Plíšková porazila Witthöftovou a v Paříži postoupila do osmifinále

4. 6. 2017, 12:26
Aktuality 177
FRENCH OPEN - Karolína Plíšková si dnes poprvé v kariéře zahrála ve třetím kole French Open a své pařížské maximum dokázala znovu vylepšit. Druhá nasazená Češka porazila 7-5 6-1 Němku Carinu Witthöftovou, když vývoj prvního setu otočila ze stavu 2-4, a postoupila mezi šestnáctku nejlepších. O čtvrtfinále zabojuje proti Veronice Cepedeové z Paraguaye.
Karolína Plíšková

Karolíně Plíškové se na antuce daří nejméně ze všech povrchů. Letošní přípravu na Roland Garros, kde bylo jejím maximem druhého kolo, odehrála s bilancí 4 výhry a 4 porážky. 

V Paříži se však naladila na vítěznou notu a už dvakrát svůj nejlepší výsledek překonala, když zatím potvrzuje roli papírové favoritky. Po Číňance Saisai Zheng a Rusce Jekatěrině Alexandrovové si dnes poradila i s Němkou Carinou Witthöftovou.

Poslední česká zástupkyně ve dvouhrách měla proti 73. hráčce světa Witthöftové problémy jen v polovině první sady. Po rychlém nástupu a vedení 2-0 ztratila další čtyři hry a prohrávala 2-4, ale dokázala se dostat zpět do rytmu.

Statistiky zápasu
Witthöftová - Plíšková
1 esa 4
1 dvojchyby 3
72 %
1. podání 'in' 54 %
48 %
úsp. 1. podání 72 %
31 %
úsp. 2. podání 48 %
5 winnery 34
17 nevyn. chyby 28
2/3 hra na síti 8/10
2/6 brejkboly 6/8
čas: 1:09

Nepomáhala si tolik svým obávaným servisem, ale ve výměnách hrála dobře a dostatečně razantně. O tři roky mladší Němku zatlačila a čistou hrou při jejím podání zvýšila v první sadě na 6-5. Pak při svém servisu prohrávala 0-40, ale tie-break nepřipustila a ziskem pěti míčů v řadě uzavřela první set.

"Když nezaservíruju a udělám chyby, je to pak špatné. To se nesmí stát, přitom mě kolikrát ani nijak nezatlačila," konstatovala Plíšková.

Ve druhém setu už svěřenkyně kouče Davida Kotyzy na kurtu dominovala. Vypracovala si náskok 4-0 a Witthöftové povolila jen game. Duel ukončila po 69 minutách přesnou smečí, což byl její 34. vítězný úder.

"První set byl rozhodující, pak jsem se víc uvolnila a hrála o hodně rychleji. Ona byla naopak víc dole, to šlo ruku v ruce," řekla Plíšková. 

"Soupeřka hrála dost solidně, nešla na vítězné míče. Bylo to spíš, jestli si to uhraju, nebo zkazím. Naštěstí se to zlepšilo a dobře jsem to dohrála," řekla Plíšková.

"Jsem šťastná, že jsem dnes vyhrála. Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Tohle je můj první větší výsledek na Roland Garros, takže jsem samozřejmě spokojená," řekla světová trojka Plíšková.

"Jsem sebevědomá, i když vím, že pořád nehraju nejlépe a jsem na antuce, na které je jedno, jestli proti mně stojí šedesátá nebo třístá hráčka světa. Bude těžké mě porazit. Doufám," řekla.

"Je pro mě překvapením, že si tady na antuce zahraju druhý týden. Neřekla bych, že některý zápas tady byl extra dobrý, ale jsem dobře nastavená v hlavě, proto jsem schopná se tím probojovat a prokousat, i když se necítím dobře," uvedla Plíšková. "Dneska jsem měla hodně hodně dobrý forhend, ale bekhend mě štval."

Plíšková vybojovala premiérové osmifinále pařížského grandslamu

Do osmifinále grandslamu se pětadvacetiletá rodačka z Loun dostala teprve potřetí v kariéře, nicméně na třetím grandslamu v řadě. V lednu došla do čtvrtfinále Australian Open a loni hrála finále US Open.

O postup do pařížského čtvrtfinále si Plíšková zahraje už zítra v prvním vzájemném střetnutí s 97. hráčkou světa Veronicou Cepedeovou. Pětadvacetiletá Paraguayka hraje na grandslamu teprve potřetí v kariéře a až dosud měla na kontě jedinou výhru. Letos však vyřadila Lucii Šafářovou, Anastasii Pavljučenkovovou a v jihoamerickém duelu zdolala 3-6 7-6 6-3 Kolumbijku Marianu Duqueovou-Marinovou.

"Vůbec ji neznám," řekla o soupeřce, kterou v roce 2010 porazila v juniorce US Open 6:3 a 6:0. "Zaregistrovala jsem, že hrála tady s Luckou. Nevím, co hraje za tenis. Pokud spíš běhá a vrací, takový antukový tenis, pak to bude spíš o mně, jestli si to uhraju, nebo udělám chyby. Čekám, že bude hodně běhat," uvedla Plíšková.

V případném dalším zápase by se Plíšková utkala s jednou z domácích tenistek - Caroline Garcíaovou, nebo Alizé Cornetovou. Pokud by česká jednička v následujících dvou zápasech potvrdila roli papírové favoritky, zahrála by si v semifinále nejen o své druhé grandslamové finále, ale také o post světové jedničky. O posun do čela usiluje také Rumunka Simona Halepová, na kterou Plíšková může narazit v semifinále.

Pětadvacetiletá česká tenistka vystřídá v čele žebříčku WTA Němku Angelique Kerberovou, pokud postoupí do sobotního finále. "Vím o tom, ale to teď není cíl. Přijela jsem sem vyhrát pár zápasů a na žebříček nemyslím," zopakovala.

Svitolinová na antuce i nadále vítězí

Do osmifinále postoupila také favorizovaná Jelina Svitolinová. Ukrajinka si poradila s Magdou Linetteovou a vylepšila svou letošní antukovou bilanci na 13-1.

Její další soupeřkou bude Petra Martičová. Chorvatka, jíž patřilo kdysi 42. místo žebříčku, se vrací po zranění a na French Open zatím válí. Nejprve prošla kvalifikací a dnes v dohrávce třetího kola smetla nasazenou sedmnáctku Anastasiji Sevastovovou.

Podruhé v kariéře a po pěti letech postoupila do osmifinále grandslamu. To premiérové si v roce 2012 zahrála právě v Paříži. Se Svitolinovou má vyrovnanou vzájemnou bilanci.

Již ve čtvrtfinále je Caroline Wozniacká. Bývalá světová jednička se počtrnácté utkala se Světlanou Kuzněcovovou. Dvojnásobnou grandslamovou šampionku přehrála ve třech setech a po sedmi letech postoupila v Paříži mezi nejlepších šestnáct.

V boji o semifinále vyzve Jelenu Ostapenkovou, s níž všechny tři duely včetně dvou letošních na antuce prohrála. Talentovaná Lotyška v osmifinále vyřadila loňskou semifinalistku Samanthu Stosurovou, vrátila tak Australance porážku z loňských olympijských her a zajistila si čtvrtfinálovou premiéru na grandslamu.

Garbiñe Muguruzaová loňský triumf na letošním French Open neobhájí. Španělka v osmifinále nestačila na domácí Kristinu Mladenovicovou. Francouzka se ve svém prvním čtvrtfinále na domácím grandslamu utká s Venus Williamsovou, nebo Timeou Bacsinszkou.

• FRENCH OPEN 2017•
Francie / Paříž, antuka, 12.780.000 dolarů
nedělní výsledky žen (04. 06 2017)
• Dvouhra - 3. kolo •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Witthöftová (Něm.) 7-5 6-1
Svitolinová (5-Ukr.) - Linetteová (Pol.) 6-4 7-5
Martičová (Chorv.) - Sevastovová (17-Lot.) 6-1 6-1
Cepedeová (Par.) - Duqueová (Kol.) 3-6 7-6(2) 6-3
• Dvouhra - osmifinále •
Mladenovicová (13-Fr.) - Muguruzaová (4-Šp.) 6-1 3-6 6-3
Wozniacká (11-Dán.) - Kuzněcovová (8-Rus.) 6-1 4-6 6-2
Ostapenková (Lot.) - Stosurová (23-Austr.) 2-6 6-2 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Matteková/Šafářová (1-USA/ČR) - Kruničová/Tomljanovičová (Srb./Aust.) 6-7(3) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

177
Přidat komentář
vibbi
Když mně Karolína hrozně připomíná Valerii Kaplanovou...:D
Reagovat
blixa
Ty pamatuješ Kaplanovou ve 25 ? To seš teda Metuzalém ... :D
Reagovat
janek_da
http://www.osobnosti-kultury.cz/picts/photos/thumbs/valerie-kaplanova_13151.png
Reagovat
EllNino
ježiš :DD
Reagovat
Torn
Jao možná trochu po mrtvici i jo :D
Reagovat
Frick
https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/18888586_198237934032625_4340049080920047616_n.jpg

Jo je vdaná, ale to není nemoc, že...
Reagovat
FulnekUltras
Pametaj, že títo ludia si strážia tak akurát děééňgi... ;)
Reagovat
blixa
Piš aspoň česky, nejsi u svých soudruhů z KGB.
Reagovat
VlS
ubožáčku
Reagovat
smazaný uživatel
Kajka umí otáčet zápasy!
A vyhrávat. I turnaje :-) i když jen ITF
Tak do roka a do dne!
Reagovat
PetaM
Tak Bouchard není schopná vyhrát ani ITF, takže pro AKS úspěch! :)
Reagovat
EllNino
snad je to odrazový můstek ode dna ... byla by to hrozná škoda :)
Reagovat
FulnekUltras
škoda Světly a Sam - no ale za týden už je tady tráva... ;)
Reagovat
Bloody13
Chudák Garbine. Nehrála ani tak proti Mladenovičový jako spíš proti publiku.
Reagovat
aligo
tak s tím musela počítat...
Reagovat
Haitik
Mugu se na tiskovce rozbrečela.. Asi jí ta prohra musí strašně mrzet! :-/

https://twitter.com/NachoMuhlenberg/status/871400227579850752

A pak se vrátila a >https://twitter.com/GOATrena/status/871401171017232385 :DD
Reagovat
EllNino
lol :D :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo prý zakřičel při zápase: ?F*ck you back to Venezuela where you belong?, tak možná kvůli tomu.
Reagovat
Haitik
Já si myslím, že ten koment Mugu je mířen na to, jak se Kikina chlubila asi před měsícem, kdy mluvila o rozpadu týmu s Garciou, že dokončila střední školu a umí mluvit pěti jazyky.. :DD
Reagovat
EllNino
ano přesně tak .. jakože já jsem tady nejlepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemyslel ten druhý odkaz, byl jsem ale zvědavý, co mělo znamenat to s těmi jazyky, teď už vím. :D
Reagovat
PetaM
No, zřejmě je v dnešním světě výsměch něco umět. Oslavujme chudáky, kteří umí jen ječet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumim vasemu příspěvku. Nikdo nebere, ze umi vice jazyky, nicméně jde o to, jak to reprezentuje ( chlubí se ), Djokovic taky umi mnoha jazyky a nema potřebu rikat, jak je lepsi nez ostatni, kteri tolik jazyku neumi a treba az dle meho nazoru urazet Garciu, ze neni studijni typ, ze ona umí jazyky. Petra se taky trapila s angličtinou dlouho. Nicmene jsem zklaman, ze nenarazila na nejakou hrazcku z Česka, rad bych slysel jak Kristina krici Jedem nebo Pojd.
Reagovat
lars
Vzdyt Kiki hrala proti Ceskam ve finale FC.
Reagovat
smazaný uživatel
To hrala, ale myslim, ze tenhle trend v jednom zapase se povzbuzovat italsky, v dalsim španělsky drive nemela.
Reagovat
EllNino
Tak už po pulce osmifinálových zápasů je jasné, že bude nová GS vítězka :D Pekný ... tipuju Simonu nebo Svitolinu, docela paradox, že ty dvě se mohou potkat už ve čtvrtfinále (3 a 5), zatímco třeba nahoře hraje 11 s nenasazenou (Wozniacki - Ostapenko) a 30 s 13 (Kikina a Timea) ... i Kája v případě postupu narazí buď na myslím 28 Garcíu nebo nenasazenou Aizé :)
Reagovat
vrabejka
Martic/Cepede
Reagovat
EllNino
No já bych Petru nepodceňoval, jako třeba Kaďák ... už si tu na ní vylámaly zuby Madison Keys i Sevastova ... a Elina tu není zrovna nejsuverenější, když ztratila set s Pironí a dneska ji hodně dlouho trápila Magda Linette
Reagovat
Pedronegro
holt pavouk, no, jak některá nečekaně vypadne, hned to vypadá divně, ale tak je to asi dobře nebo si to měla uhrát, že :)
Reagovat
horska.kraslice
Taky tipuji Halepku nebo Svitolinu. Ovšem proti jedné z nich jsem do finále tipovala Venus. Teď nevím. Že by protivná Jeljena Ostapenko?
Reagovat
FulnekUltras
Naducánek kdyby to urval, tak už praskne úplně.
Reagovat
aligo
nedivil bych se kdyby vyhrála Mladenovic
Reagovat
smazaný uživatel
ta už to (doufám!) nedá fyzicky. Tenisově i hlavou šla hrozně nahoru, ale přece jen celkově ta porce zápasů je velká.
Reagovat
stefankelner
Neskutočná žena, žena s veľkým "Ž". Šťastný to chlap...
Reagovat
Pedronegro
kterej? :)
Reagovat
vrabejka
Skvělá Timea opět ve čtvrtfinále :)
Proti Kiki to bude těžké ale šanci má.
Reagovat
smazaný uživatel
První set jsem neviděl, takže nevím, co tam Timea vyváděla.
Ve druhém setu díky bojovnosti srovnala.
Vzhledem k tomu, že i při kanáru s Brengle jsem byl nervozní do proměněnýho sb, tak i 3. set s Venus jsem věřil až při 3 mb :-)
Respekt před Venus.
Timea je opět nejlepší tenisovou Timeou na světě :-)
Na zápas s Kiki se těším.
Reagovat
Pedronegro
Timea moc pěkné zakončení a Venus hezký usměv u sítě, holt úroveň se nezapře :)
Reagovat
dunphy
Dneska moc dobrý výkon od Timey až na tu druhou část 1.setu :DD
Třikrát po sobě parádní výsledek na RG. Vždycky minimálně čtvrtfinále. Má to vůbec někdo z těch posledních tří? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měla Garbi.
Reagovat
dunphy
Jo vlastně! Akorát o rok posunuto s ještě lepším průměrným umístěním. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není všem dnům konec.
Snad.
Kéž by.
Ale dnešek jsem si užil.
V úterý to bude těžký.
Loni 4. kolo Venus.
Letos taky.
Loni čtvrtfinále rozjetá Kiki.
Letos taky :-)
Reagovat
Kozoroh
Po loňské famózní jízdě Garbine na RG se očekávalo, že se stane novou dominantní silou v ženském tenise, tyto predikce se však s odstupem jednoho roku ukázaly jako liché. Ještě na letošním RG mohla Muguhrůza zvrátit současný negativní trend a ukázat, že loňská výhra nebyla haluzí, ale dnešní prohra s Kikinou ukázala, že Garbine je španělskou Petrou - hráčka, do které se vkládaly velká očekávání, které však dotyčná nedokázala naplnit. V budoucnu může Garbine vyhrát další GS turnaj, ale opět to bude ojedinělý triumf, tak jak tomu bývalo u výher Petry.
Reagovat
bIbec
hmm.. já se tady musím Petry trošku zastat. Garbine je o dost horší "španělská Petra".. teda zatím. Je i mladší, takže má čas Petru ještě zdohnat co se do úspěchů týče. Ale upřímně tomu moc nevěřím.
Reagovat
bIbec
prostě bych Petru nesrovnával s nikým s té současné špičky. Ve svojí extrémní nekonzistentnosti zaznamenala velké množství dílčích úspěchů / množství velkých titulů (velký titul beru P5 a výš, P5 + PM jako obdoba mužských Masters + samozřejmě TM)

Muguruza je zatím nekonzistentní a velké turnaje má 2.. a to myslím nevyhrála ani moc obyčejných turnajů Premier. Bych se musel podívat víc na její stats. Ale myslím, že ona těch vyhraných turnajů obecně moc nemá.
Reagovat
tommr
Muguruza vyhrála všeho všudy jen 3 turnaje ... :)
Reagovat
Kozoroh
Obě když hrály svůj TOP, tak na ně nikdo neměl. Zato když hrály pod parou, tak vyletěly s totálními outsiderkami. Ač se vám to nezdá, obě mají podobný osud.
Reagovat
EllNino
až na to, že Petra má 18 titulů a Garbině 3 ...podobný nemají skoro nic .. ani styl hry, a Garbině rozhodně nemá takový masakroidní mód, který má Petra
Reagovat
smazaný uživatel
První část dobrá. Taky jsem očekával od Garbi, že topku provětrá.
Srovnání s Petrou naprosto mimo.
Reagovat
George_Renel
Srovnávat ty dvě tenisově i lidsky je dost velký úlet. Ten rozdíl mezi nimi je hodně velký. Ve všem.
Reagovat
Kozoroh
O lidské stránce jsem nepsal ani slovo, to je tvůj výmysl, který mi tu chceš podsunout.
Tenisově je rozdíl takový, že Petra má o jeden GS titul navíc. Má o mnoho víc singlových titulů, ale v deblu je marná, zatímco Garbine v deblu exceluje. Obě byly světovými dvojkami, takže suma sumárum rozdíl mezi nimi není takový, jak ho chcete evidentně vidět.
Reagovat
EllNino
srovnávat singla s deblem, když Petra debla nehraje, kdyby ho hrála, troufnu si říct, že by byla srovnatelná s Garbině, která hraje debla taky singlově
Reagovat
George_Renel
O deblu nepadlo ani slovo, to je tvůj irelevantní výmysl... :-D
Prostě uznej, žes napsal ptákovinu a hotovo. Občas každý ustřelí, tobě se to povedlo dnes.
Reagovat
Kozoroh
Člověk, co si myslí, że Mischa Zverev je expert na antuku by měl držet hubu, páč o tenisu ví kulový.
Reagovat
EllNino
Chlape, tak to přiznej ne ? :D Vždyť ty dvě mají fakt pomálu společného ...
Reagovat
George_Renel
Tak mi dej link, kde jsem napsal, že starší Zverev je expert na antuku. Formuloval jsem to jinak.
Ale ty máš dnes problém a neumíš přiznat chybu. Věnuj se raději ATP a tvému favoritovi.
Reagovat
PetaM
Jasan. Srovnávejme singl a debl. A rovnou do toho můžeme zahrnout i mixa, však míček jako míček.
Reagovat
baggik
Současný ženský tenis takový prostě je. Tak nevím proč tady napadáš dvě konkrétní hráčky. Holt v současné generaci žádná Steffi ani Silliamsky nejsou.
Reagovat
baggik
pardon :-)) Samozřejmě tam má být W.
Reagovat
PetaM
Vůbec mi nedošlo, že pokud dnes Venus prohraje, budeme mít na RG novou GS vítězku :D To zase bude :D
Reagovat
EllNino
No tvl ... tak to chceš :D
Reagovat
vrabejka
Tak Mugu bohužel ale letos to prostě na obhajobu nebylo.
Hnusné jak proti ní byl celý stadion.
Jestli Kikina nezlepší druhý servis tak si ji Venus pěkně vychutná :)
Reagovat
EllNino
aha, takže nakládejte všichni na Timeu :D
Reagovat
dunphy
Hej to už fakt není možné, že? :DD ještě jak to prohlašuje vždycky strašně sebevědomě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jde se do třetího!!!
I když ten první byl vlastně dva v jednom...
Timi, hajrá.
Reagovat
vrabejka
To já schválně protože fandím Timče :)
Reagovat
EllNino
ne :D
Reagovat
vrabejka
Venus sem nikdy nefandil takže jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
První rozumná věta od vrabejky :-D
Ale pár dnů radši nic nepiš, jo?
Reagovat
Nola
Venus uz nevladze, antuka nie je jej povrch
Reagovat
PetaM
Gratulace Kiki ;)
Reagovat
EllNino
Atmoška jako na fotbale, Kiki ve svém živlu, ta dojde do finále :) Super tenis předvádí, variuje, mění rytmus, ale měla by omezit ty debly ... bylo jich 16 pokud vím, to jsou 4 darované gemy a to se proti Venus/Timče nemusí vyplatit...

Jinak 2 Francouzsky ve čtvrtfinále už neměly hodně dlouho :)
Reagovat
fialka
V takom kotli by sa uvaril aj kôň nieto krehká deva. Fans nagrc, hnus.
Reagovat
Pedronegro
co bys chtěla, byla domácí, asi jsi nezažila zápasy v Jižní Americe, to je teprve síla domácího prostředí, Frantíci slabý odvar :)
Reagovat
Lunej..
Nevim proc hnus, to same zazila Sam v Americe s domaci hrackou, nasi v DC v Argentine atd.atd. a vcera že taky vic fandili Delpovi.
Reagovat
dadaft
já už se tak těším, až mladé pušky vystřídají tyhle polena,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
jký polena ?
Reagovat
dadaft
třeba Kiki a Mugu, dyť to dneska byla hrůza,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
nemyslím si, atmosféra skvělá, Kiki si to uhrála sama ... myslím, že tohle je na každým, nejde mluvit za všechny ... navíc jaký mladý pušky ? :D Kikina a Mugu jsou 1994 ;)
Reagovat
dadaft
třeba taková Kasatkina - Vondroušová, to byl famózní zápas,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale jo, trošku přeháním.
Reagovat
EllNino
uvidíme, ani jedna zatim na tyhle dvě nemá :)
Reagovat
tommr
Bellisová hrála v Paříži taky dobře. Tyhle 3 hráčky by se mohly brzo začít prosazovat ... :)
Reagovat
dadaft
na druhou stranu ženský tenis tak 2010 - 2015 byl neskutečný, takže to pociťuju dost jako ústup ze slávy, co se teď děje.
Reagovat
EllNino
já bych to neviděl tak černě :)
Reagovat
Kozoroh
Hmm, zrovna na tuto dobu se moc v dobrém vzpomínat nebude, když se o výsledcích GS turnajů rozhodovalo tak, jak se Serena vyspí. Rok 2016 byl proto pro ženský tenis osvěžující, když Serenu porazily Angie na AO a Garbine na FO.
Reagovat
Lunej..
gratulka, s temi Df vyhrat je sila, Francouzi musi mit z holek radost:)
Reagovat
pockerface
Ta Mugu už v tom řvaní pomalu dohání Sharapku nebo Azarenku. No není divu, když jí koučuje bývalý trenér Azarenky. Ale je mi tím protivná. Dřív takhle neřvala. Nevěřím, že to ani neregistrují, podle mě je to trenérská taktika. Fungovalo to i Viktorie, tak to podle mně naordinoval i Mugu.
Reagovat
Lunej..
A neni to o vuli hracky, kdyz rvat nechci, tak nebudu nebo se pletu?:)
Reagovat
pockerface
Je to o vůli. Ale taky si myslím, že když jí trenér vymluví díru do hlavy, že to řvaní jde protihráčkám na nervy, a že je může tím rozhodit, tak to třeba zkusí, zjistí, že to fakt funguje a v zápase jako byl dnešní to použije. Ne, že by dřív Mugu mlčela jako ryba, taky hekala, ale ne takovou to intenzitou. Takže podle mně je v tom i taktika. Vždy si vzpomenu na rozhovor s Petrou K., kde jí otec v začátcích doslova zakazoval, aby si na kurtu pomáhala hlasitým hekáním.
Reagovat
MorusRubra
Komentátor o Mladenovičové: "na její tenise se dá dívat".

Jo, pokud zrovna nepodává, to pak oči docela bolí.
Reagovat
Lunej..
Neni to ztrata casu sledovat neoblibene hracky a hledat chyby?:)
Reagovat
vrabejka
Kolik je rekord v počtu dvojchyb za zápas? :D
Reagovat
Haitik
Myslím, že rekord drží Anna Kurnikova s 31 DF.. :D
Reagovat
vrabejka
Když Garbine rebreakne tak to není nereálné ;D
Reagovat
vrabejka
Venus obrat z 1-5 na 7-5 to jsou věci :D
Reagovat
tommr
a to přitom Bacsinszká nehrála špatně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Venus to má v ruce. Na síti bere body.
Ale Timea to má v nohách. Hlavně ať se nezraní při tom dobíhání.
Reagovat
vrabejka
Garbine co to teď jako bylo? :D
Reagovat
MorusRubra
Ty dvojchyby, to je děs. Už 12 a ještě nejspíš nějaké přibudou.
Reagovat
MorusRubra
Tak už 16 ...
Reagovat
Haitik
Pojď Mugu!! Ještě jeden!
Reagovat
Haitik
Kikina je s tím jejím "forza, vamoos, come on" po chybách Mugu ještě snad horší než Cibule a její "Pome!"
Reagovat
MorusRubra
Upřímně, protivné jsou mi obě dvě. Nějak se nemůžu přimět fandit ani jedné, tak jen hledám chyby.
Reagovat
Lunej..
A Masena nerve come on, kdyz souperka da out nebo do site?
Reagovat
Haitik
Jo, řve taky po chybě soupeřky.. Ale rozhodně ne po každé, nebo po každé druhé..
Reagovat
Lunej..
Ale jdi, kdyz je to vyhecovane, rve taky casto a neni jedina.
Reagovat
EllNino
aaaale taky si umí zapěstičkovat a zařvat, a která taky ne :D to dělá i Petra a mnoho dalších :D
Reagovat
Lunej..
Prave, ale je klasika, ze chyby vidime u jinych nez u nasich oblibencu:) ovsem ty DF Kiki jsou neskutecny, pro ni je vysvobozeni, kdyz nemusi podavat:D
Reagovat
Lunej..
Kiki je neskutecna s DF a pak tam hodi eso, to je psycho.:)
Reagovat
Pedronegro
aspoň tam nechodí jak leklá ryba :)
Reagovat
Nola
Kikina 3 DF v rade....
Reagovat
vrabejka
Garbine to je hrůza :(
Reagovat
Lunej..
ani se neomluvila za prase?
Reagovat
Lunej..
Ovšem řevem konkuruje Mašeně velmi zdatně.
Reagovat
Pedronegro
jo, řve jak prdlá :) začíná mě hodně štvát, fandím Kikině :)
Reagovat
Lunej..
Ja fandim Kiki az posledni dobou, doufam, ze to dnes da. Publikum ji tahne:)
Reagovat
blixa
Jo tak takhle bábi ? No počkej, příště zatlačím a Simča ti rupne s Karličkou !!! ;-)
Reagovat
Lunej..
Co je dedku? Vis, ze Garbine nikdy nefandim a fandit nebudu, takze si tlac kde chces a co chces:)
Reagovat
blixa
To ovšem děláš velkou, ale opravdu velkou chybu !!! ;-)
Reagovat
Lunej..
Nevim v cem, Muguhruza me neoslovila ani tenisem ani jako osoba a jeji podoba na Masenu to jen dokreslila:)
Reagovat
Torn
Já bych radši Mugu, protože Kikina se hrozně předvádí, ale je hezká, ale to mi úplně enstačí. :D. Navíc Kája ve finále by spíš porazila Mugu. :D
Reagovat
Lunej..
Tak hraje doma, Alizee to vcera taky prozivala. Mne je to jedno, kdo je pro koho lepsi hrac, ja fandim svym a obcas fandim jen jako nezavisly divak.
Reagovat
smazaný uživatel
Publikum táhne, ale celkově zatím o chybách, síle a u kotěte i o vřískání :-)
Závěr 3. setu Sam x Jeleně, to byla podívaná. Škoda, že Sam neproměnila ty bb za stavu 3:4. Ale zase bude mít radost z hérečky sprchon :-)
Timeu podporuju jen na číslech...
Reagovat
dunphy
Já koukám, tak budu kdyžtak informovat!!
Reagovat
Pedronegro
líbí se mi obě, jen to koťátko bohužel nějak šarapovatí, ten řev je hnusnej, zdá se, že to bude o třetím setu, Kiki by to doma slušelo :)
Reagovat
Pedronegro
ale jo, levou rukou dělala jakési omluvné gesto, ale ze záběru to nebylo moc vidět :)
Reagovat
vrabejka
Však prohrává
Reagovat
misa
Postup se rodil ve velkých bolestech. Lucka by potřebovala volno, ve kterém by se dala dohromady.
Reagovat
tommr
Lucka hraje v deblu stejně blbě jako v singlu, ale BMS dneska taky zrovna nezářila. Zdá se, že si svůj nejlepší výkon na turnaji vybrala proti Petře ... :(
Reagovat
Holahej
Bethanie hrála velmi dobře, ona uhrávala body, chodila si pro ně na síti i po kurtě, hrála je v pohybu, ve velkém rozsahu a zakončovala, její počet dobře zahraných míčů a zkažených je vysoce plusový, na rozdíl od totálně dřevěné Lucky, které dnes nešlo ani podání..., kterým jindy deblu aspoň pomáhá, může Bethanii poděkovat za prize money 3.Kola GS...
Reagovat
tommr
no chyb tam dneska BMS nasekala taky hodně. To že byla lepší než Lucka nic neznamená, protože ta byla úplně marná. Pokud chtějí v Paříži uspět tak se budou muset obě hodně zlepšit, protože s dnešním výkonem by proti silnějším soupeřkám určitě neuspěly ...
Reagovat
misa
Vyčerpané tělo Lucii zlepšení bohužel nedovolí.
Reagovat
EllNino
pěkné :) pohodlné vítězství, ikdyž první set drhnul ... zápas s Cepede asi ani vidět nechci, to bude hodně ubojované a nebo prohra :D

Jinak gráťo i Caroline, že porazí Světu na RG bych si teda před turnajem vůbec netipl :D
Reagovat
tommr
překvapivě jasná výhra, ale rozhodně ne pohodlná. Witthoeftová jí to rozhodně nedala zadarmo ...
Reagovat
Lunej..
zatim velmi pekne, zatim ten Ostapencin kvikot ji je k nicemu:)
Reagovat
horska.kraslice
Přála bych si finále Karolína vs Sam. Snad to není jen z říše snů?
Reagovat
Lunej..
No......:D
Reagovat
Lunej..
Jelena se nam rozehrala, gigin si asi vzpomnel, ze hraje:)
Reagovat
Lunej..
Samičko klid jo? Udrž si podání a chladnou hlavu. :)
Reagovat
Lunej..
No, tak aspoň tu hlavu....
Reagovat
Lunej..
Tak aspoň raketu a míček v kurtu..
Reagovat
Lunej..
Hm, a je to v háji, od 2. setu jsem to tak nějak čekala. Jeleně to tam všechno padalo, krásné winnery a Sam nestíhala. Škoda no...
Reagovat
gigin
:)))
Reagovat
Lunej..
:P:P:P ti gratuluju no, když jsi tak honem vylezl :)
Reagovat
gigin
:DD díky

sojči: jedeme!!
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
vrabejka
Čtvrtfinále pro Sam konečná.
Reagovat
EllNino
vždyť je tam Caro :D
Reagovat
vrabejka
Ještě taky může vypadnout dnes.
Reagovat
Lunej..
Bez radsi tvorit na youtube, jo?
Reagovat
EllNino
ta už je dávno ve čtvrtfinále tvl :D
Reagovat
vrabejka
Ostapenko bojuje
Reagovat
EllNino
mluvím o Caro
Reagovat
vrabejka
Tak to si jediný
Reagovat
misa
:)
Reagovat
tommr
ještě do něj ani nepostoupila ...
Reagovat
dunphy
Panebože, den ode dne jsou ty tvoje machrovské předpovědi lepší a lepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :-)
Reagovat
EllNino
konečná asi tak jako že Delpo porazí Andyho, to je přece jasný ;)
Reagovat
kada.tom
no, ve 4. kole bude mít Karol Cepede Roygovou z Paraguaye, která tedaa hraje životní turnaj :-)
Reagovat
Dobry-den
Přechyluješ, nebo ne? Buď Cepede Royg, nebo přechýleně Cepedeovou Roygovou, ale Cepede Roygovou rozhodně ne, tak si to ujasni...
Reagovat
kada.tom
OK, v tom případě Cepedeovou Roygovou :-)
Reagovat
Dobry-den
Skvělá volba ;-)
Reagovat
baggik
Ale prd, to je normální, že se přechyluje jen poslední jméno.
Reagovat
Dobry-den
Ne.
Reagovat
blixa
Kdeže, u cizinek buď všechno nebo nic. Jen Češka může mít jedno přechýlené a druhé ne. Kdyby se třeba jmenovala za svobodna Rogyová a vzala si Cepeda, tak by mohla být Cepede Rogyová. Příklad : Ester Berdych Sátorová.
Reagovat
misa
A mohlo by být Tomáš Sátorová Berdych?
Reagovat
horska.kraslice
Veronica Cepede Royg tady porazila Šafářovou a Pavljučenkovou. V Trnavě prohrála s Vondroušovou. Tak co si z toho vybrat?
Reagovat
blixa
Všechno je v pořádku, dodržuješ to jak se hráčky skutečně jmenují.
Reagovat
horska.kraslice
:-)
Reagovat
tommr
že se dá porazit, ale nesmí se podcenit ... :)
Reagovat
horska.kraslice
A že každý zápas je jiný.
Reagovat
Mayo
Pome Karolína pre titul
Reagovat
aligo
VIZ.
V případném dalším zápase by se česká jednička utkala s jednou z domácích tenistek - Caroline Harcíaovou, nebo Alizé Cornetovou.
Reagovat
dunphy
Proč se posmíváš takové blbosti, když to sám pokaždé napíšeš jinak? :D
Reagovat
aligo
jen jsem chtěl upozornit autora na chybu ;)
To že mě to pobavilo snad není trestné, nebo snad ano? :O
Reagovat
letityfanousek
ano
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist