Radwaňská, Cibulková a Bencicová ve spotu SAP Sports

21. 8. 2014, 17:57
Video dne 4
Agnieszka Radwaňská, Dominika Cibulková a Belinda Bencicová natočily ve spolupráci s agenturou SAP Sports zajímavé video, v němž tenisovým fanouškům přiblížili nejmodernější technologii, která se v tenisu používá.
Agnieszka Radwaňská

WTA zahájila v roce 2013 spolupráci s agenturou SAP, s níž úzce spolupracují tenistky i trenéři. Agentura SAP se zabývá analýzami a statistikami, díky nimž mohou hráči posunout svou hru o level výš.

Vítězka 14 turnajů na okruhu WTA Agnieszka Radwaňská, finalistka letošního Australian Open Dominika Cibulková a vycházející hvězda ženského tenisu Belinda Bencicová natočily zajímavé video právě ve spolupráci s agenturou SAP - Tennis Analytics. Povídejte se, co si o té nejmodernější technologii myslí.

"Je to něco, co tenis dělá zajímavějším. Je to skvělá věc, protože díky těmto statistikám můžeme vidět úplně všechno," vyjádřila se světová pětka Radwaňská.

Společnost SAP je partnerem WTA, ale také oficiálním partnerem Turnaje Mistryň v Singapuru. Za cíl si klade mimo jiné i zprostředkovat tenisovým fanouškům digitální zážitek se spoustou údajů, statistik a zajímavostí pomocí mobilní aplikace.

TenisPortal.cz, wtatennis.com

Komentáře

4
Přidat komentář
VlS
Jestli to bude uživatelsky stejně přívětivý jako SAP pro office, tak do toho nikdo ani nekopne.
Hlavně že to Domči pomáhá vypadávat v prvních kolech :-)
Reagovat
rib
to je ale naprostá pitomost...
Reagovat
Fandina
Reklama SAP a také známá věc. Ivan Lendl si o ostatních tenistech vedl zápisky, tak proč toho nevyužít.
Reagovat
rib
no jo, zápisky o tenistech je snad něco jiného než SAP statistika :-) Nebo si to Ivan počítal???
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist