Pořadatelé Wimbledonu rozdávali divoké karty. Dostali je i Hewitt a Haas

12. 6. 2012, 16:30
Aktuality 7
Šampion z roku 2002 Lleyton Hewitt z Austrálie či Němec Tommy Haas jsou mezi vyvolenými tenisty, jimž se organizátoři Wimbledonu rozhodli přidělit divokou kartu. Díky ní se na slavném grandslamovém turnaji představí i Belgičan David Goffin, jenž dokázal na French Open výrazně potrápit Rogera Federera.
Lleyton Hewitt

Kromě zmíněné trojice se na start na travnatém povrchu All England Clubu mohou mezi muži těšit také domácí zástupci James Ward, Jamie Baker, Joshua Goodall a Oliver Golding. Jedno zbývající místo zatím ponechali organizátoři neobsazené.

Podobně jako Goffin, jenž ve čtvrtém kole překvapivě sebral švýcarskému velikánovi set, se odměny za povedené výkony na pařížské antuce dočkala Virginie Razzanová. Na raketě zkušené Francouzky zůstala hned v prvním kole jedna z hlavních favoritek Serena Williamsová.

Divokou kartu získala také Jaroslava Švedovová z Kazachstánu a kvartet tenistek reprezentujících Británii Johanna Kontaová, Heather Watsonová, Laura Robsonová a Noami Broadyová. Dvě karty si organizátoři ještě ponechali k dispozici.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
SwissMaestro
Moc bych si pral kdyby se zvednul vykon Hewitta i Roddicka na nadchazejicim Wimbledonu :)
Reagovat
freeteepek
Víte, že Virginie Razzanová porazila Šarapovovou loni ve Fed Cupu ve dvou setech? To bylo jediný utkání, který Šarapovová za celej rok ve Fed Cupu odehrála. Věnoval jsem týhle královně pár vět. Viz můj poslední příspěvek ve včerejsím článku. Komentář č. 96:-)
Reagovat
VlS
pohledem skrz dnešní duel s Ivem Briťáci hodili jednu WC do koše. Ivo sice podával super, ale Leyton byl na returnu ......... no, on na něm spíš nebyl.
Reagovat
misoSK
On na tom returne ani nemal sancu byt, to ako dnes Ivo podaval sa len tak nevidi, to bolo aj na jeho pomery mimoriadne dobre odpodavane
Reagovat
VlS
Mišo, dovolím si lehce nesouhlasit, Ivo podával skvěle, ale Leyton nevrátil ani míče, které mpohl vrátit.
Reagovat
smazaný uživatel
Líbila se mi věta, kterou řekl komentátor: "Karlovič vypouští smrtící projektily, kterým se v normálním tenise říká servis" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
V Queen´s si Lleyton bohužel moc dobře nevedl..:((..Posun nahoru bych mu ještě přála..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist