Sabalenková měla pozitivní test na Covid-19 a přijde o turnaj v Indian Wells

3. 10. 2021, 11:34
Aktuality 18
Druhá hráčka světa Aryna Sabalenková přijde o start na elitním turnaji WTA 1000 v Indian Wells poté, co měla pozitivní test na Covid-19. Běloruska, která měla být po odhlášení světové jedničky Ashleigh Bartyové nejvýše nasazenou tenistkou, to oznámila na Instagramu.
Profily hráčů
Aryna Sabalenková (© AFP)

"Bohužel jsem měla v Indian Wells pozitivní test a nebudu moci startovat," napsala třiadvacetiletá Sabalenková. "Jsem v izolaci a zůstanu v ní, dokud mě lékaři a zdravotní úřady neuvolní. Zatím je mi dobře, ale jsem smutná, že tu letos nebudu moci hrát," dodala semifinalistka US Open, která už má jistý start na Turnaji mistryň.

Turnaj v Indian Wells přezdívaný 'pátý grandslam' tak přišel o další hvězdu. Před Bartyovou se už dříve odhlásila vítězka z roku 2018 Japonka Naomi Ósakaová a třiadvacetinásobná grandslamová šampionka Serena Williamsová z USA. Hrát v Kalifornii nebude od příštího týdne ani světová jednička mužského žebříčku Srb Novak Djokovič.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
hanz
Mugu se řehtá ještě teď, jak k titulu přišla - bye, 2 odpadnuvší, 2 nicky a upečená Žába. Tomu se říká z pr.ele klika jakou měla ta rádoby hvězdička Raducanu.smile
Reagovat
blixa
Tož občas i koťátko vystrčí drápky ! smilesmilesmile
Reagovat
com
Džabérka vzdycky cumi jak nakej terorista.. Jeste ze Muguruza otocila smilesmile
Reagovat
paddy
smile
Žába Lenka bude bez IW
a Žab(ér)ka ztratila titul po 10 prohraných gemech v řadě

https://www.youtube.com/watch?v=k85mRPqvMbE
Reagovat
FerrariF50
Ty kecy o tý nesmyslný hovadině už mě totálně vytáčí, ... jestli se má něco zakázat, tak jedině slovo Covid a všechno s tím spojený. Nikdy mě snad nic víc tak nevytáčelo jako tadyten nesmysl !
Reagovat
Titan
Přestańte nesmyslně testovat a chovejte se normálně. V epidemii chřipky taky nikoho nezajímalo, jestli hráčka více smrká... Navíc Kvitová smrká skoro pořád...
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto.
Reagovat
ladinec
Co tak test na alkohol. Co když je nepřiznakově opilý.
Reagovat
Dobry-den
Takže Karolína bude nasazenou jedničkou? No to neskončí dobře. smile
Reagovat
com
skonci to titulem smilesmilesmile
Reagovat
Alien
To néééééééé!
Reagovat
patriks
S koronavirem se nedá hrát, to by si zlikvidovala organismus. Jenže i kdyby hrála, tak by turnaj stejně nevyhrála, protože je děsnej nervák.
Reagovat
Nenela
Ja myslim, ze hrat se s nim da. Znam spoustu lkidi, kteri meli pozitivni test, ale zadne priznaky a normalne v ramci moznosti sportovali, aby se z karanteny nezblaznili. Vseobecne je vaznost nakazy koronavirem precenovana, 95% nakazenych lidi nema zadne problemy
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to riziko. Může zkolabovat - srdce atd. (různé následky) něco jako chřipka
Reagovat
milik254
No, sportování doma (co to vlastně může být sport? nějaká jóga, protahování, možná nějaké kardiocvičení?) se podle mě nevyrovná profesionálnímu tréninku a zápasu na vysoké úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
no jasně. Ne nějaký ostřejší zápřah.
Reagovat
Nenela
POdle toho, kde bydlis. Kdyz mas dum se zahradou, muzes i behat, jezdit na trenazeru, moznosti je spousta. V byte to jde samozrejme hur
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist