Šafářová oblékla ve Wimbledonu šaty, které firma přešívala

27. 6. 2016, 22:35
Aktuality 3
V odvážných šatech, bílých, místy průsvitných a volnějších, vyhrála Lucie Šafářová dnešní první kolo ve Wimbledonu. Produkt firmy Nike přitom ještě před turnajem vzbudil u hráček rozpaky a těsně před boji na trávě v All England Clubu se střih přešíval, aby tolik neodhaloval.
Profily hráčů
Lucie Šafářová

I Šafářová použití nového oblečení určeného pro slavný turnaj dlouho zvažovala. "Dokonce jsem je dvakrát testovala v tréninku. Šaty mám hrozně ráda, strašně dlouho je firma nedělala, tak jsem si říkala, že je vyzkouším," řekla tenistka s úsměvem.

Šaty vzbudily rozruch v kvalifikaci. Byl příliš volné a vznášely se hráčkám nad pas. Hodně odhalovaly a vadily při úderech. Tenistky si na ně stěžovaly, Lucie Hradecká raději hrála v legínách a firma pak všechny hráčky obeslala, že jim je přešije.

"Udělali to a už tak nelétají," řekla Šafářová, která v novém oblečení odvrátila tři mečboly a porazila deblovou partnerku Bethanii Mattekovou-Sandsovou. Chápala ale, že některé hráčky "šaty tak trochu pro víly" nechtěly. "Jsou trošku odvážnější a někomu většímu odhalují něco, co by mohlo být ženě nepříjemné," řekla.

Finalistka Wimbledonu z před tří let Sabine Lisická si raději vzala sukni a tričko. "Šaty toho moc odhalovaly. Nebylo to příjemné," řekla Němka.

Tenistky, které mají smlouvu s oděvními značkami, dostávají na turnaje oblečení, v kterém by měly hrát. "Obvykle máme jeden model, v kterém musíme hrát. Tohle byl první model, kdy bych zvažovala, jestli jo, nebo ne," řekla Šafářová.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Šatičky jsou to hezké a pokud si vzpomínám, tak ve Wimblu jsou přísní, co se týká oblečení, když tyhle šatičky pustili, tak proč ne. Šafinka v tom vypadala pěkně. Hlavně, aby se nějak nezamotaly, jinak se mi to líbí.
Reagovat
Frick
Štastný to muž.

Snad Nike jich má pro Lucku více sad.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, bylo to zas něco nového a to se počítá .I když pro takové "zemité" holky typu Hrádi ty "vílí" šatečky mohou vypadat legračně . Šmidlina na nich měla pásek a to je taky řešení ,ale jí to zase trochu poslalo do středověku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist