Raonic si zahraje podruhé na Turnaji mistrů

9. 10. 2016, 22:49
Aktuality 2
Milos Raonic je čtvrtým jistým účastníkem Turnaje mistrů v Londýně. Kanadský tenista si zahraje finále sezony ATP Tour podruhé v kariéře po ročníku 2014.
Profily hráčů
Milos Raonic

Pětadvacetiletý Ranoic sice s bolavým kotníkem nenastoupil do sobotního semifinále v Pekingu, jeho očekávaný start v Londýně byl ale potvrzen po zveřejnění pavouka následujícího turnaje v Šanghaji.

"Mám za sebou nejlepší sezonu v kariéře, takže je skvělá odměna kvalifikovat se jako jeden z prvních hráčů do Londýna," uvedl Raonic. Rodák z černohorské Podgorici letos získal titul v Brisbane a třikrát si zahrál finále, včetně premiérového grandslamového ve Wimbledonu.

Účast na londýnském turnaji v hale O2, kde se bude hrát 13. až -20. listopadu, si již dříve zajistili Srb Novak Djokovič, Brit Andy Murray a Švýcar Stan Wawrinka. Šanci má stále i nejlepší český tenista Tomáš Berdych, jenž je v pořadí sezony na prvním nepostupovém devátém místě, ale například aktuálně osmý Dominic Thiem z Rakouska se musel kvůli onemocnění odhlásit ze Šanghaje.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
A na ATP stránkách se dá ještě týden hlasovat o nejoblíbenější hráče. Předávání bude na TM.
http://www.atpworldtour.com/en/news/atp-awards-2016-fans-favourite
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info, jdu zahlasovat :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist