Ramos v Umagu porazil domácího Ajdukoviče a přerušil sérii sedmi porážek

21. 7. 2021, 23:52
Aktuality 0
ATP UMAG - Albert Ramos na úvod antukového turnaje ATP 250 v chorvatském Umagu porazil domácího Duje Ajdukoviče a ukončil dva a půl měsíce dlouhé čekání na výhru, během kterých prohrál sedm zápasů v řadě. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Španěl utká s Italem Travagliou.
Albert Ramos (© AFP)

Albert Ramos na začátku května v Estorilu získal svůj třetí titul na okruhu ATP a o dva dny později vstoupil vítězně do turnaje Masters v Madridu. Ale od té doby na něj padla 'deka'.

Třiatřicetiletý Španěl prohrál sedm zápasů v řadě, než černou sérii po dvou a půl měsících ukončil dnes na antuce v Umagu. Levou rukou hrající Ramos si poradil s domácím outsiderem Dujem Ajdukovičem, dvacetiletého Chorvata porazil 7-5 6-4.

O již páté letošní semifinále si Ramos zahraje po deseti letech se Stefanem Travagliou (h2h 1-0), který vyřadil Carlose Tabernera a zabránil španělskému souboji.

Damir Džumhur dnes na Istrii přehrál 6-3 6-1 italského šampiona z roku 2018 Marca Cecchinata, s nímž v předchozích čtyřech střetnutích na antuce neuhrál ani set.

Ve čtvrtfinále bosenský tenista vyzve Richarda Gasqueta. Zkušený Francouz rovněž postoupil přes italského soka, Alessandra Giennessiho porazil 7-6 6-4.

• ATP 250 UMAG •
Chorvatsko, antuka, 481.270 eur
středeční výsledky (21. 07. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Ramos (1-Šp.) - Ajdukovič (Chorv.) 7-5 6-4
Gasquet (4-Fr.) - Giannessi (It.) 7-6(4) 6-4
Džumhur (Bosna) - Cecchinato (It.) 6-3 6-1
Travaglia (It.) - Taberner (Šp.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist