Plíšková si poradila s Badosaovou. Z favoritek zaváhala pouze Bouchardová

29. 3. 2015, 07:27
Aktuality 520
WTA MIAMI - Karolína Plíšková v Miami zastavila po dvousetové výhře sedmnáctiletou Španělku Paulu Badosaovou Gilbertovou a poprvé postoupila do osmifinále. V něm vyzve Rusku Gavrilovovou, jež má na kontě pár dní starý skalp Šarapovové. Z favoritek v sobotu neuspěla pouze Eugenie Bouchardová, jež nečekaně podlehla Němce Tatjaně Mariaové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková v Miami zvládla vstup i do svého osmého turnaje a včera poradila si i se svou druhou soupeřkou. Talentovanou Španělku Paulu Badosaovou Gilbertovou porazila po drobných komplikacích v prvním setu 7-5 6-1.

Čtrnáctá nasazená Češka v úvodu zápasu zaznamenala dva brejky a vedla 4-1. O náskok však přišla. Sedmnáctiletá soupeřka, která při své premiéře na okruhu WTA deklasovala Petru Cetkovskou a ve druhém kole přehrála ve dvou setech i Číňanku Saisai Zheng, se po poradě s trenérem uklidnila a vývoj ziskem čtyř gamů v řadě otočila.

I když však Plíšková netrefila ani polovinu prvních servisů a nepomohla si jediným esem, zatímco Badosaová jich nasázela pět, obrat zastavila a od stavu 4-5 dostala zápas pod svou kontrolu. Po svém podání ztratila již jen čtyři míčky v pěti gamech, získala 9 ze závěrečných 10 her a po 62 minutách zvítězila 7-5 6-1.



Třiadvacetiletá Češka se v Key Biscayne zatím trápí na servisu, přesto si na Floridě zahraje poprvé v osmifinále. A dál může usilovat o premiérový posun do Top 10, do které se však současně tlačí ještě několik dalších tenistek.

O postup mezi osmičku nejlepších se Plíšková střetne v prvním vzájemném duelu s rozjetou jednadvacetiletou Ruskou Darjou Gavrilovovou. Bývalá juniorská jednička v pondělí poprvé v kariéře pronikla do Top 100, ve čtvrtek si v Miami připsala první skalp hráčky Top 35, když šokovala výhrou nad světovou dvojkou Marií Šarapovovou, a ve třetím kole porazila 6-1 7-6 Japonku Kurumi Naraovou.

Gavrilovová letos začíná prodávat svůj potenciál, který v roce 2013 přibrzdil přetržený přední zkřížený vaz. V únoru mladá Ruska vyhrála dva turnaje ITF v Austrálii a zápasovou bilanci má 29-6 (Plíšková 22-7). Dvě porážky jí připravila Němka Kerberová, před dvěma týdny v Indian Wells sebrala set pozdější šampionce a světové trojce Simoně Halepové.

V případném čtvrtfinále se Plíšková utká s vítězkou duelu Andrea Petkovicová a Jekatěrina Makarovová.

Bouchardová prohrála s Mariaovou
Ani v Miami nenajde ztracenou formu Eugenie Bouchardová. Jednadvacetiletá Kanaďanka ve svém úvodním zápase na turnaji dostala kanára od 113. hráčky světa Němky Tatjany Mariaové, se kterou nakonec prohrála 0-6 6-7, když ve druhém setu neudržela vedení 5-3.

Světová sedmička Bouchardová začala po Australian Open spolupracovat s trenérem Sumem Sumykem, který odešel od Bělorusky Azarenkové, pod jeho vedení ale prohrála tři z pěti zápasů. Ke ztrátě formy přispělo také zranění ruky.

"Dám si teď den volna a pak začnu tvrdě trénovat a pokusím se nechat tohle období co nedříve to bude možné za sebou," řekla zklamaná Bouchardová.

Další favoritky už v sobotu nezaváhaly. Serena Williamsová sice minulý týden v Indian Wells nenastoupila kvůli zranění pravého kolena k semifinálovému duelu proti Halepové, oblíbený turnaj v Miami však stihla a vstoupila do něj přesvědčivým výkonem. Stejně jako v Kalifornii odstartovala dvousetovým vítězstvím nad Rumunkou Monikou Niculescuovou, tentokrát ji v dohrávce teprve druhého kola porazila snadno 6-3 6-1.

"V tréninku mě to ještě trochu bolelo, ale dnes už to bylo v pohodě," řekla šestinásobná vítězka turnaje Serena, která v Miami neprohrála už 13 utkání v řadě. Stejně dlouho neporazitelnost si drží i v letošní sezoně.

V dalším zápase svede třiatřicetiletá Američanka souboj s o osmnáct let mladší krajankou CiCi Bellisovou.

V soutěži pokračuje i starší ze sester Williamsových Venus. Čtyřiatřicetiletá Američanka zdolala 6-4 7-6 Australanku Samanthu Stosurovou a své vedení ve vzájemné bilanci tak navýšila už na 7-1.

V osmifinále ji čeká souboj bývalých světových jedniček s Caroline Wozniackou, kterou porazila ve všech šesti duelech. Naposledy letos ve finále v Aucklandu.
Dánská tenistka ve třetím kole zdolala 4-6 6-1 6-3 Estonku Kaiu Kanepiovou.

Polka Agnieszka Radwaňská na Floridě poprvé od Australian Open vyhrála dvě utkání po sobě, když zdolala 6-2 4-6 6-2 Rumunku Irinu Camelii Beguovou.

O postup do čtvrtfinále si šampinka z roku 2012 zahraje s Carlou Suárezovou-Navarrovou, se kterou dosud neprohrála.
Španělská tenistka v Miami přehrála 6-0 6-4 Francouzku Alizé Cornetovou a oplatila jí porážky ze tří předchozích vzájemných duelů.

• WTA PREMIER MANDATORY MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
sobotní výsledky (28. 03. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
S. Williamsová (1-USA) - Niculescuová (Rum.) 6-3 6-1
Mariaová (Něm.) - Bouchardová (6-Kan.) 6-0 7-6(4)
Erraniová (11-It.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-1 7-6(5)
Kerberová (13-Něm.) - Watsonová (Brit.) 7-5 3-6 6-4
• Dvouhra - 3. kolo •
Kar. Plíšková (14-ČR) - Badosaová (Šp.) 7-5 6-1
Wozniacká (4-Dán.) - Kanepiová (Est.) 4-6 6-1 6-3
Radwaňská (7-Pol.) - Beguová (31-Rum.) 6-2 4-6 6-2
Makarovová (8-Rus.) - Svitolinová (26-Ukr.) 6-0 6-4
Petkovicová (9-Něm.) - Mladenovicová (Fr.) 6-0 6-2
Suárezová (12-Šp.) - Cornetová (22-Fr.) 6-0 6-4
V. Williamsová (16-USA) - Stosurová (23-Austr.) 6-4 7-6(3)
Gavrilovová (Rus.) - Naraová (Jap.) 6-0 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

520
Přidat komentář
smazaný uživatel
a príjem
Reagovat
Frick
a průjem
Reagovat
smazaný uživatel
Ti dva me asi nikdy neomrzi :D
Reagovat
PH94
Takže ted se nám hraje španělské a francouzké derbíčko :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je blbý, když miláček prohraje. Když ale v tom samým zápase druhej miláček vyhraje ... Garbinka si prostě počká, věřím jí. Vzkaz pro Sáru - dej to zas dokupy s Bobinou, ať je nejsympatičtější debl zpátky
Reagovat
sprchon
Nejsympatičtější deblový pár je přece Lucka s Bethanie. :)
Reagovat
blixa
+1
A hned po něm Martina s Mirzou ;-)
Reagovat
sprchon
Přesně ty mě nejdřív napadly, hned jsem si ale poklepal na čelo, když se mi vybavila Lucka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela shoda. Na sympošku by musely Lůca s Betkou přidat ňákej úspěch. To vypadá na náhodnej ústřel...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
PetaM
= 2
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Druhej nejsympatičtější. Vlastně třetí - druhá je Marťa se Soničkou (Flavií, Sabčou,...).
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
3 x jsem to musel dat tomu sprchonvi;)
Post roku;)))
Reagovat
sprchon
Jednou jsi to dal sobě, ale díky. :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, jsem to blbe odklikl
Reagovat
lars
jedine K + K
Reagovat
smazaný uživatel
tak Kyrgios + Kokkinakis
to take neni spatne, ale my se tu bavime o WTA;)
Reagovat
lars
to nejsou Australani :)
Reagovat
smazaný uživatel
vim, blbnu;)))
Reagovat
blixa
Ach jo. Ty pistolnice mi dneska padají jak v sedmi statečných :(((((
Reagovat
sprchon
Dneska jediná Belinda, co? Jinak celkem bída... Jsem zvědav na výsledek Sabine vs Ana. Nebudu se divit ničemu. :D
Reagovat
blixa
Belinda a Flavia. Aspoň něco.
Reagovat
sprchon
Flavii jinak nefandím, ale dneska jsem rád, že odstranila Viku.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěstí, že jsou kočky a maj nejmíň 7 životů:))) teda :((((
Reagovat
kada.tom
Forza Sara!!!
Reagovat
sprchon
Co to teď bylo? Taková přehlídka UE. :/
Prostě neměla se Sarou trpělivost...
Reagovat
blixa
Já nevím. Nerozumím tomu :(
Reagovat
tommr
Muguruza mě hodně zklamala. Viděl jsem jen třetí set a v něm to vyloženě odflákla ... :(
Jinak mě nepřestává fascinovat servis Erraniový. To je snad nejhorší servis co jsem kdy viděl. Ona už při něm začíná i skákat jak koza píchlá včelou a přesto s tím dokáže vyhrávat. Neuvěřitelný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
neuveritelny jsou spis ty jeji souperky;D))))
Na tom hodne poznas;D))))
Reagovat
sprchon
Dneska mi ten servis nepřišel až tak hroznej, spíš mě, jak říkáš, zklamala Garbine, ty poslední gamy, to byla fakt hrůza.
Reagovat
janek_da
asi to zas tak ýzy pýzy neni. Sara potěšila. Škoda, že ten jeji tenis nezabira i na Serenu. To spíš Moňča.
Reagovat
Frick
ale asi kloubouk dolů. Koukám, že od srpna 2012 do února 2013 nehrála. Nedivil bych se, pokud by tady (nebo i jinde po tenisových diskuzích) zaznívaly v tomto mezidobí názory, že už toho asi nechá a co by se v 31 letech někde hodila. No a hle - pořád je na tom dobře. Ani ta "smrtící obhajoba" z loňska jí tolik neublížila.

Nakonec jestli to není i trochu inspirace pro Barboru.

Pokud nyní toho nechala a podstoupila ten zákrok - nebyla by schopna hrát už v lednu? Ty body, co udělala letos, by jí na TOP 100 v lednu 2016 stačily. A pořád by jí ještě nebylo 30, ale jen 29 a 3/4 :o)
Reagovat
EllNino
jak řekla sama, na operaci nechce
Reagovat
Frick
Ale tenhle postoj je závislej na tom, v jakym je ta noha stavu. Když zjistí, že se to citelně zhoršilo, ta by na ten zákrok jít už prostě musela. I s ohledem na její civilní život. Přeci by i civilnim životě nemohla v necelých 30 letech kulhat jak stařena.

Jako stav "hrozně to bolí, nemůžu si jít ani zaběhat, na zápas si vezmu brufen a pokud to bude bolet i přesto, tak si dám dva", je naprosto příšernej.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednak na stavu nohy, jednak na tom, jak má naplánovanou budoucnost. Pokud třeba plánuje, že to nejpozději ve třiceti zabalí úplně, celkem chápu, že se jí moc nechce z těch necelých dvou sezon, co jí zbývají, půlku sezony zabít operací a následnou rehabilitací.
Reagovat
sprchon
Stav je to příšernej, ale já Báru chápu. Nedávno měla dlouhou pauzu kvůli tomu nesmyslnému přípravku a jak si sama zkusila, návrat nebyl vůbec jednoduchý. Po operaci by ten návrat pravděpodobně trval minimálně dvakrát déle, což už Bára znovu podstoupit nechce. I přes ty bolesti a brufeny hraje Bára letos a minulý rok svůj životní tenis, takže dokud jí to nebude nějak nesnesitelně omezovat, tak jí pravděpodobně uvidíme lítat po kurtu. Samozřejmě tím, že se to odkládá, stav se nejspíš jenom zhoršuje. Je tedy potřeba smířit se s tím, že až to bude opravdu nutné, bude to zničehonic konec kariéry. Netěším se na to, Báry tenis mě poslední dobou strašně baví, ale prostě tak to je.
Ale je tu i určitá naděje. Bára o tom nemluví, takže nevíme, jak moc jí to nyní omezuje a pár doktorů jí prý řeklo, že se nic operovat nemusí (což je v dnešní době, kdy by doktoři furt všechno řezali, docela zázrak). Takže nezbývá než opět popřát hodně zdraví. Obdivuju Báru za to, že si tu chuť k tenisu nenechává kazit ani tímto omezením. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi brejk...jinak nevim uz pokolikate....se ukazuje, ze malicka je nej. prubirskym kamenem na souperky a jejich inteligenci...
Dneska Muguruza dost propada....tak jeste ma (+/-2 gemy) na to, aby neco vymyslela....
Reagovat
janek_da
hodne by me zajimala Pliskova, jestli by Sarinku ustala. Tipuju, ze jo. Ale prece jen ...
Reagovat
sprchon
Kája by mohla být trpělivější, když chodí na ty ryby. :D Ale těžko říct. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tohle se tezce predvida, ona ma i Sara sve dny, ale jak si zacne liftovat a vsechny ty prkotiny, tak je hned videt, jak na tom ta souperka je...
...a obcas ani nejde o to, jestli s ni nektera rupne nakonec, nebo ne...
Reagovat
smazaný uživatel
A nevymyslela pochopitelne nic....;D)))
Jako Sara good job!
Jen je pekne trap dal;)
ty holky, at poradne mysli na tom kurtu....
....protoze s nekteryma to je fakt hard job;D)
Reagovat
tommr
ve třetím setu už Muguruza vypadala znechuceně a flákala to jako kdyby to chtěla mít co nejdřív za sebou ...
Reagovat
Davor1
solídne z formy :(
V Sydney jej dala kanára...
Reagovat
blixa
Jinej povrch.
Reagovat
Davor1
To je síce pravda, ale Garbine s pomalými nemá problém. Už v IW ale hrala otrasne...
Reagovat
sprchon
Z formy určitě ne, dneska hrála možná i lépe než proti Káje. Na tomto povrchu to ale proti Erraniové nestačilo. Ale ke konci to byla fakt hrůza, to jo...
Reagovat
janek_da
Hele, tu Muguruzu spozorujou Branky, BOdy, Vteřiny?
Reagovat
smazaný uživatel
;-O
???
Reagovat
smazaný uživatel
a já si myslel že na té písemce z češtiny v pátek bylo něco špatně, když v zadání byly Branky body sekundy...
Reagovat
janek_da
M8 na triku BBV. A pak ještě "A".
Reagovat
smazaný uživatel
To sponzoruje i španělskou fotbalovou ligu... :)
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Liga
Reagovat
janek_da
Tak CT dela i do bankovnictvi, nakonec budou koncesionari dostavat divinedy.
Reagovat
sprchon
Super. :) První, co mě dneska opravdu potěšila...
Tak teď ještě Garbine.
Reagovat
janek_da
Jo, Garbine by mělA VYpadnout. Bylo by VELKÉ překvapení, kdyby postoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
To je fakt, kdyz blbne na plazi s motorkama, blbinky kravinky, a pak to ma vypadat;D))))
Reagovat
sprchon
Většina faktorů hraje pro Errani a to VELKÉ překvapení bych si dal líbit. ;)
Reagovat
PH94
Belinda potěšila :) A Mugu to snad urve :)
Reagovat
EllNino
Beli Bencic, parádička :D !
Reagovat
janek_da
Vůůůůbec Muguruze nezávidím :)))
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Jen at si Garbina uzije ty liftovane oblouky...
Reagovat
blixa
Je to peklo !
Reagovat
lars
neflakej se a tlac Mugu :))
Reagovat
sprchon
Taky jí to nezávidím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
a zase brejk;D))))
Reagovat
blixa
Hmmmm, je to peklo dneska :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, jeden winner za zápas... Nevadí CiCi, příště už ji porazíš. :)

No nic, jdu se dívat na NHL.
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli se toho ale CiCi docka, nez dozraje, tak Serena muze byt uz venku z okruhu ve vysluzbe...
...ta potrebuje jeste tak 4roky bych tipl, plus minus, ale prislibem urcite je;)
Reagovat
smazaný uživatel
Porazí ji v sedmnácti jako Masha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim;)
Reagovat
PH94
Já si myslím, že možná i mín než 4 :) Do konce roku bude v top100 :)
Reagovat
smazaný uživatel
1) CiCi nedostala kanara, jako hooodně hraču na tomto turnaji
2) Zkušenosti určitě nabrala
3) Mám do budoucna konečně někoho, komu mužu fandit! A to snad ještě tak dalších 15 let :D

Trochu mi připomína Lauru...(na kterou se mimochodem už děsně moc těším..:))
Reagovat
PH94
Mě zase hrozně připomíná Sharapku :D Taky jsem si díky ní konečně našel oblíbenkyni mimo našich českých holek samozřejmě :D
Reagovat
PH94
A na Lauru už se taky těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky :-)
Reagovat
EllNino
"She played really well" ....škoda že nebyl taf meč :D
Reagovat
kada.tom
Rychlá práce za 41 minut, výborně Sereno!
Jen tak dál za titulem :-)
Reagovat
lars
Radsi , aby Karol mela titul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Seree velmi dobrá práce. Gratuluji :)
Saro jedééém
Reagovat
blixa
No ještě to oslavuj, tu terminátorku, že si dá k večeři 15ti leté děťátko .. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vorvaň sežral běličku!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele tak Sara nejen srovnala, ale ve tretih hned brejk v uvodu;D)
Tohle muze byt velky zapis do Cvokhausen tymu...:)
Reagovat
blixa
Klid chlapci, brejk už je fuč ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mne je celkem suma fuk, ktera to dnes vyhraje...Janekdovi bych to pral kvuli Fantasy....;)
Reagovat
smazaný uživatel
MNo, ale uz je po brejku;)))
Reagovat
PH94
Nevadí Cici :) Stejně je to borkyně :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a verte nebo ne, CiCi ve druhem setu vyhrává :D
Reagovat
PH94
Pěkně Cici :) Ted už ta nervozit určitě trochu povolí :)
Reagovat
vrabejka
Ta vaše Čičina nic moc :D
Reagovat
kada.tom
přesně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to ještě koťátko... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tihle kratkozraci tendencni fandilkove vidi tak max. mesicni horizont;)
Tem to nevysvetlis...;)
CiCi to neni ani jeste kotatko...;) to je takove pisklatko;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje segra je treba stejne stara...a vubec si nedovedu představit, že by vubec na ten kurt zvladla vlezt :D jasne, asi jsem čekala, že ji bude trapit o trošičku vic, ale když nad tim ted přemýšlím, tak vlastně vubec nebyl duvod čekat vic...
Reagovat
kada.tom
Serena zatím moc pěkně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
velmi pěkné. už si brousí zoubky na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Sara otaci;)
Reagovat
smazaný uživatel
už bylo načase :)
Reagovat
smazaný uživatel
Miluji Sereno. Je to kočka. A ty vlasy. Jako polštářek :) Chci ji
Reagovat
blixa
Máš 120 kilo ve svalech ? Já mám 100 (pravda nejen ve svalech :D) a netroufl bych si ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám 80 :D a taky nejenom ve svalech :D Ale teda takový kus na okruhu nenajdeš. :)
Reagovat
sprchon
Je to unikát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ComeOn!
Aspon 6 gemu...;)
Reagovat
smazaný uživatel
je moje nová oblibenkyně :)
Reagovat
PH94
Určitě nejsi sám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Loni po USO Cici měla nakročeno taky aby se stala mojí oblíbenkyní, ale asi jí přenechám vám ostatním! :DD Je moc mainstream.. :D Já si zvolím asi novou oblíbenkyni z těch mladých jako Marii Bouzkovou.. :D Doufám, že v Praze bude hrát aspoň kvaldu..
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsem si myslel, že aspoň na CiCi tady bude panovat všeobecná shoda... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to komentuje ta Vlaďka Uhlířová, jak už jste tady o ní párkrát psali? :)
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-s-williams-bellis-wta-miami-tennis-wta-37610.html
Reagovat
EllNino
yes ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, já si to myslel. Je to hodně poznat na tom přízvuku... :)

Jinak koukám, že ona ještě předloni hrála. :)
http://www.tenisportal.cz/hrac/uhlirova/
Reagovat
EllNino
jistě, deblistka, nicmoc, ale jinak je dost dobrá komentátorka, puvodně jsem myslel, že to je Kleinová, ale pak tam někde kdosi pronesl, že hrávala debla, takže to byla jasná Vladka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sandru si pamatuju z Eurosportu. Ta mluvila víc potichu (ale dobře)... :)
Reagovat
EllNino
mluvila výborně a věcně, o to víc mě připadalo absurdní, že se na kurtu chovala jako sprostá k*ravka, nanejvýš její hrozná technika :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, na kurtu asi nebyla tak roztomilá jako za mikrofonem. :D Já si ji teda jako hráčku moc nepamatuju, ale vím o tom, že byla sprostá... :D
Reagovat
EllNino
hrozně :D ...Bára je proti ní mílius :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sandra je moc chytrá ženská ... technika zlá nebyla, ale prostě chtěla něco, na co neměla a co si nechtěla připustit - v těch chvílích to byla jiná Sandra. Geneticky neměla po kom být zlobivá:))) Tenis umí moc holek a to něco navíc od boha je na příděl.
Reagovat
EllNino
technika ...no ten servis :) to bylo hrozný :) http://www.protenis.cz/video/clip.php?vid=180
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom videu už končila ... nepamatuju se na takovou hrůzu, docela jsem ji sledoval. Ten nadhoz mimo tělo - to bych snad pamatoval:))) No, snad...
Reagovat
EllNino
to byla hruza tyjo :D nechápu ten nadhoz :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
To se naučila nadhazovat druhýmu v deblu, jinak ta příšera není možná:))
Reagovat
aligo
už otáčí :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No super! A game mame...pekne si Serenu povodila ted..:D
Reagovat
EllNino
Chudák Ciara, proti Sereně v 15, to je sice sen, ale taky nervy na dranc :D ...
Reagovat
PH94
Chudák Cici :(
Reagovat
blixa
Je to brutál, dneska se se Serenou zatím hrát nedá ...
Reagovat
sprchon
Nojo, docela nezvyk u Sereny... Takhle od začátku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je mi ji fakt lito...ale vsak i kdyby prohrala 0:6 0:6, nebude to neuspech ani nahodou...navic zkuseností tim určitě získá spoustu...a za 2 roky už nakou tu světovou jedničku porazi ;)))
Reagovat
PH94
Přesně :) Já bych si v 15 letech na takovým obrovským kurtu a proti Sereně nebyl schopnej nadhodit ani míček :D
Reagovat
smazaný uživatel
já si myslím , že Serena ji chvili nechá nepujde do zápasu na 100%
Reagovat
kada.tom
Sereno, trhej!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi zlý a bezcitný! :D
Reagovat
blixa
Joo ! Fuj tobě !
Reagovat
sprchon
Balíš montyho, jo? :D
Reagovat
blixa
:D :D :D Do čeho ???
Reagovat
sprchon
Je to nezvyk, že teď zastáváte stejné názory. :D
Reagovat
blixa
Shoda náhod ;-)
Reagovat
sprchon
Ale mají pravdu, předsedo. ;)
Reagovat
aligo
je sexy :))
Reagovat
aligo
ale nervózní :///
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych byla nervozni, kdybych v 15 hrala proti svetové 1 :D
Reagovat
EllNino
já taky :D ....
Reagovat
PH94
Já bych byl nervozní kdykoliv :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, musím si to zapnout... :)
Reagovat
aligo
zatím nehraje to co umí :// hold si atmosféra vyžádala svou daň ://
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, všechno do autu. :( Ale tak aspoň ji zase uvidím (asi teprve podruhé)... :)
Reagovat
ipko
Bystrice dnes postup vystrelil Kytnár.. som sklamaný, Nitra to pred skvelými fanúšikmi mala vyhrať, ale šťastie ich obišlo.. parádny 7.zápas rozhodlo až predĺženie.. keď už došlo k tomuto finále, tak už fandím Bystrici, nič iné mi nezostáva.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika by tedy měla zůstat na 32.místě a na French Open bude na 100% nasazená, to nahrává i hráčkám TOP 8 protože dostat do 1.kola Viku by bylo zrádné. Do konce roku snad bude v TOP 15 možná i výš ale to chce čas
Reagovat
sprchon
Skoro nastejno obě 1. SET. :) Super, tak ještě jeden, holky moje. :)
Belinda podržela od začátku break a Garbine skvěle otočila...
Reagovat
smazaný uživatel
obe musia! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine si 2. set ale komplikuje...
Reagovat
blixa
Klid, Garbine a druhej set, to už je legenda ! :D
Reagovat
sprchon
2. set, to je klasika u Garbine. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby kouzlo kanárů ve třetích setech z AO zafungovalo i teď proti Saře.
Reagovat
blixa
No :D Snad to dá, a nemusí to být ani kanár ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak příště... Škoda.
Reagovat
sprchon
Včera kanáři zpívali spíš v prvních setech...
Reagovat
aligo
Hezky otáčí :))
Reagovat
blixa
Jojo, už si to srovnala v hlavě. Ze začátku propadala z taktiky ale už snad ví jak ;-)
Reagovat
sprchon
Jo, hraje pěkně. :)
Reagovat
sprchon
Dohoukala siréna,
nastupuje Serena,
tu vypráská Cici,
padesáti míči.

(pro výhru je třeba minimálně 48 míčů, nechávám tam tedy 2 míče jako rezervu :D)
Reagovat
kada.tom
věřím, že Serena tu 15ku spráská do klubíčka :-D
Reagovat
kada.tom
změna stavu, takže zpráská! :-)
Reagovat
sprchon
Podle toho, jak to myslíš. :D Pokud má jít o změnu stavu, tak by jedna z nich musela být chlap.
Reagovat
kada.tom
změna stavu, tedy Z místo S ... myšleno z gramatického hlediska
Reagovat
smazaný uživatel
Serena hraje doma, navic na povrchu na kterem vyrustala, moc bych se divil, kdyby prohrala
Reagovat
smazaný uživatel
možný je obojí, když už tu ten jazykový koutek máme - třeba ho uvYdí i kvitofka :-)
http://www.pravidla.cz/hledej/?qr=zpr%E1skat
Reagovat
lars
Jak vis, ze se behem zapasu vyuzije alespon 50 tenisaku ? :))
Reagovat
sprchon
Měl jsem na mysli "pointy". ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zlatej kanár v 1. setu už nebude :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) hezký! Leč abstraktní umění...
Reagovat
smazaný uživatel
Gael proti Tsongovi, cekam paradni tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě CiCi a bude to fajn večer. Ale to by asi musel někdo Serenu ožrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže oba sety skoro jako přes kopírák... :(

Upřímně řečeno, jsem hodně zklamaný. Momentálně to vypadá tak, že ani jedna z mých favoritek nemá formu... Do Viky jsem v Miami vkládal velké naděje (už tam dvakrát vyhrála titul), ale ta úderová nejistota je u ní pořád obrovská. Připadá mi, že dneska pokaždé v důležitou chvíli tam dala UE. Zároveň se taky ukázalo, že v IW bylo nejspíš úplně jedno, jestli vzájemný zápas vyhraje Masha nebo Vika. Masha uhrála proti Flavii aspoň set...
Reagovat
blixa
Co brečíš porád, ještě tam máš Aničku , Caro, žádný zle ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já na tebe teda výjimečně zareaguju, když tentokrát nepíšeš blbost... :D

Jo, mám tam ještě Caro a Anu. Jenže včerejší zápas Caro - Kaia byl snad jeden z nejhorších, co jsem v této sezoně viděl. Ve všech setech to bylo akorát o tom, kdo se vyhází (v prvním Caro, v dalších dvou Kaia). Navíc Caro čeká v osmifinále Venus, na kterou vůbec neumí (H2H 0:6)... Co se týče Any, tak doufám, že v noci vyhraje (dívat se ale nebudu, protože ráno vstávám). Už by opravdu potřebovala nějaký dobrý výsledek. Ale o formě se v jejím případě taky mluvit nedá, když se s Falconi trápí ve třech setech...

Abych ale nekončil až tak pesimisticky, tak pořád věřím, že se všechno v dobré obrátí. :) A když ne, tak mi holt udělají radost třeba hokejky (Davos) nebo baskeťačky (USK)... :)
Reagovat
blixa
Falconi teď hraje dobře, z toho bych velký závěry nedělal, Caro je jak na houpačce, jednou dobrý, jednou špatný. Třeba se dobře vyspí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No coco, správnej šejk vobrečí každou manžu. Gratulka Flavii ... ale! Monty! zařaď do Dulcinei Nikolu a Plechču. Jsou krásný, dobře hrajou a nefixlujou pobyt:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš Nicole? Kdysi jsem jí fandil, ale pak jsem přestal (naštvala mě kvůli Fed Cupu) a podruhé už začínat nebudu. Celkem jí přeju a rád se na ni podívám, ale není mi tak sympatická, abych jí mohl fandit... A kdo je Plechča? :D
Reagovat
sprchon
Že by Plíšek? :)
Reagovat
smazaný uživatel
přeci Plechovka Karolína!!!! No, Nikol, to je vackovka, ty svérázný nátury bys musel znát. Osobně je mám rád... taky si ji oblíbíš. Stran krásy dvojka za Maruš:))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že v juniorkách se mi sestry Plíškovy líbily, ale teď už mě nějak neoslovují. Nechci, aby to vyznělo nějak blbě, ale pro mě prostě nemají charisma... Navíc je od sebe ani nerozeznám, což je docela problém. Ale když už mi někdo řekne, která je která, tak se mi víc líbí Kristýna. :D
Reagovat
sprchon
Nerozeznáš identická dvojčata? Styď se!!!
Reagovat
blixa
Přijde mi, že teď, jak Kristýna přibrala se dají poznat velmi dobře ;-)
Reagovat
sprchon
Jo, ona je v obličeji taková kulatější... Nevím, jak teď, ale ještě nedávno měla i jiné vlasy.
Reagovat
blixa
A taky už pomalu začíná být znát ve výrazu ten rozdíl povah. Že je Kristýna ta hodná a Kája ten zabiják :D
Reagovat
sprchon
O Týně toho nevím zdaleka tolik, co o Káje, ale asi to tak bude... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, teď jsou velmi odlišné. Snad jen v čem lze váhat - obě chodí na ryby:)))
Reagovat
smazaný uživatel
žůňa moc neřeším, od žůní k dospělejm je daleká cesta (viz.Krista Plechča třas). Na Karolku jsem čučel v noci - parádní tenis, nic lepšího v Miami k mání nebylo. Navíc jsem jí odpustit, že se znetvořila (píšu dle Fricka?). :)))
Reagovat
sprchon
Mně se to taky prvně nelíbilo, ale taky jsem si na to už dávno zvykl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Žes byl v Miami? Jaký to bylo? :)))
Reagovat
sprchon
Teď nemám tušení, jak tě to napadlo... :D Já měl na mysli to znetvoření.
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Dešťové přestávky... sem stvořil nádhernej vtípek:))
Reagovat
smazaný uživatel
Blixo, Garba vyhrává!!!! Škoda, že nad Saruš, fňuk. Ale mám radost, že Ti Monty odpovídá nikoli "nahrej". Vás oba čtu rád...
Reagovat
George_Renel
Podle mě ta úderová nejistota pramení ze špatného pohybu. To ji brzdí s dokud se nebude schopna lépe a rychleji hýbat, nebude ani žádný velký pohyb v žebříčku a bude vypafaůvat předčasně.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět výjimečná reakce... :D

Ok, někdy tam Vika byla pozdě, ale co se týče těch chyb, tak to byly převážně údery z místa (hlavně bekhend jí často lítal pryč)... Jak známo, nesouhlasím s tím, že by Vika měla nějaký zásadní problém s pohybem. Spíš mi v některých momentech (třeba při dropshotech Flavie) připadlo, že Vika pozdě reaguje. To je podle mě o herní praxi a čtení hry.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Flavio! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Vika i Flavia hraly dobre...ale Flavia si to podle me dneska zaslouzila vic...nejen za tu hru, ale i za tu prisernou porazku od Sabine minulej tyden :D kdyby ji zastihla dalsi takova, tak nevim, co by delala :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale Vika podle mě na svoje poměry nehrála dobře. Aspoň v těch klíčových momentech určitě ne. Navíc 43 UE, to je velké číslo...
Reagovat
smazaný uživatel
Foukal hodne vitr, coz v primoske Italii je normalni, kdezto ve vnitrozemskem BLR ne ...:-)
Reagovat
blixa
:D :D Dost dobrý zdůvodnění !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten vítr asi hraje velkou roli, protože co jsem viděl zápasy v Miami, tak ta kvalita obecně není bůhvíjaká. Ale nedá se na to vymlouvat... Možnosti Viky jsou prostě úplně někde jinde, než dneska předvedla.
Reagovat
aligo
ale musíš, nebo bys aspoň měl ocenit i Flávii, některé momenty byly až neuvěřitelné :))
Reagovat
smazaný uživatel
O jejích winnerech z těžkých pozic a povedených dropshotech jsem tady psal už po 1. setu... Mě ale jako fanouška víc zajímá výkon Viky, proto to takhle hodnotím.
Reagovat
PH94
A ted už zápas dne: Williams vs Cici Bellis :)
Reagovat
kada.tom
Vika, škoda no. Šance tam byly, a to dost velký.
Reagovat
smazaný uživatel
No snad alespoň Flávie vyřadí Simonu
Reagovat
kada.tom
v to doufám
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
v to nedoufám :-)
Reagovat
PH94
Pennetta-Azarenka :) Tak to byl hodně kvalitní zápas :) Jen víc takových :)
Reagovat
blixa
Jojo, pěkný to bylo. Vyrovnaný s dobrým koncem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím co jsem zápas WTA v Miami jsem viděl, tak to byl dobrý zápas.. :D Oproti IW kvalita zápasu šla strašně nahoru!! :-)
Reagovat
blixa
No vida, a baťůžek už je na zádech ! Šikovná holka Flavie !! ;-)
Reagovat
Davor1
Super, to je metla na tie nesympatické sovietske hekny :-)))
Reagovat
Nola
aby zajtra nezamietla aj so Simonou, Flavii tieto americke turnaje svedcia
Reagovat
aligo
Paráda :)) udělala mi velikou radost :))
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka venku, super
Reagovat
smazaný uživatel
mě taky a udělá ještě větší když porazí Simonu .
Reagovat
smazaný uživatel
Viko :( takhle se vyházet
Reagovat
mahycek
Wawrinka je d.bil a u mně totálně skončil, č..rák jeden zas..nej!!!!!
Reagovat
Nola
ale no tak...
Reagovat
aligo
nač ta vášeň?
Reagovat
Davor1
Dnes narazil na skvelého súpera, Mannarino hral svoje maximum a v v tých TB to ešte vyšperkoval.

Murray má skoro isté semi, ak zahrá aspoň priemer, musí poraziť tak Andersona, ako aj v QF Thiema/Mandarinku. Myslím, že najpravdepodobnejšie finálové obsadenie bude Djokomurárna...
Reagovat
smazaný uživatel
Sara hezky. Viko sakra zabér!
Reagovat
PH94
Garbine taky v problémech :)
Reagovat
aligo
Go Flavia!!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam, Mandarino, už jen jeden zápas a pak Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
co to je :D s Adrianem? to je moc...
Reagovat
kada.tom
Stan venku z turnaje ... lhal bych, kdybych napsal, že z toho nemám vůbec radost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Radost mam, ikdyz toho francouzskyho buzika nemusim
Reagovat
kada.tom
přesně ..
Reagovat
EllNino
taky ti tak přiapdá ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vypada jak buzik, chova se jako buzik, tak to bude buzik... Ikdyz nic proti nim
Reagovat
vrabejka
vIKO BOJUJ!!!!!
Reagovat
PH94
Já nevím co dřív sledovat :D Super zápasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
GO VIKA!!!!! OTOČIT
Reagovat
sprchon
Otočit se a odejít. ;)
Reagovat
aligo
je opravdu labil :D škoda ://
Reagovat
Kozoroh
Wawrinka asi včera flámoval :-)
Reagovat
Davor1
aj na ten zápas pozeráš, či len na výsledok? Mandarinka hrá skvele, niektoré výmeny fakt brutálne...
Reagovat
dadaft
Valentino Rossi vyhrál 1 VC sezóny ,,,,,,,,,,,,,, a jel jako bůh.
Reagovat
blixa
Jojo, paráda !!!
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, přepnu to na tenis a Vika štípá raketu. ))
Reagovat
PH94
S Vikou je asi konec :/
Reagovat
vrabejka
Viko budíček!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to očividně nedává... :(
Reagovat
EllNino
ona se zvedne, neboj, Flávia není mentální titán zrovna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsi měl pravdu. :) Snad to dopadne líp než v 1. setu...
Reagovat
sprchon
Mě neustále překvapují fanoušci... Myslel jsem, že jich má Vika fakt hodně, ale ve všech zápasech, kde jsem ji v poslední době viděl, se fandilo víc jejím soupeřkám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je kvůli tomu, že párkrát flákla raketou... Jinak podle sociálních sítí má Vika dost fanoušků. Nemůže se teda srovnávat třeba s Mashou, ale má jich hodně. Ne každý ale může být v Miami... :D
Reagovat
smazaný uživatel
možná už toho jejího kvičení mají dost - Ani se jim nedivím .
Reagovat
smazaný uživatel
A Sarinka začala brejkem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za chvilku začíná Sara. Snad to dá. Garbine bude těžká soupeřka.
Reagovat
kada.tom
budu sáře držet palce :-)
Reagovat
aligo
já Gabrine :))
Reagovat
sprchon
Snad se Garbine nedá... Škoda, že není na streamu Belinda.
Reagovat
kada.tom
Světlana!! :-)
Dobře ona :-)
Reagovat
sprchon
Škoda, Angie ve třetím z 3:1 na 3:6. Letos to nějak nejde...
Reagovat
aligo
spíš od Montrealu :D
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu měla 85% prvního servisu do kurtu a přesto ho třikrát ztratila. To je potom těžké... Přesto doufám, že se ještě chytne a otočí to. Má na to, ale snadné to nebude, protože Flavia trefuje winnery z těžkých pozic a zatím jí perfektně vycházejí dropshoty. To Vice zatím trochu chybí.
Reagovat
aligo
je už konečně venku :))
Reagovat
EllNino
Kerber totálně blackout :))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Baťůžku. Těšil sem se na zápas se Špalíčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že trapák blixa už tady nakazil i normální diskutéry...
Reagovat
smazaný uživatel
ale vždyť na tom nic není :-)
Reagovat
EllNino
Monty notak, neumíš si udělat srandu sám ze sebe, nebo ze svých svěřenkyň ? ...přece na batužku není nic špatného, je to hezká přezdívka :) nebuď suchar :)
Reagovat
aligo
kvitová taky byla bumblíček :D na to nic není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, anebo taky "Michelinka"...
Reagovat
EllNino
ale rozdíl mezi Batužkem a Michelinkou je trochu velkej ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se to vezme. Z mého pohledu jsou to v obou případech hloupé narážky na postavu tenistek...
Reagovat
EllNino
achjo, občas je fajn udělat si ze sebe trochu srandu ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám: Opakovaný vtip není vtipem.
Reagovat
EllNino
dobře no, jak myslíš, ale je to jenom přezívka, nikdo jí nenadává ani neuráží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, v tuhle chvíli neví nikdo líp než já, jak se asi cítíš, takže dej na mě, kašli na ně. Tuhle bitvu vyhrát nemůžeš.
Reagovat
smazaný uživatel
tuhle přezdívku sem zatím neviděl. Na tennisforu jí říkají třeba Shitra nebo Ludmila.
Káji Plíškové třeba Servebot, Robot a Serveborg (od Bjorn Borg:-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, je to svým způsobem roztomilé :-)
Reagovat
EllNino
přesně tak ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, kdyby to někdo napsal jednou nebo dvakrát, tak to beru. Ale když to tady vidím každý den, tak už je to trapné. Nebo tebe baví, když jeden vtip slyšíš postopadesáté?
Reagovat
EllNino
hele to říká ten pravej, nevím, kdo neustále sdílí nahraj ...:) takže nejdřív před vlastním prahem ...navíc tady se to běžně používá ...Vlčí očička, Masha, Diamantík, Bumbrlíček, Elegán, Genius ...tak Batůžek, taková pěkná přezdívka ...to není tak hrozný ne ? :)
Reagovat
PH94
Pořád lepší než např. ledvinka :D
Reagovat
EllNino
nebo Ruksak, Krosna, Nůše, ....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Loďák.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje obrázky byly vždycky akorát reakcí na tyhle kecy. Už jsem je ale docela dlouho nepoužil (od té doby, co mám blixu a spol. v ignoru)... Jinak srovnáváš úplně nesrovnatelné přezdívky. "Masha" říká celý svět, zatímco "Baťůžek" existuje jenom na TP. No a vážně nevím, co je na tom tak roztomilého, když to je hloupá narážka na postavu Viky, podobně jako bývala "Michelinka" nebo "Selka" na Petru. To ti taky přišlo vtipné?
Reagovat
smazaný uživatel
Dej na radu zkušenějšího - nech to plavat, nevytrucuješ si vůbec nic. ;-)
Reagovat
EllNino
já se fakt nechci hádat, akorát to trochu s tim chráněním přeháníš, nikdo nic tak hroznýho neříká ....jseš myslím dost intelignetní, než aby ses nechal vyprovokovat nemyslíš ? ...:) mně je vcelku fuk, jak se Petře říká, protože jsou to provokace, Batůžek není hanlivý a Selka nebo Michelinka ano ...
Reagovat
smazaný uživatel
selka je dobrá :-))
Reagovat
PetaM
I "Mashu" musel někdo vypustit do světa. Však počkej, až se rozšíří Baťůžek ;) Suchare.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha je ale odvozená ze jména, stejně jako Vika. To jsou přezdívky tenistek, kterým každý rozumí. Ne jako ty sračky, co se tady staly populárními...
Reagovat
EllNino
myslím, že to moc řešíš hele ...jsou to prostě provokace a tohohle chtějí dosáhnout :)
Reagovat
smazaný uživatel
já třeba neměl v úmyslu provokovat. Mně to přijde prostě hezký :-))
Reagovat
PetaM
Nikdy v osobním životě jsi neslyšel přezdívku i jinou, než podle jména? Kde to žiješ :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen doufám, že Karolína vystaví stopku Údernici. Jinak bude další přezdívka :-)
Baťůžek mi nepřijde hanlivý. Já doufám, že Baťůžek si naložil na dnešní zápas dost energie a zužitkuje ji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozčiluj se, aby nakonec z Batůžku nepřešli na Krosnu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Autora tohoto komentáře máte v ignoraci. (zobrazit komentář)

Hned jak jsem zjistil, co jsi zač... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj boj :-)
Reagovat
blixa
No vidíš, a máš ho :D Ani si nemusel moc říkat ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to je holt život. :-)
Reagovat
PetaM
Ale jestli na něj chceš reagovat, musíš ignorované rozkliknout, takže ignor ti moc dobře neslouží, že? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo říká, že si to občas nerozkliknu? Každému tady dávám na vědomí, že ho mám v ignoru. :D Taky si tady někdy čtu komentáře jako nepřihlášený, takže mám o všem přehled. Jenom se teda snažím zdržet reakcí na ty, co mám v ignoru...

Abych se ještě vrátil k iqemu/queshovi: Považuju fakt za vrchol trapnosti, že se člověk nechce přiznat k vlastní identitě. Tak dlouho říkal "já nejsem quesh", až to nakonec stejně všichni poznali... Dřív jsem ho měl v ignoru jako queshe (ještě když mizely příspěvky), tak teď ho tam mám jako iqeho. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybyste tady všici netrpěli stihomamem a neviděli queshe za každým novým příchozím, tak by mě tohle divadlo vůbec nenapadlo hrát. ;-)
Reagovat
slacker
Divadlo? Trapnost od ubozaka.
Reagovat
smazaný uživatel
Viky zabéééééér!! :)
Reagovat
PH94
Flavia chytla formu :)
Reagovat
blixa
No vidíš Flavie, baťůžek už je za jeden popruh na zádech ;-) Tak teď ještě druhý !
Reagovat
EllNino
Dominic to ukončí, to je jas :) no nic Jacku, to nevadí, i tak je to návrat, v který jsem ani nedoufal :)
Reagovat
kada.tom
jojo, Jack docela dobrej návrat, dneska mu to nevyšlo, škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně zbytečně prohospodařený set... Neřekl bych, že je Vika horší hráčkou, ale musí se vyvarovat chyb v důležitých momentech, kterými si prohrála 1. set.
Reagovat
kada.tom
achjooo, obě hrajou vcelku dobře, i když tedy na servis se ani jedna nemůže úplně spolehnout :-( ... Pennetta ale trefuje pěkný winnery ...

no, snad to Vika otočí!!
Reagovat
kada.tom
Vika brejk!!
Doservírovat !!
Reagovat
kada.tom
Stane zase set dole ..
Reagovat
smazaný uživatel
V zájmu nezdržování, snad to Mandaríno dotáhne ve dvou.
Reagovat
kada.tom
souhlas, ale moc tomu nevěřím
Reagovat
smazaný uživatel
První game ti dává za pravdu.
Reagovat
kada.tom
Vika rebreak!!
Reagovat
blixa
Kurnik ! To je pech :(
Reagovat
smazaný uživatel
tak prvni set - to bylo vylozene trapeni, na sve mservu nebyl schopny jit jinak nez prez shodu, nabidnytych BP bylo strasne hodne. FH si sice obiha, ale vysledky casto spatne, obcas ten insajdout, ale to na Doma stacit fakt nemuze...zaslouzene 0:1 projizdi.
Zato Dominik ukazuje slusny level. Nektere krizne udery brilantni...na BH fajny jako vzdy....takze by mu asi muselu svihnout, aby tenhle zapas nezvladl dotahnout do konce.
V dalsim setu Jack bude musey=t hlavne zabrat ne servisu, a vubec nepripoustet tak lehce ty shody...
Reagovat
smazaný uživatel
...no, a na returnu Jack predvadi tedy dost tupy vykon dneska;)
Ten zacatek druheho asi napovedel, ze fakt o vypada na jeho end.
Reagovat
EllNino
báda, upracovaný výkon, Dominik hraje dobře, ale Jackmu to hrozně usnadňuje ...no uvidíme, ale jestli se nezlepší, bude za chvíli konec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je treba ho tu poradne sprat....a on se hned zlepsi, potom;)
Reagovat
smazaný uživatel
no aby to s tim badanim Jack nepretap...
...ted ten pokus na drop, to bylo fakt zbytec;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a zase takovy ten gem, kdy mohl Jack klidne zustat na lavce a na ten return ani nechodit, Dominik si to tam mohl pinknout sam ty servy....
....Nevypada to s Jackem dobre....;/
Vypada to primo blede....
((zkousim uz tommrovu metodu;D)))
Treba to zabere;)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě musíš napsat, že Jack hraje ostudně :D
Reagovat
smazaný uživatel
jeee Jack konecne pouzil i dobre BH v zapase;)
Super, treba to bude ten dulezity impuls;)
Reagovat
EllNino
spíš ne hele, ten return je dneska slabotka :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty dotkl se toho ten Dom, nebo ne?
mne se zdalo, ze to fakt smrnclo...
Reagovat
EllNino
nevím, nějak mi přišlo, že trochu jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a je po zapase....;/
Reagovat
smazaný uživatel
No teda Jacku... :(
Reagovat
Davor1
:-))
Reagovat
EllNino
Dom toho ani moc udělat nemusel ....:)
Reagovat
EllNino
Jeeežišmarjá -_-
Reagovat
smazaný uživatel
nezměnil turnaj v Miami hlavního partnera? Nebývalo to Sony open?
Reagovat
Mayo
Tiež som si to všimol pri zápase E2 Matadora.
Reagovat
Kozoroh
Ano, ročníky 2007-12 nesly název "Sony Ericson Open", v sezónách 2013 a 14 měl turnaj oficiální název "Sony Open Tennis". Aktuální pojmenování turnaje je poněkud krkolomné - Miami Open presented by Itaú.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika to nebude mít s Flávií jednoduché, ale věřím ji.
Alespoň že se ta Agnie trochu probrala.
Reagovat
blixa
Co to tam baťůžek honí ? Mouchy ? Včely ? :D
Reagovat
EllNino
Tak jedem Jacku ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Come On! Jack;)!
Reagovat
Davor1
bamos Dom ! :-))
Reagovat
vrabejka
Kommen sie Dominik!
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč se Simona tak přeceňuje. WTA i všichni kromě mě v ní vidí novou světovou jedničku, ale v TOP 10 není ani rok a GS také nemá. Je sice vyrovnaná ale světová jednička bez GS není ono. Jankovičovou i Safinovou pomlouvali že jsou neoprávněne Světovými jedničkami protože nemají GS. Já v simoně Serenu vážně nevidím, v simoně vydím novou Wozniackou a Radwaňskou
Reagovat
smazaný uživatel
Já v ní taky nevidím 1. Je přesně jedna z ěch, která může být dlouho v top5, ale ne 1
Reagovat
smazaný uživatel
No Serenu v ní taky teda nevidím. Ale stojím si za tím, že grandslam vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Skutečně jsi na Simonu tvrdá :-)
Reagovat
PetaM
Já v ní taky Serenu nevidím. Jedině, že by ji přebarvili.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si že Rittner nominuje na SF Petko a Sabine
Reagovat
smazaný uživatel
také si myslím. Barbara by byla hloupá kdyby nominovala Angeliku
Reagovat
lars
v nominaci bude Kerber :)
Reagovat
smazaný uživatel
to jako vážně :) to je jako kdyby Pála nominoval Kláru
Reagovat
smazaný uživatel
Kerbr letos mizérie (né že by mi to nějak vadilo) letos je až 31.v race Rankingu. Očekávám že brzy vypadne s TOP 20
Reagovat
kada.tom
už aby to bylo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) :D presne taaaak
Reagovat
kada.tom
Světlana ten set ubojovala, tak ještě jeden přidat a budu spokojenej :-)
Reagovat
blixa
Doufám, že Flavia otázku "kam s baťůžkem" vyřeší uspokojivě ;-) :D
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber zatím navazuje na tu letošní bídu a to Němeci po Fed Cupu říkali že Kerber nebo Petkovič vyhraje Grandslam. Myslím že ani jedna GS nevyhraje
Reagovat
blixa
Když los dá, tak i Andrejka GS vyhraje :D
Reagovat
lars
Hlavackovy ani los nepomuze vyhrat single GS letos :)
Reagovat
blixa
No jo, není Andrejka jako Andrejka :D
Reagovat
Davor1
Dnes stačil aj výkon na pol plynu. Simonina herná inteligencia je úžasná, veľmi rýchlo pochopila, čo stačí na Camilu hrať a zabrala len v kľúčových momentoch. Som rád, že dnes hrala takto úsporne na jej pomery, snáď bude fyzicky v pohode aj proti Azarenke (ak ju Flavia nevyhodí). Tam to už ale bude ťažké, najhorší možný los do OF. Ale dobre aj za tie 2 zápasy, čo tu už zvládla, všetko navyše už bude len čerešnička na torte :-))
Reagovat
smazaný uživatel
možná je chytrá ale není razantní a její Servis není kvalitní. Pokud chce vyhrát GS musí hrát agresivně a na to nemá parametry
Reagovat
Nola
sledovala som zapas na Digi sport, komentar v nej vidi buducu hracku typu Sereny, dokonca zalovil aj v muzskych vodach, mozno buduci Federer, popr. moze zdominovat sezonu ako Djokovic..... dlho mi chybali tieto dristy :D
Simona je inteligentna hracka, k dokonalosti jej chyba GS, mozno sa tento rok zadari
Reagovat
smazaný uživatel
jo hráčku typu Sereny to je dobrý vtip. Na to nemá simona ránu ani servis je to běhavka.
Reagovat
blixa
Jako Simču mám celkem rád, je to fajná hráčka, ale komentátor měl asi poněkud silné kuřivo :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jenom 19 grand slamů a bude to nová Serena. Proč ne?
Reagovat
Davor1
K tomu, aby dominovala ako Nole, Fedex či Serena proste nemá fyzické predpoklady, ťažko sa bude dostať vôbec na prvé miesto v rebríčku, keď nezvláda odohrať 2 turnaje po sebe. Herne ale na GS určite má, ja jej verím, že to raz výjde, minimálne na antuke bude mať každoročne vysoké šance.

Tí komentátori sú celkom vtipní, niekedy mi ostáva rozum stáť nad tými výplodmi. Sranda bude na dajto, keď zase dajú Wimbledon, tam to bude jedna perla za druhou :/
Reagovat
smazaný uživatel
Simona má šanci jen na French Open to je jediný GS kde může vyhrát. Ve Wimbledonu nevyhraje tam pokud podká Keys, Sestry, Petru, Marfušu tak nemá šanci. na USO to je Serenin turnaj. A AO no možná.
Reagovat
blixa
No nic pistolnice, příště to dáš ! Moji lásku k tobě nic nezlomí !! :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Ani moji né. Krásně vrtí zadečkem.
Reagovat
blixa
No ani mi nemluv !!!! :D
Reagovat
PH94
V dalším kole se snad dočkáme zápase Halep vs Azarenka a na to tedy jsem opravdu hodně zvědavý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedočkáme nebot Penneta ji vyřadí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Simonu už by měl někdo vypráskat snad Vika v dalším kole
Reagovat
George_Renel
Řekl bych, že Nicol s ní mávala víc.
Reagovat
smazaný uživatel
jo mávala s ní víc.
Reagovat
smazaný uživatel
To se pořád říká jak je Rumunsko chudá země a že si tam musí brát půjčku na rohlík, ale na cestu do Miami mají
Reagovat
slacker
Cim chudsi zeme tim ji uzka vrstva zbohatliku vice odira
Reagovat
Frick
99,5% Rumunů na cestu do Miami nemá. 0,5% (cca 100 000 lidí) na to má. Z toho 10 (tj. 0,01% z těch 100 000 bohatých) se tam rozhodně skutečně letět.

Takže asi tak.
Reagovat
blixa
Je vidět, že seš na Rumunsko specialista ! :D :D Byl si tam vůbec někdy ?
Reagovat
Davor1
Dnes stačil aj výkon na pol plynu. Simonina herná inteligencia je úžasná, veľmi rýchlo pochopila, čo stačí na Camilu hrať a zabrala len v kľúčových momentoch. Som rád, že dnes hrala takto úsporne na jej pomery, snáď bude fyzicky v pohode aj proti Azarenke (ak ju Flavia nevyhodí). Tam to už ale bude ťažké, najhorší možný los do OF. Ale dobre aj za tie 2 zápasy, čo tu už zvládla, všetko navyše už bude len čerešnička na torte :-))
Reagovat
Davor1
sorry, mal byť nový koment :/
Reagovat
Roger_Federer
Kvitovka, Frick,slacker Vy ste se hledali az jste se nasli..
Reagovat
blixa
No nejsem si pořád jist, jestli to nejsou jen dva, možná že kvitovka=frick. Jednak kvitovka je zcela určitě chlap, jednak mi jeho gramatické chyby přijdou uměle vyráběné a ne skutečné. A mohu se mýlit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
můžu tě ujistit že muž nejsem, nemůžu tě však ujistit že chyby nedělám schválně
Reagovat
slacker
Mas nejaky problem?
Reagovat
Davor1
Už dopodávaj...
Reagovat
slacker
To je totalni blazinec. Prekvapeni asi nakonec nebude :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Camilo nevyužít 0-30 na servisu
Reagovat
blixa
Zlatá Camilko, holka moje. Ještě jí to nedávej ! ;-)
Reagovat
PH94
Vyštípej jí z kurtu :)
Reagovat
PH94
To je zápletka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic Camila přišla o své podání čistou hrou. Na zápas se už nekoukám tak nevím jestli udělala Camila 4 DF nebo 4 UE
Reagovat
smazaný uživatel
Že by Camila ještě otočila
Reagovat
PH94
To je všude tolik rumunů a nebo s ní cestujou? :D
Reagovat
smazaný uživatel
cestujou a zajímavý , že furt jedni a ti samí :)
Ale zase se nedivím Rumuni jinšího sportovce snad ani nemají na vysoké urovni .
Reagovat
PH94
Tak to je pěkný :) Takový život by mě taky bavil :D
Reagovat
smazaný uživatel
prostě je to něco jako ten Německý fanoušek biatlonu , možná někdo bude vědět , ale ve větším množství :)
Reagovat
smazaný uživatel
no nevypadá to pro Camilu zrovna dobře, ale simona v dalším kole snad rupne, Flavia a Vika by měli simonu dát (doufám)
Reagovat
smazaný uživatel
No už než to zkončí ten druhý set je fakt už nezábavný oproti prvnímu.
Reagovat
smazaný uživatel
jo je to nudný tenis, už aby se hrály zápasy Vika vs Flavia a Serena vs Bellis to bude úplně neco jiného.
Reagovat
blixa
Ty seš taky nudnej. Běž si cvrnkat kuličky a nepruď ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a srovnáno!
Reagovat
ta-dah
...Kamile by na vitezstvi stacilo trefit kurt, zkazu by dokonaly jeji razantni udery. Asi pium desiderium v pripade Kamily :-(, nicmene Come ooon!
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. Camila na to má, ale její až mor riskantní styl ji to asi nedovolí. Kdyby hrála třeba proti Petře nebo Marii tak ano. ael proti Simoně asi ne.
Nicméně umí pěkně prohnat i Halepku
Reagovat
smazaný uživatel
Dala Simona vůbec winner? já koukám od stavu 3-4 a zatím tam hraje jen Camila
Reagovat
smazaný uživatel
dala nevim kolik , ale jedenkrát ji přehodila vysokým obloukem .
Reagovat
smazaný uživatel
tak 4-5 to neni až takový rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
to ne ale poměr UE už bude rozdílný
Reagovat
smazaný uživatel
no tak to už je vážně něco jinýho :))
Reagovat
smazaný uživatel
Wow skvělá výměna, když se Camila trefí tak to za něco stojí
Reagovat
smazaný uživatel
Kami :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Camila se strašně vyhazuje. Simona tam ani nemusí být, ta tam stejně nic nehraje jen čeká na chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je prostě Camilky hra, ona tak hraje stále již několik let buší do toho a bud vyjde či ne .
Je to jedna z mojich nejoblíbenějších hráček , obdivuji nato jak je malá kolik má síly .
Reagovat
smazaný uživatel
jo vypadá jak panenka ale sílu má ohromnou jen by to chtělo aby tolik neriskovala při druhém servisu
Reagovat
smazaný uživatel
nevim ted o tenistce , která je tak malá myslím , že Halep , ale jinak fakt nevim.
Reagovat
smazaný uživatel
Camila má 168 cm, Sára má 164, cibule má 159 cm a Simona má 168 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Camila vypadá v těch růžových šatičkách jako panenka Barbie. Jinak Camilo POJĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Camilo pojď!! :) Máš na to.
Reagovat
blixa
Dobře Camilka ! ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Ajaj, Camilla se vyházela, break pro Halep čistou hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
už ho má zpátky ;)
Reagovat
Davor1
klasická Camilka, krásne sa brejkla dvojchybami, zatiaľ pohoda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
stream prosim na Halep vs Giorgi :)
Reagovat
Davor1
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-mladenovic-petkovic-wta-miami-tennis-wta-36629.html
Reagovat
smazaný uživatel
dik
Reagovat
smazaný uživatel
Čtyři přímé body :) Nadějný začátek.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel jak to vypadá tak jen začátek .
Reagovat
smazaný uživatel
Halep - Giorgi (1:2 Giorgi)
Kuznetsova - Kerber (1:2 Kerber)
Azarenka - Pennetta (2:0 Azarenka)
Bencic - Maria (1:2 Maria)
Errani - Muguruza (2:0 Errani)
S.Williams - Bellis (2:1 Serena)
Larsson - Stephens (2:0 Larsson)
Lisicki - Ivanovic (2:1 Lisicki)
Reagovat
Davor1
Dnes Simone 100% verím, myslím, že to zvládne bez nejakých väčších problémov. Som zvedavý, ako na tom bude fyzicky, či bude mať proti Azarenke nejaké šance...
Reagovat
smazaný uživatel
:) to máme obráceně, já věřím o něco víc Camile.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím Simoně , ale doufám v Camile
Reagovat
Davor1
Defenzíva Simony je na tak vysokej úrovni, že keď Camila nebude mať úplne fantastický deň, kedy jej to bude padať všetko, tak podľa mňa len ťažko na tom pomalom harde môže Simonu prehrať, uvidíme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
já o něco víc věřím Simoně, ale ne o moc :-))
Snad se Kamilka dobře vyspala :-)
Reagovat
freeteepek
Je opravdu zvláštní, když Karolína během zápasu nedá jediné eso zatímco 17tiletá soupeřka jich dá 5. Jinak ovšem od Karolíny povedený výkon. Snad se dostává do formy a půjde to i dál.
Reagovat
smazaný uživatel
No jednu výhodu to má , že ten servis není ještě 100% spousta lidí minulý rok tvrdila , že je to něco jako Karlovic , že bez skvělého servisu si neškrne jenže se zmýlili :)
Reagovat
freeteepek
Jo, škrtla si. A víc než to:-)
Reagovat
Davor1
Tak ono je úplne nepodstatné, koľko dá es, dôležitejší je údaj o unreturned serve, koľko servisov súperka nedokáže vrátiť do hry.
Reagovat
horska.kraslice
Vzhledem k přechodu Evropy na letní čas se zápasy v Americe relativně "posunuly" do pozdnějších hodin, takže skalní fandové budou tlačení k delšímu ponocování.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, pravda :D jsem si říkal, že proč se dneska začíná až od pěti :)
Reagovat
blixa
:D
Reagovat
PH94
Kéž by dnes ta Cicina vyhrála :D
Reagovat
blixa
Musíme pořádně tlačit ;-) :D
Reagovat
PH94
To teda :D To by byl možná jeden z nejvýznamějších tenisových milníků :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to by bol jeden z najväčšich milníkov v tenise :D ale Serena to musí dať! :D
obhájiť titul #8 :D :)
Reagovat
blixa
Ježííš, jako by jich u neměla dost ! Dyk to nemá kam dávat .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se na ten zápas těším :) Pro Cicinu to musí být zcela unikátní, ještě v 15 letech si zahrát s živoucí legendou.
Reagovat
blixa
https://www.facebook.com/gabrielasoukalovabiathlon/photos/a.1564429113795882.1073741829.1555476481357812/1569354236636703/?type=1&theater
Reagovat
vrabejka
Blond ji sluší víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak dnes se moc těšín na Čiči. Od loňského US Open vylétla jako raketa a Serena to nedude mít jednoduché
Reagovat
kada.tom
Bellis dostane od Sereny 6-2 6-2 a půjde do šatny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, jestli k tomu Serena přistoupí trochu vlažně, tak ji může CiCi klidně potrápit. :)

Jinak mi CiCi vzhledově připomíná golfistku Klárku Spilkovou. Moc hezká holka... :)
https://twitter.com/WTA/status/581878756815421440
Reagovat
smazaný uživatel
to je jí jenom 15 let?!! a zatím je na 171.místě. No je to velký talent
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, 16 jí bude teprve 8. dubna. Jinak je zatím na 211. místě.
Reagovat
smazaný uživatel
na live rankingu je už 171. ale je vážně dobrá
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Italky to budou mít vážně těžké sestry Williamsovy potvdily , že budou hrát . Hrát se bude v Itálii Brindisi na antuce
"Zasloužíme si být zpátky (ve Světové skupině). Máme jedny z nejlepších hráček na světě, měly bychom bojovat o titul," řekla Serena Williamsová během turnaje v Miami. Takže možná i do budoucna uvidíme hrát Williamsky to bude pro nás těžký .
Zdroj http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/660961-sestry-williamsovy-potvrdily-ucast-v-barazi-s-italii.html#section-artcl
Reagovat
smazaný uživatel
no tak Italky jsou ve druhé skupině. Italky sestry nedají. Ale Američanky budou příští rok nebezpečné (Sestry, Madison, Varvara) a můžou myslet vysoko. Ale Venus bude za chvíli 35 let a Sereně 34 let už nejsou nejmladší a pokud bychom příští rok narazili na Američanky tak naše holky by je měly porazit
Reagovat
smazaný uživatel
No měly bychom porazit tak to teda nevim i když naše holky hrají na FC jako vyměněné , ale či to bude stačit na Serenu .
Na Venus by to stačit mělo už jako kdybych to viděl finále Česko vs USA.
1/Lucka(Karolína) vs Venus 7-6,6-4
2/ Petra vs Serena 7-6,6-7,6-7
3/Lucka(Karolína ) vs Serena 6-7,6-7
4/ Petra vs Venus 6-3 , 6-2
5/ H+H vs Williamsky 7-6 , 6-7 , 28-26 :)) Williamsky prohrály díky věku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten třetí zápas v posledním 6-8 :)
Reagovat
smazaný uživatel
přání by bylo, a realita?
Reagovat
kada.tom
v tom případě nemá Itálie sebemenší šanci, byť se bude hrát na antuce :-) a mám radost, že Venus se Serenou budou hrát :-)
Reagovat
blixa
No nevím, jestli je pozvou na nějaké měkké oraniště na Sicílii, tak to Američanky nemusí nutně rozdejchat. Uvidíme, já bych to viděl jako otevřené.
Reagovat
kada.tom
v Argentině hrály taky na antuce :-)
Reagovat
blixa
Ale na slušný. A známe Italky , ty připraví něco speciálního :D
Reagovat
smazaný uživatel
Williamsky měly vždycky ten přístup k Fed Cupu vlažný a pochybuju, že by to "na stará kolena" nějak měnily, kor když obě už Fed Cup vyhrály. Takže spíš než na záchvat vlastenectví to vidím tak, že to pojmou jako přípravu na nadcházejí antukovou sezonu. A Italky bych předem neodepisoval, ona Vee se v posledních letech s antukou moc nekamarádí (a Sara ji loni dokázala porazit i na hardu) a Serena je na tomhle povrchu taky dost náladová.
Reagovat
smazaný uživatel
Na spanelskem portalu o tenise...par reakci fans;)
Volny preklad, nektere ve zkratce

Matias:
Vyborne Pliskova, je potreba aby v turnaji potvrdila sve postaveni v race...a dosla v turnaji jak nejdal, aby tim potvrdila, ze je lepsi nez Sharapka...
Blahopreji Badose k peknemu turnaji.
---
Alexander
Badosa je uz mezi 300nejlepsimi hrackami. Tak CiCi Bellis. Tyhle hracky jsou prislibem pro budoucnost.
Skvele Pliskova, dlasi krok dal,,,chci aby regulerne hrala TM, verim, ze tak bude!
---
Sote
Senzacni Pliskova ma skvely rozjezd, ale aby to potvrdila v druhe polovine roku, celkem se obavam...
Jen doufam ze se mylim...nebot jeji hra patri k tomu nejlepsimu na okruhu.
---
MrVassolrac
Velmi skvele Karolino, skvele, ze jsi dosla tak daleko, Gavrilova je hratelna...

Je tam 10 komentaru, z toho 5 hodne podporuji Karolinu a sesty doufa ve finale Serena Kaja;)
Jeden koment podporuje CiCi a Bencic a doufa, ze je budou lepsi nez Paula i Karolina.
3 komentare gratuluji Paule k peknemu vykonu;)

No, ted uz je jasny proc se na konci zapasu libaly...ta Karolina je tam oblibenejsi snad vic nez v CR;D))))

http://www.puntodebreak.com/2015/03/29/paula-badosa-cae-derrotada-tercera-ronda

Krom ,toho misto fotky Pauly, je fotka vitezky Kaji!

Spanelsky Puntodebreak Jako fakt RESPECT!!!! a tedy dost velky kloboucek, vcetne prispivatelu!
Reagovat
George_Renel
Pozoruhodné až opravdu překvapivé. Troufnu si říci - nečeské ;-). Díky za překlady.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom tenise to bylo vzdycky takove volnejsi...;)
A jestli jde o Spanelsko, tak az asi takove prekvapeni to neni...oni nez by meli podporit nejakou hracku ze zapadu, FRa, GER, atd. To radeji budou tlacit slovanku;) Take je to dane tim, ze Spanelsko neni zadny monolit jak casto jine staty...majorcan proste neni spanel, a ten ktery zije v Barcelone, proste taky ne;) Hodne rozdilne lokalni kultury, ktere ve vysledku podle mne davaji tyhle ty efekty...ze neciti uplne tu potrebu za kazdou cenu...
...jenze to je tenis, a tyhle efekty jsou videt na zapade normalne, myslim, ze cesi obecne hodne prilnuli k sportu za totace, bo nic jineho nemelo snad ani smysl;) Tim asi ta velka podpora. Trebas zase v Polsku, to je druhy extrem, tam jsou schopni jit proti Aze totalne hatersky....to podle mne neni normalni...a zase vysledek jinych procesu...
Pochopitelne, pokud jde o kolektivni sporty, tak to je uplne zase jina kapitola... ikdyz.... ona ta nevrazivost mezi Realem a Barcou...casto prekracuje ten klubovy svet do toho narodniho aspektu...tedy aspon to tak byvalo, ted uz nevim...fotbal uz nesleduji skoro vubec...
Reagovat
blixa
Hezký vzorek, díky ! Možná docela signifikantní, protože kdo je doma prorokem, že ? ;-) Nakonec možná i Garbine by mohla mluvit, říkal mi jeden kolega, taky španělštinář, že na nějaké španělské diskuzi (asi typu našeho iDnes) na Garbine docela plivali, že to není žádná Španělka, ať si táhne do Venezuely a pod.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty obecne portaly typu iDnes atd. ...to je vzdycky dost drsne...a to bude podle mne vsude...
Trebas na ElPais zase posilali zpet Paulu do NY, a take psali ze neni Spanelka, a zeby nemela ani hrat za Spanelsko FC...a tak...
A kdyz projevila zajem, tak stacilo, aby ve Spanelsku se jeden klub podivil....a dohadovali se jak blazni...inu...
Nejlepe prebyvat na tech spis specializovanych portalech, kde tech trollu proste zakonite ubyva...a ty obecne plky se eliminuji, a vic je tech postrehu tech, co ten dany sport tak nejak maji normalne radi, proste;)
Reagovat
slacker
Skvele. Jeste skvelejsi ze jsi si dal praci a prelozil nam to. Diky.
Reagovat
smazaný uživatel
Giorgi 6:4 5:7 6:3 Halep
Kuznetsova 7:6 6:3 Kerber
Azarenka 2:6 7:5 6:4 Pennetta
Bencic 7:6 7:5 Maria
Muguruza 6:3 3:6 7:5 Errani
Serena 6:2 6:4 Bellis
Stephens 6:0 6:4 Larsson
Lisicki 7:6 1:6 6:3 Ivanovič
Reagovat
horska.kraslice
Ráda bych se mýlila, ale něco mně říká, že Serena není úplně zdravotně v pořádku, asi ještě neodezněly problémy s kolenem, a nastávající duel s C.C. pro ni nedopadne dobře. Jde jen o to, která ze tří variant nastane: a)Serena nenastoupí, b)Serena se slzami skrečuje v průběhu zápasu, c)Serena se zaťatými zuby a v slzách frustrace z úcty ke svým "domácím" divákům zápas dohraje a odejde poražená. Opakuji, ráda bych se mýlila!!! Přeji hodně zdraví a štěstí, Sereno.
Reagovat
kada.tom
Giraldo < Murray
Azarenka >= Pennetta
Williams > Bellis
Verdasco =< Nadal
Lisicki =< Ivanovic
Monaco = Garcia-Lopez

Halep =< Giorgi
Wawrinka > Mannarino
Monfils < Tsonga
Berdych >= Tomic

Anderson =< Mayer
Sock > Thiem
Errani >= Muguruza
Larsson = Stephens

Kuznetsova >= Kerber
Bencic >= Maria
Reagovat
smazaný uživatel
Giorgi > Halep - to by mohla být pěkná bitva, Camila doufám vyhraje.
Monfils > Tsonga - něco mi říká, že radovat se bude spíš Gael.
Berdych > Tomic - Bernard je záhada, z IW ostoupil kvůli zranění, navíc mu rostou zuby moudrosti... v 1.kole to bylo s Krajicekem hodně vyrovnané. Tomáš si s ním věřím poradí.
Errani < Muguruza - Garbine musí vyhrát.
Larsson < Stephens - Sloane to má "otevřený", takže snad to zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka > Penntta
Williams > Bellis
Lisicki >= Ivanovic
Halep >= Giorgi
Errani =< Muguruza (ale přeji Saře)
Kuznetsova =< Kerber
Bencic > Maria
Reagovat
smazaný uživatel
a zapomněl jsem
Larsson < Stephens
Reagovat
Chrenda
A co znamená to rovnítko?
Reagovat
blixa
Plichta ... :D
Reagovat
horska.kraslice
Ta nastává za stavu 100:100 ve třetím, což? :-) :-) :-)
Reagovat
blixa
Většinou tak, po dohodě s rozhodčím, kterýho zrovna vzbudili :D
Reagovat
kada.tom
že absolutně neumím odhadnout, kdo by mohl vyhrát, když tam je nějaký zobáček, tak mám alespoň tucha, kdo by mohl vyhrát :-)
Reagovat
Kozoroh
Dnes ve věku 80 let zemřel světově proslulý kameraman Miroslav Ondříček, spojený především s režisérskou tvorbou Miloše Formana, s kterým natočil filmy Hoří, má panenko, Lásky jedné plavovlásky nebo osmi-oscarového Amadea. Ironií osudu však Oscara před třiceti lety nezískal.
Smrt pana Ondříčka oznámil jeho syn David.

http://kultura.idnes.cz/umrel-ondricek-01k-/filmvideo.aspx?c=A150329_113627_filmvideo_spm#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat
dadaft
tak jsem diamant prospal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
z highlightů mi zas tak diamantově nepřipadá - hezčí MTTF?
Reagovat
smazaný uživatel
Aze a Káji. Zejména u Agy mě ta výhra moc těší. Snad si poradí i s Carlou. Kája moc hezky.
Dnes očekávám postup Sereny a Viky. Dál bych rád viděl postoupit Saru. No a o překvapení se snad pokusí Camila :)
Reagovat
blixa
Já doufám že dneska pistolnice I. Camilka rozstřílí Simonu, pistolnice II. Garbine si dá k sváče Sáru a Flávia si hodí na záda baťůžek. Kdyby snad Cici vyhnala Serenu, byla by to krásná prémie, ale tomu zase tak moc nevěřím.
Reagovat
sprchon
+1
Máme docela podobné myšlení. :D
Reagovat
PH94
Jestli dnes Cici vystřihne Serenu, tak to bude něco neskutečnýho :D Ale hrozně bych si to přál :D
Reagovat
smazaný uživatel
To tím myslíš , aby Flavia porazila Azarenku a nebo, aby si Flavia dala batužek a šla domu ? :)
Jinak já dne výhru přeji hlavně Giorgi, Flavii, Serene,Kerber
Reagovat
blixa
a) je správně ;-)
Reagovat
sprchon
Tak to přejeme stejně. :)
Ještě přidávám Belindu.
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda vzhledem velmi podobná Genie .
Mám trošku obavy z toho , že když se dostane tam kde Evžena tak bude stejně namyšlená .
Ale doufám , že se zmýlím .
Reagovat
blixa
Belinda je takovej syslík, do krasotiny "bárbí" Evženy má hooodně daleko (myslím komerční použitelností) takže zpychnou může snad jedině díky tenisovým úspěchům. Ale nepřijde mi jako nějaká fouňa.
Reagovat
Pedronegro
Pravda, ošklivá není a působí sympaticky. Záhadnější je pro mě ta německá Tatiana, tu jsem nějak dosud neregistroval.
Reagovat
sprchon
Souhlas, Genie má daleko a já jsem si ji docela oblíbil... Navíc Belindě rozumím, když mluví nebo když k ní mluví trenér. :)
Reagovat
sprchon
*k Genie má daleko
Reagovat
tmora
Tak na tenhle zapas se moc tesim ... Samozřejmě ze tam musi obě postoupit, ale věřím tomu.
Reagovat
EllNino
Jsem zvědav, jak si s tim sibiřským uragánem poradíš. Ta Daria je živel, energie na rozdávání a Djokovic v sukni, co se týče vybíhání balonů ...vyhraje David nebo Goliáš ? :D
Reagovat
sprchon
Zápas Masha vs Daria jsem neviděl, ale teď jsem koukal na Match summary a ona Gavrilová dala jen 10 winnerů a udělala 28 UE. To ta Masha musela hrát fakt hrozně...

Trošku se toho bojím, ale věřím, že ji Kája zastaví. :)
Reagovat
EllNino
Daria ale letos jede, má novou motivaci, v Austrálii jí za chvíli přijmou za svou, chodí se Savillem, myslím, že se to projevilo i na výkonech :D jede jako dráha :D ...ale koneckonců to Kája taky :D
Reagovat
PH94
On ten poměr winnerů a EU nemusí vždy odpovídat kvalitě toho zápasu :) Já to třeba za až tak důležitý údaj nepovažuju :)
Reagovat
blixa
Něco na ní fungovat musí a Nara asi včera přišla na to co, protože po kanáru v prvním setu za stavu 0:2 najednou zcela srovnala hru (podle čísel) a začla jí brát servisy. Škoda že jsme ten zápas neviděli, mohli jsme bejt chytřejší.
Reagovat
PH94
No a dnes zápas S.WIlliams-Cici Bellis :) Tak na to se opravdu hodně těším :)
Reagovat
sprchon
Káje věřím, že ji dá... Snad to Rusce nemůže vycházet pořád a Kája toho dokáže využít. Ale bude to asi dost náročné...
Reagovat
Chrenda
Smázne jí.
Reagovat
sprchon
Od Káji to byla od začátku do konce jízda. I s tou jednou zastávkou a slabším servisem to zvládla dobře. :)
Mladá Španělka začala trochu nervozně. Za stavu 4:1 se ale Kája strašně vyházela, někde tam (už nevím v jakém gamu) zahodila u sítě úplně jasný míč a pomáhala soupeřce dvojchybami. Paula se ale okamžitě chytla a ukázala, že v ní opravdu něco je. Kája tak poprvé v zápase prohrávala. V tu chvíli se vzchopila, přestala dělat takové množství UE a DF a od stavu 4:5 v prvním setu povolila Paule pouhý game.

Většina věcí mě v tomto zápase potěšila...
U Káji mě nepotěšila mizerná úspěšnost prvního servisu (43 % trefila do kurtu, snad poprvé jsem viděl, že dala 0 es). Pozitivní naopak bylo, že i s tímto dokázala vyhrát v pohodě ve dvou setech. Samozřejmě ale čelila mladé, málo zkušené hráčce, kde se hrálo rychle a hrály se krátké výměny. To je přesně to, co Káje vyhovuje. Navíc Kája docela rychle odhalila slabší BH soupeřky. Po tom výpadku a čtyřech prohraných gamech vřadě opět ukázala, že je v hlavě silná. :)
Paula mě samozřejmě spíš potěšila a naplnila mé očekávání. Upřímně jsem čekal, že v prvním setu, dokud si Kája nezvykne na její styl, bude dělat problémy. Za ty problémy si sice nakonec Kája mohla tak trochu sama, ale je pěkné, že se toho Paula hned chytla a neutrpěla totální debakl (což by určitě taky nebyla ostuda). Rozhodně má talent, hrou mi připomíná zatím spíš Garbine. Už teď disponuje dost dobrým prvním podáním (které ovšem také trefovala jen z 51 %) a slušným returnem. Čeká ji ještě hodně práce a já jí přeju, ať se jí daří. :)

A na závěr, ony se holky nějak lépe znají? Polibku jsem si předtím u Káji všiml jen po utkání s Luckou... :)
Reagovat
PH94
Včera jsem si toho polibku nevšiml až dnes :D To by mě teda taky zajímalo odkud se znají, protože tohle Karolína opravdu běžně nedělá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš si ho vynutila Španělka pokud se dobře podíváš :)
Reagovat
PH94
To sice ano, ale i tak se pravděpodobně odněkud znají :)
Reagovat
sprchon
https://youtu.be/Uak31DSnsAE?t=5m54s
Parádní hot shot od Káji. :)
Reagovat
Pedronegro
Zda se znají nevím, ale z videa se mi zdá, že líbnutí iniciovala Paula, Karolína byla spíš překvapena.
Reagovat
blixa
Tak tak, Kája si chtěla jen podat pacinku ale Diamantík se hnal na líbačku, tak jí neodmítla ;-)
Reagovat
Chrenda
Španěleé a Latinoameričanky se při pozdravu líbají na tvář i když se neznají. Taková je zvyklost.
Reagovat
George_Renel
vlastně dnes ukázala Karolína dvě tváře. Potěšující bylo to, že hrála dobré údery, tak jako začátkem roku. S tou svou nenapodobitelnou lehkostí.
Nemile mě překvapilo, že se nechala rozhodit jedním nepodařeným zásahem na síti a vypadla z role na celé 4 gamy. Zkušenější soupeřka by toho asi dokázala využít.
Ale jinak věřím, že mladou Rusku dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Karoline, Caroline a Venus gratulujem k postupu :) Krasa :) Už sa teším na zápas Caroline vs. Venus , kde budem nestranný (neviem komu to priať viac, či Venus, ktorá chcem aby sa dostala do TOP10, či Caroline, ktorú chcem opäť vidieť v TOP4) a užijem si ten tenis.
Dnes sklamala len Genie :/ a škoda , že Kiki nedala Andreu. Snaď ju Ekaterina vyhodí :)
Reagovat
PH94
Já budu tentokrát přát Petkovic, protože v případě postupu Karolíny by s ní měla určitě daleko větší šance :)
Reagovat
PH94
Dobrý výkon :) Ale s Gavrilovou to bude o něčem jiném, to je přesně typ hráčky, na ktrý Karolína moc neumí :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist