Šafářová opět utekla z mečbolů, v semifinále vyzve Kvitovou!

23. 6. 2017, 15:46
Aktuality 295
WTA BIRMINGHAM - Lucie Šafářová ve čtvrtfinále podniku WTA Premier v Birminghamu překonala bolesti a tři mečboly soupeřky. Houževnatou Darju Gavrilovovou udolala až po tříhodinovém boji 6-7 6-3 7-6. I na druhém travnatém turnaji letošní sezony si tak zahraje semifinále, v němž narazí na krajanku Petru Kvitovou, s níž prohrála všech devět vzájemných soubojů.
Lucie Šafářová

Lucii Šafářové se letos na trávě daří. Po semifinále, které uhrála minulý týden v Nottinghamu, se mezi nejlepší čtyřku probojovala také tento týden v Birminghamu, kde v prvním kole odvrátila dva mečboly proti Dominice Cibulkové a v boji o čtvrtfinále suverénně přehrála talentovanou Naomi Ósakaovou.

Dnes se pošesté utkala s Darjou Gavrilovovou. Naturalizovanou Australanku letos smetla na prestižním turnaji v Miami. Dnešní souboj ovšem ten březnový ani trochu nepřipomínal.

Obě hráčky totiž tentokrát svedly kvalitní dramatickou bitvu, jež trvala přes tři hodiny. Šafářová kromě své australské soupeřky a její precizní obranou bojovala také s bolestí v pravém stehnu. Nakonec ale obrat po odvrácení tří mečbolů dokonala a vůbec poprvé si na birminghamském pažitu zahraje semifinále.

Statistiky zápasu
Šafářová - Gavrilovová
6 esa 6
4 dvojchyby 9
67% 1. podání do kurtu 66%
72% úsp. po 1. podání 63%
43% úsp. po 2. podání 43%
35 vítězné míče 30
20 nevynucené chyby 33
5/15 brejkboly 3/8
čas 3:03

V úvodní sadě byly k vidění pouze dva brejky. Jako první šla do vedení Šafářová, ovšem brejk nedokázala potvrdit. Za stavu 6-5 měla Šafářová v gamu, který trval téměř 17 minut, čtyři setboly. Ani jeden však nevyužila a musela do tie-breaku.

V něm rychle ztratila úvodních šest fiftýnů. Poté sice uhrála čtyři body v řadě, nicméně Gavrilovová už si koncovku pohlídala a po dlouhých 71 minutách šla do vedení 1-0 na sety.

Ve druhém dějství na kurtu s přispěním nevynucených chyb z rakety Australanky dominovala Šafářová, jež vyhrála první čtyři hry a měla tři brejkboly na 5-0. Své šance ale opět promarnila a nakonec si druhý set zbytečně zkomplikovala. Vyrovnání skóre se přece jen dočkala, když v osmém gamu soupeřce znovu vzala podání.

Rozhodující sada nabídla kvalitní drama. Šafářová v šesté hře nevyužila brejkbol a vzápětí sama o servis přišla. V deváté hře odvrátila první dva mečboly Australanky. Gavrilovová měla v následujícím gamu ještě jeden na vlastním podání, ani ten nedokázala využít a nakonec musela opět rozhodnout zkrácená hra.

V té měla znovu lehce navrch o sedm let mladší Australanka. Šafářová však předvedla fantastický obrat, když sérií čtyř vyhraných fiftýnů otočila nepříznivé skóre 3-5.

"Byl to úžasný boj od nás obou a jsem šťastná, že jsem vyhrála. Udržela jsem si optimismus až do konce. Měla jsem pár šancí, ale ona výborně podávala. Prostě jsem věřila, že se z toho dostanu a vyhraju," řekla Šafářová.

Po maratonském duelu měla Šafářová nastoupit ještě do čtvrtfinále čtyřhry. Společně s Barborou Strýcovou, s níž v Birminghamu vytvořila nejvýše nasazený pár, ale vzdaly duel s dvojicí Sania Mirzaová, Coco Vandewegheová bez boje.

V semifinále dvouhry narazí na krajanku Petru Kvitovou, s níž prohrála všech devět vzájemných duelů. Naposledy na ni nestačila před rokem právě v Birminghamu. "Je vtipné, že se zase potkáváme tady. Jsme kamarádky a víme, jak ta druhá hraje. Myslím, že to bude zajímavý zápas," řekla Kvitová, jež má s českými soupeřkami suverénní bilanci 21-0.

Sedmá nasazená Kvitová dnes zvládla po zranění ruky i třetí zápas na trávě, když Francouzku Kristinu Mladenovicovou porazila 6-4 7-6.

Sedmadvacetiletá Kvitová měla po nervózním úvodu, v němž si obě hráčky navzájem prolomily podání, v celém utkání navrch a s jistotou kráčela za postupem. Komplikace přišly až v závěru druhého setu. V desáté hře podávala dvojnásobná wimbledonská šampionka na vítězství, udělala dvě dvojchyby a dovolila o tři roky mladší soupeřce vrátit se do zápasu. "Měla jsem problém s podáním kvůli větru, a když proti ní nepodáváte dobře, máte hned problémy," řekla Kvitová na kurtu.

Rozhodnout musel až tie-break, v němž nakonec Kvitová proměnila po hodině a tři čtvrtě druhý mečbol. "Bylo to hodně těsné," řekla Kvitová. "Zvláště druhý set byl vyrovnaný a jsem ráda, že jsem koncovku zvládla. Kristina hrála lépe než na začátku a bylo obtížné udržet si servis," dodala bronzová olympijská medailistka z Ria.

• WTA PREMIER BIRMINGHAM •
Velká Británie, tráva, 885.040 dolarů
páteční výsledky (23. 6. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (7-ČR) - Mladenovicová (5-Fr.) 6-4 7-6(5)
Šafářová (ČR) - Gavrilovová (9-Austr.) 6-7(4) 6-3 7-6(5)
Muguruzaová (6-Šp.) - Vandewegheová (USA) 4-6 6-4 skreč V.
Bartyová (Austr.) - Giorgiová (It.) 5-2 skreč G.
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

295
Přidat komentář
brixner
Omluva za tyhle žvásty, které sem, vím, nepatří! Nechci z toho tady dělat okénko cestovatelů, to fakt ne! Jenže o určité zážitky by se člověk rád podělil, takže...Asi fakt něco napíšu, třeba knihu s názvem "Asijskej mentol" :-) Ani tenis teď nějakou dobu hrát nebudu, jsem úplně z formy a to by byl samej dablfól;-)
Reagovat
horska.kraslice
Není se třeba omlouvat, zdá se mi, že ten tenis tam někde musí být ukrytý, protože mám neochvějný pocit, že tyto glosy sem patří. :-)
Reagovat
blixa
+1 ;-)
Reagovat
brixner
Když přišla s Číňany řeč(tedy ta posunková...) na sport, začali máchat rukama a předvádět bekhendy a forhendy a vykřikovat Feteje, Feteje! No hádejte, o kom byla "řeč"...;-)
Reagovat
sprchon
Přepokládám, že BH předváděli taky jednoruč. :) Pak je to jasný. ;)
Reagovat
brixner
No oni museli!! Jednou rukou bekhendovali a v druhý měli nudle:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
V článku se píše že Kvitová má s českými soupeřkami bilanci 21-0...no to přece není pravda,Strýcová ju porazila v IndianWells a Hradecká dokonce dvakrát,jednou v extralize apak v Madridu!
Reagovat
bIbec
Ano, není to napsané správně. Patra vyhrála 21 zápasů proti Češkám v řadě.

Jinak teda extraliga je specialitka, to bych tam ani nepočítal. Hráčky proti sobě můžou hrát tréningový zápas a to taky nikdo nezapočítává.

Petra má mimochodem bilanci proti Češkám 41-8 celkově. Pokud bychom počítali pouze WTA turnaje + grand slamy tak 27-3.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže extraliga NENÍ tréninkovej zápas a tak proč to nepočítat??
Reagovat
bIbec
svým způsobem to tréningový zápas je.
Reagovat
smazaný uživatel
Extraliga je řádná soutěž,žádnej trénink.Vždyť i tyhle stránky počítají zápasy extraligy ve vzájemných statistikách.
Reagovat
bIbec
TP je započítává. Podle mě úplně nesmyslně. Dělá v tom akorát bengál .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš Frickovi, ten to vošéfuje.
Reagovat
Kozoroh
Protože to není oficiální WTA zápas.
Reagovat
brixner
Bejt vod Vás vodstřihlej skoro dva měsíce bylo peklo,chyběli jste mi a ten tenis jakbysmet! Málem jsem se ani nevrátil, já se vám tam málem zabouch:-) Byla tam výprava z Číny a holčina jménem Jü Long, tedy krásná osmatřicítka s kozama jako Evropanka a já se za ní honil jako slípka za flusem, až jsem jí uhonil a ona se mě nakonec ujala jakožto slabšího jedince, hůře snášejícího nadmořskou výšku.No jak píšu-plíce měla parádní,já byl vedle ní chcípák se záduchou:-)Jednou jsem jí na vrcholu údolí natrhal pugét ze všeho,co tam rostlo a ona ho celej snědla-že prej Asiaté žerou všechno!No,já bych se z toho asi poblil,ale políbila mě a já z ní cítil mentol,prostě nějaká kytka,co ho obsahovala a jak jsem k ní byl takhle hezky a DLOUHO přicuclej,zamiloval jsem se!A začal jsem jí říkat Mentolka a ona z toho udělala Meťoku,takže dostala nové jméno a říkali jí tak všichni!No,učil jsem jí kapánek česky,ale to bych asi dřív naučil Magerku bekhend jednoruč anebo holení břitvou,qurva:-)No a pak k TOMU došlo a to se člověk zamiluje ještě víc,naštěstí ve výšce cca 3OOOm,takže jsem to dal a ona,zvyklá na asijský chcípáčky,vrněla jako sněžnej leopard,kterého jsme také viděli!!Došlo to tak daleko,že mi navrhla,abych se na všechno vysral a zmizel s ní v Číně,že prej tam mě moje sousedky zaručeně nenajdou:-)Já se tam jel klanět Annapurnám a málem jsem řešil životní dilema...Ne všechno jde vždycky podle plánu...
Reagovat
svetova.dvojka
Žádný stát Čína neznám..., já znám pouze Čínskou lidovou republiku, to by vám fanoušci Miloše Zemana dali do držky...
Reagovat
blixa
:D :D Chlape, ty najdeš "sousedku" i v Himalájích .... No hlavně že si nezmizel někde v Číně .. :D
Reagovat
svetova.dvojka
Tak hlavně že tam neskončil v nějakém ehm... pracovním táboře. :-)
Reagovat
brixner
Tyhle asijské ženy...Nepálky mají neuvěřitelně krásnou pleť,žádnej evropskej jebák,prostě jako samet a pokud nežvýkají nějakou rostlinu podobnou tabáku,mají i krásné zuby a vesměs tmavohnědé oči,ale viděl jsem i oči černé,jako haviř z razovite Ostrávy:-)Jsou spíš menší,úplně bez tuku a když utíkají jako Bolt ve výškách okolo 4OOOm,člověk žasne!Kozy jim při tom neposkakujou,protože většinou žádný nemaj,ale na to si člověk i zvykne,no:-)Nepálský spratkové chtěli samej bakšiš,museli jsme po kapsách nosit kila drobnejch,jinak hrozilo,že se nějakej schová do baťohu a člověk si ho vodveze domů jako nemanželskýho synka:-)V Pókhaře jsem prohrál sázku 10 USD-tipoval jsem staré ženě věk kolem 5Olet a ono jí bylo osmdesát!!Moje sousedky se v padesáti už ani nevodvalí vod televize z gauče-tedy ne všechny,ale asi většina;-)Tihle milí lidé z těch ohromných výšek,jsou jako z jiného světa,fyzicky,psychicky,mentálně...Na Evropanech i Američanech ale byla vidět ta pokora,když se objevili v blízkosti Nepálců,prostě to přicházelo nějak samo,tohle se prostě vznášelo někde v prostoru a zasáhlo to každého...
Reagovat
Dobry-den
Dobry-den
Reagovat
brixner
Meťoka mě také učila točit s motlitebními mlýnky,já u toho pronášel v češtině taková ta moudra jako "Dej nám pevný sníh pod nohama" a ona zase v té své mandarínštině,no chechtali jsme se,protože čínština si je s češtinou qurva podobná:-)))Ona byla pět let ve Státech v okolí Denali,takže "vážnější"komunikace v angličtině.A pak jsme vyrazili na túru a na bezejmenném kopci jižně od Dhaulágiri,jsem udělal svůj rekord-6O69m-nekecám!!!K úplnému vrcholu chybělo cca 8Om,ale to už jsem nedal...Nutno zdůraznit,že k tomuto mému limitu,mě ona doslova vytáhla a snad poprvé v mém životě,měla nějaká žena navrch;-)No a tam,při mé dechové frekvenci snad 5O za minutu,jsme si slíbili,že se vzájemně navštívíme!No,vrchol Dhaulágiri mi byl svědkem,že jsem to myslel smrtelně vážně!Ale znáte to,příroda a pudy míní a vše ostatní to mění...Mám pramen jejích vlasů a ona zase mých a vůbec teď netuším,jak tohle bude nebo nebude pokračovat...
Omlouvám se za těžký mimotenisový OT!Pokud bude čas,možná napíši nějaký blog,třeba by to mohlo někoho zajímat...
Brix
Reagovat
blixa
No jo, to jo !!! Piš holoubku piš .... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Jeeenže já se připravovala na 8848... kdejaké filmy, rozhovory, fotky, i video přistání vrtulníku... to jako, abychom měli plnohodnotně o čem.... no a teď zas konkurentka, na kterou připravena vůbec nejsem, to je těžká rána pod pás.... :-/

Ale teď vážně, je vidět, že sis TO užil i užil a byls/jsi šťasten, což je nedůležitější, víc člověku netřeba.... já blbec původně myslela, že tam jedeš meditovat a né zdolávat vrcholy.... :-)))
Reagovat
brixner
Člověk si dá předsevzetí,že bude těžce meditovat a že ho to nějak hlouběji naplní a že se snad dostane do stavu nirvány...Ale ono to tak není,umění pravé meditace je asi dar nebo co,tohle my obyčejní lidé prostě nedokážeme!Jo,člověk sedí a je zamyšlený a má zavřené oči a myslí si,jak nemedituje a asi je to takové zoufalé placebo...Já taky meditoval,ale pořád jsem musel koukat na tu nádheru kolem a místo nějakého osvícení jsem přemýšlel nad tím,jaké bude počasí zítra a kde mám tu zkqurvenou mast na oční víčka,protože ta z toho slunce prostě bolí a pak jsem si zameditoval a místo duše Buddhy viděl ty čínský vemínka...A bylo po meditování:-)Kdepak,kde jsou ženský a kozy,tam se moc špatně medituje:-)))
Ale kóta 8848 mě nikdy nepřitahovala,mě stačilo,že jsem Sagarmáthu viděl,nahoru by mě nedostali ani heverem:-))Na to prostě nemám!Vrcholy jsem zdolal tři-dva lehce nad 5OOOmetrů a pak ten čínskej,to bylo doslova vyvrcholení;-)Ne všechno má člověk vždycky pod kontrolou!
Reagovat
bella
Uzasny vypraveni ;).
Reagovat
dadaft
ach ty svůdné asiatky,,,,,,,,,,,,, ach ách,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, já to říkám pořád.
Reagovat
dadaft
a gratulace, 6069 je těžká frajeřina, z pohledu našince už se tam kyslík nevyskytuje. ))))))))
Reagovat
brixner
Děkuji! Těch 6069m mi ukázala GPS, takže pokud jí věřím...Nebyl to nijak zvlášť těžký terén, opravdu jen lehčí stoupání, což by v nižší výšce dal i lehce zdatný jedinec! Problém je ale ta výška, už tady je procento kyslíku vážně nižší a pokud není člověk doslova zvyklý a pustil by se do toho bez aklimatizace,může s ním být i ámen:-(Pro cizince je už pobyt v těchto končinách velmi výrazná aklimatizace, mrskat se třeba deset dní ve výšce cca 3000m už tělu dost pomůže, my jsme tenhle můj výškový rekord podnikli až sedmnáctý den po příjezdu-samozřejmě hlavně s ohledem na moje prohulený plíce:-) Po sousedkách já skáču po hlavě, lae tady to chce opravdu s rozvahou :-)))
Reagovat
gigin
Nevýhodou chození s asiatkou je to, že když chceš 69tku, tak ti udělá nudle...?.
Reagovat
brixner
Gigine, ty prasáku, tohle je fórum vo tenyse,né? :-)))) Budeš se divit, ale Číňané si ty svoje nudle vozí i do hor, prostě přijede deset lidí a každej má baťoh plnej nudlí:-)Nevím přesně, z čeho to dělají, ale rozhodně to není nasekanej igelit, jako tady ve větevbujónech!Zvláštní na těch nudlích je,že je můžeš zalít klasicky horkou vodou,ale viděl jsem jejich přípravu i na rozžhaveném kameni a čoveče-nechutnalo to špatně! Oni to tláskaj po kilech, mě osobně stačilo pár lžic a byl jsem najezený na den! Akorát to divné aroma cítíš, když jdeš tajně položit kabel:-))
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
gigin
:)))))
Reagovat
gigin
Jinak super glosky, díky :DDD
Reagovat
brixner
A co se týče asiatek...Nejspíš každý se s nimi už setkal, i kdyby šlo jen o Vietkong tady u nás:-)U nich je zvláštní taková ta pokora a to nejen před muži, ale i před prostředím,ze kterého pochází. Podivné jsou Japonky, to je samé Hai a poklony klidně i s metrákovým batohem na zádech a manželem na něm:-)Mentolka byla ale živel,léta se pohybuje mezi docela tvrdými muži v horách,kde se chlap,když není po ruce žádný strom,klidně vylulá přede všema:-)To já nedokážu a proto jsem měl pořád pytel jako tašku s bramborama:-)
BTW-v západní Evropě opravdu existuje město s ulicí, kde jsou ve výlohách prodejné dívky a hádej, kdo má nejvíce práce?No jasně,asiatky;-)Je tam taky jedna Uganďanka a já ti garantuju, že něco víc černýho jsi v životě neviděl a když píšu ČERNÁ, tak v tom nejtmavějším možném vydání:-)
Reagovat
gigin
Ony je majú těsné, neblóňáš TAM.
Reagovat
brixner
No jo, ale za kilopáďo franků:-) Na todle mi stačí sousedka lehce šmrncnutá středoevropským sluncem, když ten její buvol zrovna seká zahradu:-) Zmizim dřív, než poseká dva štráfy;-)
Reagovat
a.magerova
Kdo je vybaven, tyhle cancy nemá.... :-)))
Reagovat
Dobry-den
Vondroušová dneska taky kvalitně, úplně jsem to přehlédl -_-
Reagovat
Frick
Dobrý den.
Reagovat
Dobry-den
Petra - Lucy 6:1 6:0
Barty - Mugurůza 2:6 6:0 7:5
Reagovat
Frick
Dobrý den.
Reagovat
Jabadu
Cajthaml sám sobě sám:

http://sport.lidovky.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170623_154746_ln-sport-ostatni_lar

:DDD
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ty následky opakovaného drastického přežírání ;)
Reagovat
Pavol
Pokud by v pátek narazil na Španěla Lópeze, mohl by mu oplatit týden starou porážku ze Stuttgartu.
Reagovat
sprchon
https://www.youtube.com/watch?v=xOr0jSz3F7Y

Tady je celej zápas.
Říkáte, že třetí set stál za to? Že bych možná koukl. :)
Reagovat
Jabadu
"Ne ... néééé ... dobrý. Stejně nejseš svlečenej. ... Zapiš ho do druhýho družstva."
:-)
Reagovat
sprchon
Paráda! :)

Lucka to fakt hecovala. TB úžasnej, hlavně ten 2. míč a jestřáb po telefonu. :D
Reagovat
sprchon
*přes vysílačku (pro rejpaly)
Reagovat
Frick
Tý jsem si myslel, že to bude z nějakýho pofidérního streamu a ono 1080/60p.

Pokud se ale na to chcete podívat v klidu a s jistotou, tak si to určitě stáhnete. Je velice pravděpodobné, že to brzy smažou.
Reagovat
misa
Odpoledne bych to chtěl stáhnout, tak snad nebude pozdě.
Reagovat
Pavlis
Taky jsem si to video stáhl. Přes jeden manažer jen Medium kvalita, ale přes parametr magic (patří za you a před tube) bez mezer, to je v HD. Soubor má 2,2 GB. Doporučuji mít nějaké blokátory vyskakujících oken, což může jinak vést na škodlivé stránky.
Reagovat
misa
Třeba ve Firefoxu je přímo doplněk na stahování videí z youtube.
Reagovat
bella
Jeee, diky, o tom "magic" jsem nevedela. Uz stahuju.
A nahodou cely zapas Petry jste nekdo neobjevil?
Reagovat
Jabadu
Titulek:
Rozjetá Kvitová přidala další výhru a jde na Šafářovou. Moc se na ten duel těším, říká ...
"Lucie, také se těšíte?"
" ... ani ne."
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Právě jsme měli u nás ohňostroj , to byla podívaná..., nádhera, já vím, že je to trestné používat pyrotechniku mimo Silvestrovskou půlnoc, ale na nikoho bonzovat nepůjdu, a nepůjdu a ani s tím nepůjdu na policii, koneckonců v 10 večer komu by se chtělo že..., když tu navíc nemám auto, ale samozřejmě pamatovat si to budu a kdyby mě někdo ze sousedů nasr.al..., tak to pak na něho vytáhnu, asi něco slavili,slyším řev a hluk, že mě nepozvali :-(
Reagovat
svetova.dvojka
Když si rozkliknete H2H mezi Tomášem Berdychem a Felicianem Lopezem na oficiálních stránkách ATP, tak zjistíte , že první vzájemný zápas v této rivalitě se odehrál v roce 2004 v Československu, bylo to 1.kolo Davis Cupu, zvláštní a já si doteď myslel, že Československo skončilo v 1.1 1993 vyhlášením samostatné české a slovenské republiky, ale na ATP mě tedy vyvedli z omylu,ještě v roce 2004 jsme byli Československo...
Reagovat
Jabadu
Hodinky nebo holínky, obojí se natahuje.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
To je hlavně vidět, jaký přehled o našem státě mají západní velmoci, pro jiné jsme Čečensko, pro druhé zase furt Československo, nebýt Romů, kteří ČR doslova proslavili na západě, tím že řekli co se tady děje za křivdy romské menšině, tak byste byli furt neviditelní..., máte nám děkovat. :-)
Reagovat
Jabadu
Tak to s tím proslavením Romů na západě, tos řekl moc hezky.
Reagovat
svetova.dvojka
Děkuji.
Reagovat
a.magerova
Hlavně, jak kvůli nim všichni rychle zaváděli vízovou povinnost pro ČR....
Reagovat
Frick
http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A170622_161001_domaci_hm1&foto=JOL6c24dc_174750_6364751.jpg

A hle, kdo Vráťovi včera gratuloval k padesátinám.
Reagovat
Dobry-den
Už není co dřív. Samé dvouseťáky, vůbec ji nepoznávám, nuda.
Je jedno, jestli bude hrát proti Barty nebo Megahrůze, soupeřky jsou bez šance.
Reagovat
brixner
Komu by se do toho ale chtělo...Jednou byla sousedka v rauši a že prej "Brixi, já si tě celýho voholim!" No a jelikož jsem jen tvor chybující, postavil jsem se jí jako model a pln důvěry jí svěřil čerstvě vyleštěnou břitvu s ostřím jako mikrón. No, vodchlupila mě jako kachnu a málem i ufikla brk...Takže vod tý doby radši sám!
Ale komu by se chtělo vohánět se břitvama, když se nám vrátila Petra a je taky vostrá jako břitva, no né?
Dobrý večer, moji antitenisoví miláčkové:-)))
Reagovat
blixa
Jeh, přežil, vrátil se !!! To vítej zpátky v TP pekle !! :D
Reagovat
Jabadu
Vrátil ses na poslední chvíli ... jak je tvým zvykem.

"Udělals ze mě idjota!"
"Ale já přece ..."
" Pohlédni, jak je bezstarostná. Učiním ji šťastnou a stane se mou milenkou ...Achachachacha ... aáááchachachacha ..."

Ťje Buch, Fantomasi!
:-)
Reagovat
a.magerova
Šak myslíš, že je to sranda nebo co?!!!
Furt slyšet: "Hele, hlavně opatrně, a dávej pozor, jauvajs škubeš...."
Chlapi jste slečinky.... :-P
Reagovat
FulnekUltras
Zdaaar jak sviňa !!!!! ;) Koncem května vypadalo meteo dosť dobre. Bylo 6035 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nenosila ti Kvitovka proviant?
Reagovat
Frick
Slušnej ČF lazaret jako..
Reagovat
aligo
tu ruku jsi mohl vynechat nezdá se ti?
Reagovat
PetaM
Cože to po něm chceš? :D Víš, na koho reaguješ? :D
Reagovat
Frick
Ježiš, vy s tim naděláte. Něco jsem k tomu zápasu napsat musel.
Reagovat
blax
bože ty seš takovej deb*il
Reagovat
Dobry-den
Nereagovat a ignor
Reagovat
Frick
Dobrý den.
Reagovat
horska.kraslice
Kamilko, co to bylo? Já se těším na zápas s Ash a konec je dřív než se naděju. :-(
Jinak, v rozhovoru Ash velká sympaťanda. :-) Vivat kriket!
Reagovat
aligo
co jí bylo nevíte?
Reagovat
aligo
Že nejste schopni aktualizovat ani expres zprávy? Pak když to aktualizujte tak tam dáte zpětný čas by to nevadilo, padalo blbě... Jaj to tu jde trochu do kytek
Reagovat
tommr
na TP si asi vybírají dovolený ...
Reagovat
aligo
kdyby aspoň netrapčili s tím časem vždycky... to je fakt trapný.. jako by si toho nikdo nevšiml :DD
Reagovat
a.magerova
Přišla jsem domů 21:20.... než jsem nahodila komp a TP nějaká ta minuta uplynula.... hned čučím, jak Roger a ani kvák NIKDE jen v Expreskách 16:23 o Gasquetovi... a teď to tam naskákalo s časy 20:58 Kvitová, 21:01 Federer a tak dále... fakt za blbce nás maj.... :-/
Reagovat
d@ve
To je jen tím, že ty příspěvky tak dlouho sepisujou.. :D
Reagovat
aligo
Normálka...
Reagovat
Pavlis
Reagovat
dadaft
to jsem zvědav, jak si Ash poradí s pomatenou maniačkou, která bude do všeho mlátit bez rozumu...
Reagovat
tommr
za stavu 6:4 4:6 kvůli potížím s nohou ...
Lucka Šafářová by si ted měla dát sama pár facek za to, že toho debla předčasně odpískala ... :(
Reagovat
Jabadu
Ježíš, vždyť je v deblu světová dvojka!
Za svou kariéru si může koupit síť kaváren třeba v Las Vegas.
Ona všechno má!
A na druhou stranu, Petra je hodná a třeba jí to zítra nechá.
:-)
Reagovat
tommr
no právě! A vypadá to, že tou dvojkou chce zůstat i nadále. To se tak bojí BMS? :)
Reagovat
Jabadu
Bethanie velmi dobře ví, s kým hraje. S elitní singlistkou, bývalou No.5, která ji pomohla dostat se ...
:-)
Reagovat
tommr
jj BMS v tom umí chodit ... :)
Reagovat
VlS
Ty seš na ten žebř fakt ulítlej. Radši ať s Beth vyhrajou Wimbledon a TM, žebř vem čert. A tys věděl, že CoCo skrečne? Měl jsi jí to dát vědět. Po 3 hodinách těžkýho zápasu, s vědomím, co jí čeká zítra a s vědomím, že v případě úspěchu v deblu by to znamenalo zítra zas dva zápasy a s nohou ne zcela OK? Někdy fakt pochybuju, že přemejšlíš.
Reagovat
tommr
kdybys sledoval zápasy Vandewegheový tak by tě to třeba taky napadlo, že může skrečovat nebo aspoň odstoupit z debla ...
Reagovat
Frick
Deblovej žebříček se má počítat na dvojice - jako race.

Bejt deblová #1 jako solitérka, to je shit prostě.
Reagovat
aligo
Třeba to odpiskala Bára, že se jí tam nechtělo čekat co ty víš
Reagovat
dunphy
Ty by sis měl dát kladivem po hlavě, za to co a jak tady vůbec prezentuješ.
Reagovat
Lina
Máš takové nároky i k sobě nebo pouze k našim tenistkám a tenistům? Lucka možná nechtěla dostat od tebe zase čočku. Asi to schytá i Berďa, že si dovolil prohrát. ... Mají to s tebou těžké. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nafackovat?
Psal jsem už před zápasem, že měly počkat, jak bude vyšťavená CoCo :-)
Pro Lucku je teď podstatatný, aby byla fit na Wimbledon.
Reagovat
misa
Lucka se nechala na kurtu 2x ošetřovat.
Reagovat
Frick
Bude vůbec Lucka chtít Petru porazit, když ví dobře, jak to pro ni bylo vše těžký...?

A trochu divočeji - Nemůže Černošek tahat za nitky?
Reagovat
Jabadu
Už sis koupil ty dvoukilový činky?!!
Já to všechno sám nezvládnu!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
blax
bože ty seš takovej deb*il
Reagovat
Frick
Blax - mladší a dementnější brácha Blixy?
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Jabadu
Ve vypjatém závěru jsem čekal, že Kiki něco zkusí. Ale k císařovně si nedovolila. Ani se moc neksichtila.
Má u mě respektované, bezvýznamné plus.
:-)
Reagovat
tommr
ale na druhou stranu je třeba říct, kdyby vypadly tak by to bylo strašně nespravedlivý, protože jak Lucka tak Petra byly celej zápas lepší a do všech těch tíživých situací se dostaly hlavně vlastníma chybama ...
V semifinále budu přát o něco víc Petře, protože si myslím, že ta ted potřebuje nějakej úspěch víc než Lucka. Lucka si navíc mohla zahrát o titul v deblu a je jen její chyba, že z něho odstoupila aniž vyčkala jak dopadne Vandeweghe, která má taky nějaký zdravotní trable ...
Reagovat
Jabadu
Kiki hrála dobře, ale třetí set by byla nespravedlnost.
Celý zápas byla v pozici Clarence Boddickera, které se Robocop ptá:
"Hůůůů aááááár jůůůůů?!
:-)
Reagovat
EllNino
tommre, Lucka nevymění debla za singla, teď podřídí prostě vše úspěchu v singlu, každá hráčka by tak uvažovala, Petru může klidně porazit
Reagovat
Jabadu
Nemůže. Porazit se může pouze Petra sama. Pokud bude hrát po stadionu a ne po kurtu.
Reagovat
ludmilaosfka
To je jasný. Když dnes prohrála svoje podání v druhém setu, tak mi stoupl tlak, protože jsem měla strach, že zase nastává moment, kdy Petře selhávají měřidla. O to víc si cením, že se nakonec dokázala koncentrovat.
Reagovat
Jabadu
Ona Kiki trochu pomohla. To je potřeba říci na rovinu!
:-)
Reagovat
tommr
dovolil bych si oponovat. Mladenovicová se ke konci zápasu hodně zlepšila zejména na podání a Petře nic nedarovala ... :)
Reagovat
Jabadu
Pff ... frk ... pár třímetrových autů v TB KIki měla.
:-)
Reagovat
tommr
a Petra snad žádný neměla? :)
Reagovat
Jabadu
S tím se počítá. To je norma.
:-)
Reagovat
tommr
Lucka ale přece nebyla v situaci bud singl nebo debl. S tím odstoupením mohla klidně počkat až jak se vyvine zápas Vandeweghový a teprve podle jeho výsledku se rozhodnout. Jsem přesvědčenej, že to zase jednou zbytečně protaktizovala ...
Reagovat
EllNino
třeba chtěla jet už ára do Eastbourne ... nevíme, jak to je, jen spekulujem
Reagovat
tommr
ted ti nerozumím. Co to znamená "ára"?
Reagovat
EllNino
Bára :) pardon
Reagovat
tommr
no tak prdlý Báře by to bylo docela podobný ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak je rozdíl jít hned po zápase na relaxační procedury, které určitě hodně moc potřebovala, nebo čekat v šatně a předstírat, že je připravená na debla, a teprve poté, co se ukáže, jak to s tím druhým zápasem dopadlo, jít rehabilitovat.
Reagovat
tommr
Lucka ale klidně mohla jít na ty pozápasový relaxační procedury, protože měla jistotu, že na její deblovej zápas nedojde dřív než za 5 hodin - pokud vůbec ...
Reagovat
horska.kraslice
No asi jsou trochu jiné procedury podle toho, jestli bude ještě další zápas nebo ne.
Reagovat
gigin
BREAKING: British No 3 Dan Evans reveals he has failed a drugs test after testing for cocaine
Reagovat
EllNino
to je vůl ....
Reagovat
FulnekUltras
taky jsme jednoho měli
Reagovat
Jabadu
U Kordy to zní dost nepravděpodobně. Jako tenisová hvězda to neměl zapotřebí. Spíše bych sázel na to, že mu to někdo dal do jídla nebo do pití. Sou byl prý také velmi nestandardní. Inu, byl považován za "Rusáka".
Reagovat
Jabadu
Soud ...
Reagovat
Jabadu
" ... něco si šňupnem, při vínku dobrém ... něco si píchnem do žíly."
(Karel Šíp)
:-)
Reagovat
d@ve
http://www.wtatennis.com/videos/birmingham-highlights-lucie-safarova-overcomes-daria-gavrilova-epic-battle
Reagovat
misa
Klidně mohli poskytnout delší video :)
Reagovat
d@ve
Zápas jsem žel nemohl vidět. Bylo tam více podobných maratónů? :)
Reagovat
misa
Rozhodně, plno výměn, kdy míček letěl 20x přes síť, neuvěřitelné defenzivní schopnosti Australanky, Lucčiny zásahy na síti, plno odvrácených brejkbolů a drama až do konce.
Reagovat
d@ve
Tak to mne mrzí, že jsem to neviděl. Lucka se snad den ode dne lepší. :)

Jinak tady je o pár videí více:
http://www.wtatennis.com/news/safarova-survives-gavrilova-marathon-reach-birmingham-sf
Reagovat
misa
https://media.giphy.com/media/l4FGDf1Apyew4nOBW/giphy.gif
Reagovat
misa
Budu rád, když zítra nastoupí a nezhorší se jí to zranění. V pozápasovém rozhovoru prý Lucka vyjádřila obavy, jak bude na sf. připravená.
Reagovat
tommr
to už říkala před zápasem s Osakaovou a jak pak zahrála ... :)
Reagovat
d@ve
No vidíš, třeba je to zastírací taktika na Petru. :)
I když si myslím, že Lucka taková není..
Reagovat
Jabadu
"Z .. zítra máme přehlídku."
"Cože máme?!!"
"Přehlídku."
" Já přijdu!"
:-)
Reagovat
bIbec
Stihl sem dneska akorát druhý set Petry. Nadšený určitě nejsem. Nic moc set. Mladenovic celkem slabá. Těžko z toho něco usuzovat. Ale semi dobrý. Možná i na tu Lucku by to mohlo stačit, možná.
Reagovat
bIbec
ale možná to chce prostě na druhé straně proti Petře malinko "dynamičtější" hráčku. Mlad je dřevo.
Reagovat
Torn
:D:D:D...tě tady za chvilku naporcujou. :D
Reagovat
Jabadu
Podívej se, "blbče".
Haluz to nebyla a štěstí přeje připraveným. Ne odvážným.
(Těch jsou plné hřbitovy)
:-)
Reagovat
ludmilaosfka
Ke konci druhého setu nervozita, ale nakonec to vyhrála na dva sety. Vynikající. No a ty její trenérský kluci? Vypadají jako dobrý kamarádi a ty jejich reakce - no bezva. Koukat na ně je fakt zábava. Dobrej tým.
Reagovat
ludmilaosfka
Tohle měl být samostatný příspěvek, ne reakce, ale zase jsme to špatně odklikla
Reagovat
Jabadu
My Veličenstvo. Plurál majestatis se dnes už moc nevidí. Bravo.
:-)
Reagovat
ludmilaosfka
:))))
Reagovat
d@ve
Jabadu, ty teda perlíš. :D
Reagovat
FulnekUltras
Dneska podle mě klíčový duel na sebedůvěru - moci si konečně říci: "Jsem opravdu zpátky a půjde to." A je to tak - Kiki už bylo MĚŘÍTKO. Od Petry mimo jiné skvěle zvládnutá chvilku vachrlatá koncovka druhého setu: "Teď už Kvitová kolabovat prostě nebude!" I ten úsměv na konci vypadá úplně jinak, než jsme bývali zvyklí a vypovídá o mnohém. Drž si dál respekt soupeřek, Královno - a ať hlavně drží packa, Lásko naše...
Reagovat
Torn
A jen k tomu komentáři s čím souhlasím, do dneška to skutečně moc měřítko nebylo, vlastně asi ty soupeřky v Paříži, takže že přežila zápas s Mladenovic určitě stojí za potlesk, ale tohle veřejné onanování je skoro až na hranici zákona. :D
Reagovat
FulnekUltras
Za 14 dní budeme vrcholit... ;)
Reagovat
Torn
Leda tak ve snu :D.
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že hromadně. ;)
Reagovat
misa
Pozor na předčasné vyvrcholení...
Reagovat
FulnekUltras
Lucka by zítra mohla trochu přiškrtit... ;)
Reagovat
misa
Za 14 dní je totiž první týden Wimbledonu.
Reagovat
FulnekUltras
přejít tam 3. kolo a je to potřetí NAŠE ;)
Reagovat
Andrew89
Petra je šampionka, hrála fantasticky. To, že nedopodávala vem čert, neni robot. Kiki hrála velmi dobře. Petra ve zkoušce obstála lépe než jsem čekal. Mám radost jak hraje, mám radost z každýho odehranýho balonku, protože už vůbec hrát nemusela. české derby je tu, česka ve finále. Co víc si přát?...Obě si titul zaslouží, ale Petra je Petra a s tím co má za sebou bych jí to moc přál:)
Reagovat
Torn
Super Lucka a Petra....ať vyhraje ta lepší hráčka. Bude to určitě zajímavé utkání, větší šance má asi Petra, ale tak uvidíme.
Reagovat
vendulkabendulka
Je až neuvěřitelné, jak dobře Petra hraje. Něco se na její hře změnilo, mám pocit jakoby se trochu jinak hýbala. Ale je to opravdu dobré.
Reagovat
Jabadu
Jo, ty nohy.
Já jsem si toho všiml při opakovačkách. Je prostě stabilnější a na nohách silnější.
A porazit jednu z nej hráček v top formě? Neskutečný!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Vydra funguje společně s Novou Motivací.
Reagovat
Carloss
Vendulka: jj, taky mám ten dojem že se líp hýbe a je taková celkově dynamičtější. už jsem to na ni pozoroval koncem minulýho roku. jen tak dál!
Reagovat
tommr
zdá se, že Petra se paradoxně hýbe líp když má nějaký to kilo navíc než když je perfektně štíhlá ... :)
Reagovat
milik254
Ten konec byl takový všelijaký, celkem napínavý, ale Petra to zvládla, takže super
Reagovat
Jabadu
Petra není jenom císařovna.
Ode dneška je pro mě olympská bohyně!
:-)
Reagovat
Frick
Myslim, že jsme zas tak dlouho nečekali. :-D

#ElClassico
Reagovat
misa
Klidně bych se bez toho obešel.
Reagovat
FulnekUltras
GRASQUEEN
Reagovat
Pavlis
Tak dlouho jí dávala kraťasy, až se jí to vymstilo. Nutno podotknout, že Petře se už párkrát tyhle haluze povedly. Závěr fakt neuvěřitelnej, fíha. Hulákal jsem na celej barák. Mazec, zítra to bude hardcore. Dva roky po Wimblu a znovu semi :) Tak si to holky užijte.
Reagovat
Pavlis
Pardon, tři roky.
Reagovat
PetaM
Ale mnohem radši se podívám na české derby v SF, než v prvním kole :) Navíc opět budeme mít Češku ve finále, paráda :)
Reagovat
d@ve
Takže jedna z nich ve finále. Promiň Petro, ale fandím Lucce. ;)
Leda, že bys jí přenechala ten talíř. :D
Reagovat
Torn
Taky fandim spíš Lucce, ale ať vyhraje ta lepší. Dnešní dávka onanistů nad Petrou mi tu stačí. Kdyby byla ve finále, tak by se snad TP musel nechat dezinfikovat. :D
Reagovat
FulnekUltras
Kup si v Lidlu zlevněné gumičky. ;)
Reagovat
Torn
onanista. :D
Reagovat
Jabadu
"Crrrr ..."
"Nebeská brána, prosím."
"Vyřiďte Nejvyššímu, že ho miluju. ... Nazdar."
:-)
Reagovat
vrabejka
Forma Petry je děsivě dobrá.
Reagovat
Torn
A proto ztratí vedení 5:4 a TB vyhraje s notnou dávkou štěstí. :D
Reagovat
vrabejka
Porazit jednu z nejlepších hráček sezony sotva měsíc po comebacku je hodně dobré.
Reagovat
Torn
Tak i Mladenovič má své limity a hrát proti Petře neumí.
Reagovat
PetaM
Neumí, protože u hry Petry nemá Kiki čas na svoje bomby. :)
Reagovat
Jabadu
Krleš.
:-)
Reagovat
PetaM
?
Reagovat
EllNino
to neřeš, generátor náhodných slov :D
Reagovat
bella
to je ze starocestiny ;)
Reagovat
EllNino
ano, já vím, měl bych to vědět, když to studuju :D
Reagovat
Jabadu
Já také chodil na přednášky ze staročeštiny, ale v mých dobách se přednášející museli vyhýbat náboženským tématům.
Popravdě nevím úplně přesně, co to slovo znamená. Google jistě něco nabídne, ale nechce se mi to hledat.
:-)
Reagovat
Kozoroh
Krleš je zkomolenina latinského Kyrie eleison - Pane, smiluj se.
Reagovat
Jabadu
Vím, ale jeho použití je sporné a nebýt jeho humorného použití ve hře "České nebe", nikdo by ho neznal.
Význam je asi jasný, ale víš jací jsme my Češi. Ze všeho si děláme legraci.
:-)
Reagovat
Jabadu
To je výraz pro něco báječně pravdivého.
:-)
Reagovat
Torn
seš snad věřící? :D
Reagovat
Jabadu
No ... jak kdy.
:-)
Reagovat
Kozoroh
Co je na tom k smíchu, být věřící?
Reagovat
Jabadu
Sice nejsem, ale znám hodně věřících, ke kterým chovám velkou úctu a respekt.
Oni to prý mají podobně a tohle já považuji za toleranci.
Reagovat
PetaM
Aha, já myslel že mi nadáváš do Kvešů :D :D :D :D
Reagovat
VlS
pěkně, až na ten konec. Ale kdo by s tím před měsícem počítal, že? Gratulace.
Reagovat
misa
Petře k postupu do finále.
Reagovat
Torn
Petra není v žádném finále ještě.
Reagovat
d@ve
Nesejčkuj, Miso. ;)
Reagovat
PetaM
Nekonec neskutečné štěstí ... Ale štěstí přeje připraveným, takže bez problému :D Tak teda gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, má někdo? Moc děkuji!!!
Reagovat
d@ve
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Reagovat
d@ve
URW ;)
Reagovat
Jabadu
No, teď už by se musel stát zázrak. A jeden už dnes byl.
Reagovat
slacker
dalsi den se neobejde bez zavahani ceks hravky pri doservirobvani setu
Reagovat
EllNino
co je "ceks hravky pri doservirobvani" ?
Reagovat
d@ve
Jo, takhle dokážou člověka ty holky člověka vytočit, že z klávesnice lítaj klávesy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivně, šláčkéřé, pozitivně :- a těš se na zítřek. Derby!
Reagovat
d@ve
Snad si z tebe vezme Petra příklad a dá to taky.
Reagovat
d@ve
Ale snad ne ve třech.. :/
Reagovat
d@ve
Uff, naštěstí ve dvou. :)
Reagovat
Jabadu
Přijít to muselo. Smrdělo to tam dlouho.
Reagovat
PetaM
To zase bylo ...
Reagovat
EllNino
Petra je zpět se vším všudy :D
Reagovat
Mac
a pokazde si prohraje prvni micek...
Reagovat
Mac
a pak dve vitezny...
Reagovat
Jabadu
Tvl ... štípněte mě!
:-)
Reagovat
Mac
no, uvidime, jestli ji to vydrzi do konce...
Reagovat
sprchon
:(
Jak o nic nešlo, tak jí tam padaly neskutečný věci. Ale jak měla potvrdit brejk nebo dopodávat, tak začala hrát na střed a čekala asi na zázrak nebo co. TB škoda, byla tam pořád o krok pozadu.
Reagovat
dadaft
Sevastova teď hraje dobře, holt těžký zápas který nevyšel.
Reagovat
sprchon
Obě hrály dobře, Sevastova taky dala pár dárečků. No, dopadlo to jak to dopadlo...
Reagovat
Andrew89
já nemám co bych řekl..při každém jejím zápase jen superlativa...rád bych jí něco vytknul ale upřímně..ono není co:D Petra je fenomenální..a popravdě, tohle jsem ani ve snu nečekal, že se vrátí a v takovém stylu. Jsem rád, že to vyšlo na její oblíbenou trávu.
Reagovat
Andrew89
angliční komentátoři jsou z Petry neskutečně nadšení :D
Reagovat
George_Renel
Ach ten komentář, tolik optimismu že čekám, kdy se to zvrtne.
Minulý zápas Petry jsem neviděl, ale dnes je zatím neuvěřitelná.
Reagovat
Mac
beha jak fretka a podava jak isner...
Reagovat
Jabadu
A to je Kiki momentálně Top hráčka.
:-)
Reagovat
Jabadu
Doufám, že se Karolína dívá, jak se hraje na trávě.
:-)
Reagovat
Torn
Tak Karolína na trávě loni vyhrála titul a byla ve finále :)
Reagovat
tommr
odstoupila z debla. Doufám, že to zranění není tak vážný aby nemohla hrát ani singla ... :(
Reagovat
EllNino
právě proto odstoupila z toho debla
Reagovat
misa
Upřímně: Podle průběhu zápasu Petry zítra stejně nemá šanci.
Reagovat
tommr
právě proto mě to odstoupení trochu zarazilo, protože jsem si myslel, že si debla nechá v záloze pro případ vypadnutí v singlu ...
Reagovat
EllNino
nikdo by se nevzdal singla ve prospěch debla ... ani Bethanie
Reagovat
misa
Sakra, Lucii zase utekla ta světová deblová jednička :)
Reagovat
Frick
Stejně jako neměla šanci Ostapenko proti Halep a Vekič proti Kontě. :-D
Reagovat
misa
9-0 Fricku ... 9-0 a bolavá noha.
Reagovat
EllNino
Petra a mnohem vážněji poraněná ruka, která se může kdykoli ozvat
Reagovat
misa
Nevypadá to, spíše výkony Kvitové nahrávají určitým spekulacím.
Reagovat
Jabadu
Ale hofno! Vždyť už mají jeho otisky. Byl to nějaký zoufalý de.il. A jednou si bude muset dojít pro nový občanský průkaz.
A bude!
Reagovat
Frick
Jen jestli to nejsou otisky Tejkala nebo Černoška.
Reagovat
FulnekUltras
Spekulace? Motivace! ;)
Reagovat
Frick
Miso? Ty taky věříš konspiracím ohledně tohoto?
Reagovat
misa
Moc ne, kdyby to prasklo, tak by to pro Petru i Černoška byla katastrofa. Snad nemají potřebu vytvářet nějaké pohádky.
Reagovat
Frick
A co jako by mělo praksnout? Že to byla jen nehoda nebo že to zranění se vůbec nestalo/bylo triviální?
Reagovat
misa
Nevím, vždyť máme málo informací.
Reagovat
FulnekUltras
Nejpozději v biografické knize Trojnásobné se dozvíme víc.
Reagovat
Jabadu
Dnes prý policie pustila informaci, že neměl rukavice a že mají jeho otisky prstů.
Pravděpodobně jde o prvopachatele, ale už mu musí být jasné, že je celkem dost v prdeli.
Reagovat
Frick
https://domaci.ihned.cz/c1-65774480-policie-je-v-pripadu-prepadeni-kvitove-v-uzkych-pachatele-patrne-nikdy-nedopadne-i-kdyz-ma-jeho-otisky

Ta informace je už tři dny stará.
Reagovat
misa
No, myslím, že Policie ČR na objednávku mocných zveřejní cokoliv, ale nechci se dnes pouštět do žádnejch větších akcí :)
Reagovat
Jabadu
Uvažujme logicky:
1. Za půl míče by ho organizovaná skupina dávno položila
2. Stejně ho jednou chytnou, protože třeba musí krást rohlíky v marketu a je to jen otázka času
Reagovat
Frick
Tak nemusí krást. Všude chyběj lidi. Pokud má čistej resjtřík, tak bude dělat třeba někde v marketu nebo fabrice a na 20.12. bude chít zapomenout. Těžko říct.
Reagovat
Jabadu
Podle zpomalovaček mi přijde Petra hodně silná a obratná na nohách. To nebývalo!
Reagovat
PetaM
Půl roku cvičila nohy :D
Reagovat
EllNino
taky je má jako špalky :D
Reagovat
dadaft
hraje neuvěřitelně, já nemám slov.
Reagovat
misa
Soboj Petry s Karolínou nebo Coco ve Wimbledonu by byl určitě hodně zajímavý. Zkušená Petra bude mít v Londýně slušnou šanci.
Reagovat
misa
...na zisk dalšího talíře.
Reagovat
PetaM
Uvidíme ...
Reagovat
sprchon
Ach jo. Anči se bojí potvrdit brejk. :D Už podruhý. :/
Reagovat
Jabadu
No a teď ještě Petra dopodávat. Nic složitého.
:-)
Reagovat
PetaM
Potěš koště, to bude :D
Reagovat
PetaM
Tak naštěstí pohoda :D
Reagovat
dadaft
Lucka super

a Petra zatím taky, ona prostě na trávě umí a teď ji všechno funguje, Mladenovič hraje za BL a neumí se odtamtud dostat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vendulkabendulka
Lucie s Bárou debla vzdaly
Reagovat
EllNino
celkem pochopitelně, škoda, tak třeba jindy :)
Reagovat
misa
Takhle skončily i v Aucklandu. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Měly počkat, jak bude vypadat CoCo po zápase s Garbi :-)
Ale hlavně ať je Lucka fit na zítřek.
Reagovat
misa
dává do travnaté sezony opravdu všechno, odvrací mečboly, vyhrává tříseťáky. Dnes potěšila obrovskou touhou uspět, i když soupeřka hrála neskutečně nepříjemný tenis a vrátila Lucii velké množství míčů. Lucka taky zabodovala několika dropshoty a povedenými voleji, často v těch nejvypjatějších momentech. Taky klobouk dolů, jak udržela trpělivost v náročných bekhendových výměnách.

Nadšení kazí noha, letos už potřetí (Budapešť, Charleston) ji měla ovázanou, myslím, že je to pořád ta stejná. Samozřejmě se nabízí otázka, zda si příští týden nevzít volno.
Reagovat
Frick
To určitě. Aby to bodově (100) za něco stálo, musela by porazit tři (nelehký) hráčky a to je dost!
Reagovat
EllNino
myslím, že si vodfrkne řed Wimblékem ....:) snad vyjde to nasazení, to by bylo super :) Sic CiCi titul z Mallorcy přeju, tak by tam mohla vyhrát třeba Julča Goerges :D
Reagovat
smazaný uživatel
Julču schvaluju :-)
Reagovat
Frick
Lucko, ne!
Reagovat
Frick
Je vidět, že dá na moje rady :o)
Reagovat
Frick
Jakoby fakt si uvědomila, že v Paříži tomu ta bojovnost secjenom chyběla a teď do toho dává 110%!

Samozřejmě - smůlu Lucka v posledních dvou týdnech nemá. Klidně to mohlo skončit 30 + 1 a ne 110 + 185(min.), co se bodů týče.
Reagovat
tmora
Tohle byl letosni nejlepsi zensky tenis. Ackoliv Daria neni moje oblibena hracka, tak dnes hrala paradni tenis. Ve tretim setu po dlouhe vymene co vyhrahala Lucka bylo videt, ze je Lucka na konci sil. Neveril jsem ze to vyhraje, ale perfektni zaver! Super tenis od obou. Doufam ze to Lucku nakopne do dalsich zapasu.
Reagovat
VlS
Taky se mi letos líbil nejvíc, naprostá paráda.
Reagovat
EllNino
Pod tlakem mečbolů hraje naprosto uvolněně, neuvěřitelný :) ...

Dalšíí vyhraný 3seťák, další vyhraný zápas 7:6 ve třetím, což dříve nebylo zvykem, super :) Snad vydrží noha a Petra vyhraje, to by bylo super :)
Reagovat
sprchon
Druhej a třetí set jsem neviděl, ale stejně klobouk dolů. :) Paráda.
Reagovat
sprchon
Teď ještě ať Anči dokoná obrat.
Reagovat
sprchon
Skvost, co teď předvádí. Brejk, ještě dva gamy!
Reagovat
FulnekUltras
na nadcházející Wimbl a způsob, jak ho vyhrát... ;)
Reagovat
Dobry-den
V odvracení mečbolů soupeřky je Lucka světovou jedničkou. Za poslední rok se jí to povedlo už popáté. Navíc proti nesympatické Gavrylce je ta radost z výhry dvojnásobná ;-)
Reagovat
Dobry-den
A navíc má Lucka letos už 6 travnatých výher, to je víc než v kterékoliv předchozí sezóně, bravo!
Reagovat
Pe3k
Nesympatická, všechno vrátí, pěkně mě srala...po prvním setu sem Lusy nevěřil, ve 3. taky ne, sem rád, že sem jí křivdil, Safinka zabojovala a ve Slovenské bude nasazená ;)
Reagovat
Pe3k
Ve Wimbledonu.
Reagovat
EllNino
ještě nemá jistotu, CiCi ještě může vyhranou Mallorcou Lucku přeskočit, Lucka si nasazení zajistí postupem do finále :)
Reagovat
Pe3k
Petru neporazí, musí tam přece být někdo zraněný, krom Sereny.
Reagovat
misa
Nehraje ještě Siegemundová, takže poslední nasazená bude 34. hráčka.
Reagovat
tommr
dneska zaslouží pochvalu jen za bojovnost, kterou vynahrazovala značný taktický nedostatky. Prakticky celej zápas probíhal tak, že Gavrilova běhala několik metrů za BL a vracela jak zjednaná a Lucka do ní bušila jak hluchej do vrat. Kdyby Lucka nehrála tak stereotypně a nezahazovala šance jak na běžícím pásu tak musela vyhrát bez nervů ve dvou setech ...
Jsem zvědavej jestli se Lucka dostane ještě dneska k deblu ...
Reagovat
VlS
ty seš teda úplně mimo
Reagovat
janek_da
ty koko
Reagovat
letityfanousek
ty to vyhraješ
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist