Plíšková se cítí lépe, ale Pála zatím neví, zda v neděli nastoupí

10. 2. 2018, 22:27
Aktuality 22
Česká tenisová jednička Karolína Plíšková, která kvůli střevní viróze nemohla v zápase 1. kola Světové skupiny Fed Cupu proti Švýcarsku zasáhnout do úvodního soutěžního dne, se už cítí lépe. Zatím ale stále není jasné, zda nastoupí v neděli. Kapitán Petr Pála na ni nechce i vzhledem k vedení 2:0 nijak tlačit a poradí se s lékaři.
Profily hráčů
Petr Pála (© Česká sportovní)

"Tlačit na ni určitě nemůžu, musí říct, jak se cítí. Musí říct doktoři, jestli ano, nebo ne. Vím, že jí bylo líp a bude jí líp. Ale zatím jsem se k ničemu ještě nedostal, čekám, až dorazím na hotel," řekl na tiskové konferenci Pála.

"Jde o to, aby člověk nedělal žádnou bláznovinu. Podle toho, co řekne, mám v hlavě, jak by to zítra mělo vypadat. Člověk má v hlavě nějakou taktiku před víkendem, tak zkusím, aby to bylo takhle," doplnil Pála.

Lepší vstup do zápasu 1. kola si nemohl přát. Petra Kvitová nejprve ve třech setech udolala Viktoriji Golubicovou a poté Barbora Strýcová ve dvou sadách porazila švýcarskou jedničku Belindu Bencicovou, takže český celek dělí od postupu do semifinále už jen jeden bod.

"Určitě to není příjemné, když vám onemocní jednička, pátá hráčka světa, s kterou počítáte do dvouher. Ale příjemná věc je ta, že ty náhrady jsou stejně kvalitní," pochvaloval si Pála silný kádr.

"Každý kapitán musí být spokojený, když se vede 2:0. Ale spokojenější budu, když tam bude na konci v neděli svítit trojka. Ještě zbývá poslední krok a myslím, že to bude zítra zase úplně jiný den. Myslím, že Belinda bude hrát líp," odhadl Pála.

I on emotivně vnímal minutu ticha, která se před začátkem programu držela v O2 areně za zesnulou wimbledonskou vítězku Janu Novotnou. "Samozřejmě, byl jsem z toho přešlý. Doufal jsem, že to Péťu tolik neovlivní, protože je to vypjaté. Ale je to naprosto správné to udělat. Věděli jsme o tom, já to holkám říkal. Jsou to situace, které se mají dělat. Bohužel," dodal smutně Pála.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

22
Přidat komentář
FulnekUltras
indianwells nakonec zabere líp než endiaron
Reagovat
blixa
Duševní mrzák kterého i vojáci vyhodili pro blbost ...
Reagovat
FulnekUltras
v březnovém ušákově si všichni fanoušci virózy jistě přijdou na své
Reagovat
Torn
Většina těch fanoušků fandí taky Pétě, to jen tak mimochodem. Tak si furt nehraj na chudáka a hlas venkoského lidu, seš jen obyčejné prase.
Reagovat
FulnekUltras
na páchnoucí modrobolševickou stoku jsou už lidé se zdravým rozumem skoro 30 let zvyklí a plně imunní - ovšem kanál to z druhé strany momentálně těžce neunáší ;)))
Reagovat
Torn
Neunášíš ty fakt, že Karolína je v žebříčku před Petrou, to je to celé. :D
Reagovat
FulnekUltras
žebříček vzal tommr ;) - nějak víc mi říkají body Petry na konci roku 2011 a Káji v létě 2017 - v tom je klouzavé roční hodnocení spravedlivé... ale rozhodně se už těším, až se Kája bez okolních vlivů s Petrou opět regulérně sportovně popere na té nejvyšší úrovni
Reagovat
janek_da
ještěže už vymíráte
Reagovat
misa
Jedni vymřou, druzí je zastoupí. Stačí se občas podívat na výsledky simulovaných voleb na středních školách. Jen to nebudou komunisti.
Reagovat
bIbec
jen to nebudou "komunisti".. no možná si nebudou říkat komunisti. To neznamená, že to komunisti nebudou.
Reagovat
slacker
hosi ty vasi 'komunisti" jsou jen reakce na tisicileti diktatoru a dedicne privilegovanych kast, pocinaje nejakymy zasranymi Faraony. Vsechno diktatori a uzurpatori
Reagovat
bIbec
tak zrovna mně je celkem jedno, kdo je komunista nebo ne. Nějak pohrdavě sem ten příspěvek nemyslel. Tohle moc neřeším.

Třeba Fulnek v mých očích rozhodně není blb kvůli tomu, na jakou stranu se hlasí.
Reagovat
blixa
Takže komunista může být "neblb" ? Někdo, kdo ti (a všem ostatním) chce zfašizovat život výhradně podle svých představ a nedat ti možnost volby může být "neblb" ? Máš dost zvláštní vidění světa ...
Reagovat
FulnekUltras
dávno vyčpělá fráze "možnost volby" mě od konzumním kapitalismem poblouzněných neoliberálů vždy znovu pobaví
Reagovat
Frick
Husák byl právník. Takže žádnej blb.
Reagovat
blixa
Právník nemůže bý blb ? :D :D :D Znám asi 15 právníků, z nich 5 jsou zcela určitě blbové, z to dva přímo korunovaní. To že absolvuješ nějakou školu rozhodě neznamená že nejsi blb. Husák byl jednak blb, jednak svině.
Reagovat
slacker
blixa je blb a svine a tvrdi ze neni komunista, to klidne muze je totiz bolsevik
Reagovat
Frick
Husák byl inteligent.
Reagovat
Fandina
Nic nevíš. Jsi úplně mimo.
Reagovat
blixa
Jojo, někdo, koho jeho soudruzi odsoudí na doživotí, 10 let stráví v krimu a pak jim opět slouží do roztrhání těla, to musí být fakt inteligent, jinak ani není možno :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Proto taky příštím prezidentem podobných kvalit může být jedině Jirka...

(zvláště první video nad jinak běžným elitářským článkem stojí za vychutnání, ale ani druhé dole co do zajímavosti v ničem nezaostává)

http://www.reflex.cz/clanek/video/84952/vecery-s-kajinkem-moravska-one-man-show-omilostneneho-kriminalnika.html
Reagovat
FulnekUltras
vymíráme všichni - jenom převažující názory se s dobou mění celkem nezávisle na věku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist