Rosol na challengeru v Irvingu dohrál, nestačil na Granollerse

19. 3. 2016, 10:13
Aktuality 8
CHALLENGER IRVING - Lukáš Rosol přišel o sedmizápasovou neporazitelnost na challengeru v Irvingu. Letos šampion z roku 2014 skončil ve čtvrtfinále na raketě Španěla Marcela Granollerse, se kterým prohrál třetí vzájemný zápas v řadě.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol předminulý víkend v německém Hannoveru smetl Alexandera Zvereva a rozhodl o postupu českých tenistů do čtvrtfinále Davis Cupu. Jenže pár dní na to na turnaji v Indian Wells vypadl hned v prvním kole s Francouzem Mannarinem a před startem na dalším podniku Masters 1000 v Miami se před ním otevřel volný týden.

Stejně jako předloni se ho rozhodl vyplnit účastí na challengeru v texaském Irvingu. V roce 2014 proměnil svůj debut v triumf, letos ale o svou neporazitelnost po celkově sedmi zápasech přišel.

Po výhrách nad Němcem Sudem a Uzbekem Istominem nestačil ve čtvrtfinále na Španěla Marcela Granollerse. Třetí nasazený Čech podlehl bývalé světové devatenáctce snadno 4-6 2-6 a prohrál tak už třetí vzájemný zápas po sobě.

třicetiletý český tenista zůstává ve hře ještě ve čtyřhře, ve které startuje poprvé s legendárním Leanderem Paesem. V sobotu večer bude česko-indický pár usilovat o postup do finále proti australsko-brazilskému tandemu Chris Guccione a André Sa.

Rosolův přemožitel Granollers se v semifinále utká s Chorvatem Ivanem Dodigem. O druhé místo ve finále si zahraje britský obhájce titulu Aljaž Bedene s domácím devatenáctiletým talentem Jaredem Donaldsonem.

• CHALLENGER IRVING •
Spojené státy / Texas, tv. povrch, 125.000 dolarů
páteční výsledky (18. 03. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Granollers (Šp.) - Rosol (3-ČR) 6-4 6-2
Bedene (4-Brit.) - Tiafoe (Kan.) 7-6(5) 3-6 7-6(4)
Donaldson (USA) - Rubljov (Rus.) 6-4 6-1
Dodig (Chorv.) - Schwartzman (Arg.) 7-6(2) 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
janek_da
Sakkari 3.5
Krunic 2.80
Duque-Marino 2.7
Konjuh 1.90
Tig 4.0
Buyukakcay 2.5
Chirico 3.25
Kozlova 2.25

U chlapů nějak nevim
Reagovat
smazaný uživatel
tak super Jirka Veselý už je dvojka před Rosolem:)
Reagovat
aligo
Rosole, ty jsi fakt jen pudink...
Reagovat
Fandina
Granollers Dodig v prvním setu 6:0 a druhý 3:0.
Reagovat
bIbec
byl zřejmě polichocen, že se tady na TP minulý týden objevil článeček o něm a rozhodl se vybojovat tento týden další, když dneska porazil v semifinále futures Španělského mladíka J.A. Munar Clara 57 76 61. Bylo to (logicky) jeho 9. vítězství v řadě a zítra si o titul zaharaje s dalším mladým Španělem Martinezem Porterem.
Tak GL.
Reagovat
Fandina
Černošek o DC
http://www.vecernikpv.cz/rozhovory/13622-miroslav-cernosek-lukas-se-zapsal-do-poharove-historie
Reagovat
Fandina
Třikrát za sebou prohrát s jedním hráčem, tak to nebude náhoda, přitom to do poloviny prvního setu vypadalo na výhru Lukyho. Tak šup do Miami. Držím palce Luky pojď!!!
Reagovat
Fandina
A koukám, že ještě hraje debla s Paesem dneska semi proti Guccione Sa. Tak držím palce, ještě dva mače!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist