-14 v TB 3. setu.
Reagovat
tommr
v Cincinnati už zase prší a Petru tudíž dneska nejspíš neuvidíme ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si holky prohlídly kurt a mažou zase dovnitř :-))
Reagovat
lars
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to tipujete? Já 7 es, 4 DF, 26 W, 32 UE.
Reagovat
sprchon
Já sázím na to, že bude pršet. :D
Reagovat
sprchon
Jdu spát, Petra dneska sotva začne. A i jestli začne, tak to nedohraje. ;) Za tři hodiny je tma a následující dvě hodiny má pršet.
Reagovat
EllNino
mají tam světla, mužou hrát do aleluja :D
Reagovat
smazaný uživatel
Udělám to samé co ty takže dobrou :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to na první zápas na turnaji pro Petru by bylo velmi dobré .
Reagovat
EllNino
Zápas Sloane a Mony asi komentuje Marion žejo ? :)
Reagovat
sprchon
To je taky dobrej zápas. :D Ještě, že to nevidíme.
Andrea pravděpodobně uhraje jen ty míče, které pošle Camila na vedlejší kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že v 2. setu začala pistolnice střílet mimo terč, asi si místo colaloky lokla něčeho tvrdšího a rozhodilo jí to mířidla.
Reagovat
sprchon
Zajímavé, že jak Camila první set vyhraje a druhý prohraje, tak pak většinou prohraje i třetí.
Ale naopak když první prohraje a druhý vyhraje, tak pak většinou vyhraje i ten třetí.
Reagovat
EllNino
Tak Petra na plac, když už jsem teda zustal vzhuru, tak ať to stojí za to :)
Reagovat
tommr
tak doufejme, že zase nezačne pršet ... :)
Reagovat
EllNino
Vypadá to tak :) je tam nějak zatažíno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Kevin vyhrál druhý set v tiebraku poměrem 9:7 takže Petra může za chvilku nastoupit .
Reagovat
sprchon
Paráda ani ne, fandil jsem Sockovi. :D Zázračně rebreaknul, v TB vedl 5:3, ale upadl a nakonec prohrál...
Reagovat
smazaný uživatel
No já fandil taky Sockovi , ale přednější pro mě bylo , aby dříve začala Petra stávám v totiž v šest hodin a chci se trochu vyspat přitom když ještě k tomu zápasy Petry bývají třísetové .
Reagovat
EllNino
mám stejný problém se vstáváním :D
Reagovat
sprchon
Já mám problém jít spát. :D Ale když už jsem to vydržel doteď, tak kouknu i na Petru.
Reagovat
EllNino
když musím brzo spát, tak mám po pulhodinách nařízený budíky a checkuju teletext, mám totiž takový spaní, že jakmile lehnu, tak usnu :D tak to mužu provozovat :D
Reagovat
sprchon
Ty jo, to bych chtěl taky. :D Já jak kdy. Někdy je to hned, někdy třeba i dvě hodiny než usnu.
Reagovat
EllNino
to já to 10 minut max :D
Reagovat
sprchon
Závidím. :) Já rychle usnu většinou jen po dobře odvedené práci nebo po nějakém výkonu, ze kterého mám radost.
Reagovat
tommr
kdyby byl Anderson schopnej za stavu 5:4 dopodávat tak už Petra mohla dávno hrát ...
Reagovat
EllNino
Ákáčko vyhrála znova, to je dobře :)
Reagovat
tommr
no nevím jestli je to zrovna dobře - pro Karolínu nebude AKS s jejím stylem zrovna ideální soupeřka ...
Reagovat
EllNino
Je to sympoška :) tak je dobře, že jde dál :)
Reagovat
tommr
sympoška jak pro koho. Já bych každopádně ve čtvrtfinále radši viděl Lepchenkovou ... :)
Reagovat
EllNino
pro mě teda jo, proto to píšu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je otázka, s kým tam Lepčenko/AKS bude. Já vidím jako větší hrozbu pro Karolínu Jelenu než tyhle 2.
Reagovat
tommr
to je pravda - Jankovicová se zdá být v dobrý formě a může Karolíně zle zatopit ...
Reagovat
sprchon
Anna Karolina dobrý. :)
Camilka první set uhaluzila.

Ale koukáte někdo na Monu se Sloane? To hraje Mona tak dobře nebo Sloane tak špatně?
Reagovat
COMEON
Anna Karenina to znova dala :)

Pozeral som prvý set , Sloane chybovala a naopak Mone to šlo dobre na podani ,ale v druhom to vyzera , že sa Sloane do toho dostala
Reagovat
smazaný uživatel
Já na tento zápas koukám v prvním setu hrála Mona krásné agresivní údery kterým Sloane nestačila , ale ted to střílá Mona docela často za lajnu .
Reagovat
sprchon
AKS super. :)

Díky oběma, já koukám na Djoka. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě abych byl přesnější Sloane je stačí odpálit , ale od Mony jsou to tak agresivní rány , že je Sloane nestačí zpracovat do kurtu .
Reagovat
sprchon
Zajímavé... Už to přepínám. ;)

Sock skončil, takže za chvíli na to vlítne Petra s Caroline.
Reagovat
smazaný uživatel
JJ chvilku jsem se také na Djoka díval zaujal mě ten Paire , který má velmi krásný cit pro míč jeho kratasy jsou nádherný .
Škoda , že se mu nedaří trefovat tolik ten první servis když jsem se díval byl na nějakých 47 % což je velmi málo .
Reagovat
EllNino
cit má, ale někdy je to moc velkej hračička :D
Reagovat
sprchon
To docela sedí... :D :)
Reagovat
EllNino
Je to talent, ale stejná písnička jako Gulbis nebo Fognini :)
Reagovat
Frick
Pokud se bavíme o druhym (třetim..) sledu - je tam nějaká hráčka, která je dnes "úplně někde jinde" než byla v lednu?

Třeba loni se to dalo říct rozhodně o Tereze S.

Nyní mne nikdo takovej moc nenapadá. Spíš jen takový ty postupný progresy (á-la Terka M.)
Reagovat
EllNino
Hradecká :)
Reagovat
Frick
Jasně, ale já myslel ty mladý.
Reagovat
EllNino
Smitková krom 2 turnajů nic nepředvedla, takže tu moc jako neději neberu, krom Wimbledonu a turnaje v Limoges je to spíš trápení ...Katka má úspěchů víc, zejména Moskvu, Prahu a Birmingham, ten se jí povedl, ale jinak to není nic moc ...no Denisa hraje tak nějak, na co má ...ale všechny 3 jsou ještě hrozně nezkušený, prakticky teprve letos jsou ve stovce, takže musíme být trpěliví ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, v lednu porazila Anču, teď prohrává se 130. Kudrjavcevou, takže je fakt "jinde".
Reagovat
EllNino
tenhle týden porazila Monicu Piug a Tatianu Mariu, obě tak výkonostně podobné hráčky, jako Lucka :) a vyrovnaně hrála i s Pironí :)
Reagovat
tommr
když nepočítám naše tři elitní tenistky (Petru, Lucku a Karolínu) tak tam momentálně mezi těma ostatníma nevidím nikoho vyčnívat - všechno jsou to sice dobrý tenistky, ale žádná z nich nevypadá na to, že by se mohla v dohledný době prodrat mezi absolutní špičku ...
Reagovat
smazaný uživatel
To Karolína rok a půl nazpátek taky ne..
Reagovat
EllNino
No ...jak vypadala Karolína před rokem víme všichni a holky jsou ještě o 2 nebo více let mladší než ona :) navíc například ve věku Katky nebyla Kája ani v první stovce ...
Reagovat
Frick
To vůbec. Kája se do TOP 100 dostala prvnně až když vyhrála v Kuala Lumpuru.

Ovšem jméno Plíšková už tehdy v TOP 100 figurovala.

Časy se mění, no.

Na druhou stranu - před měsícem ve Wimblu to byl vlastně takový závat oněch "starých časů" před 2,5 lety..
Reagovat
FulnekUltras
Simona - zápas jsem neviděl, ale podle délky a výsledku je to v návaznosti na finále Toronta u Rumunky asi skutečně zralé na blijicí smajlík (ad George Renel)...takhle rychle "spravený" jsem natažený stehenní sval či jakýkoliv úpon na noze ani za tři dny absolutního klidu při následném maximálním zatížení ještě opravdu nezažil...
Kája - gratulace, maďarská soupeřka byla podle svého minulého duelu momentálně ve velmi dobré formě;
Šafi - skvěle i po dešťové pauze dotažená odveta s Coco, a příští utkání s Bel slibuje opravdu vynikajicí tenis;

A teď už...

pooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
COMEON
Niekto ďalší kto chce vidieť re-match z Wimbledonu '14? :)
Reagovat
COMEON
* z finale
Reagovat
sprchon
Genie určitě. :D Ta se vyloženě těší.
Reagovat
COMEON
:D Genie proste musí! Už je na čase aby sa do toho znova dostala :D
Reagovat
Frick
Prd. Čím víc bude prohrávat, tím větší šance, že si uvědomí, že už je dobrá jen na ten Playboy.
Reagovat
FulnekUltras
pojďme radši popořádku... ;)
Reagovat
Frick
To je přesně to, co našemu tenisu chybí - nějaká mladice, co by se výrazně prosazovala na Internationalech a pomalu stoupala hore.

Katka ani Terka tohle nenaplňujou a že tam ty předpoklady byly loni na podzim. Jedna vyhraný 125k turnaj, druhá SF na Premieru a vyhraná 75k....
Reagovat
EllNino
Ale tak Katka je mladší než Anna Karolína, která v jejím věku taky nebyla nic moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
...no zatim tedy tam drti Begu, clenku Cvokhausenu slusne;)
To bude mit Janekda radost;)
Reagovat
COMEON
kto všetko patrí do Cvokhausenu? :D
Reagovat
VlS
2/3 WTA a půl ATP a všichni fans bez výjimek :-))
Reagovat
janek_da
Begu tam není, jsem v klidu :)))
Reagovat
Patri.k
Poslední týden té smůly měli češky habaděj, snad už se to bude obracet k dobrému :D
Reagovat
FulnekUltras
no jistěěě... ;)
Reagovat
Frick
Ty jo a neni to už nějakej rekord - porazit 8x v řadě (bývalou) hráčku TOP 15 (resp. TOP 12, resp. hráčku TOP 10 či GS finalistku...)

Přecijen - pokud má hráčka už takovouto velkou sérii výher, tak se jí (skoro vždy) postaví do cesty v prvních kolech nějaká ne tak dobrá hráčka...
Reagovat
smazaný uživatel
Veril jsem ji;) ...pekna odveta s CoCo!
Jen tak dal Lucinko;)
Reagovat
smazaný uživatel
a zapomnel jsem....
...hodne stesti s Belindou v dalsim kole.;)
Reagovat
Frick
neni to trochu demotivující - furt ty výpočty, aby se mohla Lucka na chvíli před Wimbledm dostat do TOP 10, aby se Karolína letos dostala do TOP 20...

Teď je Lucina 6. a Kája 7. a co z toho? Stejně jsme se tu z toho neožrali samym štěstim do němoty....

Jaký si dáme další cíl? Logicky by se nabízelo dostat někoho z druhýho sledu do sledu prvního, ale tam to zatim nevypadá. Terka v haiselu, Katka má nohu v háji, Denča si akorát uhraje to "svý". Markéta se teprve prokousává, tam to bude ještě trvat (no ale tedy - dovedete si představit, že by třeba příště v Torontu vyhrála ona? Já ne.)
Reagovat
EllNino
Markéta ? :) já si zatím nedovedu představit, že by mohla vyhrát International, možná za 2 roky už jo ale:D
Reagovat
VlS
no tak se pochlub, jakej cíl si dáš
Reagovat
Frick
Já jsem mluvil v množnym čísle. :o) "My na Tenisportále"

S Luckou se nám to povedlo, s Kájou se nám to povedlo...

Nepovedlo se to s Petrou, tam ten trůn nevyšel.....
Reagovat
EllNino
nemluv furt v množným, žádný "my" není :)
Reagovat
Frick
Je. "My, Frick" z milosti boží určujeme.... atd...
Reagovat
EllNino
mluvíš jako GlumzPána prstenů "podařilo se nám" "nesmí se nás na to ptát" nebo "pánešek nás zradil" :D ...
Reagovat
Frick
Ale Glum/Smeagol byl schízo.

Já tim mn. číslem ukazuji svou majestátnost.
Reagovat
EllNino
ty seš taky blázen, se koukni na ty tvý štvanickosparťanský litanie :)
Reagovat
Frick
Od minulý středy to zítra pro ni bude 9. zápas, resp. 12. vč. debla.

To už by jí mohla dojít šťáva, ne?
Reagovat
EllNino
:) Když vyhráváš, tak regeneruješ snáz, navíc oba dva zápasy v Cincy dala ve 2 setech :) ...nevím no, Lucku jako favoritku nevidím :D
Reagovat
A.R.R.
další divokou kartu obdržela Aga. Jinak gratulka, Káje a Lucce, doufám že Petra se dneska (teda zítra) také pochlapí :-)
Reagovat
EllNino
tak to bude skvěle našlapanej turnaj :)
Reagovat
A.R.R.
Asi tak, už se moc těším :-) Díky bohu za boj o TM, teď se holkám z TOP 20 daří a nedaří, tak je NH žádaným turnajem :-)
Reagovat
COMEON
presne taak :) chvála Bohu, že tam nejde Carla
Reagovat
A.R.R.
Karlička asi plánuje vyhrát US Open, tak je jí NH u zadele :-D
Reagovat
COMEON
:D môže planovať :D
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka je dost v krizi,,,ta asi tohle neplanuje;)
Reagovat
COMEON
prave to že by hrala viac zapasov by jej možno pomohlo a dostala by sa do toho ale mne nevadi že tam hrať nebude :) ja som len rad :)
a ked pozeram na MD list v NH tak tam neštartuje ani Kerber čo je dalšie plus :)
Reagovat
sprchon
Už to zase začalo. Petry se asi tenhle hrací den opravdu nedočkáme...
Reagovat
sprchon
A teď se zase hraje. :O
No stejně na to ale kašlu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Semka jednou dojde ta snaha o zkracování zápasů ;)
Reagovat
VlS
Dobrý Lucko
Reagovat
Miselin
A teď rychle Lucko, za 15 minut hraješ debla! ;-)
Reagovat
d@ve
10min.. :D
Reagovat
Miselin
Ještě rozehrávka. ;-))
Reagovat
d@ve
Tu už má patrně za sebou.. ;)
Reagovat
EllNino
Tak tuhle situaci jsem zažil podruhé a podruhé v tom měla prsty CoCo, vždycky prohrála první míček na servisu a šlo se došaten :D

Lucce gratulace, snad jí ten deblovej titul povzbudil a zítra s Belindou to bude bitka, snad by mohla BeBe cesta skončit :D ale bude to těžký ...
Reagovat
smazaný uživatel
Základ je, aby Lucka začínala na servisu a mohla díky tomu doreturnovat set (ideálně 2) :D
Reagovat
EllNino
jojo :D a Kája dneska zvolila stejnou strategii :D
Reagovat
bIbec
skóre ukazuje, že už Lucka vyhrála.. tak snad teda jo.
Reagovat
slacker
a je po zizalkach
Reagovat
sprchon
Je to tam!! :))) :D
Reagovat
d@ve
Tak to je fofr.. :) Ani jsem to nestihl postřehnout, natož sledovat.. :D
Reagovat
sprchon
Já to náhodou zrovna viděl. :D Takovej záblesk, že už se hraje a asi za 5 vteřin, že je hotovo. :)
Reagovat
d@ve
Tak tomu se říká štěstí.. :)
Reagovat
horska.kraslice
Taky jsem to zmeškala. Ale hlavně, že to dopadlo.
Reagovat
Jabadu
Jó Čiňani ty to maj vychytaný. Po dešti naženou na kurt sběrače + asi půlku obecenstva, dostanou ručníky a najedou na systém TUŽMESE.
Za pět minut je kurt suchý.
Reagovat
Jabadu
Ty jejich vysavače mají rychlost asi tak 2 metry ... za 3 dny.
Reagovat
smazaný uživatel
na sušení jsou dobří Japonci. Ti prostě sushí, sushí a jedině sushí.
Reagovat
slacker
sashimi, tempura, teryaki a ............ wasabiiiiiiiii.
Reagovat
makro99
a udon a kimchi
Reagovat
Frick
už jsou tam ti Černoši?
Reagovat
EllNino
Tak už prej suší :D
Reagovat
slacker
Vytrou hadrem za chvily jak chodbu
Reagovat
slacker
V Cincinnati se již zhruba 15 minut suší dvorce. K pokračování zápasu bychom se měli dostat zhruba do 15 minut, pokud vše půjde podle plánu. (22:25:54)
Reagovat
EllNino
prosímvás, za jakýho stavu hodila Kiki ten míček na rozhodčího ? :D Nepamatuje si to někdo ? :D
Reagovat
sprchon
Nevím, že by hodila míček, ale to jak jsem tu popisoval, tak to bylo za stavu 5:5 a výhoda pro Kiki. :D
Reagovat
sprchon
Ve 2. setu.
Reagovat
EllNino
díky :D
Reagovat
sprchon
Nojo, fakt mu tam přistál míček. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším když servírovala na zisk druhé sady :-)
Reagovat
Jabadu
To sušení si pamatuji z loňska. Půl hodiny po dešti se tam dva negři líně plouží s nějakými ukrutnými vysavači a do toho přijde tma.
Reagovat
sprchon
:D :D

Teď se tam suší docela fest. A lidi normálně sedí na svých místech, tak třeba se za chvíli zase začne. ;)
Reagovat
slacker
V Cincinnati stále prší a to prudce. Je tak jisté, že nás čeká, až déšť ustane, dlouhé sušení dvorce. S dalšími informacemi se ozvu za 20 ? 30 minut, je jisté, že do té doby se nezačne znovu hrát. (22:00:15)
Reagovat
FulnekUltras
Nepatřilo to náhodou jinam? ;)))
Reagovat
Jabadu
Kdybych byl Lucka, tak řeknu rozhodčímu:
Promiňte, neměl byste pro mě nějakou zatracenou ... zkurv ... práci?
Reagovat
smazaný uživatel
To se budou před dohrávkou taky pět minut rozehrávat?

A bude si Lucka zkoušet servis, když ho nejspíš nebude potřebovat?
Reagovat
EllNino
jj budou, já si pamatuju, jak hrála takhle CoCo proti Saře Errani ve Wimblu, taky to bylo přerušeny při mečbolu Sary a při podání CoCo, rozehrávaly se 5 minut, pak tam CoCo šupla debla a šly si s úsměvem podat ruce :D :D
Reagovat
sprchon
Dneska by to mohlo být stejně. :) Nebo spíš zítra...
Reagovat
slacker
Bude si zkouset servis, pokud neni uplne blba
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi tom jasný, jen je to docela zvláštní, když se pravděpodobně odehrají 1-2 míčky...

Jednou přerušili při MP debl, tak jsem si říkal, že by ti co vedou byli docela frajeři, kdyby tam nastoupil jen jeden a dohrál to :)
Reagovat
slacker
Jesli podobne uvazuje vetsina hracu a hracek pri MP a doservirovacich hrach tak se nedivim ze to je takovy problem to dorazit. Polevis, zariskujes, nevyjde to na poprve a uz se vezes po skluzavce do zumpy
Reagovat
sprchon
Ty vole, dva mečboly na returnu a ono začne lejt. :D
Ale Lucka by neměla být po pauze pod takovým tlakem. Podávat bude Coco a kdoví, jestli se po pauze trefí do kurtu. ;)

Každopádně jestli správně vidím, tak v Cinci následujících 5 hodin bouřky. Tak to se asi půjde brzo spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra práce, vždycky přijde tak nečekaně, křivák jeden mokrej... a nikdy nevíš, jestli pomůže, nebo uškodí.
Reagovat
darek.vrana
Tommr to ví, vždycky uškodí;-).
Reagovat
vrabejka
Šafi paráda :) Stejné zakončení jako Kája :)
Reagovat
EllNino
Jasně ...ještě ne a asi dlouho ne, prší
Reagovat
smazaný uživatel
To je v p*deli. Už jsem jí chtěl chválit, jak jede podle plánu a odvrací TB-thriller a začne pršet. To nemohlo počkat půl minuty.
Reagovat
d@ve
nebo možná i pár vteřin..??
Reagovat
smazaný uživatel
Nevýhoda betonu, na antuce by se to dohrálo.
Reagovat
tommr
no bejt stav obrácenej tzn. výhodnej pro domácí hráčku tak by se to možná dohrálo i na betonu ...
Reagovat
EllNino
lilo jak z konve, takže asi ne
Reagovat
kada.tom
ještě ne ... mně tu svítí, že Lucka má dva MB a prší
Reagovat
VlS
Kde to vidíš, já vidím 15:40 a přerušeno pro déšť
Reagovat
d@ve
Ty snad už něco víš? :) Já mám furt 40:15..
.. a teď navíc přerušeno?? Co to je? :/
Reagovat
vrabejka
t ostejně dá :D
Reagovat
VlS
Doufejme
Reagovat
d@ve
Vrátí se a prvním returnem to ukončí! :)
Reagovat
vrabejka
tak ne no na mečbol začne pršet :D
Reagovat
VlS
Kájo, jen tak dál.
Lucka má set, snad přidá druhej.
Petra má na FB tabulku s H2H 2:0 s Caroline, tak mám strach, že to zejtra 3:0 nebude, snad se pletu.
Reagovat
kada.tom
Serena je ve 3. kole, kde by si měla smlsnout na Knappový, ale u Sereny si letos nikdo nemůže být jistý co předvede nebo nepředvede. Každopádně dneska to bylo na servise velmi dobrý (13 es ... ale taky 6 dvojchyb), nicméně ani jednou si neprohrála podání, což velmi vítám. Příjemná změna :-D ... return už byl horší, Pironkova se vcelku držela, ale nakonec zkušenosti zvítězily a Serena to zvládla. Dá se říct, že to měla po celý zápas pod kontrolou, i když výsledek hovoří, že to bylo docela vyrovnané.
Reagovat
sprchon
Serena bude chtít oplatit Belindě tu porážku. ;) Snad se toho zápasu v Cinci dočkáme.
Reagovat
sprchon
No sláva, první a doufám, že ne poslední. :)
Reagovat
vrabejka
Kája je 5. v race
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena si dnes vybojovala klíče k branám do čtvrtfinále, Kája zrovna nepřesvědčuje a Srbka se zdá být v lepší formě.
Reagovat
EllNino
Ano porazila tu dvě domácí hráčky, trápila se s dlouhodobě trápící se Brengle, která ale předvedla celkem zajímavý výkon v 1. kole ...a dneska jsem to nemohl vidět bohužel, ale živě si pamatuji, jak letos Madison porazila v IW, tam jí to celkem slušně Mad vystřílela :) uvidíme :) Snad to bude k vidění, ale spíš ne
Reagovat
blixa
Jak to víš ? Ty si dnes nějaké z těch utkání viděl ?
Reagovat
smazaný uživatel
úsměv Jeleny, když vcházela po dešťové přestávce do zápasu s Brengle + otočka zápasu s Madison proti vzpomínce ná zápas Káji s Kerber + čísla z dnešního zápasu s Babos. Celkově to dává pozitivní obraz Jeleny proti obrazu trochu trápící se Káji. Pocitově vítězí Jelena :-) Jsem zasmečoval :D
Reagovat
blixa
Pouhé dohady. Jelena s Madison taky mohly hrát nekoukatelnou tužku a to z čísel nevyčteš.
Reagovat
EllNino
Gratulace :) Ideální výkon to asi nebyl, ale co, hlavně, že zapomnělana tu nešťastnou prohru z minulýho tejdne :) Při stavu 5:6 0:40 mi blaskla hlavou myšlenka, aby stejně jako Bára nevykapala z mečbolů, ale naštěstí hned první slavil úspěch :) V příštím kole Jelena, ostřílená srandistka, která se umí ale na kurtu neuvětřitelně hecnout, stejně tak zápas bez zájmu odchodit :) ...no uvidíme, Kája s ní ještě nehrála, bude muset hodně běhat :)
Reagovat
blixa
Hrát rychle, ne běhat. Kdyby s ní běhala, Jelena ji udolá.
Reagovat
EllNino
no ale tak zabíjet to všecko nemuže, to by mohl být taky její konec :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tím během je to u Káji čím dál lepší , samozřejmě nikdy to nebude patřit mezi TOP .
Důležitý bude servis a to na obou stranách .
Reagovat
slacker
jo jo ten servis by to chtelo vratit zpet mezi drzaky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist