Preview: Wimbledon 2016

26. 6. 2016, 11:11
Previews 216
I na třetím grandslamu sezony patří mezi největší favority na zisk titulu světové jedničky Serena Williamsová a Novak Djokovič. Zatímco Srb letos už dva turnaje velké čtyřky vyhrál, Američanka však v Melbourne i v Paříži prohrála ve finále. V hlavní soutěži je jedenáct českých zástupců, čtyři muži a sedm žen.
Wimbledon

Novak Djokovič vyhrál pět z posledních šesti grandslamů a jako třetí v historii ovládl čtyři po sobě. Proto by letos mohl získat také kalendářní Grand Slam, což naposledy dokázal Rod Laver v roce 1969. "Má rada pro Novaka zní, nemluv o Grand Slamu, protože se dostaneš pod tlak. Prostě hraj," citoval Lavera server wimbledon.com.

Na Djokoviče se chce vytáhnout většina hráčů. "Každý si na něj brousí zuby, ale jeho grandslamová bilance je impozantní. Blíží se k rekordům Federera," řekl McEnroe. Djokovič by mohl ohrozit například Federerův rekordní počet sedmnácti grandslamových vavřínů. Bělehradský rodák Djokovič už jich má na kontě dvanáct.

Vedoucí muž žebříčku ATP začne turnaj ve slavném londýnském klubu duelem s domácím Jamesem Wardem. Ve třetím kole by proti prvnímu hráči světa mohl nastoupit Lukáš Rosol, kterého v úvodním kole čeká nasazený Američan Sam Querrey. Ve čtvrtfinále může Djokovič hrát s Kanaďanem Raonicem a v semifinále se Švýcarem Rogerem Federerem.

Největším soupeřem Djokoviče by v All England Clubu měl být domácí Andy Murray, který nedávno obnovil spolupráci s Ivanem Lendlem, pod jehož vedením domácí turnaj v roce 2013 vyhrál. Druhého nasazeného Murrayho, jenž letos s Djokovičem prohrál ve finále Australian Open i Roland Garros, čeká v úvodním kole krajan Liam Broady. Murray má ve spodní části pavouka Tomáše Berdycha, Thiema, Švýcara Stana Wawrinku nebo Francouze Richarda Gasqueta.

Sedminásobný vítěz Wimbledonu Roger Federer není před letošním turnajem takovou hrozbou jako v minulých letech, jelikož ho v letošní sezoně trápí zranění, kvůli kterému přišel poprvé od roku 1999 o účast na grandslamu. V turnaji chybí zraněný Španěl Rafael Nadal a okruh soupeřů pro Djokoviče se tak zužuje. Konkurentem by mohl být mladý a talentovaný Rakušan Dominic Thiem a počítat se musí i se Švýcarem Stanem Wawrinkou.

Nejvýše nasazeným českým hráčem je devátý hráč světa Tomáš Berdych. Finalista Wimbledonu z roku 2010 loni skončil už v osmifinále. "Soustředím se vždy na jeden zápas a obecně je cílem dojít, co nejdále můžu," řekl Berdych, jenž se v prvním kole Wimbledonu utká s Chorvatem Ivanem Dodigem.

Třicetiletý Berdych má v cestě pavoukem mladíky na vzestupu. Ve třetím kole může narazit na Němce Alexandera Zverava a v osmifinále na rozjetého Rakušana Dominica Thiema, který letos vyhrál už 47 zápasů a je světovou osmičkou.

Sedmatřicetiletého Radka Štěpánka čeká patnáctý nasazený Kyrgios, který je považován za jedno z možných překvapení turnaje. "Samozřejmě bych si dovedl představit i lepší los, ale to je grandslam, a tak si nemám co vybírat," řekl Štěpánek ČTK.

Jediný vzájemný zápas s Australanem před třemi lety na Roland Garros ve třech tie-breacích prohrál. "Tráva je jeho silný povrch. Určitě si bude pomáhat tvrdým servisem a na to se teď budeme v přípravě soustředit," uvedl Štěpánek. Poslední z českých zástpců Jiří Veselý bude hrát s nizozemským kvalifikantem Igorem Sijslingem.

Padne Serena i potřetí?
Mezi ženami bude pravděpodobně znovu největší favoritkou namotivovaná obhájkyně titulu Serena Williamsová. Američanka letos získala jen jeden titul a na grandslamech prohrála obě finále. V Londýně má další šanci vyrovnat Němku Steffi Grafovou v počtu grandslamových titulů (22).

Williamsovou vyzve na úvod Švýcarka Amra Sadikovicová, která postoupila z kvalifikace. Američanka cestou do finále může narazit na Polku Agnieszku Radwaňskou, Kvitovou, Švýcarku Timeu Bacsinszkou nebo třeba na Bencicovou.

K největším konkurentkám Američanky patří Němka Angelique Kerberová, s kterou Williamsová prohrála finále Australian Open, a její přemožitelka z Paříže Garbiňe Muguruzaová ze Španělska. Ve skvělé formě hraje na trávě i Madison Keysová z USA, ale prosadit se může i Polka Agnieszka Radwaňská nebo loňská semifinalistka Simona Halepová z Rumunska.

Z českého pohledu se největší naděje vkládají do dvojnásobné vítězky turnaje Petry Kvitové, která sice neprožívá nejlepší sezonu, ale na trávě tradičně ožívá. Kvitová jako turnajová desítka nastoupí v úvodním kole proti Rumunce Soreaně Cirsteaové.

"Mám dojem, že hraju dobře, i když mám za sebou pár prohraných zápasů, i přesto si ale myslím, že to jde správným směrem. Hlavní je, že jsem zdravá a cítím se v pohodě," řekla na turnaji v Eastbourne vítězka Wimbledonu 2011 a 2014 Kvitová, která letos vyměnila kouče. Na druhou stranu si ale po dosavadních nevyrovnaných výkonech přiznala, že své šance moc dobře nevidí. "Bohužel. Budu ráda, když zůstanu i druhý týden," uvedla.

Nejlepší rok z Češek má zatím za sebou Barbora Strýcová, kterou v prvním kole čeká Estonka Annet Kontaveitová a už ve třetím kole může narazit na krajanku Kvitovou. Vítězka případného českého duelu Kvitové se Strýcovou by v osmifinále hrála teoreticky se Švýcarkou Belindou Bencicovou.

Karolína Plíšková, která letos na trávě září, nastoupí proti Belgičance Yanině Wickmayerové a její sestra Kristýna Plíšková narazí na Číňanku Tuan Jing-jing. Los si "zašpásoval" s Lucií Šafářovou, kterou pro první kolo svedl do dvojice s její deblovou partnerkou Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Los českých tenistů a tenistek:
Muži:
Rosol - Querrey (28)
Veselý - Sijsling (Niz.)
Berdych (10) - Dodig
Štěpánek - Kyrgios (15)
Mužského pavouka najdete zde.
Ženy:
Kristýna Plíšková - Tuan Jing-jing (Čína)
Siniaková - Parmentierová
Kvitová (10) - Cirsteaová
Strýcová (24) - Kontaveitová
Karolína Plíšková (15) - Wickmayerová
Allertová - Gasparjanová
Šafářová (28) - Matteková-Sandsová
Ženského pavouka najdete zde.

Komentáře

216
Přidat komentář
steve79
Já bych si přál, aby vyhrál někdo jiný než Djokovič. Podle mě je to ale scifi. Porazit Novaka na tři se sety je nemožné. Největší šanci porazit Novaka má pořád Fedex.
Reagovat
Krisboy
Fedex, Štěpánek, Brown, Muráj a asi i pár dalších by se našlo. Ovšem je to jen teorie :)
Reagovat
Roger_Federer
Ale notak..realne mozna Andy pri shode okolnosti a Novakove slabem dni.
Porad se tady zapomina, ze je to na 3sety.A aktualne v poly za Djokovicem nexistuje hrac, ktery by dokazal udrzet top hru 5setu (3 vubec neresim).
Djokovic ma furt cas prejit jeden set na vyssi level a zlomit kohokoliv.
Cims ale cely muj komentar samozdrejme stoji na stabilnim a standartnim vykonu Novaka, pokud si vybere hodne spatny den, muze letet.
Za me letos bere vsechny 4..neni souper.
Reagovat
Krisboy
Šak píšu, že je to jen teorie
Reagovat
Mayo
Ty si nemožný.
Reagovat
Frick
Co se dá dělat, je to ústup. Klára, Lucka H. i Terka S. se propadly, Cetka zdravotně v háji ("konečně" jí odepíšem nebo zase někde zazáří?)

Bára Kr. to trochu patlá, Terezu M. zastavilo zranění (byť projití kvaldou by asi bylo hodně velký překvapení). Mohla nás potěšit Andrea, nepodělat 4:1 s doublebreakem. No a samozřejmě Bára Š. Tam to mrzí moc.

Na druhou stranu velice pěkná kompenzace v podobě příznivého losu do prvého kola.

Pokud nepůjde dál aspoň pět holek, bude to neúspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš než ústup je to návrat k normálu.
Reagovat
Frick
Víš, že šíření poplašný zprávy je trestný?

Mělo by bejt k vidění všechno.
Reagovat
tommr
hlavně aby bylo co streamovat. Pokud bude neustále lejt jak se předpovídá tak si toho tenisu z Wimbledonu letos moc neužijem ... :(
Reagovat
Fandina
Radek hezky.
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/273265/stepanek-o-wimbledonu-sve-lasce-kdyz-i-prezident-skandoval-jeho-jmeno.html
Reagovat
Fandina
Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD jsou u Skylinku od zítra 27.6. do 17.7.2016 volně. Jooooooooooooo!!!

http://www.skylink.cz/novinky/volne-vysilani-nova-sport-1-hd-a-nova-sport-2-hd-25-cz186.html
Reagovat
Frick
Bude se inspirovat Suchoňem....? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že by v 2. týdnu Wimbledonu Kláru vystřídala Karolína?
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa Allertová. :-)
Reagovat
Frick
Denča bude ráda, když bude v TOP 100 i po Kantonu. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
ale ne ,ta má tenis v malíčku .Spíš ,aby sloužilo zdraví a nezlobil Honza ani pes
Reagovat
smazaný uživatel
možná v dyndylendu.
Reagovat
sprchon
V Dendy lendu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdem si pro titul, v suchým triku.
Reagovat
Mayo
držím palec
Reagovat
smazaný uživatel
jen drž, s tím se blbě hraje :-)
Reagovat
EllNino
Jedu na dovolenou, takže první wimbledonský týden oželím ...to bude klid :D
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, ve druhým týdnu už nebude nad čím se hádat :D
Reagovat
sprchon
Ale bude... To bude samá haluzářka, antitenistka apod. :D
Reagovat
Haitik
Enjoy! :D kam jedeš? :-))
Reagovat
EllNino
České Švýcarsko :)
Reagovat
Haitik
Tam je to hodně krásný!! :-) Tak si to tam fakt užij, taky bych tam jel ještě jednou :D
Reagovat
EllNino
jojo díky díky, snad nebude pršet :)
Reagovat
FulnekUltras
na německé straně to taky není špatný...a Srbská Kamenice k tomu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam jsem byl taky. Dobrá volba. ;-)
Reagovat
A.R.R.
Dobrá volba, užívej volna a klidu :-)
Reagovat
janek_da
Užij si to. Snad nebudeš mít Pravčickou Bránu zamčenou.
Reagovat
EllNino
:D mám klíč janku, neboj
Reagovat
PetaM
Byl jsem sice jen ve Švýcarsku, ale věřím, že i to České je krásné! :D Užij si to! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se máš, užij si to ;)
Reagovat
s7RanG
Prosim Vás, má někdo zkušenosti jako divák na Wimbledonu? Hlavně co se týče lístků, kurtů atd.
Předem díky
Reagovat
smazaný uživatel
V pondělí na osmifinále v r. 2008 jsem vystál ráno frontu necelý 2 hodiny.
Kromě centru, 1 a tuším 2 byly lístky za přijatelnou cenu. Viděl jsem čtyřhry (Květu, pak Čermáka s Paesem, nějaký juniory), nakonec se mi podařilo nějak dostat i na 1, nebo 2. Nicole dohrávala zrovna svůj zápas. Viděl jsem přoměněný mečbol, paráda, zážitek.
Reagovat
rod_laver
Napiš mi vzkaz.
Reagovat
milik254
lol Klárko, byla jsi docela vtipná
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, pobavila. Největší favoritkou Wimbledonu je Petra Kvitová... :D
Reagovat
blixa
Tykvák ode dneška miluje Kláru ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Vika s Marií jsou většími favoritkami. Vlastně počkat - ony tam vůbec nehrajou. :-p
Reagovat
Frick
http://www.expres.cz/petr-suchon-klara-koukalova-d1f-/celebrity.aspx?c=A160626_130612_dx-celebrity_terka
Reagovat
Roger_Federer
Nechapu?
Reagovat
smazaný uživatel
Klára bude se Suchoněm uvádět zprávy.
Reagovat
Mayo
Kto je to Suchoň?
Reagovat
smazaný uživatel
Moderátor TV Nova a současný Klářin partner.
Reagovat
Roger_Federer
Aha komentuji spolu zpravy..
To ze spolu uz pul roku chodi je znama vec.
Klara je zatizena na kluky ze Zlina.
Jeji manzel Zakopal je puvodne Zlinak, fotbalista.Petr je tez Zlinak, segrin spoluzak z Gymplu
Reagovat
Frick
Sestra je tedy skutečně o hodně mladší?
Reagovat
Roger_Federer
Nevim cemu rikas o hodne..Manzelku mam mladsi nez sestru.
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá prostoto. Tato civilizace jde fakt do kytek.
Reagovat
sprchon
Naštěstí jsem stejně jako posledních několik let neviděl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, Nova vždy umí posunout bahno ještě víc, než by kdo doufal. Přitom si pamatuju, že tak deset let zpátky to ještě byly celkem informačně hodnotné zprávy (samozřejmě ne úplně, ale dobře vyvažovali zábavu a faktické informace). Teď je to naprosto nekoukatelné. Já to za posledních pět let viděl jen během RG, kdy jsem prohrál bitvu o ovladač a viděl prvních deset minut, při němž reportérka z Plzně, která evidentně měla problém s mluveným slovem, se smrtí v očích diváky připravovala na nejhorší. Že v Plzni bude další bouřka. :) Děsí mě, že se tím někdo ještě nechává vymývat mozek. Aldous Huxley byl budoucnosti možná blíž než Nostradamus s Orwellem dohromady, uvidíme. :)
Reagovat
sprchon
Ještě někdo? Spíš většina... Masa byla, je a bude tupá. :) Ale chápu to, sklony k tomu má asi každej.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno vyhraje Denisa a bude.
Reagovat
Frick
čo sa dá robiť.
Reagovat
Mayo
bratom maďarským ešte len budem fandiť (: snáď vyhrajú nad Overratedckom (:
Reagovat
kada.tom
narozdíl od Severních Uher budu těm Jižním večer hodně fandit, snad přeceněnovanou Belgii porazí :-) byla by to fantazie
Reagovat
Mayo
+1
Reagovat
smazaný uživatel
horne Uhorsko,ked uz bud presny
Reagovat
kada.tom
jestli horní nebo severní, vyjde to nastejno - všichni víme, oč jde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vime,len horne Uhorsko bolo ofiko prezyvka,severne pocujem-citam prvykrat:)
Reagovat
blixa
To on Tomášek doufá, že to zní ještě o trochu víc urážlivě než ty Horní Uhry :D
Reagovat
smazaný uživatel
inak tiez fandim uhrom
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Mayo
Ako inak z turnaja uvidím zase dokopy 5 a pol setu :D

Každopádne tipnem si víťazov Andyho a Serenu. Som zvedavý na GOATerera po tých trabloch a podobne. A v ženskej časti uvidíme či dokáže obhajíť finále Muguruza.

Dominika 1. kolo,max 2.
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia,

za mňa jednoznačný šláger prvého kola Kyrgios vs Štepánek
Reagovat
FulnekUltras
divácky určitě vděčné ;) bez ohledu na výsledek...
Reagovat
Krisboy
RRRRRaaaaaddddddeeeeeekkkkkk!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
50 týdnů tenisových prázdnin skončilo, konečně začíná turnaj turnajů.
Reagovat
brixner
1.Monty dostane od Mashy spodní prádlo z kolekce "All Against me" s vlastnoručním podpisem na levé půlce a přáním "Monty, nikdy tě neopustím!"

2.Krisboy dostane přes držku od VVV za to, že jí dlouhodobě nefandí a pošle po něm vzkaz pro Brixnera "Hajzle, tebe si taky najdu!!"

3.Fricek se bude snažit iniciovat referendum o zastřešení všech kurtů ve Wimbledonu, přičemž s poukazem na to, že pochází z kontinentální Evropy, dostane po držce taky!

4.Magerka odcizí indickému cukráři na úpatí AEC recept na dortíčky z psích střívek a stanoví nový rekord v přeplavání La Manche...

5.Fandina hodí po vévodkyni z Kentu rukavice z rozhořčení nad letošními cenami jahod se šlehačkou. Vévodkyně, co by čestně poražená, přenechá Fandině předávání cen pro vítěze obou kategorií, pan Kent je gentleman...Fandina trofeje předá...

Petře a Rogerovi!

A pak hybaj zpátky na TP.
Reagovat
a.magerova
Hlásím, že zvládnu obojí... oloupit krásného cukráře o JEHO lahůdky, to je snový scénář.... :-)))

Plavu dobře, plavu ráda.... TO nemá nejmenší chybičku, máš mě přečtenou !!! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=jTziYHT1A1o
Reagovat
smazaný uživatel
bral som to vazne,ale po predposlednej vete som zistil ze to je fikcia
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
blixa
Ještě že nehraješ Fantasy ... byli bychom bez šance ! :D
Reagovat
brixner
Kua, Blixa, na tebe jsem zapomněl...
Ty docela určitě proměníš mečbol v semifinále se Serenou!
A až se ti zhojí zhmožděniny a zlomeniny hnátů, zkusíš to na USO...
Přece bys to naší Petře ve finále nekomplikoval, žáno ?!
Ajdemo Petrááá!
Kuvra, no čo to táram...
Petro, póóójď!
Nějak taklenc, no :-)
Blixa Blixa, ty dacane jeden ;-)
Reagovat
blixa
Co to meleš ? :D :D
Reagovat
A.R.R.
Už se totálně zbláznil :-D
Reagovat
brixner
No jo, Fantasy je na mě příliš složitá...
Takový osmý pohárek pro Rogera bych bral jako Fantasy story!
A třetí pro naší Petru!
A co teprve Sam!!
To bych pak mohl už s klidem skončit s tenisem!
Nadobro!
:-)
Reagovat
Krisboy
Fuj!
Reagovat
mahycek
Tak mně přijměte po nějakém čase do diskuze. Mám vás rád, čtu vás většinou rád, Fandina, ať se nehádá a vyprdne se na debílky, viď Fanďi, jen klid, přejeme přeci Rožérovvi a Berďovi. A teď vážně, je tady Wimbledon. Zkrátím to, forma neforma, přeji a vsadil jsem si na Rogera, možná jsem pro smích, 1000 kč většinou vyšetřím a když prohraji, tak se svět nezboří. Myslím na celkového vítěze. Kurz 11, tak kdyby náhodou, tak se naseru pojedu do Flushing Medows do New Yorku na tenis. Ale ne za ty peníze z té výhry. Já už dlouho plánuji Velké jablko, jen tak kluby, námořnické muzea a letectví, ale hlaně Něw Yorské rockové kluby na Manhattanu. Ale je tu Wimblas, manželka odjela dnes do Chorvatska s vnoučaty, má ráda tenis, ale děti jsou více. Bude v obraze i tam. Takže, když se o něm nemluví, tak jak už jsem řekl, dávám Rogera. Něco mi říká, že když semif.......
Reagovat
janek_da
Aspoň ušetříš na zmrzlině pro vnoučata. A navíc ti přivezou škeble.
Reagovat
kada.tom
WTA
QF:
S. Williams > Vandeweghe
A. Radwańska > Strýcová
Halep < Plíšková Ka.
V. Williams > Svitolina

SF:
S. Williams > A. Radwańska
Plíšková Ka. < V. Williams

F:
S. Williams > V. Williams

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ATP
QF:
Djoković < Raonić
Monfils < Cilić
Thiem > Tomic
Tsonga < Murray

SF:
Raonić > Cilić
Thiem < Murray

F:
Raonić < Murray
Reagovat
janek_da
nebyl jsem si jistý, ale s tou Svitolinou je mi to jasné
Reagovat
smazaný uživatel
Taky přidám svoje tipy netipy ;)

1. čtvrtina
Shodnu se se sprchonem i PetouM. Serena sice nemá úplně jednoduchý los. Může ji čekat např. Heather/Kiki nebo Sloane, přesto si myslím, že do ČF v pohodě postoupí. So se týče její soupeřky, tak si tipnu CoCo.
--> S. Williams > Vandeweghe

2. čtvrtina
Sázím na "jistotu" v podobě Agy, která ve Wimbledonu tradičně ožívá. Cestu do čtvrtfinále ji může znepříjemnit Caro Garcia nebo Johanna Konta, ale té moc nevěřím, že by Agu porazila. Katyní českých tenistek (Petry, Báry) se stane Káťa Makarova, která dokráčí až do čtvrtfinále, kde prohraje s Agou.
-> A. Radwanska > Makarova

3. čtvrtina
Ve třetí čtvrtině pavouka se nachází mladé pušky Ostapenko a Keys, které jsi to spolu rozdají o postup do čtvrtfinále. Přestože Aljona ve 3. kole porazí Simonu Halep, na další skalp hračky top 10 to stačit nebude a do čtvrtfinále se probojuje Madison. Její soupeřkou bude Karolína Plíšková, která konečně prolomí prokletí GS a zbaví se nálepky té, co neprolezla přes 3. kolo.
-> Keys > Ka. Plíšková

4. čtvrtina
V této části pavouka jsou hráčky, na které zejména fanoušci Petry vzpomínají (jak v dobrém, tak ve zlém) v souvislosti s předchozími ročníky Wimbledonu - Venus Williams a Jelena Jankovic. Právě tyto dámy svedou vzájemný souboj o postup do čtvrtfinále. Po dlouhé a napínavé bitvě uspěje Venus. Lucii Šafářové se stane osudnou vítězka RG Garbine Muguruza.
-> V. Williams < Muguruza

Finále: S. Williams > Keys

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju úplně stejné finále.
Reagovat
blixa
Myslím že Klíče hrozně přeceňujete.
Reagovat
sprchon
Ty si tam dáš koťátko, co? :D Je mi to jasný.
Reagovat
blixa
No je to těžký. Koťátko může vyhrát ale taky vyletět v prvním kole s pistolnicí. Ještě uvidím.
Reagovat
sprchon
Tak to budeme mít všichni skoro stejný. :D
Reagovat
blixa
To je hloupé, zase tak snadné vítězství :D
Reagovat
sprchon
Rozhodnou drobný rozdíly. ;)
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759.101762.437408476323975/1178384532226362/?type=3&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1466947826235614

Hm, tak ještě to klape. Co si budeme namlouvat, upřímně, Lucka je taková včelka v posledních dvou sezónách. Neustále přelétává z květu na květ.
Reagovat
Kozoroh
https://www.theguardian.com/sport/2016/jun/26/andy-murray-novak-djokovic-appointed-atp-player-council-tennis

Dalšími členy rady ATP jsou singlisté Anderson, Simon, Ram, Stachovskij, Jan-Sun, deblisté Murray, Melo, Soares, trenér Pistolesi a bývalý hráč Dowdeswell. Vedení rady se zvolí během US Open.
Reagovat
Krisboy
Stachovskij je borec.
Reagovat
PetaM
1. čtvrtina:
Serena má první dva zápasy (si myslím), na pohodu. Takovou rozehrávku na Kiki M., i když bych se vůbec nezlobil, kdyby ve třetím kole byla Heather W. :) Do ČF k Sereně bych nezlobil za jednu z dvojice Vandeweghe - Pavlyuchenkova.

První ČF: Williams S. - Vandeweghe C.

2. čtvrtina:
Tam má Agu celkem těžkou cestu do ČF. Garcia, Konta, Cibule a i ta Puig by jí mohly vystavit stopku. A třeba si Genie vzpomene, že "královnou" Wimbledonu je ona a dostane se až k Aze :D No, radši si zajdu pro tabletku ...
Na druhé straně je to dost otevřené. Belinda v pohodě může vyletět už v prvním kole s Pironí. Číhá tam i Bára, Káťa a Petra. Když nad tím tak přemýšlím, je sice cesta Petry těžká, na druhou stranu, pokud vše půjde podle plánu, nenarazí na žádnou hráčku, kterou by dříve neznala a to vidím jako VELKÉ plus. S Cirsteou hrála a i s ní prohrála, dá si na ni pozor. Makarova ve druhém kole je sice špatný vtip, ale i s ní Petra nejednou prohrála a určitě ji nepodcení, jako kdyby tam byl někdo, s kým nikdy nehrála. Pokud nebude dělat *sprosté slovo*, prostě jí porazí. Češka je jasná :D A pak už to nepustí prostě! :D

Druhé ČF: Radwanska A. - Kvitová P.

3. čtvrtina:
Očekávám OF Halep - Keys, Plíšková - Kerber. Ani jedna z nich nemá moc těžkou cestu. Pokud Kája nevypadne s Yaninou, dostane se do OF.

Třetí ČF: Keys M. - Kerber A.

4. čtvrtina:
Doufám, že Venus udělá velký výsledek, pavouk je celkem v pohodě. Pokud nebude zraněná, věřím, že odstraní všechny nástrahy až do ČF.
Tady věřím, že se Lucka probere ze spánku, konečně pochopí, že kamarádce se zápasy nenechávají a Beth si taky uvědomí, že nechat to kamarádce je super výzva! :D :D U vítězky FO očekávám, že padne buď s Giorgi v prvním kole, případně s Luckou ve třetím a dával bych si i pozor na Lisickou, která může čekat v OF. Od té na trávě ve Wimbledonu letos klidně můžeme slyšet opět velké věci.

Čtvrté ČF: Williams V. - Šafářová L.

První SF: Williams S. - Kvitová P.
Druhé SF: Kerber A. - Šafářová L.

Finále: Kvitová P. - Kerber A.
Vítězka: Kvitová P.
Reagovat
tommr
tohle už je skoro ideální scénář ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm jestli jsi to tímhle zakřiknul, tak si mě nepřej. :D Já mám v pavouku, že prohraje s Káťou a dala jsem si ji i do fantasy, abych to pojistila. :D
Reagovat
PetaM
Já mám fantasy přesně takhle :D :D
Reagovat
Empe
Pche. Vyhraje to celé Kája, protože jsem ji vyřadila z týmu a dala tam místo ní Keys, která vyhoří v prvním kole. :D
Reagovat
lars
Keys prohraje az v 2. kole :)
Reagovat
Roger_Federer
Makarova je do 2kola pohroma, nejspise i konecna.
Reagovat
PetaM
Ano, je to pohroma :) Taky to píšu, že je to špatný vtip :D Ale už jí Petra ve Wimblasu porazila. A jak píšu, pokud nebude dělat ... píčoviny ... má šanci. Letos v Miami taky mohla vyhrát celkem jasně, ale začala blbnout a prohrála ...
Reagovat
FulnekUltras
Káťu respektujeme, ale nepoděláme se z ní předem... ;)
Reagovat
Mayo
Kvitová v roku 2017 ! takže si vedľa
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře že ucha ale s extra talentem prorazit by je mohl pořád na to má jestli by nedošel teď do čtvrtfinále tak už asi fakt patří do starého železa....
Reagovat
smazaný uživatel
Ctvrtfinalistou bude Berdych......na grandslem bude dobře připraven
Reagovat
smazaný uživatel
taky tam má po cestě jen samá mladá ucha... Zverev, Thiem. Chudák je bude muset ještě vychovávat.
Reagovat
sprchon
1. čtvrtina:
Serena tam nebude mít úplně jednoduché zápasy ze začátku. Třetí kolo Kiki Mladenovič, OF Sloane nebo Caro. Ale věřím, že to dá. Timea má od začátku slušnej los, větší hrozbou je pro ní Coco, která by mohla překvapit, hrála teď docela dobře. Bobina bude mít problém už s Riske, pokud neprohraje, tak skončí právě na Coco.

1. ČF Serena vs Vandeweghe

2. čtvrtina:
Aga mě na antuce ani letos na trávě moc nepřesvědčila. Snad si to všechno schovává právě na Wimbledon. Bude mít ale těžkou cestu. Už ve třetím kole má Katku/Caroline Garcia, pak Domča, Johanna, (Monča, Genie). Z druhý strany Belinda, u které nevíme, jestli je zdravotně v pořádku. Herně to žádná sláva nebyla, od návratu měla v jedontlivých zápasech limity. Petra vs Káťa ve 2. kole, tam se rozhodne, kdo bude čelit Agnieszce v ČF. Barču nechci podceňovat, ale upřímně si myslím, že pokud dojde na zápas s Petrou, tak bohužel...
Asi nejotevřenější část pavouka.

2. ČF Aga Radwanska vs Kvitová

3. čtvrtina:
Madison má od začátku výbornej los a myslím si, že Simonu dá. Kája má těžký první i druhý kolo. Pokud je dá, tak by snad mohla prolomit to třetí kolo GS, protože v něm bude čekat nejspíš její oblíbená soupeřka Ana Ivanovič. Dál těžko říct, Angie už bude tvrdej oříšek.

3. ČF Keys vs Kerber

4. čtvrtina:
Venus by mohla ukázat, že nepatří do starýho železa a všem vytřít zrak. Musí ale přejít ve 2. kole přes Sasanku. Pak už to snad nějak půjde. Kosatka bude umlatitelná a JJ taky. U Carličky ani u Samičky to moc nevidím. Sabine by se mohla probrat. Pokud zvládne přestřelku se Shelby, snad to půjde. Překvapení by mohlo přijít úplně dole, u Camilky je to vždycky 50 na 50 a s Garbine má pozitivní bilanci. Mohla by tak Lucce odstranit překážku ve třetím kole.

4. ČF Venus Williams vs Muguruza

Černé kobylky: těch je spousta, tak jen namátkou: Vandeweghe, Giorgi, při vší úctě Venus
Vítězka: Serena
Reagovat
tommr
takový čtvrtfinále bych bral. Jen bych si přál aby se tam vedle Petry dostala ještě bud Karolína nebo Lucka ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Zlomové bude hlavně ve WTA čf - přičemž SW může mít velké potíže už ve 2. kole s Chris McHale. Naše holky v podstatě nemají co ztratit - očekávání a z toho vyplývající tlaky rozhodně nejsou nijak přehnané, takže nezbývá než s chutí do toho a bojovat co to jen půjde. Pro Peťu nastane zásadní zkouška zřejmě už ve 2. kole na Kátě. Bel v of je teď podle mého vyloženě falešná stopa - už na úvod tvrdě narazí na Cvetku, kterou považuju za černou klisnu turnaje. A pokud jde o hráčky typu Angie, Aga, Garbine či Mad, případně i Domča - jen dobře, že pozornost bude soustředěna právě na ně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
slibují jako loni 1. týden -9 kamer,2.- 7 kamer
pokud to bude ,jako v minulosti ,pak Centr a kurty č. 1,2,3,12,14,16,17,18,
takže zítra nikoho z našich asi neuvidíme
Rosol-kurt.č.5
Allertová-k.č.7
Šafi -č.8
Kája od 18 hod(SEČ) bude čekat
Reagovat
EllNino
z GS jsou všechny kurty na kamerách, bylo tomu tak jak na AO, tak na RG, a loni ve Wimbledonu už taky
Reagovat
sprchon
1. čtvrtina:
Překvapení nečekám, Djok i Miloš bez problémů...

1. ČF Djokovič vs Raonič

2. čtvrtina:
Roger má od začátku slušnej los, snad bude zdravotně v pořádku a nenechá se nikým zaskočit. Marin to má trošku těžší, ale věřím, že to prorazí a dá i Nishiho.

2. ČF Federer vs Čilič

3. čtvrtina:
Tady je to hodně natřískaný. Dominik bude mít v prvním kole co dělat a ani dál to nemá jednoduchý. Saša vs Berďa a i následující zápas, pokud tam bude Dom, to budou trháky... Stanovi na ČF nevěřím, tráva není jeho.

3. ČF Zverev vs Del Potro

4. čtvrtina:
Opět docela nabito, Ríšovi to loni šlo a zdá se, že začátek by mu měl vyjít. 1111 nedávno skrečoval (i když jen v exhibici) a na trávě paradoxně nemá úplně nejlepší výsledky. Tsonga od skreče na FO nehrál, nevěřím mu ani na ČF. Nick pokud přejde přes Radka, tak by mohl vystřílet Můru, ale to by byl spíš sen. :D A když už jsem u toho, tak bych si spíš přál, aby se Radek zbláznil a zlikvidoval Můru sám.

4. ČF Gasquet vs Murray

Černí koně: Zverev, Del Potro, Kyrgios
Vítěz: Murray
Reagovat
Kozoroh
Ač bych to del Potrovi přál, tak přes Wawrinku neprojde. Juan je sice lepší travař, ale Stan je na tom fyzicky přeci jen líp. Snad jen, kdyby Stana už v 1. kole vyřadil Fritz.
Z té Wawrinkovy sekce jako čtvrtfinalistu očekávám Bautistu.
Reagovat
janek_da
Co se s vámi děje? Nejdřív tommr poníží Bětku a teď ty Wawrinku. Tráva není Stanův top povrch, ale ohromně se na ní zlepšil, kór ve Wimbledonu.

W 2014 - porazil Feliciana Lopeze, sebral set Rogerovi
Queens 2015 - porazil Kyrgiose, ve 2 TB prohrál s životně hrajícím Andersonem (pamatuješ na loňský Wimbledon?)
W 2015 - porazil Verdasca, Goffina to nejsou nemehla na trávě, 11-9 v 5.setu s Gasquetem to je dobrý hráč na trávě

Wawra bude zatraceně těžký soupeř pro každého
Reagovat
Kozoroh
První tři kola má Stan jednoduchá, ale pak přijde těžší protivník v podobě Bautisty. A víc bych v tomto vzájemném střetnutí věřil Robertovi. Nikdy se nestřetli, ale ze záznamů Bautistových zápasů usuzuji, že Robertův styl nebude Stanovi vonět. Roberto má skvělý pohyb, je rychlý. Roberto narozdíl od Stana má titul z trávy, možná zprvu namítneš, že ve Wimbledonu nikdy nehrál ČF, ale měl těžké soupeře (Federera v 4. kole 2015 a Murrayho v 3. kole 2014). Ze současné TOP 20 je jediný, kdo si doposud nezahrál ani jednou v ČF GS. A právě ve Wimbledonu může poprvé postoupit mezi nejlepší 8. Klidně bych mu věřil i na SF, je to dle mě černý kůň letošního Wimbledonu.
Reagovat
blixa
Vidím, že tvoje příprava na Fantasy byla špičková ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš nám nadiktovat svůj tým ve fantasy? :D
Reagovat
blixa
Tak skoro to udělal :D
Reagovat
sprchon
Já přemejšlel, že to napíšu až zejtra odpoledne, ale holt jsem to nevydržel. :D A je mi to jedno, tentokrát vidím Fantasy mizerně, na trávě mi tipování nikdy moc nešlo. ;)
Reagovat
sprchon
Těch variant se mi prostě v hlavě honí hrozně moc a tohle je jedna z nich. :D
Reagovat
sprchon
Skoro to tak je. Ale tak co, ať si každej dělá co chce, tohle je jen můj pohled. :D
Reagovat
Fandina
pět lidí mám s tebou shodných
Reagovat
smazaný uživatel
děcka jsou nějaká pravidla pro výběr hráčů/hráček?
Reagovat
blixa
max 5 z šestnáctky, další max dva z 32 a jeden/jedna nenasazený/á. Ono ti to nedovolí zadat blbě.
Reagovat
tommr
předpověd je špatná. V pondělí by se ještě mohl odehrát celej program, ale od úterka už má zase začít lejt ... :(
Reagovat
a.magerova
Nakonec TO vyhraje Rafa.... :-))

Favorité sice budou moci hrát pod střechou, ale zas nebudou mít soupeře... :-/
Reagovat
kada.tom
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule8.html
Reagovat
Fandina
Kája má alespoň jistotu že ne dříve než v pět odpoledne. Alespoň něco, když už musí hrát v pondělí.
Reagovat
bIbec
zítra bude hrát asi Denisa, Karolína a Lucie, že?
Reagovat
tommr
jj u žen bude hrát spodní polovina pavouka, u mužů horní ... :)
Smůla je to hlavně pro Karolínu, která tak bude mít po finále v Eastbourne jen den odpočinku ... :(
Reagovat
Fandina
Je to taková klasika, muž nahoře, žena dole.
Reagovat
a.magerova
Samozřejmě, přesto....
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7f/4a/ca/7f4acae336e07ae5c23c17ad378ba7c5.jpg
Reagovat
Fandina
kdo chce, tak si uživá i pod koněm, záleží na osobnosti
Reagovat
FulnekUltras
tak to už snad... ;)
Reagovat
Fandina
myslíš nehrozí ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
podle aktuálního právního stavu zcela v pořádku... ;)
Reagovat
Fandina
Tak to je super, já o nic jiného než o přádek nestojím ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
ten německý má přeci jen něco do sebe... ;)
Reagovat
Fandina
doby, kdy jsem řešila politiku jsou dávno za mnou a žije se mi také dobře ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
tato otázka je čistě animální... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Kousek za Londýnem už je všechno jinak... ;)
Reagovat
Fandina
Moc tomu nevěřím ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
ledaže bychom akt opakovali... ;)
Reagovat
Fandina
záleží o jakém aktu mluvíš, ale před Londýnem je to skoro stejné jako za Londýnem
Reagovat
FulnekUltras
jen v Londýně se teď kdekdo tváří, že je tomu jinak... ;)
Reagovat
Fandina
ale nepovídej :-))
Reagovat
FulnekUltras
a prý jsou jich už miliony... ;)))
Reagovat
Fandina
nesmíš všemu tak věřit a prožívat to
Reagovat
FulnekUltras
dneska jeden nikdy neví... ;)
Reagovat
Fandina
právě proto, řeším jen co vidím a slyším ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa hraje druhy zápas na kurtu č.7, Lucie druhý na osmičce a Kája "to be arranged"
Reagovat
blixa
Káju vyženou někam na krikeťák :D
Reagovat
tommr
a Karolína navíc nezačne dřív než v 17:00 takže jí nejspíš šoupnou na nějakej kurt kde bude nejdřív dohranej předchozí program ...
Reagovat
kada.tom
což vypadá hlavně na kurt č. 4 nebo 10, kde jsou na programu jen dva zápasy ... ale třeba organizátoři překvapí a Karol dají na nějaký větší kurt :-)
Reagovat
tommr
musíme doufat, že na centru nebo na jedničce budou všechny zápasy rychle u konce ... :)
Reagovat
kada.tom
s centrem nepočítej, tam je i s ohledme na předpověď počasí třeba šetřit trávu, protože se tam toho nemůže odehrát moc (max. 4 zápasy denně, tuším)
Reagovat
tommr
na pondělí jsou na centr plánovaný jen tři zápasy takže by se tam ještě jeden vešel. Dá se ale čekat, že zápasy Djokovice a Federera se protáhnou ... :(
Reagovat
kada.tom
protáhnou? jestli oba nevyhraje ve 3 setech, tak se budu hodně divit (byť u Federera bych bral každý set navíc jako plus, je třeba ho co nejvíce unavit a nejlépe co nejdříve vyřadit) :-)
Reagovat
tommr
já bych se naopak divil kdyby se oba zápasy odehrály ve třech setech. Djokovic má vždycky slabší rozjezdy a u Federera těžko říct jak na tom bude zdravotně ...
Reagovat
Kozoroh
Naposledy No1e nevyhrál v 1. kole Wimbledonu ve třech setech v roce 2010. Zvlášť v posledních dvou letech se na trávě zlepšil, Ward sice nebude na 1. kolo lehký soupeř na rozjezd, ale to loni Kohli taky nebyl a Djoker ho přejel 3x 6:4.
Reagovat
Kozoroh
A proti Federerovi se postaví hráč, který v hlavní soutěži Wimbledonu odehrál jen jedno utkání (prohrané, samozřejmě). Pella by měl být pro Fedexe jednodušším protivníkem než Ward pro Djoka.
Reagovat
turista
No jo, na Djokera a Fedexe se vždycky chtějí vytáhnout kvalifikanti. Na Noleho nemají šanci, na Fedexe malou.
Reagovat
kada.tom
a z chlapů Lukáš
Reagovat
tommr
Steve Tignor nevěří Sereně:

http://www.tennis.com/pro-game/2016/06/turf-warriors/59195/#.V2-tOY9OI5s

Z našich jsou zmíněné jen Petra a Lucka. O Báře a Karolíně tam není ani zmínka i když zejména Karolína letos na trávě zářila - na všech třech přípravných turnajích bud získala titul nebo došla do finále. Doufám proto, že Karolína letos to GS prokletí zlomí a ukáže všem, že byla podceňovaná neprávem ... :)
Reagovat
PetaM
No, míchat debla se singlem ...
Reagovat
tommr
tvojí poznámku moc nechápu. Chtěl si tím naznačit, že Karolínin deblovej titul z Birminghamu nepovažuješ za směrodatnej?
Reagovat
PetaM
No, tak hlavně ta zář byla narušena výpadkem v prvním kole. Takže titul - 1. kolo - finále ... Už nezní tak hezky :D Je fakt, že vyhrála deblový titul. Ale tam se ten debl hrál i na hardu ... :D
Reagovat
tommr
a ty zase zapomínáš, že v Birminghamu hrála Karolína v prvním kole s Bárou takže jedna z nich musela skončit i kdyby tam obě hrály sebelíp ... :)
Reagovat
Kozoroh
Steve Tignor věří šampionům RG, viz i mužská předpověď -
http://m.tennis.com/pro-game/2016/06/who-will-remain/59194/

Pokud by se obě jeho prognózy vyplnily, poprvé v open éře by tak došlo k současnému zkompletování Channel Slamu (RG+WCh) v mužské a ženské dvouhře.
Reagovat
janek_da
aby všem ve 4. čtvrtině nevypálila rybník Venus
Reagovat
tommr
kdyby tam nebyla i Lucka tak bych jí to možná i přál ... :)
Reagovat
janek_da
Kdo se mnou hlasoval pro Angie jako vítězku?
Reagovat
smazaný uživatel
další čtyři zoufalci :-)
Reagovat
sprchon
Přál bych to všem, který jsou zmíněný v anketě (i v závorce někdo jiný). Ale Vidím to na Serenu, pokud přejde přes Kiki Mladenovič. :D
Reagovat
FulnekUltras
ani v čf nebude...
Reagovat
Nola
moja malickost...
Reagovat
Nola
preco nie je v ankete zahrnuty Stan?
ani len zmienka medzi favoritmi, ani len zmienka medzi nekdo jiny....
Reagovat
kada.tom
protože Wawrinka na trávě není úplně favorit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mně zase chybí v anketě Lorenzi, černý kůň turnaje.
Reagovat
Krisboy
Lorenzi spadá pod "někdo jiný"
Reagovat
smazaný uživatel
slabá útěcha pro ikonu turnaje.
Reagovat
Krisboy
No ale jestli opravdu vyhraje, v anketě před US Open už bude jistě jeho jméno uvedeno na samostatném řádku :)
Reagovat
Kozoroh
Protože Stan je na trávě kopyto. Nestíhá údery protivníků, kupí chyby. Nikdy na trávě nevyhrál víc než čtyři zápasy v řadě. Rozhodně není větší favorit než třeba Miloš.
Reagovat
Nola
nechcem nikomu ublizit, ale podla mojho skromneho nazoru je urcite vacsim favoritom ako vymenovani nekdo jiny.....
staci si pozriet vysledky na W za posledne dva roky
Reagovat
Kozoroh
V anketách TP je max. pět možností volby, stačí se podívat na historii - http://www.tenisportal.cz/archiv-anket/
No1e je největší favorit, druhý Andy, třetí Roger nebo Miloš. Zařazení Miloše coby samostatné volby a začlenění Stana do kolonky "ostatní" je v pořádku, neboť na trávě Miloš dosáhl lepších výsledků než Stan.
Reagovat
janek_da
Raonič - 1xSF ve Wimbledonu, 3xQF ostatní
Wawrinka - 2xQF W, 2xQF ostatní

To je tak minimální rozdíl, že bych si troufl dát do ankety spíš dvojnásobného grandslamového vítěze
Reagovat
Nola
+1
tam je viacej ukazovatelov, preco patri do ankety
na rebricku je vyssie postavenym hracom ako Milos
je aj vyssie nasadenym hracom na W
Reagovat
Kozoroh
To by pak ale byl větším favoritem i Nišikori. Je výše nasazený i výše postavený v žebříčku... Ale to jen hledání papírového favorita.
V prospěch Miloše hodně hovoří finále Queens, kde nebyl daleko od výhry. Tráva jeho hře sedí, narozdíl od Stana. Ve Wimbledonu se probojoval do SF, Stan nikoliv.
Reagovat
janek_da
V kterém roce byl Raonič ve finále Queens? btw tvojí logikou by tam měl být spíš Brown, tomu hra na trávě sedí jasně nejvíc.

Prostě sorry, ale pořád ponižuješ Wáwru. Chápu tě, že ho nemáš rád, protože na Majorech je v poslední době asi největší překážkou Djokera. Ale on už je už dobrej na všech površích.
Reagovat
Kozoroh
Letos, pokud sis neráčil všimnout :-P
Reagovat
janek_da
A jó, to měl dobrý turnaj, to musím uznat. Je zajímavé, jak ponížil RBA a ty RBA vidíš jako vítěze Wáwrovy čtvrtiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, se z toho Stana posereš. Mu začni fandit, když seš jím tak posedl. V poslední době neřešíš nci jiného než právě Gaywrinku.
Reagovat
Kozoroh
Těším se na pondělní 14. hodinu, kdy turnaj odstartuje No1e :-)
Reagovat
kada.tom
nezahajuje náhodou pondělní program ženská vítězka a mužský vítěz až program v úterý?
Reagovat
Kozoroh
Obhájce mužského singlového titulu vždy ve Wimbledonu zahajuje celý turnaj.
Reagovat
kada.tom
aha :-D nevím, proč jsem si myslel, že je to naopak :-D
Reagovat
smazaný uživatel
"Bohužel. Budu ráda, když zůstanu i druhý týden," uvedla.

Vidí to realisticky - ale s ohledem na její historii to pro mě vyznívá docela smutně.
Reagovat
smazaný uživatel
ví,v jakém je Bára laufu
Reagovat
Empe
Ta Makarova tam, to je pořádná darda. Na druhou stranu... v roce 2014 to byla Venus a jak rádi na ten zápas vzpomínáme. :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;)
Reagovat
tommr
ale taky říká, že je zdravá a cítí se v pohodě. Takže pokusy některých místních fanatiků omlouvat její špatnou formu zraněním nebo nemocí se ukazujou jako ničím nepodložený ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, a to stehno si zavázala z hecu. :-P
Reagovat
Fandina
U Petry nikdy nevíš, jak zahraje. Může vypadnout hned a také všechno vyhrát. Je zbytečné něco předvídat.
Reagovat
FulnekUltras
řeč se mluví a voda teče - zvlášť na sportovních tiskovkách...
Reagovat
cheeky
Hlavně "mám dojem, že hraju dobře" nezní moc přesvědčívě, když jedním dechem dodá "budu ráda, když zůstanu i druhý týden".
Reagovat
FulnekUltras
nakonec všechno uvidíme až na kurtu
Reagovat
ipko
"Na Wimbledon nikdy necestujem s tým, že sa iba zúčastním na tomto turnaji. Mojim cieľom je víťazstvo," nechal sa počuť grandslamový rekordér.
Reagovat
smazaný uživatel
,"áspoň v prvom kole".
Reagovat
Krisboy
No - myslím, že dá víc, než jedno kolo, ale favorit na titul rozhodně není
Reagovat
turista
Roger měl vyhrát v Halle a měl svoje jisté. Wimbledon už nedá. Snad dá Cincinnati a pak něco v Číně.
Reagovat
panzer.dragon
Co sem vycet z twitteru, pokud chce fedex udrzet svoje goatstvi pred djokerem, je nutne zastavit djokera ted na wimblasu, djoker nesmi drzet 5 gs v rade a bylo by super kdyby to bylo diky rogerovi

Blby je, ze na twitteru jedou i nejaky rumory, ze fedex stale nema zada stoprocentne fit :(

Nezbyva nez doufat, ze se roger capne
Reagovat
Kozoroh
A kdyby to byl třeba Gyros, který by jako jediný měl šanci Djokera zdolat, fandil bys mu?
Reagovat
Krisboy
Pokud má Roger uhájit goatství, musí No3eho zastavit sám, jiná možnost pro něj není.
Reagovat
panzer.dragon
Pro udrzeni rogerova naskoku v debate o goatovi by to chtelo aby ho zariznul roger, samozrejme zariznuti djokera kymkoliv jinym je take zariznuti
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist