Rozjetá Mladenovicová ve Stuttgartu vyřadila i Šarapovovou

29. 4. 2017, 18:49
Aktuality 97
WTA STUTTGART - Kristina Mladenovicová ukončila první turnaj Marie Šarapovové po patnáctiměsíčním distancu za doping. Francouzka na antuce ve Stuttgartu zvítězila po více než dvou a půl hodinách boje a pošesté v kariéře, z toho potřetí v této sezoně, postoupila do finále. O druhý titul si s domácí Laurou Siegemundovou, která zopakovala svůj senzační výsledek z loňska.
Kristina Mladenovicová

Kristina Mladenovicová už byla světovou dvojku ve čtyřhře, ze které má i grandslmový titul. Letos se však výrazně prosazuje i ve dvouhře.

V únoru si v Petrohradu došla pro svůj první singlový titul, v březnu si v Indian Wells zahrála své největší semifinále a premiérově se posunula do Top 20. Nyní se třiadvacetileté Francouzce daří i na antuce, na které vyhrála všech šest zápasů. 

Minulý víkend pomohla Francii k záchraně mezi fedcupovou elitou a tento týden formu potvrzuje ve Stuttgartu, kde vyřadila i dvě vítězky posledních pěti ročníků a bývalé světové jedničky. 

Ve čtvrtek si Mladenovicová vyšlápla na druhou hráčku světa a domácí dvojnásobnou obhájkyni titulu Angelique Kerberovou, proti které vylepšila letošní bilanci s hráčkami Top 10 na 3-0. A dnes vyhrála i bitvu s šampionkou z let 2012 až 2014 Marií Šarapovovou.

Statistiky zápasu
Mladenovicová - Šarapovová
4 esa 8
11 dvojchyby 5
52 %
1. podání 'in' 59 %
87 %
úsp. 1. podání 75 %
35 %
úsp. 2. podání 46 %
25 winnery 31
25 nevyn. chyby 29
4/8 brejkboly 3/16
100 vyhrané fiftýny 98
čas: 2:38

Třicetiletou Rusku, která hrála na prvním turnaji po odpykání patnáctiměsíčního trestu za užití meldonia, a kterou Mladenovicová nedávno nazvala podvodnicí, udolala po 2 hodinách a 38 minutách boje 3-6 7-5 6-4.

Přitom Šarapovová, která v předchozích třech zápasech neztratila ani set, kráčela za hladkým postupem. První set získala za 36 minut a úspěšným brejkem zahájila také druhou sadu.

Pak se ale Mladenovicová oklepala, dokázala vyrovnat a po více než hodinovém boji druhý set získala. Francouzka šla jako první do vedení i ve třetí sadě, při svém podání ale za stavu 5-3 duel nezakončila. O sedm let starší Ruska snížila na 4-5, v následujícím gamu ale vyrovnat nedokázala a Mladenovicová vyrovnala vzájemnou bilanci na 1-1.

"Snažila jsem se neustále bojovat. Maria je těžká soupeřka, hraje agresivně. Je silná na servisu a v prvních úderech. Dnes bylo klíčové, že se mi dařilo její servisy returnovat a dostávat ji pod tlak," komentovala Mladenovicová, jež spáchala 11 dvojchyb, ale také dokázala odvrátit 13 ze 16 brejkbolů.


Šarapovová za postup do semifinále získá 185 bodů a po jediném odehraném turnaji bude ve světovém žebříčku figurovat na 262. místě. Dnešní porážka ji připravila o jistotu startu v kvalifikaci French Open. Nyní tak bude muset doufat, že do Paříže dostane divokou kartu. Tu kromě Stuttgartu obdržela také na turnaje v Madridu a Římě.

Mladenovicová, která si už postupem do semifinále zajistila posun na 17. místo světového žebříčku a vylepšení svého maxima, se dnes prodrala do svého šestého finále na okruhu WTA, z toho už třetího v této sezoně.

Její poslední soupeřkou v boji o druhou trofej bude v neděli loňská finalistka a čtvrtfinálová přemožitelka Karolíny Plíškové Laura Siegemundová (h2h 0-1). Devětadvacetiletá Němka se do svého třetího finále dostala po dnešní výhře 6-4 7-5 nad Rumunkou Simonou Halepovou.

Siegemundová si dnes připsala svou osmou výhru nad hráčkou Top 10, šest z nich zaznamenala právě ve Stuttgartu - tři loni, tři letos.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 776.000 dolarů
sobotní výsledky (29. 04. 2017)
• Dvouhra - semifinále •
Halepová (4-Rum.) - Siegemundová (Něm.) ... od 19:10 SELČ
Mladenovicová (Fr.) - Šarapovová (Rus.) 3-6 7-5 6-4

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

97
Přidat komentář
freeteepek
V Barceloně se sešel plný stadion, aby sledoval očekávanou výhru ve dvou setech. Nic proti. Ale mezitím se bily ženy ve finále ve Stuttgartu v daleko zajímavějším zápase, který měl naprosto vše. Volbu dát přednost ve vysílání Nadalovi před touto řežbou na ostří nože jsem nepochopil:-(
Reagovat
vendulkabendulka
Zápas pěkný a napínavý, výsledek mi nevadí. Kikina ještě těch titulů urve habakuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězství v domácím prostředí potěší.
Reagovat
peggy
Francouzka je dobra a lepsi postupuje.Maria,odehrala dobre zapasy na rozjezd a snad se bude lepsi.Tu divokou kartu snad dostanea Francii prekvapi.
Reagovat
vrabejka
Uhraje si to na dalších turnajich
Reagovat
gocii
to už nebude prostor, uzavírka je ějak tři týdny předem ne :)
Reagovat
blixa
Čtyři. Nebude. Buď WC nebo nic.
Reagovat
Kozoroh
Tak snad se Frantíci pochlapí a dokážou, že svůj boj proti dopingu myslí vážně.
Reagovat
aligo
přesně tak...
Reagovat
Hook2424
Taky v to doufám. Jsem proti, aby tam hrála! WC by si zasloužila jiná ... hlavně poctivá hráčka.
Reagovat
Krisboy
Chudák Hoňty. Zvládne to?
Reagovat
brixner
Vím, že to asi nikoho zajímat nebude, možná Fulneka a Alexandriu, tímto vás zdravím, chlapci!
Je hrozně zvláštní pocit si plnit nějaký sen, obzvláště ten opravdu dětský! Já jsem už od dětství k něčemu vzhlížel, hltal knížky a staré fotky a dobrodružství s tím spojená a doslova žil příběhy těch, kteří byli mými hrdiny...A často jsem si říkal "Ježiši, já bych tak chtěl..." No a uteklo spousty let a najednou ta příležitost je zde! Ano, už podruhé, ale stále jsem ve stavu velkého opojení a očekávání a plný nervozity a hubu už mám zase zarostlou, spratkům v baráku se to kupodivu líbí a dobrých kolínských po holení od sousedek prostě na chvíli nebude ubývat:-)

Vy, mí drazí "pozůstalí" se tu mějte moc krásně, fanděte, rozebírejte, spílejte, sázejte, tikety trhejte, hejtujte, kurwujte, poučujte se, milujte se, množte se, občas k sousedkám hopněte a fakany jim propleskněte, v práci šéfíky do prdelí posílejte a zase se tady u toho tenisu scházejte a mějte ho rádi, jak to všichni činíte doposud! Já se na pár týdnů vzdálím, to je taková odnož slova "dálka" a letím fakt daleko, tak daleko, že prošvihnu i Paříž a Rafovo desítku! Pokud bude možnost, rád se sem aspoň občas mezi vás juknu! Za pár dní ale budu zase s otevřenou hubou jukat na něco, co mě od dětství neskutečně přitahuje, víc, než všechny sousedky v mém městě a víc, než Rogerova osmnáctka(Magerka jistě odpustí!)
Reagovat
brixner
Vy starší pardálové, jako Fulnek, Blixa, Bábinka, Magerka, Fricek, Davor, Nola, Tommr, Sval - vy to tady držte na uzdě, ať to tady nezvlčí, stačí návrat jedné ... a je to tady skoro jako u Little Big Hornu, qurva:-) Nikoho z vás neznám osobně, přesto vás mám všechny tak nějak rád, jste prostě moje virtuální tenisová rodina a jsem rád, že tu všichni jste!

Osobně si přeji šťastnou cestu a šťastný návrat pro všechny kamarády, kteří se vydáváme společně pro jakousi duševní očistu, poprvé přišla a podruhé se asi dostaví také, třeba to už někdo z vás zažil, takže ví...

Mějte se moc hezky, přeji, ať vám sem už nakráčí jaro a teplo! Já jedu do zimy, ale spoďáry mám a dokonce vypraný, tak klid:-)

Když Pán Bůh dá, za cca měsíc na virtuální shledanou!

Mám Vás tu rád!!!

Brix
Reagovat
FulnekUltras
zima bude snad až hodně vejš... ;) namaste!!! ;)
Reagovat
brixner
No jistě, nad 4500m.n.m. už asi ano, chtěl bych aspoň do šesti kilometrů + - , třeba se zadaří, květnové počasí bývá poměrně přívětivé, ale spoléhat na to nelze. Hrozně rád bych viděl Jižní stěnu Dhaulagiri, snad se pod ní prošlapeme! Musíme se dostat kousek za Pókharu, tam působí známý ,je to Švýcar, dokáže spousty věcí usnadnit a vyjednat a zná i pár mladých a uznalých Nepálek, takže pokud bude příležitost, kalíšek saké a du do toho, evropské manýry si beru s sebou taky, qurva, né? :-)
Reagovat
Fandina
Tak ať se daří, ať ti to vyjde. A ozvi se, jakmile to bude možné. Držím palce, pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
tak to se má Asie na co těšit... ;) ať vám vše klapne - DhaulaCircuit je už vysoká trekařská.
Reagovat
a.magerova
http://neoluxor.cz/files/7/9788073217235.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a6/ca/64/a6ca6499922f488de562013d2ff5b3a9.jpg

A tu zletilost Rogerovu proberem až se vrátíš !!!
Reagovat
Jabadu
Tak si to tam užij a nevystrkuj čenich do "zóny smrti". Bacha na peří a žádnej alkohol!
:-)
Reagovat
letityfanousek
a ta Fiona je ve finále? To je šok, ženský tenis je ve velkých sračkách
Reagovat
Frick
Je dobrá. Jako má i dost sexy obleček s těma holejma zádama. :o)
Reagovat
Empe
Tak ten mi zrovna lezl na nervy, když jsem ji sledovala s Kájou... jak jí to tam plandalo pořád, kdyby to bylo aspoň na tělo. :-D
Reagovat
FulnekUltras
A doma se jí daří - dobré, že si z toho už dneska vzala příklad Lucka H. v Praze.
Reagovat
FulnekUltras
a ne sama
Reagovat
babolat.cz
super!! konečně někdo zastavil tu "nadopovanou ruskou mašinu" jen jsem púvodně čekal, že ji zastaví až KArolína.
Reagovat
EllNino
Laura v slzách :) ... Genius loci opět zafungovalo :)
Reagovat
Davor1
Normálne mi je z tej Simony do plaču, alebo skôr na vracanie. Tá je herne v takej žumpe, že jej z nej netrči ani hlava. Neskutočné, ako sa z top hráčky v najlepších rokoch stala úplna tragédka.
Reagovat
janek_da
možná ji už zase začínají růst prsa
Reagovat
Davor1
To by bol jediný dôvod, ktorý by som jej toleroval :)
Reagovat
Nola
Simona si nedokaze pomoct servisom, odisla som od TV, ked podavala na vitazstvo v 2 sete za stavu 40:15, pridem a bolo po zapase, v minulosti ju prirovnavali k Novakovi, ja som v nej videla skor Keia, dnes velmi zla taktika, jej realizacny tim asi nesledoval zapasy Nemky, ktora zrejme zajtra konci
WTA nema dnes ziadnu hviezdnu hracku, asi dostanem po nose, ale pre mna to nie je ani Kaja, vyhrala par turnajov, ale tie najdolezitejsie zatial nie
Reagovat
Torn
"Pár turnajů" No tak ono to není pár turnajů...Karolína je docela stabilní hráčka, není nutné vyhrávat každý druhý turnaj, aby byla v TOP 10. Je pravdou, že když chybí Serena, Azarenka, Petra a Maruna se trpve vrací, tak vlastně on tam ani nikdo jiný než Karolína, kdo by si to no. 1 zasloužil. Kerber je nějak na odpis a zbytek z TOPky je docela bída, Klíčová je nějaká v čudu, Halep taky, Cibule je nějaká pochroumaná....možná trochu Kuzňa a Konta, Aga a Mugu taky bez šťávy. Jestli to teda nepřát relativně stabilní Karolíně, tak pak snad jedině Markétě :D
Reagovat
Nola
obsah mojho prispevku ti asi usiel...netvrdim, ze Kaja si nezasluzi post NO1, hviezdna hracka pre mna zatial nie je, ale stat sa nou moze, staci ak ziska nejaky ten GS, co je celkom realne
Reagovat
Marduch
A? Treba i neco ke hre by nebylo?
Reagovat
lars
Nejsi moc narocny ??
Vzdyt Halep zvedla vykon o 300% oproti lonsku , kdy vyhrala proti Laure 3 gamy za zapas :))
Neni lehke bojovat proti LSD alias Laura Siegemund Deutch
Reagovat
lars
* Deutschland
Reagovat
tommr
z našich už ve Stuttgartu zbyla jen veteránka Peschkeová. Její semifinálovej zápas právě vysílá O2TV Tenis ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Výsledek principiálně naprosto odpovídající tvrdé antukové přípravě, kterou naše WTA-elita v týdnu před Stuttgartem bez ohledu na všechny postranní oběti podstoupila.
Reagovat
Bob
Ne sranda, vim, ze uz nic nebere. Uz nesmi. Myslim, ze jsou vsichni stastny. Kazdej si prohru Marfusy pral. Btw. Proc monty uz nema rad Kikinu? Rekal neco o Marusce?
Reagovat
FulnekUltras
Sice jsem zápas neviděl, ale podstatné je, že jsi v přímém střetu o vyšší princip mravní ;) dala uřvané fifleně na budku - už to zase akutně potřebovala. Dík. ;)
Reagovat
blixa
Laura je na antuce holt těžkej oříšek. Myslím, že to tam vyhraje celé. Kája měla prostě smůlu na los, věřím že Simonu by třeba dala.
Reagovat
FulnekUltras
V Praze si pro letošek spraví chuť.
Reagovat
smazaný uživatel
Oříšky jsou tvrdý :-)
Ale Laura umí, to zas jo :-)
Reagovat
dunphy
2017 je snad ještě divnější jak 2016. Internationaly vyhrává čím dál tím víc hráček mimo Top 100, do finále Premier turnajů se dostávají hráčky typu Siegemund a já vlastně ani nevím, jestli mi to vadí nebo ne. :D
Reagovat
dunphy
Nevíte někdo třeba jaké nedávné Premier finále v sobě mělo hráčky s poměrně dost vysokým číslem jakožto průměrným postavením na žebříčku? Teď je to třeba 34. :D
Reagovat
dunphy
Teď z hlavy vzpomínám jen na loňský Premier 5 v Doha, kdy to bylo 45, ale to kvůli Ostapenko hlavně.
Reagovat
lars
Charlestone 2017
Reagovat
Fandina
:-)) jj a zajímavé je, že i tam byla ne ve finále, ale v semifinále Siegemund, jako jediná se opakuje :-))
Reagovat
horska.kraslice
Simona závěr nezvládla a Laura je opět ve St. ve finále.
Reagovat
d@ve
Doufám, že tu zosobněnou Pýchu Kristina ve finále vyprovodí..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako takhle, zapas to byl celkem dobry, ale trochu u me zustal za ocekavanim, to nemohu rict:)...
KiKine se opet stalo, ze proste nedoservirovala zapas. Ale na ty jeji dramaticke koncovecky, to si clovek uz zvykl (ikdyz ted dost zlepsila). Horsi to dneska bylo s jejim FH - ze hry, jako by proste zapomnela o tech svych uhlech a sazela to trosku na jistotu, tak nejak lopaticky. V prvnim setu na zacatku byla dost mimo a jen zasah mamky ji dostal do zapasu. Takze jasne par dir by se naslo. Nektere ty dropy byly proste zbrkle, ale to uz je takovy kolorit hry KiKi. Marie nepredvedla neco, co by me oslnilo, lepe receno nic noveho pod sluncem, hra stavena dost o serv, a na returnech se ji darilo da se rict hlavne v prvnim setu. Myslim, ze na antuce dokazala Marie hrat trochu pestreji nez dnes predvedla...v tomhle zapase mela KiKi trochu vic stesti bych rekl, a ja doufam, ze ve finale se KiKi uz predvede lepe...hlavne tedy na tom FH:)

Jinak su spokojeny, to je jas. Jeste jednou diky Haitku za vlakno, aspon se to zajimave sleduje...
...doufam, ze dneska jeste Ottawa da ten NY, olejari uz maji u me za dnesek splneno...:)
Reagovat
Lunej..
Gratulka, neverila jsem,ze to da. A opravdu ma chytrou hru.
Reagovat
rubens
Má chytrý skoro všechno... :-)
Reagovat
Torn
Já tedy vítězce negratuluju. Na Kikinu mám pifku za ty trapný gesta, co předváděla ve FC proti Káje a ještě mi vyřadila mojí oblíbenou zobalku doplňků stravy! Doufám, že Máša si pro příště uvědomí, že si má dávat pozor na zákařné srbky pod frnaczouskou trikolorou. Snad to vyhraje Halep, aby mi pomstila obě žirafky! :(
Reagovat
dadaft
dobrý zápas, gratulace Kikině.

v druhém semifinále myslím přichází začátek konce Laury Siegemund na turnaji ve Stuttgartu - jednom z nejlepších turnajů sezóny.
Reagovat
George_Renel
Musím zopakovat co jsem již napsal. Kdyby hrála kvalifikaci, prohrála by již s Kontaveit. Dnes bylo vidět, jak postupně odchází.
Reagovat
Basa
Gratulace!
Reagovat
dunphy
Mezitím dnes Elise Mertens v Istanbulu potichoučku polehoučku došla do svého druhého letošního finále. Nehraje sice nejrychlejší tenis, ale jde vidět, že u něj hodně používá hlavu a má i moc sympatické vystupování, rychle se stává mojí oblíbenou hráčkou. :)
Reagovat
dunphy
Ke všemu je to nová hrdinka belgického fedcupového týmu po minulém víkendu proti Rusku!
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Jj, v době, kdy se Timea hledá, taky koukám po nějakých perspektivních hráčkách :-)
Reagovat
dunphy
Navíc chudák teda v Rabatu to nebude mít lehké s tím obhajováním titulu. Letos je to tam mnohem našlapanější než loni.
Reagovat
Pedronegro
Kiki výborně, mrkvička montymu, bylo třeba jí zatnout tipec, milci už ji viděli v červeném fáru a fakt to vypadalo, že je moc dobře rozjetá a došla vlastně daleko, ale je to taky o tom, že správně měla přinejmenším hrát kvaldu a pak by to možná bylo jinak ...
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/f-VRDMBP7sY?t=5s
Reagovat
Pedronegro
jasně, že se od ní řevu ještě dočkáme, teď mám ale velkou radost, že Kiki vyhrála :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ty máš radost, že Masha prohrála. Stejně jako kdyby prohrála s kýmkoliv jiným...
Reagovat
Pedronegro
no jak myslíš, ano, dvojí radost je super, ale nechtěl jsem tě tak trýznit :)
Reagovat
dunphy
Řekl ti někdy někdo, že "milec" znamená "oblíbenec"? Pochybuji, že by monty a spol. byli Maruninými milci, když je ani nezná.
Reagovat
Pedronegro
aha, dík za info, tak v tom případě je spíš ona jejich milka, ale to nezní tak dobře neb to evokuje jistou fialovou krávu :)
Reagovat
dunphy
milka :DDD
Reagovat
brixner
Takovej je život...
Ale Mařena něco zase ďobne, potajmú-to je jasný a nejspíš ještě něco vyhraje,hrát umí, né že né! A pak se vrátí to velký černý a zase nic vyhrávat nebude!
Monty, dáváš to?
V Paříži dostane kládu v kvaldě a bude klid! Fakt klid:-))
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
peggy
Mario,na zacatek to bylo dobre,nebud smutna,snad vyjde Madrid.Treba to bude lepsi a lepsi.Jinak celkovemu vykonu na zacatek blahopreji.
Reagovat
horska.kraslice
Posunula se o 1038 míst v žebříčku, což je za tři vyhrané zápasy docela dost....
Reagovat
Vojtaakk
Výborně Kiki. I přesto, že dva sety byla horší hráčkou dokázala to urvat. Hodně důležitá výhra pro její psychiku.
Reagovat
Haitik
Mario, proč ze všech těch lidí prohraješ s Kikinou? :D
Teď jsem celkem naštvanej, ale to přejde.. :D Ze Stuttgartu to chce brát jen pozitiva! Je zpátky, vyhrála 3 zápasy, ve kterých se zlepšovala a zlepšovala, za výkony se vůbec nemusí stydět!
Jen tedy ten return byl dneska něco příšerného, hlavně na BP..
Dobrý turnaj, tak uvidíme jak to půjde v Madridu.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Kozoroh
Dnešní prohra Mášeny je kupodivu symbolická - vyprovodila ji montyho ex-favoritka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě stokrát to napiš, vole... A jestli si myslíš, že snad lituju toho, že jsem přestal fandit Kikině, tak to teda nelituju vůbec. I kdyby vyhrála třeba 10 GS, tak toho litovat nebudu...
Reagovat
a.magerova
No jo, ale až z B-týmu... on je měl vždy tak nějak poděleny na A-tým a B-tým... v áčku měl: Masha - Vika - Ana - Caro

A v béčku už přesně nevím, béčkaře si ale moc nepamatuju nikde... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako podle toho, kdy jsem jim začal fandit? Tak to vůbec... Spolu s Mashou je teď moje nej hráčka CiCi Bellis a jí fandím teprve od loňska. :D
Reagovat
a.magerova
No, nemám aktualizováno, uznávám, aaaale koukni.... našla jsem dobu, kdy ještě byla jen v hledáčku tvého zájmu a kandidátka do Dulcinea Teamu... :-))

12.06.2013 15:20 Od: monty25
Re: dadaft
V pohodě. To víš, mně se líbí většinou vysoké holky a někomu zase drobné tmavovlásky. :) Asi bych si měl co nejdřív přidat Kiki do svého týmu. Dneska jsem se zase koukal na její zápas a prostě už ji sleduju jako svoje favoritky a fandím stejně tak. :) No a Kiki není jediná, koho v poslední době sleduju víc a víc. Vypadá to, že Dulcinea Team bude brzy rozšířen... :)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-zahajila-novy-turnaj-vitezne-smitkove-debut-na-okruhu-nevysel-12366/pridat-komentar/?id=223014
Reagovat
smazaný uživatel
Kdeže "loňské" sněhy jsou... Ale jo, takhle to mám u všech hráček, že už je nějakou dobu sleduju, než jim fakt začnu fandit. Že mě Kikina za 3 roky nasere, to jsem nemohl tušit. Ono ještě před svou existencí na TP jsem taky fandil Cibuli, což dneska už vůbec nechápu. Holt někdy člověk šlápne vedle... :D
Reagovat
Nola
Monica Puig, Katka Siniakova asi
Reagovat
smazaný uživatel
Donna Vekic ještě.
Reagovat
blixa
Protože Kikina je v součané době na antuce jedna z nejtěžších soupeřek, možná vůbec nejtěžší a přijde mi že Marii přeci jen trochu dochází dech. Přeci je trenink nejsou ostré zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Kikina se letos rozjela, o tom žádná. Já jsem čekal, že to bude pro Mashu nejtěžší zápas na turnaji a to se potvrdilo. Přestože to v prvním a na začátku 2. setu nevypadalo...
Reagovat
Haitik
Tak tohle byl čtvrtý zápas během 4 dnů po 15 měsících mimo, tak to je celkem pochopitelné, že jí docházel dech.. :D
Reagovat
blixa
Však já se nedivím. Skoro jsem čekal že to přijde dřív.
Reagovat
Haitik
Upřímně, já taky.. :D
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězce.
Reagovat
Kozoroh
Pro montyho hořká porážka, Mášenu vyřadila jeho ex-oblíbenkyně, která se opovážila Mášenu zkritizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Svoje už jsem k tomu napsal... Tobě a podobným ještě Masha zavře hubu, to se neboj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem zvědavej, jak se Frantíci předvedou s tou divokou kartou. Každopádně si to Masha měla uhrát sama... Sice jsem teď nasranej, ale věřím, že dneska Masha prohrála proto, aby ještě spoustu velkých zápasů vyhrála.
Reagovat
Torn
By se cestou zpátky mohla stavit v Praze na WTA :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako na čumendu? :D
Reagovat
Torn
Třeba nebo i hrát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To už bohužel nestihne...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist