Rosol s Albotem jsou v Paříži ve čtvrtfinále čtyřhry

30. 5. 2015, 13:42
Aktuality 10
Lukáš Rosol a Radu Albot dnes na pařížské antuce vydřeli vítězství nad párem Maximo González/Andre Sa, které zdolali 2-6 7-6 7-5 i přesto, že v závěrečném setu prohrávali už 2-5. Rosol s Albotem si tak díky dnešnímu postupu zahrají na French Open o postup do semifinále.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol hraje s Moldavcem Radem Albotem na French Open vůbec poprvé v kariéře, z jejich dosavadních výsledků se ale zdá, že si spolu rozumí. Pro Albota je start ve čtyřhře na French Open vůbec prvním v kariéře, nikdy předtím čtyřhru na grandslamu nehrál.

Při společné premiéře v Paříži postoupili Rosol s Albotem poměrně nečekaně už do čtvrtfinále, když dnes vybojovali vítězství nad párem Maximo González/Andre Sa, které porazili 2-6 7-6 7-5 i přesto, že v závěrečném třetím dějství prohrávali už 2-5. Za stavu 4-5 měli sice soupeři mečbol, ten však česko-moldavský pár zlikvidoval a po dvou hodinách a 15 minutách slavil postup.

Výsledky - French Open - muži:
Čtyřhra - 3. kolo:
Albot, Rosol (Mold./ČR) - González, Sá (Arg./Braz.) 2-6 7-6 (7-4), 7-5

Komentáře

10
Přidat komentář
marta
Rosol v Prostejove nenastoupí,koukám ted na los.
Reagovat
darek.vrana
No když hraje debla v Paříži, tak těžko může nastoupit v Prostějově.
Reagovat
Fandina
Luky pěkně. Albot je o hlavu menší a líbilo se mi, jak byl pořád v pohybu. Třetí set hezky otočili a byl to pěkný mač. Ve čtvrtfinále to ale bude těžké. Buď Nestor Paes nebo Bolelli Fognini. Ale držím palce Luky pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Však nebyl na kameře
Reagovat
smazaný uživatel
Na kameře možná byl. Byť to navzdory svým slibům Eurosport nevysílal (ale mohl to vysílat někdo jiný).
Reagovat
Fandina
Byl na streamu. Asi je rozdíl, mezi televizní kamerou, kterou přejímají televize a pouhým streamem, bez komentáře, jen kamery.
Reagovat
tedi
presne tak. vysilala to na webu france tv sport, takze nakonec stream byl. eurosport splnil svych 15 kurtu, ovsem kdyz se hraje na osmi, vysilaji jen z sesti. :((
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, celé čtyři (4) dny vysílal z 15 kurtů. Z celkových 15 dnů RG. Bravo!
Reagovat
babolat.cz
koho by zajímal takový pitchus
Reagovat
George_Renel
Nadalovci nikdy tu potupu nezkousnou :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist