Rosol na challengeru v Itálii vypadl ve druhém kole, Svrčina neudržel jasné vedení

1. 12. 2021, 14:55
Aktuality 2
ATP CHALLENGER TOUR - Lukáš Rosol ani Dalibor Svrčina do čtvrtfinále challengeru nepostoupili. Rosol v Itálii nestačil na nasazenou čtyřku Jurije Rodionova, Svrčina v Turecku neuhájil vedení setu a dvou brejků proti Ryanovi Penistonovi.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol včera na halové akci v italském Forli přerušil sérii čtyř porážek a dočkal se svého prvního vítězství od začátku září. Na první čtvrtfinále od půlky července však stále čeká.

Šestatřicetiletý český veterán stejně jako Jonáš Forejtek nenašel recept na Jurije Rodionova. Proti nasazené čtyřce si vypracoval dvě brejkbolové příležitosti, ale ani jednu neproměnil a sám na podání v obou setech vždy jednou zaváhal. Po 70 minutách prohrál 3-6 4-6.

Dalibor Svrčina, který v srpnu ovládl challenger v Praze, kde si zahrál své poslední čtvrtfinále na této úrovni, neuhájil vedení 6-2 4-1 proti Ryanovi Penistonovi a nakonec Britovi podlehl 6-2 4-6 2-6. U 19letého Čecha se mohl objevit zdravotní problém, po skončení zápasu totiž odstoupil z deblové soutěže.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Krisboy
Tak takhle si ty dva melouny nevyděláš, Luky smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Hele, já si taky myslel, že je Rosol nenažranej debiI, ale po tom, co jsem se dozvěděl ze zákulisí, už to vidím trochu jinak. On s ním Kaderka totiž fakt slušně vyjebal...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist