Plíšková začala sezonu hladkou výhrou nad Putincevovou

1. 1. 2017, 07:43
Aktuality 93
WTA BRISBANE - Karolína Plíšková má za sebou úspěšný vstup do sezony 2017. V Brisbane třetí nasazená Češka porazila snadno ve dvou setech Kazašku Julii Putincevovou a postoupila do osmifinále, v němž se utká s Chorvatkou Vekičovou, nebo Američankou Muhammadovou.
Karolína Plíšková

Třetí nasazená Karolína Plíšková ve svém prvním utkání pod vedením kouče Davida Kotyzy porazila v úvodním kole turnaje v Brisbane za pomoci dvanácti es Julii Putincevovou z Kazachstánu jasně 6-3 6-1.

"Jsem velice šťastná, že jsem začala rok 2017 výhrou. Navíc si myslím, že jsem hrála docela dobře," řekla čtyřiadvacetiletá rodačka z Loun, jež o tři roky mladší soupeřce oplatila pět let starou porážku.

Loňská finalistka US Open a světová šestka Plíšková, která angažovala bývalého kouče Petry Kvitové před měsícem, zdolala třiatřicátou hráčku pořadí WTA za hodinu a dvě minuty. Sice dvakrát přišla o servis, ale sama prorazila soupeřce podání šestkrát.

O postup do čtvrtfinále se jediná Češka v soutěži střetne buď s Chorvatkou Donnou Vekičovou, nebo s americkou kvalifikantkou Asiou Muhammadovou.

Nejvýše nasazenými hráčkami turnaje jsou světová jednička Angelique Kerberová a vítězka loňského Turnaje mistryň Dominika Cibulková, které mají v prvním kole volný los.

• WTA PREMIER BRISBANE •
Austrálie, tv. povrch, 1.000.000 dolarů
nedělní výsledky (01. 01. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Putincevová (Kaz.) 6-3 6-1
Cornetová (Fr.) - Vesninová (7-Rus.) 3-6 6-4 7-6(5)
Rogersová (USA) - Bouchardová (Kan.) 6-2 2-6 6-1
McHaleová (USA) - Erraniová (It.) 6-3 6-3
Kasatkinová (Rus.) - Beguová (Rum.) 6-3 6-3
Doiová (Jap.) - Makarovová (Rus.) 7-6(1) 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Klepačová/Martínezová-Sánchezová (Slovin./Něm.) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 6-1 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

93
Přidat komentář
EllNino
No... už to vypadalo, že Kateryna nabídnutou šanci za nemocnou krajanku Lesii Tsurenko využije k dokonalosti postupu do 2. kola, ale nakonec se stalo něco, co asi málokdo čekal ...měla šancí v 1. i 3. setu jako nas*áno, ale nedokázala zápas za žádnou cenu ukončit, nevyužila celkem 5!! mečbolů :) ... 14 dvojchyb moc nepomohlo a hlavně přišly v důležitých chvílích na mečbol ... schopnost Roberty vyhrabat se ze sraček je teda taky už ironická :D ... ale všechna čest, fyzička je stále hodně dobrá, ke konci hrála voleje hodně zkušeně ... ale tohle měla Kateryna dohrát už za stavu 5:1 nebo 5:2 ... bylo jasně, že jakmile Roberta stáhne 3. set na 4:5, bude zle ... a taky bylo
Reagovat
smazaný uživatel
Přepínal jsem to s hokejem, ale spíš jsem koukal na tenis... Bohužel, Monča prakticky celý zápas tahala za kratší konec. Na jednu stranu toho Svitolina jako obvykle hodně vrátila, zároveň ale Monča dost chybovala (36 UE). V 1. setu Monča snížila z 1:4 na 3:4, ale pak si prohrála servis čistou hrou a v dalším gemu měla Svitolina tradičně problém dopodávat, ale přestože proměnila až pátý setbol, Monču k žádnému brejkbolu nepustila... Ve 2. setu Monča hned na začátku přišla o servis a pak už zase jenom dotahovala. Nakonec ani nedostala Svitolinu pod tlak, aby musela dopodávat, protože Monča v posledním gemu ukončila zápas dvojchybou.

Nevím, asi má Monča problém se soupeřkami, které toho hodně vrátí. Svitolina hrála podle mě jako vždycky, akorát překvapila, že dala i pár es. Jinak musela Monča zahrát rychle a přesně, aby tu výměnu získala ve svůj prospěch, což se jí většinou nedařilo. Hlavně některé chyby v opravdu dobře rozehraných výměnách byly dost zbytečné... Takže má Monča na čem pracovat a snad další turnaje budou lepší.
Reagovat
EllNino
Nehrála nic moc dneska, čekal jsem víc, ale Elina toho opravdu dost vrátila, neviděl jsem tedy celý zápas, jen útržky, přepínal jsem tak nějak mezi všemi zápasy, takže jsem to nestíhal :D ... nakonec místo zápasu Bouchard - Puig, který jsem si přál, bude Rogers - Svitolina :))
Reagovat
smazaný uživatel
Přál sis postup Genie, ale správně jsi odhadl, že nepostoupí... :D
Reagovat
EllNino
jj to jo, když jsem viděl ten los, tak mi to bylo jasný :D
Reagovat
blixa
Kdepak, Evža to je jistota, ta nezklame ;-) :D
Reagovat
tommr
překvapivě jasná záležitost. Bára si ted zahraje v Aucklandu hlavní soutěž. Doufám, že dostane do prvního kola některou z trojice Lepchenko, Brengle, Lucic a ne Báru Strýcovou ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Teta by mohla zpočátku ponižovat jinde... ;)
Reagovat
Frick
Hm, tak ta s Terynou slušně zametla. A to jsem věřil víc Martincový.
Reagovat
Frick
Tak Deniska, na to, že nikdy nebyla ani v TOP 50 a na nejvyšší úrovni hraje jen dva roky, už porazila šest různých GS finalistek, celkově bilance 7:3 (počítáno tak, že v čase zápasu už její soupeřka musela mít GS finále za sebou)

Toto by si Lúca asi číst neměla.
Reagovat
FulnekUltras
jen ať ji to už taky jednou pořádně nasere... ;)
Reagovat
VlS
Dobře ty Kájo, servis v podstatě sedí.
Reagovat
misa
Tak zítra v noci, ráno a dopoledne budou k vidění všechny ženské zápasy z Brisbane, Aucklandu a Shenzenu, dokonce i debly. Jsem rád, že nedošlo k žádnému omezení a vypadá to, že letos budou k vidění opravdu všechny zápasy hlavních soutěží! Těším se, až uvidím dvojici Bára & Lucka zase spolu :)
Reagovat
EllNino
to je super :)
Reagovat
Frick
Jdou Lunej, Fandina a Targaryen123 na trh a vybírají si tam okurky. Lunej říká:?Já bych chtěla takovou tu hezky dlouhou.?, Fandina:?Já bych chtěla takovou tu tlustou a pěkně zahnutou? a Targaryen123 na to:?Mě je to jedno, já ji mám na salát.?
Reagovat
Frick
...z toho plyne jediné - jen T123 je poctivá kuchařka. Ostatní dvě by si ty okurky vystavily někde v kuchyni jako dekoraci nebo tak.
Reagovat
misa
Fricku, místo blbostí raději najdi, kdy naposledy porazila Šafářová Češku z první stovky na tvrdém povrchu.
Reagovat
Frick
Mmmt, musim se podívat na pravěké jeskynní malby.
Reagovat
Frick
11.10.2011, Ivetku v Linci....

20.1.2011, Klárku v Melbourne, pokud tě zajímá venek...
Reagovat
misa
Těžký úkol čeká na Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
U Lucky je problém že naše holky vidí jako kamarádky a umím si představit že kdyby Lucka Petru porazila tak se Lucka Petře omluví :D naopak Petra vidí Češky jako ještě větší rivalky
Reagovat
Lunej..
Tak co by chlap delal s okurkou, ze?
Reagovat
PetaM
Frick ví, co by s ní mohl dělat ;)
Reagovat
Frick
Neví, okurkový salát nerad.
Reagovat
Lunej..
Nemyslela jsem Fricka:)
Reagovat
VlS
Ale vím, co by bylo fajn, kdybys sní udělala ty - narvat ji do krku Frickovi, aby aspoň na chvíli zmlkl. A Fandina by ho tou druhou mohla ucpat z druhý strany a Magerka by to mohlasexisticky komentovat:-)
Reagovat
FulnekUltras
TP hardcore... ;)
Reagovat
Lunej..
Teda ty se nezdas:D
Reagovat
smazaný uživatel
koukám pán je nějaký zkušený :D
Reagovat
bIbec
tak to sem hodím.

Tady jí to sluší jako blázen.

https://pbs.twimg.com/media/C1Cj5liWIAkR_NF.jpg:large
Reagovat
majkl005
z toho ošklivého káčátka se stala fakt velká kočka no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo https://en.wikipedia.org/wiki/Fed_Cup#/media/File:Petra_Kvitova_Fed_Cup_2011_Winner.jpg tady vypadá jak pětatřicetiletá mamka po dvou dětech :D Ale teď se Petra překonává
Reagovat
smazaný uživatel
Po odchodu Any bych řekla že je Petra nejhezčí tenistkou na okruhu :) sice na kurtu to podle mne nejvíce sluší Marii ale jinak Petře to neskutečně sluší
Reagovat
Patri.k
Mně osobně dělá velkou radost Duckhee Lee, možná většině uniká pozornosti, ale je to 18 letý talentovaný tenista, který má velký progres. Dnes je 149, loni 231, předloni 506... Ale nejvíc sympatické na něm je, že je neslyšící, byl by to první neslyšící sportovec, který by se dokázal prosadit mezi skutečnou elitu. Hlavně mi to dělá radost, protože mám sám neslyšící rodiče, který se mnou tenis sledují.
Reagovat
Frick
A mluvis na ně na odezirani nebo znakujes?
Reagovat
Patri.k
znakuju :D
Reagovat
Frick
A da se i nadávat? Třeba že sis vyznakoval pohlavek? :-D
Reagovat
Patri.k
Jo, dá se nadávat ve znakovce :D Je to víceméně plnohodnotný jazyk a neslyšící žijou plnohodnotné životy :D
Reagovat
Frick
No ale tichá domácnost vládla asi často, co? :o)
Reagovat
Patri.k
Tak mám 2 sourozence, takže ani ne :D a jako, mě to docela vyhovuje, protože když jdu třeba za kamarádama nebo zapříbuznýma, příjde mi, že se vždycky řeší hrozný blbosti, takže se stejně nejradši vracím domů, kde se ty hovna neřeší :D
Reagovat
misa
:)
Reagovat
tommr
začala sezónu skvěle - skalp Putintsevový je velice cennej obzvláště když uvážíme, že Karolína byla v závěru roku nemocná a neměla proto úplně ideální přípravu ... :)
Dobrá zpráva je i nečekaný vyřazení Makarovový, protože Karolína tak má díky tomu cestičku do semifinále umetenou. Na případnej souboj s Kerberkou se hodně těším ... :)
Reagovat
EllNino
Šťastný Nový rok tommre :))
Reagovat
tommr
díky a nápodobně ... :)
Reagovat
George_Renel
Právě jsem ze záznamu dokoukal na O2TV včerejší dlouhý rozhovor s Andreou Hlaváčkovou a musím vřele doporučit. Nevyhnuli se žádným tématům od vztahů deblistek, dopingu M.Š., výměně trenérů Petry a Karolíny, vztahům a přístupu Češek k FC a jiným. Kdo máte možnost, tak opravdu vřele doporučuji.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude určitě na isportu, protože na tomhle pořadu spolupracujou s O2...

BTW: Moderátor toho pořadu je pěknej vocas. :D
https://twitter.com/monty025/status/813789557745401856
Reagovat
George_Renel
Byl to oboustranně velmi pěkný, korektní a informačně zdatný rozhovor. Moderátora taky nemusím a to hlavně kvůli jeho nadšení ke sportům, při nichž teče krev.
Ale jsem zvědav na zítřejší start O2TV Tenis. Komentátorská skupina by měla být zárukou dobrého poslechu, HD kvalita O2TV je na optice suprová.
Reagovat
tommr
na O2TV Tenis jsem taky hodně zvědavej. Nevíš náhodou jestli se začne vysílat už dneska po půlnoci z Aucklandu? :)
Reagovat
George_Renel
Vůbec se nemůžu dostat k nějakému programu, asi si budeme muset počkat do zítřka.
Reagovat
EllNino
každopádně streamy z Aucklandu budou, takže bych řekl, že bude i z centru na O2TV
Reagovat
Fandina
Něco jsem našla jsem na http://www.tvprogram.cz

WTA: Šen-čen Open
Přímý přenos 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis zítra 04.00
WTA: Šen-čen Open
Přímý přenos 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis zítra 06.00
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 08.00
WTA: Šen-čen Open
Přímý přenos 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis zítra 09.00
WTA: Brisbane International
Přímý přenos 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 10.00
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 12.00
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 13.30
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 15.00
WTA: Šen-čen Open
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis zítra 16.30
WTA: Šen-čen Open
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis zítra 18.00
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 20.00
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 21.30
Reagovat
Fandina
WTA: Brisbane International
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis zítra 23.00
WTA: Šen-čen Open
Záznam 1. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis út. 3.1. 00.30
WTA: Brisbane International
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 02.00
WTA: Brisbane International
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 04.00
WTA: Brisbane International
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 05.30
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 08.00
WTA: Brisbane International
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 10.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 12.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 13.30
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 15.00
WTA: Šen-čen Open
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis út. 3.1. 16.30
WTA: Šen-čen Open
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis út. 3.1. 18.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 20.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 21.30
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis út. 3.1. 23.00
Reagovat
Fandina
WTA: ASB Classic
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Auckland, Nový Zéland)
O2TV Tenis st. 4.1. 00.30
WTA: ASB Classic
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Auckland, Nový Zéland)
O2TV Tenis st. 4.1. 02.00
WTA: ASB Classic
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu
WTA: Šen-čen Open
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis st. 4.1. 05.00
WTA: Šen-čen Open
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis st. 4.1. 06.30
WTA: Šen-čen Open
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis st. 4.1. 08.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis st. 4.1. 10.00
WTA: Brisbane International
Přímý přenos 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis st. 4.1. 11.30
WTA: ASB Classic
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Auckland, Nový Zéland)
O2TV Tenis st. 4.1. 13.30
WTA: ASB Classic
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Auckland, Nový Zéland)
O2TV Tenis st. 4.1. 15.00
WTA: Šen-čen Open
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis st. 4.1. 16.30
WTA: Šen-čen Open
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Šen-čen, Čína)
O2TV Tenis st. 4.1. 18.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis st. 4.1. 20.00
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis st. 4.1. 21.30
WTA: Brisbane International
Záznam 2. kola tenisového turnaje okruhu WTA (Brisbane, Austrálie)
O2TV Tenis st. 4.1. 23.00
Reagovat
George_Renel
Díky, vypadá to nadějně, asi budou také používat multidimenzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem koukal na program SuperTennisu příští týden (od zítra živě Brisbane a Shenzhen, od středy navíc Auckland), tak nevím, k čemu bych potřeboval O2. :D

Ale zaznamenal jsem na Twitteru zajímavou informaci, že komentátoři na O2 nebudou přechylovat ženská jména...
https://twitter.com/woytha/status/815498433863843840
Reagovat
blixa
Že by konečně aspoň někde zmizelo to dementní přechylování cizích jmen ? To by byl snad zázrak !
Reagovat
George_Renel
Právě jsem ze záznamu dokoukal na O2TV včerejší dlouhý rozhovor s Andreou Hlaváčkovou a musím vřele doporučit. Nevyhnuli se žádným tématům od vztahů deblistek, dopingu M.Š., výměně trenérů Petry a Karolíny, vztahům a přístupu Češek k FC a jiným. Kdo máte možnost, tak opravdu vřele doporučuji.
Reagovat
blixa
Tak to bohužel neuvidím. Mohl bys poreferovat, co říkali o výměně trenérů Petry a Káji ? Dík.
Reagovat
George_Renel
Otázka byla na překvapivost a na případnou řevnivost.
Odpověď zhruba v tom smyslu, že to bylo v kuloárech očekávané.
A co se týče nějaké řevnivosti a vztahů, že v tom nevidí potenciální problém a že to určitě nebude bráno osobně. Že by po těchto stránkách mělo zůstat vše při starém, to zn. že v singlu tam vždy nějaké soupeření bylo a bude.
Hodně pozitivně hodnotila roli Kvitové v FC týmu, kdy podle ní před lety svým přístupem a starty i v době, kdy toho měla nad hlavu dala příklad a stáhla všechny ostatní k chuti reprezentovat.
Reagovat
blixa
V kuloárech očekávané ? No tvl, rozumím tomu čím dál tím míň :D
Reagovat
FulnekUltras
Faktický návrat k původnímu stavu je třeba zpočátku ještě trochu maskovat, aby to pak pro fanoušky nebylo tak náhlé... ;) jen škoda, že plynulý chod věcí narušil ten předvánoční zvrhlík
Reagovat
Jabadu
Všechno nejlepší do nového roku, zdravíčko a nepřežírat se, holoto venkovs ...!
Kája dobře. Trůn je volný a útok je neodvratný!
:-)
Reagovat
Alexandria
Karoline Plisovej blahozelam este raz a zelam co NAJlepsi rok po kazdej stranke!I jej sestre Kristyne,nech sa obom dari
Reagovat
vrabejka
Skvělé Kajo!!!
Jak na nový rok tak po celý rok!!!
Reagovat
Krisboy
Přesně tak! 6:3, 6:1 je pěknej mustr, toho by se mohla držet.
Reagovat
Alexandria
Vsetkym zelam zdravy,stastny nekomplikovany,nekonfliktny a uspesny r.2017.Karoline Pliskovej blahozelam a nech ide stastne dalej.V troch setoch zvitazila i B.Stefkova i T.Martincova,zial jedna musi von,vzajomne sa stretnu,ale co sa da robit,
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Doi!! V dalším kole Vinci/Tsurenko to je rozhodně hratelné
Reagovat
EllNino
Barča je s Luckou nasazený pár číslo 1 ! :) a hned v 1. kole proti Beck/Goerges, to bych rád viděl
Reagovat
tommr
není to jejich turnajová premiéra v deblu? Nevzpomínám si, že by spolu někdy hrály kromě OH a FC ... :)
Reagovat
EllNino
myslím, že jo, že říkaly, že spolu hráli nějaký juniorský turnaj v Itálii a jinak nic :) ...

Dost možná proti sobě nastoupí buhožel i ve 2. kole singla, jinak Lucka Šafi s Denisou hrají v pul 1 na centru :)
Reagovat
tommr
ten los v Aucklandu je šílenej. Nevím čím si to Lucka zasloužila, že má pořád takovou smůlu. Snad si to zase vynahradí aspoň v tom deblu ... :(
Reagovat
EllNino
třeba porazí Denisu i Báru, ale Bára vlastně ještě ve 2. kole není a mezi kvalifikantkama jsou nebezpečná jména jako Hibino, Barthel nebo naše holky ...
Reagovat
tommr
Lucka na naše holky moc neumí a překvapilo by mě proto kdyby dokázala porazit dvě za sebou. Navíc je ten los špatnej i z hlediska Báry a Denisy a českýho tenisovýho fanouška obecně, protože se holky mezi sebou vymlátí už na začátku a do čtvrtfinále se dostane jen jedna i když by body hodně potřebovaly všechny tři ...
Reagovat
EllNino
no nejvíc body potřebuje Denisa, ale ta je myslím taky po nemoci, Lucka ta má teď období, kdy bude jen připisovat ... stejně se myslím, že ve čtvrtfinále bude Bára
Reagovat
bIbec
já tipuju tu Lucku.
Reagovat
tommr
jj taky si myslím, že tam bude Bára i když bych tam viděl radši Lucku, která by se potřebovala co nejrychleji vrátit na pozice, který by jí zajištovaly přímou účast na velkejch turnajích bez nutnosti kvalifikace ...
Reagovat
EllNino
jj ale hlavně ať bude ve čtvrtfinále aspoň jedna Češka ... pokud se k Báře nalosuje Štefková nebo Martincová, tak není co řešit, ale doufá, že se tak nestane :) ...
Reagovat
tommr
přál bych si, aby vítězka duelu Bára Štefková vs. Tereza Martincová dostala Lepchenkovou, ale při naší smůle na los je skoro nevyhnutelný, že vítězka půjde na Báru Strýcovou ...
Reagovat
EllNino
snad ne :) Lepchenko nebo Lucic Baroni by byly lepší
Reagovat
blixa
Jen ho nech ať se bojí ;-) Starý dobrý tommr je zpět :D
Reagovat
horska.kraslice
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
1. vyhraný set mojí topky v letošní sezoně (hlavní soutěži WTA) Super Misaki
Reagovat
brixner
Všem Vám přeji šťastný Nový rok, pevné zdraví i struny na pálkách a mnoho radostí při dobrých výkonech všech našich oblíbenců!
P.F. 2017
Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Super Galino 2.set je tam
Reagovat
kada.tom
Karol pěkně, takže jak na Nový rok, tak po celý rok, prosím pěkně :-)
No dobře ... pokaždý to nevyjde, i tak přeju všem svým favoritkám a favoritům, aby se jim letos dařilo.
Reagovat
kada.tom
jinak Bouchard nezklamala, taky platí to mé přání jak na Nový, tak po celý :-D
Reagovat
dadaft
Tak se mi před pár dny ozval admin, že prý si až teď přečetl zprávy, které jsem mu psal před půl rokem, že se nemůžu přihlásit a že to prý už napravil,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak lepší pozdě než nikdy, že.
Díky.

Na druhou stranu stejně nebyl na tenis čas.
Ale to se změnilo a letošní rok vás, milí přátelé, budu prudit celičký rok -- turnaj co turnaj, zápas co zápas,,,,,,,,,,,,,

((( davaj )))
Reagovat
EllNino
to je moc dobře, vítej ¨zpět¨:D
Reagovat
bIbec
jenom pruď. Vítej zpátky!
Reagovat
dadaft
díky chlapi. ))
Reagovat
Lunej..
Ahoj dadaftiku, od tebe se necham prudit:) jinak je super, ze admin cte zpravy tak casto, aspon vim, ze mu radeji nebudu psat:)
Reagovat
dadaft
ahooooj.
asi dělal vánoční úklid nebo co. ))
Reagovat
EllNino
Opravdu kvalitní výkon :) Yulia celkem dost kousala, nebylo to rozhodně tak jednoznačný, jak napovídá skóre, ale výhra je důležitá, je třeba se nastartovat :)

V dalším kole Vekic - Muhammad, taky hratelné, osobně si přeju Donnu :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist