Plíšková se Strýcovou vyhrály v rumunské Kluži čtyřhru a vybojovaly postup do semifinále Fed Cupu

7. 2. 2016, 14:16
Aktuality 700
České tenistky si znovu zahrají semifinále Fed Cupu. V nedělních dvouhrách sice nejprve Petra Kvitová podlehla Simoně Halepové, naději na postup ale zachránila Karolína Plíšková, která srovnala na 2-2. V závěrečné čtyřhře pak Plíšková spolu se Strýcovou přetlačily pár Mituová/Olaruová a posunuly tak český tým do semifinále ženské týmové soutěže. V něm obhájkyně titulu narazí na Švýcarky.
Barbora Strýcová a Karolína Plíšková (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Kvitová hrála v utkání s Halepovou mnohem lépe než o den dříve. První nedělní dvouhru sice začala ztrátou servisu, ale pak předvedla dva skvělé gamy a po spršce vítězných míčů otočila na 2-1. V další hře nevyužila dva brejkboly a zhoršila se. Za stavu 3-5 odvrátila setbol a ještě bojovala o prodloužení setu, soupeřce však k zisku sady nakonec pomohlo 'prasátko'.

I na začátku druhé sady Kvitová prohrávala, tentokrát 0-2, do míčů se ale opírala na maximum. Působila mnohem živěji a zarputileji a dostala se do vedení 3-2. Hrála agresivně, přesně, zkoušela i zkrátit hru a zatínala bojovně pěsti. Podruhé vzala Halepové servis na 5-3, pak odvrátila tři brejkboly a využila první setbol, čímž srovnala stav setů na 1-1.

Před třetím setem se Kvitová v šatně převlékla a Halepová si nechala promasírovat levou nohu. První šla do brejku Češka, o náskok 2-1 ale přišla. Rozhodující ztráta nastala v osmé hře, hala nadšeně skandovala "Si-mo-na" a Rumunka už výhodu nepustila a po více jak dvou hodinách a deseti minutách vyhrála 6-4 3-6 6-3.

"Já myslím, že jsem hrála určitě lépe než včera. Na druhé straně byla hra, které mi byla příjemnější než včera. Bylo to o pár míčích. Jsem ráda, že jsem urvala druhý set, ale ve třetí sadě to bohužel nevyšlo. Každopádně jsem hrála mnohem lépe než včera a za to jsem opravdu moc ráda. Škoda, že z toho není bod," komentovala Kvitová po utkání.

"Hlava fungovala, urvala jsem set a odehrála jsem i dobrý třetí set. Jsem ráda, že jsem se dokázala zvednout," řekla česká jednička, která vůbec poprvé prohrála ve Fed Cupu v rámci jednoho utkání oba své singlové zápasy. "Všechno je jednou poprvé. Bohužel se to stalo zrovna teď, což mě mrzí, ale nedá se nic dělat. Samozřejmě cítím zodpovědnost získat body, protože jsem první hráčkou týmu, ale teď to bohužel nevyšlo."

"Věřím, že Kája má šanci srovnat. Budu jí moc držet palce a přijdu fandit," dodala aktuálně devátá hráčka světa.

Naději na postup do semifinále udržela Plíšková
Plíšková nastoupila na kurt za stavu 1-2 a náročnou situaci podruhé za sebou zvládla. Loni ve finále s Ruskem zdolala Anastasii Pavljučenkovovou a v Kluži si nyní poradila i s nepříjemnou Niculescuovou, kterou přehrála ve třech sadách. Mohla zápas ukončit dříve, ve druhém setu však  neudržela vedení 4-2 a prohrála čtyři gamy za sebou.

Podobně jako v sobotu Kvitová měla Plíšková v utkání s Niculescuovou problém se soupeřčiným čopovaným forhendem. Plíšková ale dělala oproti Kvitové méně chyb a jistěji si držela podání. Utkání ukončila rázně pátým esem a po výhře 6-4 4-6 6-3 srovnala stav utkání mezi Českem a Rumunskem na 2-2.

"Bylo to hodně těžký, protože ona má dost specifický styl hry, na který člověk na okruhu moc nenarazí, takže to nemá jak natrénovat. Já jsem si na to déle zvykala, ale pak jsem začala hrát dobře. Je škoda, že jsem nedotáhla slibně rozehraný druhý set, ale chvilku jsem tam polevila a prohrála ho," konstatovala po zápase Češka.

"Ve třetím jsem se ale znovu rozjela a hrála jsem dobře. Jsem ráda, že jsem to zvládla. Bylo to náročné, ale síly ještě zbývají, mám rezervy," podotkla s úsměvem Plíšková, jež zasáhne i do závěrečné čtyřhry.

Do té nastoupí s Barborou Strýcovou a stejně jako v listopadovém pražském finále proti Ruskám zkusí dokonat obrat a zajistit Češkám výhru. Proti nim se postaví Andreea Mituová a Raluca Olaruová. Plíšková byla před čtyřhrou optimistická: "Vyhrajeme," prohlásila.

Duo Plíšková/Strýcová znovu úspěšné
A nepletla se! Karolína Plíšková spolu s Barborou Strýcovou zvládly rozhodující čtyřhru, v níž přehrály duo Olaruová/Mituová 6-2 6-3 a rozhodly tak o postupu českého týmu do semifinále ženské týmové soutěže. V něm Češky narazí v polovině dubna na Švýcarky.

"Nebylo to nic lehkého, ale šlo o všechno, takže jsme do toho zápasu daly všechny síly a myšlenky. Myslím, že jsme se obě dokázaly skvěle koncentrovat a ukázaly jsme skvělou hru," hodnotila utkání Strýcová.

Plíšková v Kluži 'zastoupila' českou jedničku Petru Kvitovou, která poprvé nezískala pro tým ani jeden bod. Plíšková naopak vyhrála oba své singlové zápasy a podílela se i na bodu ve čtyřhře. "Síly ještě mám," smála se hrdinka českého výběru. "Jsem strašně ráda, že jsme to zvládly. Čtyřhra byla lehčí než ty předchozí zápasy, Bára mi hodně pomohla, hrála skvěle na síti a šlo to moc dobře."

"Neberu to tak, že jsem nějaká hrdinka, to rozhodně nejsem. Tohle je týmová soutěž a vyhrály jsme to společně, všichni mě tu moc podporovali. Nejsem hvězda," bránila se Češka.

Češky se radovaly z postupu, nad semifinálovým kláním proti Švýcarsku, které se bude hrát na švýcarské půdě, však zatím spekulovat nechtěly. "Každé vítězství je sladké a my jsme dneska vyhrály, takže si to chceme pořádně užít. To, co bude příště, necháme na kapitánovi," smála se Strýcová.

Pod vedením kapitána Petra Pály zvládly tenistky první kolo podeváté za sebou. Nehrající kapitán vyzdvihl zejména výkon Plíškové: "Karolína odehrála fantastický víkend. Zahrála tu neskutečné zápasy a nechala na kurtu maximum. Klobouk dolů. Jsem opravdu moc rád, že holky znovu vyhrály."

"Švýcarsko nebude lehký tým, ale to by nebylo ani Německo. Oba ty týmy mají skvělé hráčky světových kvalit. Teď si ale užívám výhru tady v Rumunsku a za pár dní budu přemýšlet dále," dodal Pála.

Češky mají letos šanci zaútočit na svůj desátý fedcupový titul v historii a získat hattrick, což se v soutěži naposledy povedlo Španělkám v letech 1993 až 1995.

• FED CUP 2016, 1. kolo světové skupiny•
celkové výsledky (6. - 7. 2. 2016)

Česko - Rumunsko 3-2 (Kluž, tv. povrch / hala)

Kar. Plíšková - Halepová 6-7 6-4 6-2
Kvitová - Niculescuová 3-6 4-6
Kvitová - Halepová 4-6 6-3 3-6
Plíšková - Niculescuová 6-4 4-6 6-3
Plíšková, Strýcová - Olaruová, Mituová 6-2 6-3

Německo - Švýcarsko 2-3 (Lipsko, tv. povrch / hala)

Petkovicová - Bencicová 3-6 4-6
Kerberová - Bacsinszká 6-1 6-3
Kerberová - Bencicová 6-7 3-6
Becková - Bacsinszké 7-5 6-7
Petkovicová, Grönefeldová - Hingisová, Bencicová 3-6 2-6
Francie - Itálie 4-1 (Marseille, tv. povrch / hala)
Mladenovicová - Giorgiová 6-1 4-6 1-6
Garciaová - Erraniová 6-3 7-5
Mladenovicová - Erraniová 7-6 6-1
Garciaová - Giorgiová 6-3 6-4
Garciaová, Mladenovicová - Erraniová, Caregarová 6-0 6-1
Rusko - Nizozemsko 1-3 (Moskva, tv. povrch / hala)
Makarovová - Bertensová 3-6 4-6
Kuzněcovová - Hogenkampová 6-7 7-5 8-10
Kuzněcovová - Bertensová 1-6 4-6
Makarovová - Hogenkampová zrušeno
Makarovová, Kasatkinaová - Rusová, Burgerová 6-0 6-2

Komentáře

700
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevim či už to bylo zmíněno , ale tato holka dnes slaví třicáté narozeniny , tak vsechno nejlepší , především zdraví.
Reagovat
Frick
To tady určitě zmíněno nebylo, jelikož my nejsme tak špatní v matice :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvam se 31 :-) ale nastesti jsem ubral tak to tak neuškodí :-)
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/259694/rozvedena-benesova-vedle-zajicka-mladne-v-sexy-darecku-vyrazila-na-parbu.html
Reagovat
marekv
Ano, to by zcela odpovídalo :-)
Reagovat
babolat.cz
blbka
Reagovat
Frick
Bude hrát v Arábii?
Reagovat
kada.tom
měla by, zatím je přihlášení do Dubaje i do Dauhá :-))
Reagovat
Frick
To vim taky. Spíše ale jestli někdo, kdo jí víc sleduje, nezachytil nějaký drby o odhlášce.

Tak jako ona nemá nějaký zvláštní důvod tam jet.
Reagovat
EllNino
a proč by to dělala ?
Reagovat
kada.tom
Ano, já patřím mezi ty, co jí sledují víc, jak píšeš. A proto jsem ti taky odpověděl, že je na ty turnaje přihlášená a zatím nikde nepadlo nic o tom, že by tomu mělo být jinak. V Melbourne byla zcela fit, takže nevidím jediný důvod, proč by snad arabský dvojboj neměla absolvovat.

A jako proč by neměla mít důvod tam jet? Si jako myslíš, že je pod její úroveň účastnit těchto dvou prestižních turnajů? Není pro to důvod, ona opravdu Serena nebude hrát jen na GS a velkých amerických turnajích, i když by sis to možná přál.
Reagovat
Frick
Tak loni tam nehrála.

35 let na krku, kolena v háji. Myslím si, že by bylo plně logickým krokem si redukovat kalendář. A turnaje v Arábii (i vzhledem k jejich termínové bízkosti s IW+M) mi přijou na to nanejvýš vhodné.
Reagovat
EllNino
bude tam hrát, jasný ? nebo jí napiš, jestli si to nechce rozmyslet ;)
Reagovat
Frick
Austrálie, IW+M, Madrid, Řím, RG, Wimbledon, Cinci, Toronto, Us Open, Peking, TM...

To by ti přišlo málo?
Reagovat
EllNino
no přidej tam ještě Dubaj a Doha
Reagovat
Frick
Tedy jako Rogers cup... i když vlastně je olympiáda, tak ten asi letos fakt vynechá...

Buď jak buď - je to 12 turnajů, při průměru 4-5 zápasů na turnaj je to 48-60 zápasů za rok.

To je pro ni tak akorát.

Ale pokud má pocit, že to musí hnát přes závit a nutně potřebuje další peníze a druhořadý nádobí...
Reagovat
kada.tom
Nemel do toho, je na každé tenistce a tenistovi jak si svůj kalendář sestaví. Serena se prostě rozhodla, že v Dubaji a Dauhá chce hrát, tak tam patrně hrát bude. Těm, co tenis sledují to může být úplně jedno či to prostě musí přijmout :-)
Reagovat
PetaM
Odeberme Martině taky všechno druhořadé nádobí. Hned by byl její rekord o dost nižší a už by to tak nepůsobilo.
Reagovat
Frick
Měly by se domlouvit na debla i na turnajích. Škoda, že tak neučinily už na AO....
Reagovat
EllNino
Jinak Dámy dodatečná gratulace, ale v neděli jsem neviděl ani míček :D Musím najít nějaký záznam
Reagovat
babolat.cz
naše holky dobrý, ale koukat na tu Nicolescu, to je utrpení...
Reagovat
EllNino
to věřím :D
Reagovat
gigin
Mi se to náhodou líbí. Přemýšlím, že to začnu hrát taky. Akorát se trošku obávám, že dostanu brzo přes hubu, nikdo se mnou nebude chtít pinkat a možu si akorát tak ťukat o zeď. Anebo s tou Mončou no.
Reagovat
blixa
Já myslel, že amatérský tenis se hraje pro zábavu a ty ho chceš hrát, abys soupeře nasral ??! :D :D
Reagovat
gigin
Tak je zábava vidět nasraného cypa na druhej straně :DDDD
Reagovat
gigin
Jinak kamaráde amatérský tenis je kolikrát víc vyhrocenější, než ten profi. Aspoň teda u nás. Jak moc hukneš, ani do hospody raději nejdeš, se to probírá. Jednou jsme se domlátili do krve s borcem (mimochodem velice klidná povaha, učitel na ZŠ, v klidu kluk), s jakýma míčkama budeme hrát. Já trval na Slezingerech, on vytáhl ty šupky Tretorn a už to jelo. Byla tam jeho manželka a nestačila se divit :DDDD Nakonec jsme hráli set s těma a pak s těma druhýma. První set jsem vyhrál 6:0, druhý hukl 1:6 a ve třetím taky :DDDD
Reagovat
blixa
Máte nějakou divokou společnost :D :D My hráli tenis vždycky v pohodě. Horší to pak bylo ve squashi, tam byli týpci co by tě pro vítězství umlátili raketou :D
Reagovat
gigin
No jasně, že hrajem většinou v pohodě, na pohodu, ale toto byl turnaj, prestižní, každoroční, tak tam to bývá trošku na nože :) Ale máš pravdu, jsou tu i týpci, kteří v běžném zápase se chovají jak cypi, šidí auty, prožívají to moc. Balón spadne na čáru, pleskne a on: Plesklo, neplesklo, byl to aut :DD Všade sú šulíni no.
Reagovat
lars
A na jakym povrchu hrajete tenis ?
Reagovat
gigin
V létě antuka, tam to pleská, pak koberec tam to samozřejmě nepleská a v zimě hard. Ještě chcu jet na Slovensko na trávu, vím kde, mám tip od spaniela, je to kúsek od nás a budu to mít komplet.
Reagovat
EllNino
na trávě se nedá hrát :D :D prostě nedá :D
Reagovat
gigin
Tak ty si starý feťák, já se bavím seriózně, rozumíš.
Reagovat
EllNino
jj :D ...
Reagovat
blixa
Ale dá !!! :D To by ses divil :D :D
Reagovat
VlS
Gigine, a je rozdíl v bolesti, když to na saku koupíš do koulí? :-))
Reagovat
gigin
Je to rozdíl. Když se pak svíjíš v bolestech na cihle, tak si od toho celý zasraný, na kobercu si od písku pak no a na hardu nic, akorát trošku podřítý. Trávu ti nahlásím v létě.
Reagovat
VlS
Já myslel mezi Slezingerama a Tretornama :-)
Reagovat
gigin
Tretorny sú větší kameně.
Reagovat
EllNino
s Mončou, s tou stejně nikdo nechce trénovat, tak vidiš :D
Reagovat
gigin
Kdyby sa aspoň dala zneuctit, ale je to takový ošklebek, asi na to kašlu :D
Reagovat
VlS
No, tak přesvěč Génia, že v tom bude první a jedinej, koho nebudou podezřívat, že to bylo kvůli prachům :-)
Reagovat
gigin
Tak on to používá dost často, podseknutý, naražený FH. Zvážím no.
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
Frick
Takže model Wimbledon 2015? Tehdy premiérové 3. kolo a vyhlídka hardů až do konce sezóny.

Byla z toho šňůra jedné výhry a osmi proher.

Tohle. TOHLE je hrůza. Ta talentovanější z obou dvojčat a ono totok předvádí.

Ta by měla vyhodit trenéra.
Reagovat
Frick
Protože něco musí změnit.
Reagovat
bIbec
nevím moc, v čem je Kristýna talentovanější. Protože hraje levou rukou?
Reagovat
Frick
Tušim, že se pokládala za tu nadějnější, ne?

Ostatně ještě 3 rok zpět byla vejš.

Až po KL jí Kája přeskočila.

A od tý doby Kája jde nahoru a Týna se mlátí.
Reagovat
marekv
Ano, ano Tźna byla určitě talentovanější a počítalo se spíš u ní, že vylétne nahoru. CHybí jí prý ale rvavost a větší hlad po úspěchu.
Reagovat
smazaný uživatel
No taky nemela nejak lehkou souperku , ale to ji neomlouva ten vykon byl spatny zejmena return , vlastne tim si prohrala i zapas , kde vedla uz 30:0 a nasledne 4 nezreturvovane mice at to bylo prvni ci druhe podani .
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CapwP2KUsAAoi_2.jpg:large

Je to dlouhodobě sehraná dvojka!
Reagovat
Frick
Verča bude závodit v novém typu kombinézy!

http://abload.de/img/vvapp4n.jpg
Reagovat
Frick
Dívala se jen na stream, protože už byla někde na dožskym hotelu.

http://www.tennis-tourtalk.com/?p=7486

Vy z toho nemáte nikdo radost?
Reagovat
lars
hrat turnaj ?
Reagovat
Frick
Tak jen tak tam asi neletěla, ne?

Má 14 dní na to se připravit!
Reagovat
misa
Díky za upozornění. Lucka je ještě pořád přihlášená příští týden do Dubaje, tak uvidíme. Snad je už všechno v pořádku :)
Reagovat
Frick
S Dubaji bych určitě nepočítal.
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(Fed Cup WG QF, 0 W x 2 L)

Ohromný výbuch s Niculesu Petra částečně napravila vyrovnanějším zápasem se Simonem, nicméně nějakou lichotivější známky Petře dát nelze.
ZNÁMKA: 4 (2/10)

2) Karolína Plíšková
(Fed Cup WG QF, 2 W x 0 L)

Byla to tedy Kája, kdo má jasně největší zásluhu na naší SF účasti. Mínusko za zbytečně ztracený druhý set s Monicou....
ZNÁMKA: 1- (8/10)

3) Tereza Smitková
(ITF 50 Grenoble QF - ret., 9b.)

Vzhledem ke skreči, jejíž důvody mi nejsou známy, Terku hodnotit nebudu.
ZNÁMKA: N

4) Nicole Vaidišová
(ITF 140 Midland Q3, 4 b.)

Nicole odehrála tento týden šest setů (z toho jen nekompletní) a rozdala celkem tři zpěvné ptáčky. K ničemu jí to ale nebylo a místo obhajoby loňského SF přišel hořký konec v kvalifikaci.

ZNÁMKA: 4 (2/10)

5) Marie Bouzková
(ITF 140 Midland Q1, 0 b.)

Marie totálně vyhořela v prvním kole kvaldy o Midland na raketě britské veteránky, která to nedotáhla nikdy ani do TOP 200 a letos tře bídu s nouzí. Bohužel, "plný počet"....

ZNÁMKA: 5 (1/10)
Reagovat
lars
A jake hodnoceni das tomuto zapasu:
Blescu - Safar 6:0 6:1 USO 2011
http://sport.idnes.cz/0-6-1-6-safarova-dostala-ve-tretim-kole-us-open-hrozivy-vyprask-plh-/tenis.aspx?c=A110902_153631_tenis_bem

Nevynucené chyby: 4 - 43
Vítězné míče: 5 - 19
Dvojchyby: 1 - 3
Reagovat
misa
Pěkné fotky v tom článku.
Reagovat
misa
...a v diskuzi pod článkem, na který jsi dal odkaz, vidím, že Frickovi se Lucka líbila už 3 .9. 2011 :)
Reagovat
lars
vsiml jsem si tam Tommra :)
Reagovat
misa
a Vlk tam taky psal
Reagovat
Frick
Tušim, že jsem napsal, že při pohledu na Lucčin outfit jsem dostak chuť na citrónovej sorbet. :-D

(Ještě jsem se do tý diskuze nedíval)
Reagovat
Frick
Přesně :o)
Reagovat
Frick
Hodnotim turnaje :o)

Lucce bych dal asi 4 nebo 3-

Třetí kolo byl pro ni úspěch, ale debakl ohromnou kaňkou.

" Už v předchozím kole se Šafářová trápila s domácí hráčkou z páté stovky světového žebříčku (...)"
Zdroj: http://sport.idnes.cz/safarova-dostala-na-us-open-hrozivy-vyprask-murray-zazil-trapeni-p9y-/tenis.aspx?c=A110902_153631_tenis_bem

Dnes to zní celkem vtipně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, 3 sety s nějakou Keys, ostuda :) Ale koukám, jak tam jela Angie. Nenasazená a vypadla až v SF s pozdější vítězkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně nechápu debaty ve stylu:

A: Karolína je nová česká jednička. Petra už nikdy neuhraje.
B: Petra vyhrála XY turnajů. Karolína je proti ní nula.

Přijde mi, že někteří "fanoušci" si v diskuzích prostřednictvím hráček léčí svoje komplexy. Pro FC tým je dobře, že ty hráčky spolu mají evidentně lepší vztahy než jejich fanouškovské tábory :)
Reagovat
Dobry-den
S těmi vztahy bych si nebyl až tak jistej. Jsou to ženský ? navenek a na kamery úsměv, ale co ty víš, jak je to v reálu... Mně osobně třeba přijde, že se Kvitová děsně přetvařuje.
Reagovat
smazaný uživatel
A mě třeba přijde, že se do tý Petry jenom za každou cenu navážíš.
Reagovat
George_Renel
Mně třeba přijde, že jsi naprostý vůl.
A v reálu to taky nemusí být pravda....
Reagovat
Dobry-den
Aha, a na základě čeho tak soudíš? Neunášíš, že mám na Petru zřejmě jiný názor než ty, tak jsem podle tebe vůl? Podle mě to spíš u tebe nebude s tou mentální kapacitou moc slavné...
Reagovat
smazaný uživatel
Cha cha. Mentální kapacita! Ty jí máš asi grandiózní, jak tak koukám na tvé výplodky.
Reagovat
smazaný uživatel
A představ si, že někdo má na tebe jinej názor než máš ty....to je k popukání, viď? Pozoruju , že se jen navážíš do Petry za každou cenu. A já naopak vidím, že ta soudržnost a kamarádství našeho týmu je ojedinělé. A to , hlavně TO, je drží tak dlouho na špici! Protože jinde buď nemají tolik dobrých hráček, které chtějí reprezentovat, a když už reprezentují, tak je srazí jejich nesoudržnost a rozpory. To je můj názor. A máš-li jinej, tak je mi to jedno z celého srdce. Jo a dobrou noc.
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, jak jsi můj text pochopil, je to na pováženou spíše s tvojí mentální úrovní....
Skoro bych řekl, že se mou domněnku snažíš potvrzovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No, jistě. Debaty na houby.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho nasazování. Holky jsou fajn a dobrej tým. Proto vyhravaj. Bejt jako ty, tak těžko vyhrajem. Můžeme bejt rádi, že téměř pro všechny je čest bejt v českém týmu. Přetvařovat se nemaj zapotřebí. Přetvářky hledej v jinech týmech a když ti ženy nevoní, tak si koukej na mužský, tam jsou vztahy ok!
Reagovat
VlS
Tohle podepíšu
Reagovat
Frick
Že i přes ten Verčin horor to bylo hratelný. Ale Verča asi dost rezignovala a Gábina se asi trochu pošetřila.
Reagovat
VlS
Jo, jasně, děsně se šetřila, na svým úseku měla 2. běžeckej čas za Kaisou:-)
Reagovat
Frick
Pardon. Fakt se omlouvám. Pomýlilo mne to, že prakticky nic nestáhla na čelo.
Reagovat
blixa
Frickovy komentáře k biatlonu, to je na zabití :D
Reagovat
smazaný uživatel
Šestka pořád ve hře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe, vždyť tys chytrý člověk,
proč se furt držíš Kvitovej?
Za okeánem čeká tě Vínes, Siuín,
oba nadržení do vrchu - až ouvej!

Vem do hrsti buňky mozku,
virtuální přijmi ruku,
Petru nech už Meidelovi,
jdi za tím, kdo o tě stojí.
Reagovat
smazaný uživatel
"To neděláš dobře, Jaromíre."
Ho-lan-dia :-D
Reagovat
Chrenda
Tak myslím, že po tomto víkendu je zcela jasné, kdo je naše současná ženská jednička a Kvitová to určitě není a do budoucna ani už nebude. Ať žije královna Karolína I.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Radši už nemysli. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Pomalu, pane adjunkte !!!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď ještě naprogramovat Karolínu, aby se dostala aspoň do jednoho GS čtvrtfinále :-)
Petra 2x vítězka, 3x semifinále, 2x čtvrtfinále.
Reagovat
Chrenda
Jo to by jsi mohl napsat kolik co vyhrála Navrátilová, Mandlíková, Novotná apod. Aktuálně je nejlepší Karolína a tak to i zůstane. Jedničkou nejsi za zásluhy. Nikdo Kvitové nebere, že vyhrála 2x Wimbledon a přidala nějaká čtvrtfinále a semifinále, že vyhrála Master a jiné turnaje. Teď však prohrává s každou soupeřkou a po prohře si pochvaluje jak dobře hrála a že příště už to snad vyjde. Od loňského Madridu to s ní jde z kopce. A člověk je už unavený z těch jejich kolapsů. Karolína Plíšková vypadá soustředěně a neprohrává s každou šumařkou co se na okruhu vyskytuje. Tak teď napiš něco pozitivního o té mátoze z Fulneku, co do toho řeže jak na hlavu padlá ať to tam padá nebo ne. je to frustrace se vůbec dívat na její zápasy, protože by normální člověk musel vyskočit z kůže. Byla velká chyba, že jí vůbec Pála nasadil na oba zápasy a nebýt pevných nervů Karol, tak už holky mazaly domů jak namydlený blesk.
Reagovat
Jan
Souhlasím. Doufám, že na to Pála nedojede v semifinále FC, pokud na tom Petra bude stejně jak teď. Je to jak Navrátil loni při DC s Austrálií. Pořád tam cpal Rosola, který hrál podobně tragicky.
Reagovat
smazaný uživatel
I ty teoretiku. Karolína je pořád o parník za Petrou. Petra od Madridu vyhrála jeden turnaj, byla ve finále TM a uhrála čtvrtfinále USO.
Až se takhle bude mátožit Karolína, pochlub se :-D
Reagovat
vrabejka
Kája od Madridu: Finále Birmingham, Finale Stanford, CF New Haven, CF Wuhan, SF Tianjin, Finále WTA elite trophy a vyhrála nám Fed Cup. Takže pro mě Kája měla lepší období od Madridu než Petra ikdyz těch titulu nebylo tolik.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si mykáš? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale snůška nesmyslů.
Reagovat
Dobry-den
Souhlas, ale smutný je, že je to způsobeno především ostudným propadem Petry než vzestupem Karolíny...
Reagovat
Chrenda
No fakt nesouhlasím, napiš kdy naposledy Karolína prohrála s nějakou looserkou? Teď bude Karolína obhajovat spoustu finále, tak se uvidí, jak na tom skutečně je a jestli je to naše nová šampionka nebo ne. Já jí věřím. Když vidím jaký je Kvitová uzlíček nervů, který nemá ani páru jak se připravit na turnaj a vyhrát nejbližší zápas, tak nevěřím, že se ještě je schopna dát dohromady a k tomu bez trenéra. Pohrdá spoluprací s Navrátilovou, což je největší chyba její kariéry, ale což, proč házet perly, že?
Reagovat
Dobry-den
Karolína možná neprohrává se slabšími soupeřkami, ale stejně tak málokdy překročí svůj stín a porazí někoho pořádného. A výhra nad trápící se Halepkou je pouze výjimka potvrzující pravidlo ;-).
A Petra, ta už je na sklonku kariéry, takže tam už je kritika zbytečná...
Reagovat
smazaný uživatel
V 25 letech na sklonku kariéry :-D
Reagovat
lars
proc si myslis, ze by za ni Martina litala do Prostejova?
A Aga pod Martinou loni hrala spatne
Reagovat
VlS
A Martina nikdy nikoho pořádnýho úspěšně netrénovala To začne v důchodovým věku? Prober se s tou Martinou. Jistě je to hráčská chodící legenda. Jinak? Vztahy s jejími partnerkami končily u soudu, takže na mezilidský vztahy expert asi nebude. Přestaňte blbnout.
Reagovat
lars
nechapu, proc se mam probrat, kdyz pochybuji o Martine v kouci Petry
Reagovat
VlS
To jsem myslel Chrendu
Reagovat
smazaný uživatel
Martina jako koučka :-D Že má ale úspěšné svěřence :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Martina jako koučka :-D Že má ale úspěšné svěřence :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste fakt asi upadli a rovnou na hlavičku. Je mi vás líto. Vaše předpoklady a ambice jsou nadouvačné a zlovolné. A předčasné. Jaký rozdíl oproti skromné a příjemné Káje !
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že Martina coby trenérka zatím nedokázala vůbec nic, si říká o dost značnou sumu peněz. Naopak spíš hodnotím pozitivně, že na to Petra nepřistoupila.
Reagovat
FulnekUltras
Já jsem dokonce přesvědčen, že o této variantě nikdy ani vážně neuvažovala. Přesně z důvodů, pro které mám Petru opravdu rád, ať se po kurtu někdy plouží jak chce... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že o Martině nikdy reálně neuvažovala. :-)
Reagovat
bIbec
Tohle už tady bylo tolikrát a furt nic. Šance předstihnout Petru alespoň v žebříčku je ale teď určitě větší, než kdykoliv předtím, vzhledem k situaci, která pro Petru nastala. Petru bez kouče jsme tu totiž ještě neměli a stát se může ledacos. Teda asi nejdřív po tom Madridu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýna Plíšková zítra v 5:30 ráno proti Doi, myslím, že pro ní zdolatelný protivník.
Reagovat
lars
spis tezko zdolatelny nebot Doi mela MB proti Kerber na AO
Reagovat
Frick
Já myslim, že šanci má.
Reagovat
lars
jasne , ze sanci ma
Reagovat
smazaný uživatel
Doi měla na AO MP proti vítězce,takže ten optimismus bych nesdílel
Reagovat
Frick
A je to v pr...
Reagovat
Frick
Taky vám přišlo, že vypadá jak Drákula?
Reagovat
Chrenda
Který? Nastase nebo Tiriac?
Reagovat
George_Renel
Iona jsem tam vůbec neviděl.
Reagovat
VlS
A nedíval ses náhodou do zrcadla? Co je na Nastasem drákulovskýho?
Reagovat
Frick
Žádná hráčka nehrála ve všech.
Reagovat
Frick
Hlavně v tom letadýlku neslavte moc divoce!
Reagovat
janek_da
Podle rumunského Kaderky měla Monča něco s ramenem, tak dali Mitu

"Monica had shoulder pain that has not entered the doubles"

Jinak Moňa moc dobře. Jenom ten druhý servis ...
Reagovat
Frick
Já nevim, kdyby ten míček hodila rukou, tak by to vyšlo +/- autobus stejně, ne?
Reagovat
VlS
Namohla si ho, jak si utírala slzy, ne? Ono by to dopadlo úplně stejně.
Reagovat
janek_da
mohlo by to být trošku zajímavější, tak to bylo hodně na jednu bránu
Reagovat
FulnekUltras
ale ještě že tak, úplně budou stačit nervy při deblu ve Švajcu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani v jednom zápase rozhodně žádné viditelné problémy s ramenem neměla. Tak jestli to spíš není krycí název pro "prostě jsme si blbci nepohlídali, do kdy můžeme změnit nominace"..
Reagovat
janek_da
Že zrovna ty tohle říkáš. Jak se jedná o Petru, tak se držíš jejich vyhlášení, i když realita pak často potvrzuje opak.

Minimálně bylo vidět, že její druhý servis byl hodně pomalý. A to klidně může mít spojitost s ramenem.

Za mě. Řekl, co řekl, je to jejich věc. Jenom snad Monča bude zdravá, aby došlo k Cvokhausen derby.
Reagovat
smazaný uživatel
Vycházím z toho, co řekl Svačina a ten to měl od reportéra přímo na místě. Pochybuju, že si to ten reportér vycucal z prstu.

Btw. vážně si myslíš, že by jinak nechali hrát asi nejslabší deblový pár, který mohli sestavit?
Reagovat
janek_da
Nechej si svoje sugestivní otázky. Reporter počítám rumunsky neumí a že by mu to někdo práskl z ITF? Hmmm, vážně si to myslíš?

A za druhé, napsal jsem jenopm, co řekl prezident svazu. Já na to nemám žádný názor. Ale hrubě se mi nelíbí tvoje spekulace, specialně tvoje, protože sám jsi alergický na spekulace u Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký spekulace? Vycházím z toho, co bylo řečeno a taky z toho, že na Niculescuové opravdu žádné problémy s ramenem vidět nebyly. A z toho, že tahle dvojice byla nejslabší, kterou mohli nasadit, i s tou Simonou by asi měli větší šanci. Reportér rumunsky umět neumí, stačí umět anglicky. Navíc se zjevně muselo dít něco nestandardního, jinak by těžko něco hlásil.

Hele, já nevím, jak to bylo. Třeba tak, jak říká reportér, nebo tak jak říká předseda rumunského svazu. Ale upřímně - vážně si myslíš, že by nějaký funkcionář při smyslech přiznal, že to prostě podělali takhle pitomým způsobem?
Reagovat
janek_da
s velkou pravděpodobností by to nepřiznal. Ale stejně taky by se snad nedozvěděl reportér. Nebo tam je někde okýnko u nominace "Důvod" a tam bylo napsáno "Nestihli změnit nominaci". Ono je fajn, že jsme se něco dověděli. Ale zase proč dehonestovat druhou stranu za její vyjádření, kór když jako vítězové snad můžem být už úplně nad věcí.

Nevim kde je pravda a celkem mě to ani nezajímá, teda vyjma následků do budoucna pro Monču. Je to prostě věc jejich týmu. Ať jim klidně nosí nominace Šarik, který zrovna ale zdrhl kvůli kočce.

Monča sama zase řekla, že je vyčerpaná. MOžná to prostě bylo víc důvodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, nevidíme do toho ani jeden a nakonec nám to může být jedno. Oni si to bezpochyby nějak vyřeší sami mezi sebou. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Teď se těšme na duel Monči s Bárou v Petrohradu. To může být i dívatelné... ;)
Reagovat
janek_da
Nejryzejší Cvokhausen derby. Momentálně asi top.
Reagovat
smazaný uživatel
Favorizuju Báru. A Monica mě oba dny (mile) překvapila. I tím, jak Karolíně po zápase pogratulovala.
Reagovat
lars
Simona debl nehraje a fyzicky nenusela byt OK
Reagovat
tommr
má ale ve FC odehráno 5 deblů s bilancí 2:3 ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale taky proti komu hrála..
Reagovat
lars
neverim, ze debl Romania nestihla zmenit
spis se Blescu nechtelo hrat. setri sily na Petrohrad
Reagovat
smazaný uživatel
A já si to zas umím představit dobře.
Reagovat
lars
Tva predstavivost ma velmi neobvykle dimenze :))
Reagovat
VlS
Taky bych řekl, že Niculescu nerozchodila porážku a nechtěla hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
A Halepová?
Reagovat
VlS
Simona není deblistka
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Je to vynikající singlistka. Nemyslím, že by s ní byly horší než v té sestavě, ve které nastoupily.
Reagovat
Frick
Kaderescu?
Reagovat
Frick
http://www.tennis-tourtalk.com/?p=7486
Reagovat
Frick
Čtěte to!!!!
Reagovat
Frick
LUCKA JE V DÓHÁ A PŘIPRAVUJE SE!
Reagovat
misa
Pokud nejsou hloupé, tak si Češky před startem antukové sezony pozvou na drcenou cihlu. To bude lahůdka :)
Reagovat
skott
Dávalo by to smysl, aby nebyly tak závislé na bodech od Belindy. Díval jsem se do minulosti a v tom termínu už párkrát pozvaly soupeřky i na venkovní antuku, což by jejich šance možná ještě zvýšilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Holky! Takže vítězná vlna pokračuje! I když Petra bod nepřidala. Celkově v dnešním zápase působila lépe, bylo to o pár míčích - škoda. Jediné, co mám proti sudím je, že diváci řvali někdy do výměny a nebyli potrestáni. To se stalo u Petry ( kdy byl každý fiftýn důležitý) i u Káji a i v závěrečné čtyřhře. Že diváci hlučeli bylo jasné, to jsme museli okusit zase z druhé strany....ale napomenutí bylo od sudích dost málo. Kája výtečně i divnou hru Niculescu ustála. Celkově Rumunky si to překvapivě prohrály špatnou nominací na debla. Tím lépe pro nás. No Švýcarky těžké, ale jak řekl Pála to by byly Němky také..... Výborně a na SF se už těším....
Reagovat
kada.tom
Johohoho, Čobolky to nedaly, resp. jsem moc rád, že to Australanky uhrály, velkou zásluhu na tom má Sam, která uhrála podobně jako naše Karol 2,5 bodu :-)

Nádherné završení tenisového víkendu :-)
Reagovat
Jabadu
Kadavý, nedemoralizujte nám mužstvo! ... Jděte kousek dál!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
aj škodoradosť je radosť, hanbi sa!
Reagovat
Cico93
Autora tohoto komentáře máte v ignoraci.

Ale presne tuším čo napísal....
Jeho najväčšia radosť v živote je škodoradosť a keďže nenávidí 3/4 sveta tak sa raduje často.
Len či jeho ma vôbec niekto rád....silno pochybujem.

K tenisu.
Bolo jasne, že cez 4 hru to nedáme. Karolína strašne pokazila zápas so Stosur, ten malá zvládnuť a bolo by všetko inak.
Čo už... ;-(((
Reagovat
marekv
Karolina mohla jen prekvapit a to se nestalo, byt kupodivu nebyla od toho prekvapeni zas tak daleko...
Reagovat
Cico93
Zámerne píšem pokazila.
1 set mala 5:1 a na podaní 40:15 v 2 sete bola tiež break hore. Mne príde, že ten tlak národa proste nezvláda. Snáď sa s tým do budúcna bude vedieť lepšie popasovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, držel jsem pěsti. Australanky byly těžké soupeřky. Škoda, že Kajka neproměnila mečboly...
Reagovat
smazaný uživatel
oprava - setboly
Reagovat
lars
Ale AKS nebyla favoritkou
Preco Cibule nehrala se Stosur?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cico93
Má s ňou velmi zlu bilanciu. Tak skúsili Čepelku, ktorá ju už porazila a raz tesne prehrala.
Možno to bola chyba a trebalo tam dať Dominu, ale to už netreba riešiť.
Reagovat
VlS
Co ti proboha ti Slováci udělali? Dostal jsi tam na budku? Nechápu tuhle iracionální nenávist.
Reagovat
FulnekUltras
Čo bolí, to prebolí... ;)

Ať žije znovu svobodné a nezávislé Československo !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=POV7dZEzFf4
Reagovat
Frick
To už spíš toto.... ze stejnýho místa

https://www.youtube.com/watch?v=S-ky0gGFg4I
Reagovat
FulnekUltras
Kdo chce, ať si navlíkne třeba potápěčskou výstroj... ;)

Mně úplně stačí fair play - nikoliv tedy ve zvráceném duchu díla, pro které byl ten mladší song vytvořen... ;)
Reagovat
Pedronegro
tak to bylo hodně slabé, protože většině tady asi stále přijdou jako naše sestry a bratři, snad kromě toho ko.ota Kližana, takže fandit Aussies proti nim je mimo a nevkus :)
Reagovat
VlS
Já bych chápal radost, že Austrálie vyhrála, třeba jim někdo fandí ( třeba Sam tady ma nejen Lunej ) ale radost, že Slovenky prohrály fakt nechápu. A AKS je k tomu krásná holka.
Reagovat
Pedronegro
máš pravdu, napsal jsem to blbě, fandit jim samo může, ale nemusí se do Slovenek s.át ...
Reagovat
blixa
Je to de.bil ....
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
majkl005
já v tomto strhujícím víkendu vidím jen pozitiva :)
+ naše dvojka se zraní, fantasticky ji zastoupí naše trojka
+ jednička je nerozehraná, bohužel prohraje obě své utkání, ale "trojka" ji dokáže zastoupit
+ naše trojka je natolik schopná, že po boku kvalitní deblistky dokáže zahrát perfektně i čtyřhru, i přesto, že má za sebou dvě nesmírně dlouhá a těžká utkání
a to věřím i tomu, že Bára by byla schopna Niculescu dát, což by bylo další plus, ale to je jen domněnka.
Prostě holky jsou neskutečnej tým a i když odpadne půlka té naší elity, tak ta "druhá" garda ji dokáže zastoupit, fantazie :)
Reagovat
misa
dvojka nebyla/není zraněná
Reagovat
majkl005
jako naši ČESKOU dvojku beru Lucku, páč ji stále patří desáté místo ;) Kája je 12./13. ;)
Reagovat
misa
Tak to snad vím... Lucie ale není zraněná, má problémy s revmatickou horečkou.
Reagovat
majkl005
ach, slovíčkaření :D
Reagovat
tommr
ted trochu slovíčkaříš - ta její nemoc má pro ní stejný následky jako kdyby byla vážně zraněná ...
Reagovat
Nentys
Jo jistě....natržený sval je to samé jako horečka... :-)
Reagovat
tommr
a kdo mluví o natrženým svalu? Lucka je na tom podobně jako kdyby měla zraněný zápěstí nebo kolena ...
Reagovat
darek.vrana
Bára s Niculescu v 1. kole v Petrohradě, jsem na to docela zvědavý:)
Reagovat
tommr
to bude opravdu mimořádně zajímavej zápas s ohledem na ty nekonečný diskuse, který se tu o případnou víkendovou nominaci Báry proti Niculescu vedly ... :)
Reagovat
George_Renel
Ale úplně vypovídající to nebude. Jiný povrch, netýmová soutěž.
Reagovat
tommr
to je pravda. A určitě se nějak projeví i psychický a fyzický zatížení během FC víkendu ...
Reagovat
lars
ja taky.
ale tam nebude tak super povrch pro Blescu
Reagovat
FulnekUltras
nu vooooooot pasmatrim... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bezvýhradně, moc se těším,
z české jedničky Karolínky,
ale z duše, nesmírně přeju si,
výrazné zlepšení Kristýnky.
Reagovat
Pavlis
Petra je tedy v solidní krizi, ze který se asi jen tak nevyhrabe. Sobotní výkon byl mizernej, dnes to bylo sice o dost lepší, přesto to na výhru nad Simonou nestačilo. Jestli ji kdy vůbec porazí. Češky i tak dokázaly postoupit, protože to už nestojí jen na Petře, ale i na Karolíně a ostatních.

Karolína znovu uhrála, co mohla. Její výhra nad Helep je hodně cenná, snad to využije i na okruhu. Zápas se Švýcarskem bude jistě zajímavej. Jsem rád, že jsou Češky zase v semifinále. Tahle série je fakt dlouhá, fíha.
Reagovat
tommr
zápas se Švýcarskem slibuje mimořádně napínavou podívanou. Snad už v dubnu budeme hrát v plný síle tzn. i s Petrou ve formě a s uzdravenou Luckou ... :)
Reagovat
marekv
Bude-li Safarova v poradku, jsem prevelice zvedav na sestavu, zejmena jeji poradi !
Reagovat
VlS
Petra dneska hrála o hodně líp, než včera, sice to nebyl její dobrý výkon, ale ani žádnej vyslovenej průšvih. Silná Simona, vyhecovaná atmosféra, silně nepřátelskej lepivej povrch - holt prohrála, ale bojovala.
Karolína podala velice ukázněnej a soustředěnej výkon, udržela nervy na uzdě a ukázala i kus vyzrálosti, kdy proti svý přirozenosti dokázala ve správný chvíli zahrát technickej míč. Doufám, že se Petra dívala.
Debl s Barčou už byla brnkačka.
No, postup do semi vydřela Kája, jindy ho zase vydřel někdo jinej, proti Ruskám v Moskvě to byla Petra, proti Němkám v Praze Petra s Luckou společně, teď má zásluhu 2x po sobě Kája. Na tuhle generaci budeme možná vzpomínat dlouho po jejich odchodu.
Reagovat
misa
Pokud se ještě budou hrát soutěže reprezentačních týmů, tak jo :)
Reagovat
Pedronegro
pěkně výstižné :)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak... ;)
Reagovat
misa
Moc dobře to s ní nevidím... Co se týká Fed Cupu, Petra bude hrát vždy, Karolína teď všechno vyhrává, takže kapitán nemá důvod měnit. Debl je taky jasný. Sedět v devětadvaceti dva dny na lavičce? ... nevím, k čemu by jí to bylo.

OH v Riu: bude ráda za dvouhru, do deblu půjdou asi H+H a Bára s Karolínou, Lucka se v desítce po French Open těžko udrží (pak by měla účast jistou). Snad se už aspoň brzy vrátí.
Reagovat
FulnekUltras
Za pár měsíců může být všechno jinak - hlavně když bude zdraví...
Reagovat
tommr
FC zbytečně neřeš - důležitý je, aby Lucka zase mohla hrát turnaje aspoň na předchozí úrovni ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bych neřekl. Tři kvalitní singlistky v týmu se vždycky hodí. ;-)
Reagovat
misa
Petra by si taky mohla občas odpočinout, proč ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť. Nakonec kdyby v týmu byla zdravá a plně připravená už teď, možná dneska proti Simoně hrála ona. Její nasazení by totiž od případného nasazení Báry i dávalo v takovém případě smysl.
Reagovat
Fandina
Pokud bude zdravá, tak není důvod proč sedět na lavičce. Záleží na tom, jak bude hrát i na okruhu a podle toho není důvod, proč by jí Pála nepostavil.
Reagovat
peggy
Petro,nekdy v zivote prijde hodne slaba chvilka a to i ve sportu,sama jsem to poznala.Dej znovu sily ,nervy do poradku a bude dobre.Podive Rafa take se trapi a bojuje.
Reagovat
FulnekUltras
Jo zvednout se ze s.aček je to nejtěžší...
Reagovat
smazaný uživatel
Peggy padla na hlavičku, či co ?
Reagovat
FulnekUltras
Takové distingované dámě se to přece nemůže stát... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, že jindy Petru posílá do důchodu a do Monaka atd.....a teď....asi zapomněla, že Petru nemá ráda.
Reagovat
A.R.R.
Ona se Mařka zhulila ze smutku, že Rumunky prohrály, tak Petru nepohanila jako obvykle :-D
Reagovat
Pedronegro
možná o několik panáků víc než obvykle :)
Reagovat
FulnekUltras
je to, co naše tenisové holky dělá při FC už léta téměř neporazitelnými. Ale to se přece v týmové soutěži očekává, ne? Teď nadchází chvíle znechutit po mnoha jiných světových hráčkách i Hingisku...pokud možno (nebo radši ne;)) přímo v deblu.
Reagovat
Fandina
Proti Švýcarkám se na debl nedá spoléhat. Tak doufám, že v singlu to holky uhrají. Ať už bude hrát kterákoli.
Reagovat
FulnekUltras
Právě ten debl bych si vychutnal. Hingis už si tam o sobě až příliš myslí - ne vždy jen svou vlastní zásluhou...
Reagovat
Fandina
Viděla jsem ji hrát na AO proti Háčkám a tam byla moc dobrá. Na síti super a má i jistý čich na situaci, kam a jak zahrát. Jasně, že někdy zase prohraje, ale momentálně hraje super.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně pozičně to mají s Mirzou vychytaný...ovšem Háčka je tentokrát ještě pořádně neprověřily...
Reagovat
Pedronegro
a vědí, jak a kam to zahrají, což ale bez Sanii nemusí úplně platit ...
Reagovat
tommr
nečekaně snadnej závěr jinak nervydrásajícího FC utkání. Opakoval se scénář z lonskýho finále jen s tím rozdílem, že Karolína je tentokrát ještě větší hrdinka. Doufám, že to Karolíně pomůže i v její singlový kariéřa a že Petru to naopak moc nesrazí ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Rodačka z Loun ;) je momentálně maják na Mysu české naděje...
Reagovat
lars
jejich debl byl slaby
Reagovat
FulnekUltras
prokaučovaný - Monica by naše strašila už jen svou přítomností na kurtu...u Simony je otázka, jestli ji už moc netahalo levé koleno - dobrá práce selky ;)
Reagovat
tommr
a to nějak snižuje náš úspěch nebo hlavní roli Karolíny? :)
Reagovat
lars
ne, spis kdyby nase debl prohraly tak by to bylo velmi spatny prekvapeni. Debl byl vzhledem k rumun. sestave nejjistejsi bod
Reagovat
smazaný uživatel
Já souhlasím, že holkám usnednily práci. Blbě postavily debla. Ale našim holkám by věřila i tak. Kája + Barča , paráda.
Reagovat
Empe
Jedné to nevyjde, ostatní ji podrží - a občas si ty role prohodí, protože jsou to prostě jenom lidi. Ve Švýcarsku se bude začínat zase od nuly. Prostě díky za tenhle víkend, i když už byly i lepší. :)
Reagovat
FulnekUltras
Před začátkem bychom tento průběh brali všemi deseti. Jen to prostě nebylo finále. ;)
Reagovat
Fandina
Mám radost, debl jsem si užila a moc velká gratulace holkám k postupu a výhře. Kája úžasné, včera, dneska a Baruš také super. Ještě jednou gratulace holky. Nádhera a jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý, zvládly to holky výborně, ale se Švýcarskem to bude maso, budu fandit našim, ale kdyby to náhodou nevyšlo, tak se zlobit nebudu :))
Reagovat
George_Renel
Kritizovaný Pála opět nezaváhal. Nadrženou Báru si dle vývoje zápasu nechal jako žolíka a vyplatilo se.
Reagovat
Fandina
Super a jestli při finále vloni říkal, že jiná možnost nebyla, když byla Šafi nemocná, tak teď měl x možností, jak to poskládat ze čtyř zdravých a vybral dobře. Gratulka i jemu.
Reagovat
tommr
doufám, že se tu od jistých nicků dočkáme veřejné omluvy Pálovi ... :)
Reagovat
Pedronegro
tady se omluvy moc nenosí :)
Reagovat
Jan
No, Pála měl z prdele kliku. 2 zahozené body a holky to přesto dotáhly. Se Švýcarskem by se jim to mohlo vymstít. Kdyby měla Petra oddřít to co tento víkend Karolína, tak je po ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby kliku, bohajeho.
Reagovat
Jan
A tak aspoň Petra unavila Halepovou, že se jí nechtěla hrát 4hra. A Karolína Niculescu.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by hrály, kdyby to rumunská kapitánka neprováhala.
Reagovat
Jan
Takže neplatí, jak říkal Svačina, že se Rumunky pohádaly a Halepová a Niculescu nechtěly hrát ?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle toho, co říkal naposledy, to bylo tak, že když Rumunky zjistily, že neplatí původně napsaný český pár Strýcová/Allertová, ale místo Denisy bude hrát Kája, na pár minut se zavřely v šatně a pak na poslední chvíli chtěly změnit svoji sestavu. Jenže prošvihly termín, tak jim to vrchní rozhodčí zápasu zatrhl. Zřejmě by tedy, kdyby to neprokaučovaly, hrála jiná sestava.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebyla klika, to byla síla českého týmu. A šíře kádru. No jo, omluvy se zde nenosí, tudíž žádná nebude.... Mě je to fuk, vím své.
Reagovat
Jan
Jasně že síla českého týmu. Petra tam tentokrát neměla co dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuhýbej!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhazovat umí každý, ale kde vzít adekvátní náhradu, to už je větší problém. A Báry by jí nebyla.
Reagovat
VlS
nenavážej se zas do jinejch holek, jo? Provokuješ, abys zas slyšel něco nepříjemnýho o Petře? Jak chceš. Vzhledem k výsledku tam místo ní mohl bejt stojan na noviny a bylo by to fuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Do koho se proboha navážím? nejsi nějakej přecitlivělej?
Reagovat
Pedronegro
hm, takhle vzato je to vlastně pravda :)
Reagovat
Jan
Allertová mohla překvapit. Jak včera, tak dnes. Petra je v současnosti zoufalá. Uvidíme, jestli se v budoucnu spraví. Přál bych jí to.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dneska hrála velice slušně a moc nechyběla a vyhrála. To byste ji tady zase vynášeli do nebes. Jenže to o pár míčků nevyšlo, tak se plive..
Reagovat
VlS
Já po ní neplivu, ale přemýšlet proti Niculescu o Báře místo Petry je zcela na místě a speciálně pro tento mač Barča jistě alternativou k Petře je. Ty Báru shazuješ. Po tom, co Petra proti Monice předvedla bys měl být ticho a doufat, že to brzo vyšumí. To byl fakt ostudnej výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže vzhledem k tomu, že Bára by proti Niculescové mohla hrát buďto až v neděli místo Karolíny nebo v sobotu, pokud by druhý singl hrála Denisa, je tahle alternativa vpodstatě nepoužitelná, tudíž jakákoliv debata o ní naprosto bezpředmětná.
Reagovat
VlS
Tak proč píšeš : kde vzít adekvátní náhradu. A Bára by jí nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože proti Simoně by jí nebyla.
Reagovat
blixa
To je tvoje utkvělá, ničím nepodložená chiméra. Nakonec prohrát jako Petra by uměla určitě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To není chiméra, to je objektivní skutečnost. Nakonec ani ty sám jsi nebyl schopen vymyslet jednu jedinou věc, kterou by mohla Bára Simonu přehrát.
Reagovat
VlS
Tak střílení míčů do autu fakt tou vlastností není.
Reagovat
lars
bude tezky
Reagovat
tommr
bude to ještě těžší než v Rumunsku, protože Švýcarky mají lepšího debla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ale mají hodně úzký hráčský kádr. Když jim vypadne někdo z dvojice Bencic/Baczinski, horko těžko lepěj singly dohromady..
Reagovat
FulnekUltras
Nič to - Bencic aj Hingis tak či tak už potrebujú trocha umravniť... ;)
Reagovat
misa
ale den zase v háji. Sedm hodin strávených sledováním tenisu :(
Reagovat
tommr
já jsem se po oba dny královsky bavil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší FC utkání (celkem), co pamatuju. :/
Reagovat
lars
V Palermu to bylo horsi
Reagovat
smazaný uživatel
Předloňské Španělsko bylo mnohem horší.
Reagovat
lars
jak se v unoru hralo venku
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná kaňka je, že Petra tentokrát vyšla bodově naprázdno, ale na druhou stranu se aspoň ukázalo, jak silný český tým momentálně je, když si může dovolit ten luxus, aby jednička neuhrála bod, a ještě postoupil. Venku, proti extrémně těžkým Rumunkám.
Reagovat
kada.tom
Ano, v tomto s tebou souhlasím. Jen škoda, že každou Petřinu prohru musíš naprosto mimózně komentovat. Chtělo by to trochu úcty k soupeřkám, atd. Petra prohrála - no, evidentně si to občas dovolit můžem :-)
Reagovat
Frick
Proč se Uhry - ČR bude hrát ve Švýcarsku?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nevyhrály Polky.
Reagovat
smazaný uživatel
To byladobrá smeč. Zasmála jsem se!
Reagovat
smazaný uživatel
Super máme novou českou jedničku karolino pojď máš na to!!
Reagovat
PetaM
Pfff, nuda, Češky zase vyhrály :D :D :D :D
Reagovat
jirkaS
smutno je rumunském chlívku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
K 100% spokojenosti chybí už jen "Pome, Danka a Janka!"
Reagovat
kada.tom
naopak - Come on Sam and Casey!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mi někdo před víkendem řekl, že Kvitová prohraje obě své dvouhry, a přesto Češky vyhrajou i přes nasazení Simony Halepové, tak bych tomu nevěřila. Bravo, Kájo!
Reagovat
Pedronegro
to je na FC hezké, že i když jedna vše prohraje, můžete vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Poděkujte Karolíně, která to při krizi Petry zachránila a získala 2,5 bodu. Zápas se Švýcarskem slibuje určitě taky zajímavou podívanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujeme. Ale bez Báry by to fakt nešlo....na to nezapomeň. A propos, co dělala Mášenka v Moskvě?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Strýcová udělala půl bodu ve čtyřhře. Masha dělala to, co Lucka Šafářová loni při finále v Praze.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom silně pochybuju. Lucce její pitomej virus vlezl na klouby, že nemohla hrát a pěkně se jí to táhlo. To má Mária ? Pochybuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to nemyslel...
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt těžký odhadnout, co si tím myslel. Já napřiklad tolik, že Máša je v tom nechala vykoupat. Na rozdíl od Lucky.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha byla zraněná, proto nehrála. Stejně jako Makarova ve finále, když se ti nelíbil příklad s Luckou...
Reagovat
kada.tom
Krááááááááááááása :-)
Královnou víkendu jednoznačně Karolína, v deblu ale famózní zejména Bára, koneckonců ale i dnešní výkon Petry nebyl zase tak špatný :-)

Já myslím, že můžem být spokojeni :-D
Reagovat
fera
Je to tam :))) Velká gratulace všem holkám...
Reagovat
Lunej..
Nakonec dobre dopadlo, holky diky.
Reagovat
fera
Tak, že by už teď? :))) Ať už to dopadne jakkoliv, toto je náplast na duši, po tom jak se Petra trápila...
Reagovat
Frick
na rumunské lavičce.
Reagovat
tommr
a máme tu první brejk pro naše ve druhým setu. To už vypadá velice nadějně ... :)
Reagovat
Marduch
Přijde mi, že zápasy tohodle typu ve Fedu by mohly tenisu Karolíny docela pomoct...ta morální povinnost "jedna za všechny, všechny za jednu" to nevzdat za žádné situace a hledat...a najít cestu k vítězství, třeba změnou taktiky, rytmu, přitlačit x povolit... Abychom se nedivili, že z Karolíny brzy bude komplexní hráčka ;)
Reagovat
misa
Češky Fed Cup strašně žerou :)
Reagovat
Frick
I Hingiska ostatně vyměnila fet za Fed.... :o)
Reagovat
misa
Za co by asi vyměnila muže?
Reagovat
rusedski
Za jinýho muže...to jí jde skvěle :)
Reagovat
jirkaS
mohla by hrá i sama debla :-)
Reagovat
tommr
taky doufám, že to Karolínu zase o kousek posune. A modlím se, aby to Petru naopak nesrazilo ... :)
Reagovat
George_Renel
Nemyslím si, teď v RŽ v rozhovoru říkala že je v pohodě, jede k Arabům a trenéra zatím jmenovat nehodlá, měsíc dva bude bez.
Reagovat
misa
prý v pohodě :)
Reagovat
fera
absolutní souhlas, myslím, že ji to opravdu svědčí, Kája nám zraje jako víno.... :)))) jen houšť
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - už loňské finále s Ruskem jí dalo kvalitativně nový impuls, a teď je to vidět čím dál víc...
Reagovat
misa
WTA je jiná soutěž, ostatně po finále FC to nebyla s Kájou žádná sláva.
Reagovat
FulnekUltras
Makarovová se odpouští... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou v semifinále. Předpokládám, že je doplní Češky...
Reagovat
tommr
zatím to mají naše holky pod naprostou kontrolou. Pokud se nestane něco mimořádnýho tak by si to už neměly nechat utéct ... :)
Reagovat
kada.tom
Naprosto v klidu. Jestli se nestane něco moc špatnýho, tak v klídku postoupíme. A vypadá to na výlet do Švýcarska.
Reagovat
Frick
To budou srandy ty rozhovory hned s půlkou švajctýmu.
Reagovat
tommr
no výlet to asi nebude - spíš ještě větší dřina než proti Rumunkám ... :)
Reagovat
kada.tom
bude to těžká pracovní cesta, no :-)
každopádně myslím, že lepší Švýcarsko jak Němky
Reagovat
blixa
To je tak na stejno. Rozhodně to nepude přes debl. Nedá se nic dělat Kájo, budeš muset vypráskat Belindu ;-)
Reagovat
kada.tom
Jojo, přes debl to nepůjde. Každopádně Timea i Belinda se dají porazit a může je porazit Petra, Karol, Lucka a případně i Bára.
Reagovat
smazaný uživatel
To vyjde nastejno. Timea se do té doby může vrátit do bývalé formy a debl mají Švýcarky silnější.
Reagovat
VlS
Nemají, Sania je víc než 50% deblovejch jedniček, jak to půjde Martině bez ní je otázka. Belinda ani Timea deblistky nejsou.
Reagovat
janek_da
porad mi u Barci schazi Ivet
Reagovat
marekv
Kdo ???
Reagovat
janek_da
Benesova, pekny parecek
Reagovat
marekv
benesovou fakt ne :-) ja si z ni pamatuju akorat ten jeji votravenej ksicht, ale mohla by sebou vzit Vaidisovou, ve vymenach by si delaly selficka
Reagovat
janek_da
Proti Kláře to je holka s úsměvem od ucha k uchu
Reagovat
tommr
Bára s Karolínou jsou taky dobrej pár. Dost mi připomínají Radka s Tomášem v sukních ... :)
Reagovat
Jan
Jo, docela přesně.
Reagovat
rusedski
Set skoro u konce a my jsme se ještě nedozvěděli, kde se narodila Karolína :/
Reagovat
Frick
V porodnici.
Reagovat
Frick
Nebo doma. Ale to asi ne. Krátce po plyšáku (tedy ještě biomatky nebyly v módě), (možná hodně) mladá prvorodička s dvojčaty. To ne. To byla porodnice.
Reagovat
blixa
Šlendrián !!!
Reagovat
Jabadu
To je jak u Csaplára. Pokud v každé větě nezazní alespoň 2x slovo "kvalita" a jeho odvozeniny, jsem z toho úplně "nervosní". :-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
kada.tom
warning pro Rumunky, no to je dobře :-))
Reagovat
dadaft
Barča má pod kontrolou kurt v Kluži, jakož i přidružené okresy.
Reagovat
blixa
Prolétl jsem v rychlosti diskuzní žumpu iDnesu k zápasu a nevěřím svým očím ! Kvěš nikde !!! On už kvičí jen tady :D No tos teda vyměkl hochu, takový hrdinný bijec a nic :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Se podívej na tu včerejší
Reagovat
blixa
Zase takovej masochista nejsem, jedna mi stačila :D
Reagovat
marekv
no jestli jim to pos.ala trenerka neznalosti nominace ke ctyrhre, tak to ji muzou podekovat :-)
Reagovat
tommr
no já si myslím, že v deblu by je Halepka s Niculescu nevytrhly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak ony nevěděly, že můžou změnit nominaci na debla... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :D
Reagovat
kada.tom
to je opravdu ostuda, jestli je to pravda :-D
Reagovat
blixa
To je vtip, ne ? Copak hrajou FC poprvý ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, říkal to Svačina. :D
Reagovat
blixa
To jistě žertoval ;-)
Reagovat
Lunej..
Hrajou ho na tehle urovni po 35 letech tak bych se nedivila, ze to prokaucovaly.:)
Reagovat
blixa
No jo. Ale nemyslím že by to nevěděly, možná si ve zmatku neuvědomily kdy a kam to mají nahlásit a prošvihly to.
Reagovat
Lunej..
Pry to kapitanka podala pozde. Jen prodavam jak jsem nakoupila.
Reagovat
blixa
A koho chtěla nominovat nevíš ?
Reagovat
Lunej..
Ona měla tenhle pár, ale když se dozvěděla, že místo Denisy tam má být Karolína, tak to chtěla změnit, ale už bylo pozdě. Koho, to nevím, možná Simču s Mončou, těžko říct.
Reagovat
blixa
No to stejně nechápu, to průměrně inteligentnímu krokodýlovi muselo být jasné, že Bára s Denisou by hrály jen kdyby se Kája už nemohla postavit na nohy.
Reagovat
Lunej..
Tak je rumunska kapitanka jiny plaz :)
Reagovat
Pedronegro
chůďa, tak to možná dokapitánovala ...
Reagovat
janek_da
Karol uz mam zafixovanou. Ted, kde se narodila Bara?
Reagovat
misa
ČSSR
Reagovat
Jabadu
Ehehehehehééé ... tíííí vypadajíííí ...
:-)
Reagovat
marekv
Metelescu uz je na lavicce...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě teď na kurtu rodačka z Loun proti rodačce z Bukurešti... :D
Reagovat
kada.tom
zajímavý, že rodačku z Plzně ne a ne zmínit :-D
Reagovat
Frick
Nedivim. Vůbec bych jméno tohoto města, obývané takovými lidmi, nezmiňoval.

https://www.youtube.com/watch?v=n465H6FlQtA
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
S dvojkou v žíle by si to Bára dala taky.
Reagovat
smazaný uživatel
I s Burákem a Pitralonem... :D
Reagovat
kada.tom
už :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Frick
Je fakt, že jsou celkem hezký.

A to ta nejhezčí se kdesi pachtí po ITFkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, přesně. :(
Reagovat
Frick
I am Sori for that...
Reagovat
janek_da
jj, Cadantu
Reagovat
Frick
To určitě.
Reagovat
gigin
Tak teď záleží jen na Baruně, Kája si může jít lehnút
Pamatuješ? :-D
Reagovat
tommr
vypadá to, že Bára to chce odehrát celý sama ... :)
Reagovat
George_Renel
za odměnu dostala repredres :-)))
Reagovat
dadaft
a jestli vyhraje, dostane možná i dekorativní cukřenku.
Reagovat
tommr
ale vypadá v něm dobře ... :)
Reagovat
dadaft
hm, Barunka vypadá skvěle.
musela by mě přemlouvat tak maximálně dvě pikosekundy.
Reagovat
babolat.cz
ty jsi lesba?
Reagovat
Frick
Neser ty kreténe a koukej mě ojet?
Reagovat
FulnekUltras
Přesně... ;)))
Reagovat
dadaft
hovořím samozřejmě o večeři při svíčkách
Reagovat
babolat.cz
se zhasnutými svíčkami
Reagovat
Frick
Bodejť a při těch hrátkách ještě uhořeli.
Reagovat
Frick
*a = aby
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu kdo Iqeovou, na kurtu vidí se plazit,
může slastně povykovat, a pomalu blahem slinit.
Jedinkrát Wimbledon vyhrála, proboha, co dál že?
Takých byla celá řada; o rozdílu zmínka níže.

Samozřejmě předesílám, ´druhý´ Wimblas nepočítám,
ten byl totiž od Fortuny, dárek Petře nezáslužný:
trojka Češek na podnose, do nich bila jako divá,
před černým bráchou předtím se, bezmála už položila.
Nakonec mladičkou krásku bez všelikých zkušeností,
přehrát bylo pro ni pouhou, bezzáslužnou povinností.

Zato výprasků hanebných hafo, od nemožných outsiderek,
takové pohany předtím, neutrpěla žádná z vítězek.
Z ostudy má nejenom plášť, nýbrž už i kožich vlastní,
wimbledonského úřadu slavného, znectitelka maximální.

Iqeová už je stará, nadmíru zkotyzovaná,
labilnost, zmar a stagnaci, trvale za průvodce má,
pořádného do budoucna, nikdy nic více nevyhrá,
i když v komparsu třicítky, bude ještě chvíli dobrá.

Však to pro ni stále bude, úspěch dost pozoruhodný,
a ten jí nikdo neupře, pokud bude trochu soudný.

Kotyza už ve dvanáctém, z místa vyporoučet měl se,
teď je to platné as tolik, jako s křížkem po funuse.
Návyky zažrané v kůži, jak červotoč v suchém dřevě,
jehož ani formaldehyd, ze špalku už nevyžene.

Petra za výsledky trapné, zaslouží si pověst "lvice"?
Snad nějaké staré, zchromlé, co už s životem loučí se.
Skutečnost lépe vystihne, "lvici" nazvat lenochodem,
pravdě bližší termín bude, učiňme to rychle, honem.

Zkrátka dobře jak to vidím, Petře zbývá jedno terno,
dnes dát vale Meidelovi, zítra vdát se za Iqeho.
Reagovat
gigin
Všude to dej, aj pod Gulbu nezapomeň, šulíne.
Reagovat
FulnekUltras
že se Rumunky po singlech už opravdu zalekly českého TÝMOVÉHO ducha. Ale pořád je to sport, takže bojujeme až do konce...

Barči a Kájo do nich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
a zase Pascal ... :-)
Reagovat
kada.tom
Divokej Bill v aréně :-D
A teda prej se Rumunky pohádaly ... no já bych tomu docela i věřil
Reagovat
Jabadu
Kdy? Jako před čtyřhrou?
Reagovat
kada.tom
Jo, Svačina o tom říkal v přímém přenosu na základě Kubáskových informací přímo z Kluže, ale prý je to spíš neofiko
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, říkal to Svačina podle informací reportéra Kubáska. Niculescu i Halep prý odmítly hrát debla. :D
Reagovat
marekv
Tak jestli se pohadaly tak to jsou fakt paka, ale treba odmitly jen z duvodu vycerpani, u metelescu bych to i hodne chapal...
Reagovat
MorusRubra
Kdy přesně to říkal? Ještě před nástupem holek na kurt?
Reagovat
smazaný uživatel
Bara/kaja vs mitu/olaru
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem zvedavy u cesek se tahle sestava dala cekat
Reagovat
Serpens
Tak a teď čemu dá ČT přednost? Asi přece jen čtyřhře.
Reagovat
FulnekUltras
no proto !!!!! ;)
Reagovat
freeteepek
Táhne fedcupový tým. Kdo tomu dodneška nevěřil, tak teď už snad chápe:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Táhne ho první zápas, tak ať si to užije. Příště to zas bude naopak. ;-)
Reagovat
misa
Normální člověk??? Jak dlouho ho táhla Petra a kolikrát K. P.?
Reagovat
kada.tom
Karol s Bárou proti Mitu/Olaru ... hmmm
Reagovat
Jabadu
Ta Mitu může být nebezpečná, ale snad je to klasické balkánské psycho. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to jeste neni oficialni
Reagovat
bIbec
říkaj to na českejch FC stránkách, tak to asi tak bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha na livesportu to prave je uz zrusene
Reagovat
vrabejka
Kája se může pomstít za RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mitu bych teda netipoval. Tohle by Češky měly dát...
Reagovat
smazaný uživatel
Už je známá sestava?
Reagovat
Frick
...tak trochu vědy :o) Doporučuji. I pro laiky.

https://www.youtube.com/watch?v=EMLPJqeW78Q
Reagovat
Jabadu
Karolína nás tahá z průšvihů a ještě je ZLOUN! :-)
Reagovat
gigin
Kuželky už mají tu správnou teplotu?
Reagovat
Jabadu
Ze sedmýho ... :-)
Reagovat
marekv
Ta pohoda z ní úplně ukapává. Jó, sil mám ještě zásobu :-)
Reagovat
Michaelus
Kája si za víkend zaslouží absolutorium, to je bez debat
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně si s tou šklebou poradila, hrala fakt hnusně. Škoda, že to nevyšlo ve dvou :-)
Reagovat
jirkaS
nebojim se pasovat Karolínu na tahačku z prů.erú :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když ne na kurtu, tak aspoň v reklamě. :D

A teď si dáme Deník NHL... :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Do you think, I'm cute?" NO! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumíš tomu! :D
Reagovat
tommr
náhodou mě se v týhle reklamě docela líbí. S Turkish Airlines se to nedá vůbec srovnávat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
BTW: Podobnou reklamu má i basketbalistka Candace Parker. :)
https://twitter.com/adidas/status/695977781662879744
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně nepřestala při hře myslet, což se o Petře bohužel vždycky říci nedá. Jinak krásný sportovní zážitek se dvěma slabými články - Poscal Maria si nejspíš myslí, že o sobě musí dávat z empajru do okolí vědět za každou cenu...no a Svačinovy předčasné či zcela mimózní slovní ejakulace snad ani nemá cenu komentovat... ;)

Teď už dvě za všechny - jako s Ruskem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Už se těším na zahraniční komentátory :)
Reagovat
tommr
doufám, že nám ho v televizi ukážou celej a nebudou přepínat na biatlon ... :)
Reagovat
George_Renel
Biatlon je dnes vcelku o ničem. Spíše exhibice. To dají určitě na i-vysílání.
Reagovat
kada.tom
exhibice je od 18h, od 22:05 ale regulérní a naprosto vážně braná smíšená štafeta :-) ... to už ale snad tenis nebude :-D
Reagovat
bIbec
nestraš! Ještě tu Šoukalovou cpát místo tenisu do televize, tak mě picne! Tady na TP to bohatě stačí =)
Reagovat
tommr
Gábina pojede až od 22 (pokud vůbec do klasickýho mixu nastoupí). Kolize hrozí s mixem dvojic což je hrozná píčovina ...
Reagovat
smazaný uživatel
Blbče, nemám žádný důvod,
vážit si tvého IQ, můj milý,
ale jedno plus máš u mně,
že jsi alespoň upřímný.
Reagovat
smazaný uživatel
´u mě´
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo tam půjde s Bárou ,troufne si ještě Kája? Nebo už mlela z posledního a nechá to Denise?
Reagovat
PetaM
Kája, sil má prý dost.
Reagovat
gigin
Já jsem jí právě vůbec nerozuměl, jak mluví hrozně rychle. Hrozná drmolka.
Reagovat
FulnekUltras
posílená výhrou a v potřebném laufu, který určitě nebude chybět ani Barče...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolínka to je dělo,
jasná česká jednička,
budoucnost má otevřenou,
super, radost veliká!
Reagovat
kada.tom
Sil prý má Karol ještě dost, tak snad to klapne :-)
Reagovat
tommr
škoda toho druhýho setu - aby ty zbytečně vyplejtvaný síly Karolíně ke konci nechyběly ...
Reagovat
FulnekUltras
snad si za natlakovanou Barčou ještě chvílemi odpočine ;)
Reagovat
tommr
tá poslední hra ale stála za to! Eso na závěr byla pěkná tečka za nervydrásajícím zápasem. Jsem moc rád, že to Karolína proti tý rumunský komediantce zvládla ... :)
Reagovat
Pe3k
Gratulace naší budoucí jedničce. Mohla to dát sice ve 2, ale chtěla si zahrát.
Reagovat
Cico93
Je skvelá, dosť ju žerem:-)
Reagovat
tommr
Karolína se neustále - sice pomalu ale jistě - zlepšuje a věřím, že toho má ještě hodně před sebou ... :)
Reagovat
vrabejka
Hlavně že jste po prohře s Makarovou kecali o tom jak nemá na top 20 :D
Reagovat
tommr
a proč to píšeš zrovna mě?
Reagovat
vrabejka
tak nevim jestli i ty patříš mezi ty experty :D
Reagovat
Pe3k
Já raději Šafi, ale i Plíšek je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Kájo!!!!! A teď je s Barčou doražte!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Favorizuju Češky.
Reagovat
tommr
já bych byl opatrnej - ještě nevíme kdo bude hrát za Rumunky ... :)
Reagovat
lars
ja ocekavam Blescu / Olaru
Reagovat
tommr
to by nebylo špatný, protože pak by měly Rumunky taky jednu odpočatou a jednu utahanou hráčku stejně jako my ...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl bych to na Niculescu/Olaru, možná Halep... Ale pořád favorizuju Češky. :D
Reagovat
FulnekUltras
Na každý pád to už bude hodně vyhecované z obou stran...
Reagovat
vrabejka
Kája super. Nenechala se zvyklat nepovedený koncem 2. Setu a 3.set zvládla výborně. O 4hru strach nemám postoupime
Reagovat
gigin
borka jak cyp.
Reagovat
FulnekUltras
už sa aj usměje, chvílama... ;)
Reagovat
gigin
Tvl po takovém slajzovém pekle :-D
Reagovat
Fandina
je super. Úžasné, úžasné, úžasné. Repete loňského finále je tady. Jo, Barčo, Kájo, pojďte na toooooooooooooooooooo

A je to úžasné, že když nemůže jedna a druhá, tak ta třetí ano!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Je fajn, že to Kája zvládla a rozhodne čtyřhra, FC jak má být :)
Reagovat
kada.tom
Eso! Paráda :-)
A jde se na čtyřhru, noo ... to bude ještě zajímavý :-)
Reagovat
kada.tom
Tak ... a teď to přijde. Snad.
Reagovat
tommr
tentokrát to Karolína s vypětím všech sil zvládla a stále drží výhodu brejku ... :)
Reagovat
Fandina
Kája je sluníčko, hvězdička, hvězda. Tak ještě jeden game Kájo pojď!
Reagovat
marekv
Už vím, koho mi připomíná !
Kdysi na střední jsme chodili na nádraží do bufetu nevalné úrovně na pivo (respektive na Primus) a to z důvodů cenových :-)
Byla tam u výčepu baba, která když vzala do ruky příšerně špinavej pulitr, aby nám ten podmírák natočila (bez našeho protestu, bo nám ještě nebylo osmnáct), tak se u toho vždycky zatvářila, jako tahle při příjmu !!
Reagovat
tommr
ted přichází kritickej stav - ve druhým setu znamenal zlom ...
Reagovat
Jabadu
Tak jsem koukl do ledničky a jsou tam! Pojď, Kájo! :-)
Reagovat
marekv
A jak propadli iluzím, že maj naději :-)
Reagovat
tommr
tentokrát Karolína brejk potvrdila i když musela čelit dvěma brejkbolům. Ted už to snad dotáhne a tu hnusnou Rumunku vyřídí ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Já si to s Monicou celkem umím představit... ;)
Reagovat
tommr
postavu má dobrou, ale ty její ksichty jsou strašný ... :)
Reagovat
Pedronegro
jak se to říkalo, Rudé právo přes hlavu :)
Reagovat
FulnekUltras
poslední stranou nahoru ;)
Reagovat
Fandina
4:1 tak ještě dva game Kájo. Pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuuuuuuuf ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rumunka při každém jestřábu vypadá že se rozbrečí :)
Reagovat
PetaM
Ona tak vypadá po každém bodu, který prohraje. :D A je jedno, kdy :D I za stavu 40:0 :D :D
Reagovat
tommr
někdy tak vypadá i když vyhrává ... :)
Reagovat
tommr
doufám, že se Karolína po tomhle brejku zase nesloží jako to předvedla ve druhým setu ... :)
Reagovat
kada.tom
Pooojď!!
A hlavně se neuchlácholit a vydržet, aby to nebylo jak ve 2. setu.
Reagovat
FulnekUltras
se mi celkově dost líbí, ale věřím, že Kája u hry přece jen myslí víc než Petra, takže Barča se teď nerozcvičuje zbytečně.
Reagovat
Pedronegro
to teda nevím co je na ní hezkého, jedině snad to, jak se snaží :)
Reagovat
FulnekUltras
to je právě ono... ;)
Reagovat
Frick
A představte si - dokonce i Kristýna je rodačka z Loun. To už je fakt velká náhoda.
Reagovat
Pedronegro
no není to pako?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hrozná Rumunska má štěstí jako prase :(
Reagovat
kada.tom
jůů, warning pro Rumunu :-)

Karol, šlapej do toho a znič jí!!
Reagovat
Pani_Kostalova
Měl by ji spíš varovat, ať se tak přehnaně neraduje nebo jí praskne žilka.
Reagovat
tommr
Karolína po dlouhý době zase uhrála hru - snad už je to konec toho jejího nepochopitelnýho výpadku ... :)
Reagovat
Jabadu
Tvl já, abstinent, si chladím dva lahváče na čtyřhru a ono to vypadá, že nebude! Zatracená, z ... práce!
Reagovat
smazaný uživatel
"Začíná třetí set, na servisu rodačka z Loun." :D
Reagovat
Frick
Dáváš si panáka, pokaždý, když to řekne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to předtím nevnímal, až teď jsem se na to soustředil... Jo a panáka si dávat nemůžu, jsem marod. :D
Reagovat
UnrealTom
co je na tom ty jsi z Loun?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale Svačina možná jo, že to furt říká... :D
Reagovat
UnrealTom
aha já koukam na tipáči tak nevim :D
Reagovat
tommr
závěr druhýho setu od stavu 4:2 Karolíně hrubě nevyšel. Vůbec nechápu co se s ní stalo. Doufám, že se ve třetím setu zase vzpamatuje ... :(
Reagovat
UnrealTom
labilní všechny:D
Reagovat
smazaný uživatel
Karo dostala varování za odhození rakety... Včera při stejné situaci s Halep rozhodčí drží ústa.
Reagovat
Michaelus
Sice tam včera nebyl u toho María, ale stejně to jenom potvrzuje,jaký je to ko*ot
Reagovat
rysan
Tak zrovna za hození raketou by varování mělo přijít vždycky, to tam nemá co dělat.
Reagovat
Michaelus
Pardon, ale mně se dělá blivno sledovat tu Rumunskou kreaturu
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi sám
Reagovat
kada.tom
... jak se někomu taková "hra" může líbit, tomu opravdu asi nikdy neporozumím ...

... Karol, probůh, dej jí ve 3. setu co proto :-)
Reagovat
Michaelus
Kanára prosím
Reagovat
kada.tom
cokoliv, hlavně ať Karol Niculescu porazí ...
Reagovat
Pedronegro
hnus, ale bohužel účinnej :(
Reagovat
smazaný uživatel
"Tak toto jsem opravdu nečekal..."
Reagovat
Lunej..
Pak, že je Kája bez emocí.
Reagovat
smazaný uživatel
Když vidim ty záběry na diváky, tak Rumuni teda nemají moc pěkný holky, to my zas jo :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, a nám se včera s tátou Rumunky líbily... :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jich muselo být jen pár nebo máte zvláštní vkus :D :P
Reagovat
kada.tom
já za včerejšek a dnešek neviděl v publiku hezkou ženu, vyjma české lavičky a českého hloučku fanoušků, tam by se něco našlo :-)
Reagovat
FulnekUltras
Nenechám se ovlivnit národnostním vnímáním a zkonstatuju, že v Rumunsku je i po této stránce prostředí srovnatelné s naším. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takový hrozně zmalovaný :D
Reagovat
Michaelus
Musíte uznat, že ta Rumuna má štěstí jak nas*áno :D
Reagovat
kada.tom
jo, nechutná hra a nechutný štěstí
Reagovat
tommr
Karolíně se ted úplně přestalo dařit a místo pohodový výhry ve dvou to ted vypadá na třetí set ... :(
Reagovat
kada.tom
achjo ... z 4-2 na 4-5 ...

Karol zaber!
Reagovat
dadaft
a je jééjjj
Reagovat
dadaft
já se náhodou na Monicu někdy dívám i dobrovolně.
její styl se jen tak nevidí.
je to pravačka, ale hraje slajsovaný forhend a přímý nebo topspinový bekhend.
de facto by si soupeřka měla představit, že hraje proti klasické levačce s topspinovým forhendem a slajsovaným bekhendem -- pak už pochopí, jak na to...
Reagovat
kada.tom
tak do takovýho zoufalství jsem ještě neupadl, abych se na Niculescu díval dobrovolně :-O :-/
Reagovat
dadaft
třeba vloni s Bacszinzsky na RG to byl masakr.
Reagovat
smazaný uživatel
o tu rumunku bych si ani kolo neopřel
Reagovat
kada.tom
Míček od míčku je mi Niculescu méně a méně sympatická ... ne že by mi někdy byla sympatická.
Reagovat
tommr
škoda že Karolína nedokázala brejk potvrdit. Niculescu ale má i neskutečný štěstí a ke svý nechutný hře dneska přidává i prasátka jako na běžícím pásu ... :(
Reagovat
blixa
To má naučený ;-) :D
Reagovat
tommr
první brejk pro Karolínu ve druhým setu a velká šance na vítězný ukončení zápasu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
že kdyby Karolína včera senzačně neporazila Simonu, což jsem třeba já osobně moc nepředpokládala, bylo po třech hrách jasno. Nic proti Patře, udělala toho pro FC hodně, ale tohle teda fakt nezvládla.
Reagovat
kada.tom
Ano! Pojď!
Paráda :-))

Tak, Karol, pojďme to dovést do čtyřhry :-)
Reagovat
dadaft
co je to za povrch?

líbí se mi.
kdyby to bylo na mě a měl bych tu moc, hrála by se na něm celá australská část sezóny - Brisbane, Auckland, Sydney, Hobart a Melbourne.
Reagovat
dadaft
tak je to Playflex.

a mně se moc líbí.
vyšší odskok, drží faleš, v součtu zajímavé tenisové mače.
pro WTA jak dělaný.
Reagovat
rusedski
Zase rodačka z Loun...
Snad u nikoho jinýho to Svačina neříká, alespoň ne 10x za zápas :)
Reagovat
blixa
Není Svačina rodák z Loun ? :D
Reagovat
BooOoo
Včera jedna hráčka zahrála polohalfvolej :D
Reagovat
marekv
Dívat se na Káju jak je naprosto v pohodě je prostě Super !
Reagovat
smazaný uživatel
zato dívat se na Niculescu je otřes, snad ji Karolína přejede a po deblu z ní bude hrdinka, když je Petra nepoužitelná
Reagovat
smazaný uživatel
Však ona se nedokáže ani usmát, vždycky se tak hnusně zaksichtí. Potkat ji v noci s tím jejím úšklebkem tak vykřiknu hrůzou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Francouzky právě postoupily! :)
Reagovat
kada.tom
a dá se říci, že postoupily do finále, protože nepředpokládám, že by byly stejně blbý jako Rusky a že by prohrály s Nizozemkama
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám...
Reagovat
kada.tom
beztak jim fandíš jen kvůli Mladenovicový, co? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad jasný. :D Nakonec mě ani nemusí tolik mrzet, že Rusky nepostoupily, protože stejně by Masha nebo Kiki skončila v semifinále... Ale jako po tom loňském finále jsem přál Mashe, aby to vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Bych řekla, že Masha ani o to vyhrát FC nestojí. Vzhledem k tomu, jak ochotně reprezentuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni chtěla a letos by možná taky chtěla, kdyby spoluhráčky nebyly proti...
Reagovat
kada.tom
s přístupem Sharapovové FC těžko někdy vyhraje ... (a nezajímá mi, že je teď zraněná, těch roků, kdy se mohla do týmu zapojit bylo už mnoho a mnoho) ... :-)
Reagovat
blixa
Fňuk. Pistolnice rupla. Asi nabila slepými ... :D
Reagovat
tommr
Karolína zatím hraje přesně to co je potřeba. Doufám, že závěr prvního setu trochu nahlodá tu vysokou sebedůvěru kterou Niculescový pomohla získat Petra ... :)
Reagovat
kada.tom
Tichá hala, tak to má být :-)
A set na kontě, snad to Karol ve druhým zvládne taky takhle dobře :-)
Reagovat
Frick
Nemá na ni!
Reagovat
blixa
Hmmm, Kája zkušeně !!! ;-)
Reagovat
kada.tom
A teď by to chtělo zaútočit a uzmout set!
Reagovat
janek_da
Se mi líbí, jak se Dulgheru směje, jak Mončin styl platí na normální tenistky.
Reagovat
janek_da
ale už se nesměje
Reagovat
marekv
čtyřhra bude vostrá, těšim se, jsem zvědavej koho daj k Simoně, bo tahle metelescublesku bude mít asi dost...
Reagovat
kada.tom
pokud na čtyřhru vůbec dojde, tak myslím, že to bude ve složení Niculescu/Olaru - Plíšková/Strýcová
Reagovat
Lina
Ve výhru Niculescovén nevěřím.
Reagovat
tommr
nezakřikni to. Karolína ještě nevyhrála ... :)
Reagovat
blixa
Myslíš že čtyřhra bude ? ;-) :D
Reagovat
marekv
ani na chvíli jsem nikdy nepochyboval, že by Kája prohrála. Niculescu včera bod od Petry dostala darem, bo Petřina "psychokřivka" byla včera extremně dole.
Petra dnes přesvědčila, pokud se křivka nezmění během několika hodin, tak s Kájou by to mohli pěkně rozjet.
A proč by neméla bejt Simona ?
Reagovat
janek_da
Nevite, kde se Karolina narodila?
Reagovat
kada.tom
Louny
Reagovat
janek_da
d:)
Reagovat
Frick
na poli
Reagovat
Frick
No hádejte, s kym budou hrát Rosol a s kym bude hrát Jirkoň...
Reagovat
kada.tom
proti sobě, ale to už je informace velmi stará ... to už tu padlo včera, neboť ten los je znám už od včerejška
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň už víme, o čem se tu bude po zápase psát. Když vyhraje Rosol, tak je to tím, že je Veselý labil. A když vyhraje Veselý, tak to Rosol prodal.
Reagovat
kada.tom
Paráda, Sam poslala Australanky do vedení, tak snad ten třetí bod taky klapne :-)
Reagovat
Lunej..
Samicka je borkyne:)
Reagovat
kada.tom
Jo, v 1. setu parádně otočila skóre :-))
Reagovat
blixa
Meteleskublesku nás asi vyčadí ;-)
Reagovat
FulnekUltras
ale jinak otravovačka docela sympatická... ;)
Reagovat
Cico93
Nebreč, to votočí ! ;-) Musíš tlačit !
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
Lunej..
Rumunska prasatka jsou extra vypasena.
Reagovat
kada.tom
to je fakt hnus ta hra Niculescový ... a ještě se bůhvíjak raduje, když Karol něco zkazí ..
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, tak je doma, jsou to emoce, nebuď zase tak upjatý.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje tak celý život, tak nevím proč se všichni pořád tak diví...
Reagovat
pepin
O to je víc překvapivé, že hráčka Top si s tím neumí poradit.
Reagovat
blixa
Asi by si poradila, kdyby nehrály na tomhle lepidle. Tohle tý Rumuně ušili na míru. A málem tím obětovali i Simonu.
Reagovat
pepin
Není divu, hrají doma, tak to ušili pro svoje, to je přece normální, ale ani to Petru neomlouvá a pokud si nevěřila tak neměla hrát.
Reagovat
FulnekUltras
Podle mě Petra dneska nehrála špatně, ale v závěru jí zjevně chyběla vůle dát ze sebe onen dříve mnohem častější rozdílový kousek navíc, kterým by současnou Simonu patrně přetlačila.
Reagovat
blixa
O to nejde, ale obvykle se kurt staví pro jedničku týmu. Taky je ale udělanej vyloženě pro dvojku, Simona z něj podle mě neměla nějakou velkou radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě Rumuni spoléhali, že Karolínu Simona porazí na čemkoli a Petře ten kurt bude vyhovovat ještě míň než Simoně. V tom prvním se přepočítali, v tom druhém nejspíš ne.
Reagovat
blixa
V těhle utkáních ten kurt neseděl ani jedný hráčce, takže to bylo vlastně "na férovku". Uvidím, jak ji to vyjde s Metelesku.
Reagovat
PetaM
Nikdo se nediví, ale proč její hru komentovat během roku, když nás nikoho nezajímá. Zajímá nás teď, protože hraje proti nám.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice hnus, ale standardně dostačující hnus. Spíš je zarážející, že si s ní nedokážou poradit TOP hráčky, jak psal pepin, když hraje pořád +/- to stejné. Snad to Karolína zvládne.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, ale ona podle včerejšího komentáře zatím kromě Petry nikoho z Top neporazila, takže až tak neřešitelné to pro ostatní není.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to projížděl, takže to bude asi Petrou :-)
Reagovat
PetaM
Hej, ona se raduje po každém bodu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však je nahecovaná z domácího prostředí. Nedělej, tak by ses radoval :-D
Reagovat
Labi
asi mě tady sežerete za živa ale kdyby tohle byla pro Kvitovou a spol. konečná má to i svá pozitiva, hlavně by konečně se muselo něco uhrát na velkých turnajích aby se zase ženská část sezony nezachránila slovy ale my vyhráli FED Cup (je to lehce zcestné jelikož Šafářová byla ve finále GS ale i tak), hráčky by se mohly soustředit na tyto turnaje a víc si odpočinout a myslím že i fanoušci by byli rádi kdyby zase např. V Paříži nebo Londýnském All England clubu mohli fandit až do posledních kol, no a nakonec by se člověk nemusel koukat na to jak v prosinci skáče s pohárem Pála, jehož tenisová kariéra byla hodně chabá, práce spočívá v tom že pár krát zatleská na lavičce
Reagovat
Lunej..
držím palce a jdu se věnovat tenisu, než tu číst některé hovadiny.
Reagovat
Michaelus
Ale na vítězné body 93 - 89

To jenom ukazuje jak moc to bylo vyrovnané.
Reagovat
Kuzzie
Proč ten komentátot neustále opakuje, že je Karolína zloun? Vždyť se zdá celkem hodná..
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
blixa
Kája je vrah ! ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
dnes líp než včera, Simona opět hratelná a taky nervózní, jenže z Petiny strany bohužel třetí set postupně alibistický až ustrašený, jakoby už nedokázala předchozí solidní herní zlepšení udržet, zalekla se výhry a zápas nakonec přes několik zbytečně ztracených šancí doslova odevzdala. Nechci být k naší dlouhodobě nejlepší zasloužilé ;) hráčce přehnaně kritický, ale teď se už opravdu bude muset hodně vzpamatovat, pokud se nehodlá definitivně smířit s poklesem a doslova promr???áním zbytku kariéry. Potenciál stále má - pevně věřím, že i k zásadní změně přístupu, která nyní bude nutná, bez ohledu na trenéra, okolní tlaky, nevyzpytatelné zdravotní problémy a nevím co ještě.
Teď jen musíme doufat, že Monica neznechutí i Káju a dočkáme se ještě debla.
Reagovat
Frick
Jenže je třeba myslet na to, že petra zkrátka i ve svý nejnepovedenější "vrcholový" sezóně vyhrála dva turnaje, z čehož i ten menší triumf byl na úrovni největšího triumfu jakékoliv jiné Češky od roku 2000!
Reagovat
FulnekUltras
Však říkám - zásluhy nepopiratelné. Teď ale buď nastoupí znovu práce nebo už žádné další nebudou.
Reagovat
pepin
Tak to jsi si dovolil trochu moc, to Tě princ Bajaja znectí.
Reagovat
FulnekUltras
Kdo chvíli stál, stojí opodál... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je iqe. Iqe se nedokáže smířit s žádnou Petřinou prohrou a vinu svaluje na rozhodčí. Iqe je fanatik. Proboha, hlavně nebuď jako iqe!!!
Reagovat
janek_da
S takovým ubrečencem bych se teda nesnes.

Petra pěkně. Bojovala, zajímavé rány. BH pořád moc nepsal, ale o 215% lepší než včera.

Jenom ten servis se jí letos kamsi poděl. Dávat auty na téčko, střed prvním podáním a mít 156-159 km/h mi přijde hodně pomalé.

By mě zajímalo, proč bere ty vysoké míče, proč je nedává hned po odskoku anebo si neustopí a pak se do toho může opřít vší silou.
Reagovat
FulnekUltras
Ve třetím setu tam Peti chyběla odvaha a na její postupně stále častější alibistické údery bohužel stačil i polonervózní Simonin standard.
Reagovat
janek_da
No já si vším, že tak od 3.,4. gemu do toho začala Simona pořádně řezat. A bohužel jí to vycházelo.

Jsem si říkal, že klíčový bod v tomto průběhu byl, jak Simona se štěstím vrátila bh oblouček na lajnu, Petra se musela vracet zpátky a hned vyhodila - 0:30.
Ne že by to stopro jinak vyhrála, ale gem a pak i zápas by se vyvíjel jinak.
Reagovat
FulnekUltras
Právě při tom lobu chyběl Peti na úspěšné vrácení jeden krok, na který se těsně předtím vyflákla. Chápu, že to dnes neměla lehké, ale v závěru zápasu bylo pro mě až příliš jasně vidět, jak už vnitřně nemusí...
Reagovat
smazaný uživatel
Co nemusí?
Reagovat
FulnekUltras
to, co by možná ještě i chtěla... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková postoupila do 3. kola kvalifikace. :)
Reagovat
kada.tom
Karol se usmívá, to je dobrý znamení, věřím, že dokáže Niculescu porazit, a to třeba i jednoznačně :-)
Reagovat
Kozoroh
Od roku 2009, kdy se český FC tým vrátil do 1. světové skupiny neprohrál v 1. kole. Ale může se to změnit, pokud Plíšková prohraje nebo Češky neuspějou v deblu.
Reagovat
Frick
Já nevim, fakt hrála na tolik %, že by jí třeba ta Bára dát nemohla.

Já prostě mám pocit, že kdyby to Báře sedlo, tak jí dá.
Reagovat
George_Renel
Já mám pocit, že se zase začínáš přehrabávat ve fekáliích. Tak zavčasu zabrzdi.
Reagovat
Lina
Ještě, že je biatlon až v 18 hodin.
Reagovat
PetaM
Co už, Petra vždy přidala aspoň 1 bod. Nikdo jí za to nikdy nepochválil, vždy to byla povinnost, která se "nechválí". Ale kde by náš FC byl, kdyby nebylo Petry. Lucka ve finále v Moskvě taky neuhrála ani bod, řeklo se jen "škoda, musí Petra a pak debl". Proti Itálkám v SF na antuce taky nebyla schopná porazit ani jednu. To Petra aspoň tu Sáru :D

Nevím, proč by 2 body měla přidat vždy jen Petra. Ať se taky snaží ostatní. Zadarmo tam určitě nejsou :D
Reagovat
Lunej..
Neblázni, co pořád Petru hájíš? Jsi fanatik :D
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
smazaný uživatel
No tak když si jednička, tak se alespoň ten jeden bod o tebe asi očekává,nemyslíš? :-) A určitě ji někdo pochválil, zas přeháníš...
Reagovat
tommr
nikdo soudnej od Petry v její současný formě asi nečekal dva body. Ten jeden bod proti rumunský dvojce ale udělat měla a okecávat to je stejnej extrém jako nadávat jí pro neschopnost ...
Reagovat
PetaM
Tak 2 body měla přinést i Simona že :D
Reagovat
tommr
ta ale uhrála aspon ten jeden ...
Reagovat
tommr
škoda. Zápas nakonec rozhod nepochopitelnej zkrat Petry ve čtvrtý hře kdy přišla o náskok brejku ačkoli se v tu chvíli Halepka už zdála být na kolenou podobně jako včera proti Karolíně ... :(
Mnohem víc mě než dnešní porážka mě ale mrzí, že podobnej výkon jako dneska nedokázala Petra předvést včera proti Niculescu, která Halepce nesahá ani po kotníky a kterou by s dnešním výkonem v pohodě přehrála ... :(
Ted nezbývá než držet palce Karolíně a doufat, že nás zase zachrání jako loni ve finále proti Rusku ... :)
Reagovat
dadaft
bylo to napínavé, místy i dost dobrý tenis a na konci to Petra trochu vyházela.
no,
začátek sezóny nic moc, ale už aspoň zdá se může hrát.
jiní takové štěstí nemají.

aspoň to bude pořádné drámo...
Reagovat
tommr
začátek sezóny nic moc? Takhle špatnej začátek ještě Petra nikdy neměla ... :(
Reagovat
bIbec
však to je dobře. O to lepší to bude až sopka vybouchne. Hlavně aby si to dobře načasovala ten výbuch.
Reagovat
Michaelus
:D to zní hezky
Reagovat
Cico93
tak POJD, bud zase za hrdinku.
držím palce!
Reagovat
Lunej..
Co když prohraje? Dostane taky sodu?
Reagovat
PetaM
Vůbec :D Bude to Petry chyba, že neuhrála aspoň jeden bod :D
Reagovat
Michaelus
Přesně tak, labilní k*áva z Monaka to udělala beztak schválně
Reagovat
George_Renel
Která, bydlí tam obě, deb.ile.
Reagovat
Michaelus
Ou ou pomalu já jsem na stejné straně kámo :D
Reagovat
George_Renel
V tom případě je třeba se vyjadřovat exaktněji.
Reagovat
Michaelus
Příště si dám pozor :D
Reagovat
Frick
Bydlí tam jen jejich daňová přiznání.
Reagovat
blixa
1000x morálnější daně neplatit, než z daní druhých žít, vyžírko !
Reagovat
PetaM
To byla jen sranda :D
Reagovat
Kozoroh
Lol, ty neumíš pochopit ironii?!
Reagovat
George_Renel
I ironie se musí umět napsat.....
Reagovat
Lina
:D. Tak nějak.
Reagovat
blixa
Nepochybuju že dostane sodu ;-)
Reagovat
Lunej..
Tipuju to, co Michaelus a spol., že bude na paškálu Petra, protože neuhrála poprvé v kariéře FC bod. A to je prostě smrtelný hřích. Kája bude pod tlakem, ale Petra nebyla nebo co? Káje výhru přeju, možná to ustojí mnohem líp než Petra a bude to fajn, že rozhodne čtyřhra. Ale Monča je proti Halepce horší soupeřka právě svým nezvyklým FH.
Reagovat
tommr
včera Petra rozhodně pod žádným tlakem nebyla. Karolína jí vybojovala ideální výchozí pozici ...
Reagovat
Lunej..
Bavim se o dnesku pokud reagujes na me. A vubec, kdo jak urcuje kdo ma nebo nema byt pod tlakem? Nicmene po vcerejsku nema uz cenu na tebe slusne reagovat.
Reagovat
tommr
no hlavně že ty vždycky slušně reaguješ, že? Ty tvoje jedovatý podpásovky jsou často mnohem neslušnější než moje jadrný výrazy ...
Reagovat
Lunej..
Podpasovky? Na rozdil od tebe uznam, kdyz neco prezenu a omluvim se, uz jsem ti napsala par vzkazu, kde jsem to chtela urovnat protoze jsem se s tebou nechtela hadat. Jenze ty jsi nekdy jak bezcitny robot, bud se urazis nebo jsi sprostej. Tak proc se porad snazit, kdyz je snaha marna.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé !
Kvitová sice prohrála , ale vyhrála jeden set a všechny byly nějak těsné takže Petra má určitě co dělat ještě na okruhu - i když po včerejšku jsem o tom dost přemýšlel . Takže Petro ještě nekonči já si myslím , že letošní Wimbledon na tě čeká :))
Reagovat
FulnekUltras
;))))) jj, neutuchající optimismus je plně na místě...
Reagovat
Michaelus
Beck místo Petko, no tak že by i Švýcarky překvapily?
Reagovat
smazaný uživatel
Annika před měsícem porazila Timeu. Má s ní H2H 2:0 (http://www.tenisportal.cz/vzajemne/beck-cee0d/bacsinszky/), S Petko sice Timea vyhrála, ale to je prehistorie.
Ale třeba Timea přidá kýžený bod!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrál rumunský antitenis houfně podporovaný rozhodčími. Herně byla Rumunka jasně horší a celej zápas tahala za kratší konec.
Reagovat
blixa
:D :D :D :D Bože to je pako !!!!
Reagovat
Lunej..
Antitenis? Ty už ty fráze máš naučené co? Nevěřila jsem, že bys mě někdy dokázal naštvat, ale už k tomu pomalu směřuješ. Zase se potřebuješ dohadovat? Máš pocit, že je tady málo blbů?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nehádám, já jenom konstatuju realitu. Simona hraje totální antitenis bez nápadu, beze snahy o změnu.
Reagovat
Lunej..
To ale konstatuješ velice špatně. Ta změna rytmu, nepočítaje skvělý pohyb, umístění míčků atd. je antitenis? To každá, která to nepráská bum bum je bez nápadu? Já nejsem žádný tenisový expert, ale tohle tvrdit je dost zcestné. Proč se nenaučíš brát prohru Petry jako normální věc, jako my ostatní? Dost by ti to pomohlo a posunulo tě to o dost dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Podepisuju.
IQE by měl po Petřiných prohrách nejdřív udeřit hlavou do zdi a pak něco datlovat do klávesnice :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý pohyb ano, ale změna rytmu? O to se pokoušela Petra, Simona jenom výjimečně. A na vracení doprostřed kurtu žádný nápady nepotřebuješ, na útočnou hru jo. Takže jestli někdo hraje bez nápadu, jsou to vracečky typu Simony nebo Agy.
Reagovat
Lunej..
Promiň, ale nějak nemám náladu diskutovat, protože ty jsi evidentně tak zaujatý, že to nemá cenu. Aga má variabilní hru, čopy, má skvělou techniku, Simona je zase chytrá hráčka, která umí soupeřku rozběhat, ale ty to vidět nechceš, takže jen házím hrách na zeď. To mi na tobě vadí nejvíc, ta tvoje neschopnost přiznat soupeřce kvalitu jen proto, že Petru porazila. Až získáš tento nadhled, určitě se ti uleví.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga občas zahraje chytře, to budiž, ale označovat za chytrou hráčku Simonu jenom proto, že se dokáže udržet skrz skvělý pohyb ve výměně, to je výsměch tenisu.
Reagovat
Lunej..
No comment.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši mi řekni jediný důvod, proč je podle tebe Simona chytrá hráčka. Ještě jsi ho neřekla ani ty, ani nikdo jiný.
Reagovat
Lunej..
Já si tady nebudu zbytečně ničit svoje prsty, protože s tebou vůbec nemá cenu nic rozebírat, hlavně ne soupeřky, protože si pořád vedeš svou a vůbec nebereš v potaz cizí názory, natož aby ses nad nimi zamyslel. Někdy si zkus vzít do ruky raketu, abys věděl, co to je. Já na rozdíl od některých tady tenis vůbec neumím, jen jsem se mu krátkou dobu věnovala, abych právě dokázala věci s ním související lépe pochopit. Ty si tady můžeš s jedním nickem podat ruce, protože jste oba stejní, neschopní pochopit a vcítit se.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem naopak schopnej se vcítit jako málokdo tady.
Reagovat
pepin
Fakt Ty jsi exot exotů.
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez zpátky do díry.
Reagovat
dadaft
nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna Aga má těch nápadů snad nejvíc ze všech hráček na okruhu, si myslim...
Reagovat
dadaft
kolik asi tak tenistek pod 170 cm přijde na kurt a zničí soupeřku totální ofenzívou?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za alibistický kecy?
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom nepochopitelnýho, že tenistka menšího vzrůstu nemůže hrát útočný tenis jako Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic. Ale to neznamená, že musí hrát totální obranu.
Reagovat
dadaft
žádnou totální obranu nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, hrála útočně. :-p
Reagovat
dadaft
žádné "alibistické kecy" (kde na to chodíš člověče?).
antitenis je slovo, které nemá žádný význam -- každý hraje jak nejlíp umí, co mu jeho fyzická a mentální síla dovolí tak, aby vyhrával..

a i kdyby existoval, co třeba zápas Halep - Azarenka na USO -- to byl taky antitenis??
není spíš antitenis Petřina au au au autovaná???
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
rysan
A to ses odvážil Strýcovou označit za horší kopii Halepové? Taky dobrej fail.
Reagovat
Serpens
A Petra se snaží o nějakou změnu? Za celou kariéru jsem si ničeho nevšiml.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys měl být při prohrách Petry předmětem nějakého psychologického výzkumu... :D
Reagovat
kada.tom
spíš psychiatrického ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až po vás, pánové, až po vás.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší je, že ty tvoje výlevy už mi přestávají připadat vtipný. Ono je to vlastně smutný. Jsi podobný případ jako Tomáš Kuča (amatérský fotbalový brankář), akorát on si myslí, že všichni škodí jemu a ty si myslíš, že všichni škodí Petře...
Reagovat
smazaný uživatel
Oni ani nemají být vtipný. Realita, kterou popisuju, je málokdy vtipná.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Kuča právě taky považuje za realitu, že "mocipáni" mu brání v pořádném fotbalovém angažmá...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně :D mocipáni tady budou lajnoví a hlavní rozhodčí, ještě chybí špatný terén, podhuštěný míč :D
Reagovat
kada.tom
bože, ty seš de*il :-D na tobě si musel tam nahoře někdo dát opravdu hodně záležet :-D :-D :-D (a neber to jako kompliment)
Reagovat
smazaný uživatel
De*bil seš ty. Ho*vno tomu rozumíš, stejně jako většina lidí tady, ale budeš rozdávat rozumy.
Reagovat
Kozoroh
Jasně, zato ty jsi nejchytřejší mozek vesmíru :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vychladni a uznej kvalitu soupeřky. Simona byla lepší a Monica hrála účinný tenis.
Co auty?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou kvalitu? Simona nehrála dobře. Zejména čtvrtá hra první sady, kdy Petra mohla jít do vedení 3:1, to byla dobrá fraška. Tam za ní tahali kaštany z ohně rozhodčí, jinak by neměla šanci to uhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu.
Petra vůbec nechybovala, její auty byly velice těsné.
Publikum bylo hlučné a netenisové.
Sběrači míčků dělali naschvály.
Pála, občas nevěřícně kroutící hlavou, Petru nepatrně znervózňoval.
A Halepová? Hráčka, která nic neumí, jen čeká na chyby soupeřek a občas se jí podaří něco uhrát.
Reagovat
dadaft
"houfně podporovaný rozhodčími" :))
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty trpíš selektivní slepotou, za to já nemůžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvis o sobe, hnupe! Kopirujte mu nekdo jeho prispevky po kazdy prohre petry a najdete 5 rozdilu! :))stejny bludy
Reagovat
Kozoroh
Už ses ožral, Kveši?
Reagovat
smazaný uživatel
"Antitenis" to byl možná včera od Niculescu s těma jejíma "praúderama". Ale od Simči fakt ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska o 100% lepší výkon než včera.....jen škoda, že to nestačilo :-(

Kájo pojď!!!!!
Reagovat
Michaelus
Halep dneska hrála docela solidně, Petra hrála mnohem líp, ale přece jenom nevyužila některé šance a to ji stálo výhru. No, snad to těm Rumunům nedarujem, teď jsme favoriti v obou zápasech tak pojďme
Reagovat
Fandina
Je to škoda. Petra přece jenom víc chybovala a Halep byla ve třetím o chlup lepší. Tak příště Petruško. Pojď!
Reagovat
Lasicka
Nikdy jsem nepochopil, proč fanoušek
zabil Johna Lennona.
Nevím co by dělal, kdyby fandil Petře ...
Reagovat
Pe3k
Zabil by sebe?
Reagovat
Lunej..
Já tuhle potřebu vůbec nemám.
Reagovat
Fandina
Nefandil by.
Reagovat
Mantra
Dneska se zlepšila asi o 200%
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkala, že si občas vzpomene na finále s Ruskem, tak teď si bude muset hodně vzpomenout. Zase je to hlavně na ní...

Petra prohrála ve Fed Cupu třetí zápas v řadě. To se jí snad ještě nestalo, ne?
Reagovat
Lunej..
Ještě se jí nestalo, aby prohrála oba singly, holt to jednou přijít muselo. Aby zase bylo o čem psát :)
Reagovat
Kozoroh
Ne, Petře se vůbec poprvé stalo, že ve FC prohrála sobotní i nedělní duel.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist