Plíšková v Pekingu skončila už v osmifinále. O semifinále si to v českém derby rozdají Strýcová a Kvitová

5. 10. 2017, 08:04
Aktuality 276
WTA PEKING - Karolína Plíšková skončila na turnaji WTA Premier Mandatory v Pekingu stejně jako před rokem už v osmifinále. Letos v něm česká jednička prohrála ve dvou setech s Rumunkou Soranou Cirsteaovou a přišla tak o možnost vrátit se v pondělí na post světové jedničky. Do čtvrtfinále naopak po hladkých výhrách postoupily Barbora Strýcová a Petra Kvitová a čeká je české derby o semifinále.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková v Asii na žádném ze tří turnajů po rozchodu s trenérem Davidem Kotyzou nevyhrála víc jak dva zápasy. Po nezdarech v Tokiu a Wuhanu, kde prohrála s Angelique Kerberovou a Ashleigh Bartyovou, skončila nečekaně brzy i v Pekingu.

Pětadvacetiletá Češka v čínské metropoli prohrála stejně jako loni již ve třetím kole před čtvrtfinálovými branami. Tentokrát překvapivě nestačila na 44. hráčku světa Rumunku Soranu Cirsteaovou, které podlehla 1-6 5-7.

Plíšková do druhého vzájemného souboje vstoupila stejně jako do toho prvního a úvodní sadu prohrála vinou spousty chyb jednoznačně 1-6. Ale zatímco před třemi lety v thajské Pattayi vývoj otočila a soupeřku dorazila kanárem, dnes obrat pouze naznačila.

Ve druhém setu Plíšková vedla při podání soupeřky 5-2 a 40-0, ale žádný setbol nevyužila. V pořadí čtvrtý setbol pak zahodila v následné hře při svém servisu, ztratila pět gamů v řadě a po necelé hodině a půl se se soutěží rozloučila.

Světová čtyřka Plíšková tak přišla o šanci vrátit se v pondělí do čela žebříčku WTA, k čemuž v Pekingu potřebovala získat titul. Nyní má před sebou dva týdny volna, během kterých se bude připravovat na vrchol sezony. Společně s novou trenérkou Rennae Stubbsovou bude chtít uspět na Turnaji mistryň v Singapuru, kde si ještě může zajistit přezimování na postu světové jedničky.

Po Pekingu se na 1. místo světového žebříčku, na kterém je Španělka Garbiñe Muguruzaová, stále mohou dostat Simona Halepová a Jelina Svitolinová. Rumunce Halepové stačí postoupit do finále, pokud v něm neprohraje se Svitolinovou, která v Číně potřebuje získat titul.

Sedmadvacetiletá Cirsteaová si proti Plíškové připsala svůj čtvrtý skalp hráčky Top 5 a první po čtyřech letech. Ve čtvrtfinále se střetne s vítězkou letošního Roland Garros Jelenou Ostapenkovou, jež dnes odehrála jen tři gamy. Lotyšské tenistce za stavu 3-0 vzdala domácí Shuai Peng, která nastoupila se zabandážovaným levým stehnem a pravým kolenem.

Barbora Strýcová v dnešním osmifinálovém duelu porazila 6-0 6-4 Darju Gavrilovovou a s naturalizovanou Australankou si letos poradila i podruhé. Jednatřicetiletá česká tenistka si tak zahraje své vůbec první čtvrtfinále na akci série WTA Premier Mandatory.

Strýcová měla fantastický vstup do utkání. Rodačka z Plzně vyhrála prvních osm gamů. Poté si však cestu mezi nejlepší osmičku zkomplikovala. Gavrilovová se rebrejkem dostala do zápasu a v sedmém gamu měla dvě šance jít do vedení. Strýcová si však s oběma hrozbami poradila, soupeřku brejkla a měla možnost zápas dopodávat. Pro vítězství si ale nakonec došla až na returnu, když po dvojchybě Australanky proměnila hned první mečbol.

Strýcové se v Pekingu nikdy nedařilo. Při předchozích pěti účastech zaznamenala v hlavní soutěži jedinou výhru. Letos ovšem potvrzuje skvělou formu, která ji v Asii provází. Na turnaji zatím neztratila set. V prvním kole jí vzdala světová jednička Muguruzaová a poté si vcelku snadno poradila s Görgesovou.

Strýcová ztratila jen čtyři gamy (© China Open)

Petra Kvitová si potřetí v řadě poradila s Caroline Wozniackou. Dvojnásobná wimbledonská vítězka přehrála bývalou světovou jedničku beze ztráty podání 6-1 6-4, zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 7-5 a vyrovnala loňský výsledek. O své první semifinále od senzačního triumfu na trávě v Birminghamu bude usilovat v českém derby právě s Barborou Strýcovou, s níž má výbornou bilanci 7-1.

Česká tenistka nedala Wozniacké v prvním setu sebemenší šanci. Nastřílela celkem 17 vítězných míčů, na podání ztratila dohromady jen pět fiftýnů, brejkbolovou hrozbu odvrátila a za půl hodiny šla do vedení.

Na začátku druhé sady byla o něco lepší Dánka, nicméně ani jeden ze tří brejkbolů nevyužila a k další šanci se nedostala. Kvitová si vypracovala první brejkbol až v samotném závěru. První brejkbol byl zároveň mečbolem a sedmadvacetiletá Češka jej proměnila.

"Myslím, že to byl z mé strany dobrý zápas. Nedělala jsem zbytečné a nevynucené chyby a naopak mi hodně pomohl servis. V průběhu zápasu jsem se zlepšovala a především v druhém setu jsem hodně útočila," řekla Kvitová, jež se po vítězství v prvním kole nad Kristýnou Plíškovou utká v Pekingu s další Češkou.

"S Barborou jsme docela kamarádky, hrajeme spolu Fed Cup a už jsme toho hodně vyhrály. Bude to s ní určitě těžké, Barbora tady hraje dobře, jinak by nebyla ve čtvrtfinále," řekla Kvitová, jež má na kontě už 23 vítězství nad českými hráčkami za sebou. Ze 40 zápasů uspěla 32krát.  "Asi je to pro mě vždycky motivace navíc," řekla sedmadvacetiletá Kvitová. Poslední porážku od krajanky utrpěla v roce 2012 v Madridu s kamarádkou Lucií Hradeckou.

Kvitová se na kurty po prosincovém přepadení vrátila nečekaně brzy již na French Open a uhrála druhé kolo. Travnatou část sezony zahájila senzačním triumfem v Birminghamu a oslavila jubilejní 20. titul. Do formy se poté dostala až na US Open, kde došla do čtvrtfinále. Minulý týden ve Wuhanu prohrála v roli loňské šampionky už v prvním kole. V Pekingu zatím pokračuje beze ztráty setu.

Jelina Svitolinová pokračuje beze ztráty setu. Světová trojka a loňská semifinalistka v osmifinále přehrála 6-2 7-5 Jelenu Vesninovou, s níž si poradila již potřetí v řadě. Ve svém prvním čtvrtfinále od srpnového triumfu v Torontu narazí na osm zápasů neporaženou Caroline Garciaovou, kterou v jediném dosavadním vzájemném duelu porazila. Francouzka dnes smetla 6-2 6-1 svou krajanku Alizé Cornetovou.

Do čtvrtfinále již včera postoupily Darja Kasatkinová a světová dvojka Simona Halepová a v pátek se utkají o pozici v semifinále.

• WTA PREMIER MANDATORY PEKING •
Čína, tv. povrch, 7.027.063 dolarů
čtvrteční výsledky (05. 10. 2017)
• Dvouhra - osmifinále •
Cirsteaová (Rum.) - Kar. Plíšková (4-ČR) 6-1 7-5
Kvitová (12-ČR) - Wozniacká (5-Dán.) 6-1 6-4
Strýcová (ČR) - Gavrilovová (Austr.) 6-0 6-4
Svitolinová (3-Ukr.) - Vesninová (Rus.) 6-2 7-5
Ostapenková (9-Lot.) - Shuai Peng (Čína) 3-0 / skreč P.
Garciaová (Fr.) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-1
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Babosová/Hlaváčková (4-Maď./ČR) - Bertensová/Görgesová (Niz./Něm.) 3-6 6-3 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

276
Přidat komentář
Fandina
Svitolina má tetování, to jsem nevěděla.
http://www.wtatennis.com/sites/default/files/styles/teaser_views_phone_1_77_1_2x/public/svitolina_2.jpg
Reagovat
Jabadu
Komedie na nohách.
Ale ať si dělaj co chtěj, vždyť jsou to ještě haranti.
:-)
Reagovat
Fandina
O to nejde, že má tetování, mě se to celkem líbí. Spíš jen to, že jsem si toho všimla až dneska.
Reagovat
Fandina
mně
Reagovat
Fandina
Před chvílí opakovali její zápas s Vesninou na O2 TV Tenis. A teď opakují zápas Petrušky s Caroline na SuperTennisu. Tak se na to jdu v klídku kouknout. Už vím, že po mírně rozpačitém začátku následuje galapředstavení. Takže super.
Reagovat
Jabadu
Já budu upřímný:
Každý centimetr čtvereční ženského těla si zaslouží polibek, či něžnost.
Je to umělecké dílo přírody.
Netuším, jaké procesy jdou v hlavách dívek a žen, které si pod kůži nechávají implantovat inkoust (vzniká spálením organických látek - hmyzu, živočichů = grafit).
Líbí se mi, že Petra je v tomto ohledu zdrženlivá.
Reagovat
sprchon
Má a měla ho už včera.
Reagovat
sprchon
A dokonce i v prvním zápase proti Zhu.

https://www.youtube.com/watch?v=57rP0nFszNc
Reagovat
slacker
a je to vubec permanentni? aby to se to za tyden nesmylo
Reagovat
Jabadu
Myslíš ocelovým kartáčem?
:-)
Reagovat
Fandina
Ne, ale nemusí to být pravé tetování, různých nálepk se prodávají mraky.
Reagovat
sprchon
Dneska prej dobrej výkon... Ještě aby ne, když hrála proti hráčce, co mluví česky. A co teprve až bude hrát proti Báře, tedy Češce... I když tam tuším překvapení, výkony Báry na turnaji se mi líbí. :)
Reagovat
Jabadu
Je to olympská bohyně!
:-)
Reagovat
PetaM
Taky tuším překvapení. Bára nedostane kanára.
Reagovat
Fandina
Zjevně mluví česky málo, teď je to na zápasy 8:5 pro Petru.
Reagovat
Jabadu
Jsou vulgarismy v podání Barunky pouze dílem češtiny jak ji vymysleli Jungman, Trávníček, Havránek, Jedlička ... and comp.?
Já bych Barunku nepodceňoval.
Její rejstřík nadávek nezná ani Ottův slovník naučný!
:-)
Reagovat
bIbec
Karolína mě zklamalam je to kopyto a basta! Na druhou stranu sem rád, že v sobotu přeci jenom uvidím nějakou tu českou hráčku hrát v tom Pekingu.
Doufám, že Petru.
Reagovat
Jabadu
Ty máš na takový příspěvek plné právo!
:-)
Reagovat
Fandina
Ale to kopyto si mohl odpustit. Není to přece žádný blbec.
:-))
Reagovat
Jabadu
Není (to jsem si všiml), ale má na něj právo!
:-)
Reagovat
Fandina
Na ten nick má i patent :-)).
Reagovat
Fandina
tady na TP :-))
Reagovat
Jabadu
Možná to sem nepatří, ale v souvislosti s blížícími se volbami do PS jsem zaznamenal joke, který se váže ke straně "zelených":

"Ja elektrinu k životu nepotrebujem! ... Ja sa na televíziu kl?dne budem pozerať aj pri sviečkach!"

(slovenská aktivistka za Stranu zelených L?bica Trubíniová (ing.))

Musíte uznat, že tohle už je hodně vysoký level a že se naši Stropničtí ještě mají co učit.
:-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že si dělá legraci, vážně se to nedá brát :-)).
Reagovat
Jabadu
To se opravdu stalo. Akorát ona není vzdělána technicky, nýbrž je tzv. "sociální inženýrkou".
Já to nemyslel zle proti ženám (chraň Bůh), ale tohle je fakt nářez.
To nevymyslíš.
:-)
Reagovat
Fandina
Nechci se přít, ale tohle vážně nemyslela, tohle neřekne ani předškolní dítě, tomu nevěř.
Reagovat
Jabadu
Celé Slovensko si z ní dělá prdel dodnes. Ale ono to zapadlo, protože cyklistická superstar Peter Sagan se stal potřetí za sebou mistrem světa.
A to je její záchrana. Protože o ničem jiném se nepíše.
:-)
Reagovat
Fandina
Legraci si dělají z toho, že je to pěkný protimluv, ale ono jí to určitě došlo, neboj, že si to neuvědomila. Ale bylo už pozdě. Už to řekla.
Reagovat
Jabadu
Chápu, že to bylo nedomyšleno asi v afektu. Ale jako vtip je to těžko překonatelné.
:-)
Reagovat
Fandina
Tak to určitě, v tomhle smyslu je to úžasný vtip. I včetně důležitosti dívání se na televizi, to tomu dodává další rozměr :-)).
Reagovat
slacker
zadny protimluv, na televizi se da divat i bez elekrickeho proudu
Reagovat
Jabadu
Pokračuj, bratře v trysku ...
:-)
Reagovat
Jabadu
To si necháme vyprávět ...
Reagovat
slacker
ses natvrdly? televize a televizni vysilani neni totez.
Reagovat
Jabadu
Já vím. Ale baterka se také musí nabít.
A ukaž mi tydlifóna nebo přístroj, který to umí třeba ze solárních panelů.
I když nepochybuji, že taková technologie již existuje.
Jsi mladší, ukaž mi, jak se na lopatě správně sedí.
Reagovat
slacker
nemuzes se proste pri svicce jen kochat pohledem na ten kus techniky?
Reagovat
Jabadu
Zaznamenal jsem, že víš co je proces init.
Viděls nový čínský projekt Deepin linux 15.4.1.?
Klon OS X ale vytuněný!
Linuxů je dnes mraky, ale tenhle se mi fakt líbí.
:-)
Reagovat
Jabadu
... údajně se solárním nabíjením tydlifónů už některé společnosti experimentují. Jakože obrátíš cihlu na slunko ... a tak.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, zdrojů může být více, ale pořád se jedná o elektřinu. Pohon čehosi.
Reagovat
Jabadu
Přes 200 příspěvků. No jasně, Petra vyhrála.
Tak je to spravne, tak to ma byt.
Reagovat
Jabadu
Teď jsem to zkoukl ze záznamu a Caroline nedostala ani stín naděje.
Pro "Svědky Petřiny" pastva pro oči.
Navíc tady čtu, že Petra ještě stále živí naději na ET! Neskutečné! To by byla pro její fans extáze, kdyby se zadařilo.

Vzkaz pro Barunku:
Víš, že tě milujeme a jistě je ti jasné, kde je tvé místo. Je po boku císařovny. Ne před ní, abys jí bránila ve výhledu. Tak si to nepokaž!
:-)
Reagovat
Frick
Věřil jsem, že by Wozejk mohla dát a hle - podařilo se. Kdo ví, zda nejpozději na jaře nebude opět českou no. 1...

Báře taky gratulace i dík za to, že umožnila Petře postup do SF.

Kája dokazuje, že její pobyt na trůně byl dehonestací postu světové jedničky. Opravdu velice špatně pro svět tenisu, že jí to souhra výsledků mohla umožnit.
Reagovat
EllNino
No co, aspoň jsme měli chvíli světovou jedničku, naposledy v hostorii :) já jsem si to užil, bylo to moc fajn
Reagovat
EllNino
a co ... kdo z nás to má, být nejlepší na světě v nějaké disciplíně ... prostě se jí v tu chvíli sešlo nejvíc bodů ... nemůže za to, že jsou ostatní ještě horší než ona, měly naprosto stejnou šanci jako ona si ty body nahrát samy a předehnat ji, ale v tu chvíli prostě nikdo lepší nebyl ... :)

Je to jen číslo, které se bbude krásně vyjímat v karierních statistikách Káji, nic víc to ani není ... a teď přidat nějaký větší titul
Reagovat
Fandina
Proč by to byla dehonestace? Kdo má nejvíc bodů, je jedničkou. A tak je to správně. Dehonestace by byla, kdyby se tou světovou jedničkou někdo stal podvodem, ale to si při bodování, tak jak je nastavené, vůbec nedovedu představit, když každému je předem i potom jasné, za jaké výhry byly nebo budou body udělené. Všechno ostatní jsou jen kecy.
Reagovat
George_Renel
K výkonu a výsledku Petry se sluší připodotknout, že Wozniacki je v poslední době ve výborné formě.
Reagovat
Jabadu
Axiom:
Pokud je Vyvolená ve formě a jde forehand, výkon a snaha soupeřky je v takovém případě irelevantní.

Dá se to výjádřit i jednoduchou lineární rovnicí:

P + 9 = 0

Vysvětlivky:
P = proměnná
9 = neznamená číslici devět, ale obrácenou šestku = šestý neidentifikovatelný element.
(Element bude vysvětlen později, až se zjistí, co to je.)
:-)
Reagovat
rib
Jestli to náhodou nebude další důkaz pro Higgsův boson. Není to vidět, ale díky tomu vše drží dohromady :-)
Reagovat
tommr
dnešní výhry daly Báře Strýcový a Petře Kvitový šanci na to, aby se ještě porvaly o účast na letošní ET na kterou postoupí hráčky z 9.-19. místa v žebříčku ...
Bára Strýcová je na tom o něco líp. Momentálně je v Race na 22.místě se 1745 body. Postup do semifinále by pro ní znamenal posun na 20.místo, postup do finále by znamenal posun na 18.místo a titul by znamenal 14.místo a téměř jistou účast ...
Petra Kvitová je momentálně v Race na 33.místě se 1477 body. Postup do semifinále by pro ní znamenal posun na 28.místo, postup do finále by znamenal posun na 20.místo a titul by znamenal 15.místo a téměř jistou účast ...
Reagovat
tommr
omlouvám se za chybu v nadpisu - správně tam má být samozřejmě Race to Zhuhai ...
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole turnaje v Pekingu...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské výsledky z Pekingu ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka je v Pekingu ve čtvrtfinále ve kterém může za výhru získat dalších 175 bodů ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Karolínu Plíškovou ...

1. Muguruza 6135 (+530)
2. Halep 5740 (+135) *
------------------------------------
3. Plíšková, Karolína 5605
------------------------------------
4. Svitolina 5465 (-140) *
5. Williams, Venus 4642 (-963)
6. Wozniacki 4640 (-965)
7. Ostapenko 4335 (-1270) *
8. Kuznetsova 4005 (-1600)
9. Konta 3795 (-1810)
10. Cibulková 3330 (-2275)
11. Kerber 3181 (-2424)
12. Garcia 3075 (-2530) *
13. Mladenovic 3035 (-2570)
14. Keys 2823 (-2782)
15. Vandeweghe 2819 (-2786)
16. Stephens 2722 (-2883)
17. Radwanska, Aga 2370 (-3235)
------------------------------------
18. Kvitová 2357 (-3248) *
------------------------------------
19. Vesnina 2300 (-3305)
20. Sevastova 2295 (-3310)
21. Pavlyuchenkova 2245 (-3360)
...


Karolína Plíšková se posunula na třetí místo, ale Svitolina se před ní opět dostane pokud postoupí do semifinále ...

Petra Kvitová zatím zůstává na 18.místě ...
Pokud postoupí do semifinále posune se na 17.místo, pokud postoupí do finále posune se na 16.místo a pokud získá titul posune se na 12.místo ...
Petru by ale ještě mohly předstihnout Bára Strýcová nebo Kasatkina pokud získají titul ...

Světovou jedničkou zatím zůstává i nadále Muguruza, kterou ale můžou z trůnu sesadit bud Halepová nebo Svitolinová pokud získají v Pekingu titul.
Halepový by k tomu mohlo stačit i finále pokud v něm neprohraje se právě Svitolinou ...
Reagovat
slacker
mam takovy matny dojem ze karolina Pliskova ma achilovu patu v prvnich zapasech dne. vetsina porazek nebo spatnych zacatku se nejak kryje s tim ze musela hrat prvni zapas dne.
Reagovat
Fandina
Zítra na stadium začíná Halep s Kasatkinou v 6:30, potom Nadal s Isnerem, ne dříve než v 10:30 Bára s Petrou. Bára potom s Katkou budou hrát proti Mirza Peng, čtvrtý zápas na Lotusu, druhý po Nickovi s Darcisem, kteří také začínají ne dříve než v 10:30. Poslední zápas na stadium je Garcia Svitolina ne dříve než v 15:00, na to se chci dívat a také ráno první zápas na Lotusu, Gríša s RBA. Po nich tam hraje Ostapenko Cirstea.

http://wtafiles.wtatennis.com/pdf/draws/2017/1020/OP.pdf
Reagovat
drabona
Gratuluji. Potvrdilo se , že pokud Petra zahraje svůj standart, nemá ji KV v podstatě čím překvapit. Doufám, že bude tak pokračovat, škoda že zrovinka s Bárou.
Reagovat
Fandina
Čtvrtinále jsou zajímavá a i trochu nečekaná. Já jsem nejvíc zklamaná, že tam není Kája, tu jsem si tam moc přála a jinak bych ráda, aby do semi prošla moje Garcia, i když, Svit je moc dobrá. Ale doufám, že se na ní dobře připraví a že jí to tam bude padat. Jinak si moc přeji Petru, doufám, že Barušku porazí a když ne, tak Bára super. Psala jsem, že když porazí Mugu, dojde hodně daleko. Sice Mugu vzdala, ale i tak. Jinak Sorana versus Ostapenko. Na to jsem zvědavá, Ostapenko by měla vyhrát, ale známe to, může to dopadnout i obráceně. Sorana hrála dneska super. Halep Kasatkina, tak tam přeji mladici. Simča je těžký kalibr, ale proč ne Kasatkina.
Reagovat
Lunej..
Gratulka, jen ty jeji smece na raketu souperky, kdyz ma volny kurt, jsou uz snad ritual:) Tomas skoda, ale Rublev mel zase asi svuj den, zapas jsem nevidela.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak čtvrtfinále tady nastupující generace z východu, plus zkušené světové dvojky Petra a Simona..Musím říct, že to složení evropanek je sympatické a navíc tolik slovanek :-) Jak vidíte zápas Svitolina Garcia? Hrály spolu jen jednou a už docela dávno, navíc Garcia má teď formu..
Reagovat
PetaM
Vyhraje Elina :)
Reagovat
milik254
Čímž zkompletuje účastnice TM už teď v Pekingu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rýsuje se finále, kde snad bude Petra, která umí na češky a Elina zase ne :-)
Reagovat
PetaM
Finále? Petra může Elinu potkat v dalším kole, pokud porazí Báru :) A to by bylo teprve SF :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem to tak, že finále pro Petru, bo umí na češky a Svitolina zase ne.. Petra přes Báru a Elenu do finále, tak jsem to myslel :-)
Reagovat
PetaM
Jo takhleeeeee :D Jo, už to chápu :D :D
Reagovat
.vorlik.
Moc se libí přístup Vaňka, jeho mentalita. Přijde mi, že má na Petru opravdu velký vliv, nejednou jí zklidnil, namotivoval... A taky mi přijde, že Petry hra je teď trošku variabilnější. Pokud si dobře vzpomínam, např. s CSN hrála jinak než s většinou hráček.
Snad ta spolupráce do budoucna přinese ovoce.
Reagovat
Kytka
Vaněk je super. Karolína ho neměla pouštět. Ale zase pomáhá hodně Petře, což je taky skvělé.
Reagovat
tommr
nejsem si jistej jestli ho Karolína pustila ...
Reagovat
a.magerova
Říká se, že Petra Vaňka Karolíně odloudila velmi vysokou finanční nabídkou.
Reagovat
.vorlik.
Ono se toho říká...
Reagovat
Fandina
hlavně ten výraz odloudila vysokou částkou o něčem svědčí
Reagovat
a.magerova
Prostě mu za práci nabídla mnohem víc, než měl u Karolíny.

Běžná praxe získávání odborníků ve všech odvětvích nejen sportu.
Reagovat
Fandina
líbí se mi ta konspirace, ono se povídá, že odloudila, jinak to je samozřejmě normální, že když je lepší nabídka, tak člověk jí bere
Reagovat
a.magerova
Pro Karolínu to byl nečekaný podraz, ale to zrovna s tebou nemíním rozebírat.
Přeji hezký den.
Reagovat
Fandina
Ani bych nečekala, že ty sem dáš něco pozitivního, jako obvykle spekulace, konspirace, pomluvy.
Reagovat
a.magerova
Rozhovor s Karolínou
Trénuje vás David Kotyza, k Petře odešel Jiří Vaněk. Co pro vás znamená, že jste si vlastně prohodily kouče?

Po Petřině zranění se naše týmy půl roku nepotkaly. Docela se mi hodilo, že jsem tak dlouho neviděla Jirku. Mezitím si všechno sedlo, s Davidem nám všechno klape, už nemám problém.

https://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-a-wimbledon-dkj-/tenis.aspx?c=A170702_212354_tenis_par
Reagovat
Fandina
A?

O tom vůbec nepíšu. To je jesné, že někdo někoho oslovil. Nějak ta spolupráce vznikla. Já píšu o tom, jak se v tom hrabeš. Samozřejmě, že každý rozchod má nějaký důvod. To ví každé malé dítě.
Reagovat
Fandina
Píšu o tom, že to bys nebyla ani celá ty, abys tady nekonspirovala atd.. Jen těch nakonspirovaných příspěvků o mně, co jsi tady vyplodila. V životě si mě neviděla, ale nejvíc toho o mně víš.
Reagovat
a.magerova
Meleš nesmysly, jako vždy a jako už tady roky.
Reagovat
Fandina
Nejsem ty, abych tady roky o někom psala sáhodlouhé příspěvky, ja urážejí druhé, nesmysly a lži.
Reagovat
Fandina
jak
Reagovat
Jabadu
Tady bude klííííííd!
Radujme se a oslavujme. VYVOLENÁ je zpět a ve formě. Pavlač sem dnes nepatří.
:-)
Reagovat
Fandina
Jo, je zpět. Dneska mě jen štvalo, že jsem v klidu nemohla sledovat plně její mač. Zároveň s ní hrál Berďulka a když v pohodě vyhrál první set, namlsal mě a pak dva další prohrál.
Nicméně ten první set Vyvolené jsem kvitovala, protože to byla jízda, nádhera!!! Ve druhém už to trochu skřípalo, ale nakonec to bylo super!!!
Reagovat
a.magerova
Ondra Vetchý kvůli filmu "Po strništi bos" shodil 9 kg svalové hmoty... jak to asi udělal, to hladověl nebo zařadil jiný druh cvičení?
Taky vím, že výstup na Mount Everest bere svaly a né tuky, ale tam asi kvůli tomu nešel... ;-)
Reagovat
Jabadu
Nejsem vrcholový sportovec. Ale existují prostředky, které zamezí pocit hladu (např. Fenmetrazin).
Svalová hmota se dá sundat jedině drastickou hladovkou. Není žádná jiná cesta. Umím si představit, že takový "šílenec" jako Vetchý, ji podstoupil.
Je to bojovník, gaučo a skutečnej CHLAP!
V mládí jsem také dělal úpolový sport, ale ne na úrovni Vetchého, který je majitelem druhého danu v judu (dan = mistrovská třída získaná až po dosažení černého pásu. Tuším, že danů je patnáct).
Ondřej Vetchý je pro mně v této republice poserů a podvodníků skutečným vzorem chlapa.
To je celý.
:-)
Reagovat
Jabadu
... pro mě ... (genitiv)
:-)
Reagovat
a.magerova
Hlad člověka přejde po třech dnech půstu, to je v pohodě, nejhorší je překonat chutě, to je pak Bobřík silné vůle.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=6mYGKVQ5auA
Reagovat
Fandina
Proti chuti se dá dělat jedno. Vezmeš sousto, přežvýkáš ho a vyplivneš. Ano, je to děsné, ale funguje to.
Reagovat
smazaný uživatel
akuzativ :-)
Hlavně zítra ať tam Bára moc nedeklinuje :-)
Reagovat
Jabadu
Máš pravdu. Čéče, já už nějak vyšel ze cviku. A navíc to stáří se hlásí.
Ale brýle ještě nepotřebuji, v tlamě se mi zrcadlí thymolinový chrup, 35 kliků najednou také ještě udělám ... a tamto?
Mě už to nějak moc nebaví, ale zatím dobrý.
:-)
Reagovat
a.magerova
Není nad upřímnost.... ;-)
Reagovat
Jabadu
Za půl roku mi bude 53 let. Já mám na klid právo!
:-)
Reagovat
a.magerova
Tvl, za půl roku bude už úplně jiný rok.... čili chceš-li být přesný, tak máš 50 let a 30 měsíců... :-)))
Reagovat
a.magerova
To sice jo... ale pozorný čtenář leccos vytušil z různých rozhovorů lidí kolem tenisu... ;-)

Např.
http://www.xy1.cz/alv2
Reagovat
a.magerova
Trénuje vás David Kotyza, k Petře odešel Jiří Vaněk. Co pro vás znamená, že jste si vlastně prohodily kouče?

Po Petřině zranění se naše týmy půl roku nepotkaly. Docela se mi hodilo, že jsem tak dlouho neviděla Jirku. Mezitím si všechno sedlo, s Davidem nám všechno klape, už nemám problém.

https://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-a-wimbledon-dkj-/tenis.aspx?c=A170702_212354_tenis_par
Reagovat
Pavlis
Podařil se mi dnes zase husarský kousek, s Pannou nebo Orlem :) Tipl jsem varianty, napsal do dokumentu, pak hodil, zůstalo na zemi. Před začátkem zápasu provedeno, na výsledek hodu jsem se podíval, až po skončení, a fakt že jo! Dlouho jsem tuhle hru nezkoušel, ale je to teda mazec!

Petře gratuluji k výhře, bylo to jednoznačné. Caro otec sice dobře takticky radil, Wozniacki dávala tam, jak Petra má limity, ale uhrála si to Peti sama, druhý set začínala, držela servis, ke konci zabojovala na returnu a bylo. První set byla útočná krása. Zamrzí ten jestřáb, k čemu tu technologii používají? Bylo to o píď, ale furt v kurtu.

Na řadě další čínská štace proti Češce. Pěti, potvrď svou dominanci a prodluž fenomenální sérii, která započala kdysi.

A ještě jednu věc na Petře obdivuji, s jakým klidem a suverenitou si umí udržet servis, přestože soupeřce nabízí brejkbol či vedení v gamu.

Dnes perfektní výkon, který si tvé oblíbené čínské publikum zaslouží měrou vrchovatou.
Reagovat
tommr
český derby ve čtvrtfinále nám zaručuje jednu semifinalistku a pokud se potvrdí statistiky tak to bude Petra. Nic proti Báře, ale doufám, že zítra nebude moc zlobit a pustí Petru bez zbytečných průtahů dál ... :)
Reagovat
George_Renel
Dnes Petra znovu potvrdila, že s přibývajícími koly její výkon stoupá. Snad ho ještě v Pekingu párkrát potvrdí.
Dnes to bylo mistrovské představení. Neskutečný pohyb, minimum chyb, maximum razance.
Reagovat
George_Renel
Ještě dodám to dobré načasování přivolání Vaňka. Palec!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Dneska povedená reklama na tenis.
Reagovat
Andrew89
dneska parádní výkon. Není co dodat. I tommrovo přísné oko musí být spokojeno:))
Reagovat
tommr
Petra byla dneska opravdu famózní - hlavně když to srovnáme s tím co předvedla Karolína ...
Reagovat
Andrew89
Jojo Kája byla marná dneska...
Reagovat
slacker
nevidel jsem, radsi to nebudu ani komentovat. neprijemna zprava na probuzeni. marne vzpominam kdy naposledy takhle projela zapas.
Reagovat
Kytka
Petra paráda. Takhle sejmout běhavou Karoline Wozniacki. Klobouček. Bylo radost se koukat.
Reagovat
tommr
jj Petra a Bára nám dneska aspoň částečně vynahradily to zklamání od Karolíny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra famozní výkon,radost pohledět.Hrála skvěle a myslím že i tommr bude mít práci aby na jejím výkonu našel něco špatného(ale on jistě najde))))))))
Reagovat
tommr
dneska až na začátky obou setů byla Petra téměř bezchybná. Takže kritizovat není co ...
Reagovat
bella
Neni? No, to jsem fakt rada, ze jsi spokojeny. Vzdyt i pro tebe by bylo byvalo lepsi, kdybys nevidel veci tak patologicky negativne ;). S pozitivnejsim pristupem se i lepe zije ;).
Reagovat
tommr
mě se žije docela dobře. A žilo by se mi ještě líp kdyby si mě přestala otravovat ty pomatená krávo ... :)
Reagovat
EllNino
hulváte
Reagovat
tommr
ti to připomenu až tu budeš zase sprostě nadávat Frickovi nebo fandině jak je tvým dobrým zvykem ...
Reagovat
EllNino
:D
Reagovat
Lunej..
Uz jsem si rikala, kdy bude bella krava nebo dement, tuseni me nezklamalo.
Reagovat
tommr
já zase tušil, že se tu objevíš s podobným komentářem. Některý lidi prostě nikdy nezklamou ... :)
Reagovat
bella
a ty patris mezi ne :)
Reagovat
Lunej..
Prece te nemuzu zklamat, to bych ti nemohla udelat:)
Reagovat
bella
Jen ti pisu pravdu, nic vic. Tak se uklidni a uzivej si dne ;).
Reagovat
Fandina
super. První set nádhera a pak s komplikacemi, ale je to tááááááááááám!!! Gratulka!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Dneska boží ... :)
Reagovat
Hector21
Petra ví, kdy uštknout, jako správná kobra...

gratulace
Reagovat
slacker
3 esa v gemu to si nechm libit, ale ted uz je nejvyssi cas tu carolajn zase brejnout
Reagovat
lvicek
Na zacatku druheho setu mela Peta trochu smulu a parkrat trochu spatne rozhodnuti, ale vsechno napravila. Ted by to chtelo taky trochu stesti na konci druheho, tak snad se to povede :).
Reagovat
tommr
vypadá to spíš na TB ...
Reagovat
lvicek
Nakonec to zvladla presne v ten spravny cas :). A 38 winneru proti 20 chybam! Je super zase videt Petru takhle hrat, je to uplne pohlazeni na dusi :).
Reagovat
tommr
jj Petra ukázala jak je zkušená hráčka a udeřila v pravej čas. Jsem rád, že to takhle vyšlo a nemuselo se jít přes TB, kterej je vždycky tak trochu loterie ... :)
Reagovat
bella
BU BU BU!!!
Reagovat
tommr
že ty sis dneska nevzala léky ...
Reagovat
bella
Ja zadne nepotrebuju, ale ty mas evidentne dneska nejaky zachvat ;).
Reagovat
slacker
berdych to teda ukazkove posral,
Reagovat
Andrew89
myslim, že to nikoho nemohlo překvapit. ten už má nejlepší dávno za sebou..bohužel
Reagovat
Kytka
JJ, bohužel. A žádný náš tenista není ani ve výhledu, kdo by ho jednou aspoň nahradil.
Reagovat
com
aspon v tom neni Karolina sama.. Game over Berdychu
Reagovat
EllNino
Berďo Berďo ...6:1 3:1 ... 6:1 4*:3 a vypadá to na 6:1 4:6 1:6
Reagovat
George_Renel
Poslední dobou stále stejný scénář.
Reagovat
Kytka
Přesně, taky jsem už psala.
Reagovat
tommr
hraje pořád sice stejně dobře, ale Wozniacká se ve druhým setu hodně zlepšila a zle jí zatápí ...
Reagovat
bella
ach boze, dalsi drama!! BU BU BU
Reagovat
Andrew89
Kuš tommre :D ještě že Petra na ty BB vytahuje esa nebo podobné nechytatelné věci :)
Reagovat
tommr
jak dlouho jí to ale vydrží? Chtělo by to už nějakej brejk ... :)
Reagovat
Fandina
Líbí se mi Berdi oblečení, čepice v barvě bot a to samo pruh na kalkotech a lemování.
Reagovat
Fandina
to samé a na kalhotech
Reagovat
Kytka
Jenže, co vlezl zpátky do čepice a nechává si růst vlasy jako puberťák, jde to s jeho tenisem z kopce. Klasika, po suverénně vyhraném setu a stavu 4:3 s breakem ve druhém zase prohrál. Takže v čapce to asi nebude. Že by zase záda?
Reagovat
Fandina
Je to možné, že záda, ve třetím setu mi připadal hodně prkenný.

Ale jinak se mi v té čepici líbí, trochu změna, proti těm krátkým vlasům. Sluší mu to.
Reagovat
Kytka
Až na to, že já si ho v té čepici pletu s jinými tenisty. Vypadají v ní všichni stejně. Když vidím obličej, hned poznám každého tenistu. Čapky mně matou.
Reagovat
Fandina
Rublev chcytil slinu proti Berďovi, ve druhém setu hrál na Berďovo podání hrozně rychle a vyhrál 6:4, dvakrát přišel o svoje podání, ale Berďovi sebral to posslední.

Tak doufám, že na něj Berďulka ještě něco vymyslí. Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Ten Rublev je rychlík, než se Berďa rozhlídne, tak to tam má zpátky. Tak snad Berďulka přitvrdí a začne mu to tam víc prát.
Reagovat
Andrew89
prosim tě, piš si ty pubertální výlevy někde jinde. Berďulínek, Berdíček , smudlíček nevim co všechno.. Stačí napsat jeden výraz. Né 100x jinak
Reagovat
Fandina
zalez
Reagovat
EllNino
Ten tvuj Berďulka táhne opět do pekel ...
Reagovat
Andrew89
díky bohu. alespon to dál nebudu muset číst:D
Reagovat
Fandina
nemusíš to číst, nikdo tě o to nežádá
Reagovat
slacker
nemusis to psat, taky te o to nikdo nezada ba prave naopak
Reagovat
smazaný uživatel
slackere, rid se tim a jdi sam do riti
Reagovat
slacker
cmrndac se tady zase objevil, tahni ty s fandinou
Reagovat
smazaný uživatel
Prskale, kdo by tady pak slackerovi dělal radost cmrndáním?
Těším se na první slackerův pozitivní komentář :-)
Reagovat
Fandina
Když je někno nesnášenlivý a neunese zdrobnělé oslovení druhého, tak je to jeho problém.
Reagovat
Andrew89
přestaň tu už brečet
Reagovat
Andrew89
je mi líto, že neunášíš to když ti někdo něco řekne. To je ale tvůj problém, né muj:)
Reagovat
Fandina
Ne, tvůj problém je, že ti vadí to oslovení a nejen to, ještě žádáš, abych to psala jinak. O tom pubertálním výrazu se nezmiňuji, to je úplná korunka.
Reagovat
Andrew89
jdi už vedle. Máš tam článek a možnost se realizovat
Reagovat
Fandina
jsi ubožák
Reagovat
Fandina
super. Teď hraje úžasně. Tak ještě jeden!!!
Reagovat
PetaM
Tohle je Petra z loňského Wuhanu a Zhuhai. Naprostá paráda. Takové šlupky :D Pokud Caro nezlepší servis a Petra se nezačne vyhazovat, tak nemá šanci. Tak Petro, ještě jeden, žádné drama, díky! :)
Reagovat
Hector21
Petra v beast modu...

nazdar Caro
Reagovat
Andrew89
intergalaktický tenis od Petry :D
Reagovat
tommr
snad jí to vydrží i ve druhým setu ... :)
Reagovat
Fandina
Petra mi dělá radost, ale Berďa dvakrát nepotvrdil brejk ve druhém setu a Rublev vede 4:5. Tak snad teď podání udrží.
Reagovat
tommr
začala velmi dobře a má už dva brejky k dobru. Ten druhej získala i přes nepřízen rozhodčích, kteří jí poškodili při prvním brejkbolu ... :)
Reagovat
Pavlis
Jj, jestřáb na její straně o píď :)
Reagovat
Andrew89
skvěle hýbe. Kež by to vydrželo
Reagovat
Nancy_z
Taky koukám, jak parádně dobíhá míče.
Reagovat
Andrew89
ne jen to. U uderu je včas nohama a podle toho to vypadá. Caro vůbec nestíhá jaký dává bomby :D. Snad to vydrží co nejdéle
Reagovat
bella
jj, pokud mozno az dokonce....zapasu....turnaje....sezony a tak ;)
Reagovat
Andrew89
Caro diskutuje s otce. říká, že jí tam všechno padá a ona proti tomu nemůže nic. Pietr nebo ja se jmenuje jí řiká že to musí jednou skočit a at se snazí ...zbytek jsem nerozuměl
Reagovat
tommr
jj Wozniacká vypadá sklesle, ale to nic neznamená. Petra nesmí ani na chvíli polevit, protože Wozniacká se jen tak nevzdá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si vsadil na dva zápasy a měl jsem i štěstí, že jsem věřil. Říkal jsem si, že Kasatkina je nadějná a Radwa letos špatná a nakonec to byl boj. Barbora potěšila, na to že měla stejný kurz jak Gavrilová, jí přejela :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Petra v kvalitě 1080p 60 fps, s ruským komentářem, ale záleží na tom jak kvalitní máte stroj hlavně grafiku a jak kvalitní máte monitor, bohatě postačí Full HD monitor s technologií IPS a panel 60 Hz.
https://www.youtube.com/watch?v=5M2SRHuHTwY
Sejdeme se na live Chatu, já mám nick RomaniCZ v překladu Rom z Česka.
Reagovat
Andrew89
zachvíli je Peta na to:) věřím na vítězství ve dvou třeba 6:4, 6:3 ale spíš bude asi tříseták :D
Reagovat
George_Renel
Funguje dnes vůbec nějaký stream?
Sedím ve vlaku a děs běs, vše se v lepším případě hodně kouše.
Reagovat
Pavlis
Zkus tenhle zdroj https://streamwoop.tv/sport/tennis-streaming
Reagovat
George_Renel
Díky, ale všude to chce registraci a to bych nerad, už tu půlhodinku domů vydržím.
Reagovat
Fandina
A co tohle?
http://sportstream365.com/tennis
Reagovat
MonikaS
Ten mi jde dobře, díky:-)
Reagovat
George_Renel
Ten se mi taky seká, asi je ve vlaku špatný signál.
(Hlavně, že mi ta škaredost od Karolíny ráno šla :-/)
Reagovat
Fandina
a tohle
http://www.stopstream.me/4-tennis.html
Reagovat
Fandina
Reagovat
George_Renel
Petra s Karo mi jede suprově na Sportzone.
Reagovat
Kytka
Ne sekalo se všechno a nejsem ve vlaku, asi je z Číny blbý signál. Navíc tu azbuku neumím rozluštit.
Reagovat
dadaft
doufám, že to bude vrchol dne, jak se na jména sluší.
Reagovat
Lunej..
Nejdrive si prohravala kvuli Kotyzovi, ted jo nemas a prohravas stejne, tak na koho to svedeme ted? No jasne, na Hrdlicku, tak je fajn, ze mame dalsiho vinika a muzeme vesele nadavat a vestit dal.
Nic se nedeje, jednickou jsi byla, casu neco dokazat mas jeste spoustu, tak se holt holky na tom svetovem postu prostridate no a co:)
Reagovat
Lunej..
Ho
Reagovat
dadaft
může za to Kubrt.
Reagovat
Lunej..
Neznam:D
Reagovat
dadaft
Kubrt, to je ten, co může za všechno. ))
Reagovat
smazaný uživatel
"A co na to počítač? Že mlčí?"
:-D
https://www.youtube.com/watch?v=aYeN7W4jD7Y
Reagovat
Lunej..
Jeste moc gratuluju Stevovi k vyhre nad Dolgem, chtelo by to uz nejaky titul:) a uvidime, co predvede Bedřich, tak drzim palce.:)
Reagovat
Torn
Úpadek. Káje se ani loni v Asii nedařilo, dokonce měla horší výsledky, stejně tak z č. 1 může člověk jen dolů. Čekal jsem, že tohle ještě uhraje, ale ty teorii, co tu padají, to je spíš výsměch všemu. Jedničkou se nestala náhodou, to by šlo říct tedy i o Kerber a Mugu.
Reagovat
tommr
tak nakonec to za Báru ukončila Gavrilova svojí sedmou dvojchybou ...
Bára dneska začla ve velkým stylu a až do stavu 2:0 ve druhým setu to vypadalo na jasnou záležitost. Pak ale začla Bára kupit zbytečný chyby, Gavrilova se chytla a ze zápasu se stalo drama - naštěstí s dobrým koncem ...
Pro Báru je postup do čtvrtfinále vzhledem k těžkýmu losu velkej úspěch a vrací jí to do hry o účast na letošní ET ... :)
Reagovat
baggik
Tak jí nedala dva kanáry, drama to rozhodně nebylo.
Reagovat
bella
Ppravdu nevim, o co tomi panovi jde. Ony asi jen cesky takto bojuji, ostatni hracky to maji hladke???? Boze, boze...
Reagovat
tommr
výsledek trochu klame. Ve druhým setu měla Bára namále. Kdo ví jak by to dopadlo kdyby Gavrilova proměnila za stavu 3:3 jeden z těch dvou brejkbolů ...
Reagovat
bella
Kdyby chyby, nesejckuj furt tak, vzdyt je to hrozny. Ve vsem vidis problem, ze vseho se hroutis, siris tu negativitu.
Reagovat
tommr
pokud vidíš v mým příspěvku nějakou negativitu tak by ses měla léčit ...
Reagovat
bella
Ty by ses mel jit lecit!!! Paranoik, uzkostna porucha, vecna negativita. Nikdy nepochvali, nikdy mu neni nic dobryho. Diagnoz habakuk.
Reagovat
baggik
Takhle se nedá uvažovat, prakticky v každém zápase jsou nějaké využité a nevyužité bb. Bára vyhrála 12 gemů, soupeřka 4. Vyhrála zcela zaslouženě a v klidu.
Reagovat
bella
No, presne tak!! Uplne normalni zapas, dokonce s kanarem. Nechapu, co mu neni porad dost dobry!!!
Reagovat
sprchon
Nemá rád Báru.
Reagovat
bella
No, to by to vysvetlovalo. Ale tim padem nema rad ani Petru :(.
Reagovat
Fandina
Ve druhém setu to vůbec jednoduché nebylo. Bára nakonec vyhrála, ale dvakrát přišla o podání, Přetahovaly se.
Reagovat
bella
Ale tak to se taky deje skoro v kazdem zapase. Netreba se hroutit. Proste tenis.
Reagovat
Fandina
Tím, že to někdo napíše, tak to neznamená, že se hroutí. To by se mohl člověk hroutit ze všeho.
Reagovat
bella
No, tommr se nehrouti, ten je zhroucenej vzdycky uz dopredu :).
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Vyjadřuje se kritičtěji než druzí, ale nemusí to znamenat, že se hroutí.
Reagovat
bella
No, kdyz myslite :D.
Reagovat
sprchon
Obsazení ET se mi líbí možná víc než TM letos. :D
Reagovat
Fandina
Konec dobré, všechno dobré. Hrála soustředěně a zaslouženě vyhrála. Gratulka Barče. Pokud bude v příštím kole hrát s Petrou tak postup nečekám, ale když vyhraje, tak jí dál budu držet palce. V race se teď posunula na 22 místo, pak má naplánovaný Linz a Luxembourg, tak by mohla ještě na závěr roku zabodovat.
Reagovat
Krisboy
Ale ta Kája, to je fakt tragédie.
Reagovat
Padme
mě pobavil příspěvek, že bychom měli fandit "úspěšné mladé dvojici"... Karolíně fandím a doma ať si má koho chce, ale ať jí nestahuje dolů. Pro mě je ona ta úspěšná a on ten zlatokop... :(
Reagovat
VlS
jo
Reagovat
Fandina
Baruška teď hezky u sítě na shodu za stavu 5:4. Ty kopce od Gavrilové hezky vracela.
Reagovat
Fandina
A teď podobně u sítě na MB. Baruško pojď!!!
Reagovat
tommr
bohužel nedokázala dopodávat zápas a začínám mít o ní docela obavy ... :(
Reagovat
Krisboy
Ty a tvoje obavy :))
Reagovat
tommr
po boji je každej generál. Po tom co dneska předvedla Karolína snad byly mírný obavy z vývoje zápasu na místě nebo ne?
Reagovat
Krisboy
Bára není Kája, včera není dnes, kočka není pes.
Reagovat
bella
Vzal sis prasky na tu uzkost?
Reagovat
r176
tak to je ostuda :-)))) no ale zůstal jí Hrdlička tak to je ta největší výhra :-)))))
Reagovat
Fandina
To byla výměna, Barča hezky na síti, jak to umí a pěkně si to vyběhala. Zato teď to zkazila na výhodu Gavrilové.
Reagovat
baggik
Já se Káji vždycky zastával. Ale po dnešku se přikláním k názoru, že ona na to být top tu hlavu prostě nemá. No jo, ale byla č.1 na světě, kdo se v tom má vyznat.
Reagovat
sprchon
Jasně že na to má. Ale má teď taky jiný starosti, chystat svatbu atd. ;)
Reagovat
sprchon
*tak jí to přejme. :)
Reagovat
baggik
Přát někomu svatbu se zlatokopem, který ještě nedávno obšťastňoval umělou Borhyovou, udělal jí dítě a teď jako manažer přesvědčil Káju aby dělala jako světová jednička reklamu na konopnou mast, kde hraje tenis s důchodcema a celé to vypadá jako německé porno ze 70. let, to mi svědomí nedovolí. Dávám tomu svazku rok, maximálně dva.
Reagovat
marekv
J? jim to přeju taky co nejdýl, bo aż se budou rozvádět, to bude teprve peklo. Pan zlatokop se jen tak odbýt nenechá. Bojím se ale že ten rok až dva je správný odhad :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíno zabal to a nedělej ostudu!!!!!
Reagovat
lars
Ty to na TP zabal !!
Uz si dobre pripravil Berdycha, aby se dostal na TM letos ?
Reagovat
smazaný uživatel
....je zatím parodie na TOP hráčku. Za to, co předvádí bych ji tipnul tak TOP 30 - 50. Hráčka TOP 5 a nedávno N.1 na světě projede set ze stavu 5-2 a 40:0..no comment

Tímto jenom potvrzuje holý fakt, že světovou jedničkou byla pouze shodou šťastných náhod a nikoliv svým herním projevem. A podle mě se už na N.1 ani jednou nepodívá. Možná tehdy, až bude celá TOP 20 na marodce a na třech turnajích v řadě jí skrečnou všechny soupeřky až do finále - tak potom možná.
Reagovat
dadaft
teď prolomit a pak dopodávat.
Reagovat
Hector21
Barča naštěstí ví, co to je brejknout...
Reagovat
tommr
ale potvrdit brejk neumí ... :(
Reagovat
bella
A ty uz taky bez nekam, kro ma ty tvoje negativisticky kecy vecne cist??? co bys jest enechtel? vyhrala ve dvou a s kanarem!!!!
Reagovat
tommr
tak je nečti ...
Reagovat
bella
Tak je nepis, nikdo tu na ne neni zvedavy. Kazdy si umi zhodnostit zapas sam. Ty tu jen siris svoje panicke stavy a ze vseho se hroutis.
Reagovat
tommr
ty jsi se už pasovala na mluvčí všech přispěvovatelů z TP?
Reagovat
bella
Mily tommriku, ctu to tu uz leta letouci, tak mam dost jasnou predstavu o tom, kolik lidi tu sejris. Moc lidi te tu uz nepodporuje, max. hltaji ty tvoje zebricky ;). Nebo ty si snad myslis, ze jsi kral TP? Zeby dalsi porucha?
Reagovat
baggik
Tommr přečti si svoje příspěvky a pochopíš. Při zápase Káji ses ve druhém setu ozval za stavu 3:1 s tím, že Kája ztratila servis, pak ses odmlčel a znovu ses ozval až za stavu 5:5, kdy Kája ztratila 3 hry v řadě. Při zápase Báry jsi při prvním získaném gemu Gavrilové v zápase, v době kdy jich Bára už měla 8 údajně začal mít obavy, do té doby jsi mlčel. No je tohle normální?!!!
Reagovat
slacker
tak je nepis
Reagovat
tommr
vem se s bellou za ruce a jděte oba do víš kam ...
Reagovat
slacker
vem se s fandinou, trolhandem, blixou a par dalsima narusenyma za ruce a jdete za queshem vis kam
Reagovat
dadaft
kopec na kopec.............. mě by z toho asi kleplo.
Reagovat
tommr
na Báru ty kopce bohužel platí ... :(
Reagovat
Hector21
Dasha zpátky ve hře, teď to bude mít Barča těžké...
Reagovat
tommr
začla ve velkým stylu a vyhrála prvních 8 her. Ted ale přišlo první zaváhání na servisu. Doufám, že to není začátek nějakýho šílenýho obratu jako v případě Karolíny ...
Reagovat
com
Strycova teda jede, ale jestli dojde na pristi zapas Kvitova-Strycova, tak to stejne zas projede
Reagovat
Pavlis
Plíšková, vždyť měla vedení ve druhém. Tuším 5-2, pak to tedy bylo 5-3. Viděl jsem, ale neměl čas to sledovat pak. Tyjo.
Reagovat
tommr
Karolína vedla dokonce 5:2 40:0, ale pak dokázala prohrát 5 her za sebou a tím i celej zápas ... :(
Reagovat
Pavlis
Čtu, totálně selhala psychicky. Ale ono se při těchto šancích potvrzuje, že když nedáš, tak dostaneš.
Reagovat
tommr
jj neproměněná šance hráčku rozhodí a soupeřku naopak povzbudí a to vede často k průšvihu ... :(
Reagovat
Fandina
To byla škoda. V osmém game za stavu 5:2 měla na podání Sorany tři SB a nevyužila je a v další hře ještě jeden na svém podání.
Reagovat
dadaft
zatím nejlepší zápas z Pekingu je stejně Kuzma - Arruabarrena nebo jak se jmenuje
Reagovat
dadaft
dvě stejné míry a váhy...
Reagovat
dadaft
4:0
zatím teda Bára v plné koncentraci na zápas...
Reagovat
dadaft
6:0
Gavrilova opravdu nevypadá, že by se dokázala zvednout, ale zase tak bídně hrát pořád přece nemůže...

naproti tomu Bára vypadá jako ta, která to přišla vyhrát...

tohle by mělo klapnout
Reagovat
sprchon
Nevidím to bohužel, ale už proti Jule hrála Barča dobře, soustředěná po celej zápas a jak ji v prvním setu rebreakla, tak už ji pak Julka nebyla schopna zastavit. Navíc Bařena celej zápas ukázněná, jen párkrát popohnala podavače. :)
Reagovat
tommr
zápas je zatím překvapivě jednoznačnej, ale Gavrilova se určitě jen tak nevzdá ...
Reagovat
svetova.dvojka
75 Kg +
Reagovat
Fandina
- 14 nebo 15 kg
Reagovat
svetova.dvojka
Dobrá práce rumunská Romko... ? Porazit Plíškovou, to jsem tedy nečekal. :-)
Reagovat
Permonik
Jak známo, v dnešním vyrovnaném tenise rozhodují maličkosti. A především koncovky setů - nápor na psychiku. To dnes Karolína těžce nezvládla. Ve 2. setu vedla 5:2 a 40:0 při podání Rumunky!!! Nezvládla ani další, 4. setbol ve svém následujícím servírovacím gamu!!!! A korunu tomu všemu nasadila v úplném závěru. Z posledních 8 míčků měla skóre 1:7!!!! Takto hraje adeptka na No. 1.???!????
Reagovat
svetova.dvojka
Ano Sorana by měl být jednička..., souhlasím s vámi.
Reagovat
Fandina
Psychika rozhoduje o všem. A je jasné, že když něco bráníš, je to těžší, než když něco dobýváš.
Reagovat
Paseka
Karolína ted začíná prohrávat stále častěji s hráčkama níže a níže postavenýma. A z turnajů vypadává stále dřív. Njn. Neměla Kotyzu pouštět.
Reagovat
tommr
s Kotyzou to nemá co dělat. Její úpadek začal už ve Wimbledonu ... :(
Reagovat
Fandina
A co když už v té době uvažovala o jeho propuštění?
Reagovat
tommr
to je docela možný. Pokud ano tak je škoda, že to neudělala už tenkrát - už mohla mít pár měsíců nějakýho pořádnýho trenéra/trenérku ...
Reagovat
Fandina
:-))
Asi ho ještě zkoušela.
Reagovat
letityfanousek
než koho propouští
Reagovat
Fandina
:-))
jj a to doslova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist