Praha byla fantastická, chválil Zacks po Laver Cupu

25. 9. 2017, 10:46
Aktuality 191
Premiérový ročník Laver Cupu sklidil úspěch v hale i u televizních obrazovek. Tenisté Evropy v pražské O2 areně porazili zbytek světa a výkonný ředitel soutěže Steve Zacks chválil fanoušky v české metropoli i organizátory.

"Praha byla fantastická. Zvolili jsme ji nejen proto, že je krásná, ale i proto, že jsme věděli, že tu fanoušci zbožňují tenis, jsou tu skvělí organizátoři a dobrá aréna. Měli jsme příležitost vidět město, udělat několik zábavných představení pro fanoušky. Pak přišli a fandili hráčům hodně a ve skvělé atmosféře," řekl Zacks.

V podobném duchu hovořil také Miroslav Černošek, majitel České sportovní, která byla lokálním promotérem a organizátorem akce. "Genius loci Prahy je nevídaný. Je velice vítaná a má v sobě něco, co sem hráče a hráčky přitahuje," řekl.

Podle odhadů ředitele O2 areny Roberta Schaffera přišlo na třídenní akci, v pátek a v sobotu rozdělenou na odpolední a večerní zápasy, přes 80 tisíc lidí. "Když v červnu 2016 poprvé Zacks v areně popisoval akci, tak jsme si říkali, že tomu moc nevěříme a kéž by aspoň deset procent byla pravda. Teď máme za sebou spoustu nádherného tenisu. Nastavili jsme laťku poměrně vysoko," řekl Schaffer.

Hlavní organizátory nyní čeká vyhodnocení Laver Cupu. Zjistí si zpětnou vazbu od fanoušků, hráčů, sponzorů a televizí. "Zatím říkají: Ano. Ale to nás nezastaví, abychom to zkusili udělat lepší. Stejně jako jsme to uzpůsobili, aby to sedělo Praze, uděláme totéž pro Chicago," připomněl Zacks dějiště ročníku 2018.

Pro mnohé bylo nejpřekvapivější chování tenistů. Hvězdní hráči, zvyklí na turnajích bojovat jen za sebe, se stmelili a fandili jeden druhému. "Tohle bylo otázkou, jestli budou skvělými parťáky, a ukázali, že ano. Užili si hodně legrace," řekl Zacks.

Osvědčil se i netradiční černý kurt, na kterém byl dobře vidět míč. "Chtěli jsme něco odlišného a inovativního. Kurt byl jednou z věcí. A také digitální zdi, grafika v televizi, jak fungovalo skóre. Z hodně věcí byli lidé docela nadšení," řekl Zacks.

I pro televizní fanoušky byl připraven přenos nově. Česká televize snímala třeba finále Davisova poháru na dvanáct kamer, pořadatelé Laver Cupu jich měli jen na tenis 32 a další v zákulisí. "Chtěli jsme dát lidem odlišný přístup, než normálně mají. Jestli to vypadalo jako film, tak to musí znamenat, že to bylo opravdu krásné."

Diváci viděli, jak se hráči rozehrávají, rozcvičují v tělocvičně a diskutují v šatně nad taktikou. "Odhodlali se k tomu. Dávám jim kredit, že s námi tohle zkusili, a výsledky byly fantastické. Ale bez tolika skvělých hráčů by to nešlo," řekl Zacks.

Ze všech stran, zdá se, Laver Cup uspěl. Líbil se tenistům, fanouškům i pořadatelům. "Oslovil českou i světovou sportovní veřejnost. Diváci milující tento globální sport jsou nadšení. Akce by mohla před sebou mít dlouhé bytí. Námět je úžasný a chování hvězd chytlo spoustu lidí za srdce," uzavřel Černošek.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

191
Přidat komentář
a.magerova
Reagovat
Fandina
To je o tobě?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že ta komedie tu zase začíná, tak se mějte, nashle.
Reagovat
Fandina
Jaká komedie, ona nějaká skončila?
Reagovat
Mayo
Nebuď taký suchar (:
Reagovat
Padme
Mně to bylo právě divné, že se pouštěla do tebe i gigina... Tak mě zajímalo, co jsem prošvihla. A u Forehanda si furt myslím, že ty příspěvky myslí spíš z legrace, aby se mohl hádat s vy víte kým ;)
Reagovat
Fandina
Už se těším, až se pustím do tebe.
Reagovat
Franky
sa milovymi krokmi priblizuje trollhandovi v trolovani, dokonca si trufam naznacit ze do konca roka by ho mala sancu aj zosadit z tronu ako Roger Rafu ;)
Reagovat
Padme
potomek dost zaměstnává, takže se tu v poslední době vyskytuji málo... ale není to zbytečný hon na "čarodějnice"? Co vám udělala?
Reagovat
slacker
neni, kdyz ses lina jit do hloubky tak pro tebe F bude nevinna obet. takovych uz bylo a vzdy kdyz je okolnosti donutili se subjektem F vice zabivat tak vsichni obratili a zpetne se omlouvali ze ji hajili.
Reagovat
Padme
Podle mě by tady ty diskuze měly být o tenise a ne řešení nenávisti vůči jiným. A opravdu jsem líná projíždět každý nenávistný příspěvek, přijde mi to jako zoufalé plýtvání časem...
Reagovat
Franky
nikto ta do toho nenuti...pytala si sa tak si dostala odpoved. btw preco nie? ved su tu pravidelny prispievatelia na fore co vytvaraju atmosku na portali tak preco by sme nemohli riesit aj samotneho autora prispevkov?
Reagovat
Padme
Nikdo mi neodpověděl, co konkrétně udělala? Jen mi bylo vynadáno, že jsem líná a hájim ji :D
Reagovat
slacker
kaze vodu pije vino
Reagovat
Fandina
Nejsem ty
Reagovat
Tornes
Není tomu až tak dávno, co jsem psal podobné komentáře, jako ty :)

Fandina má občas super postřehy a zajímavé příspěvky. Ale občas troluje jak jsem ještě neviděl. A svým trolováním a útoky na ostatní si bohužel znepřátelila většinu pravidelných uživatelů tenisportalu. A pak už následuje jen akce-reakce, kdy se v každém kole ještě něco přihodí a spirála jede stále výš...
Reagovat
Fandina
Nelzi.
Reagovat
Padme
Já se jen ptala, co dělá. Nikoho neobhajují a děkuji za první odpovědi k věci ;)
Reagovat
Franky
presne to co vidis v tom vlakne 'Padme' robi Fandina...hada sa ako 5r decko (alebo ako Forehand) s kazdym akurat este v jednoduchsej verzii :P Tornes: suhlasim mal som dojem ze tu zo seba parkrat aj nieco vysypala dost k veci teraz to vyzera akoby bud niekto pisal z jej profilu alebo si zabudla zobrat lieky...
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, nerozumis tomu.
Reagovat
Padme
Jj už to chápu, naštěstí je tu nahoře kouzelné tlačítko pro uživatele v ignoraci :) Popřípadě na to nereagovat... Forehand mi ale nevadí, občas něco zajímavého napíše ;)
Reagovat
a.magerova
Forehand nenávidí Rogera tak neskutečně až mi zůstává rozum stát, samozřejmě nám to tu dává patřičně najevo.... on i při gratulaci Nolemu k narození dcery si neodpustil kopnutí do Rogera...... :-/
Reagovat
janek_da
Dyk Fandina jednou vysvetlila, že tyhle nesmysle za ní píše tablet. Takže to chce jenom v klidu počkat na to, až se Fandina na chvilku zmocní svého tabletu.
Reagovat
Franky
:DDDDD
Reagovat
Fandina
Nesmysle? Co to je? To neznam, natoz muj tablet...
Reagovat
a.magerova
Přesně to, co teď popisuješ, jsem já psala taky... nechápala jsem co proti ní lidi furt mají, oni přemýšleli, jestli chlastá nebo je psycholabil, který přestal brát prášky, dokonce se i řešilo, na kterých drogách jede... byla jsem k ní hodná, protože přece je to chudinka, na kterou si tady zasedli.... :-/

Jenže za dobrotu na žebrotu..... je úplně jedno, jestli je na ni člověk hodný nebo zlý, ona když má den (a těch má bohužel hodně), tak uráží a sprostě nadává kdekomu bez ohledu na to jestli si to daný pisatel zaslouží... a to její zákeřné skákání do vláken, aby mohla nesmyslně urážet i ty, kteří ani neměli původně v úmyslu s ní diskutovat, je fakt odporné !!!

A teď TO nejdůležitější !!!
Ta doba, kdy jsem ostatní nechápala a Fandiny se zastávala byla před 5 (slovy pěti) lety !!!
Takže mám za těch 5 let odpozorováno, že je rok od roku hnusnější, sprostější a zákeřnější... a právě kvůli ní hodně lidí, kteří tenisu opravdu rozuměli, z TP odešlo, neměli sílu se tady s takovým pakem dohadovat, protože ona, když si na někoho zasedne, tak je to o nervy, ať napíšeš cokoli, ona okamžitě přispěchá s nějakým urážlivým komentem..... důkazů na TP je k dohledání mraky... :-/
Reagovat
Fandina
Chudinko mala, nauc se pouzivat ignor a budes mit klid. Ale to bys musela byt inteligentni, abys to pochopila.
Reagovat
a.magerova
Ne ne, já jsem silná osobnost, člověk znalý, orientující se. Žádný hlupáček, který potřebuje filtry.
Reagovat
Fandina
Tak se podle toho chovej a ne jako chudinka, ktere druzí ubližují.
Reagovat
Franky
no vyplasila normalnych uzivatelov a ostala nam tu uz len haved typu FH Blabolat Frantz Mayo atd...
Reagovat
Fandina
Ted cekam kdy zmizis ty sam.
Reagovat
janek_da
Na Mayka mi nešahej. To je velký diskutér.
Reagovat
sprchon
Jo, je to tak. Čím dál horší.
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
Kozoroh
Na Fandinu je jediný osvědčený recept - zapnout ignor!
Reagovat
Fandina
Anebo silná osobnost, člověk znalý, orientující se. Žádný hlupáček, který potřebuje filtry.
Reagovat
Franky
este rozmyslam nad nejakym frontalnym kontaktovanim admina aby ju schladil na par tydnov :)
Reagovat
Fandina
Ubožáku.
Reagovat
Pedronegro
no, před nějakou dobou tu vznikla tzv. anketa, i když to měla být asi spíš soutěž, iniciovaná myslím sojkou, kdo vydrží déle na frndinu nereagovat, a to mělo velký úspěch, protože to dost lidí aspoň chvíli zkusilo, takže frnda měla vlastně utrum, nudlovka žádná, tak myslím, že to chce jen znovu vyhlásit a důsledně její pindy ignorovat :)
Reagovat
gigin
Vyhlásila to Lunej.
Reagovat
Pedronegro
jo tak to díky, nerad bych jí upřel nehynoucí zásluhy :)
Reagovat
Fandina
To je to nejlepší co mě může potkat. Aby na mě nikdo nereagoval. To je to jediné, co si přeji. Jen hlupák si myslí, že každý má zájem si povídat s druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
Slacker je ten pravý, tenis tady řeší naprosto minimálně.
Reagovat
Padme
Asi je to trošku naivita, když od diskuze na internetu očekávám nějakou velkou úroveň... Ale proto sem ráda chodím, protože se tu většinou dozvím zajímavé věci od uživatelů ;)
Reagovat
Fandina
Ja jsem nejlepsi troll na svete a take nejhezčí a nejchytřejší.
Reagovat
Franky
daj svoje fb a my posudime ;)
Reagovat
Franky
uz pred ocami vidim ten rapavy ksicht :D
Reagovat
Fandina
Tobě bych ukázala vis co
Reagovat
Franky
presne to: svoj rapavy ksicht :D a este musis mat poriadnu nadvahu a preto sa hnevas na cely svet :D treba sa ovladat a ne potom sa vyhovarat na genetiku stitnu zlazu a s kazdym sa hadat ;)
Reagovat
Fandina
Jsi ubozak, je mi te lito.
Reagovat
Franky
takze som mal pravdu :DDD ty tlusta fanynka na psychickych liekoch :D
Reagovat
Fandina
Je mi te lito pro tvoje nazory, proto, ze si predstavujes lidi s ksichty, tloustkou, leky a vysmivas se tomu.
Reagovat
Franky
Ee smejem sa iba tebe...ostatny su v poho
Reagovat
Fandina
Jsi trapny.
Reagovat
Fandina
Kouknu na superTennis a co tam nevidím, Borg proti McEnroe a Borg vítězí. To je náhodička :-)).
Reagovat
Fandina
SuperTennis - opravuji název, nechci, aby si o mně gigin myslel, že jsem hloupější než jsem, nejhloupější a nejzlejší člověk na světě.
Reagovat
Rip.win
to by si určitě nemyslel nikdo
Reagovat
Fandina
Tak tak. Kromě gigina, a.magerové, sprchoně a mraky dalších na TP. Oni si to nemyslí, oni to ví.
Reagovat
Rip.win
kromě tebe
Reagovat
sprchon
Se divím, že jí zajímá, co si o ní tahle chátra na TP myslí. Aby si snad legenda TP nepokazila pověst.
Reagovat
a.magerova
Nebýt té chátry na TP, tak nemá s kým promluvit... vždycky je poznat, že chytla slinu a potřebuje s někým komunikovat i za cenu, že jí ta chátra bude nadávat (viz první dva příspěvky tohoto vlákna)... smutný osud člověka... :-/
Reagovat
Fandina
Nejsem ty, aby mým životem byla chátra na TP.
Reagovat
sprchon
Přesně tak, smutný... ;)
Reagovat
Fandina
Lež.
Reagovat
Rip.win
Běž
Reagovat
Fandina
Kam? Mně se na TP moc líbí. Je tu pár chytrých lidí a také méně inteligentní, jako v každé společnosti. Nic neobvyklého pod sluncem. Jen mi tady chybí lidi s nadhledem. Ty tu nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Stalo se někomu z vás někdy, že by váš příspěvek, fotku (FB, Twitter, Instagram) lajknul opravdovej tenista, tedy jeho oficiální profil? Mě už podruhý :D
Reagovat
gigin
Kdo?
Mně Jebavý a RBA.
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
Fandina
Mně profil nikdo nelajknul, protože ho nemám, ale už jsem se mockrát s opravdovým tenistou bavila.
Reagovat
Fandina
Tedy spíš s tenistkami. Těch bylo opravdu dost.
Reagovat
Rip.win
ne bavila ale blbila
Reagovat
bIbec
Tomáš Berdych na mě i reagoval na FB.
Reagovat
bIbec
včetně toho lajku.
Reagovat
bIbec
a vlastně ne jednou. Byly doby, co byl dost aktivní a na lidi reagoval běžně.
Reagovat
sprchon
Jo, když se tu vytahujeme, tak Denisa mě sleduje a Dayana mi lajkla a retweetla příspěvek a jednou mi odpověděla na komentář na IG. :D
Reagovat
smazaný uživatel
hezky :) mě nedávno lajknul fotku na instáči Donald Young a včera fotku 02 areny Rohan Bopanna :D
Reagovat
sprchon
A to se navzájem sledujete? Já teda nikde veřejnej profil nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, prostě jen použiju správné hashtagy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť ty taky, tak se podívej přece :D :D
Reagovat
sprchon
To sice používám, ale stejně to vidí jen ti, co mě sledují, nikdo cizí. ;)
Reagovat
Mayo
Nie.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko, nebuď taký suchár ;)
Reagovat
Mayo
Suchar je moje tretie meno.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Z LC toho určitě hodně viděl, možná o něm i slyšel, nebo si něco přečetl :-)
http://tenisovysvet.takurcitee.sk/komentar-ts-potrebuje-tenis-laver-cup/
Reagovat
sprchon
Po tom, co četl komentář od člověka, kterej si udělal obrázek po 10 minutách sledování, si udělal vlastní obrázek.
Reagovat
Franky
to je c*rak na ktoreho som aj na FB reagoval...
Reagovat
pockerface
https://68.media.tumblr.com/90090972e893d55b5e20493976322251/tumblr_owrz2lelYl1qamuuyo1_r1_500.gif
Reagovat
pockerface
Sorry omlouvám se, že jsem to tu dal 3x. Nefunguje to. Než to odešlu, tak to jde a jak to odkliknu tak bohužel.
Reagovat
sprchon
Fungujou mi všechny tři odkazy
Reagovat
Stan_Borowitz
V pohodě to funguje, jen se to musí správně zkopírovat. Trochu chyba programování webu, že to nezalamuje celistvý řetězce.
Reagovat
Fandina
Programování webu? To si představuješ moc jednoduše. Také záleží na prohlížečích, jaké kdo používá, není to tak jednoduché, jak si to představuješ. Důležité je, že se to v něčem dá přečíst.
Reagovat
sprchon
Jak víš, jak si to představuje?
Reagovat
slacker
je nejchytrejsi na celem portale
Reagovat
Fandina
Já jsem nechytřejší na světě, nejen na TP.
Reagovat
gigin
Ty si hlavně hrozná pizda. Mor. Zjeb.
Reagovat
Fandina
Ano blbečku.
Reagovat
sprchon
Má pravdu.
Reagovat
gigin
Díky. Je to piča. Normální amorální piča.
Reagovat
Fandina
Ubožáku.
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
sprchon
To taky nemůžeš vědět. A je to jednoduchý. :)
Reagovat
Fandina
Že tomu nerozumíš, to vím přesně. Jinak by ses tak hloupě neptal.
Reagovat
sprchon
Já se k tobě vždycky choval slušně, ale tímhle u mě končíš. ;)
Reagovat
Fandina
Trapné.
Reagovat
sprchon
Od tebe. A už na mě prosím nereaguj.
Reagovat
sprchon
Díky.
Reagovat
Fandina
Ne, od tebe je to trapné. A když nechceš, aby na tebe někdo reagoval, tak nereaguj na něj. Jinak vypadáš jako blb.
Reagovat
gigin
Ne. On tě požádal, ať už na jeho reakci neregauješ. Což ten tvůj pičí mozek nikdy nepojme. A že se sprchon (jako jeden z mála) k tobě vždycky choval slušně je pravda. Ale to jsme zase tam, kde jsme byli. Ichtylovi těžko něco říkat.
Reagovat
Fandina
Každý se má chovat k druhému slušně, že to třeba ty neumíš, to je tvůj problém.
Reagovat
sprchon
A co je trapného na tom, že jsem se s tebou tady bavil slušně?
Reagovat
Fandina
Celkově jsi trapný.
Reagovat
sprchon
Jsem výjimečný, měl jsem s tebou svatou trpělivost, ale ty si toho nevážíš.
Celkově jsi kráva.
Reagovat
a.magerova
Za dobrotu na žebrotu.... :-/
Reagovat
sprchon
Jo, to na to jsem si vzpomněl i teď během LC. Nakoupil jsem dva balíčky po 5 sessions, protože jsem věděl, že to bude hned pryč s tím, že co nebudu chtít, to nechám za původní cenu známým. Něco jsem udal, ale dvou lístků jsem se pak nemohl zbavit. Nakonec jsem po hodině a půl nabízení na dešti před O2 i ten poslední, co jsem nechtěl, prodal. Zrovna v tu chvíli, kdy jsem si řekl, že ještě 5 minut a kašlu na to, se to povedlo. ;)
Reagovat
Fandina
A ty jsi celkově chudáček, je mi tě líto.
Reagovat
sprchon
Ty jsi mi ukradená, už tě mám v ignoru. Klidně si reaguj a otravuj dál, ode mě už se reakce nedočkáš.
Reagovat
Fandina
Tobě musel někdo hodně ublížit, když se tady takhle exponuješ.
Reagovat
a.magerova
Projekce - tento pojem pojmenoval poprvé Sigmund Freud v roce 1890 jako obranný mechanismus ega. Freud říkal, že člověk své vlastní negativní vlastnosti připisuje ostatním.
Reagovat
Fandina
Jj, tvůj případ. Připisuješ negativní vlastnosti druhým.
Reagovat
gigin
Ne. Ty jsi ta, která tu vnáší negativismus, napadání jakéhokoliv názoru, jsi drzá, sprostá, útočná. Navíc je evidentní, že jsi strašně hloupá. Že děláš spoustu pravopisných chyb, to pominu, to není až tak důležité, ale že si hraješ na Mistryni světa, která všude byla, všechno ví a že tvůj (tady virtuální) věk tě opravňuje k umravnostňování ostatních... směšné.
Reagovat
sprchon
Dobře napsáno. Je to tak.
Reagovat
Fandina
Projev zakomplexovaného člověka. Nic víc, nic méně.
Reagovat
Fandina
Jj, já jsem ta nejchytřejší a nejkrásnější na světě. A jsem ráda, že jsi to pochopil.
Reagovat
sprchon
Asi jsem si jen namlouval, že nejsi jen pouhý troll a že tu občas napíšeš i fakta a sem tam nějakou užitečnou informaci. Přesvědčuješ mě ale o tom, že jsi troll. Arogantní pizda, gigin to napsal dobře. ;)
Reagovat
Fandina
Jj, jsem troll.
Reagovat
pockerface
https://68.media.tumblr.com/90090972e893d55b5e20493976322251/tumblr_owrz2lelYl1qamuuyo1_r1_500.gif
Reagovat
anajka
Nechýba tam niečo? Mne to nejde :(
Reagovat
George_Renel
Dnes rozhodlo jisté podcenění situace v 1. setu. Před Petrou je ještě dlouhá cesta.
Reagovat
George_Renel
Patří jinam :-/
Reagovat
pockerface
pro a.magerovou :-) budeš mít radost.
https://68.media.tumblr.com/90090972e893d55b5e20493976322251/tumblr_owrz2lelYl1qamuuyo1_r1_500.gif
Reagovat
pockerface
tak tady to nefunguje :-(
Reagovat
sprchon
Funguje. :)
Reagovat
a.magerova
Dík.
Reagovat
Kozoroh
Kdo chce, může tam napsat vzkaz do kondolenční knihy.
http://zpravy.idnes.cz/kondolence.aspx
Reagovat
a.magerova
Hrozné... kdysi jsem ho potkala v Praze na nějaké akci, velmi ochotně a skoro až plaše se mi podepsal a prohodil pár slov a poděkoval za pochvalu....

Vždy se tu těším na jeho smích (konec videa)

https://www.youtube.com/watch?v=ilvdGRR8bXw

______________________________________________

Tak ať se mu dobře daří tam, kde teď je... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=vrQwsjGEGjE
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomenutelný.
Nevěděl jsem, že se mihl i v Ragtime.
Reagovat
fialka
stv1 dnes zmenila večerný program a na jeho počesť pôjde film Obecná škola.
Reagovat
slacker
a proc ne treba Odchazeni od Havla? Vsak 12 nominaci na ceskeho lva uz musi znacit veledilo
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ve filmu Odcházení nehrál?
Reagovat
Kozoroh
Ve filmu Odcházení Tříska nehrál, ty chytráku.
Reagovat
slacker
a je nutne aby tam hral? staci ze byl Havluv pritel
Reagovat
a.magerova
ČT1 taky dává Obecnou školu ve 21:40
Reagovat
a.magerova
Kurt v reálu vypadal mnohem líp než v televizi.
Roger s Rafou suproví.
Tomáš - i mi ho bylo líto, že nezískal ani bodík, ale zase kdyby získal, tak by nebyla ta sladká Rogerova tečka, takže TO tak asi muselo být.
Červenáčci dělali v hale super šou, chvílemi jsem se přistihla, že jim přeju nějaký ten fiftýnek, jen abych viděla jejich oslavné opičky, i ty mexické vlny byly jejich zásluhou.

Prostě ÚŽASNÉ, je dobře, že jsem si TO nenechala ujít... :-)))
Reagovat
Mayo
Supis, som rad, že sú všetci nadšení a teraz už konečne seriózny turnaj v Šanghaji (:
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš tu exhibici v režii ATP?
Reagovat
Franky
ahoj miestny schyzac ako? ;) co nove? ako sa ma tvoje druhe ja?
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne žádná osoba, která by se dala označit jako "mayo" neexistuje. Je to recesistická skupina, něco jako u nás v Čechách Ztohoven...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Franky
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ptala jsem se kámošky, která tým Evropy obsluhovala v hotelu, jestli se Roger aspoň pořádně ožral, odpověď: "Meli asi slusnou party kluci z banketu odchazeli v pul 7 rano.. a kdyz se check-outoval tak vypadal celkem vylite ještě" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ROFL :DDDDDDDD dala bych si tour de bar s Fedalem po pražských barech jako, legendární :DDD
Reagovat
gigin
No a teď si představ protistranu. Navíc Ponožka měla narozky.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tam není o čem, ta sebranka to tam rozjížděla jak na mejdanu :D
Reagovat
sprchon
To byli celou noc na hotelu nebo táhli po barech? :D
Reagovat
pockerface
Četl jsem, že nebyli úplní. Rafa měl odletět ještě v noci na Mallorcu a nevím jestli v neděli nebo hned ráno v PO odlétal to Číny Saša a Dominik. A tak Rogerovi tam pořád zůstalo dost lidí se kterýma mohl slavit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, to už se asi nedozvíme, kdo slavil, ale stačilo mi vidět ty fotky hned po ceremoniálu :D:D Rafa nevím proč tak spěchal domů :( taky jsem četla, že někteří se spakovali k číňanům, ale takovej Nando a tým World zůstal a zakalil s Rogerem, aby se pěkně poplácali :D to musela být kocovinka, neříkal ředitel, že chce jít hned druhej den do posilky? :D to bych ho docela chtěla vidět :D
Reagovat
sprchon
Třeba Roger patří ke šťastlivcům, kteří nemají kocovinu. Při jeho dokonalosti bych se nedivil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zas tak dokonalej nebude, jen tak působí ;)
Reagovat
sprchon
To píšu s trochou ironie. :D Ale jsou lidi, kteří kocovinu fakt nemají. ;)
Reagovat
marika
Ahoj všichni, parádní tenisový víkend jsem si užila. Bylo to fakt dokonalé. Byl tam ještě někdo z Vás?
Doufám, že teď fanoušci R a R už nebudou říkat, že ti dva nejsou přáteli, že se jen zvájemě respektují. Ti dva si měli pořád co povídat, navíc to i Roger řekl v rozohvoru, že s Rafou přátelé jsou.
Ovšem Tomáše jakoby mezi sebe ani nevzali, přišlo mi, že se tady potvrdilo, že ho z tenistů nikdo moc nemusí. Nikdo s ním moc nemluvil, debl s Rafou byl vyloženě utrpením a poslední zápas, kdy tenisté i fanoušci šíleli, jako by šel mimo něj, jen zařezaně koukal do země a vtal, až když si všiml, že vstali i ostatní kluci, zatleskal a zas byl myšlenkama jinde. Působil jako by to tam celou dobu musel jen přetrpět a aby už to celé bylo za ním.
Při jeho zápasech většina týmu odešla, což bylo hodně hloupé, na to jak hlavně Roger propagoval týmového ducha a jak se budou podporovat.
Reagovat
marika
https://sport.aktualne.cz/tenis/tak-federer-dopsal-prazskou-pohadku-dojati-byli-hraci-laver/r~7321646ca14c11e79142002590604f2e/

https://sport.aktualne.cz/tenis/cely-svet-zavidi-praze-uchvacujici-laver-cup-prekonal-vse-co/r~7b96e738a1c011e7b286002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=editor1-static&utm_term=position-4
Reagovat
gigin
Nikdo tam nebyl, nikdo to tu nesledoval. Nás exhibice nezajímají.
Reagovat
Davor1
Presne tak. V nedeľu tu všetci čumeli na Fogniniho a Paireho v Petrohrade a Metz. A ešte na Marchenka na challengeri v Izmire.
Reagovat
gigin
Jj, já přepínal tyhle pecičky ještě na střídačku se seriálem Dobrá voda, díl Zklamání.
Reagovat
Davor1
:D
Reagovat
gigin
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No já kvůli LC promeškal saganův finiš...
Reagovat
a.magerova
Jak to?!!!
Tož sedím a čučím na kurt s tenisty a zároveň i na mobil s přímým přenosem se Saganem... a když Sagan vyhrál, tak se mobil vypl a zase se 100% čučelo jen na tenis, co je na tom tak těžkýho... :-P

Bylo dobrý, že ti co se do mobilu nekoukali a odpozorovali, že my jo, tak na nás prý, hoďte info jak jedou a kolik je ještě do cíle a až dojedou, tak hoďte jméno vítěze... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No stalo se :-) LC mě vtáhl i prostřednictvím obrazovky.
Reagovat
Stan_Borowitz
Musím říct, že tihle lidi mě v hale vytáčeli, co furt čučeli do mobilů nebo si něco četli...
Reagovat
anajka
V rade predo mnou tiež jeden taký sedel a myslela som si presne to, čo ty. Ale keď som v nedeľu zbadala, že pozerá cyklistiku, tak som sa ho opýtala, ako to stojí a nech dá vedieť záver. A dal vedieť :), že máme trojnásobného majstra sveta. :)
Reagovat
a.magerova
Je to FRAJER !!!

A když má delší vlasy, tak je k sežrání i mimo kolo... :-))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty jsi na ty delší vlasy u chlapů vyloženě ujetá...
Reagovat
a.magerova
Jj... tady je přesně podle mého gusta... navíc on má tak uhrančivé oči.... ;-)

http://www.xy1.cz/sp2uy
Reagovat
Stan_Borowitz
Aspoň tak, to ho trochu omlouvá...
Reagovat
a.magerova
My nečetli, my v jedné chvíli fandili na DVĚ strany... :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
No dobrá, tobě a tvému doprovodu budiž odpuštěno. Ale těm ostatním několika tisícům lidí za ty tři dny bych nafackoval.
Reagovat
Davor1
Praha je fantastická vždy no...
Reagovat
peRFect
... za něj skvělé, ale jeho manželce bych rád vzkázal, že větší p*ču jsem v životě neviděl. Nalitá arogantní kráva, co si pro sebe přivlastnila celou první řadu v sektoru 122, i když měla jen jeden lístek. Vyhazovala otamtud lidi i v pauze mezi zápasy, i když tam nikdo jiný neseděl (řvala this is my place - přitom seděla o 5 sedaček jinde, pravda na dvou vedle ní, seděly dvě její kabelky!) a na každý dotaz hystericky reagovala s tím, že její manžel je Zacks a ona je tudíž nedotknutelná. Vyhazovala i lidi, které tam přesadila produkce, protože některá místa byla znehodnocena VIP tribunou, která bránila ve výhledu. A vrcholem všeho bylo to, že v neděli tam ani nepřišla, takže celá první řada 122 (myšleno první odspodu, celkově to byla devítka), byla prázdná. Velmi důstojné.
Reagovat
slacker
by si rozumela s F
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Rip.win
potrefená husa zablbila
Reagovat
sprchon
To bylo tam uprostřed naproti lavičce Evropy? Koukal, jsem že je tam dost volných míst v tý první řadě za zábradlím.
Reagovat
peRFect
Přesně tam.
Reagovat
sprchon
Tam jsem se chtěl taky nacpat, ale hlídač u vstupu do tohohle sektoru moc kontroloval. :D Tak jsem se dostal do vedlejšího, tam stačilo říct, že mám lístek.
Reagovat
smazaný uživatel
prej i Laverův doprovod, ale spíš myšleno někdo okolo něj, stál za to, nějaká namyšlená blonďatá nádhera, co s ním vystoupila před pódiem na Staromáku, prej se chovala strašně důležitě, i když jen pan Laver dostal v restauraci pozornost od šéfkuchaře, bože to jsou lidi...
Reagovat
Stan_Borowitz
U toho Lavera to mohlo být celé trochu jinak, přece jen už je to starý pán a vybavovat se pořád s kdekým může být pro něj dost vysilující. Už samotný ten pobyt musel být pro něj hodně náročný. Tak jsou kolem něj lidi, jejichž úkolem je zbytečný další tlak na něj eliminovat.

V tomhle případě bych asi pochopil, kdyby mne někdo z týmu kolem něj poslal do hajzlu.
Reagovat
smazaný uživatel
prosímtě, máš sice pravdu, že to muselo být vysilující pro staršího pána, sama jsem po prvním dni stráveném v aréně a ve fan zóně od rána až do noci málem umřela, ale přeci když jsem v restauraci a dobře se bavím, číšnice se o mě jako VIP vzorně stará a přinese mi pozornost od šéfkuchaře, tak ji nepošlu do háje s tím že, "co to jako je?", to už je pak dost arogantní jednání, samotní hráči se prej vůbec nechovali důležitě, místo aby si nechali jídlo posílat na pokoj, klidně se sešli po ránu na snídani a bylo úplně v pohodě, Roger tam všechny bavil a na všechny se usmíval, tady jde o ten jejich početnej doprovod, kterej se právě chová jako VIP, jsou často nepříjemný a myslim si, že je to nejen arogancí ale taky tím stresem, že se kolem nich pořád motaj a snaží se jim zajistit co nejlepší péči, pak to odsírá personál hotelu, co je hostí :(
Reagovat
Stan_Borowitz
No to jo, takhle to vypadá fakt trapně. Tak to víš, nejhorší je dát blbci jakoukoli funkci, k níž se váže sebemenší moc. Viz jakýkoli úřad... nebo taky dobrý příklad, když jsme ještě jako studenti v dávných časech sháněli brigádu, nejhorší bylo vždycky dostat se přes vrátnici ("Brigádu? Ne, my nikoho nehledáme, to bych o tom něco musel(a) vědět...)
Reagovat
smazaný uživatel
joo, tak to já jsem mladší ročník, to nepamatuju :) s brigádama končím, zrovna dneska mě vzali do mé první práce, nemůže být líp :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist