Pomůže mu dostat se zpět do formy? Pouilleho na French Open povede bývalý tenista Haas

24. 5. 2018, 15:52
Aktuality 0
Lucas Pouille letos na antuce prohrál čtyři z pěti zápasů a herně se teď ohromně trápí. Do formy ho má zpět dostat bývalý druhý hráč světa a současný ředitel prestižního turnaje v Indian Wells Tommy Haas, který francouzského tenistu povede na letošním French Open.
Profily hráčů
Lucas Pouille

Lucas Pouille zahájil letošní sezonu velmi špatně. Na Australian Open vypadl hned v prvním kole s Rubenem Bemelmansem právě pod vedením Tommyho Haase. Na dalších čtyřech turnajích si ovšem třikrát zahrál finále a ukořistil jeden titul.

Po úspěšném daviscupovém utkání se mu však přestalo znovu dařit. Na antuce totiž prohrál čtyři z pěti odehraných duelů. Nyní dá opět důvěru bývalé světové dvojce a řediteli prestižního turnaje v Indian Wells Haasovi.

Bývalý německý tenista povede čtyřiadvacetiletého Francouze na letošním French Open, kde Pouille došel nejdále loni, a to do třetího kola. Právě na domácím grandslamu chce talentovaný Francouz najít ztracenou formu a dojít co nejdále. Tréninky s Haasem si pochvaluje a je přesvědčený o tom, že znovu začne hrát svůj nejlepší tenis.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist