Raonic má náhradu za Moyu, jeho novým superkoučem je Krajicek

20. 12. 2016, 11:05
Aktuality 1
Milos Raonic bez superkouče dlouho nezůstal. Třetí hráč světa se nově dohodl s wimbledonským vítězem z roku 1996 Nizozemcem Richardem Krajickem, s nímž koketoval už během letošního roku.
Profily hráčů
Milos Raonic a Richard Krajicek

Milos Raonic se snažil získat Richarda Krajicka do svého týmu už letos během travnaté části sezony, ale dohodli se až nyní. I bez pomoci Nizozemce, který v té době pomáhal s hrou na trávě Stanu Wawrinkovi, si pětadvacetiletý Kanaďan ve Wimbledonu zahrál poprvé ve finále grandslamu.

"S Richardem jsme trénovali už pár dnů před Australian Open a jsem si jistý, že mě svými zkušenostmi a jako bývalý vítěz Wimbledonu může posunout dál. Pomůže mi dosáhnout mých cílů," oznámil vítěz osmi turnajů ATP Raonic, jemuž letos na několika turnajích radil i John McEnroe.

V roli Raonicova superkouče Krajicek střídá Španěla Carlose Moyu, který je nově členem trenérského týmu španělského krajana Rafaela Nadala. V roli hlavního trenéra zůstává Ital Ricardo Piatti.

Bývalá světová čtyřka Krajicek ukončil kariéru v roce 2003 ve svých 31 letech po problémech s loktem. Poté se začal věnovat své sportovní nadaci, která organizuje tenisové a fotbalové programy pro chudé děti. Je také ředitelem turnaje v Rotterdamu.

#TeamMilos

Fotka zveřejněná uživatelem Milos Raonic (@mraonic), Pro 19, 2016 v 2:35 PST

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Krisboy
To bude zajímavý. Tak jako Richard dokázal jako jeden z mála najít recept na GOATa na trávě, mohli by společně zajít recept na dnešní špičku. Držím palce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist